بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-22-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ابومسلم 2- پیکان 1؛آشتی با برد

ابومسلم با بردی که مقابل پیکان به دست آورد 18 امتیازی شد اما سخت است که آنها از سقوط فرار کنند

داور: فرشید افشار،اخطار: ناصحی(ابومسلم)
اخراج: کارلوس(86- پیکان)
ورزشگاه: ثامن مشهد،تعداد تماشاگران: حدود 4 هزار نفر

ابومسلم:اشکان نامداری، سعید خانی، محمد حسن رجب زاده (68- علی حقدوست)، داود دانش دوست (84- جواد ضیغمی)، یونس شاکری، رضا ناصحی، مجتبی سرآسیابی، عبدالجبار مومونی، فرشاد بهادرانی، داود سید عباسی، میثم حاجیان
سرمربی: پرویز مظلومی

پیکان:مسعود غلامعلی زاد ( 20کوروش مرادی)، کارلوس، حمید هدایتی، علی قربانی (60- سعید دقیقی)، محمدرضا طهماسبی، مجید خدابنده لو، حسین معمار (64- جهانگیر عسگری)، روح الله عطایی، ایمان رزاقی راد، علی سلمانی ومهدی تاجیک
سرمربی: حمید درخشان

شرح گل ها:
صفر- یک(پیکان): ضربه ایستگاهی از سمت راست را طهماسبی روی دروازه فرستاد و ضربه سر ایمان رزاقی راد دور از دستان نامداری وارد دروازه شد (دقیقه 12)
یک- یک(ابومسلم):: اشتباه حسین معمار و سپس خطای او روی رضا ناصحی یک ضربه پنالتی را به دنبال داشت که ناصحی آن را تبدیل به گل کرد (دقیقه 18)
2- یک(ابومسلم):: پاس عمقی سعید خانی ، ناصحی را با دروازه بان پیکان تک به تک کرد تا او با یک ضربه زمینی گل دومش را به ثمر برساند( دقیقه 28)

بهترین بازیکن : رضا ناصحی: او با دو گل پیروزی بخشی که به ثمر رساند توانست یک تنه ابومسلم را بعد از هفته ها به پیروزی برساند.

اتفاق ویژه: دکترشریفی و خداداد عزیزی با حضور در جایگاه ویژه ورزشگاه بازی را از نزدیک تماشا کردند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش