Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #22  
قدیمی 03-10-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

خمیر ترش

مواد لازم :
آرد 5 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
پورد خمیر ترش 1/3 پیمانه
شیر ولرم 1/3 1 پیمانه
كره 1/3 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه :
آرد را الك كنید و در یك ظرف بریزید . در وسط آن یك حفره ایجاد كنید . پودر خمیر ترش ، یك قاشق چایخوری شكر و سه قاشق سوپخوری شیر ولرم را در حفره بریزید و با كمی آرد مخلوط كنید . كه به این مخلوط اصطلاحاً پیش خمیر می گویند . در ظرف را ببندید و پانزده دقیقه كنار بگذارید . سپس بقیه شكر ، شیر ولرم ، كره ، نمك و تخم مرغ را با هم مخلوط كنید و به خمیر اضافه كنید .بادست آنقدر خمیر را ورز دهید تایكدست شود . مجدداً روی ظرف بپوشانید و خمیررا به مدت بیست و پنج الیسی دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر گردد . دوباره خمیر را ورز دهید و آن را به هر شكلی كه مایل هستید فرم دهید . سینی فر را چرب نموده نان ها را در آن قرارداده و بگذارید سی دقیقه دیگر بماند . سپس سینی رادر فری كه با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم نموده اید به مدت سی الی سی و پنج دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا پخته شود .
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 11:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها