ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود |

03-15-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
راه آهن صفر- ذوب آهن صفر،ذوب برای سرخابی ها ایستاد
ذوب آهن با این تساوی بازهم از سپاهان فاصله گرفت و با فاصله شش امتیازی در رده دوم جدول ایستاد. راه آهن هم با این یک امتیاز34 امتیازی شد و خودش را به میانه های جدول نزدیک تر کرد.
سایت گل-
ورزشگاه: اکباتان
تماشاگران: حدود هزار نفر
اخطارها: قاسم حدادی فر ( ذوب آهن)
راه آهن: مسعود همامی، حسین پاشایی، مجید نورمحمدی، مجید باجلان ( 82- ایمان حیدری)، ابراهیم کریمی، حامد نورمحمدی، علیرضا نورمحمدی (69- محسن میرآبی)، فرید عابدی، میلاد زنیدپور، ابوذر رحیمی و کمال کامیابی
ذوب آهن: شهاب گردان، علی احمدی، محمد صلصالی ( 44- سید محمد حسینی)، فرشید طالبی، جلال امیدیان، مصطفی صالحی نژاد،اسماعیل فرهادی (77- ایگورکاسترو)، محمد قاضی نجف آبادی، قاسم حدادی فر، محسن مسلمان (55- محمد منصوری) و بابک رضی.
شرح بازی:
حضور چند بازیکن اصلی ذوب آهن روی نیمکت باعث شد تا این تیم قدرت همیشگی را نداشته باشد و همچنین خستگی بازیکنان این تیم مزید برعلت شد تا راه آهن بتواند بازی بهتری ارائه دهد اما آنها نتوانستند از برتری خود استفاده کنند و به کسب یک امتیاز مقابل تیم دوم جدول رضایت دادند.
بهترین بازیکن:
شهاب گردان. چند موقعیت خوب از راه آهنی ها گرفت تا بهترین بازیکن میدان لقب بگیرد.
اتفاق ویژه:
حمیدرضا استیلی، علیرضا محمد، محمد رضا خلعتبری و نوید مظفری در جایگاه ویژه تماشاگر بازی بودند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت رشته ای
|