بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-16-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool اخبار مربوط به تيم ملي ايران و فدراسيون فوتبال

قطبی ,مردی که همیشه دو نقش بازی کرده است!

خبرگزاری پارس فوتبال-روزگاري هنرپيشه اي گفت:

عده اي در فيلمها رل خود را در زندگي بازي مي كنند و عده ديگري از آنها رلهاي فيلمهايشان را در زندگي بازي مي كنند و اين گروه دوم اكثرا بد بازيگراني هستند ' اصطلاح 'فيلم بازي كردن' از متداول ترين حرفهاي روز مره است و به كسي مي گويند كه داراي دو چهره و دو وجه و شايد اصطلاح زيباتر آن هنر پيشه بودن است.

برخي آدمها دوست دارند كه با چهره هاي مختلف ابراز وجود كنند و براي مخفي كردن چهره واقعي خود دست به هنري به نام هنر پيشگي زنند و شايد اين مسئله در بين افراد مشهور به شدت رواج دارد لبخندهاي بي انقطاع و صحبت از فرهنگ و احترام به ديگران واستفاده از ادبيات گفتاري بخشنده و مهربان و... در ظاهر و در خفا عكس آنها عمل كردن از ويژگي هاي متداول افراد مشهور هست و يكي از اين مشهور ترين ها افشين قطبي است كه در آخرين گفتگوي غير رسميش در هواپيما نكات جالبي را از شخصيت پنهانش بروز داد كه بد نيست به نقد بنشينيم:

1.ايشان در گفتگوي خود با مردم اوضاع تيم ملي را خوب عنوان كرده است سوال ما اين است كه هفته ها است تيم ملي در تعطيلات به سر مي برد پس چگونه ايشان اوضاع تيم را خوب تصور مي كنند ؟آخرين تيم ملي كه به ميدان رفت مربوط به بازي با تايلند بود كه با تمامي ستارگانش در تهران به سختي با تك گل دقيقه 90 بازي را به پايان رساند و از آن روز تيم ملي بازي نكرده است حال از جناب امپراتور مي پرسيم از كجا اوضاع تيم ملي را خوب به مردم نشان مي دهد ؟ اين اميدواري كه به مردم مي دهد نشان از آن چهره هنرپيشگي سر شار از اميدي را ندارد كه بارها از قلب شير سخن گفته است ؟

2. ايشان مي گويد كه تيم ملي نياز به اين داشت كه كادر جواني داشته باشد مي پرسيم چرا ؟آيا در تمام دنيا اين خصيصه يعني جواني در كادر فني وجود دارد و يا اين كه سر مربي با درايت و استفاده از كاپيتان و بزرگترهاي تيم اين نقصيه را بر طرف مي كند ؟ از سوي ديگر اگر قرار بود تنها جواني فاكتور حضور مربي ديگري در روي كادر فني باشد و معيارهاي چون تجربه و كارآیي و دانش دخيل نباشد چرا تنها به گزينه منصوريان بسنده شد ؟آيا جوانان ديگري در اين ديار نبودند كه چون منصوريان تجربه فوتبالي داشته و در عين حال بي كار بوده باشند ؟آيا ملاك رفاقت با سرپرست تيم ملي و حرف گوش كني از او در كنار جواني منصوريان مطرح نبود ؟آيا ملاك ديگري چون قابيلت هنرپيشه بودن منصوريان مطرح بوده كه ديروز از منتقدين قطبي بود و حالا او را مربي بزرگي مي داند ؟

3.خود قطبي در اين باره مي گويد چندين ماه منصوريان را زير نظر داشته است مي پرسيم اين زير نظر گرفتن منصوريان در كجا صورت گرفت ؟ منصوريان كه ماه ها بي كار بود پس كجا ايشان مورد تفحص قرار گرفتند ؟آيا بازرسان مخفي منشور اخلاقي گزارش كارهاي او را به قطبي مي دادند ؟آيا قطبي از كاراگاهان خصوصي براي زير نظر گرفتن منصوريان بهره

گرفت و يا اين كه تعريف هاي چرب و نرم سرپرست تيم ملي را به اسم زير نظر گرفتن به خورد آن چند دانشجوي علاقمند در هواپيما حامل قطبي به اصفهان داده شده است ؟آيا قطبي بخاطر علاقه به هنرپيشگي از دور بين مخفي براي نظارت منصوريان بهره مي گرفته است ؟

4.قطبي مي گويد من سيستم تيم ملي را عوض نكردم و از سيستم مورد علاقه ام بهره نمي گيرم زيرا تيم ملي سالها است با سيستم 1-3-2-4 بازي مي كند و من نمي توانم سيستم مورد علاقه ام يعني 3-3- 4 را بر گزينم مي پرسيم اگر قرار بود تيم ملي با همان سيستمهاي سر مربي يا سر مربيان سابق بازي كند پس چرا سر مربي عوض شده است ؟ از سوي ديگر تا آنجا كه همه مي دانند قطبي در پرسپوليس هم همين سيستم يعني با تك مهاجم به زمين مي رفت و قصه علاقه قطبي به بازي هجومي از آن فيلمهائي است كه او بارها خواب آن را ديده است.از ايشان مي پرسيم خود ايشان كه دم از جوانگرائي مي زنند چند چهره جوان در پرسپوليس و تيم ملي معرفي كردند ؟ آيا همان دائي سوزاننده نسل جوانان كساني چون حاج صفي و خلعتبري و شجاعي و زنيد پور و كريم انصاري فرد و راخفائي و.. را در تيم ملي و سايپا معرفي نكرد ؟

5. اما بخش مهم اين مصاحبه انتقاد ايشان از حضور بيش از اندازه دائي در تيم ملي است كه جوانان را سوزانده است مي گوئيم ايشان كه مرتب دم از رفتار غير حرفه اي مربيان ايراني مي زنند چرا خود عليه سر مربي سابق تيم ملي آن هم با مردم حرف مي زند ؟ ازسوي ديگر دائي نزديك به 4 سال است در تيم ملي نيست چرا در اين 4 سال كسي بجاي او بر نگزيدند ؟ همين آقاي قطبي نبود كه با اصرار كريمي را كه از تيم ملي خداحافظي كرد دوباره به تيم ملي دعوت كرد ؟ ايشان خود كسي نيستند كه بارها از ضرورت دعوت مجدد از مهدوي كيا و هاشميان سخن گفته اند ؟ آيا خود ايشان با ژستي هنري دم از جوان گرائي نزدند و بار ديگر همان تيم دائي را به ميدان آوردند ؟از ايشان مي پرسيم خود ايشان كه دم از جوانگرائي مي زنند چند چهره جوان در پرسپوليس و تيم ملي معرفي كردند ؟ آيا همان دائي سوزاننده نسل جوانان كساني چون حاج صفي و خلعتبري و شجاعي و زنيد پور و كريم انصاري فرد و راخفائي و.. را در تيم ملي و سايپا معرفي نكرد ؟راستي رل اعتقاد به جوانگرائي چقدر سخت به قطبي مي آيد...

6. ...و سر انجام داد و بيداد قطبي با خبرنگارن در هواپيما جالب بود ايشان چه حرفي با مردم مي زدند كه حاضر نبودند در جمع خبر نگاران زنند ؟ آيا اين دو وجه نشان دادن و در ميان خبر نگاران داد سخن دادن از احترام و اعتقاد به همكاران داشتن و در خفا بر عليه آنها حرف زدن نمونه ديگري از مردي كه هنرپيشگي را بسيار بهتر از فوتبال مي داند نمي تواند باشد ؟
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

ویرایش توسط Omid7 : 09-02-2010 در ساعت 10:35 AM
قدیمی 05-16-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

روایت 90 از قطبی بدون نقاب/حرفهای بی پرده قطبی در هواپیما /قطبی: هرچه می‌کشیم از علی دایی است ...

آرش نوعدوستی/ روزنامه 90

پشت نقاب ادب آقای قطبی ، همین عصبانیت و پرخاش است که سالهاست از آن می گوییم و خوشحالیم که ماه پشت ابر نمی ماند

تا به حال شده که خودتان را جای ما خبرنگاران ورزشی بگذارید؟ یا بهتر است بگوییم دوست داشته‌اید برای لحظاتی هم که شده، این شغل جذاب ولی پردردسر را تجربه کنید؟

اما کسانی که در فرودگاه اصفهان و با پرواز 12 شب قصد سفر به تهران را داشتند، هم توانستند لحظاتی خود را جای خبرنگاران بگذارند و هم کمی تا قسمتی با نگارنده همدردی کرده و مخاطرات این شغل را درک کردند و ... .

زیاد حس کنجکاوی‌تان را تحریک نمی‌کنیم؛ ماجرا از این قرار است که پرواز 12 شب اصفهان به تهران با تأخیری پنجاه دقیقه‌ای همراه شد و مسافران که از قضا بیشترشان دانشجو بوده و از دیدن همسفر مشهوری چون افشین قطبی به وجد آمده بودند، با رگبار پرسش‌های خود سراغ سرمربی تیم ملی رفتند.

آری، مسافران یا همان دانشجویان پرواز اصفهان به تهران، در قالب خبرنگار ورزشی فرو رفتند و من خبرنگار بالاجبار نقش مردم عادی را برای لحظاتی ایفا کردم! هرچه بود افشین قطبی هم که چشم خبرنگاران را دور دیده بود و از خوش حادثه، چهره من یکی را هم نمی‌شناخت، با طیب خاطر و هر جوری که می‌شد جواب مردم را داد تا این‌که بالاخره مرا شناخت و از فرط عصبانیت ...

بهتر است بیش از این توضیح ندهم و یکراست برویم سراغ آنچه بین مسافران، من و سرمربی تیم ملی کشورمان گذشت؛ حال تیم ملی خوب است! اولین سؤال به حال و احوال و اوضاع تیم ملی برمی‌گردد که افشین قطبی با لبخند می‌گوید: در حال حاضر حال تیم ملی خیلی خوب است. این تیم شرایط خوبی دارد که مرا به جام ملت‌های آسیا بسیار امیدوار می‌کند.

مقایسه، عادت مردم است
مردم در هر حالتی دوست دارند تیم ملی خود را با گذشته قیاس کنند و اعقاد سرمربی تیم کشورمان هم این است که این عادت مردم شده است. او تأکید می‌کند: البته در گذشته تیم ملی ایران حال و روز خوبی نداشت و در حال حاضر وضعیت بهتری دارد و ... .

به منصوریان جوان نیاز داشتیم
قطبی می‌گوید: من خودم 46 سال سن دارم و منصور رشیدی هم 56 ساله است. بنابراین لازم بود تا کمی کادر فنی تیم ملی را جوان کنیم. بنابراین سراغ علیرضا منصوریان رفتیم و این مربی جوان هم با نظر خود من به نیمکت تیم ملی اضافه شد.

چند ماه منصوریان را زیر نظر گرفتم
در میان جماعت یکی می‌پرسد، چرا نمیکت تیم ملی را استقلالی کرده‌اید؟ قطبی این حرف را در می‌کند و می‌گوید: من از منصوریان شناخت کافی داشتم، ولی با این حال، چند ماهی او را زیر نظر گرفتم و خوب جوانب امر را بررسی تا بالاخره رسما او را به کار دعوت کردم.

1ـ3ـ2ـ4 یا 3ـ3ـ4
تیم ملی با چه سیستمی بازی خواهد کرد؟ آیا دوباره در جام ملت‌ها به دفاع سه نفره بازخواهیم گشت یا نه؟ قطبی هم آب پاکی را روی دست همه ریخته و جواب می‌دهد هر مربی به یک سیستم و روشی علاقمند است و من هم از این قاعده مستثنی نیستم. به شخصه سیستم 4ـ3ـ3 هلندی و فوتبال تهاجمی را دوست دارم، ولی از آنجا که چند سال می‌شود تیم ملی ایران از روش 4ـ2ـ3ـ1 استفاده می‌کند، بنابراین و با توجه به عادت تیم کشورمان به این سیستم، باید از همین روش استفاده کنیم.

مهاجمی پیدا کرده‌ام شش‌دانگ!
سال‌هاست تیم ملی ایران با مشکل گلزنی مواجه است و پس از خداحافظی علی دایی هنوز یک مهاجم شش‌دانگ پیدا نکرده‌ایم. در این رابطه قطبی می‌گوید: من یکی مهاجم ایده‌آل خود در تیم ملی را پیدا کرده‌ام که بسیار شش‌دانگ است. مطمئن باشید او مشکل گلزنی تیم ملی را برطرف خواهد کرد. منتهای مراتب از من نخواهید اسمش را تا قبل اعلام لیست جدید تیم ملی بگویم!

همه پشت سر دایی سوختند
سرمربی تیم ملی بی‌آن‌که منتظر پرسش دیگری شود، ادامه می‌دهد: به نظرم هرچه می‌کشیم از زیاد بازی کردن دایی است! علی دایی خیلی دیر از تیم ملی خداحافظی کرد و خیلی‌ها را پشت سر خود سوزاند! به همین دلیل است که اعتماد به نفس در بین مهاجمان جوان از بین رفت و بعد از دایی هنوز نتوانسته‌ایم یک مهاجم شش‌دانگ داشته باشیم.

عصبانیت در حد انفجار
من ـ‌ آرش نوعدوستی ـ تصور می‌کنم تنها خبرنگار جمع هستم، اما ظاهرا تصورم اشتباه است، چراکه یکی دیگر از همکاران که پشت سر من ایستاده و قطبی هم او را نمی‌شناخت ناگهان گفت: آقای قطبی! من خبرنگار هستم... اما هنوز جمله‌اش تمام نشده بود که قطبی از فرط عصبانیت در حد انفجار پیش رفت و تا می‌توانست داد و بیداد به راه انداخت.

من هم یک خبرنگار هستم!
وقتی دیدم همکارم تنها مانده و سرمربی تیم ملی کماکان مشغول داد و فریاد است، قاطت نیاوردم و گفتم: «خب، آقای قطبی مگر اشکالی دارد؟ من هم خبرنگار 90 هستم و ...!» این مرتبه قطبی با حرارت بیشتری فریاد کشید: این کار درستی نیست! من داشتم با مردم درددل می‌کردم و اگر می‌دانستم شما روزنامه‌نگاران هم در بین آنها هستید، هرگز حرف نمی‌زدم و ... . هرگز تصورش را نمی‌کنم، ولی آقای سرمربی با عصبانیت بیشتری می‌گوید: این رفتار درستی نیست و ... (ادامه گپ و گفت ما را به صورت سؤال و جواب در زیر بخوانید)

90: ولی آقای قطبی همین حرف‌ها را ما برای مردم می‌نویسیم و برای آرشیو شخصی خود نگه نمی‌داریم!
قطبی: نه! این اصلا حرفه‌ای نیست. ضمن آن‌که روزنامه شما خیلی تند از من انتقاد می‌کند!

بعید می‌دانم! تا جایی که من می‌دانم، سیاست روزنامه 90 نقد عملکرد افراد است و نه نقد افراد! بنابراین اگر هم انتقاد می‌شود، از سر دلسوزی است و ...

شما برخی واقعیات را نمی‌نویسید!

اتفاقا تمام واقعیات را می‌نویسیم!

یک مثال بزنید!

مثلا دعوت از یک دروازه‌بان ذخیره که مصدوم هم بوده، چه دلیلی داشته است؟
من با دکتر او صحبت کردم و پس از اخذ مجوز دعوتش کردم.

ولی خوب یادمان است که همان زمان دکتر مورد نظر اعلام کرد که گلر ملی‌پوش مصدوم بوده و بر همین اساس از فهرست هجده نفره خارج شده است!
نه قبول ندارم! شما همیشه جور دیگری به مسائل نگاه می‌کنید.

چه جوری؟!
خودتان می‌دانید و بهتر است رفتارتان را عوض کنید! (در همین جا مصاحبه گفت‌وگو به پایان می‌رسد، اما کشمکش من و قطبی پایانی ندارد و به صندلی‌های هواپیما هم می‌کشد و ...)

توضیح ضروری: اگرچه بحث من خبرنگار و افشین قطبی در جمع دانشجویان و مسافران پرواز اصفهان به تهران به خیر و خوشی تمام شد، اما این باعث نشد که در دل آرزو نکنم کاش می‌شد برای لحظاتی جای ما خبرنگاران و مردم عوض می‌شد.

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 05-20-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض فوتبال و تلويزيون

فردوسی پور همچون گذشته برنامه پرطرفدار 90 را تهیه و اجرا خواهد کرد و این برنامه نظیر سالهای گذشته با اجرای فردوسی‌پور به روی آنتن خواهد رفت و شبکه سوم قصد هیچگونه تغییری در مسئولان اجرایی این برنامه را نداردمدیر گروه ورزش شبکه سوم سیما از خرید امتیاز پخش کلیه مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی خبر داد و گفت: این مسابقات با جذابیت و برنامه‌سازی خاصی از شبکه سوم سیما به روی آنتن خواهد رفت.

محمدحسین آقازمانی ضمن اعلام این مطلب افزود: مشکل خرید امتیازپخش تلویزیونی مسابقات جام جهانی حل شده و صداوسیما حق پخش تمامی مسابقات مقدماتی تا فینال این مسابقات را خریداری کرده و علاقمندان فوتبال می توانند جریان کامل این مسابقات را از طریق شبکه سوم سیما پیگیری کنند.

آقازمانی اضافه کرد: گروه ورزش شبکه سوم در تدارک تهیه و ساخت ویژه برنامه هایی برای مسابقات جام جهانی است تا در طول مسابقات جام جهانی ضمن پخش زنده مسابقات، نکات آموزنده و فنی نیز به علاقمندان فوتبال منتقل شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون شایعه کناره گیری عادل فردوسی پور از برنامه 90 اظهار داشت: فردوسی پور همچون گذشته برنامه پرطرفدار 90 را تهیه و اجرا خواهد کرد و این برنامه نظیر سالهای گذشته با اجرای فردوسی‌پور به روی آنتن خواهد رفت و شبکه سوم قصد هیچگونه تغییری در مسئولان اجرایی این برنامه را ندارد.

نوزدهمین دوره رقابت های فوتبال جام جهانی 2010 از 21 خردادماه با برگزاری مراسم افتتاحیه در شهرهای مختلف آفریقای جنوبی آغاز خواهد شد و تا روز 20 تیرماه ادامه خواهد داشت.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 05-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض افشاگري كاشاني عليه عابدزاده در ورزش و مردم

درحال حاضر ما بعد از فسخ قرارداد با عابدزاده تا به حال مبلغ 95 ميليون تومان به ايشان پرداخت كرده‌ايم و فقط 5 ميليون از مطالبات باقي مانده است و عابدزاده هيچ پولي را نبخشيده است.

سايت گل ـ حبيب كاشاني كه براي پاسخ دادن به همه ابهامات در برنامه ورزش و مردم حاضر شده بود، با پخش كردن تصوير برگه‌هاي قرارداد احمدرضا عابدزاده و پرسپوليس، ريز توافق اين اسطوره فوتبال ايران با باشگاه پرسپوليس را فاش كرد.

كاشاني گفت:«ما زماني كه با مي‌خواستيم با آقاي عزيزيان قرارداد ببنديم و سوال كرديم كه از پيكان چقدر پول گرفته كه جواب دادند 25 ميليون ما هم 25 درصد به قرارداد ايشان افزوديم و براي يك فصل قرارداد 30 ميليوني با وي منعقد كرديم كه تازه 3 ميليون تومان آن هم به دليل جريمه كم شد. اما در فصل بعد باشگاه كه نمي‌دانيم به گنج رسيده بود و به چه پول زيادي با مبلغ 150 ميليون تومان با آقاي عابدزاده قرارداد بست كه اين يك مبلغ نامتعارف براي يك مربي دروازه‌بان بود. در صفحه دوم قرارداد باشگاه متعهد شده كه يك آپارتمان براي ايشان اجاره كند و كليه هزينه‌هاي آن را كه شامل آب و برق و گاز تلفن و شارژ ماهيانه است بپردازد و يك سيم كارت هم در اختيار ايشان قرار بدهد. اين قرارداد در سال بعد و در زمان مديريت آقاي انصاري‌فرد 200 ميليون تومان افزايش پيدا كرده است. زماني كه آقاي دايي سرمربي پرسپوليس شده است گفتند كه نمي‌خواهند با آقاي عابدزاده كار كنند و ما با توجه به اينكه قرارداد آقاي عابدزاده، قرارداد دستيار بوده و نه مربي دروازه‌بان‌ها ما آقاي يحيوي را به سازمان ليگ معرفي كرديم و كارتش را هم گرفتيم. از اينجا مشكلات آغاز شد.»

كاشاني با اشاره به اينكه باشگاه پرسپوليس بعد از بررسي قرارداد با پرداخت هزينه اجاره آپارتمان مخالفت كرده است گفت:«اين به هيچ وجه متعارف نيست و در هيچ جاي دنيا به يك آدم بومي حق مسكن نمي‌دهند. در نهايت آقاي عابدزاده با درخواست ما مبني بر اينكه به عنوان دستيار علي دايي كارشان را ادامه بدهند موافقت نكردند و كنار كشيدند در حالي كه بعد از جلسه با هم داشتيم ايشان نامه‌اي به آقاي خوردبين نوشتند و ادعا كردند كه مي‌توانند در 6 حوزه از جمله آناليز به ما كمك كنند.»

كاشاني افزود:«درحال حاضر ما بعد از فسخ قرارداد با عابدزاده تا به حال مبلغ 95 ميليون تومان به ايشان پرداخت كرده‌ايم و فقط 5 ميليون از مطالبات باقي مانده است و هيچ بخششي هم صورت نگرفته است و عابدزاده هيچ پولي را نبخشيده است. ماروي مبلغ فسخ قرارداد با هم به توافق رسيده‌ايم. همچنين دعوي ما درباره اجاره بها به كميته استيناف رفته و اگر به ما اعلام بشود كه با توجه به امضاي مديران قبلي بايد اين پول را پرداخت كنيم. 24 ميليون تومان به ايشان خواهيم داد.»

اين صحبت‌ها در حالي انجام شد كه كريم باقري دوست صميمي عابدزاده هم در استوديو حضور داشت.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-18-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض یادداشت ویژه:ووووزلايي به نام گزارشگر !

يكي از گزارشگران باسابقه شبكه سوم 90 دقيقه گزارش خود را به سه بخش تقسيم مي‌كند. در 30 دقيقه اول تاريخچه دو تيم از زمان خلقت تا به امروز را مي‌گويد. 30 دقيقه دوم به نكوهش خط دفاعي اختصاص دارد و اگر اين بازي بين دو تيم باشگاهي باشد 30 دقيقه سوم با شمارش بازيكنان خارجي تيم‌ها و سر دادن «ننگ بر دو تيم اينتر و آرسنال با اين همه خارجي‌هايشان» سپري مي‌شود

سایت گل -با شروع جام جهاني مردم جهان با يك پديده منحصر به فرد آشنا شدند؛ «ووووزلا». صداي بوق‌هاي سنتي آفريقاي جنوبي براي اكثر طرفداران فوتبال گوشخراش بود و آنهايي كه در ورزشگاه‌ها حاضر بودند براي فرار از صداي ووووزلا به گوشي متوسل شدند، حتي بينندگان تلويزيوني هم از شر ووووزلا در امان نبودند و چند شبكه تلويزيوني درصدد اين برآمدند تا براي نجات قدرت شنوايي و اعصاب بينندگان‌شان به هر شكلي كه شده صداي ووووزلا را پايين بياورند. در اين شرايط مي‌توان با قاطعيت گفت در بين مردم كشورهاي دنيا تنها ايراني‌ها هيچ مشكلي با صداي ناهنجار ووووزلا نداشتند. براي جماعتي كه سال‌هاست گزارش‌هاي آزاردهنده گزارشگران تلويزيون را تحمل مي‌كنند، آسان‌ترين كار شنيدن صداي ووووزلاست.

گزارش گزارشگران در اين دوره جام جهاني مثل هميشه با انتقادهاي فراواني همراه شد، البته استثناهايي هم وجود داشت. عادل فردوسي‌پور همچنان گزارش‌هايش مورد قبول اهالي فوتبال است و فوتبال‌دوستان حسرت خوردند چرا مثل چهار سال قبل فردوسي‌پور در كل برگزاري مسابقات حضور نداشت تا شبكه سوم مجبور شود گزارش تمامي بازي‌ها را به او بسپرد، البته مزدك ميرزايي هم نمره قابل قبولي گرفت اما ساير گزارشگرها كه در اين دوره چند چهره جديد به جمع آنها اضافه شده بود كاري كردند تا بسياري از روزنامه‌نگاران مجبور شوند مثل هميشه بخشي از صفحات نشريه خود را به انتقاد از آقايان گزارشگر اختصاص دهند؛ كاري كه سال‌هاست به آن مي‌پردازند و يك سر سوزن هم از آن نتيجه نگرفتند.

گزارشگران حماسه‌ساز شبكه سوم سيما آنقدر در حرفه خود هنر به خرج مي‌دهند كه طرفداران فوتبال به جاي اينكه در فرداي بازي در مورد مسابقه صحبت كنند، ترجيح مي‌دهند «گاف»ها و جملات اعصاب‌خردكن گزارشگر مسابقه را به موضوع اصلي بحث‌هايشان تبديل كنند و از مداد، خودكار و پاك‌كن بگويند ولي گل فورلان را فراموش كند. گزارش ضعيف گزارشگران به معضل لاينحل تلويزيون ايران تبديل شده و به نظر مي‌رسد راهي هم براي حل اين مشكل وجود ندارد؛ مشكلاتي كه فهرست كردن آن كار چندان دشواري هم نيست.

ارائه اطلاعات غلط

گزارشگر باسابقه صدا و سيما پيوستن «داويد ويا» به بارسلونا را در حد شايعه مي‌دانست و خبر نداشت اين بازيكن معروف يك ماه پيش به بارسلونا پيوسته و با پيراهن شماره هفت اين تيم هم عكس انداخته. اين شاهكار نشان مي‌دهد او به چه ميزان از اخبار فوتبال عقب است. از اين اشتباهات در گزارش‌هاي جام جهاني كم پيش نيامد و به دفعات ديده شد كه آقايان به صورت ناباورانه‌اي از دنيا بي‌خبرند و اگرهم باخبر بودند خبر درستي نداشتند.

مدام حرف زدن

به نظر مي‌رسد گروهي از گزارشگران صدا و سيما اعتقاد دارند يك گزارشگر فوتبال بايد در طول 90 دقيقه به صورت لاينقطع حرف بزند و يك ثانيه هم به گوش‌هاي شنونده يا بيننده فرصت استراحت ندهد. ووووزلا هم چنين بلايي سر طرفداران فوتبال نياورد. بدتر اينكه در اين 90 دقيقه تنها چند دقيقه‌اي بازي را گزارش مي‌كنند و بيشتر وقت‌شان را براي بيان نظرات شخصي و جملاتي كه ارتباطي با آنچه در زمين اتفاق مي‌افتد ندارد، صرف مي‌كنند.

روخواني اطلاعات

اصولاً اطلاعات، آمار و نكات حاشيه‌اي براي تكميل گزارش مسابقه مناسب است اما آقايان گزارشگر در اين زمينه دچار يك اشتباه بنيادي شده‌اند و تصور مي‌كنند وظايف آنها در طول مسابقه ارائه آمار و اطلاعات است و تشريح اتفاقاتي كه در زمين مي‌افتد در اولويت دوم قرار دارد. همين اصرار بر «روخواني اطلاعات» موجب مي‌شود گزارشگر اتفاقات بازي را از دست بدهد و از صحنه جا بماند. به دفعات ديده شده بازي به دقيقه 15 رسيده ولي هنوز گزارشگر محترم مسابقه در حال گفتن نتايج بازي‌هاي دو تيم در دهه 30 ميلادي است.

بيان جملات اعصاب‌خردكن

واقعاً هنوز كشف نشده چرا دو سه گزارشگر اصرار دارند با گفتن عبارات «من‌درآوردي» و جملات عجيب و غريب اعصاب بيننده را خرد كنند.

بعضي جملات آقايان، بيننده را به ياد مجري مراسم عروسي مي‌اندازد.

«اسم هلند را بنويسيد اما با مداد بنويسيد» از آن شاهكارهايي بود كه در تاريخ ثبت خواهد شد. ميزان جملات اعصاب‌خرد‌كن و عبارات نامناسب دو سه گزارشگر آنقدر زياد است كه مي‌توان بعد از هر گزارش آنها عزاي عمومي اعلام كرد.

تاكيد بر نظرسنجي

يكي از گزارشگران باسابقه شبكه سوم 90 دقيقه گزارش خود را به سه بخش تقسيم مي‌كند. در 30 دقيقه اول تاريخچه دو تيم از زمان خلقت تا به امروز را مي‌گويد. 30 دقيقه دوم به نكوهش خط دفاعي اختصاص دارد و اگر اين بازي بين دو تيم باشگاهي باشد 30 دقيقه سوم با شمارش بازيكنان خارجي تيم‌ها و سر دادن «ننگ بر دو تيم اينتر و آرسنال با اين همه خارجي‌هايشان» سپري مي‌شود. اين گزارشگر محترم در يك دهه اخير به تعداد تمام انسان‌هاي روي كره زمين از دفاع چهارنفره بد گفته و مصمم است هر بار هم اين جملات را تكرار كند و هزار ماشاءالله خسته هم نمي‌شود. حتي تبعيد اين گزارش به بازي‌هاي با تاخير ساعت دو بامداد هم باعث نشده كمي كوتاه بيايد. بارها ديده شده گزارشگران محترم در همان دقيقه دوم بازي درباره دو تيم، بازي و بازيكنان اظهارنظر فني مي‌كنند، حتي الكس فرگوسن هم جرات ندارد با چنين شهامتي دست به چنين كاري بزند. واقعاً معلوم نيست 70 ميليون جمعيت چه گناهي كردند كه بايد در برابر نظرات شخصي آقاي گزارشگر تسليم شوند.

كنترل نكردن احساسات

معمولاً گزارشگران شبكه سوم عادت دارند يا از اين طرف بام بيفتند يا از آن طرف. گهگاه مشاهده مي‌شود هنگام ارسال بلند يك توپ كم‌خطر آنچنان فرياد مي‌زنند و احساسي مي‌شوند گويي زيدان با يك ضربه «چپ» دروازه بوفون را در فينال جام جهاني باز كرده است و در آن سو معلوم نيست چرا در بعضي اوقات يك صحنه گل را با لحني گزارش مي‌كنند كه بيشتر مناسب تشريح يك حركت در ورزش پياده‌روي است. بينندگان در برخي شب‌ها اين تصور برايشان پيش مي‌آيد كه گزارشگر هنگام گل خوابش برده كه هيچ هيجاني از خود نشان نمي‌دهد. گاهي اوقات هم آقايان گفتن تاريخچه آمار و نظرات شخصي را به گزارش مهم‌ترين صحنه بازي ترجيح مي‌دهند. مهاجم حريف در حال باز كردن دروازه هندوراس است و آقاي گزارشگر اعتنايي به اين صحنه ندارد و در حال افاضه كردن درباره جمعيت هندوراس و صادرات اين كشور به ديگر كشورهاست.

در همين بازي‌هاي جام جهاني ده‌ها بار ديده شد گزارشگر مهم‌ترين اتفاقات بازي را گزارش نكرد؛ مثل پنالتي ديدار اسپانيا – هندوراس.

مشكل حل‌نشدني

هنگامي كه تمامي طرفداران فوتبال از بازي يك بازيكن بدشان مي‌آيد و او را بازيكن ضعيفي مي‌شمرند، مي‌دانند احتمالاً مربي هم با آنها هم‌نظر خواهد شد و بازيكن مورد نظر را تعويض مي‌كند يا يك مربي ناموفق بالاخره روزي اخراج مي‌شود يا دورانش به سر مي‌آيد اما تنها كساني كه راه فراري از دست آنها وجود ندارد همين گزارشگران شبكه سوم هستند. يك گزارشگر هر چقدر هم بد گزارش كند و سال‌ها اعصاب مردم را خرد كند باز هم نمي‌تواند به در خروجي جام جم نزديك شود. بي‌دليل نيست كه حضرات تلاشي براي اصلاح ايرادهاي خود به خرج نمي‌دهند، خود را به روز نمي‌كنند و گوش‌شان به انتقادها بدهكار نيست.

در اين ميان بدتر از اصلاح ‌نشدن اين است كه چند جوان تازه‌كار براي اينكه به گزارشگر موفقي تبديل شوند اصرار دارند روش گزارشي عادل فردوسي‌پور را تقليد كنند. اين كار آنها باعث شده بيننده را با يكسري آمار و اطلاعات جانبي بمباران كنند و اين اطلاعات را جايي بگويند كه بيننده هيچ علاقه‌اي به شنيدن آنها ندارد.

طرفداران منچستر مي‌دانند بالاخره روزي مي‌رسد و گري نويل خداحافظي مي‌كند اما براي ما هيچ روزنه اميدي در رابطه با اين مشكل وجود ندارد.

نكته پاياني: مي‌توان مجري محترم ديدارهاي ورزشي را هم به جمع اين گزارشگران اضافه كرد. به نظر مي‌رسد شبكه‌هاي ماهواره‌اي ايشان را در كنار حق پخش مسابقات به ايران فروخته‌اند و شبكه سوم اجازه پخش مسابقات خارجي بدون اين آقا را ندارد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-24-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض سوتي عجيب و غريب در برنامه ورزش از نگاه دو

وقتي ميكروفن كوثري باز بود

ناگهان صداي كوثري را شنيديم كه در استوديو مشغول صحبت با آرش برهاني و محمد نوري دو بازيكن حاضر در استوديوي شبكه دو بود. او گفت:«حالا فردا عليپور مي‌گه بگيرينش ... »

سايت گل ـ جهانگير كوثري مجري ورزش از نگاه دو برخلاف آنچه كه بهرام شفيع در برنامه امروز صبح ورزش و مردم انجام داده بود با توپي پر عليه منشور اخلاقي دقايقي با صداي بلند و لحني تند صحبت كرد و اتفاقا مباحث جالبي را به زبان آورد كه كمتر در برنامه وي شنيده بوديم.

كوثري در اين برنامه منشور اخلاقي را رفتاري در جهت بدنام كردن اهالي فوتبال دانست و به مسئولان فدراسيون يادآوري كرد كه آنها حق ندارند آدم‌ها بدنام كنند. او همچنين گفت:«چند وقت پيش در يك جايي خواندم كه فوتبال ما 168 بازيكن را مربي منشوري دارد. با توجه به اينكه اين اخبار در سطح منطقه منتشر مي‌شود رواج دادن اين جور مسائل نتيجه‌اي جز بدنامي ندارد.»

كوثري همچنين خطاب به مسئولان منشور اخلاقي گفت كه جملات او به معناي مقابله با ايشان نيست بلكه وي قصد دارد كه در اين مورد گفت‌وگو كند. او در نهايت حرف‌هاي خود را اينطور تمام كرد كه ماجراي منشور اخلاقي به هيچ وجه باعث بهبود شرايط فرهنگي ايران نشده است كه البته در اين زمينه حق با مجري با تجربه ورزش از نگاه دو است.

اما اتفاق مهمي در جايي رخ داد كه كوثري از بينندگان خواهش كرد كه قبل از تماشاي برنامه بعدي سري به كوچه آگهي‌ها بزنند، در اين لحظه دستور كوثري به وله‌اي كه مربوط به برنامه بود كات شد و سپس تبليغي درباره يك حشره‌كش روي آنتن رفت.... در همين لحظات بود كه ناگهان صداي كوثري را شنيديم كه در استوديو مشغول صحبت با آرش برهاني و محمد نوري دو بازيكن حاضر در استوديوي شبكه دو بود. او گفت:«حالا فردا عليپور مي‌گه بگيرينش ... »و او اين جمله را با خنده معروف خودش به پايان برد. نكته اين بود كه دوستان حاضر در رژي ميكروفن كوثري را قطع نكرده بودند تا صداي او در پشت صحنه نيز منتشر بشود. صدايي كه قاعدتاً نبايد به گوش بيننده برسد!

جالب اینکه كوثري بعد از بازگشت به استوديو در قسمت دوم و سوم صحبت‌هايش درباره منشور اخلاقي خيلي آرام‌تر و ملايم‌تر در مورد منشور اخلاقي صحبت كرد و در پايان نيز گفت منشور اخلاقي چيزي است كه باعث مي‌شود بين آدم‌هايي كه خلاف مي‌كنند و خلاف نمي‌كنند تفاوتي وجود داشته باشد!

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 08-03-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض گزارشگراني كه هر روز بدتر مي شوند

عصر ايران ورزشي؛ اردلان مجد- اين مساله گزارشگرهاي تلويزيون هم ديگر دارد به يك بحران بزرگ تبديل مي شود، كساني كه هر چه به جهت عملكرد ضعيفشان از آنها انتقاد مي شود باز هم به گوششان بدهكار نيست.

اين انتقادات كه تعداد آنها كم هم نيست بارها توسط مطبوعات و رسانه ها مطرح شده است، ولي به جاي اينكه شاهد پيشرفت و بهتر شدن گزارشگران باشيم، آنها بدتر شده اند.

اين نوع برخورد آنها باعث اين شده است كه در حين گزارش برخي از آنها، مخاطب صداي تلويزيون را قطع كرده و ترجيح بدهد بدون صدا بازي را تماشا كند.

استدلال اين افراد اين است كه در اين صورت اعصاب خود را از صدمات جملات و حرف هاي گزارشگران مصون مي دارند.

اما كساني كه اهل اين نيستند كه صدا قطع بكنند، به گفته خود 90 دقيقه عذاب را تحمل مي كنند و مجبور هستند تركيب هاي جديد و عجيب گزارشگران را تاب بياورند.

گفتني است كه نوعي حساسيت هم به بعضي از گزارشگران وجود دارد و از هر كلمه و يا جمله آنان يك برداشت منفي مي شود.

گزارشگراني كه در جام جهاني گزارش كردند(به استثناي عادل فردوسي پور) همگي فاقد تعادل بودند و چنان در جو جام جهاني غرق شده بودند كه خود بيشتر از تماشاگران هيجان زده مي شدند.

آنها در طول گزارش خود، يا از تيم مورد علاقه خود به شدت حمايت مي كردند، يا تيم حريف را به شدت مي كوبيدند و يا در يك اقدام افراط گرايانه و بي سابقه از تيم مورد علاقه خود به شدت انتقاد مي كردند(روي سخن در مورد آخر مزدك ميرزايي است!)

حالا هم با آغاز ليگ برتر دهم، اين حساسيت ها به اوج خود رسيده است؛ چرا كه اولاً چون مسابقات داخلي است، هواداران و بازيكنان و مربياني كه توسط گزارشگران تخريب مي شوند و يا از آنها انتقاد مي شود، مي توانند جواب اين انتقادها را بدهند.

از سويي ديگر كوچكترين عكس العمل غير عادي از سوي گزارشگران باعث مي شود كه انگ طرفداري از يك تيم خاص را به آنها ببندند.

تهيه كنندگان برنامه فوتبال برتر هم كه از كانال سايت فوتبال3 با مخاطبين در ارتباط هستند، وقتي حجم انتقادات را ديدند، تصميم گرفتند كه خود تماشاگران گزارش هر بازي را انتخاب كنند تا از اين طريق كمي از درد بينندگان را تسكين دهند.

در همين راستا، قبل از هر بازي پخش مستقيم نظر سنجي با اين مظمون گذاشته مي شود كه كدام تماشاگر را براي بازي مربوطه مي پسنديد، نام گزارشگران مختلف هم به عنوان گزينه هاي اين نظر سنجي مطرح است.

البته از گوشه و كنار شنيده شده است كه هميشه در اين نظر سنجي ها عادل فردوسي پور انتخاب مي شود ولي به دليل آنكه عادل نمي تواند تمام بازي ها را گزارش كند، گزارش بازي را به شخص ديگري واگذار مي كنند.

با شروع ليگ برتر هم پس از آنكه بازي پرسپوليس و تراكتور سازي را فردوسي پور گزارش كرد، ديدار استقلال و فولاد را مزدك ميرزايي گزارش كرد كه در همين ابتداي كار باعث شد كه موج انتقادات به وي وارد شود.

ميرزايي در حين گزارش اين بازي و پس از قطعي شدن شكست سايپا مقابل نفت آبادان خطاب به محمد مايلي‌كهن گفت: حالا اين مربي حتما انتظار دارد تمام حرف‌هايش در كنفرانس مطبوعاتي پخش شود.

جمله‌اي كه واكنش سرمربي حاشيه دوست سايپا را در پي‌داشت:«‌اي كاش مزدك ميرزايي اين مسابقه را از نزديك مي‌ديد تا شاهد باشد كه بنده بعد از اتمام ديدار، اين پيروزي را به تمام عوامل باشگاه صنعت‌نفت تبريك گفتم. ميرزايي بايد بداند كه ما چكيده فوتبال هستيم و خودمان را به آن نمي‌چسبانيم. »

اما اظهارنظرهاي ميرزايي در جريان گزارش بازي استقلال و فولاد فقط به مايلي‌كهن ختم نشد.

او در طول مسابقه بارها نسبت به عملكرد ضعيف ايمان مبعلي هم واكنش نشان داد و حتي با گفتن اين جمله كه: « به نظر مي‌رسد مبعلي به كل فوتبال بازي كردن را فراموش كرده» انتقاداتش را از اين بازيكن به اوج رساند.

مبعلي درباره گزارش ميرزايي مي‌گويد: «پنج سال در فوتبال ايران نبودم و نمي‌توانم با دو بازي معجزه کنم و به شرايط ايده‌آل برسم. با اين حال به جرات مي‌گويم از عملکردم در اين دو بازي راضي نبودم اما خيلي هم بد کار نکردم که مستحق اين انتقادات باشم.

اميدوارم چند کارشناس بدون قصد و غرض بنشينند و بازي‌هاي من را تحليل کنند. واقعا نمي‌دانم چه مسائلي پشت پرده وجود دارد که گزارشگري به اين شکل از بازيکن انتقاد مي‌کند.»

شايان ذكر است كه وي در طول بازي بارها به بازيكناني ديگر از جمله طالب لو تاخت و ادامه اين روند توسط ميرزايي بي شك مي تواند براي وي مشكل ساز شود.

تازه در ابتداي ليگ هستيم و با داغ تر شدن مسابقات و همچنين ورود گزارشگراني نظير خياباني و عليفر و ... بايد بيش از شاهد موضع گيري هاي اهالي فوتبال و همچنين عصبانيت مخاطبان تلويزيون باشيم.

شايد سياست نظرسنجي يك حركت نمادين و فرماليته باشد، چرا كه اگر قرار باشد كه به اين نظر سنجي ها توجه شود، يك سري از گزارشگرها بايد با اين حرفه خداحافظي بكنند، چون مردم دوست ندارند كه گوششان را به دست هر كسي بسپارند.
قدیمی 08-03-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر

قدیمی 09-01-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

اين مزدك ميرزايي اصلاح ناپذير!

اين مزدك ميرزايي هم آدم عجيبي است، وي به جاي آنكه پيشرفت كند و در گزارش بازي ها پخته تر عمل كند، بسيار خام تر و بدتر مي شود.

عصر ايران ورزشي -اين مزدك ميرزايي هم آدم عجيبي است، وي به جاي آنكه پيشرفت كند و در گزارش بازي ها پخته تر عمل كند، بسيار خام تر و بدتر مي شود.

مزدك ميرزايي دارد به گزارشگران خيلي بد صدا و سيما يعني عليفر، يوسفي و البته خياباني مي رود.

شايد در بين اين افراد از همه بيشتر به مزدك اميد بود تا شايد بتواند پا جاي پاي عادل فردوسي پور بگذارد و خوب گزارش كند ولي او در هر بازي نا اميدترمان مي كند.

ميرزايي بسيار عجولانه در گزارش خود اظهار نظر مي كند و همين باعث مي شود كه در حين بازي اتفاقاتي رخ دهد كه خلاف گفته وي را اثبات كند.

به عنوان مثال رحمتي هشتمين گل فصل‌اش را به بدترين شكل ممكن دريافت كرد تا ثابت شود آنچه مزدك ميرزايي گزارشگر مسابقه در ابتداي بازي روي آن تأكيد داشت چندان درست نيست.

ميرزايي گفت:«رحمتي با فاصله خيلي زياد از دروازه‌بان‌هاي ديگر فوتبال ايران بهترين دروازه‌بان ايران است.» اما حتما همين گزارشگر بعد از گل پيروزي استقلال از اظهارنظر قبلي‌اش پيشمان شده.

مزدك ميرزايي رك بودن را با بي ادب بودن اشتباه گرفته است، مزدك به خود اجازه مي دهد كه هرچه از دهانش خارج مي شود به زبان بياورد.

وي پس گل چهارم استقلال بسيار غير قابل طاقت و بي نزاكت شده بود، مزدك چنان تمسخر آميز و مثال يك شخص عامي برهاني را به خاطر از دست دادن تعادلش در مقابل دروازه خالي تحقير كرد كه ديگر از دايره ادب خارج شد.

همچنين وي به رسالت تلويزيون ملي نيز خيانت كرد و با حرف هايي كه در مورد اشتباه سهوي عنايتي به زبان آورد باعث شد كه هواداران سپاهان را عليه عنايتي تحريك كند.

هر چه انتقاد كنيم سودي ندارد و به نظر مي رسد كه هيچ كس نيست كه در حوزه گزارش فوتبال در سيما نظارت داشته باشد و جوان گرايي كند.

اين افراد ديگر دارند براي خودشان مافيايي غير قابل نفوذ مي سازند، يك باند قوي و غير قابل نفوذ كه هر وقت مي خواهن با كرامت آدم هاي ديگر بازي مي كنند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 09-05-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

اين گزارشگران بيچاره!

به هر حال در فوتبالي كه هيچ چيزش سر جاي خود نيست، اين مسائل امري عادي است، چرا كه آستانه تحمل انتقاد نه تنها در فوتبال، بلكه در كل كشور بسيار پايين آمده است و اين گونه واكنش ها از سوي فوتباليست ها و مربيان با توجه به جو حاكم دور از انتظار نيست.

عصر ايران ورزشي- انتقادات عليه گزارشگران تلويزيوني هرهفته رنگ و بوي جدي‌تري به خود مي‌گيرد و جالب اينجاست كه در اين ميان هيچ‌يك از مسئولان سازمان صدا و سيما نيازي به دفاع از عملكرد گزارشگران و مجريان خود احساس نمي‌كنند.

در اين ميان و به خصوص در چند هفته اخير، اين مزدك ميرزايي بوده كه به بي‌رحمانه‌ترين شكل ممكن انتقادات را تحمل كرده است. وحيد طالب‌لو او را يك شومن خواند، ايمان مبعلي از ميرزايي به عنوان گزارشگري كه با اظهارنظرهايش قصد مشهورشدن دارد ياد كرد، محمد مايلي‌كهن پا را فراتر گذاشت و در اتهامي سنگين خطاب به ميرزايي اعلام كرد برخي ميكروفن‌ها در صداوسيما خريد و فروش مي‌شوند و افشين قطبي هم در آخرين كنفرانس خبري‌اش گفته بود برخي از گزارشگران فوتبال در ايران عراقي هستند!

محمدرضا ساكت، مديرعامل باشگاه سپاهان آخرين كسي است كه ناكامي‌هاي تيمش را به گردن گزارشگر مي‌اندازد: «ما در نامه‌اي به مديران صداوسيما و شبكه 3 اعتراض‌مان به نحوه گزارش ميرزايي در بازي‌مان مقابل استقلال را اعلام كرديم. متاسفانه آقاي ميرزايي اين بازي را طوري گزارش مي‌كرد كه انگار تيمي غيرايراني در آزادي به مصاف استقلال آمده است و در نهايت نتوانست تمايلش به پيروزي استقلال در اين مسابقه را پنهان كند. فكر مي‌كنم لازم است كه ايشان بيشتر روي گزارش‌هاي بي‌طرفانه تمرين و تمركز كند.»

انتقادات از گزارشگران تلويزيوني در شرايطي به اوج خود رسيده كه شايد تنها عادل فردوسي‌پور به واسطه داشتن تريبون قدرتمندي به نام برنامه 90 تاحدودي از اين انتقادات در امان مانده اما ساير گزارشگران كه براي گزارش هربازي كمتر از 50 هزارتومان پول دريافت مي‌كنند،‌ مجبورند هرهفته منتظر اتهامات رنگارنگي باشند.

به هر حال در فوتبالي كه هيچ چيزش سر جاي خود نيست، اين مسائل امري عادي است، چرا كه آستانه تحمل انتقاد نه تنها در فوتبال، بلكه در كل كشور بسيار پايين آمده است و اين گونه واكنش ها از سوي فوتباليست ها و مربيان با توجه به جو حاكم دور از انتظار نيست.

منبع:عصر ايران
ولی نه...!! باید ترک کنم

پاسخ

برچسب ها
تيم ملي

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش