بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > اخبار گوناگون > اخبار متفرقه

اخبار متفرقه در این قسمت اخبار متفرقه اخباری از زمینه های مختلف که گنجاندن آن در تالار های دیگر ممکن نبوده است قرار خواهند گرفت

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 05-30-2010
T I N A آواتار ها
T I N A T I N A آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Nov 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 1,337
سپاسها: : 0

66 سپاس در 58 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض تمامي زيتون‌هاي سياه موجود در بازار تقلبي هستند

يک کارشناس کشاورزي در گفت‌وگو با ايسنا:
تمامي زيتون‌هاي سياه موجود در بازار تقلبي هستند


خبرگزاري دانشجويان ايران - زنجان
سرويس: كشاورزي و دامپروري



يک کارشناس کشاورزي گفت: هم اکنون زيتون‌هاي سياه تقلبي وارد بازار کشور شده و به طور گسترده نيز در کشور توزيع شده است، اما مصرف اين زيتون‌ها عوارض بسيار وخيم و ناگواري براي سلامتي انسان به دنبال دارد.
کريم مصطفوي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه زنجان اظهار كرد: در کل دنيا دو نوع زيتون سياه وجود دارد. يکي زيتون‌هايي است که عمدتاً در کشورهاي اسپانيا و ايتاليا توليد مي‌شود و رقم آنها، زيتون سياه است که تاکنون از اين نوع زيتون‌ها وارد کشور نشده و اين زيتون در کشور وجود ندارد.
وي ادامه داد: نوع ديگر اين زيتون‌ها، زيتون سياهي است که کشورهايي مثل ترکيه و لبنان با خريد زيتون سبز معمولي، آنها را با استفاده از سولفات آهن، فرآوري كرده و در بازارهاي کشور و دنيا توزيع مي‌كنند.
اين مقام مسئول با بيان اينکه کشور ترکيه از طرق مختلف اين زيتون‌ها را فرآوري مي‌کند، عنوان کرد: اين فرآوري باعث مي‌شود که زيتون خام به زيتون سياه تبديل شود كه استفاده از آن از لحاظ سلامتي خطرات عمده‌اي براي فرد به همراه دارد.
رييس ايستگاه تحقيقاتي زيتون طارم ادامه داد: فرآوري اين زيتون‌ها به گونه‌اي انجام مي‌شود که مردم عادي قادر به تشخيص اصلي يا تقلبي بودن آنها نيستند و تنها افراد متخصص مي‌توانند با انجام آزمايش‌هاي لازم به تقلبي بودن آنها پي ببرند.
اين کارشناس به عوارض استفاده از اين زيتون‌ها اشاره کرد و گفت: مصرف اين نوع زيتون‌هاي تقلبي، عوارض فراواني در مغز و معده ايجاد مي‌كند. همچنين به دليل استفاده بيش از حد مواد شيميايي، کليه فرد به صورت کامل از کار مي‌افتد و فرد در معرض خطرات بي‌شماري قرار مي‌گيرد.
مصطفوي بيان کرد: شباهت اين زيتون‌هاي تقلبي به زيتون‌هاي اصلي تا اندازه‌اي است که تشخيص آنها به هيچ وجه ممکن نيست و تنها کارشناسان با حضور در آزمايشگاه و انجام آزمايش‌هاي لازم مي‌توانند اين امر را تشخيص دهند. البته هم اکنون اين زيتون‌هاي سياه اصلي در کشور وجود ندارد و مي‌توان گفت تمامي زيتون‌هاي موجود در بازار تقلبي هستند.
وي تصريح كرد: وجود زيتون و روغن زيتون‌هاي تقلبي در بازار، اطمينان از اصلي و سالم بودن اين محصول کشاورزي در هنگام خريد از سوي مردم را ضروري مي‌سازد.
اين مقام مسئول با بيان آنکه مردم تا از برندها و الصاق‌هاي نصب شده بر روي ظروف مطمئن نشده‌اند، نبايد اين کالا را خريداري کنند،‌ توصيه کرد: از آنجا که انواع مواد شيميايي که رنگ محصولات کشاورزي را تغيير مي‌دهد، براي سلامتي انسان مضر است، از اين محصولات استفاده نشود.
__________________
زندگي با صدا شروع ميشه بي صدا تموم ميشه، عشق با ترس شروع ميشه با شك تموم ميشه، دوستي هر جايي ميتونه شروع بشه اما هيچ جا تموم ميشه.
پاسخ با نقل قول
  #2  
قدیمی 06-23-2010
sheida.m آواتار ها
sheida.m sheida.m آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jul 2009
محل سکونت: TeHrAn
نوشته ها: 1,485
سپاسها: : 1

54 سپاس در 24 نوشته ایشان در یکماه اخیر
sheida.m به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به sheida.m
پیش فرض دانشجویان سیگاری‌ 2 ترم از تحصیل محروم می‌شوند

دانشجویان سیگاری‌ 2 ترم از تحصیل محروم می‌شوند

پیش از این دکتر مرضیه وحیددستجردی وزیر بهداشت در همایش روز جهانی مبارزه با دخانیات نسبت به افزایش دانشجویان دختر سیگاری هشدار داده بود.
مهر: دبیر شورای مرکزی انضباطی دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به جزئیات شیوه‌نامه جدید اجرایی انضباطی دانشجویان از ممنوعیت مصرف سیگار و مواد دخانی در محیط دانشگاه‌ها و اجرای تنبهیات در این حوزه خبر داد.
دکتر سید مهدی طیبی تفرشی افزود: در شیوه‌نامه جدید اجرایی انضباطی دانشجویان استعمال دخانیات در دانشگاه و اماکن مرتبط یعنی هر فضایی که به دانشجو و دانشگاه مرتبط باشد تخلف اخلاقی محسوب می‌شود.
وی اضافه کرد: در صورت ارتکاب دانشجویان به این تخلف در مرحله اول بندهای 2 تا 5 شیوه نامه اجرایی که از اخطار شفاهی تا درج در پرونده است اعمال می شود و در صورت تکرار تا بند 12 که در نهایت به دو ترم محرومیت (تعلیق) می انجامد قابل تشدید است.
طیبی یادآور شد: البته تاکنون حکمی در این زمینه نداشته‌ایم که دانشجویان به طور عمدی بخواهند فضا را آلوده کنند و تاکنون با اخطار شفاهی موضوع حل شده است.
وی تاکید کرد: این شیوه برای کلیه دانشجویان دختر و پسر اجرا می‌شود و تفاوتی نیز میان دانشگاه‌های وابسته به وزارت بهداشت یا علوم وجود ندارد.
پیش از این دکتر مرضیه وحیددستجردی وزیر بهداشت در همایش روز جهانی مبارزه با دخانیات نسبت به افزایش دانشجویان دختر سیگاری هشدار داده بود.
از سوی دیگر آخرین تحقیقاتی که مرکز تحقیقات و کنترل دخانیات امسال انجام داده است نشان می دهد 75 درصد افراد سیگاری در سنین زیر 20 سال سیگار کشیدن را آغاز می‌کنند و تحقیقات انجام شده در مورد میزان مصرف سیگار در بین دانشجویان کشور نشان می‌دهد میزان مصرف سیگار در بین دانشجویان 16 درصد است.
بر اساس این تحقیق میزان مصرف سیگار در دانشجویان پسر 25 درصد و در دانشجویان دختر 6 درصد است. بر اساس نتایج این تحقیق، میزان مصرف سیگار در بین دانشجویان پزشکی نسبت به سایر رشته‌ها بیشتر است.
در مطالعه دیگری که بیش از 100 نفر از دانشجویان مورد بررسی قرار گرفتند یک هزار و 66 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های تهران پرسشنامه‌ای را تکمیل کردند که نتایج نشان داده 3/16 درصد آنها سیگاری هستند که از این تعداد 4/25 درصد مذکر و 5 درصد مونث بودند.
بر اساس دیگر نتایج این مطالعه دانشجویان پسر به اندازه جامعه عمومی ‌سیگار می‌کشند و دانشجویان دختر در مقایسه با آمار طرح سلامت نسبت به زنان جامعه عمومی ‌بیشتر سیگار می‌کشند. همچنین با توجه به یافته‌ها مشخص شده است میزان استعمال دخانیات طی دوره تحصیل دانشگاه به ‌نحو معنی‌داری افزایش می‌یابد.
__________________

♥SheidA♥


تو همان مهربانی هستی؟! یا مهربانی همان توست؟!
نمی دانم … می دانم بی شک با هم نسبت نزدیکی دارید
!! آسمونـــ ــ منـــ ــ همیشهـــ ــ !! ابریـــ ــ !! چترتو با خودتــ ــ آوردیـــ ــ !!

پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 07:42 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها