بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

رولت پیتزا

آگوست 4, 2008 بدست سورملینا





درست کردن این غذا، یه کم حوصله می خواد بقیه اش ذوق و ابتکار خودتونه.


برای این غذا، احتیاج به خمیر داریم. می تونیم از خمیر پیراشکی استفاده کنیم. باقی مخلفاتش هم ، همونهاییه که توی پیتزاها می بینیم.




مواد خمیر رولت :
تخم مرغ : یکی دو تا
روغ مایع: نصف لیوان
شیر : یک لیوان
آرد : سه چهار لیوان
نمک : یه ذره




مواد داخل رولت :
کالباس ورقه ای
سوسیس
قارچ
فلفل دلمه
پنیر پیتزا
سس قرمز




طرز تهیه :
خمیر را که درست کردیم، می گذاریم حدود یک ساعت بماند. بعد از آن، روی سطح کار را آرد می پاشیم و خمیر را با وردنه پهن می کنیم. باید دقت کنیم که خمیر بیش از اندازه ضخیم یا نازک نباشد. روی خمیر یک لایه سس قرمز می زنیم و مقداری پنیرپیتزا روی سطح می پاشیم. ورقه های کالباس را روی خمیر می چینیم. به طوری که تمام سطح را بگیرد. سپس فلفل دلمه و قارچ و سوسیس را که خرد کرده ایم را روی آن پخش می کنیم. یک بار دیگر پنیرپیتزا می ریزیم و آرام خمیر را لوله می کنیم. کف سینی فر را چرب کرده و رولت را روی آن می گذاریم.








سپس سینی را درون فری که یک ربع گرم شده در طبقه وسط می گذاریم. با حرارت 210 درجه. یک ربع تا بیست دقیقه کافیست. اگر به خمیر چنگال زدید و دیدید نمی چسبد و پخته، سینی را از فر بیرون بیاورید و رولت را درون دیس بگذارید.








نکته 1 : می توانید قبل از گذاشتن سینی روی فر، روی رولت زرده تخم مرغ بزنید تا قیافه بهتری پیدا کند !


نکته 2 : دیس رولت را می توانید با چیپس یا جعفری یا هر خوردنی دیگر تزئین نمایید. ( این روزها به خاطر مشکل کمر، قادر به انجام کارهای اضافه نمی باشم. عفو بفرمایید ! )


نکته 3 : بهتر است رولت با سس قرمز خورده شود. در صورت تمایل می توانید از آویشن در سس رولت استفاده نمایید.


نکته 4 : وقتی رولت آماده شد، سر و ته رولت را که احتمالاً خمیر اضافه است را با چاقو ببرید.
نکته 5 : این غذا را می شود در ماکروفر هم درست کرد ولی رویش برشته نمی شود. به نظر من فر بهتر است. خود دانید !







نوش جان
وبلاگ میز غذا سرکارخانم سورملینا
__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
  #2  
قدیمی 06-27-2010
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow آموزش آشپزی ( دستور پخت غذاهای مختلف و متنوع )

آموزش پیتزا با قارچ

● مواد لازم :
▪ خمیر پیتزا = به مقدار لازم
▪ قارچ= ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ریز شده= یک قاشق سوپخوری
▪ پنیر پیتزا =۲۵ گرم
▪ روغن مایع=۳ قاشق سوپخوری
▪ فلفل دلمه ای= ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی= ۲ عدد
▪ سس پیتزا= ۳ قاشق سوپخوری
▪ ارگانو یا آویشن شیرازی= یک قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل= به مقدار لازم
● طرز تهیه :
کف ظرف را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید . سس پیتزا را روی خمیر بمالید و کمی روغن مایع روی آن بریزید. فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را خرد کنید. قارچ ها را نیز به شکل حلقه حلقه برش دهید. پیاز ، فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و قارچ را روی خمیر پیتزا بریزید .
سپس آویشن را بر روی این مواد بریزید . بعد پنیر پیتزا را رنده کرده روی مواد را کاملاً با پنیر بپوشانید . البته بهتر است پنیر پیتزا را در اواخر پخت، روی آن بریزید تا پنیر حالت کششی بیشتری داشته باشد. سینی را در وسط فری که قبلاً داغ شده قرار دهید. درجه حرارت فر باید ۳۵۰ درجه فارنهایت باشد. پس از پخت و طلایی شدن سطح پیتزا آن را از فر خارج کرده و کمی سس پیتزا روی آن بریزید.



__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 03:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها