بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 06-29-2010
dokhtar irooni dokhtar irooni آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Jun 2010
نوشته ها: 10
سپاسها: : 0
در ماه گذشته یکبار از ایشان سپاسگزاری شده
پیش فرض

سالاد مرغ با ژامبون برشته

روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم
کره 2 ق س
سینه مرغ 200 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سیر کوبیده 2 حبه
ژامبون گوشت (خلال باریک) 200 گرم
نان باگت ورقه شده 1عدد
کاهو درشت خرد شده 300 گرم
تخم مرغ ابپز و 4 قاچ شده 2 تا
برگ نعناع تمیز و پر شده 25 گرم
سس مایو نز 1/2 پ
خامه 1/4 پ
ماست چکید ه 1/2 پ
روغن زیتون 2 ق س
اب لیمو ترش 1/4 پ
طرز تهیه:
در تابه ای کمی روغن و نصف کره را بریزید .سینه مرغ را به قطعات یک اندازه برش داده وبه همراه نمک و فلفل تفت دهید به حدی که ا ب گوشت کشیده شود .سپس سیر رو اضافه کرده وکمی تفت دهید و بر دارید .ژامبون را هم در روغن سرخ کنید به حدی که کاملا برشته شود .نان را هم در کره تفت دهید تا برشته شود .
در ظرف مورد نظر کاهو ، سینه مرغ و ژامبون را مخلوط کنید . نان برشته ، تخم مرغ و برگ نعنا ع را هم بین مواد پخش کنید و به همرا سس سالاد که مخلوطی از سس مایونز و خامه و ماست و نمک فلفل ،ة روغن ریتون و اب لیمو ترش است .


[IMG]http://img6.**********/out.php/i60430_5p0x6xtixfovrzthmzf.jpg[/IMG]
پاسخ با نقل قول
  #2  
قدیمی 06-30-2010
dokhtar irooni dokhtar irooni آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Jun 2010
نوشته ها: 10
سپاسها: : 0
در ماه گذشته یکبار از ایشان سپاسگزاری شده
پیش فرض


سوپ‌ جو با شير

غذايي ‌‌‌مناسب ‌‌‌براي ‌‌‌سرماخوردگي


[IMG]http://**********/images/9vpwlvtlg99zrcso94.jpg[/IMG]

مواد لازم:
جو پوست كنده : 1 پيمانه‌

گردن و بال مرغ : 4 تا 5 عدد

هويچ نگيني خرد شده : 1 پيمانه‌

ساقه كرفس خرد شده : 1 پيمانه‌

قارچ خرد شده : نصف پيمانه‌

جعفري و ديگر سبزيجات معطر خرد شده : 4 قاشق سوپخوري‌

پياز متوسط : 1 عدد

شير : 5/1 ليوان‌

نمك و زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم‌

ليمو ترش تازه : 2 تا 3 عدد

سير خرد شده : 3 تا 4 حبه

طرز تهيه :

پياز را ريز خرد كنيد و در قابلمه اي بريزيد. گردن و بال مرغ را با يك ليتر آب همراه نمك ، زردچوبه و فلفل روي پياز خرد شده بريزيد و بگذاريد بپزد.

پس از 15 دقيقه، جوي پوست‌كنده را كه يك ‌ساعت قبل خيس كرده‌ايد، داخل قابلمه بريزيد و بگذاريد تا جو و مرغ خوب بپزند.

سپس سير ، هويج ، كرفس و قارچ را نيز به آن بيفزاييد.

سبزيجات معطر و جعفري خرد شده را نيز پس از پختن هويج و كرفس به آن اضافه كنيد و تا 10 دقيقه بگذاريد سبزي هم بپزد.

شير را در ظرف جدايي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد و در آخر به سوپ اضافه كنيد. يادتان باشد، اضافه‌كردن شير سرد يا جوشيدن سوپ با شير سبب بريدن شير مي‌شود.

غذاي شما آماده است. هنگام صرف غذا بهتر است چند قطره آب ليمو‌ ترش در سوپ بچكانيد.

نكات تغذيه‌اي:

با سرد شدن تدريجي هوا، يكي از مهمان‌هاي ناخوانده ي ما سرماخوردگي است. در بسياري موارد، سرماخوردگي يك بيماري ويروسي است و نياز به دارويي براي درمان آن نيست، مگر داروهاي مسكن.

نوع غذاهاي مصرفي بيمار، مهم‌‌ترين عامل در بهبود يا بدتر شدن بيماران است. مصرف مايعات فراوان هنگام سرماخوردگي، به رقيق شدن ترشحات دستگاه تنفس فوقاني و خروج ترشحات كمك مي‌كند. بنابراين صرف غذاهاي مايع مانند سوپ، كمك مهمي در درمان بيماري‌ها مي كند.

يكي ديگر از نكات تغذيه‌اي اين سوپ ويتامين C موجود در سبزيجات آن است كه شدت سرماخوردگي را كاهش مي‌دهد. براي آن‌كه حرارت زياد سبب از بين رفتن ويتامين C موجود در سبزي ها نشود، سعي كنيد از پخت طولاني‌مدت غذا با حرارت بالا خودداري كنيد.

اضافه كردن چند قطره آب ليمو ترش تازه هنگام سرو اين سوپ نيز ويتامين C بيشتري به غذاي شما مي‌افزايد.

يكي از عناصري كه هنگام سرماخوردگي سبب كاهش قدرت ويرس‌ها مي‌شود، روي (Zn) است. روي به كاهش علائم سرماخوردگي كمك مي‌كند و در قارچ و سبزي پخته شده به صورت قابل جذب و فراوان وجود دارد.

پروتئين حاصل از گوشت مرغ نيز در اين غذا به جذب بهتر روي كمك مي‌كند.

سير نيز داراي آهن، روي و آليسين است كه سبب تقويت سيستم ايمني و كاهش خطر عفونت‌هاي ويروسي مي‌شود. آليسين موجود در سير خواص ضدويروسي دارد و در پيشگيري از سرماخوردگي نيز موثر است.
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 03:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها