بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-05-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض قطبي فهرست تيم ملي را اعلام كرد؛ نكونام و شجاعي نيستند

دو ستاره ايراني شاغل در لاليگا با هماهنگي با سرمربي تيم ملي و گذراندن تعطيلات در اين اردو حضور ندارند

سايت گل- افشين قطبي سر مربي تيم ملي فوتبال ايران اسامي 25 بازيكن اعزامي به اردوي تداركاتي اتريش را اعلام كرد.

به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال ، اين بازيكنان از ميان 35 بازيكن قبلي (در تاريخ 4 خرداد ماه) برگزيده شدند. بازيكنان انتخابی تیم ملی فوتبال ایران بايد ساعت 23 روز شنبه مورخ 19/4/89 خود را در هتل آكادمي فوتبال به كادر فني معرفي کنند .اعضاي تيم ملی فوتبال کشورمان يكشنبه هفته آینده تهران را به مقصد اتريش ترك خواهند كرد.

اسامي بازيكنان به شرح زير اعلام شده است :

سيد مهدي رحمتي ،هادي عقيلي،خسرو حيدري،سيد جلال حسيني ،احسان حاج صفي از سپاهان

ايمان مبعلي ،فرزاد آشوبي،حنيف عمران زاده و ميلاد ميداوودي از استقلال

شهاب گردان ،محمد رضا خلعتبري، سيد محمد حسيني و قاسم حدادي فر از ذوب آهن

علي كريمي،مهرزاد معدنچي ،حسن اشجاري،ميلاد زنيد پور از استيل آذين

عليرضا حقيقي،هادي نوروزي،غلامرضا رضايي از پیروزی

محمد نصرتي از تراكتورسازي تبريز

پژمان نوري از ملوان بندر انزلي

كريم انصاري فرد از سايپا

ابراهيم ميرزا پور از پيكان

آندرانيك تيموريان (لژیونر)

افشين قطبي سرمربی تیم ملی در باره ليست جديدش گفت: «همانطور كه پيش از اين اعلام شده بود كادر فني تيم ملي بهترين و آماده ترين ها را براي اعزام به اردو انتخاب کرده است .ضمن اینکه فرهاد مجيدي بدليل اينكه مدارك خود را به موقع تحويل فدراسيون نداده ،حميد علي عسگر بدليل مصدوميت و مهرداد اولادي بدليل مشكل نظام وظيفه و خروج از كشور به اتریش اعزام نمي شوند.همچنين در پستهاي گوناگون بهترين نفرات به نظر كادر فني انتخاب شده و اعزام خواهند شد.»

اين اردو قرار است در منطقه kliening در هشتاد كيلومتري شهرهاي graz و klagenfuet برگزار شود.

قطبي بار ديگر تاكيد كرد كه درهاي تيم ملي هميشه به روي بازيكنان با كيفيت فوتبال ايران باز است و با توجه به زمان باقيمانده تا مسابقات جام ملتهاي آسيا ،آغاز ليگ برتر باشگاه هاي ايران، فرصت مناسبي است تا بازيكنان باشگاه ها شايستگي خود را براي عضويت در تيم ملي نشان دهند.

تيم ملي ايران در جريان اردوي تداركاتي اتريش ديدار دوستانه اي با تيمهاي ستاره سرخ بلگراد ،MTK بوداپست و لازيو ايتاليا برگزار خواهد كرد و در جهت همكاري با باشگاه ها 2 روز زودتر از موعد قبلي به ايران باز خواهد گشت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 07-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض ستاره سرخ بلگراد 1ـ ايران1

اين بازي كه دوستانه بود امكان انجام دادن بيش از سه تعويض را در اختيار مربيان دو تيم مي‌گذاشت به همين دليل در نيمه مربيان قطبي تصميم گرفت تغيير سيستم بدهد و براي شناخت بيشتر تركيب تيم 5 تعويض را انجام داد.

سايت گل ـ تيم ملي فوتبال ايران در اولين ديدار تداركاتي كه در اردوي اتريش براي اين تيم در نظر گرفته شده بود، به تساوی رضایت داد.این مسابقه پربرخورد و خشن در غیاب اکثر ملی پوشان پرسپولیس و ذوب آهن برگزار شد که دیر به اردو ملحق شده بودند.

ديداري كه امشب ساعت30: 18 به وقت محلي و 21 به وقت تهران در كشور اسلووني برگزار شد با نتيجه تساوي يك بر يك به پايان رسيد.

بازي با تركيب مهدي رحمتي، هادي عقيلي، سيدجلال حسيني، خسرو حيدري،‌ پژمان نوري، علي كريمي، فرزاد آشوبي، احسان حاجي صفي، كريم انصاري‌فر، ميلاد زنيدپور به همراه مهرزاد معدنچي آغاز شد و تيم ملي كه به خاطر طي مسافتي دو ساعته از اتريش به اسلووني رفته بود در برابر ستاره سرخ بلگراد قرار گرفت.

بازي با تسلط نسبي تيم ميزبان آغاز شد و تيم ملي در 30 دقيقه اول بازي سعي بر محك زدن حريف و كسب شناخت از بهترين تيم صربستان داشت. به همين دليل بيشتر تحت فشار قرار گرفت. ستاره سرخ بلگراد در نهايت در دقيقه 41 توسط ميلوتيچ به گل رسيد اما 4 دقيقه بعد علي كريمي بعد از پنالتی مدافعان حریف روی معدنچی ،از روی نقطه پنالتی تساوي بخش را براي ايران به ثمر رساند و تيم ملي با روحيه به رختكن برود.

اين بازي كه دوستانه بود امكان انجام دادن بيش از سه تعويض را در اختيار مربيان دو تيم مي‌گذاشت به همين دليل در نيمه مربيان قطبي تصميم گرفت تغيير سيستم بدهد و براي شناخت بيشتر تركيب تيم 5 تعويض را انجام داد.

از آغاز نيمه دوم مهرزاد معدنچي جايش را به غلامرضا رضايي داد اما 4 تعويض ديگر افشين قطبي از دقيقه 60 به بعد به اين ترتيب اتفاق افتاد كه خلعتبري در دقيقه 60 به جاي ميلاد زنيدپور به ميدان آمد و در دقيقه 65 محمد نصرتي جاي احسان حاج صفي را گرفت ايمان مبعلي تازه نفس در دقيقه 68 به جاي علي كريمي خسته به ميدان آمد و ميلاد ميداودي در دقيقه 69 به جاي كريم انصاري‌فرد وارد زمين شد.

دو تيم در ادامه بازي سعي كردند پرس و دفاع فشرده را به نمايش بگذارند و در نهايت اين بازي بسته و تدافعي با نتيجه تساوي يك بر يك به پايان رسيد. از اين ديدار تماشاگران زيادي ديدن نكردند.گفتنی است کیفیت بد زمین بازی اعتراض بازیکنان ایران را در پی داشت .
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-18-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض ايران 1- واشاش مجارستان صفر

سايت گل- تيم ملي ايران در دومين بازي دوستانه خود در اردوي اتريش مقابل واشاش مجارستان به پيروزي رسيد. در اين بازي که امشب در زمين کمپ لئونهارد و در هوايي باراني برگزار شد، ايران 1- صفر به پيروزي رسيد. علي کريمي در دقيقه 55 از روي نقطه پنالتي گل ايران را به ثمر رساند. اين ضربه پنالتي روي حرکت کريمي بدست آمد.

ترکيب ايران: ابراهيم ميرزاپور، محمد حسيني(63- خسرو حيدري)، حنيف عمران زاده، محمد نصرتي، حسن اشجاري(63- احسان حاج صفي)، قاسم حدادي فر، پژمان نوري(46- ميلاد ميداودي)، ايمان مبعلي(46- فرزاد آشوبي)، محمدرضا خلعتبري(46- علي کريمي)، ميلاد زنيدپور(46- غلامرضا رضايي)، کريم انصاري فرد(46- هادي نوروزي)

گفتني است تيم ملي در بازي اول مقابل ستاره سرخ بلگراد نيز با تک پنالتي علي کريمي به تساوي 1-1 دست يافته بود. تيم ملي در سومين بازي تدارکاتي خود روز چهارشنبه در کشور ايتاليا به مصاف لاتزيو مي رود.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-18-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

حاشيه‌هاي ديدار ايران و واشاش

سايت باشگاه مجاري در گزارشي از بازي شب با تيم ايران اعلام كرد تيم ميزبان براي انجام بدون مشكل اين ديدار از نيروهاي امنيتي محلي در باد‌سن‌لئون‌هارد اتريش، محل انجام ديدار، خواسته بود امور مربوط به بازي را تحت كنترل گيرند.

سايت اين باشگاه همچنين در اين گزارش به موارد حاشيه‌اي زير اشاره كرد:

-اعضاي دو تيم براي حضور در محل انجام ديدار حدود يك ساعت با اتوبوس حركت كردند تا به زمين بازي رسيدند.

- از اين ديدار تنها 150 نفر تماشاگر ديدن كردند كه بيشتر اين عده ايرانيان مقيم اروپا بودند.

-باتوجه به حضور علي كريمي در تيم ملي و در نظر گرفتن اين نكته كه وي قبلا در تيم بايرن‌مونيخ آلمان بازي كرده، مجارها انتظار داشتند وي از ابتدا در تركيب حضور يابد ولي وقتي حدادي فر ابتدا در تركيب ثابت جاي گرفت و در ادامه بازي لژيونر سابق در تركيب جاي گرفت، باعث حيرت بازيكنان تيم ميزبان شد.

- حريف تداركاتي ايران به مدت 4 هفته در اردوي آماده‌سازي اتريش حضور يافته بود.

-ميزبان با توجه به اهميت بازي تيم ملي ايران براي تماشاگران بليت 6 يورويي در نظر گرفته بود.

-در دقايق 8 و 9 واشاشي‌ها اولين خطرات را روي دروازه ميرزاپور، سنگربان تيم ملي ايران ايجاد كردند.

-بعد از گذشتدقايقي از بازي، شرايط آب و هوايي تغيير كرد و مصاف اين دو تيم در زير باران انجام گرفت.

- براساس اين گزارش شمار حملات تيم ميزبان بيشتر از ايران بوده است.

اين مسابقه با برتري يك بر صفر ايران به پايان رسيد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-20-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض سخنان عوام فريبانه افشين قطبي!

كاش قطبي به جاي اينكه نظر مردم را جلب كند، كمي به اين فكر مي كرد كه چگونه مي توان تيمي منسجم آماده كرد تا اگر قهرمان هم نمي شويم، حداقل آبرومندانه بازي كنيم.

عصر ايران ورزشي- تيم ملي ايران در اردوي اتريش به سر مي برد و در آنجا بازي هاي دوستانه اي را نيز انجام داده است.

تيم ايران در اولين بازي خود مقابل ستاره سرخ بلگراد به تساوي رسيد، يا به قول سايت فدراسيون فوتبال تيم ستاره سرخ را متوقف كرد!

تيم ملي در دومين ديدار خود به مصاف واشاش رفت كه در آن بازي موفق شد با نتيجه يك بر صفر به برتري دست يابد.

اردوي اتريش از آن اتفاقاتي است كه فقط در فوتبال ايران رخ مي دهد.

كسي نيست كه از مسئولان تيم ملي سوال كند كه آيا زماني كه تيم هاي باشگاهي در دوران آماده سازي پيش فصل حضور دارند، صلاح است كه بازيكنان را در اختيار آنان قرار ندهيم؟

آيا بهتر نيست كه بازيكنان با تيم هاي باشگاهي خود هماهنگ باشند تا بتوانند در فصل جاري بهتر بدرخشند و متعاقباً در تيم ملي نيز موفق عمل كنند؟

اين مسائلي است كه فقط افشين قطبي و همچنين مسئولان فدراسيون مي توانند پاسخگوي آنان باشند.

به زعم افشين قطبي سرمربي خوشبين تيم ملي، ايران در جام ملت هاي آسيا مي تواند قهرمان شود!

اين گفته ي قطبي در حالي مطرح مي شود كه تيم هاي ديگر قاره آسيا همانند ژاپن و كره جنوبي ، در جام جهاني بسيار قدرتمند ظاهر شدند.

حال چگونه مي شود با اين برنامه ريزي بد و غير اصولي به قهرماني اميدوار بود نمي دانيم!

افشين قطبي در مصاحبه اي عنوان كرده است كه كاش مردم نيمه دوم بازي با واشاش را مي ديدند.

قطبي خوب فهميده است كه بايد عوام فريبي كند تا حداقل اين قشر را با خود همراه كند.

اما او نمي داند كه ديگر آنقدر فهم مردم از فوتبال بالا رفته است كه گول اين حرف ها را نخورند.

كاش قطبي به جاي اينكه نظر مردم را جلب كند، كمي به اين فكر مي كرد كه چگونه مي توان تيمي منسجم آماده كرد تا اگر قهرمان هم نمي شويم، حداقل آبرومندانه بازي كنيم.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-23-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض اردوی اتریش در شان فوتبال ایران نبود

حسن حبیبی / سرمربی اسبق تیم ملی ایران:
در روزهای گذشته مسائلی در مورد تیم ملی مطرح شده که واقعا برخی از آن‌ها قابل باور نیست.

این‌که آدم می‌شنود اردوی تیم ملی در کنار گاوداری و نجاری برپا شده و هتل تیم ملی امکانات اولیه مثل کولر را ندارد واقعا عجیب است.

قبول دارم تیم ملی برای برپایی اردو در اروپا بهتر است به جایی برود که شهر نباشد و از شلوغی فاصله بگیرد، اما دیگر نباید به جایی بروند که در خور شان نام تیم ملی ایران نیست. باید خارج از شهرها، جایی را بگیرند که تمیز و با امکانات باشد. باید امکانات تفریحی داشته باشد و بازیکنان بتوانند با امکانات تفریحی آن، خود را سرگرم کنند.

این اصلا در شان فوتبال ایران نیست که تیم ملی‌اش در چنین جای کم‌امکاناتی اردو بزند. در طول سال‌های گذشته و به خصوص در دوره ما هیچ وقت پیش نیامد که تیم ملی در چنین شرایطی اردو بزند.

حتی آن زمان که فدراسیون مثل حالا از نظر مالی وضعیت خوبی نداشت نیز این اتفاق نیفتاد. فدراسیون باید تیم ملی را به جایی می برد که اعتبار تیم ملی ایران حفظ شود.

صحنه‌هایی که از بازی تیم‌های ایران مقابل حریفان تدارکاتی‌اش پخش شده من را به این نتیجه رسانده که تیم ملی در جایی مثل بیابان اردو زده. این در حالی است که ما از اول می‌گفتیم در یکی از بهترین کمپ‌های اتریش اردو خواهیم زد.

به نظرم یک تیم بزرگ باید شخصیت بالایی هم داشته باشد. نمی‌توانیم بگوییم ما تیم بزرگی در آسیا هستیم اما اردوهای تیم ملی خود را در چنین جاهایی برگزار کنیم. همچنین کسی که بالای سر تیم ملی است نیز باید شخصیت بالایی داشته باشد. اگر این‌طوری نباشد تیم لطمه می‌خورد.

نکته دیگری که در مورد اردوی تیم ملی در اتریش وجود دارد این است که به نظرم زمان این اردو زیاد است. 10 روز برای تیمی که فعلا هیچ مسابقه رسمی ندارد زیاد به نظر می‌رسد. با برگزاری این اردو، باشگاه‌ها لطمه خوردند چراکه آن‌ها پول زیادی خرج می‌کنند و توقع دارند بازیکنشان در اختیارشان باشد.

البته این را هم بگویم که باشگاه‌هایمان به تیم ملی‌مان می‌آیند. یعنی باشگاه‌هایمان هم چیز خاصی ندارند که بگوییم نسبت به تیم ملی شرایط خیلی بهتری دارند.

باشگاهی که سالانه میلیاردها تومان خرج می‌کند چطور نمی‌تواند حق خودش را از تیم ملی بگیرد؟ وقتی نمی‌توانند حقشان را از تیم ملی بگیرند همان بهتر که بازیکنانشان در اردوی تیم ملی باشند و به تمرینات بدنسازی نرسند.

در کل می‌توان گفت فدراسیون فوتبال برای باشگاه‌ها هیچ ارزشی قائل نشده است، ضمن این‌که باشگاه‌ها هم نتوانسته‌اند حق خود را از فدراسیون بگیرند. این کارها در حد فوتبال محلات است، هم تصمیمات فدراسیون، هم واکنش باشگاه‌ها به این تصمیمات.

منبع: خبرآنلاین
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-23-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض به بهانه اظهارات خنده‌دار افشین قطبی، در زندگی‌ات کمی هم راست بگو!

قطبی حالا در اتریش، در اردویی که بازیکنان نسبت به امکانات و شرایطش هر روز اعتراض دارند، با خبرنگاران به نوعی صحبت می‌کند که باور کنیم او متصور شده با گروهی نادان تر از خودش روبرو شده است! وارونه نمایی‌های قطبی با چاشنی بزرگنمایی و البته تحقیر منتقدان، باز هم در جملات سرمربی تیم ملی به چشم می‌خورد.

شبکه ایران - قطبی همیشه برایمان سورپرایزهایی جدید دارد. هرچند هیچ‌گاه نتوانسته با یک نمایش دلپذیر با تیمش کسی را غافلگیر کند اما زبانی دارد در دهان که هرگاه می‌چرخد، چون حقیقت را کتمان می‌کند و همه چیز را به باورنکردنی ترین شکل ممکن بیرون می‌ریزد، همه را شگفت‌زده می‌کند.

قطبی حالا در اتریش، در اردویی که بازیکنان نسبت به امکانات و شرایطش هر روز اعتراض دارند، با خبرنگاران به نوعی صحبت می‌کند که باور کنیم او متصور شده با گروهی نادان تر از خودش روبرو شده است! وارونه نمایی‌های قطبی با چاشنی بزرگنمایی و البته تحقیر منتقدان، باز هم در جملات سرمربی تیم ملی به چشم می‌خورد.

با گفته‌های آقای سرمربی از جایی همراه می‌شویم که او در توصیف نمایش نیمه دوم بازی تیمش گفته شاگردانش چیزی ارائه داده‌اند شبیه به تیکی تاکای اسپانیا! رد و بدل شدن بیش از 20 پاس پیاپی و حمله به دروازه حریف. این که واشاش با چه کیفیتی مقابل تیم ملی قرار گرفته، جایی در تفکرات سرمربی ندارد و حتی این مهم که چرا این تیم هرگز در جریان تمامی بازی‌های قبلی اش چیزی مشابه این (ولو در قواره‌ای بسیار کوچکتر و نازل تر) را به نمایش درنیاورده هم برای این مربی چندان مهم به نظر نمی‌رسد. قطبی فقط در روزی که تیمش مانند بازی قبل با یک پنالتی به یک گل رسیده مدعی اجرای فوتبالی بی نظیر شده است! چه کسی حرف‌های مردی که هرگز راستگو نبوده را می‌پذیرد؟

اوج تلاش قطبی برای تحمیل عقایدش به جامعه و محق نشان دادن خود جایی است که آقای سرمربی می‌گوید:«کسانی که با تاریخ فوتبال ایران آشنا هستند می‌دانند هم‌اکنون تیم ملی روش بین‌المللی در پیش گرفته و به دنبال بازی جذاب است.» چه زمانی از تیم‌های قطبی فوتبال جذاب را دیده‌اید؟ اگر برانکو زیبایی‌های فوتبال را قربانی می‌کرد، لااقل تیمی داشت که هم قهرمان بوسان شد، هم سوم آسیا و هم بی دغدغه به جام جهانی پرید. امروز چه؟ کدام روز تیم قطبی خاطره‌ای دلنشین از بازی زیبا را به نمایش درآورده که حالا باور کنیم در اردوی یک هفته‌ای این چنین متحول شده که توانایی اجرای تیکی تاکا را پیدا کرده است؟

افشین قطبی پای مردانی را به میان می‌کشد که فوتبال ایران را می‌شناسند و اینگونه خود را هم در همین جمع قرار می‌دهد. به یاد همان مجنونی می‌افتیم که خود را میان دو عابر گنجاند و گفت: «ما سه نفر کجا می‌رویم؟!» افشین قطبی هرگز در دایره مردانی که شناختی حتی آماری و سطحی از فوتبال ایران دارند نیز نمی‌گنجد. اویی که سال‌ها قبل ایران را ترک کرده بود، در روز بازگشت به تهران، حتی چهره حمید استیلی (زننده گل قرن) را از سایر مدعوین تشخیص نمی‌داد! او چگونه از شناخت فوتبال ایران حرف می‌زند وقتی نمی‌داند تیمی با مربیگری محمد مایلی کهن در جام ملت‌های آسیا در دو بازی پیاپی مقابل عربستان و بعد کره جنوبی، 9 گل وارد دروازه بهترین‌های آسیا کرده، چگونه صاحب حق اظهار نظر در مورد تاریخ فوتبال ایران می‌شود؟ آیا به لحاظ زیبایی و کیفیت می‌توان فوتبالی که بلاژویچ در تیم ملی پیاده کرد را با قطبی در یک سطح قرار داد؟ تیمی که برانکو ساخته بود سراسر برنامه محوری بود و بازی هدفمند... تیمی که قطبی ساخته، فقط و تنها فقط بازی ستاره هاست و بس! ما در تمامی قیاس ها، ولو قیاس تیم یورگن گده و استانکو با تیم قطبی دچار یاس در عبور از زمان می‌شویم و این مرد باز هم تصور می‌کند می‌توان با این جملات که بیشتر توهین به شعور مردم است، پیش رفت!

قطبی صاحب تفکری است کاملا برگرفته از باورهای جوامع صنعتی و پیشرفته! تفکری که سال‌ها به مردم کشورشان آموخت همواره مردم جوامع دیگر که از دیدگاه خودشان جهان سومی هستند را با خرافه و دروغ و برهم زدن آرامش تحت سلطه خود درآورند. این دیدگاه، همین امروز در تمامی جملات افشین قطبی موج می‌زند و تاسف بار اینکه فدراسیون فوتبال سکوت پیشه می‌کند و ... لبخند می‌زند!
ولی نه...!! باید ترک کنم

ویرایش توسط Omid7 : 07-23-2010 در ساعت 10:58 AM
قدیمی 08-02-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool اخبار مربوط به تيم ملي ايران

جام جم آنلاين: دبيرکل فدراسيون فوتبال با بيان اينکه برنامه ريزي خوبي براي آماده سازي تيم ملي پيش از حضور در جام ملتهاي آسيا انجام شده است ، تاکيد کرد: تيم ملي با حدود 10 ديدار تدارکاتي مناسب راهي جام ملت هاي قطر خواهد شد.

مهدي محمد نبي در گفت و گو با مهر ضمن بيان اين مطلب
افزود: بازيهاي جام ملت هاي آسيا براي فدراسيون فوتبال از اهميت بسزايي برخوردار است و از همين رو تلاش کرديم تا بهترين شرايط را براي تدارک و آماده سازي تيم ملي براي حضور در اين مسابقات فراهم کنيم و بتوانيم سر فصل تازه اي را در موفقيت هاي فوتبال ايران در سطح قاره آسيا آغاز کنيم .

نبي با بيان اينکه ديدارهاي تدارکاتي تيم ملي تا پيش ازجام ملت هاي آسيا از کميت بالايي برخوردار است، اظهار داشت: فدراسيون فوتبال با وجود تمامي محدوديت ها برنامه تدارکاتي خوبي را براي تيم ملي پيش بيني کرده که برگزاري نزديک به 10 مسابقه دوستانه و رسمي تا پيش از جام ملتها شرايط مناسبي را براي آماده سازي تيم ملي فراهم کرده که اميدواريم کادر فني بتواند استفاده کيفي لازم را از اين ديدارها براي ساختن تيمي منسجم و قدرتمند براي حضور در جام ملتها داشته باشد.

وي در تشريح برنامه ديدارهاي تدارکاتي تيم ملي تا پيش ازجام ملتهاي آسيا اظهار داشت: تيم ملي پس از اردوي اتريش و برگزاري سه ديداري که مقابل ستاره سرخ بلگراد، واشاش مجارستان و لاتزيو ايتاليا انجام داد، روز 20 مرداد در شهر ايروان به مصاف تيم ملي فوتبال ارمنستان خواهد رفت که اين تيم جايگزين تيم ملي اوکراين شد که در اين تاريخ از برگزاري ديدار با تيم ملي ايران عذرخواهي کرد.

نبي يادآور شد: البته فدراسيون فوتبال اوکراين تاريخ هاي جديدي را براي برگزاري دو ديدار رفت و برگشت در روزهاي فيفا به ايران پيشنهاد کرده که قرار است تاريخ هاي مورد نظر اين تيم در کميته تيم هاي ملي مطرح و درباره آن تصميم گيري شود.
دبيرکل فدراسيون فوتبال اضافه کرد: ديدار با تيم هاي ملي فوتبال چين و کره جنوبي به ترتيب در روزهاي 13 و 17 شهريور در خاک اين دو کشور از ديگر بازيهاي تدارکاتي تيم ملي خواهد بود ضمن اينکه تيم ملي اوايل مهرماه با تيم اصلي درششمين دوره بازي هاي غرب آسيا در اردن شرکت خواهد کرد که درمرحله مقدماتي اين بازيها با تيم هاي بحرين و عمان ديدار خواهيم کرد و در صورت صعود به مراحل بالاتر حداقل دو ديدار نيز با ديگر تيم هاي غرب آسيا برگزار مي کنيم.

وي اضافه کرد: پس از شرکت در بازيهاي غرب آسيا ، روزهاي 17 و 21 مهر و همچنين 26 آبان جزو روزهاي فيفا هستند که از طريق کميته روابط بين الملل درحال رايزني هستيم تا با توجه به برنامه بازيهاي ليگ و تيم هاي مورد نظر ، حريفان تدارکاتي مناسبي را براي اين روزها انتخاب کنيم.

نبي در مورد برپايي اردوي تدارکاتي تيم ملي در يکي از کشورهاي حاشيه خليج فارس پيش از اعزام تيم به قطر گفت: برپايي اين اردو قطعي است ولي تاکنون محل اين اردو مشخص نشده است ضمن اينکه در نظر داريم پس از پايان اين اردو تيم ملي به تهران بازگردد و پس از چند روز استراحت از تهران عازم دوحه شود چرا که تجربه هاي قبلي نشان داده اردوهاي متصل به مسابقات تاثير منفي روحي بر روي بازيکنان دارد.
دبيرکل فدراسيون فوتبال درپايان ابراز اميدواري کرد با برنامه ريزي خوبي که براي تدارک و آماده سازي تيم ملي براي بازي هاي جام ملت هاي آسيا در قطر انجام شده فوتبال ايران بتواند روزهاي پرافتخارخود را در اين مسابقات تکرار کند و انتظارات علاقمندان به فوتبال ملي را برآورده سازد.

دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

قدیمی 08-03-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض اخبار مربوط به تيم ملي ايران

عصر ايران ورزشي- سرمربي تيم ملي اسامي بازيكنان دعوت شده براي بازي با ارمنستان را اعلام كرد.

افشين قطبي براي بازي تداركاتي مقابل ارمنستان 24 بازيكن زير را به اردو فراخوانده است:

مهدي رحمتي، هادي عقيلي، احسان حاج صفي، سيد جلال حسيني، خسرو حيدري از سپاهان، عليرضا حقيقي،حميدرضا علي عسكر، محمد نوري، هادي نوروزي، غلامرضا رضايي از پرسپوليس، فرزاد آشوبي، ميلاد ميداودي،ايمان مبعلي،حنيف عمران زاده از استقلال،كريم انصاري فرد از سايپا،حسن اشجاري و ميلاد زنيدپور از استيل آذين،قاسم حدادي فر ،سيد محمدي حسيني،محمدرضا خلعتبري از ذوب آهن،ابراهيم ميرزاپور از پيكان قزوين،محمد نصرتي از تراكتورسازي تبريز، پژمان نوري و مهرداد اولادي از ملوان بندر انزلي.

مهمترين نكته اي كه در ليست اخير قطبي نظر را جلب مي كند اين است كه نام علي كريمي در ديده نمي شود.

به نظر مي رسد كه اختلافات بين قطبي و كريمي در اردوي اتريش كار خود را كرد و باعث شد كه سرمربي تيم ملي از نام كاپيتان تيم ملي بگذرد.

قطبي خوب مي داند كه اگر بخواهد بار ديگر كريمي را دعوت كند، بايد شاهد اين باشد كه دو دستگي در تيم به وجود بيايد، همچنين وي بايد با كاپيتان طوري برخورد كند كه وي از اين برخورد ناراحت نشود.

به گفته حاضران در اردوي اتريش، كريمي از دستورات قطبي نيز سرپيچي مي كرده است و علاوه بر اينكه به شيوه تمرينات اعتراض داشته است، دائماً از امكانات اردو نيز صراحتاً انتقاد مي كرده است.

البته اگر خوش بينانه به اين قضيه نگاه كنيم، بايد بگوييم كه قطبي به جهت آنكه كريمي مصدوم و نا آماده بوده است وي را به تيم ملي دعوت نكرده است.

اما كيست كه نداند، كريمي در اردوي تيم ملي بزرگترين دغدغه قطبي بوده است و چنان از سوي وي آزرده خاطر شده است كه در ليست جديد وي را خط زده است.

بي شك بايد منتظر ماند، شايد با آمادگي بيشتر كريمي، قطبي متقاعد شود كه وي را به تيم ملي دعوت كرده و از حضور وي در جام ملت هاي آسيا سود ببرد، حتي به قيمت به جان خريدن تمام بي نظمي هاي علي كريمي.

ویرایش توسط shokofe : 08-03-2010 در ساعت 03:13 PM
قدیمی 08-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

قطبی با چشمانی بسته لیست می‌نویسد
بازیکنان به واسطه زبان‌شان دعوت می‌شوند یا هنرشان؟

انگار که او با چشم‌هایی کاملا بسته اسامی ‌را نوشته است. بدخطی افشین قطبی، محصول بسته بودن چشم‌های اوست؛ چشم‌هایی که به جای دیدن دو هفته آغازین لیگ، صرف تماشای خانواده او (در خارج از ایران، هلند) شد!حتی کسی نمی‌داند مردی که خود را مقابل فدراسیون و مسوولان پاسخگو نمی‌بیند، در طول برگزاری لیگ کجا بوده!

شبکه ایران - اعلام لیست جدید ملی‌پوشان، آینه‌ای است تمام قد از تفکرات مردی که قرار است در جام ملت‌های آسیا روی نیمکت ایران بنشیند. لیستی که او برای حضور ملی پوشان تنظیم کرده، سرشار است از دلایل غیرفنی! آنچه او می‌پسندد، بی‌تردید صرفا برخاسته از علایق شخصی و دلایلی است غیرفنی که فقط برای او معنی می‌شود. لیست قطبی نشان می‌دهد آنچه کادر فنی تیم ملی در اروپا به دنبالش بودند، نه تمرین و بازدهی فنی بازیکنان که در حقیقت جملات و مصاحبه‌هایی بوده که پس از این اردو به زبان آنها جاری شده است!

حتی اگر پای دستگاه رایانه خود نشسته و اسامی‌ملی پوشان را از روی سایت رسمی‌ فدراسیون فوتبال خوانده باشید، باز هم متوجه بدخطی نگارنده لیست (افشین قطبی) شده‌اید. انگار که او با چشم‌هایی کاملا بسته اسامی ‌را نوشته است. بدخطی افشین قطبی، محصول بسته بودن چشم‌های اوست؛ چشم‌هایی که به جای دیدن دو هفته آغازین لیگ، صرف تماشای خانواده او (در خارج از ایران، هلند) شد!حتی کسی نمی‌داند مردی که خود را مقابل فدراسیون و مسوولان پاسخگو نمی‌بیند، در طول برگزاری لیگ کجا بوده!

چرا باید از دعوت شدن دروازه بانی مانند حقیقی پس از نمایش تاسف بارش در قم شگفت زده شد؟ چرا باید حیرت کرد و از کنار دستی خود پرسید که هادی نوروزی طی دو بازی اخیر چه کرده که باز به لیست تیم ملی دعوت می‌شود؟ وقتی مربی تیم ملی در ایران نبوده، وقتی لیگ را ندیده، وقتی چشم‌هایش را از لیگ دور نگه داشته، چرا باید از دعوت شدن دوباره فرزاد آشوبی و ایمان مبعلی تعجب کرد؟ شاید قطبی در اردوهای ملی می‌کوشد فوتبال فراموش شده مبعلی را به او یادآوری کند.شاید در تلاش است تمام آن هنری که در امارات جا گذاشته و دفن کرده را به او پس دهد.

عیار فنی بازیکنان، ملاک انتخاب قطبی نیست. اگر بود، چشم‌های مان از بابت دیدن نام ابراهیم میرزاپور در لیست تیم ملی از حدقه بیرون نمی‌زد. معیار انتخاب بازیکنان، کلماتی است که در مدح و ستایش سرمربی تیم ملی به زبان می‌آورند. ابراهیم میرزاپور که مقابل شاهین بوشهر، مبتدیانه‌ترین گل ممکن را دریافت کرد تا سه امتیاز به جیب حمید استیلی بریزد، پس از بازگشت از اردوی اروپایی تیم ملی عملکردی پرانتقاد داشته است.
لیست دروازه بان‌های قطبی حیرت انگیز است.دو دروازه بان پراشتباه دو هفته اخیر، کنار مهدی رحمتی برای پیراهن تیم ملی می‌جنگند.انگار فقط جای وحید طالب لو خالی است...وحید هم می‌توانست در این لیست جای بگیرد اگر بلد بود چگونه مصاحبه کند!

اردوی اروپایی در کنار گاوداری و چوب بری و پشه و گرما و هتل بی‌کولر و چند فریاد اعتراض بازیکنان بر سر بدنساز جدید قطبی، نکات دیگری هم داشت. مثل بازی با تیم ذخیره‌های ستاره سرخ و واشاش و لاتزیو! دو بازی اول، افشین قطبی مدعی اجرای سبک تیکی تاکا در حرکات ملی پوشان بود و اما بازی سوم که پیش روی ایرانیان قرار گرفت، بیشتر شبیه به تاتی تاتی کردن بچه‌های نوپا بود. در همان دو بازی نخست، تمام هنر ایران در گلزنی به دو پنالتی خلاصه شد و یک علی کریمی‌که هر دو را وارد دروازه کرد. تمام خلاقیت ایران برای شکست نخوردن مقابل واشاش و ستاره سرخ، به هنر مهدی رحمتی درون دروازه و سانترهای خسرو حیدری و دریبل‌های کریمی‌وصل شد!

امروز در لیست جدید قطبی، در لیست پر اشتباه و پرحاشیه قطبی، جایی برای علی کریمی ‌نیست! تفاوت کریمی ‌و میرزاپور، دقیقا در شکل گویش آنهاست، نه کیفیتی که به نمایش می‌گذارند. کریمی‌در هفته دوم مقابل پاس همدان در نقطه آخر خط دفاعی قرار می‌گیرد و بهترین مرد تیمش ولو به عنوان یک مدافع می‌شود. میرزاپور، درون دروازه پیکان، سه امتیاز را به شاهین هدیه می‌دهد. اما این معیار کافی برای گزینش نیست. کریمی‌ در بازگشت از اتریش اردوی تیم ملی را به نقد می‌کشد و میرزاپور ادعا می‌کند تا به‌حال چنین اردوی پرباری را تجربه نکرده بود.

کریمی‌ را زبانش خط زد، همان طور که بسیاری از حاضران این لیست یا به واسطه زبان شیرین شان دعوت شده‌اند یا به خاطر فشار باشگاه‌های معترض! پرسپولیس، در این لیست 5 ملی‌پوش دارد.شاید اگر اکبر میثاقیان هم به عدم دعوت از بازیکنانش به تیم ملی اعتراض کند، در اردوی بعد بیش از 5 ملی پوش داشته باشد!

دلیلی برای حیرت ما نیست! فقط دستخط بد قطبی و حرف‌های او عذاب‌مان می‌دهد. او که گفته بود بازیکنان جدیدی به تیم ملی دعوت می‌شوند و در تیم ملی به روی همه باز است، همان نفراتی را دعوت کرده که در اردوی اتریش حضور داشتند و به عبارتی لیست او هیچ بازیکن جدیدی ندارد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

پاسخ

برچسب ها
تيم ملي

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش