آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد |

07-09-2010
|
تازه کار
|
|
تاریخ عضویت: Jun 2010
نوشته ها: 10
سپاسها: : 0
در ماه گذشته یکبار از ایشان سپاسگزاری شده
|
|
مرغ سوخاري
مواد لازم :
ران مرغ 3 عدد
پياز 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
شير 1 پيمانه
پودر كنتاكي به مقدار كافي
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
1- ران مرغ را از وسط برش بزنيد و قطعات آن را همراه با پياز خرد شده و كمي نمك و فلفل بگذاريد بپزد تا آب آن به خوردش برود.
2- زرده تخم مرغ را با يك فنجان شير در ظرفي بريزيد و آن را كاملاً هم بزنيد و سپس قطعات مرغ را در اين سس بخوابانيد.
3- قطعات مرغ را از سس در آورده در پودر سوخاري بغلطانيد. سپس آن را در روغن داغ فراوان سرخ كنيد.
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت رشته ای
|
مجوز های ارسال و ویرایش
|
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد
|
|
|
اکنون ساعت 05:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.
|