سلام
من با نظر یکی از بچه ها موافق نیستم که فرمودند ترتیب تدریس دروس برنامه نویسی در دانشکده باید تغییر پیدا کنه.من مخالفم از نظر من باید از فلوچارت بعد زبان های ساده مثل QBasic و بعد زبان بسیار بسیار قوی c رو شروع کنه بعد زبان ++C که بتونه مباحث بسیار بسیار قوی و کامل ترین زبان برنامه نویسی که امکان هر کاری رو به شما میده رو تحت شی گرایی یاد بگیره و کار کنه مثلا لینوکس امکان کامپایل کد سی و پلاس پلاس رو میده با سی پلاس پلاس میشه هر جیزی رو با هر نقشه و ایده ایی پیاده کرد .سی پلاس پلاس میلیارد ها میلیارد برابر از زبان خیلی گسترده (فقط گسترده) و تحت انحصار و چاچوب ویژوالی #C دات نت یا هر زبان دیگه ایی که ببخشید هر عقب افتاده ایی میتونه باهاش کد زیبا تولید کنه رو داره به خاطر زیبایی ----من خودم ب سی پلاس پلاس تحت برلند هرکاری بگید کردم...قدر خودتونو بدونید ---زیاد زبان های ویژوالی و تحت دات نت که امکان هر کاری رو ندارید مثل overload کردن بسیاری از عملگر ها مثل new ,....را به شما نمیدهد را تحویل نگیرید...در این زبان ها فقط باعث تنبل کردن و پر رو کردن برنامه نویس های تنبل و بازم عذر میخوام عقب کودن رو که میخوان کد کمتر و زیبا واسه گول زدن عوام بنویسند رو دارند بنویسند ..........
به امید حق با اینکه میخوام واسه ارشد بخونم امسال تابستان اما باب سی شارپ و سی شارپ دات ت و ویژوال سی پلاس پلاس و سی پلاس پلاس رو به طور کامل باز میکنم
ضمنا در هر کدام از این زبان های ذکر شده که در بالا ذکر کردم هرکس مشکلی یا سوالی داشت در ح سواد و درکم هر کمکی بتونم خوشحال میشم بهش بکنم...
یا علی و به امید توجه بیشتر به اصل مطلب و نه ظواهر
www.ali_zangeneh2002@yahoo.com