بازگشت   پی سی سیتی > هنر > موسيقی Music > اخبار موسیقی > اخبار موسیقی کشور

اخبار موسیقی کشور در این تالار تمامی اخبار موسیقی و اخبار کنسرتهای داخل کشور گذاشته خواهد شد

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-04-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض حضور گسترده‌ي مردم در مراسم يادبود محمد نوري

مردم، هنرمندان و شاگردان محمد نوري امروز ـ 13 مرداد‌ماه ـ براي مراسم يادبود اين هنرمند ماندگار عرصه‌ي موسيقي، در مسجد «جامع» شهرك غرب دور هم جمع شدند تا ياد او را گرامي‌ بدارند.

به گزارش خبرنگار بخش موسيقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين مراسم كه با حضور گسترده‌ي مردم برگزار شد،چهره‌هاي همچون الهي‌ قمشه‌اي، انوشيروان روحاني، ملكه رنجبر، امين‌الله رشيدي، بيژن خاوري، هوشنگ ظريف، بيژن بيژني، عليرضا شفقي‌نژاد، رضا بنفشه‌خواه، داوود گنجه‌اي، هوشنگ كامكار، مجيد اخشابي، ميلاد عمرانلو، سهيل محمودي، علي مراد‌خاني، داريوش پيرنياكان و... حضور داشتند.

در اين مراسم، علي‌مراد‌خاني مدير عامل موزه موسيقي با بيان خاطراتي از محمد نوري گفت:قدرشناسي يكي از ويژگي‌هاي بارز مرحوم نوري بود. موضوعي در موسيقي پيدا نمي‌كنيم كه نوري از آن عبور نكرده باشد. اين هنرمند به دليل اين كه تئاتر كار كرده بود و معلم بود واژه‌ها را خيلي خوب مي‌شناخت.

وي ادامه داد:در عرصه موسيقي، بزرگي را از دست داديم كه حالا حالاها كسي جايگزينش نخواهد شد. محمد نوري از عقيده‌اش و از چيزي كه به آن عشق داشت به خصوص به وطنش، لحظه‌اي عبور نكرد.
مرادخاني گفت: محمد نوري هميشه بر شرايطش مستدام ماند و براي كساني كه در اين زمينه كار مي‌كنند، درس بزرگي است.

مرادخاني ياد‌آور شد: محمد نوري در صحنه‌ي تاريخ موسيقي ايران هرگز فراموش نخواهد شد و اميدوارم كه اساتيد موسيقي بتوانند امثال محمد نوري را در جامعه‌ي ايران تربيت كنند.

در اين مراسم هم‌چنين كليپي از محمد نوري پخش شد كه در اين هنگام همه‌ي حاضران به افتخار محمد نوري ايستادند و براي او كف زدند.

در اين كليپ تصاويري از محمد نوري و برخي اجراهايش، صحنه‌ي انتخاب او به عنوان چهره ماندگار نيز پخش شد و آواز محمد نوري بر ترانه‌ي «آواز آواز مي‌جوشد در جانم/ آواز آواز تا هستم مي‌خوانم/ از توست اي عشق مستي در آوازم/ از توست از توست اين شور اين پروازم/ آواز آواز با عشق پيمان بستم/ با عشق با عشق مي‌خوانم تا هستم» نيز پخش شد.

الهي‌قمشه‌اي در حاشيه‌ي اين مراسم گفت: من صداي محمد نوري را دوست داشتم و قطعات «جان مريم» و «ايران» او را بسيار شنيده‌ام و در جلساتي كه او حضور داشت شركت كرده بودم به همين دليل تصميم‌گرفتم كه به مراسم ختم او بيايم.

گفتني است:پخش كليپ يادمان محمد نوري طولاني شد و زماني براي صحبت واعظ مراسم ختم باقي نماند.

در مقابل در مسجد جامع شهرك غرب دسته گل‌هايي از سوي دفتر موسيقي معاونت هنري وزارت ارشاد، صدا‌وسيما، ستاد چهره‌هاي ماندگار، انجمن موسيقي و ... قرار گرفته بود.

منبع: ایسنا
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش