بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-07-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض واكنش شدشد ملي پوشان به ترابيان

رحمتی: آقای ترابیان ما ساحل ندیده نیستیم!

سایت گل- صحبتهای عباس ترابیان در برنامه نود درباره اردوی تیم ملی در اتریش باعث ناراحتی و واکنش شدید ملی پوشان شد. سید مهدی رحمتی دروازه‌بان شماره یک تیم ملی هم از صحبت‌های ترابیان ناراحت است. او هم مثل اکثر بازیکنان تیم ملی معتقد است که حرف‌های این مسئول فدراسیون چیزی جز توهین به بازیکنان و خانواده‌هایشان نبوده است.

«آقای ترابیان خواسته یا ناخواسته حرف‌هایی را به زبان آورد که توهین به بازیکنان و خانواده‌های آنها بود. باید بگویم که برای خانواده ما خارج یعنی عربستان، سوریه و عراق که اینها همه کشورهای زیارتی هستند و خانواده ما دوست دارند به چنین جاهایی بروند.

البته شنیده‌ام که خانواده آقای ترابیان در انگلیس هستند ولی خانواده‌های ما بیشتر جای زیارتی را دوست دارند.»

رحمتی در ادامه حرف‌هایش می‌گوید: « آقای ترابیان،ما ساحل و رودخانه ندیده نیستیم.این برای اولین بار نبود که به اردوی خارج از ایران می‌رفتیم و حالا شاید به خاطر این حرف‌ها آخرین اردو باشد ولی بد نیست بدانید که با حضور همین مسئول فعلی حراست که با ما به اتریش و ایتالیا آمده بود، به اسپانیا و چک رفتیم و اتفاقا در کنار دریا اردو زده بودیم، یعنی هتل ما در کنار دریا بود ولی هیچ مشکلی پیش نیامد.

اکثر بازیکنان تیم ملی خانواده‌دار و متاهل هستند. در ضمن ما بچه مسلمان هستیم و به طور حتم مراقب رفتار خود خواهیم بود. وقتی ایشان می‌گوید که نمی‌توانستیم بازیکنان را جایی ببریم که در کنار رودخانه و دریا باشد، دیگران چه فکری می‌کنند؟ حتما می‌خواستند ما را به کوه ببرند تا آدم نبینیم! »

دروازه‌بان ملی پوش سپاهان تاکید می‌کند: «آقای ترابیان شما در پربیننده ترین برنامه نود خواسته یا ناخواسته این حرف‌ها را زدید و در همان برنامه باید از تک تک بازیکنان عذرخواهی کنید.

درضمن من از سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال میخواهم که این موضوع را پی‌گیری کنند. الان شرایط طوری شده که حتی بازیکنانی که عاشق تیم ملی هستند سرخورده شده‌اند. ما در این ده سال با تیم های باشگاهی و ملی سفرهای مختلفی داشته‌ایم. ولی آیا پیش آمده که یک بازیکن تخلفی کند؟»

رحمتی در پایان حرف‌هایش می‌گوید: «من تا حالا سعی کردم که مصاحبه نکنم چون هیچ وقت دوست ندارم حاشیه‌ای ایجاد شود ولی باید بگویم بازی‌های دوستانه‌ای که روابط بین‌الملل برای تیم ملی ترتیب داد به هیچ عنوان در شان ما نبود.

تیم ملی نباید با واشاش مجارستان بازی می‌کرد که چند وقتی پیش به ایران آمد و مقابل تیم هنرمندان قرار گرفت!
قدیمی 08-04-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض واكنش شديد ملي پوشان به ترابيان

به گزارش شبکه ایران، سید مهدی رحمتی دروازه‌بان شماره یک تیم ملی فوتبال ایران که به شدت از سخنان سرپرستو موقت کمیته روابط امور بین الملل فدراسیون فوتبال ایران گلایه دارد، حرف‌هایش را اینگونه آغاز می‌کند: «آقای ترابیان خواسته یا ناخواسته حرف‌هایی را به زبان آورد که توهین به بازیکنان و خانواده‌های آنها بود.

باید بگویم که برای خانواده ما خارج یعنی عربستان، سوریه و عراق که اینها همه کشورهای زیارتی هستند و خانواده ما دوست دارند به چنین جاهایی بروند. البته شنیده‌ام که خانواده آقای ترابیان در انگلیس هستند ولی خانواده‌های ما بیشتر جای زیارتی را دوست دارند.»

رحمتی در ادامه حرف‌هایش می‌گوید: « آقای ترابیان،ما ساحل و رودخانه ندیده نیستیم.این برای اولین بار نبود که به اردوی خارج از ایران می‌رفتیم و حالا شاید به خاطر این حرف‌ها آخرین اردو باشد ولی بد نیست بدانید که با حضور همین مسئول فعلی حراست که با ما به اتریش و ایتالیا آمده بود، به اسپانیا و چک رفتیم و اتفاقا در کنار دریا اردو زده بودیم، یعنی هتل ما در کنار دریا بود ولی هیچ مشکلی پیش نیامد. اکثر بازیکنان تیم ملی خانواده‌دار و متاهل هستند. در ضمن ما بچه مسلمان هستیم و به طور حتم مراقب رفتار خود خواهیم بود. وقتی ایشان می‌گوید که نمی‌توانستیم بازیکنان را جایی ببریم که در کنار رودخانه و دریا باشد، دیگران چه فکری می‌کنند؟ حتما می‌خواستند ما را به کوه ببرند تا آدم نبینیم! »

دروازه‌بان ملی پوش سپاهان تاکید می‌کند: «آقای ترابیان شما در پربیننده ترین برنامه نود خواسته یا ناخواسته این حرف‌ها را زدید و در همان برنامه باید از تک تک بازیکنان عذرخواهی کنید. درضمن من از سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال می‌خواهم که این موضوع را پی‌گیری کنند. الان شرایط طوری شده که حتی بازیکنانی که عاشق تیم ملی هستند سرخورده شده‌اند. ما در این ده سال با تیم های باشگاهی و ملی سفرهای مختلفی داشته‌ایم. ولی آیا پیش آمده که یک بازیکن تخلفی کند؟»

رحمتی در پایان حرف‌هایش می‌گوید: «من تا حالا سعی کردم که مصاحبه نکنم چون هیچ وقت دوست ندارم حاشیه‌ای ایجاد شود ولی باید بگویم بازی‌های دوستانه‌ای که روابط بین‌الملل برای تیم ملی ترتیب داد به هیچ عنوان در شان ما نبود. تیم ملی نباید با واشاش مجارستان بازی می‌کرد که چند وقتی پیش به ایران آمد و مقابل تیم هنرمندان قرار گرفت.»
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

قدیمی 08-04-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

واکنش تند مدافع تیم ملی به اظهارات ترابیان در برنامه نود
عقیلی:آقای رئیس، بازیکنان تیم ملی دنیا ندیده نیستند

«این آقا خیال کرده که خودش در کاخ و دربار زندگی می‌کند و ما هم دنیا ندیده هستیم. اصلا من نمی‌دانم که خارج رفتن چه امتیازی دارد که ترابیان اینگونه حرف زد.»

شبکه ایران - حرف‌های عباس ترابیان همچنان واکنش‌های متفاوتی را از سوی ملی‌پوشان در پی داشته است و گویا بازیکنان تیم ملی از توهینی که به خانواده آنها شده سخت ناراحتند.

البته ترابیان هم در مصاحبه‌ای اعلام کرده که منظور خاصی نداشته و حتی عذرخواهی کرده است، با این حال بازیکنان تیم ملی یکی پس از دیگری علیه او مصاحبه می‌کنند.

عقیلی یکی از بازیکنان قدیمی تیم ملی هم نسبت به حرف‌های ترابیان واکنش نشان می‌دهد. او به خبرگزاری فوتبال ایران می‌گوید: «حرف‌های ترابیان واقعا غیرقابل تحمل بود و او باید در تلویزیون که رسانه ملی است بابت این صحبت‌هایی که انجام داد از همه بازیکنان و خانواده‌هایمان عذرخواهی کند. نمی‌دانم این آقا با چه فکری چنین حرف‌هایی را به زبان آورد و واقعا چنین جملاتی که گفت تاسف آور است.»

مدافع ملی‌پوش سپاهان تاکید می‌کند: «این آقا خیال کرده که خودش در کاخ و دربار زندگی می‌کند و ما هم دنیا ندیده هستیم. اصلا من نمی‌دانم که خارج رفتن چه امتیازی دارد که ترابیان اینگونه حرف زد. او به خانواده همه بازیکنان توهین کرد و باید بداند که ماهم بلد هستیم که توهین کنیم ولی حفظ احترام و حرمت هم چیز خوبی است. ترابیان بابت این حرف‌هایی که زد باید از همه ما عذرخواهی کند.»

عقیلی در ادامه حرف‌هایش در خصوص بازی سپاهان و فولاد خوزستان می‌گوید: «بازی سختی در اهواز داریم. آنها پس از شکست دادن استقلال شرایط خوبی دارند و ما هم بعد از کسب دو تساوی هنوز انتظارات را برآورده نکرده‌ایم. سپاهان برای اینکه شرایط طبیعی را به دست آورد تحت هر شرایطی باید فولاد را در اهواز شکست دهد.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 08-04-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پس از توهین به خانواده‌بازیکنان تیم ملی فوتبال
ترابیان:من حرفی بدی نزدم اما عذرخواهی می‌کنم!

واکنش بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران به سخنان سرپرست موقت کمیته روابط امور بین‌الملل فدراسیون فوتبال در برنامه نود باعث شد ، عباس ترابیان سخنان خود در خصوص خانواده بازیکنان تیم ملی را پس بگیرد و از تمام بازیکنان تیم ملی عذرخواهی کند.

به گزارش شبکه ایران، شامگاه دوشنبه عباس ترابیان که برای پاسخگویی به ابهامات موجود در اردوی اتریش روی خط ارتباطی برنامه نود حضور یافت در جملاتی عجیب خطاب به بازیکنان معترض جملاتی بحث‌برانگیز را به زبان آورد که این جملات با واکنش تند بازیکنان تیم ملی رو به رو شد.

پس از این که ترابیان در جریان این اعتراض ها قرار گرفت تصمیم گرفت برای ملتهب نشدن فضا هر چه سریعتر دست به کار شود و از بازیکنان تیم ملی عذرخواهی کند تا شاید حاشیه کمتری گریبان‌گیر او شود.

سرپرست کمیته بین‌الملل فدراسیون فوتبال درباره‌ اظهار نظرش در برنامه 90 و واکنش‌هایی که این صحبت‌ها بین بازیکنان تیم ملی ایجاد کرد، گفت: بازیکنان و خانواده‌هایشان مثل خانواده خودم هستند. اگر من صحبتی را درباره خانواده بازیکنان مطرح کرده باشم، یعنی این صحبت‌ها به خانواده خودم هم برمی‌گردد. من به بازیکنان و تمامی خانواده‌هایشان احترام می‌گذارم. این بازیکنان باید برای کشور ما افتخارآفرینی کنند. شاید در کلام و بحث و گفت‌وگو مطلبم بد عنوان شده باشد، بنابراین من از بازیکنان و عزیزانی که برای فوتبال کشور زحمت می‌کشند، عذرخواهی می‌کنم. هدف من از آن صحبت‌ها این بود که هر کس باید درباره‌ مسوولیت خودش اظهار نظر کند و بازیکنان نباید وارد مسائل حاشیه‌ای شوند که متاسفانه در بحث و کلام صحبتی مطرح شد و برداشت بدی از این صحبت صورت گرفت. با این حال همان طور که گفتم من از تمام بازیکنان عذرخواهی می‌کنم.

هرچند او جملات به کار برده در خصوص بازیکنان تیم ملی را نوعی سوتفاهم دانسته اما بازیکنان تیم ملی همچنان از نوع سخنان وی به شدت شاکی هستند و به هیچ وجه راضی نمی‌شوند در این باره سکوت اختیار کنند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
پاسخ

برچسب ها
تيم ملي

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش