Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #32  
قدیمی 11-25-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

سقوط قيمت فلزات گرانبها

بورس‌نیوز- در پی رشد ارزش دلار در روز جمعه و همچنین گزارش مبهم اشتغال ایالات متحده در این روز، قیمت فلزات پایه و قیمتی سقوط کرد و در این میان مس و طلا به کمترین قیمت در سه ماهه گذشته رسیدند.

در پایان هفته دپارتمان کار ایالات متحده از کاهش 3/0 درصدی نرخ بیکاری این کشور در ماه دسامبر خبر داد، اما در عین حال اعلام کرد که امید چندانی به بهبود بازار کار در شرایط کنونی وجود ندارد.همچنین ارزش دلار ایالات متحده در روز جمعه در برابر ارزهای مطرح جهان بالا رفت. ارزش دلار در برابر یورو در این میان به بالاترین سطح از ماه مه سال گذشته تاکنون رسیده است. افزایش احتمال اتخاذ سیاست‌های پولی سختگیرانه از جانب کشورهای مختلف به منظور جلوگیری از ورود نقدینگی بیش از حد به بازارهای کالایی نیز نگرانی دیگری است که منجر به افت قیمت فلزات پایه در این روزها شده است.
سقوط قیمت فلزات پایه
طی معاملات روز جمعه در بازار فلزات لندن قیمت هر تن مس برای تحویل در سه ماهه آینده 125 دلار پایین آمد و به 6265 دلار رسید. قیمت این کالا در طول هفته در حدود هشت درصد کاهش یافته است. در این میان آلومینیوم با 65 دلار کاهش در قیمت 1980 دلار در هر تن معامله شد. قیمت آلومینیوم طی این هفته پنج درصد کاهش یافته است.همچنین هر تن روی تحت قرارداد مشابه با حدود 81 دلار کاهش به قیمت 1940 دلار دست یافت و معاملات هفتگی را با افتی 9 درصدی به پایان برد.سرب نیز برای تحویل در سه ماه آینده با 24 دلار افت به قیمت 1940 دلار رسید. قیمت این فلز در طول هفته چهار درصد کاهش یافته است. نیکل در روز جمعه با کاهشی 720 دلاری به سطح 17 هزار دلار رسید. قیمت این فلز در طول هفته به میزان هشت درصد کرده است. در این میان قلع در روز جمعه با 800 دلار افت در قیمت 15350 دلار معامله شد. قیمت در طول این هفته بیش از 10 درصد کاهش یافته است. رشد ارزش دلار و گزارش نه چندان خوشایند بازار کار ایالات متحده همچنین باعث سقوط قیمت طلا به پایین‌ترین میزان در سه ماهه گذشته شد. طی معاملات روز دوشنبه در بازار کالایی نیویورک هر اونس طلا برای تحویل در ماه آوریل با 2/10 دلار کاهش قیمت به 8/1052 دلار رسید. طلا در طول هفته بیش از سه درصد ارزان شده است.

.................................................. .................................................. ........
.عوامل کاهش جهانی قیمت طلا در هفته گذشته (۱۲ بهمن-۱۶ بهمن ۱۳۸۸)

در هفته‌اي که گذشت، روند قيمتي طلا در بازارهاي جهاني با نوساناتي همراه بود؛ ولي به طور کلي روندي نزولي داشت. اين نزول قيمت بيشتر در روز 4 فوريه (پنج‌شنبه) بوده است که در اين روز طلا 4/4 درصد افت قيمت داشت و در کل در هفته گذشته روند قيمتي طلا از ميانگين 1084.250 دلار در تاريخ 1 فوريه، به ميانگين قيمت 1055.250 دلار در تاريخ 5 فوريه 2010 رسيد.


به‌گزارش كارگزاري سي‌ولكس كالا اهم اتفاقاتي که در هفته گذشته در بازارهاي جهاني افتاده است و بازار طلا را نيز تحت تاثير خود قرار داده‌است، به شرح ذيل است:

در روز دوشنبه هفته گذشته، بنا به گزارش سايت the street.com اوباما طرح مولتي تريليون دلاري‌اش را به کنگره اين کشور اعلام کرد که تصويب اين طرح منجر به کسري بودجه 56/1 تريليون دلاري در اين کشور خواهد شد و بودجه سال 2011 اين کشور در حدود 83/3 تريليون دلار هزينه براي اين کشور در پي خواهد داشت. ارائه اين طرح در روز دوشنبه، سبب افت چشمگير ارزش دلار در برابر ساير ارزهاي مهم جهان مانند يورو در بازارهاي جهاني شد و افزايش قيمت طلا را در بازارهاي جهاني به همراه داشت. همچنين در هفته گذشته، چشم انداز بهبود اوضاع اقتصادي در آمريکا بر اثر اجراي طرح جايگزيني خودروهاي فرسوده که موجب افزايش نسبي فروش خودرو در بازار آمريكا و بهبود رونق صنايع خودروسازي آمريکا و ايجاد اشتغال در اين صنعت شد، عواملي بودند که افزايش ارزش نرخ برابري دلار در برابر سبدي از ارزهاي رايج در دنيا را به دنبال داشت و به دنبال آن بهاي فلزات گرانبها مانند طلا نيز در بازارهاي جهاني کاهش يافت.
در همين حال در هفته گذشته بنا به گزارش مجله businessweek، در روز پنجم فوريه قيمت آتی futureطلا در بازار نيويورک به کمترين ميزان خود در 3 ماه گذشته رسيد و اين به دليل جهش ارزش نرخ برابري دلار در مقابل يورو در بازارهاي جهاني بود. دراين گزارش همچنين عنوان شده بود که طلا همواره به عنوان کالايي استراتژيک، سرمايه‌اي و جايگزين در شرايط نامطلوب اقتصادي، مورد توجه سفته‌بازان و معامله‌گران بين‌المللي قرار مي‌گيرد.
همچنين در هفته گذشته، به دليل نگراني سرمايه‌گذاران از کسري بودجه کشورهاي يونان، اسپانيا و پرتغال، ارزش نرخ برابري يورو در برابر دلار کاهش شديد يافته و به دنبال آن، بهاي طلا نيز در بازارهاي جهاني با افتي هيجاني مواجه شد.

عامل مهم ديگري که در هفته گذشته در پايين آمدن قيمت طلا تاثير به سزايي داشت، کاهش بهاي جهاني نفت بود که کاهش قيمت طلا را نيز در بازارهاي جهاني به دنبال داشت. کاهش قيمت طلا در حالي است که تنها در يک روز چهارم فوريه، اين فلز گرانقيمت با کاهش قيمت 4/4 درصدي مواجه شد که اين نزول يک روزه از تاريخ اول دسامبر 2008 تاکنون بي‌سابقه بوده است. به نظر مي‌رسد که اقدام دولت آمريکا به محدود کردن فعاليت‌هاي بانک‌هاي وال‌استريت و کاهش فعاليت‌هاي ريسکي بانک‌ها در اين کشور سبب تقويت ارزش دلار در برابر يورو شده است که به تناسب آن، قيمت طلا نيز با کاهش همراه شده است. علاوه بر اينها، اقدام به فروش طلا توسط برخي از صندوق‌هاي سرمايه‌گذاري طلا و همچنين سفته‌بازي به منظور گرفتن سود از اين بازار به منظور جبران زيان در ساير بازارهاي پولي و مالي، از ديگر عواملي بودند که سبب افت طلا در هفته گذشته شدند.
اين اتفاقات در حالي است که سياست‌هاي کشورهاي اروپايي در ثابت نگهداشتن نرخ بهره، رونق اقتصاد چين و همچنين نزديک بودن تاريخ 13 فوريه که شروع عيد چيني‌ها است، بهاي نفت در بازارهاي جهاني و خروج از ماه صفر عوامل مهمي هستند که مي‌توانند در تعيين قيمت طلا در بازارهاي جهاني، تاثير گذار باشند.
تحليل تکنيکال طلا
با توجه به شواهد موجود در تحليل تکنيکال، همان‌طور که قبلا نيز پيش‌بيني کرده بوديم، به نظر مي‌رسد که روند بلند مدت طلا نزولي است. در هفته گذشته نيز طلا روندي نزولي داشت. براي هفته معاملاتي آتي اين پيش‌بيني وجود دارد که با احتمال زيادي، طلا در اين هفته نيز نزولي باشد که در اين صورت اگر طلا بخواهد روندي کاهشي داشته باشد، قيمت آن با عبور از نزديک‌ترين سطح حمايتي خود که 1050 دلار است، احتمالا تا سطح ساپورتي 1030 دلار، نيز کاهش پيدا خواهد کرد و در غير اين صورت، چنانچه روندي صعودي داشته باشد در صورت عبور کردن از سطح مقاومتي 1080 دلار، احتمال اينکه قيمت آن تا مقاومت مهم 1110 دلار نيز افزايش پيدا کند، نيز وجود دارد.
در همين حال، با توجه به اتفاقات اخير و چنانچه اتفاق غيرمنتظره‌اي رخ ندهد، پيش‌بيني مي‌شود که طلا در اين هفته روندي نزولي داشته باشد، هرچند که ممکن است در اين بين با نوساناتي نيز همراه شود و شواهد موجود در تکنيکال نيز از اين پيش‌بيني حمايت مي‌کند.
نوسان قیمت طلا و سود معامله گران بورس کالایی در هفته گذشته
به‌گزارش كارگزاري گروه بهمن همزمان با آغاز معاملات آتی سکه طلا در بورس کالای ایران نيز طی هفته گذشته (10/11/88 الی 14/11/88) قیمت تسویه، تحت تاثیر کاهش قیمت انس طلای جهانی، با کاهش روبه‌رو شد.
روز شنبه: این روز که اولین روز معاملاتی بود 4530 قطعه سکه تمام بهار آزادی مورد معامله قرار گرفت و در نهایت قیمت تسویه این روز با تقریبا 29.000 ریال کاهش نسبت به روز معاملاتی قبل به 2.630.139 ریال رسید.
روز یکشنبه: در این روز نیز مطابق هر هفته قیمت در محدوده نوسان روز شنبه حفظ شد و تنها 2.450 قطعه سکه تمام بهار مورد معامله قرار گرفت.
روز دوشنبه: همراه با گشایش بازار جهانی طلا و افزایش قیمت انس طلا بازار آتی سکه تمام بهار آزادی نیز در این روز روند صعودی به خود گرفت؛ اما عمده افزایش قیمت جهانی پس از بسته شدن بازار داخلی به وقوع پیوست و تاثیر آن در بازار آتی سکه روز دوشنبه چندان ملموس نبود.
روز سه‌شنبه: این روز را می‌توان مهمترین روز هفته گذشته دانست. در این روز، یکی از رکوردهای معاملات آتی در بورس کالای ایران به ثبت رسید و مجموعا 12.430 قطعه سکه تمام بهار آزادی در یک روز معامله شد. نوسانات بازار در این روز در خور توجه بود، به نحوی که بالاترین و پایین‌ترین قیمت معامله شده در این روز بیش از 40.000 ریال اختلاف داشت. نوسانات این روز از جانب معامله گران روزانه مورد توجه قرار گرفت و باعث شد حجم معاملات در این روز افزایش چشم‌گیری داشته باشد. در نهایت و هماهنگ با بازار جهانی، قیمت تسویه روز سه‌شنبه 61.335 ریال نسبت به روز قبل افزایش یافت.
روز چهارشنبه: در این روز نیز در نتیجه 4.620 قطعه سکه تمام بهاری که مورد معامله قرار گرفت قیمت تغییر چندانی نکرد و تنها 419 ریال کاهش یافت.

هفته گذشته، اخبار و تحلیل هایی در بازار آتی مبنی بر کاهش قیمت جهانی انس طلا دهان به دهان می‌گشت. اخباری نظیر اعلام نرخ بیکاری آمریکا در روز جمعه، کسری بودجه کشورهایی همچون اسپانیا که تاثیرات مهمی روی نرخ دلار و یورو در آخر هفته گذشته داشت و به صورت مستقیم روی کالاهای پایه مانند مس، فولاد و البته طلا داشت و قیمت آن‌ها را دچار کاهش کرد. تحلیل‌گران تکنیکال نیز با توجه به خطوط روند قیمتی طلا این کاهش را با تقریب مناسب پیش بینی کرده بودند. در نهایت این تحلیل‌ها در روزهایی که بازار داخلی ما تعطیل بود، به وقوع پیوست. کاهش قیمت جهانی انس طلا در روزهای پنج شنبه و جمعه هفته گذشته به میزان تقریبی 47 دلار، معامله‌گرانی را که موقعیت تعهدی فروش باز داشتند، در وضعیت سود قرار داد.


.................................................. .................................................. ........
خبرهایی از این دست را با دقت توجه و بررسی کنید.
برای موفقیت در فارکس باید بیاموزید که ارتباط بین ارز های مختلف با هم ، ارتباط آنها با طلا ،ارتباط با
نفت همه و همه چگونه است.

شما بااین اخبار دید بازتری را از تحولات آینده بازار بدست می آورید.
زیاد نگران نباشید خیلی پیچیده نیست ،به مرور هنگام بررسی نمودار های قیمت در فصول آینده
بیشتر به این مقولات پرداخته خواهد شد.
فقط این مورد را همیشه در نظر بگیرید که:
هنگامی که در آینده به طور عملی وارد بازار فارکس شدید قبل از هر کاری می بایست
از روی تقویم های اقتصادی که در سایت های مختلف می باشد از زمان اعلام دقیق اخبار
اقتصادی با خبر شوید.
در بررسی روش معاملاتی بیشتر این مقولات را تشریح خواهیم کرد.
شما برای آشنایی با اخباری از این دست می توانید به آرین تحلیل سری بزنید.
پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها