بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 12-27-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 7,323
سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

ژله انار



واد لازم:
• انار سالم ... 1 عدد متوسط و 1 عدد کوچک
• پودر ژله انار ... نیم بسته
• آب جوش ... دو سوم لیوان



طرز تهیه:



• گل سر انار را جدا کنید.

• روی پوست انار متوسط برشهای کم عمق ضربدری مطابق تصویر ایجاد کنید.(برش ها را تا 2 سانتی متری پایین انار ادامه دهید.)

• پوست انار را به آرامی از خود انار جدا نمایید.

• قسمت بالای انار را مطابق تصویر خالی نموده و دانه های انار را جدا کنید.

• دانه های انار کوچک را نیز جدا نمایید.

• در ظرف مناسبی نصف پودر ژله انار را با یک لیوان آب مخلوط نمایید.

• ظرف حاوی ژله را روی کتری در حال جوش قرار دهید.

• ژله را تا حدیکه کاملا شفاف شود به آرامی هم بزنید.

• ژله آماده شده را در محیط آشپزخانه خنک کنید.

• پیاله کوچکی را که به بزرگی قسمت بالایی انار باشد، انتخاب کنید.

• دانه های انار را درون پیاله بریزید.

• ژله خنک شده را تا حد ظرفیت پیاله به آن اضافه نموده و در داخل یخچال قرار دهید.

• بعد از 3-4 ساعت پیاله را از یخچال خارج نمایید.

• پیاله بزرگتری را تانصفه با آب جوش پر کنید.

• دور پیاله حاوی ژله را با چاقوی گرم جدا کنید.(لبه های ژله را از پیاله جدا کنید.)

• کف بشقاب تختی را خیس کنید.(نمدار کنید.)

• پیاله ژله را به مدت 2-3 ثانیه درون پیاله بزرگ قرار داده و درون بشقاب برگردانید.

• پوست انار را به آرامی باز کرده و ژله را با کمک کفگیر صاف داخل آن قرار دهید.





نکات:

* در صورت دلخواه میتوانید تمام محتویات انار را خالی نموده و ژله انار را درون 2 پیاله درست نموده و به صورت کروی داخل پوست انار جای دهید.

پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از ابریشم به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 12:36 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها