بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > فرهنگ و تاریخ

فرهنگ و تاریخ تاریخ و فرهنگ - مطالبی در زمینه فرهنگ و تاریخ ایران و جهان اخبار فرهنگی و ... در این تالار قرار میگیرد

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-29-2011
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض دوران رضاه شاه

از بهترین و مجهزترین دانشگاه های غرب تا آب های کرم آلود جنوب

گرچه در خارج ایران به مدارج علمی بالایی دست پیدا کرده بودم و به دستیاری انیشتین رسیده بودم و میتوانستم در بهترین دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی جهان در کنار بهترین دانشمندان جهان با امکانات و موقعیت فراوان مشغول کار شوم ولی در آن سالهایی که رضاشاه تازه به قدرت رسیده بود ، به ایران بازگشتم .

در ایران چند ماه دنبال کار می گشتم هر جا میرفتم می گفتند :
((ما به شما نیازی نداریم ))

بلاخره با کمک و پیشنهاد یکی از خویشان در وزارت طرق و شوارع عامه (( وزارت راه و ترابری )) مشغول کار شدم . این وزارتخانه مرا به جنوب ایران فرستاد تا راه بوشهر به بندر لنگه را نقشه برداری کنم . در سفر به بوشهر با ماجراها و حوادث متعددی روبرو شدم .

در منطقه بوشهر به هنگام انجام ماموریت چند بار گرفتار سربازان و افسران انگلیسی که آنجا بودند شدم .

چند بار گرفتار قبایل و عشایر آن منطقه شدم . در بیابان های جنوب با بی آبی و بی غذایی دست و پنجه نرم کردم .

و در آنجا مجبور بودم آب از چاله ها بردارم و استفاده کنم . این آب ها که همگی آلوده به کرم و تخم کرم بود با جوراب یا پارچه دیگر صاف میکردم تا خطر نوشیدن آن کمتر شود . یادم می آید روزی یکی از همکارانم از شدت تشنگی برای صاف کردن آب از گل و کرم و تخم کرم صبر نکرد و سرش را داخل چاله ای برد و آب نوشید .

بعد از مدتی تخم کرم ها در بدنش تبدیل به کرم شدند و به تدریج از پوست ساق پا و از دستش بیرون زدند . افراد محلی آنجا با این مشکلات آشنا بودند و می توانستند کرم ها را که سر از پوست بیرون آورده بودند در آورند...............

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 01-29-2011 در ساعت 09:33 AM
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش