قدیمی 02-01-2011
MosiGolpa آواتار ها
MosiGolpa MosiGolpa آنلاین نیست.
کاربر عادی

محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
سپاسها: : 0

7 سپاس در 5 نوشته ایشان در یکماه اخیر

من کتاب جان مایر و پیتر سالووی رو خوندم ، اطلاعات چندانی دست گیرم نشد، یعنی حداقل اطلاعاتی که به کسی سررشته ای از روانشناسی ندارن میده اینه که:
شخص با هوش هیجانی میتونه فریب خشم و غضب رو نخوره و یا برداشت و یا توهین دیگران واسش اهمیتی نداشته باشه و معقول برخورد کنه(واسه مثال میشه گفت: اگه کسی مارو توی جمع مسخره کرد باید با جمع خندید) و در برابر مسائل مختلف توانایی حل مسئله بالایی داشته باشه یعنی اصل مطلب اینه که فرد به خودشناسی یا خودارزش پنداری رسیده باشه و دیگه اینکه
درک احساسات دیگران از رفتار یا چهرشون مثل ایشون :

و یا اینه که از خود تلقینی استفاده بشه و ما چندبعدی بشیم، مثل این آقا:

و دست آخر اینکه باید احساسات و عواطف بروز داده بشن یا نه؟
همه اینها برداشتای من بود، که از خوندن مطالب و کتابی که گفتم گرفتم که مطمئنم دقیقا هوش هیجانی این نیست،
الان هدفم اینه که اگه کسی اشراف کامل به این موضوع داره، تعریفی قابل درک و ملموس و عینی واسمون بیاره؟(در صورت امکان با مثالهای روزمره)

با تشکر ---

ویرایش توسط MosiGolpa : 02-01-2011 در ساعت 10:59 PM
قدیمی 02-01-2011
GolBarg GolBarg آنلاین نیست.
مدیر روانشناسی

سپاسها: : 1,221

2,009 سپاس در 660 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ممنونم دوست عزیز از مطالبی که گذاشتین...

فقط دو نکته

در پست دوم شما مطلبی که گذاشتین بعضی از مطالبش لینک میشه به ویکی پدیا برای همین قبل از ارسال مطلب همه مطلبتون رو انتخاب کنید و دکمه حذف لینک یعنی اینو
بزنید.

و اینکه قبل از ایجاد هر مطلبی در جعبه پایین سایت جستجویی داشته باشین تا اگر قبلا دوستان این مطلب رو زدن مطلب شما تکراری نباشه.

من هم قبلا این تاپیک زدم.

هوش هیجانی و ضرورت آن در فرزند پروری

خیلی خوشحالیم که در اینجا فعالیت می کنید.
منتظر دیگر فعالیت های خوب شما هستیم.

قدیمی 02-01-2011
MosiGolpa آواتار ها
MosiGolpa MosiGolpa آنلاین نیست.
کاربر عادی

محل سکونت: ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
سپاسها: : 0

7 سپاس در 5 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mina110 نمایش پست ها
ممنونم دوست عزیز از مطالبی که گذاشتین...

فقط دو نکته

در پست دوم شما مطلبی که گذاشتین بعضی از مطالبش لینک میشه به ویکی پدیا برای همین قبل از ارسال مطلب همه مطلبتون رو انتخاب کنید و دکمه حذف لینک یعنی اینو
بزنید.

و اینکه قبل از ایجاد هر مطلبی در جعبه پایین سایت جستجویی داشته باشین تا اگر قبلا دوستان این مطلب رو زدن مطلب شما تکراری نباشه.

من هم قبلا این تاپیک زدم.

هوش هیجانی و ضرورت آن در فرزند پروری

خیلی خوشحالیم که در اینجا فعالیت می کنید.
منتظر دیگر فعالیت های خوب شما هستیم.
ممنون از دقت عملتون
من لینکها رو بدلیل رعایت رفرنس حذف نکردم که باشه چشم
و در مورد تاپیک هم بنده همین کار رو کردم و "هوش عاطفی" و "هوش هیجانی" رو سرچ کردم ولی تاپیکی پیدا نشد! واگر هم الان داخل جستجویه پیشرفته بالای صفحه سرچ کنید فقط همین تاپیک پیدا میشه
قدیمی 02-02-2011
مدیر روانشناسی

منم از توجه تون تشکر میکنم...

خوب برای بیان رفرنس میتونین اخر پست ذکر منبع کنید...ما هم به قانون کپی رایت احترام میزاریم...

در مورد سرچ هم من سرچ کردم تاپیک خودم اول اومد...دیگه نمیدونم چرا واسه شما جواب نداده....

از ادمین سایت جویایی این موضوع میشم

باز هم سپاس

قدیمی 02-21-2011
مدیر روانشناسی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mosigolpa نمایش پست ها
من کتاب جان مایر و پیتر سالووی رو خوندم ، اطلاعات چندانی دست گیرم نشد، یعنی حداقل اطلاعاتی که به کسی سررشته ای از روانشناسی ندارن میده اینه که:
شخص با هوش هیجانی میتونه فریب خشم و غضب رو نخوره و یا برداشت و یا توهین دیگران واسش اهمیتی نداشته باشه و معقول برخورد کنه(واسه مثال میشه گفت: اگه کسی مارو توی جمع مسخره کرد باید با جمع خندید) و در برابر مسائل مختلف توانایی حل مسئله بالایی داشته باشه یعنی اصل مطلب اینه که فرد به خودشناسی یا خودارزش پنداری رسیده باشه و دیگه اینکه
درک احساسات دیگران از رفتار یا چهرشون مثل ایشون :

و یا اینه که از خود تلقینی استفاده بشه و ما چندبعدی بشیم، مثل این آقا:

و دست آخر اینکه باید احساسات و عواطف بروز داده بشن یا نه؟
همه اینها برداشتای من بود، که از خوندن مطالب و کتابی که گفتم گرفتم که مطمئنم دقیقا هوش هیجانی این نیست،
الان هدفم اینه که اگه کسی اشراف کامل به این موضوع داره، تعریفی قابل درک و ملموس و عینی واسمون بیاره؟(در صورت امکان با مثالهای روزمره)

با تشکر ---

من کتابی در این زمینه مطالعه نداشتم....من با صحبت های شما موافقم...فقط مثالی که زدین رو نظرم اینه که درست به نظر نمی آید

خوب فردی که از هوش هیجانی مناسبی برخوردار هست زمانی که در جمعی مسخره میشه با کنترل خودش به راحتی میتونه احساس ناراحتی شو بگه...

منم دوست دارم بیشتر بدونم در زمینه هوش هیجانی...شما بغیر از این کتابی که گفتین کتاب دیگه ی هم مطالعه کردین؟

پاسخ

برچسب ها
هوش هیجانی, هوش عاطفی

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش