بازگشت   پی سی سیتی > کامپیوتر اینترنت و شبکه Computer internet > اینترنت و شبکه INternet & network > اخبار IT > اخبار مایکروسافت

اخبار مایکروسافت در این تالار تمامی اخبار مربوط به غول بزرگ نرم افزاری دنیا مایکروسافت قرار خواهد گرفت

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 05-25-2011
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

 
تاریخ عضویت: Jul 2010
محل سکونت: هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است!
نوشته ها: 7,439
سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow ویندوز 8 - اخبار،معرفی و هر آنچه درباره ویندوز 8 - windows 8

ویندوز 8 - اخبار،معرفی و هر آنچه درباره ویندوز 8 - windows 8


رئیس مایکروسافت و اخبار جدید از ویندوز8
استیو بالمر رییس مایکروسافت اطلاعات دقیقی در مورد زمان عرضه ویندوز 8 و دیگر برنامه های این شرکت ارائه کرد.
وی دیروز تایید کرد که ویندوز 8 قرار است سال آینده میلادی در دسترس علاقه‌مندان قرار گیرد.
وی که در مجمع Microsoft Developer Forum در توکیو سخن می گفت افزود: مایکروسافت به شدت در تلاش است تا ویندوز 8 را با بهترین کیفیت آماده و عرضه کند.

بالمر افزود که ویندوز 8 در نسخه های بسیار متنوعی عرضه می شود تا با رایانه های شخصی، تبلت ها، نت بوک ها سازگاری داشته باشد. وی ارائه اطلاعات دقیق تر در مورد ویندوز 8 را به آینده موکول کرد.

بالمر همچنین از طراحی رابط های کاربری طبیعی بر مبنای عادات انسانی برای نرم افزارهای مایکروسافت خبر داد و گفت: در آینده با حرف زدن، دست تکان دادن و تغییر حالات صورت می توان از نرم افزارهای مختلف استفاده کرد و فناوری لمسی هم تنها یکی از فناوری های مورد استفاده در محصولات مختلف خواهد بود.

رییس مایکروسافت اظهار امیدواری کرد در آینده موتورهای جستجو بتوانند بسیاری از امور روزمره انسانی را برنامه ریزی کنند و به عنوان مثال بتوان از آنها برای برنامه ریزی یک سفر کامل استفاده کرد.
وی همچنین از استفاده بیشتر مایکروسافت از فناوری های جاوا اسکریپت و HTML5 در تولیدات آینده خبر داد.

بالمر از خرید شرکت اسکایپ اظهار خرسندی کرد و افزود که با این خرید مایکروسافت می تواند خدمات متنوعی را بر مبنای فناوری کلود ارائه دهد.
وی اظهار امیدواری کرد نسخه تازه ویندوز فون هم در سال 2012 عرضه شود.
منبع: iritn
__________________
تازه تر کن داغ ما را، طاقت دوری نمانده
شِکوه سر کن، در تن ما تاب مهجوری نمانده
پر گشاید شور و شیون از جگرها ای دریغ !
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !


ویرایش توسط مهدی : 05-26-2011 در ساعت 08:48 PM
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از مهدی به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
  #2  
قدیمی 06-24-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Nov 2009
محل سکونت: نصف جهان
نوشته ها: 9,286
سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow ویندوز 8 - اخبار،معرفی، ترفند و هر آنچه درباره ویندوز 8 - windows 8

ویندوز 8 - اخبار،معرفی، ترفند و هر آنچه درباره ویندوز 8 - windows 8

جزئيات سيستم عامل بعدي مايكروسافت توسط يكي از كارمندان اين شركت به‌صورت تصادفي برروي پروفايل شبكه اجتماعي‌اش ارسال شد.
به گزارش ايسنا، رابرت مورگان كه يكي از اعضاي ارشد گروه پژوهش مايكروسافت در هفت سال گذشته بوده است جزئيات ويندوز 8 را برروي پروفايل‌اش در Linkedin كه سايت شبكه اجتماعي براي متخصصان حرفه‌يي است، ارسال كرد.

طبق جزئيات اعلام شده توسط مورگان، وي در حال كار برروي پروژه پژوهش و توسعه شامل معماري 128 بيتي سازگار با هسته ويندوز 8 و طرح پروژه ويندوز 9 است.

در صورتي كه اين جزئيات درست باشند سيستم عامل جديد پيشرفت بزرگي براي مايكروسافت خواهد بود كه در حال حاضر نسخه‌هاي 32 بيتي و 64 بيتي از ويندوز 7 را ساخته است.

ساخت معماري 128 بيتي به معني استفاده مايكروسافت از دستگاه‌هايي است كه از پردازنده‌هاي سريع‌تر و سخت‌افزار جديد استفاده مي‌كنند.

استيو بالمر، مدير اجرايي مايكروسافت تاييد كرده است كه اين شركت در حال كار برروي يك سيستم عامل كلاينت است كه بعد از ويندوز 7 عرضه مي‌شود اما جزئيات آن را منتشر نكرده است؛ به گفته وي، انتظار مي‌رود زودترين تاريخ معرفي سيستم عامل جديد سال 2012 باشد.

ویندوز 8 - اخبار،معرفی، ترفند و هر آنچه درباره ویندوز 8 - windows 8
__________________
مدت ها بود سه چیز را ترک کرده بودم
شعر را... ماه را.... و تو را ...
امروز که به اجبار قلبم را ورق زدم
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

ویرایش توسط مهدی : 05-27-2012 در ساعت 08:29 PM دلیل: اصلاح عنوان کلی تاپیک
پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 10-31-2011
h.hafeznezami h.hafeznezami آنلاین نیست.
کاربر عادی
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
نوشته ها: 21
سپاسها: : 2

12 سپاس در 9 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید ویندوز 8

طی هفته اخیر، شایعات متعددی مبنی بر آنکه کمپانی HP قصد دارد تبلت های از رده خارج شده TouchPad را مجهز به ویندوز ۸ نماید، شنیده می شد. اکنون، خبرهای جدیدی از کمپانی HP به گوش می رسد که آنها قصد دارند نسل آینده تبلت های خود را اینبار بر پایه سیستم عامل مایکروسافت ویندوز ۸ (نگارش مخصوص تبلت ها) وارد بازار نمایند.
به گزارش وین بتا، خانم “Meg Whitman” ، مدیر ارشد اجرایی کمپانی HP، تائید کرده است، شرکت مطبوع وی در حال کار بر روی نسل جدیدی از تبلت ها می باشد که از سیستم عامل ویندوز ۸ استفاده می نمایند، او همچنین تاکید کرده است، HP دیگر هرگز از تبلت های TouchPad به همراه سیستم عامل webOS استفاده نخواهد کرد.
بسیار جالب خواهد بود که ببینیم پس از عدم موفقیت، اینبار چگونه HP با تبلت های ویندوز ۸ خود می خواهد نظر مشتریان را جلب نماید. آیا HP می تواند در زمینه تولید تبلت ها به جایگاه شایسته ای دست پیدا کند؟!


-------------------


No pain No gain

ویرایش توسط مهدی : 02-21-2012 در ساعت 09:16 PM دلیل: حذف لینک - ویرایش
پاسخ با نقل قول
  #4  
قدیمی 02-21-2012
NiNE NiNE آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Feb 2012
نوشته ها: 4
سپاسها: : 0
در ماه گذشته یکبار از ایشان سپاسگزاری شده
پیش فرض

ویندوز 8 هنوز نسخه Beta هم نداده. یعنی در حد تست هم نیست. چون آخرین نسخه ای که دیدم Windows 8 Developer Preview Build 8102 هست که یعنی فقط برای نمایش. حالا کو تا به تست برسه و بیاد بیرون.
پاسخ با نقل قول
  #5  
قدیمی 03-01-2012
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

 
تاریخ عضویت: Jul 2010
محل سکونت: هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است!
نوشته ها: 7,439
سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb ویندوز 8، با منوی استارت جدید و نحوه کار ویندوز 8 آشنا شوید

ویندوز 8، با منوی استارت جدید و نحوه کار ویندوز 8 آشنا شوید




مایکروسافت دکمه کروی استارت را در ویندوز 8 حذف کرد، اما جایگزین تازه آن با رابط کاربری مترو ویندوز 8 شباهت و سازگاری بیشتری دارد. قابلیت های متنوعی برای سازگاری با صفحه لمسی تبلت ها و کی برد کامپیوترهای شخصی نیز به منوی جدید و جایگزین استارت اضافه شده است. یکی از مهمترین قابلیت های ویندوز 8 که با نام Task Switcher در کنفرانس امروز مایکروسافت معرفی شد امکان سویچ کردن بین برنامه های در اجرا را به بهترین شکل ممکن میسر می کند.
در حقیقت دکمه استارت هنوز در ویندوز 8 و برروی Charm bar وجود دارد. منو مربوط به استارت نیز در سمت راست صفحه شکل می گیرد و دسترسی به صفحه اصلی را میسر می کند. اما دکمه کروی استارت حدف شده است. کارایی منوی جدید استارت بیشتر از منوی استارت در ویندوز 7 است. منوی جدید استارت یکی از جهش های اساسی ویندوز 8 از زمان ویندو 95 تا به امروز به شمار می رود.

Task Switcher با کشیدن ماوس از گوشه بالا سمت چپ به سمت پایین فعال می شود.
لینک فیلم


منبع: زومیت


ویندوز 8، با منوی استارت جدید و نحوه کار ویندوز 8 آشنا شوید

__________________
تازه تر کن داغ ما را، طاقت دوری نمانده
شِکوه سر کن، در تن ما تاب مهجوری نمانده
پر گشاید شور و شیون از جگرها ای دریغ !
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

پاسخ با نقل قول
  #6  
قدیمی 03-04-2012
soheila2012 soheila2012 آنلاین نیست.
تازه کار
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
نوشته ها: 2
سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

سلام
ببخشید نمیشه دانلود کرد این ویندوز رو!!
پاسخ با نقل قول
  #7  
قدیمی 03-04-2012
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

 
تاریخ عضویت: Jul 2010
محل سکونت: هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است!
نوشته ها: 7,439
سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb ویندوز ۸ با نه نسخه متفاوت عرضه خواهد شد

ویندوز ۸ با نه نسخه متفاوت عرضه خواهد شد




آیا شما هم مانند میلیون ها کاربر منتظر ورژن های مختلاف ویندوز ۸ می باشید؟آیا شما در مورد کارایی و ادیت های مختلف این ویندوز سوالاتی دارید؟ به گزارش ...

آیا شما هم مانند میلیون ها کاربر منتظر ورژن های مختلاف ویندوز ۸ می باشید؟آیا شما در مورد کارایی و نسخه های مختلف این ویندوز سوالاتی دارید؟
شرکت مایکروسافت لیستی از تمامی ورژن های ویندوز ۸ منتشر ساخت.اسامی موجود در این لیست به شرح زیر می باشد:

Windows 8 Enterprise Edition
Windows 8 Enterprise Eval edition
Windows 8 Home Basic Edition
Windows 8 Home Premium edition
Windows 8 ARM edition
Windows 8 Professional edition
Windows 8 Professional Plus edition
Windows 8 Starter edition
Windows 8 Ultimate edition
از این لیست منتشر شده می توان نتیجه گرفت که این ویندوز،می تواند برای همه ی افراد با سلیقه ها و کاربرد های مختلف گزینه ای فوق العاده باشد.

منبع: برسام

ویندوز ۸ با نه نسخه متفاوت عرضه خواهد شد

__________________
تازه تر کن داغ ما را، طاقت دوری نمانده
شِکوه سر کن، در تن ما تاب مهجوری نمانده
پر گشاید شور و شیون از جگرها ای دریغ !
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

پاسخ با نقل قول
  #8  
قدیمی 03-06-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض نصب مجازی ویندوز 8

نصب مجازی ویندوز 8









پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: طبق اعلام شرکت طراح، شما می توانید ویندوز 8 بتا را در محیطی مجازی نصب کنید و از نرم افزارهای رایگان اراکل ویرچوال باکس(Virtual Box) و یا وی ام ویر پلایر(VMWare Player) نیز برروی آن استفاده نمایید.

برای استفاده از این نرم افزار تنها کافی است سیستم عامل مجازی را برروی رایانه شخصی فعلی خود نصب نمایید.

بسیاری از برنامه های مجازی این قابلیت را دارند که بر روی محیط مجازی سیستم عامل کامپیوتر رومیزی و لپ تاپ شما نصب می شود، اما همه ی آنها رایگان و قابلیت پشتیبانی آخرین نسخه ویندوز 8 بتا را ندارند.

این محصول همچون وی ام ویر ورک شاپ 8 (VMWare Workstation) ویندوز 8 را پشتیبانی می کند. در این محیط شما می توانید از اراکل VirtualBox و VMWare Player 4.0 بصورت رایگان و تحت پشتیبانی ویندوز 8 استفاده نمایید.

برای شروع بایستی ابتدا ویندوز 8 بتا را دانلود کنید، شما می توانید فایل ایزو نسخ 32 یا 64 بیتی را دانلود کنید، دو نرم افزار فوق الذکر در هر دو نسخه 32 و 64 بیتی تحت پشتیبانی قرار می گیرند.


منبع:

CNet



تصاویر مرتبط:









نصب مجازی ویندوز 8
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری

ویرایش توسط رزیتا : 03-06-2012 در ساعت 01:44 PM
پاسخ با نقل قول
  #9  
قدیمی 07-31-2010
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض ۸ قابليت ويندوز ۸ معرفی شد

از هم‌اکنون تا زمان تکميل ويندوز 8 و عرضه آن به بازار حدود 2 سال باقي مانده است و از مهم‌ترين قابليت‌هايي که مايکروسافت براي ويندوز 8 در نظر گرفته، سازگاري اين محصول براي به‌اشتراک‌گذاري فايل‌ها با محصولات HP، OEM و ديگر شرکاي مايکروسافت است.

بر اساس آخرين برنامه‌ريزي‌هاي مايکروسافت، 8 قابليت کاربردي که قرار است در ويندوز 8 به کار گرفته شوند در زير آورده شده است:

- ورود به رايانه با تشخيص چهره کاربر به جاي رمز عبور: در سال 2012 ميلادي حسگرهاي به‌کار رفته در دستگاه‌هايي مانند ميکروفون‌ها، دوربين‌هاي ديجيتالي، گيرنده ماهوره‌اي GPS، سيستم‌هاي سرعت‌سنج، دماسنج و حسگرهاي مغناطيسي که با رايانه‌هاي شخصي سازگار هستند، به ويندوز 8 امکان مي‌دهند که پس از تشخيص چهره کاربر اجازه ورود به رايانه را صادر کند.


- امکان پيروي ويندوز 8 از دستگاه‌هاي الکترونيکي: مايکروسافت در نظر دارد نسخه جديد سيستم‌عامل خود را از حالت ماشين-محور خارج کرده و به صورت کاربر-محور ارايه دهد. اين مسئله به اين معني خواهد بود که ويندوز 8 مي‌تواند زماني که شما از رايانه شخصي به لپ‌تاپ و به دستگاه‌هاي ديجيتالي کوچک‌تر منتقل مي‌شويد، خدمات متناسب با شما را ارايه دهد.


- پشتيباني از نمايشگر لمسي مانند iPad: مايکروسافت به همکاران خود توضيح داده است که ويندوز 8 را با قابليتي بهتر از نمايشگر لمسي iPad اپل عرضه مي‌کند. اين سيستم‌عامل همچنين مي‌تواند از سيستم‌هاي سرعت‌سنج، سيستم هوشمند شناسايي محل استقرار کاربر، سيستم تشخيص نور محيط و ... پشتيباني کند.


- تماشاي فيلم‌هاي HD در تلويزيون‌هاي بي‌سيم: ويندوز 8 قابليت سازگاري با انواع دستگاه‌هاي الکترونيکي از جمله گيرنده‌هاي تلويزيوني را دارد و مي‌تواند امکان تماشاي فيلم‌ها با کيفيت بسيار بالاي HD را فراهم کند. بر اين اساس کاربر مي‌تواند لپ‌تاپ خود را روشن کند،‌ فيلم مورد نظر خود را در اينترنت بيابد، و با يک کليک آن را به صورت بي‌سيم به تلويزيون خود انتقال داده و آن را تماشا کند.


- بارگذاري ابزارهاي مورد نياز از فروشگاه Windows App Store: مايکروسافت مانند فروشگاه اينترنتي که اپل هم‌اکنون براي آيفون و iPad عرضه کرده، مرکز اينترنتي ويژه‌اي عرضه مي‌کند که کاربران در سراسر دنيا مي‌توانند کليه ابزارها و برنامه‌هاي مورد علاقه خود متناسب با سيستم‌عامل ويندوز 8 را از آن بارگذاري کند.


- کشتن ويروس و حفظ اطلاعات کاربران: ويروس‌ها معمولا با قابليت تخريب اطلاعات ذخيره شده روي رايانه‌ها عرضه مي‌شوند، اما ويندوز 8 به گونه‌اي ساخته مي‌شود که بدون آسيب رساندن به اطلاعات مي‌تواند کليه ويروس‌ها و برنامه‌هاي مخرب را از بين ببرد.


- بوت شدن رايانه بدون درنگ: يک بررسي که در مارس 2010 انجام شد نشان داد که زمان صرف شده براي بالا آمدن ويندوز مهم‌ترين عامل نارضايتي کاربران محسوب مي‌شود. بر اين اساس مايکروسافت قصد دارد ويندوز 8 را به گونه‌اي طراحي کند که بالا آمدن آن طول نکشد و از زمان روشن کردن رايانه تا بالا آمدن سيستم هيچ زماني صرف نشود. در ويندوز ويستا زمان بوت شدن رايانه 40 ثانيه بود که در ويندوز 7 اين رقم به 37 ثانيه رسيد. اما مايکروسافت قصد دارد آن را در ويندوز 8 صفر کند.


- امکان کنترل بيشتر بر رايانه: يکي از مهم‌ترين اهدافي که مايکروسافت در ويندوز 8 دنبال مي‌کند، آسان‌سازي استفاده از ابزارها و ارتقا تجربيات رايانه‌اي کاربران است. مايکروسافت در اين سيستم‌عامل روش‌هاي جديد ارتباط با رايانه را در اختيار کاربران مي‌گذارد و امکان کنترل بيشتر رايانه را براي کاربران فراهم مي‌آورد.


همکاران سيستم
منبع : زمانه
__________________



ویرایش توسط Omid7 : 07-31-2010 در ساعت 03:26 PM
پاسخ با نقل قول
  #10  
قدیمی 08-18-2011
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

 
تاریخ عضویت: Jul 2010
محل سکونت: هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است!
نوشته ها: 7,439
سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb هر آنچه در مورد Windows 8 باید بدانید

هر آنچه در مورد Windows 8 باید بدانید


Windows 8 Home Screen

مایکروسافت در چهارشنبه گذشته اولین نسخه نمایشی ویندوز 8 را به نمایش گذاشت، ویندوز 8 با تمام نسخه های قبلی سیستم عامل ویندوز که طی 25 سال گذشته عرضه شده اند، متفاوت است. نسخه بعدی سیستم عامل ویندوز که فعلا با نام رمز Windows 8 شناخته می شود با انواع مختلف کامپیوترها کار می کند و به خوبی با ابزارهای مجهز به صفحه های لمسی سازگار می باشد. اگر شما هم از طرفدارن محبوب ترین سیستم عامل دنیا هستید خواندن مقاله را ادامه دهید تا با امکانات جدید این سیستم عامل بیشتر آشنا شوید.



مایکروسافت کدامیک از قابلیت های جدید ویندوز 8 را معرفی کرد؟

مایکروسافت نشان داد که ویندوز 8 با انواع مختلف کامپیوترها مانند نوت بوک، کامپیوتر رومیزی و تبلت ها سازگار است. پیش از این سیستم عامل ویندوز تنها با پردازنده های AMD و Intel سازگار بود ولی Windows 8 با انواع مختلف CPU و APU سازگار است در حال حاضر اکثر تبلت ها و تلفن های همراه هوشمند مجهز به APU های مختلف هستند که ویندوز 7 از آنها پشتیبانی نمی کرد. مایکروسافت در نمایش نسخه آزمایشی ویندوز 8، این سیستم عامل را در تبلت های مختلف و با پردازنده های Tegra 2 انودیا و Qualcomm و کامپیوترهای مجهز به پردازنده های AMD و Intel به نمایش گذاشت.
صفحه اصلی (Home Screen) ویندوز 8 با ابزارهای مجهز به صفحه لمسی سازگار است رابط کاربری ویندوز 8 مشابه صفحه اصلی سیستم عامل Windows Phone 7 شده است و همه چیز طوری طراحی شده تا دستورات براحتی از طریق لمس انگشتان دریافت شوند. اما در پشت این رابط کاربری همان دسکتاپ، نوار ابزار و Explorer برای کامپیوترهای معمولی وجود دارد.


رابط کاربری لمسی چطور کار می کند؟

در ویندوز 8 منوی Start به طور کامل تغییر کرده است و اطلاعات اولیه مانند زمان، تعداد نامه های خوانده نشده و غیره را نمایش می دهد. نحوه قرار گرفتن صفحه های مختلف در کنار یکدیگر نیز تغییر کرده و شما می توانید صفحه های مختلف را در کنار صفحه اصلی داشته باشید و به هر میزان که علاقه دارید به هر کدام فضا اختصاص دهید. نرم افزارها (Apps) در ویندوز 8 همانند Windows Phone 7 برخی از اطلاعات اولیه را بدون نیاز به اجرای آنها نمایش می دهند به عنوان مثال برای مشاهده دمای هوا نیاز نیست که نرم افزار آب و هوا را اجرا کنید. دمای هوا در عنوان خود نرم افزار نمایش داده می شود. در تصویر پایین نحوه قرار گرفتن دو پنجره در کنار یکدیگر را مشاهده می کنید و همانطور که در تصویر مشخص است با کشیدن یک پنچره به طرفین فضای اختصاص داده شده به آن کم و زیاد خواهد شد.


نمایش نرم افزارهای مختلف در کنار هم و تغییر فضای اختصاص داده شده روی صفحه برای هر کدام یکی از بهترین قابلیت های ویندوز 8 است. زمانی که یک نرم افزار در حال اجرا است به راحتی می توانید نرم افزارهای دیگری را در کنار آن اجرا کرده و همه را برروی صفحه مشاهده و کنترل کنید. این امکانی است که هیچ کدام از تبلت های اندرویدی و یا iPad ندارند.


نرم افزارهای ویندوز 8 چطور کار خواهند کرد؟

مایکروسافت اعلام کرده که نرم افزارهایی که خود برای ویندوز 8 ساخته است همگی مبتنی بر فناوری های وب یعنی HTML5 و JavaScript هستند. این نرم افزارها شباهت زیادی به نرم افزار تبلت ها دارند. بعنوان مثال نرم افزار آب و هوا، پیش بینی وضعیت آب و هوای مناطق مختلف را تا 5 روز آینده نمایش می دهد. خبر خوان نیز اخبار مختلف را به همراه تصویر کوچک مربوطه نمایش می دهد. مایکروسافت علاوه بر این ها نسخه 10 مرورگر محبوب Internet Explorer را به نمایش گذاشت. IE 10 بطور کامل با تبلت ها سازگار شده است. مایکروسافت همچنین قصد دارد فروشگاه نرم افزارهای ویندوز 8 را نیز راه اندازی کند ولی هنوز جزئیات بیشتری در این رابطه اعلام نکرده است.



آیا نرم افزارهای فعلی ویندوز مانند آفیس و فوتوشاب نیز در ویندوز 8 اجرا خواهند شد؟

نرم افزارهای فعلی تحت سیستم عامل ویندوز نیز در ویندوز 8 کار خواهند کرد اما با صفحه لمسی تبلت ها سازگار نبوده و کارکردن با آنها در تبلت ها مشکل خواهد بود. نکته جالب در ویندوز 8 این است که کاربر می تواند نرم افزارهای قدیمی ویندوز را در کنار نرم افزارهای جدید HTML5/JavaScrip اجرا کند.



ویندوز 8 چه زمانی منتشر خواهد شد؟


مدیرعامل مایکروسافت، استیو بالمر اعلام کرده که ویندوز 8 در سال 2012 منتشر خواهد شد اما تاریخ دقیق انتشار آن هنوز اعلام نشده است. انتظار می رود اطلاعات دقیق تر زمان انتشار Windows 8 در ماه سپتامبر و در کنفرانس BUILD اعلام شود.

منبع: زومیت
__________________
تازه تر کن داغ ما را، طاقت دوری نمانده
شِکوه سر کن، در تن ما تاب مهجوری نمانده
پر گشاید شور و شیون از جگرها ای دریغ !
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !


ویرایش توسط مهدی : 08-18-2011 در ساعت 10:24 PM
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از مهدی به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
پاسخ

برچسب ها
مایکروسافت, معرفی, ویندوز 8, windows 8, اخبار


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 06:00 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها