ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود |

09-12-2011
|
 |
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان 
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
در آستانه دربی
سلام به همه
به دربی پایتخت نزدیک میشیم 
در این تاپیک اخبار مربوط به دو تیم رو درج میکنیم و نظراتمون رو مینویسیم
کل کل هم تا حدی که اهانت به تیم مقابل نباشه مجازه
خلاصه باید حد و حدود رعایت بشه
من پیشنهاد میکنم نتیجه رو پیش بینی هم بکنیم
ویرایش توسط shokofe : 09-12-2011 در ساعت 11:28 PM
|
3 کاربر زیر از shokofe سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|

09-12-2011
|
 |
|
|
|
|
گزارش تمرین پرسپولیس/ ورود هواداران آزاد!
استیلی ممنوعیت حضور تماشاگران در تمرین را لغو کرد
سایت گل -تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس بعدازظهر امروز از ساعت 18 در ورزشگاه درفشیفر دنبال شد .مهمترین اتفاق امروز این بود که برخلاف گفته های قبلی با دستور استیلی ورود هواداران و خبرنگاران در تمرین امروز آزاد اعلام شد
* به گزارش گل و به نقل از فارس پرسپولیسیها در تمرین امروز پس از گرم کردن بدنهای خود به 3 قسمت تقسیم شدند تعدادی از بازیکنان اصلی مانند علی کریمی، محمد نوری، حسین بادامکی و غلامرضا رضایی به تمرینات اختصاصی سبک پرداختند و سایر بازیکنان نیز به تمرینات تاکتیکی ادامه دادند.
* در تمرین امروز سیفاللهی و وحید هاشمیان غائب بودند.
* محمد منصوری تنها 45 دقیقه تمرین کرد و سپس نظارهگر شد.
* 50 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند و با شعارهایی از استیلی درخواست کردند تا در دربی 71 استقلال را شکست دهد.
*ضیاء عربشاهی بازیکن سابق پرسپولیس در تمرین امروز حضور پیدا کرد.
* جواد کاظمیان و علی کریمی دقایقی از تمرین به زدن ضربات پنالتی پرداختند.
* بازیکن آلمانی حاضر در تمرین تا حدود زیادی مورد تایید حمید استیلی قرار گرفته است.
* بازیکنان پرسپولیس در اواسط تمرین امروز به زدن ضربات ایستگاهی و پنالتی پرداختند.
* مهرداد اولادی اختصاصی با پزشک تیم تمرین کرد.
* علیرضا محمد با رفع مصدومیت در تمرینات گروهی شرکت کرد.
* تمرین تیم فوتبال پرسپولیس فردا ساعت 18 در مجموعه آزادی پیگیری خواهد شد.
|
|

09-12-2011
|
 |
|
|
|
|
خوب قدیمیا که میدونن من طرفدار کدوم تیمم
ومطمئنم که میبره
بعد از بررسی کارشناسانه پیش بینی دقیق رو با تعداد گل در پست های بعدی اعلام میکنم
ویرایش توسط shokofe : 09-12-2011 در ساعت 11:29 PM
|
2 کاربر زیر از shokofe سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|

09-12-2011
|
 |
کاربر بسیار فعال بخش کرمانشاه 
|
|
سپاسها: : 1,370
1,384 سپاس در 473 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ممنون شکوفه جون برای تاپیکت
من استقلالیم ولی هنوز نظری درباره نتیجه ندارم
|
|

09-12-2011
|
 |
|
|
|
|
گزارش تمرین استقلال / 200 تماشاچی روحیه دادند
فرهاد مجیدی زودتر از بازیکنان ورزشگاه دستگری را ترک کرد و در کارهای تاکتیکی این تیم شرکت نکرد
سایت گل - تیم فوتبال استقلال در فاصله 3 روز به آغاز دربی 71 از ساعت 18:30 در ورزشگاه دستگردی تمرینات خود را پیگیری کرد. قرار بود تماشاگران امروز در ورزشگاه دستگردی حضور پیدا نکنند اما منصور پورحیدری پس از مشاهده آنها مقابل درب ورزشگاه دستگردی از مسئولین خواست تا تماشاگران را راه دهند.
به گزارش گل و به نقل از فارس پورحیدری از هوادران تیم استقلال خواست از فردا تا روز دربی در تمرینات شرکت نکنند تا این تیم در آرامش کامل به تمرینات تاکتیکی بپردازند.
* میلاد میداودی و مجتبی جباری با کمی تاخیر به محل تمرین آبیپوشان رسیدند.
* سامان گوران که در این چند وقت اخیر با تقلید صدای علی دایی، فردوسی پور و... در برنامههای مختلف و همچنین حضور در برنامه خنده بازار سروصدای زیادی به پا کرده است، در تمرین آبیپوشان حاضر شد و کارهای تاکتیکی این تیم را نظاره کرد.
* ولید علی که روز گذشته خود را به تهران رسانده بود از امروز در تمرین تیمش شرکت کرد تا برای دیدار با پرسپولیس آماده باشد.
* حدود 200 نفر از هواداران استقلال به شدت به تشویق این تیم پرداخته و از مظلومی خواستند تا مثل دو بازی گذشته مقابل پرسپولیس این تیم را شکست دهند. این هواداران بارها بارها مظلومی و بازیکنان تیم استقلال را مورد تشویق خود قرار داده و برای دیدار با پرسپولیس به آنها روحیه دادند.
* فریدون زندی که با مصدومیت روبرو است با لباس شخصی در تمرین آبیپوشان شرکت کرد و برای دقایقی با مظلومی به صحبت پرداخت.
* پژمان منتظری و فرهاد مجیدی در ابتدای تمرین به دویدن دور زمین و کارهای اختصاصی پرداختند.
* مدافع تنومند نیوزلندی با نام استیو هولد در تمرین آبیپوشان شرکت کرد. جثه درشت این مدافع باعث تعجب بازیکنان شده بود.
* فرهاد مجیدی زودتر از بازیکنان ورزشگاه دستگری را ترک کرد و در کارهای تاکتیکی این تیم شرکت نکرد.
* عکاسان حاضر در ورزشگاه که برای پوشش تصویری تمرین استقلال در محل تمرین حاضر بودند، از منصور پورحیدری سرپرست استقلال گلایه می کردند. پورحیدری از عکاسان خواسته بود که تنها 15 دقیقه در کنار زمین حضور داشته باشند و در بقیه دقایق تمرین به جایگاه خبرنگاران و یا تماشاگران بروند که این مسئله مشکلاتی را برای عکاسان رسانه های مختلف بوجود آورد.
* تمرینات استقلال از فردا بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران پشت درهای بسته برگزار می شود.
|
|

09-12-2011
|
 |
|
|
|
|
تيتر اول استقلال جوان عليه پرسپوليس: جنگ روزنامهاي دربي آغاز شد
روزنامه استقلال جوان در مقاله ای به تندی پاسخ مطلب روز گذشته روزنامه پرسپولیس را داد
سايت گل ـ استقلال جوان ارگان طرفداري استقلال كه با سردبيري علي فتحاللهزاده منتشر ميشود امروز در مقالهاي نسبتا تند پرسپوليس را به چالش كشيد.
اين پاسخ مستقيم روزنامه استقلال به مطلبي است كه روز گذشته در روزنامه پ رسپوليس منتشر شده بود و استقلاليها در سايت خود هم به آن پاسخ داده، تيتر اين مطلب تند و براي روزنامه استقلال كمي خارج از عرف به نظر ميرسد.
اين تيتر كه تبديل به تيتر اول روزنامه هم شده است، اين است:
« آب كه سربالا برود قعرنشين هم كري ميخواند»
در اين مطلب آمده:
پرسپوليس تيم نسبتا ته جدولي ليگ نميتواند در زمين براي استقلال حريف قدري محسوب شود. اين تيم در رده سيزدهم جدول قرار گرفته ... استقلاليها مدعي قهرمانياند و پرسپوليس مدعي سقوط.
پرسپوليسيها با انجام 6بازي تنها 6امتياز كسب كردند و در ادامه مسير خود ميروند تا جزو مدعيان اصلي سقوط باشند ...
در اين جور مواقع تيم ضعيف است كه براي فرار از تلهاي كه خودش براي خودش ساخته ناچار به دست و پا زدن و كريخواني است. تيمي كه از 6بازي 6امتياز به دست آورده حالا به ياد فيل هندوستان افتاده و حالا كريهاي 6تاييهاي 38سال قبل را ميخواند.
در حالي كه از شرايط اين روزهاي خوب غافل است.
جمعه روز خوبي است براي گذر از 6 و اثبات دوباره استقلال.
در مطلب ديگري هم كه در صفحه اول روزنامه نوشته شده،
استقلال باشگاه پرسپوليس را به آغاز يك رقابت ناجوانمردانه و غيرسالم متهم كرده است
....................
پاورقی:
واقعا" که
ویرایش توسط shokofe : 09-12-2011 در ساعت 11:50 PM
|
|
|

09-13-2011
|
 |
|
|
|
|
علی کریمی : حساسیت دربی 5 تا 10 دقیقه است ! / این مسابقه سمبل لیگ ایران است / ما و استقلال رقیبیم ، نه دشمن !
بازیکنان پرسپولیس با توجه به عملکرد مدیریت فعلی باشگاه در مورد مسائل مالی، نگرانی از این بابت ندارند
علی کریمی در گفت و گوی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به عملکرد مطلوب تیمش در بازی مقابل ذوب آهن و مسائل مربوط به بازی جمعه آینده برابر استقلال اشاره کرد .
در برابر ذوب آهن و با وجودی که شما و دیگر ملی پوشان به دلیل خستگی حتی یک جلسه هم با تیم تمرین نکردید، عملکرد قابل قبولی داشتید؟
به نظر من مهم عزم و انگیزه مثال زدنی تیم است که خوشبختانه پرسپولیس روز به روز به این هدف نزدیکتر می شود و در مورد خستگی ملی پوشان هم درست اشاره کردید. ما واقعا خسته بودیم ولی وقتی به جمع بازیکنان ملحق شدیم و شور و نشاط بچه ها را برای رویارویی مقابل ذوب آهن دیدیم، باور کنید خستگی را فراموش کردیم. ضمن اینکه ذوب آهن یکی از تیم های خوب و توانمند فوتبال کشورمان است که از بازیکنان کلیدی بهره می برد که این موضوع نیز به جذاب تر شدن دیدار فوق کمک کرده بود. با این حال بنده و سایر بازیکنان باید برای رسیدن به قله موفقیت بیشتر زحمت بکشیم و بازی به بازی بهتر شویم.
قبول دارید پرسپولیس حداقل باید صاحب یکی، دو ضربه پنالتی می شد؟
در مورد داوری اعتقاد دارم باید کارشناسان اهل فن نظر بدهند ضمن اینکه وقتی بازی تمام شده اظهار نظر بنده و حتی پیشکسوتان و کارشناسان تاثیری در نتیجه رقم خورده نخواهد گذاشت.
به نظر کارشناسان کریمی در پست نوک حمله موفق عمل کرد، نظر خودت چیست؟
در فوتبال پیشرفته و حرفه ای امروز جهان، بازیکن باید توانایی حضور حداقل در دو، سه پست کلیدی را داشته باشد. ضمن اینکه بنده در گذشته در تیم های مختلف در این پست بازی کرده بودم و با این پست بیگانه نبودم اما مهم نظر سرمربی است که تشخیص می دهد باید در چه منطقه ای از زمین بازی کنیم.
هواداران معتقدند اولین پیروزی پرسپولیس با علی کریمی در فصل جدید در هفته هفتم و بازی حساس مقابل استقلال رقم خواهد خورد؟
خوب طبیعی است که پرسپولیس در اوج آمادگی روحی و بدنی به سر می برد و برای این بازی انگیزه مثال زدنی دارد اما نباید فراموش کرد که پرسپولیس و استقلال دشمن یکدیگر نیستند بلکه رقیب همدیگر هستند. ضمن اینکه تجربه ثابت کرده هر گاه این دو تیم سرحال و آماده باشند تیم ملی با صلابت قوی روانه مسابقات رسمی می شود. بنده معتقدم چه بازیکنان، چه هواداران دو تیم باید رعایت اصول اخلاقی را بکنند و در کنار آن ارائه گر فوتبالی سرعتی، جذاب و تماشاگر پسند باشند، بخصوص این دیدار که برای کشورهای حوزه خلیج فارس پخش مستقیم می شود، پس باید این مسابقه گوشزدی برای رقیبان آسیایی، بخصوص کشورهای همسایه باشد که فوتبال ایران چه به لحاظ شخصیتی و چه به خاطر فنی از کیفیتی مطلوب برخوردار است. ضمن اینکه برخلاف اصل ثابت شده فوتبال که همیشه به بازی خوب امتیاز نمی دهند، امیدوارم هر تیمی که در مستطیل سبز بهتر بازی کرد و مستحق پیروزی بود، صاحب هر سه امتیاز مسابقه شود.
دیدگاه کریمی در مورد داور دربی، معطوف داور ایرانی است یا خارجی؟
خوشبختانه در چند دربی قبل داوران ایرانی عملکرد قابل قبول داشته اند و شخصا دوست دارم یک هموطن ایرانی افتخار قضاوت این مسابقه نصیبش گردد اما داوری باشد که تحت تاثیر حاشیه های بیرون از مستطیل سبز و مسائل مربوط به آن قرار نگیرد. از طرفی بنده اعتقاد دارم که پرسپولیس باید به حدی خوب بازی کند و صاحب موقعیت گل شود که حتی اشتباهات سهوی داور و کمک داور نتواند مانع پیروزی اش شود.
خیلی ها معتقدند اصل روحی – روانی مهمترین عامل در کسب پیروزی در این مسابقه به شمار می رود؟
مسئله روحی – روانی در این بازی، از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد که این هنر تیم ها و مسئولان مربوطه آن است که چگونه نفراتشان را در بهترین شرایط روحی – روانی قرار دهند اما در فوتبال حرفه ای امروز جهان آمادگی بدنی و هماهنگی تیمی از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد.
طی چند هفته اخیر برخی ها با مطرح کردن نام یکی از مهره های ایرانی و خارجی تیم حریف قصد تحریک کریمی و رو در رو قرار دادن شما را با تیم حریف داشتند، اما شما درایت و صبوری به خرج دادید و وارد حاشیه نشدید؟
اگر فوتبالیست بخواهد با مصاحبه یک مسئول یا یک بازیکن حریف از کوره در برود و هر روز بخواهد پاسخگوی این و آن باشد، به نظر من فوتبالیست نیست و طبیعی است که اینگونه مسائل در فوتبال امروزی جهان منسوخ شده است. از طرفی شخصا معتقدم اگر قرار باشد جواب کسی را بدهیم باید در زمین مسابقه و ارائه توانایی هایم پاسخ دهم.
قبول دارید که دربی همیشه حساس است و نمی توان این بازی را به چشم بازی های دیگر دید؟
بله، این بازی از زمانی که به یاد دارم حساس و پر استرس بوده و به هیچ ترتیبی نمی توان آن را نادیده گرفت. چه بسا که در گذشته خیلی ها قصد داشتند این مسابقه را عادی جلوه دهند و نتوانستند اما این حساسیت برای بازیکنان فقط 5 الی 10 دقیقه است و بعد از آن عادی می شود اما کلا این مسابقه به عنوان سمبل لیگ برتر فوتبال ایران به شمار می رود و همیشه حساس است.
به عنوان آخرین سوال فکر می کنید چرا بازیکنان پرسپولیس برخلاف سایر تیم ها با وجودیکه حتی چک هم به عنوان پیش پرداخت از باشگاه دریافت نکرده اند، صبوری به خرج داده و حاشیه ای برای تیم درست نکرده اند؟
اولا در شرایط کنونی که دربی در پیش است، همه به فکر ارائه فوتبالی منطقی و کسب هر سه امتیاز هستند. دوما بازیکنان دو تیم به خوبی درک کرده اند که پرسپولیس و استقلال سالهاست با چنین مشکلاتی مواجه هستند و بالاخره اینکه، بازیکنان پرسپولیس با توجه به عملکرد مدیریت فعلی باشگاه در مورد مسائل مالی، نگرانی از این بابت ندارند.
ویرایش توسط shokofe : 09-13-2011 در ساعت 04:59 PM
|
|
|

09-14-2011
|
 |
|
|
|
|
درخواست پرسپولیس از کمیته داوران : اخطار غلامرضا رضایی را پاک کنید !
عدم گرفتن یک پنالتی مسلم در بازی با ذوب آهن بر روی آقای غلامرضا رضایی که مورد تائید کارشناسان خبره است، موجب شد تا دو امتیاز حساس در بازی قبل از دربی از تیم پرسپولیس کسر شود
سایت گل - حبیب کاشانی در آستانه دربی 71 خطاب به فدراسیون فوتبال نامه ای نوشت . در این نامه که خطاب به مهدی تاج نائب رئیس فدراسیون فوتبال و رئیس کمیته داوران ارسال شده ، آمده است:
باشگاه پرسپولیس در چند بازی گذشته خود که شامل بازی با تیم فوتبال شاهین بوشهر، مس سرچمشه، ذوب آهن اصفهان بود. بدلیل مشکلات موجود در نحوه اداره بازی و نظرات داوران محترم مسابقه های مذکور، این باشگاه بسیار متضرر شد که به گوشه هایی از آن اشاره می شود.
1- عدم گرفتن یک پنالتی توسط داور مسابقه با شاهین بوشهر که حداقل می توانست یک امتیاز را برای این تیم به همراه داشته باشد.
2- اخراج کاپیتان تیم، آقای علی کریمی در بازی مس سرچشمه که موجب شد تا با یک بازیکن کمتر در شرایط موجود مشکلاتی را برای این تیم فراهم شود.
3- عدم گرفتن یک پنالتی مسلم در بازی با ذوب آهن بر روی آقای غلامرضا رضایی که مورد تائید کارشناسان خبره و مورد تائید جامعه فوتبال نیز است، موجب شد تا دو امتیاز حساس در بازی قبل از دربی از تیم فوتبال این باشگاه کسر شود.
همانگونه که ملاحظه می فرمائید با توجه به شرایط جدول و امتیازات کسر شده توسط داوران مسابقه تیم فوتبال پرسپولیس می توانست در رده چهارم جدول قرار داشته باشد. لذا خواهشمند است دستور فرمائید به منظور رفع ابهام، فیلم بازی با ذوب آهن مجددا مورد بررسی قرار گرفته و کارت زرد داده شده به آقای غلامرضا رضایی بدلیل عملکرد نامناسب داور مسابقه در گرفتن پنالتی بلااثر گردد.
|
|

09-14-2011
|
 |
|
|
|
|
تدابیر ویژه نظارت بر دربی از سوی فدراسیون / تاج : هنوز داور شهرآورد قطعی نشده !
اسماعیل حسن زاده به عنوان ناظر ویژه کمیته انضباطی در استادیوم حضور خواهد داشت و از نزدیک کلیه مسائل این دیدار را زیر نظر خواهد داشت
مهدی تاج نایب رئیس اول و سخنگوی فدراسیون در خصوص پرداخت مطالبات داوران ، آخرین اقدامات در خصوص دربی پایتخت و داوری این دیدار با سایت رسمی فدراسیون گفتگو کرد.
رئیس کمیته داوران در این باره گفت: در هفته جاری بالغ بر یک میلیارد تومان از مطالبات داوران پرداخت خواهد شد و البته 800 میلیون تومان آن تاکنون پرداخت شده و مابقی آن نیز تا پایان هفته جاری پرداخت خواهد شد.
تاج در ادامه در خصوص برگزاری دربی پایتخت گفت: به دنبال جلسه برگزار شده ، اسماعیل حسن زاده به عنوان ناظر ویژه کمیته انضباطی در استادیوم حضور خواهد داشت و از نزدیک کلیه مسائل این دیدار را زیر نظر خواهد داشت و همچنین یداله سلیمانی – دبیر کمیته داوران به عنوان ناظر داوری این مسابقه به مسائل داوری نظارت خواهد کرد.
همچنین سیدرضا غیاثی به صورت ویژه مسائل داوری این دیدار را زیر نظر خواهد گرفت و این ناظران جدا از کسانی هستند که سازمان لیگ برتر برای این دیدار در نظر گرفته است و مطابق اطلاعات واصله ، این سازمان به صورت ویژه اقدامات در خصوص برگزاری این دیدار را انجام می دهد و همانطور که پیشتر اعلام کردیم داور این مسابقه اواخر روز چهارشنبه از طریق سایت رسمی فدراسیون اعلام خواهد شد.
سخنگوی فدراسیون در ادامه افزود: تاکنون هیچ گزینه ای برای داوری این دیدار قطعی نشده است و پس از معرفی داور ، غیاثی – عضو کمیته داوران روز پنجشنبه و پس از انتخاب کادر داوری مسابقه، دلایل خود را برای این انتخاب اعلام خواهد کرد.
رئیس هیات رسیدگی به تخلفات اخلاق حرفه ای فوتبال از برگزاری جلسه امروز این هیات خبر داد و گفت: در جلسه امروز این ستاد که با حضور همه اعضاء تشکیل خواهد شد در خصوص پرونده های موجود تصمیم گیری خواهد شد.
|
|

09-14-2011
|
 |
|
|
|
|
میخوام بدانم در پی سی استقلالی و پرسپولیسی نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت ترکیبی
|