بازگشت   پی سی سیتی > هنر > موسيقی Music > اخبار موسیقی > اخبار موسیقی جهانی

اخبار موسیقی جهانی در این تالار اخبار موسیقی جهان قرار خواهد گرفت

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 10-12-2011
SHeRvin آواتار ها
SHeRvin SHeRvin آنلاین نیست.
ناظر و مدیر بخش موسیقی و سینما

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: Tehran
نوشته ها: 4,838
سپاسها: : 1,717

2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض می‌گویند پزشک مایکل جکسون حقايق را پنهان کرده؛




می‌گویند پزشک مایکل جکسون حقايق را پنهان کرده؛
مايکل جکسون را پزشکش به قتل رساند؟



پروندهٔ مرگ مشکوک مایکل جکسون در حالی در دادگاه مورد بررسی قرار می‌گیرد که کنراد موری، دکتر این خوانندهٔ پاپ متهم ردیف اول این پرونده است.

این در حالی است که پیراپزشک این خواننده مدعی شده پزشک مخصوص جکسون در زمان فوت وی از گفتن حقیقت طفره می‌رفته است. ریچارد سنف نام پیراپزشکی است که با شتاب خود را بالای سر جکسون رساند تا وی را از مرگ نجات دهد، اما 45 دقیقه تلاش او بی‌ثمر ماند و مایکل جکسون در ژوئن سال 2009 درگذشت. طبق اظهارات سنف در دادگاه، ‌وقتی او به اتاق جکسون رسید، این خواننده را با چشمانی باز روی زمین دید.

سنف در این‌باره گفت: «کلاهی جراحی بر سر جکسون بود و رنگ صورتش به آبی متمایل شده بود. من از دکتر مخصوصش که شدیدا ترسیده و خیس عرق بود، پرسیدم: شرایط جکسون چطور است؟ وی در جواب من گفت: هیچی، هیچ علائم حیاتی ندارد.»

این پیراپزشک در دادگاه گفت: «من 42 دقیقه تلاش کردم جکسون را به زندگی بازگردانم، اما «کنراد موری» در تمام این مدت هیچ کمکی به من نکرد.»

سنف مطالب جالب توجه دیگری را نیز در دادگاه عنوان کرد که از آن جمله می‌توان به مشاهده‌ی چندین بطری قرص روی میز کنار تخت جکسون اشاره کرد.

سنف در ادامه گفت: «موری به من گفت که فقط مقداری لورازپام به جکسون داده تا بتواند به راحتی بخوابد. او در آخر گفت که خستگی بیش از حد و کمبود آب بدن جکسون را درمان می‌کرده است.»

این پیراپزشک و پزشک هیچ‌وقت درباره‌ٔ تجویز داروهای مسکن برای جکسون توسط موری صحبتی به میان نیاورده‌اند و این مطلبی است که پنهان کردن آن موجب می‌شود ظن قاضی این پرونده به گناهکار بودن موری افزایش یابد.

موری 58 ساله مدعی است که بی‌گناه است، اما اگر جرم او در این پرونده به اثبات برسد، چهار سال حبس و لغو پروندهٔ پزشکی در انتظار اوست.

به گزارش آسوشیتدپرس، پزشکانی که پروندهٔ قتل احتمالی جکسون را در دست بررسی دارند، معتقدند موری دوز بالایی از داروهای مسکن را به این خوانندهٔ سرشناس خورانده که موجب فوت وی شده است. مایکل جکسون دو سال قبل بر اثر ایست قلبی در سن 50 سالگی درگذشت.

منبع: ایسنا
__________________

and the roads becomes my bride

پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از SHeRvin سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 08:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها