بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 12-04-2011
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پاي فلورنتاين

مواد لازم براي 4 نفر
  • روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
  • اسفناج يا برگ چغندر: 400 گرم
  • پنير لبنه يا پنير خامه‌اي كم چرب مي‌ماس: 250‌گرم
  • پودر جوز هندي: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
  • خمير فيلو يا يوفكا: 375 گرم
  • تخم مرغ درشت تازه: 4 عدد
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم


روش تهیه :

فر را با حرارت 220 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. روغن را در يك ماهي‌تابه بزرگ داغ كنيد و اسفناج‌ها را داخل ماهي‌تابه بريزيد و تا زماني كه رنگ آن‌ها كمي عوض شود تفت دهيد. سپس اسفناج‌ها را از ماهي‌تابه بيرون بياوريد و آبكش كنيد تا همه آب اضافه آن‌ها گرفته شود. اگر لازم بود مي‌توانيد با دست تا جاي ممكن اسفناج‌ها را فشار دهيد تا آب اضافي در آن‌ها باقي نماند. سپس آن‌ها را با پنيرلبنه، جوز هندي و نمك و فلفل سياه مخلوط كنيد. لايه‌هاي خمير فيلو را روي سيني يا ديس فرتان مرتب بچينيد و لبه‌هاي لايه‌هاي خمير را به هم فشار دهيد تا گوشه‌ها و لبه خمير به سمت داخل متمايل شود. با يك چنگال خمير را سوراخ سوراخ كنيد تا در زمان پخت شيريني زياد پف نكند. خمير را براي 15 دقيقه يا تا زماني كه به رنگ طلايي درآيد بپزيد. خمير را از فر بيرون آوريد و اگر ديديد كه پف كرده آن‌را با دست پرس كنيد تا پف آن بخوابد. مخلوط اسفناج را روي سطح خمير پخش كنيد و 4 جاي خالي براي 4 عدد تخم مرغ روي آن قرار دهيد. با دقت تخم مرغ‌ها را ابتدا يكي‌يكي در كاسه‌اي كوچك بشكنيد و سپس آن‌هار ا روي فضاي خالي در چهارگوشه غذا قرار دهيد. روي تخم مرغ‌ها را كمي نمك و فلفل بپاشيد و براي 10 تا 15 دقيقه ديگر غذا را در فر بپزيد تا زماني كه زرده‌ها خودشان را بگيرند ولي سفت نشوند.
__________________


پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 09:41 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها