بازگشت   پی سی سیتی > تالار علمی - آموزشی و دانشکده سایت > خانه و خانه داری > آشپزی

آشپزی در این تالار اموزشهای اشپزی و غذاها گذارده خواهد شد

 
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
  #11  
قدیمی 02-02-2012
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال
 
تاریخ عضویت: Jan 2010
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 4,317
سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض خوراك بيفتك اسپانيايي



مواد لازم بيفتك

  • گوشت گوساله: 3 عدد
  • ليمو: نصف يك عدد
  • گشنيز: چند برگ



مواد لازم براي سرو

  • نان محلي: 2 عدد



مواد لازم ماست نعنايي تاپاز

  • ماست طبيعي: 250 گرم
  • نعناي تازه: چندبرگ
  • ليمو: نصف يك عدد



مواد لازم سالاد اسفناج مركاتيو

  • اسفناج: 200 گرم
  • گشنيز: يك دسته
  • شاهي: يك دسته
  • هويج: يك عدد بزرگ
  • روغن كنجد: 3 قاشق غذاخوري
  • ليمو: يك عدد



مواد لازم دسر انبه

  • انبه رسيده: 2 عدد
  • شكر: يك قاشق چاي‌خوري
  • نعناي تازه: چند برگ
  • ليمو: يك عدد



ادويه

  • روغن زيتون
  • نمك و فلفل سياه





برای شروع :

ماهي‌تابه را روي گاز گذاشته. فر را روشن كرده و در درجه حرارت 180 درجه سانتي‌گراد يا 375 درجه فارنهايت قرار دهيد.

خوراك بيفتك اسپانيايي

روي يك تخته مقداري نمك و فلفل بريزيد و ران‌ها را روي مواد بغلتانيد روغن زيتون روي آن بپاشيد و بگذاريد تا كمي خود را بگيرد.

استيك‌ها را درون يك ظرف نسوز گذاشته و برگ‌هاي گشنيز را روي‌ آن قرار دهيد بعد آن را داخل فر و بگذاريد تا به مدت 6 دقيقه نيمه‌پخته شود، البته اگر دوست داريد مي‌توانيد براي مدت بيشتري آن را در فر نگه داريد اين به سليقه شما برمي‌گردد. هرچند دقيقه يك‌بار آن را به طرف ديگر برگردانيد.

در آخر استيك‌ها را روي يك تخته چوبي قرار داده با يك چاقوي تيز برش دهيد و ليمو را نصف كرده و كنار ظرف آن قرار دهيد.

سالاد اسفناج مركاپتو

اسفناج‌ها را شسته و از شاخه جدا كنيد و درون ظرف سالادخوري بريزيد. به‌ترتيب برگ‌هاي گشنيز و شاهي را درون ظرف ريخته و با يك پوست‌كن هويج را لايه لايه روي سبزي‌ها بريزيد. براي مزه‌دار كردن آن روغن زيتون فراوان همراه با روغن كنجد به آن اضافه كنيد. كمي نمك آن را متفاوت مي‌كند در آخر ليمو را برش زده و روي آن بچكانيد.

براي سرو

نان محلي را كنار غذا بگذاريد و به شكل مناسب آن را تزئين كنيد و از آن لذت ببريد.

ماست نعنايي تاپاز

ماست را در يك كاسه ريخته و روغن زيتون را روي آن بريزيد. كمي نعناي تازه همراه با نمك به آن اضافه كنيد در آخر ليمو را برش زده و درون كاسه بچكانيد. تمام مواد را با يك قاشق به خوبي هم بزنيد و قبل از اين‌كه آن را سرو كنيد حتما مزه كنيد.

دسر انبه

انبه رسيده را از وسط 2نيم كرده و هسته آن را درآوريد. بعد آن را روي تخته گذاشته و با يك چاقوي تيز خطوط منظم چندسانتي روي آن در خط عمود و افق بكشيد و بعد با دست از زير آن را فشار دهيد تا مانند گل بيرون بيايد. مي‌توانيد براي سرو از 3 يا 4 تاي آن‌ها استفاده كنيد. دانه‌هاي سفيد شكر را روي آن بپاشيد و برگ‌هاي ريز نعنا را روي آن قرار دهيد. ليموترش را برش زده و كنارش قرار دهيد.
__________________


پاسخ با نقل قول
 


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 01:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها