بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 02-29-2012
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض کفاشیان: کی‌روش کنار آمدن با حریفان را بلد نیست/ محکم بازی کردیم

نامه سازمان بازرسی شامل حال فدراسیون فوتبال نمی‌شود
کفاشیان: کی‌روش کنار آمدن با حریفان را بلد نیست/ محکم بازی کردیم
خبرگزاری فارس: رئیس فدراسیون فوتبال ایران گفت: کی‌روش کنار آمدن با حریف را بلد نیست و ما محکم بازی کردیم.

به گزارش خبرگزاری فارس علی کفاشیان پس از تساوی ۲ بر ۲ ایران برابر قطر در جمع خبرنگاران گفت: بازی خیلی خوبی بود. کادر فنی قطعاً ایرادها را شناسایی کرده و ما از الان به فکر صعود به جام جهانی هستیم.
وی در مورد حضور اشکان دژاگه در تیم ملی گفت: دژاگه انتخاب خیلی خوبی بود که کی‌روش انجام داد و او برای ما خیلی خوب بازی کرد.
کفاشیان در مورد اینکه ایران با قطر کنار آمد تا این تیم به حذف نشود اظهار داشت:‌ کی‌روش کنار آمدن بلد نیست و ما با آنها کنار نیامدیم. بازیکنان ما مستحکم بازی کردند.
وی در مورد نامه بازرسی کل کشور به وزارت ورزش در مورد منع حضور بازنشستگان در انتخابات فدراسیون فوتبال عنوان کرد: فدراسیون فوتبال با سایر فدراسیون‌ها فرق می‌کند. فدراسیون‌های دیگر نهاد عمومی غیردولتی هستند اما فدراسیون فوتبال واژه عمومی ندارد. ما هیچ ردیف بودجه‌ای نداریم و این نامه شامل حال فدراسیون فوتبال نمی‌شود. اینکه از نهادهایی کمک مالی می‌گیریم به شرط اینکه تأثیرپذیر نباشیم مشکلی ایجاد نمی‌کند.
وی افزود: فدراسیون فوتبال خدماتی مانند تیم‌های ملی ارائه می‌کند و پول‌هایی که از دولت می‌گیرد در بخش تیم‌های پایه ملی خرج و صرف ساخت‌وساز در آکادمی می‌شود. تیم ملی بزرگسالان مستقل است و خودش درآمد دارد.
کفاشیان در مورد اینکه از انتخابات کنار می‌رود یا نه، گفت: من تا آخرش در انتخابات هستم.
وی در مورد اینکه در اساسنامه‌ جدید فدراسیون فوتبال نهاد غیردولتی شده است، گفت: در اساسنامه قبلی هم شرایط اینگونه بود.
کفاشیان در مورد لغو شدن برنامه ۹۰ دوشنبه شب و احتمال پخش این برنامه در شنبه شب آینده گفت: در یکی دو روز باقیمانده به انتخابات، فکر نمی‌کنم دیگر لازم باشد چنین برنامه‌هایی برگزار شود. به هر حال برای من فرقی نمی‌کند و من آماده‌ام در برنامه شرکت کنم.

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش