بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-02-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Exclamation راه اندازی تلفن سامانه پرسپوليس و استقلال در روز عيد غدير

در روز عيد غدير خم تلفن سامانه باشگاه‌هاي پرسپوليس و استقلال راه‌اندازي مي‌شود.
از مدتي قبل دو باشگاه پرسپوليس و استقلال به دنبال تاسيس تلفن سامانه براي هواداران خود بودند تا علاقه مندان اين دو تيم با عضويت در سايت هواداري از خدمات آن استفاده كنند و منبع درآمدي براي دو باشگاه باشد.
در همين راستا به گفته هادي مباشري؛ مسئول كميته پشتيباني باشگاه استقلال ،قرار است يكشنبه آينده يعني روز عيد غدير يا فرداي اين روز تلفن سامانه دو باشگاه پرسپوليس و استقلال افتتاح شود. سايت هواداري دو تيم در راستاي اين افتتاح نيز آغاز به كار مي كند.
مراسم افتتاحيه با حضور مديران عامل دو باشگاه برگزار مي شود. دفاتر دو باشگاه در يك ساختمان در دو طبقه مجزا است.
هواداران دو تيم با تماس با تلفني كه شماره آن بعدا اعلام خواهد شد مي توانند عضو سايت هواداري شوند و سپس با صدور كارت مي توانند از خدماتي كه به آنها ارائه مي شود استفاده كنند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 12-02-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

Exclamation خوزه مورینیو به جای الکس فرگوسن در من یونایتد

خوزه مورینیو به جای الکس فرگوسن در من یونایتد

خبرهای رسیده از انگلستان مبنی بر این است که ممکن است خوزه مورینیو به جای سر الکس فرگوسن سکان شیاطین سرخ را به دست بگیرد.

سایت گل - دیلی میل گزارش می‌دهد که این سرمربی پرتغالی زمانی که فرگوسن بازنشستگی خود را اعلام کند، دوباره به انگلستان و لیگ برتر باز خواهد گشت و منچستر را هدایت خواهد کرد.
مورینیو در منچستر به عنوان اسکاتلندی 67 ساله معروف شده است. فرگوسن گفته بود مادامی که «سلامت‌اش اجازه دهد» در من یونایتد خواهد ماند، اما دیلی میل گزارش داده که ممکن است او تا چند فصل دیگر استعفا دهد. فرگوسن از سال 1986 هدایت منچستر را بر عهده دارد، 12 بار همراه این تیم قهرمان لیگ برتر انگلستان شده است و پنج بار کاپ فیفا را بالا برده و دو بار هم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده است.
مورینیو که پیش از این سرمربی چلسی بود، در نخستین حضور خود در چلسی بین سال‌های 2004 تا 2007 سبب شد این تیم برای نخستین بار بعد از 50 سال تیم اول لیگ شود. از سایر موفقیت‌های بزرگ مورینو می‌توان به قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا همراه تیم پورتو و قهرمانی لیگ برتر ایتالیا همراه اینتر اشاره کنیم. سرمربی نراتزوری‌ها رابطه‌ی عجیب و پر چالشی با رسانه‌های ایتالیایی دارد و به تازگی نیز گفته بود که احساس می‌کند ایتالیایی‌ها قدرش را نمی‌دانند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 12-06-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

Lightbulb ساختار دقیقترین توپ فوتبال جهان ویژه جام جهانی 2010

ساختار دقیقترین توپ فوتبال جهان ویژه جام جهانی 2010

توپی که در رقابتهای جام جهانی 2010 مورد استفاده قرار خواهد گرفت محصولی از شرکت آدیداس است که به گفته این شرکت دقیق ترین توپ فوتبالی است که تا کنون در جهان ساخته شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، با اتمام قرعه کشی نوزدهمین دوره یکی از مهمترین و پرهیاهوترین رقابتهای ورژشی جهانی یعنی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی در روز جمعه 4 دسامبر 2009، اکنون کشورها، تیمها و شرکتهای تولید کننده وسایل ورزشی تا ژوئن 2010 برای آماده سازی خود زمان باقی دارند.

توپ فوتبال یکی از اصلی ترین عناصر این مسابقات جهانی است که هر دوره با تغییرات فراوانی مواجه شده و ابداعات جدیدی در زمینه بهبود عملکرد آن صورت می گیرد. مهندسی و نوآوری که در این دوره به توپ رسمی رقابتهای جام جهانی 2010 تبدیل شده است، Jabulani نام گرفته و محصول شرکت آدیداس است.

آدیداس ادعا دارد کیفیت این توپ نسبت به توپ Teamgeist سال 2006 این شرکت بسیار بهتر بوده و دقیق ترین توپی است که تا کنون در رقابتهای فوتبال مورد استفاده قرار گرفته است.

به گفته آدیداس بازیکنان فوتبال توپی می خواهند که هنگام ضربه زدن پای آنها احساس راحتی داشته باشد و در مسیر حساب شده و تعیین شده حرکت کند. توپ Teamgeist با کاهش دادن تعداد قطعاتش از 32 به 12 قطعه که به واسطه حرارت خمیده شده و در کنار یکدیگر شکلی کروی به دست آوردند به این هدف دست پیدا کرد.

اما توپ Jabulani قدمی دیگر در مسیر تکامل برداشته است. این توپ از هشت قطعه EVA و TPU تشکیل شده است که سطح ضربه ای 70 درصد بزرگتر به وجود آورده است. با وجود اینکه توپ پیشین شرکت آدیداس برای شوت زنها بسیار عالی بوده است اما بسیاری از دروازه بانان از اینکه ویژگی آیرودینامیک آن از چرخش توپ در هوا جلوگیری کرده و حرکت آن را طی زمان نامنظم می کند شکایت کرده بودند.

در ساخت Jabulani تلاش شده است با ایجاد دندانه گذاری خاص در میان قطعات توپ و آنچه آدیداس آن را کانالهای هوایی می خواند مسیر حرکت توپ تثبیت شود. کانالها توپ را به قطعات کاذبی تقسیم بندی می کند و با قالب گیری ویژه این کانالها آدیداس به شکل و موقعیتی ثابت دست پیدا کرده و بهترین رفتار پرواز را پس از وارد آمدن ضربه برای توپ به وجود آورده است. سطح توپ نیز از دانه های برجسته ای پوشش داده شده است تا با تماس با پای بازیکن حس لامسه فعال شود.

این شرکت اعلام کرده است که ضربه های روباتیک و تونل باد در دانشگاه لافبرو در انگلستان و آزمایشگاه فوتبال این شرکت در آلمان نشان داده اند که این توپ دقیق ترین توپ فوتبالی است که تا کنون تولید شده است.

بر اساس گزارش پاپ ساینس، Jabulani باید چند تست فشار دیگر را نیز پشت سر بگذارد تا برای حضور در رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی مورد تایید فیفا قرار گیرد. با این حال اینگونه به نظر می رسد که این توپ از تمامی ویژگی های مورد نظر فیفا برخوردار است.

تستهای فیفا برای تایید نهایی:

محیط دایره: استاندارد فیفا 68.5 تا 69.5 / محیط Jabulani در حدود 69.0

گردی: قطر توپ در 16 مرکز مختلف اندازه گیری می شود. استاندارد فیفا حداکثر 1.5 درصد اختلاف / Jabulani حداکثر 1.0 درصد اختلاف

جذب آب: توپ 250 بار در زیر آب فشرده شده و چرخانده می شود. استاندارد فیفا حداکثر 10 درصد افزایش وزن / Jabulani حداکثر 0 درصد افزایش وزن

وزن: استاندارد فیفا 420 تا 445 گرم / وزن Jabulani در حدود 440 گرم

یکنواختی جهش توپ: تنها تست حرکتی فیفا که در آن توپ 10 بار از ارتفاعی دو متری بر روی سطحی فولادی پرتاب می شود تفاوت میان پایین ترین سطح جهش و بالاترین سطح جهش نباید بیش از 10 سانتیمتر باشد. این میزان تفاوت در Jabulani در حدود 6 سانتیمتر بوده است.

افت فشار: فشار هوای توپ پس از باد شدن سه روز مورد بررسی قرار می گیرد. استاندارد فیفا حداکثر 20 درصد افت فشار / افت فشار Jabulani حداکثر 10 درصد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 12-12-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

Exclamation نساجی زلزله.....

نساجی زلزله.....
ادامه این تیتر غیر قابل نوشتن است

سایت گل- اگر به ورزشگاه وطنی قائم شهر بروید، از حجم کلمات رکیکی که از دهان طرفداران نساجی خارج می شود، حیرت زده خواهید شد.

مخاطب آن فرقی نمی کند. اصل، فحاشی است. حال می خواهد بازیکن حریف باشد که به گمان طرفداران قائمشهری به دنبال تلف کردن وقت است یا داور بیچاره ای که سوتی برخلاف نظر آنها به صدا درآورده. حتی بازیکنان خودی هم مصون نیستند. کافی است در دو بازی متوالی در خانه پیروز نشوند تا همان بلایی به سرشان بیاید که قبلا بر سر رقبا آمده بود.

اما این هفته طرفداران قائمشهری شاهکار جدیدی رو کردند: کتک زدن داور.

در یکی از مهمترین دیدارهای هفته نهم، تیم نساجی مییزبان تیم صدر نشین برق شیراز بود.

طرفداران نساجی این فصل با ورود نادر دست نشان و پولی که مدیر عامل جوان این تیم، مهدی پرهام، خرج کرد انتظار نتایج بهتری داشتند اما آنها همچنان تیمی هستند که تنها در خانه و به لطف هواداران متعصب و پرشورشان، به پیروزی می رسند اما وقتی قرار باشد آنها در خانه هم شکست بخورند، این مسئله دیگر برای طرفداران قلبل تحمل نیست.

تیم برق 1-0 پیش افتاده بود که یک صحنه مشکوک در داخل محوطه جریمه این تیم، طرفداران نساجی را به گمان پنالتی نیم خیز کرد اما داور دستور به ادامه بازی داد. همین مسئله کافی بود تا طرفداران نساجی تا انتهای بازی داور را مورد لطف قرار دهند و هر چه در دسترس شان بود را به سمت زمین پرتاب کنند.

نادر دست نشان هم که در حاشیه سازی ید طولایی دارد، تا می توانست از این مسئله بهره برد. یک بار سعی کرد تیمش را از زمین بیرون بکشد و در پایان بازی نیز همه تقصیرها را به گردن داور انداخت. اما اتفاق مهم بعد از سوت پایان بازی رخ داد.

بازیکنان دو تیم به جای دست دادن در انتهای مسابقه با هم درگیر شدند و داور قصد جدا کردن آنها را داشت که یکی از تماشاگران از روی فنس های کنار زمین بالا رفت و به داخل زمین مسابقه آمد. او دوان دوان خود را به داور رساند و با مشت و لگد به جان داور افتاد. داور بنده خدا که دید کسی به کمکش نمی آید، ترجیح داد فرار کند اما طرف ول کن نبود. دوباره خودش را به داور رساند و باز هم او را زیر مشت و لگد گرفت تا اینکه نیروهای انتظامی و مسئولان ورزشگاه از راه رسیدند و او را نجات دادند.

داور بیچاره بعد از 90 دقیقه فحش خوردن، با اعصابی خراب و بدنی کوفته به خانه برگشت اما مطمئنا مسئولان نساجی در مصاحبه های شان، از طرفداران پرشور و متعصب شان که بهترین طرفداران دنیا هستند و همشیه فقط تیم خودشان را تشویق می کنند، تشکر خواهند کرد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 12-13-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

Exclamation افشاي راز تساوي كره شمالي مقابل ايران: رهبر كره سرمربي بود!

افشاي راز تساوي كره شمالي مقابل ايران: رهبر كره سرمربي بود!

رهبر كره شمالي به گفته يكي از اعضاي فدارسيون فوتبال اين كشور، نقش اصلي را در بازي منجر به تساوي تيم ملي فوتبال كره در بازي خانگي مقابل ايران داشت.

سايت گل - يکي از مقامات اتحاديه فوتبال کره شمالي از راز صعود تيم ملي اين کشور به مسابقات جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي پرده برداشت.
به گزارش روز يکشنبه ايرنا به نقل از "ميرر"، گفته مي شود، رهبر کره شمالي شخصا هدايت تيم ملي فوتبال اين کشور را در بازي حساس مقابل تيم ملي ايران در مقدماتي جام جهاني را بر عهده داشته است. ايران در اين مسابقه که در ورزشگاه 30 هزار نفري "يانگ کاگ دو" در شهر پيونگ يانگ برگزار شد، در شرايطي به ديدار کره شمالي رفت که در پنج بازي خود در اين مرحله شش امتياز کسب کرده بود و نياز مبرمي به پيروزي در اين بازي جهت باقي ماندن در دور رقابت براي رسيدن به مرحله نهايي جام جهاني داشت.
به گفته اين مقام فدارسيون فوتبال كره ، تساوي اين تيم با ايران در شرايطي رخ داده كه كيم جونگ ايل دستورات تاكتيكي را صادر مي كرده است. "کيم جونگ سو" از اعضاي اتحاديه فوتبال کره شمالي در اين باره گفته است: کيم جونگ ايل شخصا در ورزشگاه هدايت تيم ملي را در بازي حساس مقابل ايران بر عهده داشته است. او نقش مستقيمي در پيشرفت فوتبال کره داشته است. او تاکتيک هايي را پيشنهاد کرد که بيشتر مربوط به خصوصيات فيزيولوژيکي بازيکنان تيم ملي مي شد!
تيم ملي فوتبال ايران در حاليکه بازي رفت برابر کره شمالي در دور پاياني مقدماتي جام جهاني 2010 را با نتيجه 2 بر يک در ورزشگاه آزادي تهران برده بود در بازي برگشت که در پيونگ يانگ برگزار شد، با تساوي بدون گل متوقف شد و تا حد زيادي شانس صعود به جام جهاني را از دست داد.
در پايان اين مرحله تيم ملي کره شمالي به عنوان تيم دوم گروه بعد از همسايه جنوبي خود، جواز صعود مستقيم به جام جهاني را کسب کرد
امروز که به اجبار قلبم را ورق زدم
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 12-20-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض بيانيه شديد اللحن خبرنگاران تبريزي عليه كمالوند

بيانيه شديد اللحن خبرنگاران تبريزي عليه كمالوند

از اين پس هرگونه انعکاس خبري شما از رسانه هاي استان را تحريم مي کنيم تا بلکه روش برخورد با جامعه خبري را آموخته و جايگاه اطلاع رساني برايتان بيشتر ملموس شود

سايت گل - جمعي از فعالان خبري حوزه ورزش تبريز با انتشار بيانيه اي، فراز کمالوند سرمربي تيم تراکتورسازي را به دليل اتهام و توهين به خبرنگاران ورزشي، تحريم خبري کردند.
در اين بيانيه خطاب به کمالوند آمده است: ما خبرنگاران ورزشي تبريز به دليل رفتارهاي نابجا و دور از شان کسوت مربيگري به شما هشدار مي دهيم که دست از کارهاي ناپسند و توهين به همکاران برداريد و از اين پس هرگونه انعکاس خبري شما از رسانه هاي استان را تحريم مي کنيم تا بلکه روش برخورد با جامعه خبري را آموخته و جايگاه اطلاع رساني برايتان بيشتر ملموس شود.
در اين بيانيه خبرنگاران تصريح شده اگر شرايط تغيير نکند و اين مربي همچنان به اتهامهاي خود به رسانه هاي محلي ادامه دهد، مجبور به افشاگري خواهيم بود.
اين بيانيه ادامه مي دهد: متاسفانه اين مربي به دليل عدم توانايي در نتيجه گيري در بازيها، به دنبال ايجاد حاشيه است تا بلکه بتواند به طريقي از زير بار مسووليت خود فرار کند که اسناد اين شانه خالي کردن ها در مصاحبه با خبرگزاريها و روزنامه هاي مختلف مشهود است.
خبرنگاران ورزشي تبريز با اشاره به گفت وگوي مربي ياد شده با يکي از برنامه هاي ورزشي سيما، تصريح کردند: در اين گفت وگو که به خاطر بازي از پيش تعيين شده اش (ترک دو روزه تيم !) انجام گرفت، مدعي شد تمام رسانه هاي محلي عليه من جوسازي مي کنند و در چنين جوي نمي توان تيم را هدايت کرد. آقاي کمالوند، شما به جاي اينکه رسانه ها و خبرنگاران را مسبب نتيجه نگرفتن و حاشيه سازان تيم محبوب شهرمان معرفي کنيد، به فکر چاره اي براي برون رفت از بحران فني تيم باشيد که به مرور زمان خود را بيشتر نمايان خواهد ساخت.
براي ما خبرنگاران اين سووال بزرگ وجود دارد که چگونه است و زمان و امکانات شما را در چه شرايطي قرار داده که زمان مسووليت در تيم شيرين فراز آرزوي مربيگري در تبريز فوتبال خيز به خصوص تراکتورسازي را داشتيد، اما با کمال وقاحت هم اکنون دم از رفتن مي کنيد که اين بيشتر به بازارگرمي مي ماند تا تصميمي واقعي. آيا اين است احترام به هواداران ؟ و يا شما مي خواهيد از نام بزرگ آذربايجان و تراکتور عزيز، براي خود کيسه بدوزيد؟
بهتر است به جاي آنکه خبرنگاران، داوران و مسئولان استاني را مقصر بدانيد خودتان را درمان کنيد و سرمنشا مشکلات را در خود بجوئيد نه مسوولان، مسوولاني که در راس آنها استاندار محترم هميشه حامي تيم بوده اند.
خبرنگاران ورزشي تبريز تصريح کرده اند: گفتني هاي ديگري نيز پيرامون عملکرد کمالوند وجود دارد که براي کاهش حاشيه ها از بازگو کردن آنها خودداري مي کنيم اما اگر شرايط تغيير نکند مجبور به افشاگري هستيم.
در پايان اين بيانيه آمده است: از مسوولان فهيم و بادرايت باشگاه تراکتورسازي ، تربيت بدني استان و کميته انضباطي فدراسيون فوتبال که داعيه برخورد با مربيان و بازيکنان خاطي و بي نزاکت را دارند، انتظار مي رود در خصوص نوع رفتار کمالوند و بي اخلاقي هاي او وارد عمل شده و با چنين افرادي که محيط پاک ورزش را آلوده مي کنند، برخورد نمايند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 12-20-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

Exclamation اسامي بازيكنان تيم ملي براي تورنمنت قطر و بازي سنگاپور

اسامي بازيكنان تيم ملي براي تورنمنت قطر و بازي سنگاپور

سايت گل - افشین قطبی لیست اسامی بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران را به منظور شرکت در تورنمنت قطر و دیدار مقابل تیم های ملی مالی ، کره شمالی و قطر و همچنین بازی برگشت مقدماتی جام ملتهای آسیا در برابر سنگاپور اعلام کرد.
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال ، اسامی بازیکنان تیم ملی به ترتیب پست بدین شرح است:
دروازه بانان:
مهدی رحمتی ( فولاد سپاهان اصفهان)
وحید طالب لو ( استقلال تهران)
سوشا مکانی ( پاس همدان)

بازیکنان خط دفاعی:
هادی عقیلی (فولاد سپاهان اصفهان)
هاشم بیگ زاده (استقلال تهران)
احسان حاج صفی (فولاد سپاهان اصفهان)
سید جلال حسینی (فولاد سپاهان اصفهان)
سپهر حیدری (پرسپولیس تهران )
حسین کعبی ( استیل آذین)
محمد نصرتی (ترکتورسازی تبریز)

بازیکنان خط میانی:
مجید غلام نژاد (پاس همدان)
خسرو حیدری ( استقلال تهران)
محرم نویدکیا (فولاد سپاهان اصفهان)
محمد نوری (صبای قم)
پژمان نوری (ملوان بندر انزلی)
آندرانیک تیموریان ( فولهام انگلستان)
فریدون زندی (استیل آذین)

بازیکنان خط حمله:
کریم انصاری فرد(سایپای کرج)
امیر حسین فشنگچی (صبای قم)
محمد رضا خلعتبری (ذوب آهن اصفهان)
محسن خلیلی (پرسپولیس)
مهرزاد معدنچی(الاهلی امارات)
میلاد میداوودی (استقلال اهواز)
غلامرضا رضایی(فولاد خوزستان)
میلاد زنیدپور( راه آهن شهر ری)
بازیکنانی که به تیم ملی معرفی شده اند باید خود را راس ساعت یک بامداد پنجشنبه سوم دی ماه با در دست داشتن پاسپورت و دیگر مدارک لازم در محل آکادمی ملی فوتبال خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 12-21-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض تصاویر منتخب دیدار فینال جام باشگاه‏های جهان

شب گذشته تیم فوتبال بارسلونا با پیروزی 2-1 مقابل استودیانتس آرژانتین قهرمان جام باشگاه‏های جهان شد.

در این دیدار ابتدا شاگردان " گواردیولا " از حریف خود عقب افتادند اما گل " پدرو " بازی را به وقت‏های اضافه کشاند و در آنجا گل " مسی " ششمین قهرمانی سال 2009 بارسلونا را رقم زد. در ادامه می‏توانید تصاویر منتخب این دیدار و مراسم پس از آن را مشاهده کنید:

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 12-25-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

Exclamation جدول مرحله يک شانزدهم نهايي جام حذفي؛ در انتظار بازیهای جذاب

جدول مرحله يک شانزدهم نهايي جام حذفي؛ در انتظار بازیهای جذاب

سايت گل- مرحله سوم جام حذفي با انجام بازيهايي در روزهاي گذشته به پايان رسيد و تکليف تيمهاي صعود کننده به مرحله يک شانزدهم نهايي مشخص شد. در مرحله يک شانزدهم نهايي با اضافه شدن تيمهاي ليگ برتري، رقابتها حساس مي شود و در اين بين رويارويي تيمهاي همشهري تراکتور و فولاد گستر در تبريز و ديدار ملوان انزلي و سپيد رود رشت بر جذابيت رقابتها مي افزايد. رويارويي وينگو بگوويچ با تيم سابق خود، فولاد خوزستان و همچنين هادي برگي زر با ابومسلم نيز از ديگر نکات مرحله اينده جام حذفي است.حضور 3 تيم از خانواده مس در اين مرحله نيز نکته جالبی است.در مرحله يک شانزدهم نهايي تيمهاي بدين صورت باهم روبرو مي شوند:

استقلال تهران- ذرت کاران پارس آباد

استيل اذين تهران- سپاهان نوين اصفهان

شاهين بوشهر- مس سرچشمه

راه اهن تهران- نفت ابادان

ذوب اهن اصفهان- سايپا کرج

تراکتور سازي تبريز- فولاد گستر تبريز

سپاسي شيراز- داماش گيلان

ابومسلم مشهد- اتکا گرگان

پاس همدان- مس رفسنجان

پيکان قزوين- پتروشيمي تبريز

استقلال اهواز- برق شيراز

فولاد خوزستان- الومينيوم هزمرگان

پرسپوليس تهران- ايرانجوان بوشهر

ملوان انزلي- سپيد رود رشت

مس کرمان- نساجي مازندران

سپاهان اصفهان- کاوه تهران

صباي قم- فولاد نوين اهواز
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 01-08-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض دادكان دوباره عليه آبادي:خوشحالم كه حرفهايم او را ناراحت كرده!

گزارش ويژه؛دادكان دوباره عليه آبادي:خوشحالم كه حرفهايم او را ناراحت كرده!

37 سال پیش که رفتم زندان علی‌آبادی کجا بود؟/ از گفتن آن حرف‌ها در 90 راضی نیستم/ علی‌آبادی جوابی ندارد، از شیوه‌های غیر‌عقلانی استفاده می‌کند/ مجلس به او رأی اعتماد نداد چون عملکردش را درک کرد/

سايت گل - محمد دادکان که سه سال و نیم بعد از ناکامی ایران در جام‌جهانی دوشنبه شب گذشته به برنامه‌90 رفت، به جبران تمام آن روزهای گوشه‌نشینی و دوری از فوتبال، حرف‌های دلش را بیرون ریخت.
همه آن حرفه‌ایی که تمجیدها و انتقادها را برانگیخت. مرد در انزوای فوتبال، در چشم به هم‌زدنی مدال قهرمان را به گردن آویخت تا بهترین بامداد سه‌شنبه زندگی خود را سپری کند. فوتبال، در این شب به یاد‌ماندنی چشم خود را بر روی تمام کاستی‌های فدراسیون دادکان بست تا او مرد شماره یک فوتبال لقب بگیرد.
رئیس سابق فدراسیون فوتبال از نخستین دقایق خروج از استودیو برنامه 90 مجبور بود به تماس‌های مکرر دوستان و برخی از مسئولان پاسخ دهد. تماس‌هایی که تا روز چهارشنبه ادامه داشت تا او را از تهران فراری دهد. دادکان به همراه خانوده‌اش راهی جنوب و بندر لنگه شد تا در باغش روزهای توفانی فوتبال را با آرامش درونی سپری کند. پیش از این سفر دفتر کاری دادکان در خیابان‌ کتابی پذیرای میهمان‌های زیادی بود.
دادکان بعد از حرف‌های جنجالی‌اش روز چهارشنبه در محفلی دوستانه به حرف‌ها و اظهارهاي بعد از برنامه هم پاسخ گفت تا نشان دهد شمشیر را از رو بسته. او البته اعتراف کرده به هیچ‌وجه از گفتن آن حرف‌ها در 90 راضی نیست: «از این بابت راضی نیستم و فکر می‌کنم اگر گفته نمی‌شد خیلی بهتر بود. این مسائل برای گذشته بود و باید فراموش می‌شد.»
اما در آن لحظه‌ها دادکان به هیچ‌وجه به سکوت فکر نمی‌کند. او حرف‌های بیشتری برای گفتن داشت: «اول از همه باید بگویم دوست نداشتم به نود بروم. نزدیک به‌4 سال در این باره حرف نزده بودم و به هیچ‌وجه موافق حضور در 90 نبودم. ولی دوستانم در شبکه 3 اصرار کردند. آقای پورمحمدی مدیر شبکه‌، آقازمانی مدیر ورزش شبکه و عادل با من تماس گرفتند و گفتند آقای ضرغامی اصرار دارد من به این برنامه بروم. با این‌که راضی نبودم ولی موافقت کردم.»
اما دلیل این اصرار هنوز نامشخص است. همه، حتی ضرغامی می‌دانستند دادکان در‌90 معاون سابق رئیس جمهور را نشانه می‌شود و شاید این بحث به دولت هم‌ کشیده شود. رئیس سابق فدراسیون هم از این بابت در تعجب است: «واقعا دلیل دعوتم را نمی‌دانم. ظاهرا برنامه هفته پیش جذاب نبود و مخاطب زیادی نداشت. Sms کمي هم ارسال شده بود. ظاهرا با دعوت از من می‌خواستند دوباره 90 را پرمخاطب کنند.»
دادکان همه حقایق را نگفت و بابت پراکندگی حرف‌هایش انتقاد برخی از نزدیک‌ترین دوستانش را هم برانگیخت. یکی از دوستان و مشاوران نزدیک او این مسئله را تأيید می‌کند: «او کلی مدرک درباره نقش سازمان در تعلیق فوتبال داشت. بهتر بود یک خط مشخصی را پیش می‌گرفت و تنها درباره یک شخص حرف می‌زد. منتهی در طول برنامه بارها از این شاخه به آن شاخه پرید. از دایی حرف زد، از مجید جلالی از تاج و چند نفر دیگر. به نظر من این روند مناسبی نبود و باید بهتر از این مقابل دوربین حرف می زد.»
دادکان سعی داشت همه چیز را در‌90 بگوید و به دلیل بحث‌های مبهم فراوان سعی کرد مدام شاخه عوض کند تا حرفی جا نماند. او اعتراف می‌کند این تنها بخشی از حرف‌هایش بوده: «متأسفانه وقت نبود و نتوانستم همه چیز را بگویم. بحث‌های زیاد باقی ماند که شاید در جایی دیگر درباره آن‌ها حرف زدم و شاید هیچ‌وقت آن‌ها را فاش نکنم.»
علی‌آبادی رئیس سابق سازمان تربیت بدنی و وزیر رأی نیاورده دولت دهم، 24 ساعت بعد از حرف‌های جنجالی دادکان در برنامه 90 به حرف آمد و علیه او موضع گرفت. علی‌آبادی که سعی داشت تمام حرف‌های او را رد کند، در پایان جمله‌ای برنده را به زبان آورد: «من با هر فردی که دارای مدرک علمی و اجرایی باشد حاضرم مناظره کنم اما با کسانی‌که شرایط سالم فکری و منطقی ندارند هیچ مناظره‌ای نمی‌کنم.»
این حرف‌های علی آبادی بی‌پاسخ نماند. دادکان که چهارشنبه میزبان برخی از مسئولان سابق فدراسیون و دوستان نزدیکش بود، نتوانست سکوت کند: «واقعا خوشحالم که حرف‌هایم روی علی‌آبادی اثر داشت و توانست او را ناراحت کند! احتمالا چون گفتم فقط نوکری امام حسین (ع) را می‌کنم و از ایشان اطاعت نکردم، به او برخورده. علی‌آبادی به کسی‌که 35 سال در دانشگاه به تعلیم و تربیت مشغول است، دکترهای زیادی را تحویل مملکت داده، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی است و در دانشگاه آزاد تدریس می‌کند می‌گوید مدرک علمی و اجرایی ندارد. دارای شرایط سالم فکری و منطقی نیست. ظاهرا ایشان فراموش کرده که همین 5،6 ماه پیش مصاحبه کردند و گفتند دادکان یک خدمت‌گزار است، تحصیلات عالی علمی و دانشگاهی دارد و باید از حضورش استفاده کرد. درست نیست کنار باشد. حالا چطور این حرف‌ها را می‌زند؟ این یعنی تناقض در افکار. علی‌آبادی از بابت انتقاد رئیس‌جمهور در یک برنامه زنده تلویزیونی از عملکردش شاکی است. آقای احمدی‌نژاد در آن برنامه خرده گرفته بودند که چرا علی‌آبادی من را کنار گذاشته. ظاهرا این حرف برای ایشان خیلی ناراحت کننده بوده.»
دادکان اظهارات رئیس سابق سازمان را به یک دلیل دانست: «او هیچ جوابی ندارد که بدهد چون اگر داشت به این شیوه‌های غیرعقلانی متوسل نمی‌شد. کارنامه عملکرد او برای همه مشخص است. ایشان تنها کاندید مردی بود که در مجلس رأی نیاورد. پس چرا به آن‌ها هیچ اتهامی نمی‌زند؟ تا بنده انتقاد می‌کنم سریع چنین حرف‌هایی را می‌زند. نمایندگان مجلس درک درستی از عملکرد او در ورزش داشتند، به همین دلیل به علی‌آبادی رأی ندادند.»
بعد از برنامه 90 برداشت‌های سیاسی مختلفی از حرف‌های دادکان شد. او می‌خواهد آب پاکی را روی دست همه بریزد: «من 37 سال پیش دانشجو بودم. به اتهام این‌که از تفکرهاي امام خمینی پیروی می‌کردم به زندان رفتم. همان زمان بازیکن پرسپولیس هم بودم. آقای علی‌آبادی آن موقع اصلا کجا بودند؟ او دوست داشت فقط بله قربان گویش باشم. ولی از این عادت‌ها نداشته و ندارم.»
محمد دادکان در جواب حرفهای کفاشیان که به نوعی استقلال فدراسیون او را زیر سوال برده بود، می گوید: «ایشان آدم بذله گویی است و زیاد شوخی می کند. به همین خاطر نمی شود حرفهای او را جدی گرفت!»
ولی نه...!! باید ترک کنم

پاسخ

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش