بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-27-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool انتقاد افشارزاده از منشور اخلاقی فدراسیون فوتبال

افشارزاده معتقد است یک بعد از ورزش، اخلاقیات است و نباید برای ورزش، منشور اخلاقی تدوین کرد.

بهرام افشارزاده دبیر کل کمیته ملی المپیک نظر جالبی در مورد منشور اخلاقی فدراسیون فوتبال دارد؛ نظری که عملکرد مسئولان فدراسیون فوتبال را زیر سوال می‌برد.
او می‌گوید: «وقتی صحبت از ورزش می‌شود اخلاقیات نیز کنار آن قرار می‌گیرد. هم‌اکنون شاهد هستیم که با گذشت 30 سال از پیروزی انقلاب فدراسیون فوتبال منشور اخلاقی می‌نویسد در حالی که ورزش، خودش منشور اخلاقی است و یک بعد ورزش اخلاقیات است اما ما آن را به منشور اخلاقی محدود کردیم.»

منبع: خبر آنلاین
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

قدیمی 07-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

حمله علي دايي به منشور اخلاقي

اين گفته هاي دايي شايد باعث شود كه عليپور و همچنين مسئولين و مجريان منشور اخلاقي اين گفته هاي دايي را غير اخلاقي بخوانند و شهريار فوتبال ايران را مشمول اين منشور بدانند.

عصر ايران ورزشي- اين روزها كه بحث روز منشور اخلاقي است، خبرنگاران بسياري سوالات خود را به اين مساله اختصاص مي دهند.

در نشست خبري باشگاه پرسپوليس هم خبرنگاران از علي دايي درباره منشور اخلاقي سوالاتي را مطرح كردند.

به نظر مي رسد كه عليپور رييس ستاد منشور اخلاقي بسيار علاقه مند است كه اين كارهايي كه در فوتبال ايران با نام منشور اخلاقي انجام مي گيرد را به فوتبال اروپا مرتبط بداند.

از همين رو عليپور در مصاحبه اي عنوان كرده است كه دايي مي داند كه در بايرن مونيخ هم منشور اخلاقي اجرا مي شده است، ولي دايي در نشست خبري به اين گفته علپور جواب داده است.

علي دايي عنوان كرد:« در مصاحبه‌اي خواندم كه عليپور اعلام كرده از دايي بپرسيد كه آيا در بايرن مونيخ نيز منشور اخلاقي هم وجود نداشته است؟

من بايد به آقاي عليپور بگويم كه در 5 سال حضورم در اروپا هيچ گاه بحث منشور اخلاقي و اين موضوعات مطرح نشد.

در فوتبال حرفه‌اي همه چيز رعايت مي‌شود ولي افراد و مسئولان به فعاليت‌هاي شخصي بازيكنان كاري ندارند.

اگر بازيكني با رفتارهاي بد مواجه شود باشگاه او را جريمه مي‌كند تا به فوتبال ضربه نزد اما بحث منشور اخلاقي مطرح نيست.

اين موضوع براي من تازگي دارد و براي اولين بار است كه در ايران آن را مشاهده مي‌كنم.

شايد عليپور قبل از من در ليگ اروپا فعاليت داشته و بازي كرده و اين حرف را زده است اما در زماني كه من در فوتبال اروپا فعاليت داشتم بحث منشور اخلاقي مطرح نبود.

در دين ما نيز تلاش مي‌شود با آبروي افراد بازي نشود و تمام بزرگان ما يادآوري مي‌كنند كه آبروي افراد را نبريم اما متاسفانه منشور اخلاقي دست به چنين كاري زده و من در هيچ جاي دنيا چنين موضوعي را مشاهد نكردم.

اگر رفتاري انجام مي‌دهيم كه به فوتبال ضربه مي‌زند بايد محروم شويم اما نبايد به ليگ‌هاي پايين تر و پايه فرستاد شوند زيرا اين ليگ‌ها نيز باعث پيشرفت و رشد فوتبال مي‌شود و بايد شرايط را يكسان انجام داد.

اين گفته هاي علي دايي در حالي بيان شد كه وي به علت وصول مطالبات دوران مربيگري تيم ملي خود، هنوز با فدراسيون فوتبال درگير است.

اين گفته هاي دايي شايد باعث شود كه عليپور و همچنين مسئولين و مجريان منشور اخلاقي اين گفته هاي دايي را غير اخلاقي بخوانند و شهريار فوتبال ايران را مشمول اين منشور بدانند.

شايد هم در طول ليگ دائماً دنبال يك حركت از دايي بگردند تا سريعاً انتقام خود را از گفته هاي دايي بگيرند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 07-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

قيافه‌ فوتباليست‌هاي ايراني نبايد غيرملي و بيگانه باشد
عليپور: دايي متن قراردادش با تيم‌هاي آلماني را منتشر كند

خبرگزاري فارس: دبير منشور اخلاقي سازمان ليگ گفت: دايي متن قراردادش با تيم‌هاي آلماني را منتشر كند و اگر منشور اخلاقي ما منافاتي با آن داشت، حق با او است.

حجت‌الاسلام عليرضا عليپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اظهارات علي دايي مبني بر اينكه نبايد به قيافه بازيكنان كاري داشت و باشگاه‌هاي خارجي فقط در صورت حضور بازيكنان در كلوپ‌هاي شبانه از آن ايراد مي‌گيرند، اظهار داشت: علي دايي بايد بداند كه در ايران، كشوري كه با فرهنگ غني و پيشروي اسلامي اداره مي‌شود، زندگي مي‌كند. دايي هنوز بخشي از صداقت ذاتي‌اش را همراه خود دارد و در همين چند جمله كه بيان كرده، جواب خودش را داده است.

وي ادامه داد: با كمي دقت و تامل در صحبت‌هاي دايي متوجه مي‌شويم كه باشگاه‌هاي حرفه‌اي مانند بايرن مونيخ مشخص مي‌كنند كه بازيكن كجا برود، كجا بيايد، كي برود، كي بيايد،‌ چه بخورد و چه نخورد و حتي چه بپوشد و چه نپوشد. من از دايي كه آدمي با مطالعه و باسوادي است انتظار داشتم اظهار نظر عالمانه‌اي انجام دهد.

عليپور با اشاره به حضور دايي در بوندس ليگاي آلمان عنوان كرد: از او مي‌خواهم يك بار ديگر متن قراردادهايش با باشگاه بايرن مونيخ كه يك باشگاه درجه يك است، باشگاه‌ هرتابرلين كه يك باشگاه درجه 2 محسوب مي‌شود و باشگاه آرمينيا بيله‌فلد كه يك باشگاه درجه 3 آلماني است را مطالعه كند. او مي‌تواند متن ترجمه شده قراردادش با باشگاه‌هاي آلماني را منتشر كند. اگر منشور اخلاقي فوتبال ما منافاتي با متن قرارداد علي دايي با اين باشگاه‌ها داشت، حق با او است. منشور اخلاقي به مدل موي و قيافه بازيكن ايراد نمي‌گيرد بلكه معتقد است بازيكن كه يك طرف قرارداد با باشگاه‌ها است در چارچوب تعيين شده باشگاه‌ها فعاليت كند.

عليپور با اشاره به باشگاه‌هاي خارجي تاكيد كرد: در برخي باشگاه‌هاي اروپايي نوع پوشش بازيكنان را نيز تعيين مي‌كنند اينكه چه ماركي بپوشد و چه آرمي در كدام قسمت لباس و حتي بدنش وجود داشته باشد. در ايران نيز توافق عمومي در باشگاه‌ها وجود دارد كه چهره و قيافه بازيكنان نبايد نمادي از فرهنگ غيرملي و بيگانه باشد. چهره بازيكنان ايراني طبق توافق باشگاه‌ها بايد نماد فرهنگ ملي و ميهني كشورمان باشد.

وي در پايان به فارس گفت: از علي دايي كه چه در زمان مربيگري‌اش و چه در زمان بازيگري‌اش خواسته يا ناخواسته الگوي جوانان ما بوده، انتظار مي‌رود اين مسائل را رعايت كند. ضمن اينكه تاكيد مي‌كنم منشور اخلاقي اصرار بر حفظ حرمت و آبروي اشخاص دارد و هدفش اصلاح است.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-25-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پيرواني: بازيکنان تيم اميد داراي شخصيت شده اند
مربي تيم فوتبال اميد گفت: با قهرماني در جام ولايت بازيکنان تيم اميد داراي شخصيت شدند.
امير حسين پيرواني درباره فوايد حضور تيم اميد در جام ولايت اظهار داشت: در بين تمامي اردوهايي که تا به حال براي تيم اميد برگزار شده حضور در جام ولايت بهترين بوده است. بازيکنان در اين 3 بازي انجام شده محک جدي خوردند. به لحاظ روحي تيم شرايط خوبي پيدا کرده است. با قهرماني در جام ولايت بازيکنان تيم اميد داراي شخصيت شدند.
مربي تيم اميد درباره برنامه آينده اين تيم گفت: اردوي بعدي از 17 مرداد آغاز مي شود. قرار است تاريخ 20 مرداد با تيم زير 23 ساله هاي چين بازي کنيم. در اين اردو همه بازيکنان را در اختيار خواهيم داشت.

وعده تلفني به مهابادي:هفته پنجم سرمربي صنعت نفت مي شوي!
«حاج داوود! بهتر است مربي گري تربيت يزد را قبول نکني و تا هفته پنجم صبر کني تا آلفردو کاسميرو را اخراج کنيم و سرمربي صنعت نفت بشوي! »
اينها حرف هايي بود که يک دلال معروف از پشت تلفن به داوود مهابادي زده و البته با واکنش منفي سرمربي جديد تربيت يزد روبرو شد. به گزارش سايت گل، مهابادي که در صعود اين تيم به عنوان مديرفني نقش زيادي داشت و کانديداي اصلي رهبري نفت آبادان بود، به دليل حضور چنين افرادي در اطراف صنعت نفت، از قبول رهبري اين تيم در ليگ دهم خودداري کرده بود.
برقراري اين تماس تلفني نشان داد که صنعت نفت فصل سختي پيش رو دارد.

کمالوند مقابل پرسپوليس روي نيمکت مي نشيند
قائم مقام باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: فراز کمالوند مقابل پرسپوليس روي نيمکت خواهد نشست.
جمشيد خطيبي در گفتگو با فارس درباره اينکه گفته مي شود هنوز کارت مربيگري فراز کمالوند صادر نشده، اظهار داشت: فراز کمالوند براي مربيگري در تراکتورسازي هيچ مشکلي ندارد. اين موضوع حل شده و مجوز مربيگري او صادر مي شود.

با وجود خواست بلکبرني ها؛ تيموريان به استراليا نرفت
روزنامه لانکشاير در گزارشي کوتاه در مورد آندرانيک تيموريان نوشت: اين بازيکن پنجشنبه به رغم خواست سام آلاردايس، سرمربي تيم، راهي سفر تدارکاتي به استراليا نشد.
اين بازيکن 27 ساله و عضو فصل پيش فولام از چندي پيش به عنوان بازيکن آزمايشي در تمرينات تيم بلکبرن حضور يافته بود و براساس مصاحبه روز پنجشنبه اين مربي با همين منبع، در تمرينات عملکرد رضايت بخشي داشت؛ اما کادر فني در نظر داشت در سه بازي تدارکاتي در قاره اقيانوسيه به شناخت بهتري نسبت به وي برسد. با اين حال تيموريان به علت نداشتن قراردادي مشخص از انجام اين سفر سر باز زد تا در کنار ادامه بحث بلکبرن، ديگر پيشنهادهاي موجود از اين کشور را مورد بررسي قرار دهد.
گفته مي شود يکي از تيم هاي خواهان آندو، شفيلد يونايتد از يک دسته پايين تر است.

تورنمنت جام ولايت؛ جايزه 140 ميليون توماني به اميدها رسيد
تيم فوتبال اميد ايران با شکست سايپا، عنوان قهرماني نخستين تورنمنت 6 جانبه جام ولايت را به خود اختصاص داد.
ديدار فينال اين رقابتها جمعه شب بين تيم هاي اميد ايران و سايپا در ورزشگاه تختي برگزار شد که تيم اميد با برتري دو بر صفر مقابل حريف خود به مقام قهرماني اين تورنمنت دست يافت.
براي تيم اميد در اين ديدار حميد علي عسگر در دقيقه هشت و محسن مسلمان در دقيقه 14 گلزني کردند ضمن اينکه علي زينالي در وقت هاي اضافه به دليل اعتراض به داور از زمين اخراج شد.
محمد مايلي کهن نيز در اين ديدار بارها به قضاوت داور مسابقه اعتراض داشت که با تذکر داور چهارم اين ديدار همراه شد. پس از قهرماني تيم اميد، علي کفاشيان از کسب اين مقام توسط شاگردان غلامحسين پيرواني بسيارخوشحال بود و جايزه نقدي 140 ميليون توماني مسابقات را به نمايندگي از تيم اميد دريافت کرد.
به تيم دوم اين دوره از مسابقات 90 ميليون تومان و به تيم هاي مشترک سوم هرکدام 35 ميليون تومان جايزه نقدي اهدا شد.
تيم هاي استقلال و راه آهن نيز به طور مشترک عنوان سومي اين مسابقات را به خود اختصاص دادند.

ايران- اوکراين لغو شد
فدراسيون فوتبال اوکراين بازي دوستانه مقابل ايران را که قرار بود روز 20 مرداد ماه برگزار شود، لغو کرد.
سرپرست کميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال در اين باره گفت: اوکرايني ها در ايميل خود بابت لغو ديدار با تيم ملي کشورمان عذرخواهي کرده بودند که ما هم نامه اي اعتراض آميز به فدراسيون فوتبال اين کشور ارسال و تأسف خود را ابراز داشتيم.
تيم ملي اوکراين در اين روز به مصاف هلند نايب قهرمان جام جهاني مي رود. برنامه اين بازي از مدتها قبل در تقويم فيفا قرار گرفته بود.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-26-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

دو بازيکن پرسپوليس از حضور در ليگ برتر محروم شدند
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از دستور موقت براي محروميت دو بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس و يک بازيکن تيم سايپا در فصل جديد مسابقات ليگ برتر خبر داد.
حميد علي عسگر و سامان آقازماني (پرسپوليس) و علي زينالي(سايپا) به دليل شرکت نکردن در اردوهاي قبلي تيم فوتبال اميد به طور موقت از همراهي تيمهاي باشگاهي خود در ليگ برتر محروم خواهند بود.
گزارش غيبت بازيکنان مذکور از سوي سرپرست تيم فوتبال اميد به فدراسيون فوتبال گزارش شده و کميته انضباطي نيز با صدور دستور موقت رأي محروميت اين سه بازيکن را صادر کرده است.
هفته گذشته نيز کميته انضباطي فدراسيون فوتبال، سينا عشوري و اميد ابوالحسني از تيم ذوب آهن و عليرضا حدادي فر از تيم ملوان بندر انزلي را به دليل حاضر نشدن در اردوي تيم فوتبال اميد ازهمراهي باشگاه هاي خود در مسابقات رسمي محروم کرد.

عابدزاده، ظلي و کامراني فر تجليل شدند
در مراسمي به ميزباني باشگاه سايپا از دو دروازه بان اسبق تيم ملي فوتبال کشورمان و کمک داور حاضر در جام جهاني آفريقاي جنوبي قدرداني شد.
در اين مراسم که از سوي هيأت مذهبي جامعه اسلامي فدراسيون فوتبال و با همکاري باشگاه سايپا در سالن چند منظوره اين باشگاه برگزار شد، از فرامرز ظلي، احمدرضا عابدزاده (دو دروازه بان اسبق تيم ملي) حسن کامراني فر(کمک داور حاضر درجام جهاني 2010 ) و علي ايلکا (مسؤول پيشين حراست فدراسيون فوتبال) تجليل شد.
قرار بود در اين مراسم از ناصرحجازي دروازه بان پيشين تيم ملي و باشگاه استقلال نيز تقدير شود که وي به دليل کسالت در اين مراسم حضور نداشت و مسؤول فرهنگي باشگاه استقلال جايزه ويژه حجازي را دريافت کرد.

امروز پرونده شکايت علي دايي بررسي مي شود
دبير کميته استيناف فدراسيون فوتبال از برگزاري جلسه مقدماتي رسيدگي به پرونده شکايت علي دايي از فدراسيون فوتبال در روز دوشنبه (امروز) خبر داد.
علي فرشادسپهر در گفتگو با ايسنا، درباره اينکه دايي گفته «گمان نمي کنم راي استيناف به سودم باشد»، گفت: به نظرم قضاوت زودهنگام درباره چنين پرونده اي صحيح نيست. نمي شود قبل از اينکه دادگاه رأي صادر کند چنين اظهارنظري انجام داد. کميته استيناف تمام زواياي اين پرونده را مورد بررسي قرار مي دهد و سپس حکم قانوني را صادر مي کند. ضمن اينکه اعضاي کميته استيناف به خاطر يک پرونده اعتبار قضايي شان را زير سؤال نمي برند.
وي با بيان اينکه پس از صدور حکم کميته استيناف اين حق براي دو طرف وجود دارد که اين پرونده را به فيفا ببرند، گفت: کفاشيان معتقد است با توجه به اينکه کميته استيناف برپايه اساسنامه مورد تاييد فيفا تشکيل شده، فيفا براي احکام اين کميته احترام قائل است، اما اين حق براي دايي وجود دارد که اين پرونده را به فيفا ببرد.

ميثاقيان: نمي خواهم در اولين بازي ببازيم
سرمربي شهرداري تبريز گفت: دوست ندارم در اولين بازي خود برابر هوادارانمان ببازيم.
اکبر ميثاقيان در گفتگو با فارس درباره شرايط شهرداري تبريز عنوان کرد: پس از راهيابي به ليگ برتر تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم. گمان نمي کردم در دو هفته بتوانيم تيم را جمع و جور کنيم، اما خوشبختانه به سرعت بازيکنان جديد و قديم با هم هماهنگ شدند.
وي افزود: اکنون شرايط بدي نداريم. به اندازه زماني که داشتيم توانستيم به هماهنگي برسيم، اما کار سختي پيش رو داريم. کم کم بايد به شرايط ايده آل برسيم. من نگراني بابت تيم ندارم و اگر تيمم يک روز تمرين کرده باشد دغدغه ندارم.ميثاقيان با اشاره به اينکه حريفان در ليگ برتر مسلح هستند، ادامه داد: مي دانم که شرايط ليگ يک با ليگ برتر فرق دارد. شهرداري تبريز در ليگ دسته اول توانست شاهکار کند، اما در ليگ برتر تيمها تا بن دندان مسلح هستند و تکرار شاهکار سال قبل به اين راحتي نيست، اما فوتبال همين است و هر تيمي بيشتر بجنگد برنده مي شود.سرمربي شهرداري تبريز در مورد استقلال گفت: شناختي از اين تيم ندارم و فقط نفرات اين تيم را مي شناسم. مظلومي مربي شناخته شده اي است و به نظرم استقلال به نسبت پارسال تيم بهتري است. از ميزان آمادگي استقلال بي خبرم. فقط اين را مي دانم که همه تيمها در روزهاي اول ليگ مشکلاتي دارند.

پاداش نيم ميليوني براي آبي پوشان
تيم فوتبال استقلال تهران در حالي به ديدار شهرداري تبريز خواهد رفت که از وجود دو بازيکن اصلي خود به نام هاي فرهاد مجيدي و مجتبي جباري استفاده نمي کند.از سوي مسؤولان باشگاه استقلال به بازيکنان اين تيم وعده داده شده است در صورت برتري مقابل شهرداري تبريز در هفته نخست مسابقات ليگ برتر به هر يک از آنها مبلغ 500 هزار تومان پرداخت خواهد شد.

قلعه نويي: هدف اصلي تکرار قهرماني است
سرمربي سپاهان در خصوص شرايط قهرماني دوره گذشته، در آستانه شروع فصل جديد ليگ برتر گفت: خوشبختانه شرايط خوبي داريم و تنها مشکل ما در حال حاضر بازيکنان ملي پوش ما هستند که به تازگي به ما ملحق شده اند.
قلعه نويي افزود: با تيم خوبي که جمع کرده ايم و بازيکنان جديدي که به تيم اضافه شده اند ظرفيت اين را داريم که يک فصل ديگر عنوان قهرماني ليگ را کسب کنيم و بي گمان هدف اول ما تکرار قهرماني سال پيش است.
سرمربي سابق آبي پوشان پايتخت در خصوص صحبتهاي اخير علي فتح ا... زاده سرپرست استقلال که در گفتگو با ايسنا اظهار کرده بود قلعه نويي ديگر امسال عليه استقلال موضع گيري نخواهد کرد، خاطرنشان کرد: البته ايشان از دوستان قديمي من هستند و جمع کردن تيمي مثل استقلال کنوني از درايت ايشان حکايت دارد. من هيچ وقت دنبال موضعگيري عليه استقلال نبوده و نيستم، زيرا 22 سال در اين تيم بوده ام و اکنون هم فقط دنبال کار خودم هستم. متأسفانه مسأله اين است که وقتي يک نفر به تيمي مي رود و در آنجا موفق مي شود برخي مي خواهند براي او حاشيه درست کنند. در فصل گذشته هم اگر صحبتهايي پيش مي آمد از طرف من نبود و من هيچ وقت نخواسته ام با استقلال رودررو شوم.
قلعه نويي در خصوص بازي اول سپاهان که در زمين راه آهن برگزار مي شود، خاطرنشان کرد: به هر حال بازي سختي در زمين حريف در پيش داريم و بايد با قدرت براي کسب پيروزي به ميدان برويم تا بتوانيم شروع خوبي داشته باشيم.
قلعه نويي در مورد آمادگي بازيکنان تيمش و مصدومان احتمالي سپاهان در بازي برابر راه آهن نيز گفت: متأسفانه محرم نويدکيا دوباره مصدوم شده و به بازي نخست نمي رسد. فابيو جانواريو نيز اين بازي را به علت مصدوميت از دست مي دهد.

توهين قائم مقام پيام به رسانه ها
سجاد اميدي بازيکن فصل گذشته پيام که در اواسط فصل با مصدوميت رباط پا مواجه شده بود اخيرا طلب 28 ميليوني خود از پيام را به منظور کمک در تسريع پرداخت ها به 10 ميليون تومان کاهش داد اما به گفته اين بازيکن مسؤولان اين تيم هنوز اين مبلغ را به وي پرداخت نکرده اند.
وي در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: بعد از اتمام فصل جلسات مختلفي را با مالک اين تيم برگزار کردم و آنها نيز طي يک فقره چک طلب مرا پرداخت کردند اما در زمان موعد دريافت طلبم حساب مالک باشگاه خالي بود.وقتي براي اين موضوع با فلاح قائم مقام باشگاه صحبت کردم وي اظهار داشت که هيچ پولي براي پرداخت نداريم و نمي توانيم اين مبلغ را به تو بدهيم .
علاوه بر اين قائم مقام باشگاه پيام در پاسخ به رسانه اي کردن اين موضوع به من گفت که ما خبرنگاران را با يک سکه مي خريم و به آنها پول مي دهيم تا مطالبي را که ما مي خواهيم چاپ کنند و تو نمي تواني کاري انجام بدهي .
وي در پايان افزود:من نمي دانم اوضاع فوتبال در اين استان کي مي خواهد درست شود اما به مديران اين تيم هشدار مي دهم که اگر طلب من را پرداخت نکنند مسايل پشت پرده اين تيم را افشا خواهم کرد و خواهم گفت که چرا اين تيم بالا نيامد و چرا نگذاشتند تا مهابادي در اين تيم نتيجه گيرد.

حبيب کاشاني به مالزي نرفت
سرپرست باشگاه پرسپوليس در نامه اي به رييس کنفدراسيون فوتبال آسيا از حضور در جلسه کميته مديران باشگاه هاي حرفه اي آسيا عذر خواست.
به گزارش ايسنا؛ حبيب کاشاني در نامه خود به بن همام بروز مشکلي شخصي را عامل عدم امکان حضور در اين جلسه عنوان کرده است. سرپرست باشگاه پرسپوليس تاکيد کرده است در صورت امکان تا پيش از پايان گردهمايي مديران باشگاه هاي حرفه اي آسيا خود را به محل برگزاري اين اجلاس در کوالالامپور خواهد رساند.
جلسه کميته مديران باشگاه هاي حرفه اي آسيا از چهارم مرداد ماه به مدت سه روز در محل کنفدراسيون فوتبال آسيا در کوالالامپور برگزار مي شود.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-26-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

جشن پيراهني که جنجال ساز شد/ اعلام حمايت ذوب آهن از سعيدلو
کانون هواداران باشگاه ذوب آهن در واکنش به خبر اعتراض هواداران اين تيم به حضور سعيدلو در جشن پيراهن تيم سپاهان با صدور بيانيه‌اي ضمن تکذيب اين موضوع حمايت خود را از رياست سازمان تربيت بدني اعلام کرد.

در پی سفر علی سعیدلو، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی به شهر اصفهان جهت شرکت در جشن پیراهن تیم فوتبال سپاهان خبری پخش و منتشر شد مبنی بر اینکه تعدادی از هواداران منتسب به باشگاه ذوب آهن اصفهان نسبت به حضور معاون رئیس جمهور در این مراسم اعتراض کرده و خواستار تذکر رئیس جمهور به وی در ارتباط با برخورد دوگانه و تبعیض آمیز با این دو باشگاه اصفهانی شده‌اند.

به دنبال انتشار این خبر کانون هواداران باشگاه ذوب آهن اصفهان با صدور اطلاعیه‌ای رسمی ضمن تکذیب انتساب هواداران معترض به این باشگاه اعلام کرد: هواداران ذوب آهن که همواره از جمله با اخلاق‌ترین و بهترین هواداران فوتبال کشور بوده و این موضوع را بارها در عمل نیز ثابت کرده‌اند، ضمن اعلام حمایت از ریاست سازمان تربیت بدنی حضور دکتر سعیدلو در راس سازمان ورزش کشور را باعث و بانی حرکت‌های نوین و تحول در ساختار ورزش کشور دانسته و اعتقاد دارند که با برنامه ریزی مدون ایشان ورزش ایران گام به سوی آینده‌ای روشن برمی دارد.

در پایان این اطلاعیه آمده است: کانون هواداران باشگاه فرهنگی و ورزشی ذوب آهن یکی از مهمترین دلایل موفقیت خود در فصل ورزشی 89 - 88 را حمایت‌های اصولی سازمان تربیت بدنی از این باشگاه می داند و امید دارد این ارتباط دوسویه همواره تداوم داشته باشد.

ماجرای پلی استیشن پسر سرپرست پرسپولیس
حبیب کاشانی در انتقاد از تیمداری به شکل دولتی مثال جالبی زد.
وي در آخرین مصاحبه اش گفت:« شکل مدیریت تیم های ما غلط است. پسر من پلی استیشن بازی می کند. حتی در این بازی هم او چون در کارلینگ کاپ با منچستر باخته بود و سهام تیمش کاهش پیدا کرد ، نمی توانست بازیکن گرانقیمت بخرد اما تیم های فوتبال ما یک میلیارد درآمد دارند و 4 میلیارد بازیکن می خرند. بیشتر این تیم ها از نظر قانون تجارت ورشکسته محسوب می شوند.»
این یکی از جالب ترین تمثیل ها برای نقد شیوه تیمداری در فوتبال یران است که این بار از سوی حبیب کاشانی مطرح شده است.

نصيحت برادرانه دايي به پروين !
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در تمرين ديروز به هافبک جوان تيمش توصيه کرد فقط به فکر تمرين کردن باشد و از مصاحبه با خبرگزاري ها و جرايد خودداري کند.
ديروز و در حاشيه تمرين پرسپوليس، علي دايي يکي دو بار با محمد پروين که فعلا بايد تمرين اختصاصي انجام دهد و کيلوهاي اضافي را آب کند، صحبت کرد.
دايي در نصيحتي برادرانه به محمد مي‌گفت در اين مدت بهتر است آرامشش را حفظ کند و فقط فکر تمرين و بازگشت سريع‌تر به تمرين گروهي باشد. دايي حتي به محمد توصيه کرد از انجام هرگونه مصاحبه امتناع کند و حتي خط موبايلش را تغيير دهد تا در دسترس نباشد.
پروين هم به سرمربي قول داد دور مصاحبه را خط بکشد و تمرين‌هايش را درست و اصولي پي بگيرد تا زودتر از موعد مقرر آماده شود.

هشت پا وارد ليگ برتر شد! پيروزي شاهين بر صنعت نفت
سايت گل- شاهيني هاي دو آتشه محله عاشوري بوشهر در اقدامي جالب اقدام به تهيه بنري ۱۲ متري کرده اند كه در اين بنر آرم دو باشگاه شاهين بوشهر و صنعت نفت آبادان وجود دارد كه هشت پاي معروف روي آرم شاهين نشسته است! بدين ترتيب اين هواداران خوش ذوق با اين كار پيشاپيش پيروزي شاهين را در ديدار سه شنبه پيش بيني كرده اند اين بنر جالب روز سه شنبه در ديدار شاهين بوشهر با صنعت نفت آبادان در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر به نمايش در خواهد آمد .
ولی نه...!! باید ترک کنم

ویرایش توسط Omid7 : 07-26-2010 در ساعت 11:37 AM
قدیمی 07-26-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Lightbulb مظلومی: قلعه نویی می توانست تیم ملی را به جام جهانی ببرد

به گزارش سرویس ورزشی برنا، امیر قلعه نویی که پیش از شروع لیگ برتر علیه منصور پورحیدری و پرویز مظلومی مدیر فنی و سرمربی استقلال تهران مصاحبه های متعددی را انجام داده بود و متقابلا پاسخ هایی را شنیده بود اخیرا در مصاحبه ای اعلام کرده که مظلومی استادش است، اما موضوع جالب تر،به صحبت اخیر پرویز مظلومی برمی گردد که نشان از صلح میان این دو چهره فوتبالی دارد.

مظلومی گفته است: «اگر مسوولان فوتبال کشور پس از حذف تیم ملی از جام ملتهای آسیا امیر قلعه نویی را برکنار نمی کردند و اجازه می دادند وی وکادرش به فعالیت شان ادامه دهد تیم ملی به جام جهانی آفریقای جنوبی صعود کرده بود.

باتوجه به این مصاحبه ها باید فعلا روابط سرمربیان استقلال و سپاهان را حسنه بدانیم.

قدیمی 07-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض این لیگ چه زمانی حرفه‌ای می‌شود؟

لیگ دهم از امروز شروع می‌شود تا تیمهایی که برای قهرمانی بسته شده‌اند داستان خود را از دیگر تیمها که فقط به ماندن فکر می‌کنند، جدا کنند.

5 یا 6 تیمی که به قهرمانی فکر می‌کنند از همین حالا تکلیف خود را می‌دانند و دیگر تیمها هم می‌دانند که نباید به سکویی بیش از آن چیزی که در فصل نقل و انتقالات به آن می‌اندیشیدند نظر داشته باشند. با این حال، لیگ برتر ما با همه هیجانی که برای اهلی فوتبال در ایران دارد، ایرادهایی نیز به خود می‌بیند که بعد از گذشت یک دهه از تولد این لیگ نیمه حرفه‌ای، هنوز وبال گردن آن است.

1- بخش قابل توجهی از تیم‌های این فصل لیگ برتر هم مانند فصل‌های قبل از بودجه دولتی تغذیه می‌کنند.
روندی که فوتبال ما برای ارتزاق از بودجه دولتی در پیش گرفته فوتبال ما را به ناکجا آباد خواهد برد. جایی که دیگر اثری از آثار فوتبال مقتدر ما نخواهد ماند.

روزی که ژاپن و کره جنوبی تصمیم گرفتند با یاری گرفتن از کمپانی‌های بزرگ خودروساز و غول‌های صوت و تصویر، لیگ حرفه‌ای راه بیندازند، برنامه‌ای هدفمند برای دور شدن فوتبال از اقتصاد دولتی در سر داشتند و به این هدف بزرگ هم رسیدند. فوتبال باشگاهی در بیشتر کشورهای دنیا از اقتصد دولتی پرهیز می کند؛ اما در فوتبال، اصرار بر این است که همه چیز دولتی باشد. این آفت البته پیامدهایی هم دارد. نتیجه این سیستم، بیمار بودن اقتصاد فوتبال است. اقتصادی که بر پایه یک پولی که همیشه حاضر است، بنا شده و انتها ندارد. این شیوه، مشخصا فوتبال باشگاهی ما را به نقطه‌ای نمی‌رساند. سند زنده این ادعا، وضعیت‌تیم‌‌های باشگاهی ایران در دو دوره لیگ قهرمانان آسیاست. با توجه به تمام این مسائل، به نظر می‌رسد باید در این فوتبال و نگرش ما به فوتبال باشگاهی تحولی اساسی صورت بگیرد.

2- روزی یکی از مدیران در ورزش از حضورش در سانتیاگو برنابئو حرف می‌زد. می‌گفت این ورزشگاه عظیم همه چیز در دل خود دارد. فروشگاه، رستوران، کافی شاپ، آرایشگاه و موزه. صحبت‌هایش درباره این بازدید کئوتاه خواندنی است: «آن زمان که ما رفتیم، صفی طولانی برای بازدید از ورزشگاه مقابل در ورودی دیده می‌شد که از دیدن آن همه مشتاق، حیرت کردیم. بعدها مسئول روابط عمومی باشگاه به ما ‌گفت پول بلیت توریست‌ها برای ورود به ورزشگاه تاریخی رئال تنها یکی از منابع مالی تیم اول مادرید است. بعد که وارد ورزشگاه شدیم ستاره‌های رئال را دیدیم. آنها در مراکز مختلف از جمله فروشگاه لباس، آرایشگاه، رستوران و موزه تقسیم شده‌ بودند. برخی از آنها طبق برنامه‌ای که باشگاه گذاشته بود، در کنار توریست‌هایی که چیزی از باشگاه خریده بودند، عکسی به یادگار می‌‌گرفتند که در این صورت جنس خریده شده آنها دو برابر قیمت پیدا می‌کرد. یا اگر ستاره‌ها روی پیراهن خریداری‌شده توریست‌ها امضا می‌کردند، قیمت پیراهن دو برابر می‌شد. ضمن آنکه قیمت پیراهن به شماره و نام ستاره پشت آن هم بستگی داشت. اینها باعث شد از مسئول روابط عمومی باشگاه بپرسیم این ستاره‌ها نیاز به استراحت ندارند؟ که جواب شنیدیم وقتی ما پول بازیکنان را می‌دهیم، حتی خواب آنها را هم می‌خریم».

این نوع نگاه حرفه‌ای هیچ وقت در فوتبال باشگاهی ایران وجود نداشته و یا اگر هم بوده آنقدر کمرنگ بوده که به چشم نیامده. به این دلیل عمده وقتی هم که قرار است فوتبال ما از شکل و قواره دولتی خارج شود، به صورتی در می‌آید که سوپراستار، برای باشگاه تصمیم می‌گیرد و رگ‌های حیاتی باشگاه به دست او می‌افتد. این سیستم مدرن به شکلی است که اجازه تنفس به فعالیت‌های باشگاهی ما نمی‌دهد تا با تکیه بر اقتصاد خصوصی، سر و سامانی به لیگ بدهیم. همان دوست می‌گفت در ترکمنستان، سازمان ورزش در 5 اتاق خلاصه می‌شود ولی باشگاه کوپکتداق تشکیلاتی رویایی با برجی 11 طبقه دارد.

3- بارسلونا در فصلی که پشت سر گذاشتیم، قهرمان لالیگا شد. دو فصل قبل هم هر چه جام بود به دست آورد. جشن قهرمانی این تیم چگونه برگزار شد؟ نه خبری از چارتر برای مدیران ورزش کشور بود و نه چارتری اختصاصی برای چهره‌ها و خبرنگاران. اینها اگر قرار باشد در فوتبال اروپا دیده شود، حتما توجیه اقتصادی هم برای آن وجود دارد. جشن این تیم در نیوکمپ برگزار شد. با حضور 98 هزار هوادار که همه آنها بلیت حضور در جشن را هم خریده بودند. در حقیقت، بارسا از جشن قهرمانی‌اش هم سود به دست آورد. این را مقایسه کنید با جشن‌های قهرمانی در کشور ما.

4- دو باشگاه بزرگ و پرطرفدار فوتبال ما این روزها درگیر مسائل مالی خود هستند و تلاش بسیاری دارند تا مشکلات مالی را که پیش از حریفان لیگ، مقابل آنها قد علم کرده‌‌، از پیش رو بردارند. اما سوال اینجاست؛ آیا با پتانسیلی که در این دو تیم وجود دارد، واقعا باید مدیران این دو تیم دغدغه‌ای به نام پول داشته باشند؟ آیا نمی‌شود به شکلی که در فوتبال مدرن باشگاهی می‌بینیم، این دو باشگاه را سامان بدهیم؟ آیا الگوبرداری از کشورهایی که فوتبال باشگاهی‌شان را به سمت خصوصی‌سازی پیش بردند، نمی‌تواند به ما برای پیدا کردن راهی مناسب و فرار از شیوه کنونی و هزینه‌کرد پول دولتی در فوتبال کمک کند؟
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

اکبرپور: بدشانس ترين بازيکن بودم
مهاجم استيل آذين خود را بدشانس ترين بازيکن ديدار با فولاد خوزستان ناميد.سياوش اکبرپور در خصوص ديدار با فولاد گفت: دو تيم بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشتند؛ اما بازيکنان ما به مراتب بهتر از ميزبان بازي کردند و در پايان هم به حق خودشان رسيدند. 3 امتياز در شرايطي به دست آمد که هوا بسيار گرم بود و اين مي توانست مشکلاتي را براي دو تيم خصوصا استيل آذين ايجاد کند؛ اما بازيکنان ما با غيرت و تعصب بسيار زياد و با اجراي تاکتيک هاي مناسبي که کادر فني در نظر گرفته بود، توانستند حريف را شکست دهند. وي از بدشانسي خود در به هدر رفتن فرصت هاي گلزني اش گلايه کرد و گفت: واقعا بدشانس ترين بازيکن ميدان بودم که دو بار شانس مسلم گلزني ام به هدر رفت؛ خصوصا در موقعيتي که تير دروازه مانع گلزني شد. فولاد گرچه نمايش خوبي داشت؛ اما واقعا خوش شانس بود چون جدا از گلي که زديم، موقعيت هاي زياد ديگري داشتيم که متاسفانه راهي به دروازه حريف پيدا نکرد.

پيرواني: منتظر پديده هاي ليگ هستيم
مربي تيم فوتبال اميد تاکيد کرد: با قهرماني در جام ولايت حقانيت و قابليت هاي تيم اميد براي همه به ويژه مسؤولان فدراسيون فوتبال و ورزش کشور ثابت شد.اميرحسين پيرواني با بيان اينکه تا حدود 90 درصد ترکيب اصلي اين تيم را براي بازيهاي آسيايي گوانگژو شناخته ايم، اظهار داشت: 28 بازيکني که به اردوي اخير تيم اميد دعوت شدند به اضافه چند بازيکن حاضر در اردوي بزرگسالان استخوانبندي اصلي تيم اميد را تشکيل خواهند داد و از حالا به بعد بر روي هماهنگي و انسجام تاکتيکي تيم برنامه ريزي خواهيم کرد.
پيرواني درعين حال با تاکيد بر اينکه درهاي تيم اميد همچنان باز است و پديده هاي ليگ به اردوي اين تيم دعوت خواهند شد، اظهار داشت: کادر فني تيم اميد تمام ديدارهاي ليگ را زير نظر خواهد گرفت و بازيکناني که در فوتبال کشور به عنوان ستاره خود را مطرح کنند به اردوي اين تيم دعوت خواهند شد چرا که در نظر داريم با بهترين نفرات در بازي هاي آسيايي شرکت کنيم.

اسپانسر جديد آبي ها
شرکت توليد کننده ماء الشعير ايستک با عقد قرار دادي با باشگاه استقلال يک دستگاه اتوبوس منقش به آرم توليدات اين کارخانه را در اختيار آبي هاي تهران قرار داده تا شاهد حرکت جديدي در جذب و استفاده از اسپانسر در ليگ برتر ايران باشيم. اين اتوبوس اسکانيا حمل و نقل بازيکنان استقلال را انجام خواهد داد. در ارتباط با نحوه و مبلغ قرار داد استقلال با ايستک هنوز اخبار دقيقي وجود ندارد.

پاداش 600 هزار توماني براي آبي پوشان
اولين پيروزي استقلال در يک بازي خارج از خانه با پاداش به بازيکنان همراه بود. باشگاه استقلال اين فصل براي بازيهاي خارج و داخل خانه پاداشهاي نيم ميليوني و چهارصدهزار توماني در نظر گرفته است.
اما پس از اين بازي که با برد 3 - 2 آبي ها رقم خورد مديرعامل يا به نوعي سرپرست باشگاه، مبلغ 600 هزار تومان به بازيکنان اين تيم پرداخت کرد تا به آنها نشان دهد قدر برد در اولين بازي فصل آن هم درخارج از خانه را مي داند.

فتح ا...زاده: اولين نگراني ام با پيروزي همراه شد
سرپرست باشگاه استقلال گفت: نگران اولين بازي استقلال در ليگ بودم که خوشحالم با پيروزي پشت سر گذاشتيم.پس از پيروزي سه بر دو تيم فوتبال استقلال مقابل تيم شهرداري تبريز علي فتح ا... زاده ضمن تبريک به کادرفني و هواداران استقلال گفت: خوشحالم که اولين قدم رامحکم برداشتيم. نگران بازي اول بودم چرا که خيلي دير به استقلال آمدم و متعاقباً تيم هم دير جمع شده بود.وي ادامه داد: البته اين اولين قدم بود و تا انتها گام هاي بسياري پيش رو داريم که بايد در همه آنها بازيکنان همه انرژي خود را صرف کنند تا دل هواداران استقلال شاد شود.فتح ا... زاده افزود: بايد براي رسيدن به استقلال واقعي هنوز صبر کنيم چرا که کادرفني براي اجراي خواسته هاي تاکتيکي خود به زمان بيشتري نياز دارد و در اين راه به صبر هواداران هم نيازمند هستم.

کاشاني: در پرسپوليس نظم و رفاقت حرف اول را مي زند
سرپرست باشگاه پرسپوليس، گفت: " در پرسپوليس نظم و رفاقت حرف اول و آخر را مي زند و موفقيت ما نيز در گرو رعايت همين مساله است. "
حبيب کاشاني که در جمع بازيکنان و کادر فني پرسپوليس در محل اردوي آنها در هتل لاله صحبت مي کرد، افزود: " براي بازيکناني که فصل پيش در بين ما بودند و امروز در جاي ديگري حضور دارند آرزوي موفقيت مي کنيم. رفاقت در تيم ما اهميت زيادي دارد و جداي از فوتبال اين دوستي ها و روابط انساني است که ماندگار است. "
وي با اشاره به تلاش برخي براي ايجاد اختلاف و دودستگي در پرسپوليس، خطاب به بازيکنان تاکيد کرد: " بايد هواي همديگر را داشته باشيد و مراقب يکديگر باشيد. درست مثل اعضاي خانواده اي که مراقب هم هستند و شرايط و مشکلات اعضاي خانواده برايشان مهم است. "
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 07-28-2010
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.

Exclamation رای تماشاگران خاطی دیدار پرسپولیس - تراکتورسازی شنبه اعلام می‌شود

معاون کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال از اعلام رای تماشاگران خاطی و تخریب‌گر دیدار پرسپولیس و تراکتورسازی تا روز شنبه پیش رو خبر داد.
عباس روغنی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر افزود: تاکنون تنها بخشی از گزارش‌های لازم پیرامون این مسابقه به کمیته انضباطی ارجاع شده و تا زمانی که تمامی گزارش‌ها را دریافت نکنیم، نمی توانیم درباره تخلفات صورت گرفته اعلام رای کنیم.
وی در خصوص اینکه با توجه به تخلفات صورت گرفته آیا محرومیت هواداران تراکتورسازی و پرسپولیس قطعی خواهد بود یا نه گفت: هرگونه اظهار نظری در این باره حکم رای را خواهد داشت و از همین رو ترجیح می دهم تا زمان بررسی کامل اتفاقات این مسابقه در این خصوص اظهارنظری نکنم.
نایب رئیس کمیته انضباطی با تاکید بر اینکه این کمیته در برخورد با تخلفات تماشاگران جدی است و از همین ابتدای فصل نسبت به اینگونه حوادث برخورد قاطع خواهد داشت، گفت: اعتقاد داریم مماشات در این زمینه باعث تکرار اینگونه تخلفات خواهد شد از همین رو بطور جدی و ویژه این موضوع را پیگیری خواهیم کرد و رای لازم را روز شنبه آینده به اطلاع افکار عمومی خواهیم رساند.
روغنی با بیان اینکه امروز بخشی از گزارش‌های دریافتی مربوط به دیدار پرسپولیس و تراکتورسازی مورد بررسی قرار گرفت، یادآور شد: منتظر گزارش‌های تکمیلی نیروی انتظامی و خسارت‌های وارد شده به ورزشگاه آزادی هستیم تا پس ازجمع بندی تخلفات صورت گرفته و مشورت با سایر اعضای کمیته درباره این حادثه اعلام رای کنیم.

پاسخ

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش