اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود |

08-12-2010
|
 |
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل  
|
|
سپاسها: : 8,720
6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سوال اینه که:
اصلا کیم ایل جونگ یا همون کیم جونگ ایل - ویکیپدیا زنده است؟
چون احتمالا ممات یافته و دو سالی هست پیداش نیست

08-02-2010
|
 |
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال 
|
|
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اسامي 22 بازيکن تيم ملي فوتبال اميد اعلام شد
خبرگزاري موج - تيم ملي اميد هجدهمين اردوي تدارکاتي خود را با 22 بازيكن آغاز مي کند.
به گزارش موج، غلامحسين پيرواني –سرمربي تيم ملي اميد اسامي 22 بازيکن دعوت شده به هجدهمين اردوي تدارکاتي تيم ملي را به شرح زير اعلام کرد:
محمد رشيد مظاهري، امير شرفي از استقلال اهواز، حميدرضا علي عسگر و سامان آقا زماني از پيروزي، رضا طلبه، علي مرزبان، شهريار شيروند و احسان حاج صفي از سپاهان اصفهان، مهدي دغاغله، محسن مسلمان و حسين ابراهيمي از ملوان بندر انزلي، کمال کاميابي نيا و صالح خليل آزاد از راه آهن، کريم انصاري فرد و علي زينالي از سايپا، شجاع خليل آزاد، رسول کر و ميلاد شيخ فخر الديني از مس کرمان، ايمان موسوي از مقاومت سپاسي، ميلاد نصرتي از داماش دورود، آرش افشين و بختيار رحماني از فولاد خوزستان نفراتي هستند که از تاريخ 16 تا 19 مرداد در کمپ تيم هاي ملي تمرينات خود را زير نظر سرمربي و کادر فني تيم پيگيري مي کنند.
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
|

08-02-2010
|
 |
|
|
|
|
تعيين تاريخ قرعه كشي مرحله مقدماتي جام جهاني 2014
تاريخ قرعه كشي رقابت هاي جام جهاني 2014 برزيل مشخص شد.
به گزارش خبرنگار سرويس ورزشي «فردا» هنوز كمتر از يك ماه از پايان دوئل جهاني بهترين بازيكنان جهان نگذشته كه مسئولين فيفا به فكر رقابت هاي دور بعدي جام جهاني در برزيل افتاده اند.
فدراسيون فوتبال از تاريخ قرعه كشي مرحله گروهي خبر داده و آورده است در جديدترين نشست كميته اجرايي فيفا در تاريخ 16 و 17 خرداد 89 ،اين كميته شنبه 8 مرداد 1390 را بعنوان تاريخ قرعه كشي مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 تصويب كرد.
اين قرعه كشي چهار ماه زودتر از جام هاي جهاني گذشته برگزار خواهد شد و مسابقات در تقويم بين المللي فيفا در تاريخ هاي 11 تا 15 شهريور ،15 تا 19 مهر و 20 تا 24 آبان 1390 برگزار خواهند شد.
|

08-03-2010
|
کاربر عالی
|
|
سپاسها: : 0
200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
قرمز و آبی ایفای نقش میکنند
قرمز و آبی ایفای نقش میکنند
2 بازیكن تیم های استقلال و پرسپولیس در مجموعه تلویزیونی "در مسیر زاینده رود " به ایفای نقش پرداختند.
به گزارش خبرگزاری فارس، قرار است در ماه مبارك رمضان سریال تلویزیونی "در مسیر زاینده رود " با بازی دو بازیكن تیم های استقلال و پرسپولیس روی آنتن برود.
در این سریال آرش برهانی از تیم استقلال و كریم باقری از تیم فوتبال پرسپولیس بازی خواهند كرد.
كارگردانی این مجموعه تلویزیونی كه از شبكه اول سیما پخش خواهد شد بر عهده حسن فتحی كارگردان سریال "میوه ممنوعه " است كه چند سال پیش از شبكه دوم سیما پخش شد.
داستان این سریال مربوط به یك فوتبالیست است كه در سانحه رانندگی موجب فوت یك مرد می شود و برهانی و باقری در این قسمت از سریال به ایفای نقش می پردازند.
|

08-03-2010
|
 |
|
|
|
|
حبيب کاشاني عضو هيات رئيسه شد
جلسه هيات رئيسه فدراسيون فوتبال برگزار و حبيب کاشاني به عضويت هيات رئيسه درآمد.
به گزارش ايسنا، جلسه هيات رئيسه اين فدراسيون با حضور علي کفاشيان ، مهدي تاج ، عزيزاله محمدي ، فريده شجاعي ، مهدي محمد نبي ، سيد هادي آيت الهي ، علي فتح اله زاده ،غلامرضا بهروان ، ناصر شفق و امير حسين حسيني در دفتر رياست فدراسيون فوتبال برگزار شد.
در ابتداي جلسه علي کفاشيان –رئيس فدراسيون فوتبال ضمن ارائه گزارشي از حضور در مالزي به همراه عزيزاله محمدي، مهدي محمد نبي، علي فتح اله زاده و مجتبي شريفي گفت: « جلسات بسيار خوبي در بخش باشگاه ها در خصوص امتيازدهي، نحوه بالا بردن برخي از فاکتورها مانند بازاريابي ، بليت فروشي و تماشاگران ارائه شد و پس از آن سوزوکي از فوتبال ايران به خاطرعملکرد مناسبش در اين زمينه تجليل کرد و ضمن ارائه گزارشي از بازديدش از ايران عملکرد فدراسيون فوتبال ايران و به تبع آن سازمان ليگ برتر را رضايت بخش دانست».
کفاشيان افزود: « همچنين جلسات بسيار خوبي در خصوص کميته حقوقي برگزار شد که از طرف فدراسيون فوتبال ايران مهدي محمد نبي و مجتبي شريفي در آن حضور داشتند و ضمن ارائه روش بخش حقوقي فدراسيون فوتبال ، تبادل نظر در خصوص موضوعات مربوطه نيز به عمل آمد ».
در ادامه جلسه محمد نبي – دبير کل فدراسيون فوتبال در خصوص حضورش در جلسات بخش حقوقي کنفدراسيون فوتبال آسيا که در مالزي برگزار شده بود گزارشي ارائه کرد و گفت:« در جلسات برگزار شده، مقرر شد کليه تخلفات مربوط به مسابقات در کميته انضباطي بررسي شود و همچنين در خصوص مسائل مربوط به اختلافاتي که ميان باشگاه ها و بازيکنان به وجود مي آيد بايد شورايي با نام حل اختلاف تشکيل شود که از دوازده مدير عامل باشگاه و دوازده بازيکن تشکيل ميشود و رئيس آن از سوي رئيس فدراسيون انتخاب مي شود».
در ادامه جلسه اعضا در خصوص دستور جلسه، به بحث و بررسي پرداخته و موارد زير را به تصويب رساندند:
1-تشکيل کارگروهي با حضور مهدي محمد نبي، علي فتح اله زاده، علي کاظمي، مجتبي شريفي ،علي صالحي ،علي اکبر حيدري فر و کريم باقري جهت تهيه و تدوين آيين نامه شوراي حل اختلاف و کميته وضعيت بازيکنان تا وفق مقررات fifa و afc اقدامات قانوني به عمل آيد .
2- پيشنهاد ايجاد جايگاه نايب رئيس فدراسيون در امور فوتسال داده شد و مقرر شد در مجمع عمومي آتي فدراسيون ارائه، تا وفق اساسنامه فدراسيون تصميم گيري شود.
3-با توجه به بند 7 از ماده 35 اساسنامه فدراسيون فوتبال، هيئت رئيسه اين فدراسيون ضمن تشکر از خدمات ارزنده سيد نصر اله گنجعلي خاني، حضور حبيب کاشاني را به عنوان جايگزين و عضو هيئت رئيسه مصوب كرد.
منبع: ایسنا
|

08-03-2010
|
 |
|
|
|
|
افشاگري امير عابديني عليهي فيروز كريمي
مديرعامل داماش گيلان با اشتباه دانستن استخدام فيروز كريمي در فصل گذشته عنوان كرد: حضور اين فرد در راس كادر فني داماش جزو بزرگترين اشتباهات عمرم بود كه به خاطر آن خودم را نخواهم بخشيد.
امير عابديني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر با بيان اين مطلب اظهار كرد: از لحاظ روحي، تاكتيكي و ساير مسايل از بابت قرارداد با فيروز كريمي متضرر شديم، رقم قرارداد اين مربي در فصل گذشته حدود 350 ميليون تومان بود كه براي صعود به ليگ برتر تقاضاي 300 ميليون پاداش داشت كه مورد موافقت هيات مديره هم قرار گرفت، هر چند از مبلغ پاداش 100 ميليون تومان از داماش گرفت كه تاكنون پس نداده است.
وي تصريح كرد: فيروز كريمي در بدو حضور در رشت تقاضاي دو واحد مسكوني كرد كه در اختيارش قرار داديم، هر چند موضوع اصلي در نحوه چينش باريكنان بود، يك روز به تمرين داماش رفتم كه ملاحظه كردم 28 بازيكن در حال تمرين هستند كه در اين بين چند بازيكن كنار زمين حضور داشتند كه به هيچ عنوان در ليست و برنامه هاي داماش نبودند و معلوم بود سفارش شده افراد ديگر هستند.
مدير عامل داماش يادآور شد: در يك مجموعه بايد همه به يكديگر احترام بگذارند ولي قرار نيست در يك آرايشگاه براي داماش تصميم گيري شود كه وقتي متوجه اين موضوع در زمان حضور فيروز كريمي شدم به خود لرزيدم ولي به هر ترتيب اين اتفاق ناخوشايند رخ داده بود.
امير عابديني ادامه داد: اميدوارم اين مساله براي درفك گيلان رخ ندهد، شايد اين اتفاقات تجربه اي باشد تا مديران باشگاهها بيشتر به حرف اصحاب رسانه دقت كنند و نصايحي كه اهالي مطبوعات و مردم به مسوولان تيمها ابراز مي كنند بيشتر مورد توجه قرار گيرد، سال گذشته مردم و هواداران داماش با وجدان بيدارشان از اين بابت به ما هشدار دادند ولي توجه نكرديم كه در اين زمينه بايد از آنها عذرخواهي كرد.
مدير عامل داماش گيلان متذكر شد: قالب مديريت بر مبناي اعتماد است ولي حق و انصاف اين نيست كه به عنصرهاي فعال و كارآمدي كه داريم كمتر توجه نشان دهيم و عنصري را كه نمي شناسيم مورد توجه قرار دهيم، بنده يك دوره كوتاه با فيروز كريمي در تيم ملي فوتبال همكاري داشتم و ديگر با اين شخص كار نكردم، به هر جهت آوردن فيروز كريمي به داماش گيلان از بزرگترين اشتباهات عمرم بود كه هيچگاه از اين بابت خودم را نخواهم بخشيد.
عابديني با اشاره به رفتار غيرمتعارف فيروز كريمي در زمان پرداخت پاداش به بازيكنان داماش عنوان كرد: متاسفانه پاداشهايي كه به بازيكنان داماش پرداخت مي كرديم در رختكن تيم بازنگري مي شد و زماني كه فيروز كريمي نگذاشت پاداش اصلي به برخي بازيكنان داده شود به وي اعتراض كردم كه اين عمل را تكرار نكند چرا كه در شان باشگاه داماش نيست پاكتي به عنوان پاداش به نام بازيكن داده شود و مبلغي از آن پاكت پيش از تحويل به بازيكن كسر شود.
مدير عامل داماش گيلان ادعا كرد: نكته مبهمي كه هنوز برايمان جاي سوال دارد واريز مبلغ درشت و هنگفتي است كه صبح بازي با شيرين فراز در بانك ملي به حساب فيروز كريمي ريخته شد كه هنوز نمي دانم اين مبلغ قابل توجه از چه منبعي واريز شده است، اميدوارم بررسي هاي صورت گرفته بتواند به بنده اعتماد به نفس لازم را القا كند كه در اين ميان تخلفي صورت نگرفته است.
|

08-09-2010
|
 |
|
|
|
|
ريمي مثل شعبان بيمخها است؛ نتواند با چماق بزند، فحاشي ميكند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه داماش گيلان گفت: فيروز كريمي در پاسخ به من فحاشي كرده در حالي كه شعبان بيمخها اينگونه هستند كه يا چماق ميزنند يا فحاشي ميكنند.
امير عابديني در مورد مصاحبه فيروز كريمي، سرمربي فصل گذشته داماش گيلان كه شديداً از وي انتقاد كرده بود؛ گفت و گويي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس انجام داده كه در زير ميخوانيد:
*مشكل فحش خوردن ندارم
حواشي خاصي پس از صحبتهاي فيروز كريمي پيش نيامد و به نظرم اتفاق خاصي نيفتاده است. در خيابان هم به آدم فحاشي ميكنند، اما من كه مشكل فحش خوردن ندارم و ناسزاهاي زيادي را تا به حال تحمل كردهام.
يك زمان امكان دارد به دليل عدم شناخت از كسي، جامعه را به اشتباه بيندازي، اما يك زمان آدمها شناخته شده هستند و پس از 61 سال سن و كلي تلاش، فعاليت، مديريت و همچنين تحمل فشارهاي زياد مورد شناخت جامعه قرار ميگيري. البته اخلاق و رفتار انسانها در 10 ماه تغيير نخواهد كرد و شكل شخصيتي همواره همراه انسان خواهد ماند.
*شعبان بيمخها اينگونه هستند
شعبان بيمخها هميشه هستند و اگر فكر ميكنيد كه جامعه از وجود آنها پاك شده است در اشتباه هستيد. آنها مانند برخي از منافقين هستند. منافقين هم در طول تاريخ همواره وجود دارند و هيچ موقع جامعه از وجودشان پاك نميشود.
سؤالاتي را از فيروز كريمي پرسيدم كه اين سؤالات همچنان برايم مطرح است و البته پاسخ اين سؤالات فحاشي نيست، چرا كه مردم به خوبي من را ميشناسند و ميدانند كه ساعتها كار ميكنم و پلك بر روي يكديگر نميگذارم تا كارها پيش برود.
* محل تصميمگيري باشگاه است نه آرايشگاه
اين صحبتها هميشه مطرح است و هر ناسزايي را ميتوان پاسخ داد، اما من فحاشي نميكنم بلكه چندين سؤال را از كريمي دوباره ميپرسم.
اول اينكه شما در شبكه باران سيماي استاني گيلان نام يك تماشاچي را بردي و تأكيد كردي كه فقط وي را ميشناسي. پس از تحقيق متوجه شديم كه اين فرد يك آرايشگر است كه كريمي با حضور در آرايشگاه وي در مورد تركيب تيم تصميمگيري ميكند. اين يكي از سؤالهاي من بود كه كريمي بايد پاسخ مناسبي به آن ميداد كه آيا اين كار را كرده است يا خير؟ البته لازم به ذكر است كه اين مورد را خود كريمي هم اعلام كرده بود. شما ميتوانيد نظرات همه را بشنويد، اما محل تصميمگيري در باشگاه و در كنار دستياران فني تيم است.
*چه كسي و به چه علت به حساب كريمي پول واريز كرد؟
سؤال بعدي اين بود كه چگونه پول هنگفتي در روز بازي با شيرينفراز از بانك ملي طاق بستان كرمانشاه به حساب كريمي واريز شده است؟
اگر چنين اتفاقي نيفتاده است، كريمي ثابت كند كه چنين موضوعي نبوده است. مطمئن باشيد كه با يك استعلام از بانك اين موضوع مشخص خواهد شد. اگر هم چنين موضوعي صحت ندارد، كريمي ميتواند از من شكايت كند. من همچنان مدعي واريز پولي هنگفت در روز بازي با شيرينفراز در حساب كريمي هستم و وي بايد پاسخگوي من باشد كه از كجا چنين پولي پرداخت شده است.
چرا اين مبلغ هنگفت و چرا در روز بازي اين اتفاق ميافتد. كسي كه 2 هفته قبل از اين موضوع به خاطر يك سري مسائل با من تسويه حساب كرده و 100 ميليون تومان هم اضافه گرفته است، چگونه رقم به اين درشتي به حسابش واريز شده است؟
با مثالهاي كريمي مشخص است كه اين پول به حسابش ريخته شده است؛ اما چه كسي و چرا اين كار را انجام داده است؟ من در حال تحقيق اين موضوع هستم. سؤال من مؤدبانه بود و از وي خواستم پاسخي دهد كه من را آرام كند و در تلويزيون گفتم اگر چنين موضوعي تكذيب شود از وي عذرخواهي ميكنم.
*شعبان بيمخها اگر نتوانند با چماق بزنند، فحاشي ميكنند
كريمي در پاسخ به من فحاشي كرده است. شعبان بيمخها اين گونه هستند يا چماق ميزنند يا فحاشي ميكنند.
در مورد راه ندادنم به رختكن نيز همگان من را ميشناسند و تا به حال سابقه نداشته كسي راجع به من چنين حرفي بزند كه كريمي آن را مطرح ميكند.
*يك شهر از دست كريمي شاكي است
فقط من نبايد شاكي باشم، چرا كه با صحبتهاي كريمي ساير مديران باشگاهها و مسئولان ورزشي شهر رشت از دست وي شاكي هستند و شكايت شان را براي دادگاه تنظيم كردهاند. وي وقتي مطالبي را بيان ميكند، مطمئنم حواسش نيست و نميداند چه ميگويد چون به عامه توهين ميكند.
*فدراسيون جرم منشورهاي را اعلام كند
مگر ميشود يك نفر منشوري اعلام شود، اما دليل آن اعلام نشود و در مقابل يك نفر بخشيده شود و دليلش نيز گفته نشود.
اگر آقايان بررسي دقيق ميكنند، محكم روي حرفشان ايستاده و دلايل منشوري بودن افراد را بگويند. با اعلام دلايل محكمه پسند، ميتوان خطاي افراد منشوري را اعلام كرد، اما هنگامي كه دليلش اعلام نميشود، اين آقا مدعي كفاشيان شده و ضمن تعريف از وي به عزيز محمدي فحاشي ميكند.
وقتي تصميم ميگيرند بايد پاي اين تصميم بايستند. چرا در فدراسيون هر كسي يك حرف ميزند؟ تاج و كفاشيان ميگويند منشوري نداريم و عزيز محمدي و عليپور با قاطعيت ميگويند داريم. بعد تصميم ميگيرند افراد كار كنند و در ادامه كارتش را صادر نميكنند.
*مردم سره را از ناسره تشخيص ميدهند
من اعتقاد دارد وقتي به يك آدم ميگويند فحاشي كن چنين موضوعي از آب در ميآيد و اين فرد به يك حامعه فحاشي ميكند.
مردم بهترين قضات هستند و سره را از ناسره به خوبي تشخيص ميدهند و شجره آدمها دستشان است، ضمن اينكه به خانواده آدمها نگاه كرده و به اصالت خانوادگي بها ميدهند. با يك فحاشي نمي توان كسي را زير سؤال برد يا موجب تخريب افراد شد. معمولا افرادي كه ملاحظه كسي را نميكنند نيز در خيابان به نواميس مردم احترام ميگذارند.
عزت و ذلت دست خداوند است. كساني كه در جامعه عزيز هستند به خاطر ايمان و اعتقاد راسخشان و عشق به خدمتشان بوده است و همينطوري كسي عزيز نميشود.
*صحبت در مورد سپاهان در راستاي سخنان قبلي است
فرمايشات ايشان را هيچگاه يادمان نميرود و مطالب وي در مورد لرستان و بز و ميخ طويله و ... را همه به ياد خواهند داشت و اين صحبتها در مورد ساكت و سپاهان و قلعهنويي نيز در راستاي همين صحبتها است.
38 درصد ناكامي تيم داماش به مربيگري اين تيم مربوط ميشود. چه كسي بايد اين 38 درصد را پاسخ بدهد؟ چرا كريمي پاي قراردادي را امضا كرده كه ميتوانم تا 80 درصد وي را جريمه كنم؟
منبع فارس
|

08-04-2010
|
 |
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان 
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تجديد فراش مصطفي دنيزلي
تجدید فراش مصطفی دنیزلی در 60 سالگی!
سایت گل- حالا معلوم می شود که رد پیشنهاد میلیاردی باشگاه استیل آذین از سوی مصطفی دنیزلی به علت بیماری بهانه ای بیش نبوده و سرمربی سابق پرسپولیس و پاس به دلیل دیگری این فصل را در استراحت می گذراند!
مصطفی دنیزلی سرمربی محبوب ترکیه ای در 61 سالگی بار دیگر پای سفره عقد نشست و با اوین ایلچی 35 ساله ازدواج کرد.
مراسم عروسی این دو روز چهارشنبه هفته قبل و در حضور اعضای خانواده و دوستان نزدیک آقا مصطفی برگزار شد و بلافاصله خبر ان به رسانه ها درز کرد و تیتر اول روزنامه ها شد.
دنیزلی پس از ترک ایران کار خود را در بشیکتاش ادامه داد و با این تیم به موفقیت های زیادی دست یافت.
او دو ماه پیش از این تیم استعفا کرد و پیشنهاد میلیاردی هدایتی و استیل آذین را نیز رد کرد.

08-04-2010
|
 |
|
|
|
|
گزارش ويژه-اظهارات بازيكن دوپينگي
گزارش ويژه-اظهارات بازيكن دوپينگي:ر. م به هر 11 نفر ما قرص داد
فصل پيش و قبل از بازي با نساجي قائمشهر بود كه ر.م، مقابل چشم ف . ك، قرصهايي كه لاي دستمال پيچيده بود را به 11 بازيكن ثابت داماش داد. تمام بازيكنان به دليل اعتمادي كه به كادر فني داشتند آن قرصها را خوردند اما از بخت بد، بعد از پايان بازي تنها از من تست دوپينگ گرفتند.

سايت گل - من پدر ندارم. خرج خانواده و مادرم را ميدادم اما حالا همه ما از نان خوردن افتادهايم. اميدوارم بقيه بازيكنان مثل من از نان خوردن نيفتند.»
اين دفاعيه سوزناك جديدترين دوپينگي فوتبال ايران است كه به دو سال محروميت محكوم شده و ملتمسانه در جستوجوي محكمهاي براي اثبات حقانيتش به سر ميبرد.
محمد سياه، بدون ترديد آخرين فوتباليستي نيست كه انگ دوپينگ بر پيشانياش چسبيده و طاعون دوپينگ همچنان در فوتبال ايران قرباني خواهد گرفت.
چند ماه پيش، زماني كه محمد مايليكهن با شكايت ف . ك و به جرم وارد كردن اتهام مشاركت او در دوپينگ تعدادي از بازيكنان ليگ برتري، در محكمه كميته انضباطي و برابر قاضي شريفي نشسته بود؛ با صراحت لهجه هميشگياش به نقل قول تعدادي از بازيكنان ليگ برتري استناد كرد.
مايليكهن بدون پردهپوشي به اعتراف چند بازيكن ليگ برتري كه در قالب درددل مطرح شده بود اشاره كرد اما تلاش او براي مجاب كردن بازيكنان مذكور براي تكرار صحبتهايشان در كميته انضباطي نافرجام ماند.
بعدها عموم جامعه فوتبال و محافل خبري با توجه به سابقه ذهنيشان از مايليكهن، صحبتهاي افشاگرانه او را به يك اظهارنظر كينهتوزانه براي قرار گرفتن در كانون توجه تعبير كردند اما امروز...
دستمال مرموز آقاي كمك مربي
اندام ورزيده و عضلات در هم پيچيدهاش تناسب چنداني با شباهتهاي ظاهري يك فوتباليست ندارد.
محمد سياه، مهاجم داماش گيلان كه با حكم كميته بدوي رسيدگي به تخلف دوپينگ بايد محروميت دو ساله را پشت سر بگذارد بهجزئيات تازهاي از روند قرار گرفتن نامش در سياهه فوتباليستهاي دوپينگي اشاره ميكند. اعترافات تكاندهنده و تاملبرانگيز مهاجم جوان داماش گيلان، كادر مربيگري سابق اين تيم را در مظان اتهام قرار ميدهد: «فصل پيش و قبل از بازي با نساجي قائمشهر بود كه ر.م، مقابل چشم ف . ك، قرصهايي كه لاي دستمال پيچيده بود را به 11 بازيكن ثابت داماش داد.
تمام بازيكنان به دليل اعتمادي كه به كادر فني داشتند آن قرصها را خوردند اما از بخت بد، بعد از پايان بازي تنها از من تست دوپينگ گرفتند. اودر رختكن و با اطلاع ف ك اين قرصها را بين بازيكنان توزيع كرد. من حلالشان نميكنم. »
محمد سياه اكنون براي اثبات بيگناهياش دست به دامن بازيكناني شده كه خواسته يا ناخواسته قرصهاي مشابهي را از دست مربيان سابق داماش دشت كردهاند.
اولين واكنش
اولين واكنش نسبت به اظهارات آتشين و افشاگرانه محمد سياه قابل پيشبيني بود. متهم رديف اول اين ماجرا از دادن اطلاعات در مورد قرصهايي كه براي بازيكنان داماش تجويز ميكرده امتناع ميكند و خبرنگاران را به كميته پزشكي فدراسيون فوتبال ارجاع ميدهد: «بنده چند روز پيش به كميته پزشكي احضار شدم و مستندات خودم را ارائه دادم. نوع و نام قرصها را هم از كميته پزشكي سوال كنيد. اگر من به بازيكنان داماش قرص ميدادم پس چرا فقط محمد سياه دوپينگي اعلام شده؟»
محكوميت چهارساله در انتظار مربي متخلف
احمد هاشميان، رئيس كميته پزشكي فدراسيون فوتبال كه معمولا اطلاعات مربوط به فوتباليستهاي دوپينگي را مسكوت نگه ميدارد، از دوپينگ محمد سياه به عنوان يك مورد خاص در فوتبال ايران نام ميبرد و ميگويد: «اين بازيكن داروي پردنیسولون/ نیسولون مصرف كرده كه در دسته داروهاي کورتیوستروئید دستهبندي ميشود. در نمونه آزمايشي كه ارديبهشت ماه گذشته از اين بازيكن گرفته شده اثرات اين دارو مشاهد شده و محمدسياه به مصرف داروي غيرمجاز متهم است.»
هاشميان از اطلاعات گستردهاي كه بازيكن دوپينگي داماش در اختيار كميته پزشكي فدراسيون قرار داده خبر ميدهد: «اين بازيكن داروهاي متعددي را به ما معرفي كرده و ادعا ميكند توسط افرادي غير از تيم پزشكي براي او تجويز شده.
نمونه اين داروها براي تشخيص به آزمايشگاه استاندارد داروشناسي ارسال شده و براي ممانعت از ترويج جديدترين داروهاي دوپينگ از اشاره به نوع آنها معذورم. اين پرونده در كميته پزشكي مفتوح و ادعاي بازيكن مذكور در حال بررسي است. چنانچه ادعاي اين بازيكن ثابت شود طبق آييننامه مربيان سابق داماش كه در اين ماجرا دخالت داشتهاند به چهار سال محروميت محكوم خواهند شد.»

08-04-2010
|
 |
|
|
|
|
اظهارات پزشك داماش
اظهارات علوي پزشك تيم داماش گيلان تكميلكننده اطلاعات عجيبي است كه در صورت باز بودن مسير تحقيق در مورد اين پرونده، نوعي دادخواست براي تبرئه و تخفيف در مجازات سنگين بازيكن دوپينگي داماش نيز به حساب ميآيد: «از ابتداي فصل گذشته مطلع شدم كه كادر فني، بدون اطلاع من بين بازيكنان ثابت قرص توزيع ميكند.
طبق وظيفه اخلاقيام اين موضوع را به آقاي قاسمپور، سرپرست تيم گزارش كردم تا با مديران باشگاه در ميان بگذارد اما مدتي بعد ايشان از كار بركنار و آقاي هوشنگي به عنوان سرپرست جديد معرفي شد.»
پزشك تيم داماش، سپردن عنان اختيار به مربيان سابق داماش را بزرگترين اشتباه بازيكن دوپينگي اين تيم ميداند: «دقايقي بعد از اينكه از محمد سياه تست دوپينگ گرفتند اين بازيكن را در حالتي كه سرش را دو دستي چسبيده بود و بسيار مضطرب به نظر ميرسيد ديدم. جلو رفتم و به صورتش نگاه كردم. به محمد گفتم اگر مشكلي هست به من اعتماد كن و بگو اما او گفت: نه مشكلي نيست. اگر محمد در همان مقطع من را در جريان قرار ميداد، به عنوان پزشك تيم برايش پرونده تشكيل ميدادم و امروز ميتوانستم آن را به مراجع قانوني ارائه بدهم. مطمئن باشيد با چنين روندي، در حكم اين بازيكن تخفيف قائل ميشدند.»
مرور اظهارات آشكار و بيپرده كساني كه پس از ديدن اشكهاي بازيكن دوپينگي داماش، از پوسته محافظهكاري خارج شدهاند و اطلاعات تاملبرانگيزي را به محافل خبري پيش ميكشند، پرسشهاي چالشبرانگيزي را به ذهن اهالي فوتبال متبادر ميكند.
آيا واقعا مديريت باشگاه داماش از خوراندن قرص به بازيكنان اين تيم مطلع نبوده يا مطلع بوده و پس از اختلاف نظر با مربيان سابق داماش پرونده دوپينگ بازيكنان اين تيم را به فدراسيون فوتبال برده است؟.
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت ترکیبی
|