| ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود |

01-31-2012
|
 |
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 1,057
1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
دنیزلی: از بازیکنان راضی ام اما از نتیجه راضی نیستم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در اولین بازی بود که از عملکرد بازیکنانم راضی هستم اما از نتیجه هیچ رضایتی ندارم.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی در کنفرانس پس از دیدار تیم های پرسپولیس و ذوب آهن از هفته بیست و سوم مسابقات لیگ برتر فوتبال در جمع خبرنگاران گفت: امروز براي اولين بار بود كه از انگيزه تيم، تلاش و خواستن بازيكنان راضي هستم. شايد اين نخستين بار باشد كه نه گلي به ثمر رسانديم و نه گل خورديم، ولي بسياري از تفكرات و انتظاراتي كه داشتيم حاصل شد اما تنها چيزي كه به آن دست پيدا نكرديم، رسیدن به گل بود.
وی افزود: گاهي از پاسها و ضربههاي نهايي به درستي استفاده نكرديم اما اين مسئله چندان مهم نيست. ما انتخابهاي زيادي نداريم زيرا بازيها هر چهار روز يك بار برگزار ميشود و بايد با 13 ـ 14 بازيكن پشت سر هم اين بازيها را برگزار كنيم.
مصطفی دنیزلی در خصوص عملکرد حسین هوشیار تصریح کرد: دروازهبانها را زياد تعويض نميكنم زيرا پست دروازهباني پستي نيست كه بتوان در آن تغييرات زيادي را انجام داد. تا جايي كه امكان داشته باشد بايد از يك دروازهبان به صورت مداوم استفاده كنيم مگر اينكه خود دروازهبان باعث بشود تا اين تصميم را تغيير دهيم. با وجود اينكه اين اولين بازي هوشيار بود اما از نظر من عملكردش موفقيتآميز بود.
سرمربی پرسپولیس درباره بازيكنان دو اخطاره سرخپوشان در اين بازی و احتياط آنها برای بازی بعدی گفت: هميشه به موضوع كارت اشاره ميكنيم، كارتهايي كه گرفتن آن لازم باشد، مشكلي ندارد اما كارتهايي كه نياز نباشد و بيدليل گرفته شود مورد توجه من نيست و چون انتخاب زيادي نداريم مجبوريم تعدادي از بازيكنان دو كارته را براي حضور در زمين انتخاب كنيم و به همين دليل بازيكناني كه دو كارت داشتند در اين بازي مراقب بودند. براي بازي بعدی بازيكن محروم نداريم ولي براي رضايي مصدوميتي ايجاد شد كه البته هنوز نميدانم آخرين وضعيت او چگونه است.
دنيزلي در مورد زاید، مهاجم این تیم افزود: اگر امروز به او فرصت نميدادم فرصت ديگري پيش نميآمد كه بازي كند. وحيد هاشميان در ايران نيست و هادي نوروزي نيز تازه از مصدوميت رها شده است و به همين دليل او هنوز آمادگی بدني براي 90 دقيقه بازي را ندارد، از همين رو بايد در اين بازيها عملكرد اين بازيكنان را ببينيم چگونه است.
سرمربی قرمزپوشان در خصوص علی کریمی گفت: از بين بازيكنان، افرادي هستند كه بيشتر مورد توجهاند و كيفيت و هوش كريمي به اندازهاي است كه ميتواند بیشتر به چشم بیاید.
دنيزلي در پایان ادامه داد: درباره داوري چندان صحبت نميكنم اما گفتم كه از انگيزه بازيكنانم در اين بازي راضي بودم ولي از نتيجه راضي نيستم و نميتوانستم كه راضي باشم، اگر ميباختيم هم همين حرفها را بیان می کردم.

02-01-2012
|
 |
کاربر فعال
|
|
|
|
کنفرانس خبری قبل از دربی
مصطفی دنیزلی:استقلالی ها بهانه غیبت بازیکنانشان را نیاورند/می خواهم از رقابت فردا خوشحال بیرون بیایم/نگران نحسی سیزده نیستم
مصطفی دنیزلی میگوید فردا داربی متفاوتی میان پرسپولیس و استقلال برگزار میشود و بازیهای قبلی دیگر تمام شده است. سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر استقلال در هفته بیست و چهارم لیگ برتر گفت:« حال و هوای بازیهای داربی همیشه متفاوت است. در زمانی که در پرسپولیس بودم، بازی با استقلال همیشه خوب از آب درمیآمد. حالا بعد از یک مدت زمان طولانی دوباره مقابل این تیم قرار میگیرم.»
وی درباره استقلال گفت:« آنها از ابتدای سال روند خوبی را داشتند و الان هم در رتبه نخست جدول هستند. ما هم میخواهیم هر روز که میگذرد، پلههای ترقی را بیشتر طی کنیم و چه از نظر تاکتیکی و بدنی و چه از نظر جایگاهمان در جدول به آن چیزی که میخواهیم برسیم. استقلال و پرسپولیس تیمهای پیشرو فوتبال ایران هستند. ما میخواهیم از رقابت فردا با خوشحالی بیرون بیاییم اما از آن مهمتر این است که فوتبال دوستان ایرانی یک فوتبال زیبا را ببینند.»
دنیزلی درباره غیبت تعدادی از بازیکنان استقلال در بازی فردا گفت:« ما هم کم و بیش بازیکنانی که مشکل داشته باشند داریم. اما وقتی تیمی میتواند 11 نفر درون زمین بفرستد، دیگر نباید عذری باقی بماند. در حال حاضر سه، چهار بازیکن مصدوم داریم. مازیار زارع، دو روز با تیم تمرین نکرده و غلامرضا رضایی و حمیدرضا علیعسگر هم آسیب دیدهاند.»
وی در پاسخ به این سوال که پرسپولیس از زمان آمدن شما روند پرفراز و نشیبی را طی کرده، فردا چه نتیجهای به دست خواهید آورد گفت:«فکر میکنم فردا روندمان صعودی باشد. قطعا کسب نتیجه در بازی مهم است، اما تیمی که میخواهد نتیجه را به دست بیاورد، باید در ابتدا یک فوتبال خوب ارائه کند.»
خبرنگاری از سرمربی پرسپولیس پرسید سرخپوشان در چهار بازی قبلی بازی را به استقلال واگذار کردند که دنیزلی در پاسخ گفت: «آن داربیها دیگر تمام شده. فردا روز جدیدی است و این بازی با تمام بازیهای قبل فرق میکند.»
دنیزلی در پاسخ به این سوال که روز اولی که آمده بودید از پیروزی مقابل استقلال صحبت کردید. حالا هم از این موضوع صحبت میکنید؟ گفت: «حالا خیلی زمان زیادی به داربی نمانده و فردا ساعت هشت شب مشخص میشود که ما بازی را میبریم یا استقلال. طبیعی است که همان طور که من میخواهم فردا استقلال را ببرم، مربی استقلال هم به دنبال پیروزی در این بازی است. از هواداران پرسپولیس میخواهم که فردا در کنار تیمشان باشند.»
مصطفی دنیزلی در ادامه درباره زمان برگزاری بازی و اینکه بهتر نبود این دیدار دو ساعت زودتر برگزار میشد گفت: «مطمئنا سرمای هوا روی تعداد تماشاگرانی که به ورزشگاه میآیند، تاثیر میگذارد اما امکان دارد که این بازی را به این علت ساعت 6 گذاشته باشند که در روز پنجشنبه هم که یک روز کاری است، برخی از مردم هنوز سر کارشان هستند و بتوانند بعد از کار به بازی برسند. البته خیلی نباید روی این موضوع تکیه کرد چرا که بازیهای اروپا معمولا در شب انجام میشود. ضمن اینکه فکر نمیکنم بین ساعت 4 تا 6 درجه سرما زیاد تفاوت بکند. »
وی در پاسخ به این سوال که شما گفته بودید 5 هفته برای رساندن پرسپولیس به شرایط واقعی خود زمان میخواهید و حالا 6 هفته از حضورتان گذشته گفت:« در 6 بازی قبل بیشتر از همه بازیها در دیدار ذوب آهن از نمایش تیمم راضی بودم. در دو دیداری که پیروز شدیم، در قسمتهایی از بازی، از عملکرد تیم رضایت داشتم. »
دنیزلی در ادامه با اشاره به اینکه هیچ وقت نتیجه مساوی او را راضی نمیکند گفت: «در تمام تیمهایی که مربیگری کردهام و در همه سطوح هیچ وقت به مساوی راضی نبودهام. ما نمیتوانیم برای مساوی برنامهریزی کنیم. تیمهای بزرگ هیچ وقت به تساوی فکر نمیکنند. »
خبرنگاری درباره مسائل مربوط به داوری بازی و احتمال اشتباه داور پرسید که دنیزلی در پاسخ گفت: «من درباره همه چیز با بازیکنانم صحبت میکنم و داوری هم جزو این مسائل است. اینکه چند سال است که داربی را داوران ایرانی قضاوت میکنند، نمیدانم اما وقتی این موضوع را فهمیدم خیلی خوشحال شدم چرا که داوران ایرانی از اطلاعات و تجربه کافی برخوردار هستند و قطعا اشتباه هم خواهند داشت چرا که داوری یک شغل سخت است و در این میان ممکن است اشتباه داور به سود ما باشد یا به ضرر ما. برای اینکه بازی خوبی شاهد باشیم، داور هم مسئولیتهای مهمی بر عهده دارد. تنها انتظار من از داور این است که ریتم بازی را پایین نیاورد و در آوانتاژها دقت کند. »
دنیزلی در پاسخ به این سوال که فردا روز سیزدهم ماه است و نگران نحسی این روز نیستید گفت:« خیر. خیلی به این طور مسائل و شانس و این جور چیزها اعتقاد ندارم اما روز سیزدهم فقط برای ما نیست بلکه برای استقلال هم خواهد بود.»
|
کاربران زیر از SOHRAB_HAZHII به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
|
|

02-02-2012
|
 |
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان 
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
2 کاربر زیر از shokofe سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|

02-02-2012
|
 |
کاربر خوب
|
|
سپاسها: : 224
503 سپاس در 318 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
شانسی برد.تبانی
|

02-02-2012
|
 |
کاربر فعال
|
|
|
|
ممنونم از همه ی پرسپولیسی های گل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط javidan 20
شانسی برد.تبانی
|
من نمی دونم آخه تا کی این اس اسی ها میخوان باختشون رو گردن دیگرون بندازن د به رو
دم داداشهای شکوفه جون هم گرم
پرسپولیس خسته هنوز از پا ننشسته پشت رقیبانش رو یکی یکی شکسته
قرمز آسیایس امید هر ایرانی

قرمزته
ویرایش توسط SOHRAB_HAZHII : 02-02-2012 در ساعت 09:52 PM
|
|
کاربران زیر از SOHRAB_HAZHII به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
|
|

02-02-2012
|
 |
کاربر بسیار فعال 
|
|
سپاسها: : 1,245
743 سپاس در 365 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آخ آخ عجب حالی داد ...10 نفره ...کلی خندیدم ...
4 کاربر زیر از آريانا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|

02-02-2012
|
 |
|
|
|
|
زیبایی فوتبال به همینه
فوتبال برای همین غیر قابل پیش بینی بودن زیبا میشه
یار تعویضی چه میکنه
ول کردن دفاع امروز برای پرسپولیس خیلی نتیجه داد
به هر حال بعد دوسال شکر
ویرایش توسط shokofe : 02-02-2012 در ساعت 08:18 PM
|
|
3 کاربر زیر از shokofe سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|

02-02-2012
|
 |
کاربر عادی
|
|
سپاسها: : 0
47 سپاس در 21 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نه عزیزم امروزبا اینکه بازم فتل خان دم مسئولهای برگزاری رو دیده بود اما غیرت بچه ها گل کرد حق به حق دار رسید دم همه پرسپولیسی ها هرجای دنیا هستن گرم
|
|
3 کاربر زیر از طاق سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|

02-02-2012
|
 |
کاربر فعال

|
|
سپاسها: : 10,211
6,252 سپاس در 1,423 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
من امروز به این نتیجه رسیدم که وقتی اونایی که موقع تیم برد مورد علاقه اشون داد می زنن فقط آقا نباشن و صداها ترکیبی از هر دو نوع باشه قشنگ تره!
برررررررررررردددددددددددییییمم ممم!

|
|
2 کاربر زیر از Saba_Baran90 سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|

02-02-2012
|
 |
|
|
|
|
من که خیلی خوشحالمممممممممممممممم
بردیم
میدونین چرا؟
چون هردوتا برادرای من تو این سرما استادیوم بودن
3 کاربر زیر از shokofe سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
|
|
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|
|
| ابزارهای موضوع |
|
|
| نحوه نمایش |
حالت ترکیبی
|