بازگشت   پی سی سیتی > هنر > فیلم سينما تئاتر و تلویزیون Cinema and The Movie > سینمای ایران

سینمای ایران در این بخش به سینما تلویزیون و تئاتر ایران و اخبار مربوط به آن میپردازیم

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
  #1  
قدیمی 02-20-2008
VAHID VAHID آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: اصفهان
نوشته ها: 261
سپاسها: : 22

7 سپاس در 4 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض قاچاق سنتوری؛ نظرات شما


پس از گذشت حدود هفت ماه از عدم نمایش فیلم "سنتوری"، به کارگردانی داریوش مهرجویی نسخه‌ اصلاح نشده این فیلم به طور غیر قانونی در خیابانها و سایت های اینترنتی در دسترس مردم قرار گرفت.
فرامرز فرازمند، تهیه‌کننده‌ فیلم "سنتوری" از دوستداران سینمای داریوش مهرجویی خواسته سی‌دی‌های غیرقانونی عرضه شده این فیلم را در سطح شهر خریداری نکنند و فروشندگان آن را به نیروی انتظامی معرفی کنند.
دی وی دی با کیفیت مطلوب نسخه سانسور نشده فیلم سنتوری از هفته پیش در خیابان های شلوغ تهران توسط دستفروشانی که سی دی و دی وی دی های قاچاق می فروشند، به فروش می رسد و این دستفروشان می گویند که سنتوری یکی از پرفروش ترین فیلم های قاچاق است و هیچ فیلمی این قدر فروش نداشته است.
این در حالی است که داریوش مهرجویی در گفتگو با روزنامه ها و خبرگزاری های مختلف خریدن این فیلم را "دزدی" و "حرام" عنوان کرده و از مردم خواسته است که این فیلم را نخرند.
نسخه قاچاق شده سنتوری، نسخه ای کامل تر از نسخه ای است که در جشنواره بیست و پنجم فیلم فجر به نمایش در آمد. نمایش سنتوری در جشنواره فیلم فجر حواشی بسیاری داشته است.
وزارت فرهنگ و ارشاد در واکنش به این ماجرا اعلام کرده، با اینکه دقیقا معلوم نیست فیلم "سنتوری" از چه مرحله‌ای وارد عرصه‌ قاچاق شده است، مسئولیت این ماجرا با شخص تهیه‌ کننده فیلم است.
چون فیلم "سنتوری" قبل و بعد از نمایش درجشنواره‌ی فیلم فجر در اختیار تهیه‌کننده بوده و بارها از تهیه کننده خواسته شده، مراقبت‌های لازم را از نسخه‌ فیلم به عمل بیاورند.
در همین حال روزنامه اعتماد ملی، نوشته دست اندر کاران تهیه این فیلم از کسانی که این فیلم را از هر راهی تهیه کرده و دیده اند خواسته اند، بهای بلیت آن را به حساب مشترک کارگردان و تهیه کننده واریز کنند.
آقای مهرجویی گفته است که عواید احتمالی حاصل از واریز پول به این حساب را صرف امور خیریه خواهد کرد.
برخی کارشناسان امور سینمایی معتقدند موضوع قاچاق فیلم در ایران ضربات بسیار مهلکی را به بدنه سینمای این کشور وارد کرده و می کند و لازم است با تمام توان با آن مبارزه شود.
به نظر شما تاثیر عمل قاچاق فیلم های ایرانی که در سال های اخیر شدت گرفته بر سینمای حرفه ای ایران چیست؟ آیا خریداری و تماشای فیلم های فاقد مجوز را کاری غیر اخلاقی می دانید؟ آیا تا کنون از این دست سی دی یا دی وی دی های غیر مجاز خریداری و یا از اینترنت دانلود کرده اید؟ با حرکت کارگردان و تهیه کننده فیلم سنتوری در اعلام شماره حساب برای واریز بهای بلیت موافقید؟
__________________
www.p30city.net
پاسخ با نقل قول
  #2  
قدیمی 02-20-2008
VAHID VAHID آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: اصفهان
نوشته ها: 261
سپاسها: : 22

7 سپاس در 4 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض «حجت - ف» عامل اصلی توزیع غیر قانونی فیلم «سنتوری» دستگیر شد


دیروز پس از دستگیری «حجت - ف» عامل اصلی توزیع غیر قانونی فیلم «سنتوری» مرتضی شایسته خسارت وارده به تهیه‌كنندگان آن را ۵ میلیارد تومان ارزیابی كرد.
پس چند روز از توزیع غیر قانونی فیلم «سنتوری» ساخته داریوش مهرجویی با تلاش نیروهای انتظامی عامل اصلی توزیع غیرقانونی این فیلم در حوالی میدان انقلاب تهران دستگیر شد.
پس از این دستگیری در پلیس امنیت نشستی برگزار شد و رییس اتحادیه تهیه‌كنندگان به خبرنگاران گفت:سالانه ۶۰۰ میلیارد تومان كه حدود ۲۵ تا ۳۰ برابر گردش مالی كل سینمای ایران است توسط توسط شبكه قاچاق كه متاسفانه هنوز به كار خود ادامه می‌دهد به صنعت سینمای ایران خسارت وارد می‌شود كه در اقدام اخیر حدود ۴ تا ۵ میلیارد تومان به تهیه‌كننده و صاحب فیلم "سنتوری" خسارت مالی وارد شده است.
گفتنی است در یك سال اخیر با همكاری سینماگران كشور و نیروهای امنیتی -انتظامی فعالیت‌های خوبی برای مبارزه با قاچاقچیان فیلم و محصولات فرهنگی صورت گرفت اما توزیع گسترده سی دی قاچاق فیلم سنتوری نشان داد این مساله نیازمند توجه جدی‌تر و همكاری نزدیك سینماگران و نیروهای زحمتكش انتظامی و امنیتی كشور است.
__________________
www.p30city.net
پاسخ با نقل قول
  #3  
قدیمی 02-20-2008
VAHID VAHID آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: اصفهان
نوشته ها: 261
سپاسها: : 22

7 سپاس در 4 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پرسش و پاسخ‌هایی درباره ماجرای سنتوری


از روز یكشنبه كه ایده حمایت مردمی از فیلم سنتوری در روزنامه مطرح و شماره حساب كارگردان و تهیه‌كننده در روزنامه منتشر شد و گفتیم هر شخصیكه سی‌دی یا دی‌وی‌دی سنتوری را خریده، پول بلیتش را به حساب واریز كند، تلفن‌های زیادی داشتیم. همچنین در سایت‌های مختلف نیز این موضوع واكنش‌های زیادی داشته و بحث‌های زیادی مطرح شده است. یكی از خوانندگان روزنامه تماس گرفته بود كه وقتی ما پول خرید سی‌دی یا دی‌وی‌دی را داده‌ایم، دیگر چه پولی باید بپردازیم‌؟ اول خیال كردیم سر به سرمان می‌گذارند، اما تلفن‌های دیگری با مضمونی شبیه این تكرار شد.
ما توضیح می‌دادیم كه شما مال دزدی خریده‌اید و از دزدی بودن آن هم خبر داشته‌اید، چون اگر خبر نداشتید كه سراغ سنتوری نمی‌رفتید. كارگردان و تهیه‌كننده هم اعلا‌م كرده‌اند كه مال دزدی است. به هر حال این حداقل كاری است كه می‌شود كرد.
اما برخی از تماس‌گیرندگان از موضع دیگری منتقد این ایده بودند و نگران بودند كه مبادا این كار قبح دزدی را بریزد و نه‌تنها كمكی به كارگردان و تهیه‌كننده نكند كه وجدان‌های ما را نیز آسوده كند. ما هم وقتی این موضوع مطرح شد، این نگرانی را داشتیم، اما واقعیت تلخ این بود و هست كه به هر حال عده زیادی این فیلم را خریده‌اند و میزان تماس‌ها و واكنش‌ها نیز خبر از این واقعیت دارد. در فراخوان هم تاكید كردیم كه این ایده به این معنی نیست كه پس حالا‌ از این به بعد می‌توانیم برویم با خیال راحت فیلم را تهیه كنیم و پولش را به حساب بریزیم و خیالمان هم راحت باشد. ما فكر می‌كردیم كه تعداد زیادی این فیلم را تهیه كرده‌اند و دیده‌اند. این ایده در واقع برای جبران شركتمان در این ماجراست، نه مجوز حضور بعدی.
موضوع دیگر این بود كه مگر چند نفر به این حساب پول خواهند ریخت‌؟ به نظر كسانی كه این بحث را مطرح می‌كنند، تعداد خیلی كم خواهد بود. نه ما و نه تهیه‌كننده و كارگردان انتظار نداریم كه از این راه بتوانیم خسارت‌های وارد‌شده را جبران كنیم، اما این راهی است برای نشان دادن همدلی و همدردی با آنان و اگر تعدادمان خیلی كم باشد (‌البته با توجه به تعداد كسانی كه از این راه می‌توانند از موضوع مطلع شوند)، آن وقت آینه‌ای است روبه‌روی ما تا خود و جامعه خود را بهتر بشناسیم.
یك كنجكاوی هم در تلفن‌ها مطرح می‌شود كه تا به حال چقدر پول واریز شده است‌؟ اگر تهیه‌كننده و كارگردان صلا‌ح دانستند و اعلا‌م كردند، ما هم اطلا‌ع می‌دهیم. دوستانی معتقدند باید به جای این كار ما به وزارت ارشاد انتقاد كنیم كه چرا باید چنین فیلمی با سانسور روبه‌رو شود‌؟ یا برخی معتقدند كه باید به مساله اصلی‌تر یعنی عدم رعایت كپی‌رایت در ایران پرداخت. اما سوال ما این است كه مگر اینها با هم منافات دارد‌؟ مگر نمی‌شود همه اینها را در كنار هم مطرح كرد؟ نقد ما به وزارت ارشاد سرجای خودش، درباره بحث كپی‌رایت هم سر جای خودش. ما زورمان به وزارت ارشاد نمی‌رسد. آنها استدلا‌ل‌های امثال ما را قبول ندارند، همان‌طور كه استدلا‌ل‌های سینماگران را قبول ندارند. یادمان نرفته كه هنگام توقیف سنتوری كلی از نهادهای غیردولتی بیانیه دادند و از ارشاد انتقاد كردند، اما تاثیری نداشت. خوب در این شرایط ما خودمان باید به فكر خودمان باشیم.
یكی از بحث‌ها این است كه چرا درباره فیلم‌های خارجی چیزی نمی‌گوییم و چرا فقط سنتوری؟ در اینكه پدیده قاچاق فیلم فقط محدود به سنتوری نمی شود و فیلم‌های خارجی را نیز در برمی‌گیرد، تردید نداریم و در اینكه حق معنوی صاحبان اثر چه خارجی و چه ایرانی باید محترم شمرده شود هم شكی نیست، اما مگر این اقدام به معنی تایید قاچاق فیلم‌های دیگر است؟
برای ما فیلم <سنتوری> یك نماد است. این فیلم پس از اینكه مجوز نمایش گرفت، به دستور وزارت ارشاد توقیف شد و پیش از اینكه اكران شود، قاچاق شده است. ما فیلم دیگری را با این مشخصات سراغ نداریم.
ضمن اینكه قاچاق فیلم در ایران تنها یك معضل اقتصادی نیست و تاثیرات فرهنگی نیز دارد و می‌تواند به نابودی سینمای مستقل و فرهنگی بینجامد.
اما بیشترین تماس‌ها به‌خصوص از روز دوم درباره شماره حساب است. خیلی‌ها زنگ می‌زنند و شماره حساب را می‌پرسند و می‌پرسند باید چقدر بریزیم و گاه به كنایه می‌گویند <شنبه‌ها بریزیم نصف قیمته دیگه.> مبلغش را چه بگوییم، نمی‌دانیم، شاید همت عالی بهتر باشد، اما شماره حساب را یك بار دیگر می‌نویسیم و از خوانندگان محترم می‌خواهیم كه به دیگران هم اعلا‌م كنند.
شماره حساب‌: ۰۱۱۶۴۰۷۷۹۵ (بانك تجارت شعبه چهارراه پارك كد ۰۳۲ ) به نام فرامرز فرازمند و داریوش مهرجویی
__________________
www.p30city.net
پاسخ با نقل قول
  #4  
قدیمی 02-20-2008
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Wink سنتوری چی شد!؟

نقل قول:
نوشته اصلی توسط VAHID نمایش پست ها

از روز یكشنبه كه ایده حمایت مردمی از فیلم سنتوری در روزنامه مطرح و شماره حساب كارگردان و تهیه‌كننده در روزنامه منتشر شد و گفتیم هر شخصیكه سی‌دی یا دی‌وی‌دی سنتوری را خریده، پول بلیتش را به حساب واریز كند، تلفن‌های زیادی داشتیم.
شماره حساب‌: ۰۱۱۶۴۰۷۷۹۵ (بانك تجارت شعبه چهارراه پارك كد ۰۳۲ ) به نام فرامرز فرازمند و داریوش مهرجویی
منم یه سی دی با کیفیت خوب و زیرنویس انگلیسی که معلومه از اونطرف آب اومده رو خریدم
پولم میریزم
حالا مشکلم اینه
چقدر باید بریزم
و قول میدم وقتی ریختم عکس فیش رو اینجا بذارم تا زحمت شما وحید جان و البته نام فروم ما معتبر باشه و حق و حقوق هنر و هنرمند هم ضایع نشه.
مبلغش رو نمیدونم چقدر بریزم.

__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
اچ تی ام ال غیر فعال می باشد



اکنون ساعت 03:39 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.



Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)


سایت دبیرستان وابسته به دانشگاه رازی کرمانشاه: کلیک کنید




  پیدا کردن مطالب قبلی سایت توسط گوگل برای جلوگیری از ارسال تکراری آنها