بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > جام جهانی فوتبال world cup

جام جهانی فوتبال world cup مسائل مربوط به جام جهانی فوتبال

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان جام جهانی 2010 کدام کشور است ؟
آلمان 5 8.33%
آرژانتین 21 35.00%
ایتالیا 9 15.00%
برزیل 8 13.33%
فرانسه 1 1.67%
انگلیس 2 3.33%
اسپانیا 8 13.33%
هلند 5 8.33%
اروگوئه 0 0%
مکزیک 1 1.67%
رأی دهندگان: 60. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-21-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

/همگام با جام‌جهاني2010-آفريقاي‌‌جنوبي/
جلسه اضطراري كاپلو با ملي‌پوشان انگليس

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس با بازيكنانش جلسه اضطراري برگزار كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه سان، شب گذشته در محل اردوي اين تيم پس از انجام جلسه تمريني، به مدت دو ساعت فابيو كاپلو در كنار شاگردانش حضور يافت و نقطه نظرات خود را در مورد بازي با الجزاير بيان كرد.

وي درعين حال به سخنان بازيكنانش گوش فراداد تا مشكلات را از زبان آنها بشنود.
جان تري، مدافع مياني تيم و عضو چلسي اظهار داشت‌:‌در اين جلسه بازيكنان و مربيان رودروي هم نشستند و مشكلات را با يكديگر در ميان گذاشتند. هريك از اعضا از مشكلات گفتند كه در پايان تصميماتي از سوي كادر فني گرفته شد.
تيم انگليس در دو بازي با آمريكا و الجزاير به تساوي رسيد و براي صعود نيازمند برد در بازي سوم برابر اسلووني است.

قدیمی 06-21-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

/همگام با جام‌جهاني2010-آفريقاي‌جنوبي/
دردسر تيم آمريكا براي بازي با الجزاير

خبرگزاري فارس: تيم آمريكا براي تمرين قبل از رويارويي با الجزاير دچار مشكل شد.

يه گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه نويه‌زورخرسايتونگ، تيم ملي آمريكا عصر روز گذشته براي انجام تمرين جهت بازي با تيم ملي الجزاير دچار مشكل زمين تمرين شد و نتوانست در نزديكي كمپ خود تمرين كند.

مقامات اين تيم به خاطر مشكلاتي كه براي زمين تمريني قبلي پيش آمده بود، با تلاش بسيار اقدام به تغيير محل تمرين كردند. بدين ترتيب شاگردان باب برادلي موفق شدند با اندكي تاخير برنامه‌هاي تمريني خود را براي جدال با تيم آفريقايي از گروه سوم، دنبال كنند.
قدیمی 06-21-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

/همگام با جام‌جهاني2010-‌آفريقاي‌جنوبي/
جيمز: خيال اسلووني راحت باشد، برنده انگليس است

خبرگزاري فارس: درواز‌ه‌بان تيم ملي فوتبال انگليس براي حريف روز چهارشنبه كري خواند.

به گزارش خبرگزاري فارس ديويد جيمز در گفت‌وگويي با ايندپنديت اظهار داشت:‌ اسلووني خيالش براي بازي با ما كاملا راحت و آسوده باشد و تلاشي براي برد نكند زيرا برنده بازي انگليس خواهد بود.

اين بازيكن 40 ساله كه پس از اشتباه روبرت گرين در بازي با آمريكا، در سايه فشار رسانه‌ها و مطبوعات در بازي با الجزاير از دروازه تيم بريتانيايي محافظت كرد، افزود: تك تك نفرات تيم ملي بر اين باور هستند كه برنده بازي با اسلووني مي‌شوند. البته حريف آتي ما تيمي راحت نيست ولي ما آنقدر پتانسيل داريم كه از سدشان عبور كنيم.

تيم انگليس پس از تساوي يك بر يك مقابل آمريكا و مساوي بدون گل با الجزاير،‌ روز چهارشنبه بازي سرنوشت‌سازي با اسلووني براي صعود به مرحله يك هشتم نهايي از گروه سوم اين پيكارها دا
قدیمی 06-21-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

احتمال خروج مولر و باداشتوبر از تركيب آلما‌ن‌

خبرگزاري فارس: منابع رسانه‌اي از احتمال دو تغيير در تركيب تيم ملي فوتبال براي بازي با غنا خبر مي‌دهند.

به گزارش خبرگزاري فارس روزنامه زوددويچه سايتونگ نوشت: يواخيم لو سرمربي ژرمن‌ها قصد دارد هولگر باد‌اشتوبر و توماس مولر‌، دو عضو جوان و بايرني آلمان را براي جدال سرنوشت ساز برابر غنا از تركيب بيرون بگذارد.

اين مربي معتقد است در بازي مقابل صربستان دو بازيكن جوان پراشتباه ظاهر شدند و شرايط باخت يك بر صفر را فراهم كردند.

آلمان‌‌ها كه سه امتياز اندوخته دارند، براي صعود به مرحله يك هشتم نهايي جام‌، نيازمند سه امتياز بازي با غنا هستند و مسئول فني آنان تلاش دارد تيمي كاملا بي عيب و نقص را روانه اين بازي بكند.

اين ديدار چهارشنبه در ورزشگاه ساكرسيتي انجام خواهد شد.

قدیمی 06-21-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

تيم ملي آلمان در ساكرسيتي تمرين نمي‌كند

خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتبال آلمان آخرين تمرين قبل از بازي با غنا را در ورزشگاه ساكرسيتي انجام نخواهد داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، يواخيم لو سرمربي ژرمن‌ها اظهار داشت: روز سه شنبه (فردا) تيم در ورزشگاه ساكرسيتي بنابه دلايلي حاضر نخواهد شد و تمرين نمي‌‌كند.

وي افزود: فيفا به ما اجازه داده بين ساعت 20 و 21 در ورزشگاه محل بازي تمرين كنيم؛ اما با توجه به ديري وقت و اينكه بايد مسافت زيادي را با اتوبوس طي كرده و بعد، باز گرديم از انجام تمرين در ساكر سيتي چشم پوشي مي‌كنيم.

مسئول فني 50 ساله ژرمن‌ها ادامه داد: ما در محل اردوي خود باقي مي‌مانيم و تمرين مي‌كنيم تا بازيكنان با مشكل خستگي روبرو نشوند.

قدیمی 06-21-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ریبری: همه دنیا به ما می خندند؛ همه ما با آنلکا هستیم

نمی خواستیم که آنلکا برود..من هم برخی مواقع از دست مربی تیم به شدت عصبانی شده ام.این اتفاقی است که در تیمهای باشگاهی مان نیز رخ می دهد.عجیب است که بازیکنی به این دلیل از اردوی تیمش اخراج شود

سایت گل- فرانک ریبری، ستاره تیم ملی فرانسه در صحبتهایی مشابه با اورا از وجود یک "جاسوس" در رختکن تیمش خبر داده؛ کسی که خبر درگیری و اهانت آنلکا به ریموند دومنک را در اختیار مطبوعات قرار داده است.

ریبری در صحبتهایی به یکی از شبکه های تلویزیونی فرانسه گفت:« همه ما تمایل زیادی داریم که بدانیم که این جاسوس کیست؟»

پاتریس اورا نیز اخیرا در صحبتهایی گفته بود:« مشکل فرانسه، آنلکا نیست، بلکه جاسوسی است که در میان ما وجود دارد.بایداین جاسوس را از اردوی تیم اخراج کرد.»

ریبری در گفتگو با مطبوعات کشورش نمی تواند خشم و ناراحتی اش را از شرایط کنونی خروسها مخفی نگه دارد و در این رابطه در صحبتهایی گفت:« همه دنیا به ما می خندند. دو یا سه روز است که شرایط و لحظات بسیار سختی را سپری می کنیم. ما در حال عذاب کشیدن هستیم و این بسیار بد است. فرانسه سختی می کشد. این را از ته قلبم می گویم که واقعا شرایط عذاب آوری را تحمل می کنم.اصلا شرایط خوبی نداریم..آن طور که شایسته بود نتوانستیم از پیراهن تیم ملی مان دفاع کنیم.مقابل اروگوئه سعی کردیم تا با حرکات فردی راه به جایی ببریم و اصلا خبری از بازی گروهی نبود»

ریبری ادامه داد:« با توجه به این جنجالها، دیگر از فوتبال خبری نیست . در حالی که بازی کردن در تیم ملی یکی از آرزوهای کودکان فرانسه است ولی از رقابتهای یورو2008 به بعد در این تیم چیزی به جز مشکل دیده نمی شود. »

اودر مورد درگیری آنلکا و دومنک ادامه داد:« آنچه آنلکا گفت، با آن چیزی که منتشر شد، تفاوت زیادی دارد.البته راز و رمزها باید در رختکن بماند. زمانی که آنلکا اردوی تیم ما را ترک کرد، من گریه کردم و تمام تیم پشت آنلکاست… ما نمی خواستیم که او برود. من هم در برخی از مواقع به شدت از دست مربی تیم عصبانی می شوم..این اتفاقی است که در تیمهای باشگاهی نیز ممکن است رخ دهد و اخراج یک بازیکن به این دلیل ، اصلا نرمال نیست.»

ریبری در بخش پایانی صحبتهایش ، انتشار شایعات مبنی بر درگیری او و یوان گورکوف را رد کرد و گفت:« این خبر صحت ندارد.من هیچ مشکلی با او نداشته ام. گورکوف بازیکن مهمی برای تیم ماست و واقعا به وجود او نیاز داریم.. من فهمیدم که او ناراحت است و برای صحبت کردن به نزد او رفتم.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 06-21-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

جملات روز: 21 ژوئن- اتوئو:حذف ما خواست خدا بود.

سایت گل- اظهارات افراد در مورد یادآوری خاطره ها، تعریف و تمجیدها و طعنه ها...اینها جواهرات مطبوعات ورزشی هستند. مروری بر جمله های برگزیده روز بیست ویکم ژوئن می اندازیم.

*اتوئو پس از حذف کامرون:«خدا این طور خواست.»

* پیک فربیک، مربی تیم ملی استرالیا:«تنها کاری که باید انجام دهیم، پیروزی با 4 گل مقابل صربستان است.»

* فرانک ریبری ، ستاره فرانسوی:«همه دنیا به ما می خندند.»

* کاپلو مربی تیم ملی انگلیس:« رونی مثل رونی بازی نکرد.»

* هری کیول، ستاره استرالیایی که پس از متوقف کردن توپ با دستش از زمین مسابقه اخراج شد:« نتوانستم از تماس دستم با توپ اجتناب کنم. شاید می بایست دست مرا قطع می کردند و آنرا به سمت دیگری می انداختند که این اتفاق نمی افتاد.»

* پانتلیس کاپتانوس، مهاجم یونان،حریف بعدی آرژانتینی ها:« آرژانتین 22 بازیکن فوق العاده و مسی را دارد.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 06-21-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

/گزارش خبرنگار اعزامي فارس از آفريقاي جنوبي/
جزئيات انفجار در مجاورت ورزشگاه ساكرسيتي تشريح شد

خبرگزاري فارس: پليس شهر ژوهانسبورگ با صدور اطلاعيه‌اي جزئيات انفجار روز گذشته در نزديكي ورزشگاه ساكرسيتي را تشريح كرد.

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از آفريقاي جنوبي، روز گذشته و چند ساعت مانده به مسابقه تيم‌هاي برزيل و ساحل عاج بود كه انفجار مهيبي در مجاورت ورزشگاه ساكر سيتي رخ داد كه توجه همگان را به خود جلب كرد.
پس از اين ماجرا فيفا با صدور اطلاعيه‌اي آزمايش يك كارخانه مهمات سازي را دليل اين انفجار دانست، اما خبرنگاران برخي كشورهاي اروپايي و ژاپني متقاعد نشدند و خبرهايي را در اين زمينه به كشورهاي خود مخابره كردند.
در همين زمينه اداره پليس شهر ژوهانسبورگ نيز با صدور اطلاعيه‌اي 4 بندي جزئيات اين حادثه را تشريح كرد.
اطلاعيه پليس ژوهانسبورگ به شرح زير است:

1- اين انفجار در يك كيلومتري ورزشگاه ساكرسيتي رخ داده و هيچ ارتباطي به جام‌جهاني ندارد. 2- كارخانه‌اي كه در آن انفجار رخ داده از سوي دولت آفريقاي جنوبي مجوز رسمي دارد. 3- در جريان شروع جام جهاني ساعت كارخانه تغيير كرده و تا چند ساعت مانده به مسابقات تعطيل مي‌شود و در روز گذشته اين انفجار چند ساعت مانده به بازي رخ داد. 4- با توجه به اين انفجار فعاليت كارخانه مهمات سازي تا پايان جام‌جهاني تعطيل شد تا تماشاگران ديگر دچار رعب و وحشت نشوند.
قدیمی 06-21-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

مسي: آرزو مي‌كنم در پايان جام با روني در بارسا هم‌تيمي شوم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: آرزو مي‌كنم وقتي جام جهاني تمام شد و به قهرماني رسيديم به بارسلونا بازگشته تا شاهد حضور وين روني در تيم باشگاهي‌ام باشم.

به گزارش خبرگزاري فارس ليونل مسي به خبرنگار روزنامه ديلي‌استار انگليس گفت: آرزوي من بازي در كنار وين روني است و اينكه منچستر يونايتد اجازه دهد او به بارسا بيايد. بازي در كنار او بسيار هيجان انگيز است.

بازيكن سال اروپا و جهان افزود: با سليقه‌هاي باشگاه بارسلونا آشنا هستم و فكر مي‌كنم مقامات تيم بسيار تلاش مي‌كنند امكان جذب روني را فراهم كنند.

مسي عنوان كرد: اگر در كنار روني بازي كنم، در حقيقت يكي از آرزوهاي بزرگم برآورده شده است.

قدیمی 06-21-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

قرار داد سرمربي تيم ملي فوتبال نيوزيلند تمديد مي‌شود

خبرگزاري فارس: در پي كسب نتايج درخشان در رقابت‌هاي جام جهاني فدراسيون فوتبال اين كشو از تمديد قرار داد ريكي هربرت خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت هرالد، يك مقام آگاه در اين زمينه اعلام كرد سازمان متبوع وي در تلاش است طي 4 سال آينده با اين مربي موفق به همكاري خود ادامه دهد و براي اين منظور قرارداد امضا كند.
هربرت توانست در بازي اول مقابل اسلوواكي تيمش را به تساوي يك بر يك برساند و روز گذشته با كسب تساوي يك بر يك مقابل قهرمان جهان باعث خلق نتيجه‌اي درخشان شد.
هربرت 49 ساله از سال 2005 اين مسئوليت را در اختيار دارد. قرارداد وي تا پايان پيكارهاي مذكور است.
پاسخ

برچسب ها
komodo, واکا واکا, وحدت افریقا, world cup 2010, دانلود

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش