اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود |

04-02-2012
|
 |
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 1,057
1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
گفت و گویی متفاوت با کارلوس کروش
گفت و گویی متفاوت با کارلوس کروش:
دیوانه ای اگر فکر کنی از هواپیما می ترسم/ تا به جام جهانی نرویم هیچ جا نمی روم
فوتبال ملی - این گفت و گو در مالزی با سرمربی تیم ملی گرفته شده است.
فرهاد عشوندی: وقتی شما این مصاحبه را می خوانید او به مسافرت رفته و این بار هم کمی با دلخوری از ایران رفته. البته قطعا بر می گردد اما دلخور است از اینکه چرا گروهی از مسئولان فدراسیون فوتبال موج جدیدی از فشارها را آغاز کرده اند تا یک دستیار ایرانی را به کادرفنی تحمیل کنند. با این وجود کروش در این گفت و گو که تقریبا یک ماه قبل در مالزی با او انجام شده است به صراحت می گوید:« مردم نگران من نباشید. هیچ جا نمی روم قبل از اینکه با ایران به برزیل رسیده باشم.» در این گفت و گو ، سرمربی محبوب تیم ملی کمی از زندگی یکساله در ایران ، علایق و سرگرمی هایش گفته. از مشکلاتش حرف زده و چیزهایی که برای موفقیت نیاز دارد. این آخرین گفت و گوی تفصیلی است که کروش در 3 ماه اخیر با نشریات یا رسانه های ورزشی ایرانی انجام داده است. گفت و گویی در هتل ماریوت شهر کوالالامپور ، ساعتی پس از مشخص شدن حریفان نهایی ایران برای رسیدن به جام جهانی.
از راه رسیدن به جام جهانی شروع کنیم. از قرعه ای که دارید.
فقط می خواستم بگویم که کار دشواری در پیش داریم اما کاملا مطمئنم که شانس زیادی دارییم، فرصت خوبی داریم تا آماده این دور از مسابقات شویم و سهمیه بازی های برزیل را به دست بیاوریم. به شدت معتقدم که از عهده این کار بر می آییم. چیزی که باید به تمام هواداران تیم در ایران، در همه دنیا بگویم این است که گروه خیلی سختی داریم؛ بازی جلوی ازبکستان، بازی دوباره جلوی قطر، بازی با کره و لبنان سخت است. با مربیان دیگر حرف زده ام و می دانم حتی عمان و قطر، همه شان، برنامه خیلی جاه طلبانه و خوبی دارند تا تیم شان را آماده این مرحله کنند. بنابراین وظیفه ما این است، مسولیتی که داریم این است که در این 3 ماه باقی مانده، برنامه قوی و جاه طلبانه ای برای تیم ملی خودمان بریزیم. باید شروع خیلی خوبی داشته باشیم. ما 9 امتیاز... ببخشید، ما 6 بازی تا نوامبر داریم بنابراین باید آماده باشیم چون این مسابقات خیلی سخت است و این چند بازی هم در برهه ای برگزار می شود که هنوز فصل شروع نشده یا جا نیفتاده؛ یعنی می توانند باعث شوند ما در جام جهانی بعدی باشیم یا نباشیم. بنابراین یک بار دیگر می گویم که ما فرصت و شانس خوبی داریم؛ وظیفه ما این است که حتی اگر بهترین برنامه آماده سازی را در آسیا نداریم، دست کم همسطح بقیه تیم ها باشیم.
اگر بخواهیم به جام جهانی برویم، چه کار باید بکنیم؟ هم مردم و هم فدراسیون...
کار...گاهی اوقات وقتی می گویی کار، یک کم به هم ریخته، یک کم غیر منطقی به نظر می رسد. به نظر خنده دار می رسد: کار. خوب همه کهر می کنند! اما من دارم درباره کاری که خودمان باید انجام دهیم، حرف می زنم، دارم درباره هوشمندانه کار کردن حرف می زنم. وقتی بهتر از دیگران کار کنی موفق می شوی... البته آسان نیست که باهوش تر و سریع تر از دیگران کار کنی، که یک قدم جلوتر از آنها باشی. کل ماجرا این است که یک قدم جلوتر از بقیه باشی، وقتی بقیه تیم ها تازه به این نقطه می رسند، تو باید این مرحله را رد کرده باشی. حرف من این است... بنابراین توصیه من، پیشنهاد من به هواداران، به مدیران فوتبال ایران در حال حاضر این است که باید با هم بنشینیم و به اهداف مان فکر کنیم، باید به رویاهای مان فکر کنیم. پس بیایید در کنار هم کار کنیم، یک برنامه خیلی قوی و جاه طلبانه برای حمابت از تیم ملی بریزیم. هدف من این است، آرزویم این است ، وظیفه و مسولیت من این است که همه بدانند و گوش به زنگ باشند که باید برای بازی با ازبکستان و قطر آماده باشیم چون بازی آسان وجود ندارد.
برای اینکه تیم خوبی بسازید، چند هفته اردو لازم است؟
فقط وقتی در این باره حرف می زنم که همه چیز در اختیارم باشد.
خیلی ها در ایران می گویند که اگر هواپیمای چارتر در اختیار تیم ملی قرار بگیرد، دیگر مشکلی نخواهید داشت. آرزو نمی کنید که تیم هواپیمای چارتر داشت؟
تا ببینیم چه می شود. گاهی اوقات برای بعضی بازی ها لازم داریم، برای بعضی بازی های دیگر هم نه. بستگی به زمان بازی مان، زمان سفر دارد. مهم این است که الان وقت زیاد حرف زدن نیست، وقت عمل کردن است. باید ببینیم برنامه چه جوری می شود، چی داریم. احتمالا بعضی بازی ها به چارتر احتیاج دارند، بعضی ها؛ بعضی ها هم نه.
کمی برگردیم به عقب تر. هنوز هم باورش سخت است که کارلوس کروش هدایت ایران را قبول کرده است.
وقتی تیم ملی پرتغال را ترک کردم- چیزی که خواسته شخصی خودم هم نبود- در آن زمان تمام فکر و ذهنم روی رسیدن به جام ملت های اروپا و بازی در آن و بعد جام جهانی برزیل بود که متاسفانه ماجرای مربوط به کمیته دو پینگ پیش آمد و من اخراج شدم؛ البته خوشبختانه دادگاه جریمه ای را که برای من در نظر گرفته بودند، برداشت ولی بازهم فکر می کردم آنها به اندازه کافی مجازات نشده اند، باید به خاطر رفتارشان با من مجازات شدیدی برای شان در نظر گرفته می شد ولی متاسفانه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پرتغال این کار را نکرد. وقتی پرتغال را ترک کردم، چند تا پیشنهاد داشتم. دیگر مطمئن بودم شانس حضور در یورو 2012 را ندارم پس به پیشنهادهاییفکر کردم که می توانست مرا به برزیل برساند. یکی شان کره جنوبی بود، ژاپن هم همین طور؛ و به خاطر حوادثی که اتفاق افتاده بود، نمی توانستم دنبال این پیشنهادها را بگیرم. چون امکان فعالیت نداشتم. بعد از آن ماجراها، ایران جلو آمد. با فدراسیون مذاکره کردم و آنها به من گفتند، هدف شان حضور در برزیل است. این هدف خود من هم بود، بنابراین کار ساده ای بود. پل ارتباطی بین ما برقرار شد. این پل این بود که ایران می خواست در برزیل باشد و من هم به خاطر کارنامه ام می خواستم در برزیل باشم.
از عربستان، قطر و موزامبیک هم پیشنهاد داشتید. چرا پیشنهاد ایران را قبول کردید؟
مورامبیک هیچ وقت از من دعوت نکرد؛ این حقیقت ندارد.اگر این پیشنهاد بود شاید تصمیم دیگری می گرفتم اما دعوتی از تیم ملی کشورم نداشتم. من هم از باشگاه ها پیشنهاد داشتم و هم از تیم های ملی ولی در آن زمان، دادگاه ورزشی در سوییس هنوز تصمیم گیری نکرده بود، بنابراین باید منتظر رای دادگاه می ماندم. و وقتی رای اعلام شد، ایران دوباره پا جلو گذاشت و با توجه به پلی که بین ما وجود داشت، تصمیم گیری ساده بود. ایران منتظر من ماند و این ما را به هم رساند.
زندگی در ایران برای تان راحت است؟ مثلا یک سال است که در هتل زندگی می کنید. زمان زیادی است. مشکلی ندارید؟
دوست ندارم درباره مشکلات شخصی ام جلوی مردم حرف بزنم. بله، بله، من یک سری مشکلات دارم اما دوست ندارم جلوی دیگران از آنها حرف بزنم. این چیزی است که می خواهم با رییس درباره اش حرف بزنم ولی یک سری چیزها هستند که دوست دارم ببینم آماده شده اند، روبراه هستند؛ ولی هیچ وقت درباره مسایل خودم حرف نمی زنم؛ ولی دوست دارم جلوی همه از مشکلات تیم ملی حرف بزنم چون به مردم تعلق دارد، به بازیکنان و مربی تعلق دارد و آنها حق دارند بدانند چه اتفاقی دارد می افتد. همه چیز باید برای مردم توضیح داده شود، روشن شود و باید بفهمند چه می گذرد.
یعنی تمام وقت شما در ایران به کار کردن می گذرد؟
نه؛ لحظات دلپذیری داشتم، رفتم موزه، تیراندازی کردم. فیلم می بینم، کتاب می خوانم...خیلی کارها. من در ایران کلی کار دارم که باید انجام دهم. در ایران باید در روز 26 ساعت وقت داشته باشم. خیلی کار دارم و اغلب سرم شلوغ است. ولی خیلی جاهای جذاب هم هست که دوست دارم ببینم شان.
از ایران، مردمش، تهران... از همه چیز خوش تان می آید؟
همه چیز، نه. از ترافیک آن می ترسم. وقتی رانندگی می کنم، رانندگی که نه، وقتی توی ماشین هستم، کلی شوماخر می بینم که فکر می کنند خیلی کار دارند. واقعا چطور با این سرعت لایی می کشند و رانندگی می کنند؟
غذاهای ایرانی را دوست دارید؟
بله، خیلی زیاد. اما شیرینی ها و میوه ها برایم جاب تر هستند.
از بین غذاهای ایرانی کدام را خیلی دوست دارید؟
بیشتر از غذاها ، میوه های تان مرا شیفته کرده. عاشق هندوانه های ایران هستم... همین امروز صبح هم هندوانه خوردم. ولی واقعا هندوانه های ایران چیز دیگری هستند . اصلا هندوانه اینجا طعمی نداشت. با خودم گفتم ببین اسمش را هم گذاشتند هندوانه. هندوانه های شیرین ایران ، هیچ جای دیگر دنیا پیدا نمی شود.
غذا چطور؟
من بیشتر میوه می خورم. برایم خیلی مهم است که هیکلم روی فرم باشد!
خاویارچطور؟
گاهی . حرف ندارد.
ولی خیلی گران است؟ قرارداد شما طوری است که می توانید بخرید!
بله، گران است اما من هدیه گرفتم! من هم پولم نمی رسد که بخرم ( می خندد)
کجای ایران را دوست دارید؟ اصفهان، شیراز، ...
نمی توانم این را بگویم چون درست نیست. اگر یک جا را بگویم ، آن یکی می گوید چرا شهر ما را دوست نداشتی. فکر می کنم همه جای ایران زیبا باشد و دیدنی.
نه، مثلا در اصفهان جاهای تاریخی داریم...
اصفهان رفته ام و آن جا را خیلی دوست دارم.. من رشت و انزلی هم رفتم. خیلی شهرهای ساحلی قشنگی هستند و تماشاگران شان هم مدام تشویقم می کنند! یا مثلا تبریز. زیباترین بخش سفرم به تبریز این بودکه با ماشین سفر کردیم. در ایران بعضی ها می گویند من از پرواز می ترسم که این طور نیست؛ حتی تو هم اگر فکر کنی من از پرواز می ترسم ،باید دیوانه باشی من عمرم را در پروازها گذراندم _ اما اگر با ماشین به تبریز بروید، می توانید روستاها را ببینید، ایران واقعی را ببینید، با 7 یا 8 ساعت رانندگی فرصت دیدن مزرعه ها را پیدا می کنید... این خوب است. این کار را به خاطر ترس از پرواز انجام نمی دهم، این کار را می کنم چون می خواهم روستاها را ببینم. می خواهم ببینم در کشوری که کار می کنم شهرها و روستاهایش چه شکلی دارند.
دوست دارید با مردم، مثلا کشاورزها حرف بزنید؟
متاسفانه خیلی از مردم انگلیسی بلد نیستند... با این حال من به کمک مترجم با دیگران خوب ارتباط برقرار می کنم. ولی این مشکلی است که باید درست شود.
مثلا همین حالا شما مترجم هم ندارید.
بله، یکی از مسایل مهم برای من، ارتباط برقرار کردن با فدراسیون است. ارتباط برقرار کردن، کلید یک رابطه خوب با مردم است. این یکی از مشکلاتی است که باید در تیم ملی حل شود. باید راه حلی برای ان پیدا کنیم چون می خواهم این مشکل برطرف شود.
خیلی از منتقدان تیم ملی ایراد می گیرند که چرا شما به دعوت از دورگه ها برای تیم ملی اعتقاد دارید. چرا قرار است تعدادشان زیاد شود.
مساله تعداد این بازیکنان نیست، مساله وظیفه من است که باید ببینم بهترین بازیکنان برای تیم کجاها هستند، کدام شان لیاقت حضور در تیم ملی را دارند؛ و وظیفه من این است که این فرصت را در اختیارشان بگذارم. اگر این بازیکنان در تهران، تبریز یا استکهلم یا لندن هستند، وظیفه من این است که آنها را به تیم ملی بیاورم... اگر لیاقتش را دارند. دژآگه الان در تیم است و ما بقیه را هم زیر نظر گرفته ایم. اما هنوز هیچ تصمیمی نگرفته ایم.
بعضی از مربی ها می گویند ما بهترین بازیکنان را در همین لیگ داریم ولی به نظرم شما به این اعتقاد دارید که ایران یرای همه ایرانیان است؟
نه؛ نمی دانم که بقیه مربی ها چه فکری می کنند ولی به انها احترام می گذارم چون فوتبال، بازی عقاید مختلف است. بنابراین هرکسی می تواند بگوید چه چیزی می خواهد.
نه، منظورم این بود که شما فکر می کنید تیم ملی ایران برای همه ایرانی ها است، نه فقط برای تبریز، تهران و...
قطعا، قطعا.
و حالا مثلا رضا گوچی هم هست. او بازیکن خوبی است؟ می تواند به تیم ملی ما کمک کند؟
این طور فکر می کنم.
الان تیم ملی آلمان تیم خوبی شده چون از همه بازیکنانی که ریشه های غیر آلمانی دارند، دعوت کرده اند. شما هم می خواهید تیم ملی مثل آلمان شود؟
بله. می خواهم بازیکن های خوب را به تیم ملی بیاورم چون وقتی با ژاپن، کره و استرالیا بازی می کنید، با بازیکنانی روبرو می شوید که تجربه بازی های بین المللی زیادی را دارند و به این بازیکنان نیاز داریم چون تجربه بین المللی را نمی شود خرید.
هربار که به اروپا سفر می کنید و سفرتان طولانی می شود، مردم می گویند کروش دیگر به ایران بر نمی گردد چون هر بار با رییس فدراسیون ، سرپرست تیم مشکل دارید. بعد از بازی با اندونزی...
این غلط است. من با هیچ کسی مشکل ندارم. و اگر هم داشته باشم، وظیفه ام این است که برای ان راه حل پیدا کنم. آقای کفاشیان مشکل درست نمی کند، راه حل پیدا می کند. وظیفه من این است که اگر این راه حل از آن یکی بهتر باشد، این یکی را انتخاب کنم. مساله مشکل داشتن نیست، اگر یک راه حل برای یک مشکل بهتر از آن یکی باشد، ما باید آن را انتخاب کنیم... من برای تیم ملی دنبال راه حل های خوب می گردم، این وظیفه من است... من به رییس اعتماد دارم. اما اگر یک راه حل خوب نبود، باید رهایش کنیم. اگر این زمین خوب نیست، یک زمین دیگر انتخاب می کنیم. نه گریه، نه شکایتی، نه توجیهی، نه؛ اگر زمین بد است، عوضش می کنیم؛ اگر غذا بد است، عوضش می کنیم. من اینجا هستم تا همه با هم به برزیل برویم برای جام جهانی.تا آخرین لحظه هم می مانم و تلاش مان را می کنیم.
شما با آقای کفاشیان مشکل دارید؟ به نظر من ، شما دوستی خوبی با هم دارید.
بله، به عنوان یک انسان او را دوست دارم و به او اعتماد دارم. اما دوستی یک چیز است، کار یک چیز دیگر. و حالا زمان کار کردن است. ما با هم خیلی دوستانه کار می کنیم.
می توانید با او کار کنید؟
قطعا. به همین خاطر این جا هستم.
شما خیلی چیزها را در ایران تغییر دادید، از ذهنیت بازیکنان تا لباس تیم. به نظرم می خواهید ایران یک تیم حرفه ای باشد؟
بله.
برای همین بود که لباس تیم را هم عوض کردید؟
نه؛ وقتی ایران بازی می کند، میلیون ها نفر آن را نگاه می کنند، برای همین بهترین ها را لازم دارید. تصویری که می بینند، تصویر کشور است، تصویر مردم آن است، بنابراین چرا باید لباسی را بپوشیم که زیاد خوب نیست؟
یعنی فکر می کنید حالا لباس تیم خوب است؟
باید بهتر شود. ولی من می خواهم آدم های حرفه ای دور و برم باشند، آماتور نمی خواهم چون فوتبال را نمی فهمند.من ذهن فوتبالی می خواهم. اگر آنها یک توپ فوتبال انتخاب کنند، توپ خوبی نمی آورند. بعضی ها ممکن است به جای توپ، طالبی بیاورند. ما به آدم های حرفه ای احتیاج داریم.
شما می خواهید همیشه برنده باشید. در بازی با بحرین ما 6 بر صفر جلو بودیم اما روی یک توپ عصبانی شدید و آقای پولادی را نشان دادید. نمی شود راحت بنشینید؟
نه، مساله انجام دادن کار درست در جریان بازی است. باید 90 دقیقه کارتان را درست انجام دهید. بازیکنان باید 90 دقیقه با تمرکز بازی کنند. در بازی آخرمان با قطر، خوردن یک گل اینطوری، گل آخر، خطرناک است، خیلی خطرناک است. تمرکزی در کار نبود. و فردا اگر در بازی با ژاپن، یک گل این طوری بخورید، می بازید. من از بازیکنانم 90 دقیقه تمرکز می خواهد، که کارشان را درست انجام دهند. تمرکز و درست انجام دادن کار.
با بازیکنان بزرگی کار کرده اید، بکام، رونالدو... حالا هم با بازیکنان ایرانی کار می کنید. می شود ایرانی ها را با آن ها مقایسه کرد؟
نه، منصفانه نیست. سطح رقابت در ایران با انگلیس، با پرتغال، با ایتالیا فرق دارد. بازیکنان ایرانی خیلی خوب هستند، می خواهند یاد بگیرند، پیشرفت کنند، می خواهند بازیکنان بهتری شوند و این برای من مهم است و از این بابت خوشحالم.

04-02-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
سپاسها: : 7,242
6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
دیدار کی روش و مارادونا (عکس)
كارلوس كیروش در طول سفر خود به امارات علاوه بر قطعی كردن یك بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال این كشور، دیداری هم با مارادونا داشت و درباره آخرین وضعیت خلتعبری با او صحبت كرد.
هوشنگ مقدس،نماینده فدراسیون فوتبال ایران در امارات در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره سفر سرمربی تیم ملی فوتبال به امارات توضیح داد: كارلوس كیروش روز یكشنبه از تهران به دوبی رفته بود. او در دوبی در باشگاه ایرانیان اقامت داشت و در مدت حضورش در این شهر دیداری با یوسف سركال، رئیس كمیته انتقالی فدراسیون فوتبال امارات داشت كه آنها در این دیدار درباره برگزاری یك بازی دوستانه با هم صحبت كردند.
وی افزود: طبق توافق طرفین قرار شد تیمهای ملی فوتبال ایران و امارات روز 23 فروردین (17 آپریل) دیداری دوستانه در دوبی برگزار كنند.
*** دیدار کی روش با سرمربی الوصل در دوبی
مارادونا خطاب به كیروش: خلعتبری را هروقت بخواهید به ایران می دهیم
همچنین كیروش در مدت زمان اقامت كوتاه خود در دوبی دیداری با دیگو مارادونا سرمربی كنونی الوصل امارات داشت تا درباره آخرین وضعیت محمدرضا خلعتبری ملیپوش ایرانی این تیم با یكدیگر صحبت كنند. در این گفتوگو مارادونا از حضور خلتعبری در تیم ملی ایران استقبال كرد و خطاب به كیروش گفت: خلعتبری بازیكن خوب و توانمندی است. از اینكه او در تیم ملی ایران بازی میكند خیلی خوشحالم. من ایران و تیم ملی این كشور را دوست دارم. آرزو دارم روزی به ایران سفر كنم و حتی دوست دارم روزی سرمربی تیم ملی ایران شوم اما در حال حاضر ایران سرمربی بزرگی مثل شما دارد و حالا دیگر فرقی نمیكند كه كدام یك از ما سرمربی این تیم باشیم!
سرمربی آرژانتینی الوصل در ادامه صحبتهایش با كیروش گفت: شما هر زمان خلتعبری را بخواهید من او را در اختیارتان قرار خواهم داد. حتی اكر اردوهای ایران در خارج از روزهای فیفا دی باشد. برای من موفقیت الوصل مهم است اما تیم ملی ایران بازیهای مهمی را در پیش دارد و از اینكه خلعتبری بتواند به تیم ملی كشورش كمك كند استقبال می كنم.
*** سفر به لبنان و تماشای لیگ این كشور
كیروش چهارشنبه امارات را به مقصد لبنان ترك كرد تا بازی تداركاتی تیم ملی این كشور را مقابل مصر تماشا كند اما این بازی لغو شد و روز جمعه دیدار تیمهای الصفاء و طرابلس را در چارچوب لیگ لبنان از نزدیك تماشا كرد.
*** سفر كیروش به اروپا برای صحبت با چند بازیكن ایرانیالاصل
سرمربی تیم ملی سپس به دوبی بازگشت و دیروز شنبه (31 مارچ) عازم فرانكفورت شد. كیروش ابتدا كار یك بازیكن ایرانی را كه در لیگ دسته دوم آلمان توپ میزند زیر نظر میگیرد و پس از آن قرار است به بلژیك برود و با رضا قوچانی بازیكن ایرانیالاصل باشگاه سنت ترویدن این كشور دیدار و گفتوگو كند. گفته میشود قوچانی همانند اشكان دژاگه مشكل سربازی دارد و قرار است كیروش نگرانیهای این بازیكن را برای بازی در تیم ملی مرتفع سازد. همچنین سرمربی پرتغالی تیم ملی پس از آن به هلند میرود تا بازی حمید زرباف را كه در لیگ این كشور توپ میزند زیر نظر بگیرد.
كارلوس كیروش پس از پایان سفر خود به اروپا 11 آپریل (23 فروردین) به ایران بازمیگردد تا یكی، دو روز پس از آن اردوی تیم ملی را برای دیدار دوستانه با تیم ملی امارات زیر نظر بگیرد. پیش از این رسانه های نیجریه ای از قطعی شدن دیدار ایران و نیجریه در روز سی فروردین خبر داده بودند
*** دیدار با دو بازیكن ایرانی در لیگ سوئد
كیروش پس از آن با سفر به سوئد عملكرد دو بازیكن ایرانی كه در لیگ این كشور شاغل هستند را ارزیابی می كند. امین نظری و آرش بیات دو بازیكنی هستند كه كیروش آنها را زیر نظر خواهد گرفت.
به گزارش ایسنا، كارلوس كیروش پس از پایان سفر خود به اروپا 11 آپریل (23 فروردین) به ایران بازمیگردد تا یكی، دو روز پس از آن اردوی تیم ملی را برای دیدار دوستانه با تیم ملی امارات زیر نظر بگیرد. پیش از این رسانه های نیجریه ای از قطعی شدن دیدار ایران و نیجریه در روز سی فروردین خبر داده بودند.
در شرایطی سرمربی تیم ملی به گفته مقدس با برگزاری دیدار برابر امارات موافقت کرده که استقلال، پرسپولیس و سپاهان سه نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا در روزهای بیست و نهم و سی فروردین درگیر این بازیها هستند و نمایندگان امارات هم باید دیدارهایشان در لیگ قهرمانان آسیا را در همین روزها برگزار کنند. ضمن اینکه طبق برنامه هفته سی و یک لیگ برتر باید در روزهای یکم، دوم و سوم اردیبهشت برگزار شود.
|
کاربران زیر از mohammad.90 به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
|
|

04-02-2012
|
 |
کاربر فعال
|
|
|
|
اشکان دژاگه تابستان پدر می شود
اشکان تابستان پدر میشود/دژاگه: حالا احساس میکنم بالغ شدهام + عکس
فوتبال جهان - بازیکن تیم ملی بسیار خوشحال است که به زودی پدر می شود.
به گزارش خبرآنلاین؛اشکان دژاگه، بازیکن محبوب وولفسبورگ و ملیپوش جدید فوتبال کشورمان، هشتم فروردینماه در گفتوگو با بیلد از خوشحالی زایدالوصف خود بابت باردار بودن همسرش خبر داد و اعلام کرد دخترش اوایل تابستان به دنیا خواهد آمد. دژاگه پس از پیروزی وولفسبورگ مقابل هامبورگ که با درخشش او حاصل شد، به بیلد گفت: در کنار این پیروزی من بسیار خوشحالم که زندگیام در حال پیشرفت است و بهزودی پدر خواهم شد. همسرم شقایق باردار است و دخترم در ماه ژوئن (تیر) به دنیا خواهد آمد. حالا احساس میکنم که بزرگ و بالغ شدهام.
بیلد در پایان مصاحبه با دژاگه نوشت: اشکان دسامبر (دی) گذشته با شقایق، نامزد ایرانی خود ازدواج کرد و حالا در انتظار ورود دخترش به زندگیاش است. این در حالی است که در کنار زندگی شخصی و زندگی حرفهای، او نیز در حال رسیدن به بلوغ است. دژاگه که اخیراً پیراهن تیمملی ایران را بر تن کرده، در این فصل برای وولفسبورگ خوش درخشیده و پس از بازی مقابل هامبورگ مورد تمجید سرمربی خود نیز قرار گرفت. ماگات پس از این دیدار گفت: اشکان عالی بود. او نابغه است و در این بازی سنگین بارها و بارها نبوغ خود را نشان داد. او در این دیدار بدون اشتباه ظاهر شد و با دریبل زیبا و نفوذ عالیاش، پاس گل ارزشمندی به اندزوکیچ داد و زمینهساز پیروزی ما شد.
بیلد در پایان نوشت: همه اینها در حالی است که قرارداد دژاگه با وولفسبورگ ژوئن 2013 به پایان خواهد رسید اما به گفته رضا فاضلی، مدیر برنامههای او ماگات خواهان ادامه همکاری با این بازیکن است و امکان تمدید این قرارداد وجود دارد.
ناگفته نماند اشکان دژاگه و همسر ایرانیاش هر دو متولد تهران هستند و 2 دیماه سال گذشته مراسم عروسی خود را در هتلی در رم ایتالیا برگزار کردند، مراسمی باشکوه با آیین و سنّت کاملاً ایرانی.

04-02-2012
|
 |
کاربر فعال
|
|
|
|
بازی تدارکاتی تیم ملی ایران با ژاپن
- تیم ملی ایران با ژاپن مسابقهای تدارکاتی برگزار میکند.
به گزارش خبرآنلاین؛ تیم ملی فوتبال ایران اواخر اردیبهشت یا اوایل خردادماه یك مسابقه تداركاتی با تیم ملی ژاپن برگزار میكند. ایران درخواست برگزاری این مسابقه را داده و ژاپنیها هم با این درخواست موافقت كردهاند. آنها فقط یك شرط برای برگزاری این مسابقه دارند. شرط آنها این است كه این مسابقه در محل اردوی تمرینی ژاپن برگزار شود. ژاپن در تاریخ مورد نظر، یك اردوی تداركاتی در فرانسه یا تركیه خواهد داشت كه احتمال برگزاری اردوی آنها در تركیه، بیشتر از فرانسه است. با این حساب تیم ملی ایران یك مسابقه تداركاتی با تیم ملی ژاپن برگزار میكند. كره جنوبی حریف ایران در مسابقات انتخابی جام جهانی است و كارلوس كروش به خاطر شباهت سبك بازی ژاپن و كره، ژاپن را برای برگزاری یك مسابقه تداركاتی انتخاب كرده است.
کاربران زیر از SOHRAB_HAZHII به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
|
|

04-04-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
کشف جدید کی روش در سوئد/عکس
کشف جدید کی روش در سوئد/عکس
کارلوس کی روش در سفر به سوئد تماشاگر بازیکن ایرانی الاصلی که نام و آوازه اش در سوئد پیچیده و نام خود را به عنوان پدیده مطرح کرده است بود. او با 18 سال سن، یکی از هافبک های کلیدی تیمش به حساب می آید.
کارلوس کی روش در سوئد، تماشاگر بازی دو تیم مالمو و گفله بود. بهانه تماشای این بازی نیز تنها حضور یک نفر بود؛ امین نظری. این بازیکن ایرانی الاصل که نام و آوازه اش در سوئد پیچیده، نام خود را به عنوان پدیده مطرح کرد. او با 18 سال سن، یکی از هافبک های کلیدی تیمش به حساب می آید. او از سال 2008 در ماملمو حضور داشته و در تیم های پایه بازی می کرد اما از سال 2011 به تیم اول نقل مکان کرده است.
او دو سال است که در مالمو حضور دارد. نظری در سال 1993 در سوئد از پدری ایرانی و مادری فیلیپینی متولد شده است و سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی سوئد در دو رده را دارد. او یک دوره برای تیم زیر 17 ساله های سوئد بازی کرده و سه گل برای این تیم به ثمر رسانده است. همچنین در تیم زیر 19 ساله ها هم سابقه بازی دارد و در شش بازی سه گل را وارد دروازه حریفان کرده است. او از سال 1998 در تیم مالمو حضور دارد و قراردادش در سال 2013 به پایان می رسد. قیمتی که برای خرید این بازیکن تخمین زده شده 45 هزار تا 50 هزار دلار بوده است.
امین نظری آخرین بازی ملی اش با پیراهن زیر 19 ساله های سوئد مقابل تیم ایتالیا بوده است. نظری در این بازی در دقیقه 88 گل تساوی تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. امین نظری برادری به نام امید نظری دارد که دو سال از او بزرگ تر است. امید هم مانند برادرش در مالمو بازی می کرده اما فصل گذشته به تیم آنجل هولمز پیوست و برای این تیم بازی می کند. امین نسبت به برادر بزرگترش بازیکن شناخته شده تری است و کارنامه بهتری هم دارد.
این بازیکن یک متر و 80 سانتی متری، در حال حاضر یک مشکل برای حضور در ایران دارد و آن مشکل سربازی اش است. روز گذشته کی روش با یکی از نزدیکان تیم ملی تماس گرفت و این مشکل را با او در میان گذاشت که قرار شد مذاکراتی با سازمان نظام وظیفه برای صدور کارت معافیت او صورت بگیرد. نظری شانس زیادی برای حضور در تیم ملی دارد و به احتمال زیاد پیش از بازی ازبکستان دعوت خواهد شد. او در تیم باشگاهی اش هم پست با جواد نکونام در تیم ملی است.
|
|
|

04-05-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
پنجشنبه 17/01/1391 17:25
18 بازيکن به اردوي تيم ملي فوتبال دعوت شدند
مدير رسانه اي تيم ملي فوتبال ايران از دعوت 18 بازيکن به اردوي تيم ملي براي ديدار دوستانه با تيم ملي امارات خبر داد.
مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال ایران از دعوت 18 بازیکن به اردوی تیم ملی برای دیدار دوستانه با تیم ملی امارات خبر داد.
خسرو والی زاده روز پنجشنبه در این باره گفت: ازسوی کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی ایران 18 بازیکن برای حضور در یک اردوی چهار روزه از 26 تا 29 فروردین ماه جاری و دیدار دوستانه با تیم ملی امارات در دوبی دعوت شدند.
این بازیکنان باید ساعت 13 روز شنبه 26 فروردین ماه خود را در محل هتل اوین به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند. آنها صبح 27 فروردین یک جلسه در تهران تمرین خواهند داشت و همان شب عازم دوبی خواهند شد. اعضای تیم ملی کشورمان روز 28 فروردین نیز یک جلسه در دوبی تمرین خواهند کرد و 29 فروردین با تیم ملی امارات دیداری دوستانه و تدارکاتی برگزار خواهند کرد. تیم ایران قرار است پس از این دیدار عازم ایران شود.
اسامی بازیکنان دعوت شده به این اردو به شرح زیر است:
محسن فروزان، شهاب گردان، حسین ماهینی، شجاع خلیل زاده، سیامک کوروشی، امیرحسین صادقی، احسان حاج صفی، قاسم حدادی فر، رضا حقیقی، پیام صادقیان، پژمان نوری، محمد غلامی، آرش افشین، کریم انصاریفرد، قاسم دهنوی، محمد قاضی، یعقوب کریمی، محمدرضا خلعتبری.
والی زاده افزود: به دلیل درگیر بودن تیم های استقلال، پیروزی و سپاهان در رقابتهای لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا، از این سه تیم هیچ بازیکنی به این اردو دعوت نشده است.
|
|
|

04-08-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
ایران - شیلی ۲۵ مردادماه در اروپا
فوتبال ملی - تیم ملی فوتبال ایران با تیم ملی شیلی دیدار تدارکاتی برگزار خواهد کرد. مهدی محمد نبی دبیر کل فدراسیون فوتبال از برگزاری دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران با تیم ملی شیلی خبر داد و گفت:« فدراسیون فوتبال شیلی برای انجام بازی دوستانه با تیم ملی ایران، پیشنهادی را به فدراسیون ایران ارائه کرده بود که ما کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی را در جریان آن قرار دادیم. او هم با انجام این مسابقه تدارکاتی موافقت کرد.»
او این را گفت و ادامه داد:« بنابراین تیم ملی از 15 آگوست (25 مرداد ماه) اردویی را در اروپا خواهد داشت و در همان اردو با تیم ملی شیلی دیدار خواهد کرد.»
پیش از این تنها دیدار تدارکاتی تیم ایران با امارات قطعی شده بود. همچنین رایزنیهای فدراسیون برای بازی تدارکاتی با تیمهای نیجریه و ژاپن همچنان ادامه دارد.
|

04-08-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
منصوریان رسما سرمربی تیم فوتبال زیر 22 سال شد
منصوریان رسما سرمربی تیم فوتبال زیر 22 سال شد
تیم فوتبال زیر 22 سال ایران چندی پیش به منظور پشتوانه سازی و طبق تاکید کنفدراسیون فوتبال آسیا تشکیل و مارکار آقاجانیان به عنوان مربی این تیم انتخاب شد.
با این حال علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال از انتخاب علیرضا منصوریان به عنوان سرمربی این تیم خبر داد و گفت: در صحبتی که با کیروش داشتیم مقرر شد منصوریان هدایت تیم زیر 22 سال را برعهده بگیرد. این تیم برای المپیک آماده میشود.
کفاشیان در پاسخ به این سؤال که گفته میشود کیروش با این موضوع موافق نبوده و اینکه آیا نبی در این انتخاب نقشی داشته یا خیر اظهار داشت: کیروش خودش درخواست کرد که منصوریان هدایت این تیم را برعهده بگیرد و نبی نقشی در این کار نداشت
|

04-08-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
گوچی: من ایرانی هستم ، بازی کردن در تیم ملی برایم افتخار است
پیشنهاد کلن آلمان برای بازیکنی که کروش او را می خواهد/ گوچی: من ایرانی هستم ، بازی کردن در تیم ملی برایم افتخار است
فوتبال ملی - رضا قوچان نژاد می گوید مشکل خاصی برای پیوستن به تیم ملی ایران ندارد.
به گزارش خبرآنلاین؛رضا قوچان نژاد معروف به گوچی بازیکن ایرانی تیم سنت ترویدن بلژیک در گفت و گو با یکی از شبکه های خارجی بازی کردن در تیم ملی را یک افتخار دانست:« به هر حال من یک ایرانی هستم و بازی کردن در تیم ملی برایم افتخار به حساب می آید.»
او این را گفت و با بیان اینکه تنها مشکلش برای حضور در ایران خدمت سربازی است ادامه داد:«تنها مشکلی که من دارم خدمت سربازی ام است.البته فکر نمی کنم مشکل دیگری وجود داشته باشد.من شنیده ام که آقای کروش به بلژیک آمده اند و بازی من را دیده اند اما ایشان را ندیدم ولی می گفتند که کروش در ورزشگاه بوده است.»
قوچان نژاد ادامه داد:«من 12 سال در هلند بازی کردم و با پیشنهادی که از سنت ترویدن داشتم به بلژیک آمدم.»
این در حالی است که مدیر فوتبال تیم سنت ترویدن هم در این گفت و گو به تمجید از قوچان نژاد پرداخت و گفت:« همین که رضا از تیم ملی ایران پیشنهاد دارد یعنی اینکه ما راه را درست رفته ایم.رضا حتی از تیم کلن آلمان هم پیشنهاد دارد که این یک اتفاق خوب به حساب می آید.»
|
|
|

04-09-2012
|
 |
مدیر بخش ورزش
|
|
|
|
تیم ملی با شیلی بازی میکند نه مکزیک و ژاپن
دبیرکل فدراسیون خبر داد:
تیم ملی با شیلی بازی میکند نه مکزیک و ژاپن/ پیش بینی 9 بازی تدارکاتی
تیم ایران روز 26 فروردینماه به امارات میرود و روز 29 فروردینماه با تیم ملی این کشور دیدار تدارکاتی را برگزار خواهد کرد. همچنین پیش از دیدار با ازبکستان ابتدا از 9 تا 12 اردیبهشت و سپس از 23 اردیبهشت تا 12 خرداماه اردویی 10 روزه را در ترکیه برگزار کرده و تیم ملی از آنجا مستقیما راهی تاشکند میشود.
دبیرکل فدراسیون فوتبال از برگزاری دیدار تدارکاتی تیم ملی ایران با شیلی در اواسط مردادماه سال جاری خبر داد.
به گزارش «فردا» به نقل از مهر؛ مهدی محمد نبی در مورد دیدارهای تدارکاتی تیم ملی ضمن بیان خبر فوق گفت: تیم ملی ایران در راه آمادهسازی برای حضور موفق در مسابقات انتخابی جام جهانی 8 یا 9 دیدار تدارکاتی برگزار میکند. انجام بازی با تیمهای شیلی، کویت، چین، کرهشمالی، عمان، ترکمنستان یا گرجستان در دستور کارمان قرار دارد که هنوز برخی از آنها نهایی نشده است.
وی با بیان اینکه دیدار با مکزیک در برنامههای فدراسیون قرار نداشته و برگزاری مسابقه با ژاپن هم فعلا منتفی است، افزود: تیم ایران روز 26 فروردینماه به امارات میرود و روز 29 فروردینماه با تیم ملی این کشور دیدار تدارکاتی را برگزار خواهد کرد. همچنین پیش از دیدار با ازبکستان ابتدا از 9 تا 12 اردیبهشت و سپس از 23 اردیبهشت تا 12 خرداماه اردویی 10 روزه را در ترکیه برگزار کرده و تیم ملی از آنجا مستقیما راهی تاشکند میشود.
دبیرکل فدراسیون فوتبال که در برنامه ورزش از نگاه دو این مطالب را بیان میکرد، ادامه داد: برنامههای آماده سازی که در دستور کار کیروش و فدراسیون فوتبال قرار دارد را به دو بخش تقسیم کردهایم که بخش نخست آن از اردیبهشتماه سال جاری و برای دیدار با ازبکستان آغاز و تا آبانماه که دیدار برگشت تیم ملی با ازبکستان برگزار میشود، ادامه خواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه بخش دوم برنامههای آماده سازی تیم ملی از آبانماه سال 91 تا خردادماه سال 92 خواهد بود، اضافه کرد: دیدارهای تدارکاتی تیم ملی با نظر کیروش قطعی میشود. البته برخی از کشورها درخواستهایی را برای برگزاری دیدار تدارکاتی به فدراسیون میدهند که در صورت موافقت کیروش، شرایط برگزاری این دیدارها فراهم میشود. یکی از آنها مسابقه با شیلی بود که این بازی در اواسط مردادماه سال جاری و در کمپ تمرینی تیم ملی در اروپا یا ایران برگزار میشود.
نبی در پاسخ به این پرسش که برخی از سرمربیان تیمهای لیگ برتری اعتراضاتی علیه برنامههای تیم ملی بیان کردهاند، در پایان گفت: در نشست ستاد تیمهای ملی در ابتدای سال جاری، کیروش بحث برگزاری جلسهای با مربیان لیگ برتری را مطرح کرد. همچنین سرمربی تیم ملی خواستار نشست با هیئت رئیسه سازمان لیگ شد تا در این نشست برنامههای تیم ملی تدوین شود زیرا اولویت نخست ما تیم ملی، بعد تیمهای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا و سپس مسابقات لیگ است.
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت ترکیبی
|