اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود |

08-10-2010
|
 |
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان 
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
دايي در گفتوگو با سايت گل : مايلي كهن كفر گفته است/او به بالاترين مقامات كشور براي كار رو انداخته / مايلي كهن تا 50 سال ديگر هم به من نخواهد رسيد
او به دنبال بنده خداست تا بيكار نماند و حتي به بالاترين مراجع كشور رجوع كرده اما دايي به هيچ كس رو نينداخته است. من نان بازوي خودم را ميخورم. خدا را شكر من با لطف خدا به جاهايي رسيدم كه آقايان تا 50 سال ديگر به آن نخواهند رسيد
سايت گل ـ علي دايي در پايان تمرين امروز پرسپوليس، پاسخگوي خبرنگاراني شد كه منتظر سوت پايان بودند. خبرنگاراني كه با سرعت خود را به دايي رساندند تا احتمالا مهمترين حرفهاي امروز را از زبانش بشنوند. جالب اينكه حدس آنها كاملا درست بود. مصاحبه باحرفهاي عادي آغاز شد و با اظهارنظرهاي تند دايي به پايان رسيد.
*آقاي دايي تمرينات پرسپوليس چطور است؟
به نظر من تمرينات خوبي را پست سر گذاشتيم و موفق شديم ضعفهاي تيمي را تا حدي پوشش بدهيم.
*آيا با تيم ملي تعامل داشتيد؟
چطور تعامل نداشتيم؟ 5 بازيكن اصلي را دادهايم كه الان دارند با تيم ملي كار ميكنند.
*آيا زمان مربيگري شما اين تعامل وجود داشت؟
اين برنامهريزيها بايد درست و با هماهنگي صورت بگيرد و اين تعامل در زمان من وجود نداشت.
*آقاي مايليكهن در آخرين مصاحبه ادعا كردهاند تيم شما در جام حذفي با كمك خدايان قهرمان شده است؟
به نظر من مايليكهن كفر گفته و همه ما بنده يك خدا هستيم. ايشان برود به مسائل فني خودش بپردازد. من وقت زيادي ندارم و بايد به پرسپوليس فكر كنم. البته آقايان صحبت كردهاند كه اصلا مهم نيست. از اين گوش ميشنوم و از آن گوش بيرون ميكنم و سعي ميكنم به كار خودم برسم. حواسم به تيم خودم هست.
*نظرتان در اينباره كه گفتهاند شما خانهنشين بوديد چيست؟
مي توانيد از تيمهاي مختلف استعلام بگيريد. تيمهايي مثل استيل آذين، مس و سپاهان من را ميخواستند كه من صلاح ندانستم درباره پيشنهاد آنها حتي فكر كنم. من هيچ وقت خانهنشين نبودم. من بين مردم بودم ... ايشان درباره سال 98 و ناكامي تيم ملي توضيح بدهند. من در تيم بزرگي هستم و افكار بزرگي در سر داريم. مردم در اين مورد بهترين قاضي هستند.مشخص است كه چه كسي با اين حرفها ميخواهد باخت خودش را توجيه كند. ايشان فرافكني ميكنند و ميخواهند مردم را فريب بدهند.
*ديگر جمله ايشان هم در مورد كيفيت قهرماني پرسپوليس بود، آيا درست است كه شما با حذف تيمهاي دسته اولي قهرمان شديد؟
دست ايشان درد نكند. ما تيمهاي ليگ يكي را حذف كرديم اما آن تيمها تيمهاي ليگ برتر را برده بودند. من وظيفهام بود به قولم عمل كنم. ما يك خدا داريم و اعتقادمان به اوست و نه خداياني كه آقاي مايليكهن از آن اسم برده است. ما توانستيم موفق بشويم و به كوري چشم خيليها قهرمان شديم. البته من دراين قهرماني كمترين نقش را داشتم. ما امسال در جام باشگاههاي رقابت خواهيم كرد و اين آغاز موفقيت پرسپوليس است.
*به نظر شما چرا آقاي مايليكهن اين حرفها را زده است؟
ايشان از خيلي چيزها ناراحت است. او به دنبال بنده خداست تا بيكار نماند و حتي به بالاترين مراجع كشور رجوع كرده اما دايي به هيچ كس رو نينداخته است. بعضيها اينطور مربي ميشوند اما اگر مردم من را نخواهند من خانهنشين خواهم شد. مردم فوتبال را ميفهمند و به من لطف دارند. من نان بازوي خودم را ميخورم. خدا را شكر من با لطف خدا به جاهايي رسيدم كه آقايان تا 50 سال ديگر به آن نخواهند رسيد.
*نظرتان راجع به حرفهاي آقاي مظلومي درباره قطبي و رأي فدراسيون چيست؟
زمان من خيلي بدتر صحبت ميكردند اما جريمهاي در كار نبود. به هرحال اين تصميم فدراسيون بوده ...
*آيا با حضور آقاي كاشاني در فدراسيون بايد شاهد كاهش انتقادات شما باشيم؟
من دراين مورد صحبتها را كردهام و نظر تازهاي ندارم.
|
|

08-10-2010
|
 |
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال 
|
|
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
دایی: آقای مایلی کهن، دیدارمان انشاالله در دادگاه
علی دایی تصمیم دارد تا باری دیگر از محمد مایلی کهن شکایت کند.
پس از گفته های آتشین محمد مایلی کهن در پایان بازی پرسپولیس و سایپا علیه دایی ، علی دایی از او به دلیل سیستم داروغه بازی اش گلایه کرد و هدید کرد در صورت ادامه روند گفتاری مایلی کهن ، از او به مراجع قضایی شکایت می کند اما این جملات پایانی بر اتهامات تمام نشدنی مایلی کهن علیه دایی نبود و این بار حاجی دایی را متهم کرد که باید پولی هم می پرداخته تا مربی پرسپولیس شود .
او دایی را متهم کرد که 9 ماه تمام در خانه اش پنهان شده بود. ادعایی که سبب شد تا خشم دایی برانگیخته شود. او در این باره به خبر گفت:« نیازی نیست که بخواهم پاسخی به این گفته ها بدهم. مردم خودشان اتفاقات فوتبال در این ده سال یادشان هست و می دانند چه کسانی چه تیم هایی را ناکام گذاشته اند. نیازی هم نیست که پاسخ این گفته ها را در رسانه ها بدهم . انشاالله از طریق مراجع قضایی این بحث را پیگیری می کنم تا همه چیز مشخص شود. »
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
|

08-10-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
چرا دايي نزد وزير وقت اطلاعات و رييس قوه قضائيه رفت؟
مايلي كهن: شايد براي بعضيها دايي باشيد اما براي من ... نيستيد!
اين مردم همانهايي هستند كه پس از خدا بيشترين لطف را به ما كردند. نبايد از ادبيات متكبرانه استفاده كنيم و ميخواهم بگويم ممكن است شما براي بعضيها دايي باشيد اما براي من ... نيستيد و پيرامون اين اما بعدا صحبت ميكنم.
جدال لفظي محمد مايلي كهن و علي دايي دو روز پيش از ديدار پرسپوليس و سايپا آغاز شد. جدالي كه همچنان ادامه داردو هر يك از دو طرف اين مجادله سعي ميكنند با حرفهاي خود حقانيتشان را ثابت كنند.
مايلي كهن دايي را متهم ميكند و از آن طرف هم دايي با حرفهايش مايلي كهن را نشانه ميرود.
مايلي كهن در تازهترين اظهاراتش ابراز اميدواري ميكند با آغاز ماه رمضان افراد متكبر از اسب خود بزرگبيني پياده شوند. او ميگويد از شكايت احتمالي علي دايي نميترسد و تا زماني كه جان در بدنش دارد انتقادهايش را مطرح ميكند.
مايلي كهن در گفتوگو با ايسنا درباره صحبتهاي جديد علي دايي گفت: دايي ابتدا ميگويد كه وقت اضافي ندارد كه به حرفهاي من گوش كند. ميگويد يك گوشش در است و يك گوشش دروازه و بعد هم با عصبانيت تمام حرفهاي من را پاسخ ميدهد. او ميگويد خودش از تيم ملي رفته و مايلي كهن را از تيم ملي بيرون انداختهاند.
او مدعي است پس از رفتنش از تيم ملي به خاطر بازيهاي درخشاني كه تيم ملي دررقابتهاي انتخابي جام جهاني 2010 و به ويژه ديدار برابر امارات كه با درخشش مهدي رحمتي يك بر يك به پايان رسيد و رحمتي توانست پس از منصور رشيدي لقب شجاع ملي را بدست بياورد از تيمهاي بزرگي پيشنهاد داشته است. حتي شنيدهام كه او از تيمهاي بزرگ دنيا مانند بايرن مونيخ، بارسلونا و رئال مادريد هم پيشنهاد داشته است.
وي ادامه داد: ميدانيد كه آن زمان رئال مادريد به دنبال انتخاب سرمربي بود و حتي مذاكرات مدير برنامههاي دايي با رئال مادريد هم به خوبي و خوشي انجام شد. حتي باشگاه رئال مادريد پذيرفت كه از البسه ناب كمپاني ايشان براي تيمهايش استفاده كند، اما يك مشكل وجود داشت آن هم اين بود كه ايشان مدرك مربيگري نداشت و به همين خاطر قرارداد بسته نشد.
از يك طرف بازيكنان بزرگي مانند كاسياس و كاكا و گوتي خوشحال بودند كه قرار است يك مربي بزرگ دنيا روي نيمكت تيمشان بنشيند و از آن طرف هم ماستها را كيسه كرده بودند كه نميتوانند براي او شاخ و شانه بكشند ولي به هر حال به خاطر اين كه در كشورهاي پيشرفته قانون براي همه يكسان است و كسي با رابطه و زور نميتواند بر كرسي مربيگري بنشيند او به رئال مادريد نرفت.
مايلي كهن درباره اين اظهارنظر دايي كه گفته بود او (مايلي كهن) براي رسيدن به هر پستي نزد بالاترين مسوول كشور هم ميرود، گفت: دايي گفته كه خودش از تيم ملي كنار رفته است و اين بايد مورد توجه مسوولان فدراسيون باشد. اگر او مدعي است كه خودش كنار رفته پس چطور از فدراسيون ميخواهد كه مبلغ دو سال ديگر قراردادش را پرداخت كنند.
ميدانيد كه ما در زمان مربيگري دايي با چه تيمهاي پرقدرتي بازي كرديم. ابرقدرت فوتبال منطقه امارات است و ما با اين تيم بازي ميكرديم. جالب اينجاست كه دايي رقابتهاي مقدماتي جام 98 را با رقابتهاي انتخابي 2010 مقايسه كرده است. واقعا كبر و خودخواهي تا چقدر؟!
اين مربي فوتبال گفت: از روز روشن است كه پس از جام جهاني 98 چند ستاره از فوتبال ايران به فوتبال دنيا معرفي شدهاند و باز هم اظهرمن الشمس است كه پس از رقابتهاي انتخابي جام جهاني چطور اكثر قريب به اتفاق بازيكنان ايراني شاغل در اروپا از اين كشورها ديپورت شدند و باز هم به خاطر همين بازيهاي درخشان تيم ملي بود كه حتي بازيكنان ايراني از فوتبال امارات ديپورت شدند.
آيا نبايد به خاطر اين همه سرمايهسوزي به ايشان پاداش داد؟ وقتي فوتبال برزيل سالانه چند ميليارد دلار از صدور بازيكنان و مربيان درآمد زايي ميكند آيا نبايد به خاطر اين همه سرمايهسوزي كه در تيم ملي ايشان انجام گرفته به او پاداش داد؟ بيانصافها به او پاداش نميدهيد حداقل بقيه پولش را به او بدهيد.
مسوولان آيا نميدانيد كه در دنيا سونامي اقتصادي به راه افتاده و طبعا اين سونامي برروي تاجر ما هم تاثير گذاشته است؟ بدتر از اين شما اين قدر بيمعرفت هستيد كه مدتي است از جنسهاي ناب ايشان استفاده نميكنيد و آمدهايد با يك شركت قرارداد بستهايد كه اجناس بونجولش را به تيم ملي ميدهد و تازه پولي هم ميدهد!
به راستي آيا اين رسم حمايت از يك اسطوره است. اسطورهاي كه بايد هم اكنون در تيم ملي بازي ميكرد و هنوز هم همه ميدانيم كه به طور رسمي از بازيهاي تيم ملي كنار نرفته و از آنجا هم كنار گذاشته شده است. چرا ما در كشورمان فقط به دنبال كشتن اسطورهها هستيم.
مايلي كهن ادامه داد: سري به آلمان بزنيد. هر مكان ورزشي و غيرورزشي كه برويد همه چيز به نام يك بازيكن است. خيابان بكن بائر، پارك بكن بائر، تئاتر و سينماي بكن بائر. مجسمههاي متعددي از بكن بائر در سطح كشور آلمان ميبينيم. اصلا همين استاديوم آليانس هم به نام بكن بائر است و گزارشگران ما نميدانند كه استاديوم آليانس اشتباه است و اين استاديوم به نام بكن بائر است. در اينترنت هم اشتباه اعلام كردند.
تازه فرانس بكن بائر براي تخفيف مالياتي خود نياز ندارد پيش هر كس و ناكسي برود. چرا كه اسمش بكن بائر است. نه تنها از او ماليات نميگيرند بلكه درصدي از ماليات مردم را به حساب او ميريزند. حالا شما براي اسطوره ما چه كردهايد؟ تنها يك استاديوم را به نامش كردهايد كه به قولي ميخواستيد اين كار را هم نكنيد. تازه اين اسطوره ما براي گرفتن تخفيف مالياتي كه آن هم به خاطر وضعيت بد اقتصادي ايشان است، عوض اين كه تمام فكر و ذكرش متمركز به باشگاه بزرگ پرسپوليس باشد و حريفان را آناليز كند بايد به اداره ماليات، شهرداري، گمرك و خيلي جاهاي ديگر برود تا بتواند از تخفيفهاي مالياتي برخوردار شود. تازه شنيدهام روي نيمكت مسابقه هم كه مينشيند بعضا بايد با موبايل كارهاي اقتصادياش را رديف كند. آيا اين ظلم نيست؟
وي با بيان اين كه دايي گفته من براي گرفتن مسووليت پيش بالاترين مقام اجرايي كشور رفتهام به ايسنا گفت: تا جايي كه ما ميدانيم اگر شما براي گرفتن كار به نزد كسي برويد و درخواستي داشته باشيد ايرادي ندارد.
هميشه بزرگان به ما آموختهاند كه از ديوار كسي بالا نرويد. دستمان را پيش كسي دراز نكنيم و دستمان را در جيب كسي نكنيم. اما آنها نگفتهاند براي به دست آوردن رزق و روزي حلال تلاش نكنيد. بارها گفتهام كه از افتخارات زندگي من اين است كه نه تنها در دوره دوم انتخابات رياست جمهوري بلكه در دوره اول كه دكتر احمدي نژاد كانديدا شد و در آن زمان كانديداهاي سرشناسي مانند آقايان رفسنجاني، لاريجاني، قاليباف، معين و توكلي حضور داشتند و كسي تصور نميكرد دكتر احمدي نژاد راي بياورد تنها ورزشكاري بودم كه به دليل شناخت نسبي كه از ايشان داشتم و ميدانستم كه به معناي واقعي او مملكتش را دوست دارد و براي خدمت به مردم از هيچ تلاشي دريغ نميكند به او راي دادم.
در دوره اول هيچ كس حتي دو درصد هم براي آقاي احمدي نژاد شانسي قائل نبود. البته بايد بگويم من در دوره قبل از انتخاب دكتر احمدي نژاد به آقاي خاتمي راي داده بودم. در دوره دوم انتخابات رياست جمهوري هم همين كار را كردم و به آقاي احمدي نژاد راي دادم. تكرار ميكنم كه هر روز اعتقادم به احمدي نژاد بيشتر ميشود چرا كه دور سوم سفرهاي استانيشان هم شروع شده است.
او تا به حال به 30 استان دو بار سفر كرده و براي سومين بار به 30 استان ميرود. پس از سالها رييس جمهوري آمده كه به معناي واقعي رييس جمهور ايران است چرا كه ايران فقط تهران نيست. او جانش را كف دستش گذاشته است، با اين حال اين شهامت را دارم كه انتقادهايي را هم از او داشته باشم.
مايلي كهن ادامه داد: فكر نميكنم نيازي بود كه براي گرفتن كار نزد ايشان بروم چرا كه احمدي نژاد شناخت كامل را از من دارد. كما اينكه 45 دقيقه پس از انتخابش در دور نخست انتخابات رياست جمهوري خدمت ايشان رسيدم و او هم دقيقا شناخت كاملي از من دارد. دايي رفتن من به پيش نفر دوم مملكت را خرده ميگيرد و اين را چماق كرده اما من به آن افتخار ميكنم. اگر دايي به اين مسئله انتقاد ميكند، چرا خودش نزد محسني اژهايي وزير وقت اطلاعات و آيتالله هاشمي شاهرودي رييس قوه قضائيه رفت. فيلم اين حرفها هم وجود دارد و من مستند صحبت ميكنم.
وي در پاسخ به اين سوال كه دايي تاكيد كرده در صورت ادامه صحبتهاي شما عليهتان شكايت خواهد كرد، گفت: سن دايي هنوز زياد نشده اما حافظهاش ضعيف شده است. وقتي دايي از من شكايت كرد آن قاضي معروف من را 300 هزار تومان جريمه كرد و همچنين من يكسال ممنوع المصاحبه شدم. بارها از طريق تربيت بدني از من خواسته شد كه اين 300 هزار تومان را بپردازم اما من گفتم اين پول را نميدهم و گفتم ميخواهم به زندان بروم تا آدم شوم.
اما با وجود ميلي باطنيام سازمان تربيت بدني اين 300 هزار تومان را از حقوقم كم كرد و ديديد كه من در آن مدت بارها مصاحبه كردم. مايلي كهن شناخته شده است و از اين تهديدها نميترسد. اگر هم او ميگويد به خاطر تيم ملي از شكايتش صرفنظر كرده باز هم بايد تاكيد كنم كه حافظه او ضعيف شده و من هيچ وقت به گذشت او نياز نداشتم. بعضيها آدم قاتل را ميبخشند اما يك بار هم اين مسئله را نميگويند. اما حالا او به خاطر 300 هزار تومان كه پول پفك نمكي نوههايم هم نميشود ميگويد كه من را بخشيده است.
مايلي كهن در ادامه در پاسخ به اين سوال كه آيا ميتوان پاياني براي جدال لفظي شما و علي دايي متصور بود، گفت: من بگومگوي شخصي با ايشان نداشتم. آيا شما ديديد در زماني كه او به ناحق سرمربي پرسپوليس شد من حتي يك بار هم درباره او صحبت كنم. من تنها هفته گذشته و به خاطر اينكه آن مسايل دغدغه مليام بود صحبتهايي را مطرح كردم. من دغدغه مليام را با هيچ چيز عوض نميكنم.
بايد بگويم در اين مسئله هم پايم را پس نميگذارم و هميشه انتقادهايم را مطرح ميكنم. ميدانيد كه با وجود علاقهام به احمدي نژاد و اعتقادم به اكثر كارهاي او در بخش ورزش به او نقد وارد كردهام. شايد اين مسئله خوشايند برخي نباشد و شايد گفتن اين انتقادها بعضي جاها به ترمز براي من تبديل شده اما برايم مهم نيست و وظيفه خودم ميدانم تا زماني كه زنده هستم اين حرفها را بزنم. شكر خدا به غير از خودش از كسي نميترسم. به همه احترام ميگذارم ولي واهمهاي ندارم كه مطرح كردن انتقادها باعث كم شدن حقوق و مزايايم شده يا ميشود.
مايلي كهن ادامه داد: اگر باز اين داستان از طرف مقابل ادامه پيدا كند و بگويد كه وقت اضافه ندارد كه به اين حرفها گوش كند و دوباره پاسخ بدهد من هم مستدلتر پاسخهايي را خواهم داد كه تا به حال ندادم. آخرين چيزي هم كه ميگويم اين است كه اميدوارم در آستانه ماه مبارك رمضان ما از اسب خودخواهي و تكبر و خودبزرگ بيني پايين بيايم و با صراحت نگوييم كه چرا بايد من از مردم عذرخواهي كنم.
اين مردم همانهايي هستند كه پس از خدا بيشترين لطف را به ما كردند. نبايد از ادبيات متكبرانه استفاده كنيم و ميخواهم بگويم ممكن است شما براي بعضيها دايي باشيد اما براي من ... نيستيد و پيرامون اين اما بعدا صحبت ميكنم.
منبع : عصر ايران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|

08-10-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
|
|
مايلي كهن + ... + ... = شايد دايي!
محمد مايلي كهن نشان داده است كه هر زمان در آستانه گوشه نشين شدن بوده است، دست به سوي دوستان با نفوذ خود دراز كرده است و يا دست به قلم برده است و با بدترين الفاظ اشخاص موفق را به باد انتقاد و توهين گرفته است.
عصر ايران ورزشي- شايد به جرات بتوان گفت كه دوره مايلي كهن ها به پايان رسيده است و بايد با احترام عطاي اين فوتبال را به لقايش ببخشند و بروند.
افرادي نظير محمد مايلي كهن كه در فوتبال جز حاشيه درست كردن و شبانه روزي بيانيه صادر كردن سودي براي فوتبال بحران زده ايران ندارند، بايد راه را براي افرادي جوان تر و با شخصيت تر باز كنند.
بسياري از اين اشخاص كهنه شده در فوتبال كشور، كنار رفته اند و اجازه داده اند تا فوتبال واقعي يك نفسي به راحتي بكشد.
محمد مايلي كهن نشان داده است كه هر زمان در آستانه گوشه نشين شدن بوده است، دست به سوي دوستان با نفوذ خود دراز كرده است و يا دست به قلم برده است و با بدترين الفاظ اشخاص موفق را به باد انتقاد و توهين گرفته است.
در رسانه ها هم چيزي كه بسيار امروز طرفدار دارد همين بيانيه هاست، همين توهين هاست، فارغ از اينكه بدانيم چقدر داريم براي حركت رو به جلوي فوتبال ترمز مي شويم.
مايلي كهن گفت، دايي باید پولی هم می پرداخته تا مربی پرسپولیس شود . او دایی را متهم کرد که 9 ماه تمام در خانه اش پنهان شده بود.
در پاسخ به مايلي كهن بايد گفت كه علي دايي، آقاي گل جهان، خواهان زياد دارد، ولي او نمي خواهد هر جور كه شده در اين فوتبال بماند.
دايي اگر مي خواست مي توانست به راحتي مثل شما مصاحبه جنجالي كرده و چند تن را گنده باقالي و گروهبان قندلي خطاب كند و دست به دامان با نفوذها شود تا سرمربي يك تيم در اين فوتبال شود.
اما بايد اين را به ياد بياوريم كه فوتبال ايران اگر دايي را نداشت، هيچ چيز نبود.
آقاي مايلي كهن عزيز! فوتبال ايران را در مرزهاي بيرون از وطن، با نام علي دايي مي شناسند، ولي آيا كسي در بيرون از اين كشور حتي نام شما را مي تواند به درستي تلفظ كند؟
منبع : عصر ايران
ولی نه...!! باید ترک کنم
|

08-10-2010
|
 |
|
|
|
|
داستان تکراری مایلیکهن و دایی
ماجرا پیچیده است؛ بازگشت به گذشته و مرور اتفاقهایی که ظاهرا قرار است یک پیروز داشته باشد؛ محمد مایلیکهن یا علی دایی؟
آخرین مصاحبه مربوط به مایلیکهن است؛ سرمربی سایپا که این بار به سال 1998 بازگشته و اینکه بهخوبی میداند قبل از جامجهانی 98 چگونه از تیم ملی کنار گذاشته شده است. این گفته البته طعنهای بود به حرفهای علی دایی که دقایقی بعد از مسابقه پرسپولیس - سایپا بیان کرد؛
زیرا مایلیکهن پیش از هفته سوم لیگ علیه سرمربی پرسپولیس سخن گفته و دایی یادآور شده بود که به پیشنهاد دوستانش نباید پاسخی به این مربی میداده است. دایی اما همه انتقادهای خود را بعد از گفتن این جمله به زبان آورد و اینکه نمیتواند در برابر صحبتهای مایلیکهن سکوت اختیار کند.
چنین بود که سرمربی پرسپولیس همچون گذشته این بار هم پاسخی برای مایلیکهن داشت؛ طوری که مایلیکهن را «داروغه» خواند و خشم این مربی را برانگیخت. مایلیکهن اما در چنین شرایطی نشان داده که همان کاری را میکند که خود میخواهد؛ همانطور که بعد از 2 هفته حضور در تیم ملی، تصمیم به جدایی از مربیگری تیم ملی گرفت، نامهای بهعنوان برگه استعفا نوشت و بدون اینکه موضوع را با کسی درمیان بگذارد، نامه را نه به فدراسیون فوتبال که به دفتر یک خبرگزاری ارسال کرد. پس از آن با پیشنهاد اطرافیان، گفت که از تیم ملی استعفا نداده و نامه منتشره از او «استعفانامه» نبوده است؛
غافل از اینکه پیوند فدراسیون و مایلیکهن در عرض 2هفته به آخر رسید و به این ترتیب، از تیم ملی اخراج شد؛ کسی که بعد از اخراج علی دایی سرمربی تیم ملی شد و مشاورانی برای خود انتخاب کرد؛ مشاورانی که در همان زمان کوتاه هیچگاه صحبتهایشان را جدی نگرفت و با تمامیت خواهی حرف اول و آخر را زد؛ روحیهای شبیه به علی دایی که این روزها به سرمربی سایپا اجازه «سکوت» نداده است.
محمد مایلیکهن در آخرین موضعگیری علیه سرمربی پرسپولیس تا جایی پیش رفته که به همکلاسی بودن با او در دوره فوق لیسانس اشاره کرده و میگوید: «آقای دایی بدون کلاس آمدن سرانجام مدرک فوق لیسانس خودش را گرفت و میبینیم در کشور ما با اینکه قانون خوب داریم بعضیها به راحتی قانون را دور میزنند.» مایلیکهن که شکایت دایی از فدراسیون را برنمیتابد، پیشتر بعد از حمله سرمربی پرسپولیس به علی کفاشیان، علیه دایی مصاحبه کرده بود.
با وجود این، پیش از رویارویی پرسپولیس و سایپا در هفته سوم، دوباره به این شکایت ایراد گرفت؛ اینکه دایی به خاطر حذف تیم ملی از مقدماتی جام جهانی بهجای شکایت و درخواست مطالباتش باید از مردم عذرخواهی کند، موضوعی که دایی را وادار به واکنش کرد (کسی که اگر در ماجرای درخواست مطالباتش از فدراسیون به قوانین فیفا اکتفا میکند اما در مورد برخی ابهامها پاسخی نمیدهد) اینکه چطور یک تولیدی حاضر است البسه تیم ملی را در مقدماتی جام جهانی بهطور رایگان در اختیار بازیکنان تیم ملی بگذارد و فدراسیون با تولیدی دایی قرارداد میبندد که برای فدراسیون هزینه دارد؟
با گذر از موضوع شکایت، بعد از اظهارنظر دوباره مایلیکهن، احتمالا دایی نیز پاسخی برای سرمربی سایپا خواهد داشت. پرسش این است که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که با هر اشتباه بازیکنان برای آنها جریمه و محرومیت در نظر میگیرد، آیا نمیتواند درباره جنگ لفظی مایلیکهن - دایی تصمیم قاطعی بگیرد؟
آخرین حمله مایلیکهن
به علی دایی میگویم، بله من داروغه فوتبالم چون چکیده این فوتبال هستم و ایشان که معتقدند کشور قانون دارد میبینند که بعضیها که قلدر میشوند قانون را هم زیر پا میگذارند. شما به من بگویید این آقا که مدرک مربیگری A فوتبال را ندارد با کدام مجوز روی نیمکت پرسپولیس در لیگ برتر نشسته است؟
دایی از 5 بازی مقدماتی جامجهانی ۶ امتیاز گرفته بود و باز مدعی است من تیم را میبردم جامجهانی! من متأسفم از اینکه ایشان مثل همیشه طلبکار است.
آقای دایی که 9 ماه به خاطر حذف تیم ملی فوتبال جرات بیرون آمدن از خانه را نداشت به خاطر یک جام حذفی که با بردن تیمهای لیگ یک و 2 فوتبال ایران بهدست آمد، دوباره همان کبر، غرور و خودخواهی دامنش را فراگرفته است.
آقای دایی در بازی برگشت پرسپولیس مقابل پگاه گیلان در لیگ سوم تا زمانی که چکاش در بانک نقد نشد اتوبوس تیم را در اتوبان قزوین - رشت نگه داشته بود. بههرحال علی دایی علاقه زیادی به پول دارد و عیبی هم ندارد ولی طلبکاری او بهجای عذرخواهی از مردم قابل تحمل نیست.
منبع: همشهری آنلاین
|

08-10-2010
|
 |
|
|
|
|
دایی و مایلی در آستانه محرومیت
فارس از قول یکی از اعضای کمیته انضباطی نوشت:« دایی و مایلی کهن محروم می شوند.»
عضو کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال از احتمال محرومیت سرمربیان دو تیم پرسپولیس و سایپا خبر داد.
حسین عبداللهی در مورد مصاحبههایی که علی دایی و محمد مایلیکهن در رسانهها علیه یکدیگر انجام میدهند گفت: لیگ برتر دهم با فصل گذشته تفاوتهای زیادی دارد و میخواهیم آرامش را بر فوتبال حاکم کنیم. به همین دلیل با مصاحبههایی که ارزش فنی از نظر فوتبال ندارد و به نوعی تحریک آمیز و توهین آمیز است برخورد جدی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: کمیته انضباطی قصد ندارد مانع از انجام مصاحبه اهالی فوتبال شود مصاحبههایی که منتقدانه و فنی باشد برای فوتبال خوب هم است اما با مصاحبههای دیگر طبق آئین نامه انضباطی برخورد میشود و مصاحبه کننده با محرومیت، جریمه نقدی یا حتی ممنوعیت از انجام مصاحبه مواجه خواهد شد.
عبداللهی در مورد اینکه سقف محرومیت به دلیل مصاحبه چقدر است گفت: در آئیننامه میتوان به دلیل مصاحبه توهین آمیز تا 8 جلسه فرد خاطی را محروم کرد.
عضو کمیته انضباطی در مورد اینکه چه تصمیمی در مورد علی دایی و محمد مایلیکهن به دلیل مصاحبههایی که انجام میدهند گرفته خواهد شد گفت: متاسفانه مشغله کمیته انضباطی این روزها زیاد شده است. با این حال اگر فرصت شود امروز به پرونده مصاحبه این دو مربی رسیدگی خواهد شد. باید دید نظر اعضای کمیته انضباطی چیست اما احتمال دارد همین امروز و پس از رسیدگی به پرونده آنها رای بر محرومیت این دو مربی صادر شود.
منبع خبر آنلاین
حالا اینقدر این دوتا ادامه بدند تا بالاخره محروم شند.
|

08-11-2010
|
 |
|
|
|
|
دایی و مایلی کهن 10 میلیون جریمه شدند
سایت گل- کمیته انضباطی علی دایی ومحمد مایلی کهن را جریمه کرد.
علی دایی و محمد مایلی کهن سرمربیان تیمهای پرسپولیس تهران و سایپای کرج با توجه به نادیده گرفتن مفاد آئین نامه انضباطی و بخشنامه فدراسیون فوتبال مبنی بر انجام هرگونه مصاحبه شامل بر تحقیر ،توهین تحریک آمیز وجنجالی هریک به پرداخت 50میلیون ریال جزای نقدی محکوم میشوند.
این مطالب به شرح جداگانه به مدیر عامل باشگاه سایپا کرج و مدیر عامل باشگاه پرسپولیس تهران تذکر داده شد که به منظور جلوگیری از هرگونه ضرر و زیان باشگاه از تداوم مصاحبه افراد نامبرده جلوگیری بعمل آورند.
در غیر اینصورت محرومیت از نشستن روی نیمکت و همراهی تیم درباره آنها منظور و اعمال خواهد شد.

08-11-2010
|
 |
|
|
|
|
دايى: ديگر جواب مايلى كهن را نمى دهم
تهران IranSport.Net - على دايى سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در آستانه ماه مبارك رمضان ديگر جواب مايلى كهن را نمى دهم.
او پس از تمرين ديروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه تمرينات خوبى را دنبال مى كنيم و در نبود بازيكنان ملى پوش مان با انگيزه فراوان كارهاى خودمان را دنبال مى كنيم تا بازى به بازى بهتر شويم.
پرسپوليس فعلا فقط نياز به آرامش دارد. وى در خصوص وضعيت اوساله نيز گفت: روى اين بازيكن حساب كرده بوديم چون توانايى هاى خوبى داشت اما ايشان از ما بنا به دلايلى جدا شد به همين دليل به دنبال جذب يك مهاجم ديگر خارجى هستيم.
وى در پايان در خصوص اظهارات جديد محمد مايلى كهن نيز گفت : در آستانه ماه مبارك رمضان ديگر قصد جواب دادن به حرف هاى مايلى كهن را ندارم و هيچ چيز نمى گويم و در اين ماه مبارك رمضان آرزوى سلامتى و موفقيت براى تمام مسلمانان را دارم.

08-12-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
|
|
علي دايي: دعا ميكنم تمام مريضها شفا پيدا كنند!
مايلي كهن : خدا متكبران را شفا دهد
مايلي كهن در پاسخ به علي دايي كه به كنايه گفته است دعا مي كند همه مريضان شفا پيدا كنند، مي گويد: «من هم همين دعا را مي كنم. دعا مي كنم آدم هايي كه از محبت مردم سوءاستفاده مي كند و دچار كبر و خود بزرگ بيني مي شوند شفا پيدا كنند.»
علي دايي با طفره رفتن از پاسخ به آخرين اظهارات محمد مايليكهن گفت: ماه رمضان نزديك است و من دعا ميكنم كه تمام مريضها و بيمارانمان شفا پيدا كنند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره اتهاماتي كه از سوي مايليكهن به او وارد شده است، اظهار كرد: من ديگر راجع به اين مسئله صحبت نميكنم و فقط ميخواهم به تيمم فكر كنم پرسپوليس در حال حاضر نياز به آرامش دارد و من دوست دارم كار خودم را انجام دهم تا بتوانم در درون زمين حرفهايم را بزنم.
علي دايي در پاسخ به اين سوال خبرنگاري كه آيا درگيرياش با فدراسيون و مايليكهن، او را خسته كرده است، گفت: خير، من كار خودم را انجام ميدهم و با كسي هم درگير نيستم.
مايلي كهن كه از حكم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال كه او را 5 ميليون تومان جريمه كرده شوكه شده با اين حال مي گويد ترجيح مي دهد در فرصتي بهتر درباره اين حكم حرف بزند.
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال ديروز محمد مايلي كهن و علي دايي را به دليل آنچه نادیده گرفتن مفاد آيیننامه انضباطی و بخشنامه فدراسیون فوتبال مبنی بر انجام هرگونه مصاحبه شامل بر تحقیر، توهین تحریک آمیز و جنجالی خوانده شد به پرداخت 5 ميليون تومان جريمه نقدي محكوم كرد.
سرمربي سايپا معتقد است حرفهايي كه او در جدل با علي دايي زده است دفاع از حق فدراسيون فوتبال و حق مردم بوده است. مايلي كهن در پاسخ به علي دايي كه به كنايه گفته است دعا مي كند همه مريضان شفا پيدا كنند، مي گويد: «من هم همين دعا را مي كنم. دعا مي كنم آدم هايي كه از محبت مردم سوءاستفاده مي كند و دچار كبر و خود بزرگ بيني مي شوند شفا پيدا كنند.»
منبع: عصر ايران
ولی نه...!! باید ترک کنم
|

08-12-2010
|
 |
|
|
|
|
ترس فدراسیون فوتبال از گلادیاتورهای قانونشکن
شبکه ایران - علی دایی و محمد مایلی کهن با توجه به نادیده گرفتن مفاد آئین نامه انضباطی و بخشنامه فدراسیون فوتبال مبنی بر انجام هرگونه مصاحبه شامل بر تحقیر، توهین تحریک آمیز و جنجال هریک به پرداخت 50میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد، این مطالب به شرح جداگانه به مدیر عامل باشگاه سایپا کرج و پرسپولیس تذکر داده شد که به منظور جلوگیری از هرگونه ضرر و زیان باشگاه از تداوم مصاحبه افراد نامبرده جلوگیری بعمل آورند. در غیر این صورت محرومیت از نشستن روی نیمکت و همراهی تیم درباره آنها منظور و اعمال خواهد شد.
این حکم کمیته انضباطی در مورد شوی بحثبرانگیز دایی و مایلی کهن در توهین به یکدیگر را چند بار بخوانید بد نیست. حداقلش این است که در بار دوم و سوم بوی ترس فدراسیون از این دو سرمربی سابق و بیپروا به مشامتان میرسد.
طی یک هفته گذشته این دو بزرگوار بدون توجه به خط قرمزهای عرفی جامعه هر چه از دهانشان درآمد نثار هم کردند و پیش بینی میشد اگر داستان کمی کشدارتر شود پای مسایل سخیفتر را هم به میان بکشند و.....
فارغ از مصاحبههای زننده این دو مربی که مورد تأیید هیچ فردی نبود و جز زیر سوال رفتن شخصیت و سبقهشان عایدی هم نداشت یک بار دیگر شاهد برخورد مصلحتی و ضعیف فدراسیون کفاشیان در مواجهه با مسایل بزرگ بودیم. در حکم صادر شده توسط کمیته انضباطی خبری از برخورد محکم و قاطع با متخلفان نیست و تنها به 5 میلیون جریمه که برای طرفین دعوا با توجه به اوضاع مالی خوبشان مثل پول خرد است اکتفا شده است.
در حقیقت جناب شریفی تصور کرده که مثلاً مایلی کهن و دایی بچه دبیرستانیهایی هستند که 5 میلیون جریمه زندگیشان را فلج میکند یا کارمندان سادهای هستند که برای پرداخت این 5 میلیون باید از گلوی زن و بچهشان بزنند و به همین دلیل میترسند و دیگر چنین نمیکنند. خنده دار است نه؟
طعنه آمیز این که فدراسیون برای این که پرش به پر دایی و مایلی کهن بیش ازاین نگیرد توپ تنبیه و توبیخ را به زمین مدیر عاملان دو باشگاه میاندازد و خودش را به خواب میزند.
دایی مدتهاست که با فدراسیون سرشاخ است و هنوز پرونده شکایتش از فدراسیون در شورای استیناف باز. مایلی کهن که به رغم صریح الهجه بودن آزار دهندهاش در این دعوا جانب فدراسیون را گرفته و حق را به کفاشیان داده است.در این میان فدراسیون مرد خوش خنده فوتبال که همیشه اقتدارش زیر سوال است چه میتوانسته انجام دهد؟ فدراسیون حکمی را صادر کرده که نه دایی را بیش از این عصبانی کند و نه مایلی کهن را از موضعاش برای دفاع از فدراسیون باز دارد و سر لج بندازد.
این حکم که در آن نشانی از محرومیت و حتی خط ونشان برای بعد هم دیده نمیشود در حقیقت رفع تکلیف کمیته انضباطی فدراسیون برای بستن دهان منتقدان است و گرنه هیچ نشان قهری در آن دیده میشود(میشود؟)
طعنه آمیز اینکه کمیته انضباطی در موارد مشابه برای مربیان و بازیکنان دیگر چنان دمار از روزگار طرفین در میآورد که برای تعدیل آن پای فیفا وسط کشیده میشود اما در این مورد.....
به همین حکمهای صارد شده برای مظلومی و گردان و یا مهدی واعظی دقت کنید.به محرومیت تماشاگران پرسپولیس و تراکتورسازی دقیق شوید. نمیگوییم که احکام صادر شده کم یا زیاد بوده . حتی معتقدیم شریفی برای برخورد با متخلفین بد هم عمل نکرده است.حرفمان این است که در این مورد خواص چرا این همه مماشات؟ مگر قانون برای همه یکسان نیست؟
دیروز دایی برای تمام مریضان شفا خواست و اعلام کرد دیگر جواب مایلی کهن را نمیدهد اما چه تضمینی که این آتش سرد شده دوباره زبانه نکشد و دیگران هم با دیدن این مماشات از روی ترس گستاخی نکنند؟ کاش فدراسیون ما اینقدر ترسو نبود.
منبع: شبکه ایران
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
|
|
ابزارهای موضوع |
|
نحوه نمایش |
حالت خطی
|