بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-08-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
SOHRAB_HAZHII SOHRAB_HAZHII آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 1,057

1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض دنیزلی: برای شروع، یک امتیاز خوب بود

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای اینکه در گروه خود به هدفی که

می خواهیم برسیم باید بازی های بیرون از خانه را نبازیم و دیدارهای

داخل خانه را ببریم.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی در

کنفرانس بعد از تساوی دیدار تیم های پرسپولیس و الهلال در جمع

خبرنگاران گفت: قدرتمندترین تیم های این گروه با هم

بازیکردند.آوانتاژها و مزایای خوبی بدست آوردیم ولی نتوانستیم از آنها

استفاده کنیم.

وی افزود: به هر حال حضور در این رقابت ها و دیدار با این تیم، بازی سختی

بود و فکر می کنم برای شروع، یک امتیاز برای ما خوب بود.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پرسپولیس می تواند

این تیم را در ورزشگاه آزادی مقابل هوادارانش شکست دهد، تصریح کرد:

همین طور است، در بازی هایی که داخل خانه به میدان می رویم با حضور

طرفدارانمان یک پارچه شده و می توانیم به برتری برسیم.

دنیزلی در پایان گفت: ما می دانیم جلوی تیم 10 نفره بازی کردن، کار

سختی است و برای ما موفقیت مهمی بود که در جلوی این تیم قدرتمند،

موقعیت گل به آنها ندادیم.

مدتهاست دلم هوای تورا داردوبی هوا نفس میکشم
قدیمی 03-11-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض بازی بعد

پرسپولیس تهران

مس کرمان

ساعت17:15

ورزشگاه آزادی تهران

قدیمی 03-11-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض کنفرانس خبری

لیگ برتر - مصطفی دنیزلی می‌گوید مس کرمان نتایج عجیبی در لیگ برتر گرفته.

به گزارش خبرآنلاین؛ مصطفی دنیزلی سرمربی پرسپولی در

نشست خبری پیش از بازی تیمش با مس كرمان گفت: «ما باید

حتما بازی با مس را ببریم. البته این تیم اخیرا تغییر و تحولاتی

داشته كه ما در جریان این تغییرات هستیم. مس امسال نتایج

عجیبی گرفته و ما باید حواسمان به این تیم باشد. آن‌ها

می‌توانند برای پرسپولیس خطرناك باشند.»

دنیزلی ادامه داد: «گرچه از لیگ غافل نمی‌شویم، اما

تمركزمان روی مسابقات آسیایی است. ما می‌خواهیم در لیگ

قهرمانان آسیا از گروهمان صعود كنیم و نباید اشتباهی داشته

باشیم. در ادامه راه، برنامه فشرده‌ای داریم اما باید با این

شرایط كنار بیاییم و جای هیچ عذر و بهانه‌ای هم باقی

نمی‌ماند.»

سرمربی پرسپولیس همچنین در مورد اختلافاتش با علی

كریمی هم گفت: «این موضوعی نیست كه احتیاج به صحبت

كردن در مورد آن باشد. علی جزو 24 پسر من است. از نظر من

او با ارزش‌ترین بازیكن، لیدر و كاپیتان پرسپولیس است.»

قدیمی 03-17-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض سرخپوشان با هت تریک نفت، پرونده 90 را بستند

تیم فوتبال پرسپولیس در آخرین بازی خود در رقابت های لیگ برتر در سال 90، میزبان خود تیم نفت تهران را با نتیجه 3 بر صفر شکست داد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی، سرخپوشان را در برابر تیم نفت با ترکیبی متفاوت به زمین فرستاد و به علی کریمی، محمد نوری و غلامرضا رضایی استراحت داد.
پرسپولیس با میثاق معمارزراده، محمد نصرتی، علیرضا نورمحمدی، حمیدرضا علی عسگری، امیرحسین فشنگچی، حسین بادامکی(کاپیتان)، مازیار زارع، سامان آقازمانی، هادی نوروزی، جواد کاظمیان و ایمون زاید در برابر نفت تهران ظاهر شد.
سرخپوشان پایتخت در این دیدار، فوتبال خود را به تیم نفت دیکته کردند و یک بازی خوب و قابل قبول را به نمایش گذاشته و توانستند با سه گل در دقایق 27 (گل به خودی)، 55 (ایمون زاید) و 83 (امیر حسین فشنگچی) دروازه سوشا مکانی را فتح کنند و پرونده بازی های خود را در مسابقات لیگ حرفه ای در سال 90 با هت تریک نفت ببندند.
مصطفی دنیزلی در این دیدار در دقیقه 68 ابراهیم شکوری را به جای هادی نوروزی به زمین فرستاد و در دقیقه 87 نیز علیرضا محمد را جایگزین حمیدرضا علی عسگری کرد.
گفتنی است؛ تیم پرسپولیس روز دوم فروردین ماه در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه آزادی تهران میزبان تیم الشباب امارات است.
<LI style="DIRECTION: ltr">

قدیمی 03-19-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض باذی بعد

الشباب امارات

پیروزی تهران

چهارشنبه02/01/1390

ورزشگاه آزادی

قدیمی 03-19-2012
shabgardasheq shabgardasheq آنلاین نیست.
تازه وارد

سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر

به امید پیروزی در این بازی و قهرمانی در اسیا تا روی بعضیها کم بشه
قدیمی 03-22-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض عیدی هواداران

دنیزلی: به پرسپولیس و مردم ایران یک عیدی بدهکار بودیم

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی در کنفرانس پس از دیدار تیم های پرسپولیس و الشباب که با نتیجه 6 بر یک به سود سرخپوشان خاتمه یافت، در جمع اصحاب رسانه گفت: پرسپولیس در نيمه اول هم مي‌توانست الشباب را از كار بيندازد اما خوشحالم از اینکه در نهایت توانستیم در این دیدار خانگی به حداکثر امتیاز این بازی دست پیدا کنیم.
وی افزود: هر روزي كه مي گذرد سطح فوتبال پرسپوليس رو به بهبود مي‌رود. در نيمه نخست مي توانستيم اختلاف را بيشتر كنيم و اگر از موقعيت‌هايمان استفاده مي كرديم، قادر بودیم در همان نيمه نخست، رقيب را از كار بيندازيم.
سرمربی پرسپولیس ادامه داد: در ليگ قهرمانان، استرس و فشار روي بازيكنان وجود دارد. امروز هم موقعيت‌هاي خوبي خلق كرديم و گل‌هاي زيبايي را به ثمر رسانديم و به خاطر اين كه توانستيم بازي زيبايي را ارائه دهيم، خوشحالم اما جداي از نتيجه، از این كه توانستيم ده‌ها هزار تماشاگر را خوشحال به خانه برگردانيم، شادمانم.
مصطفی دنيزلي در خصوص تفاوت تيم پرسپوليس در آسيا و ليگ تصریح کرد: در ليگ از نظر گل خوردن كمي مشكل داريم ولي دفاع مان در ليگ قهرمانان با چيزي كه در ليگ برتر وجود دارد متفاوت است اما مهم این است كه دفاع تيمي ما عملکرد خوبی دارد.
وي در پایان افزود: از آن بازي كه يك بر يك مساوي كرديم قابل مشاهده بود كه ما به صورت تيمي خوب کار می کنیم و در آن بازي هم گفتم، از روند بازي رضايت داشتم. اين روند در ديدار با نفت تهران هم نيز ادامه پيدا كرد و رو به بهبود است اما براي نتیجه گیری در ليگ كمي دير شده است.

قدیمی 04-02-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض گزارش تمرین سرخپوشان در روز طبیعت

تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه تمرینات خود برای آمادگی هر چه بیشتر جهت دیدار با تیم الغرافه در قطر، صبح امروز تمرینات شادابی را مجموعه ورزشی درفشی فر پشت سر گذاشت.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان در حالی آخرین تمرینات قبل از دیدار با تیم الغرافه را انجام می دهند که با مرور تاکتیک های مورد نظر مصطفی دنیزلی آماده می شوند تا سومین دیدار خود از مرحله گروهی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را در قطر برگزار کنند.
تمرین دیروز (یکشنبه 13 فروردین) از ساعت 9:30 پس از صحبت های سرمربی با گرم کردن و انجام حرکات کششی و نرمشی آغاز شد و بازیکنان با شادابی و طراوات خاصی به مرور تاکتیک های کار شده پرداختند.
علی کریمی، غلامرضا رضایی، ایمون زاید و جواد کاظمیان تمرینات اختصاصی انجام دادند.
مهدی مهدوی‌کیا، علیرضا محمد و مهرداد اولادی زیر نظر کادر پزشکی تیم به تمرینات سبک پرداختند.
مراسم جشن مختصری به مناسبت تولد شیث رضایی و روز طبیعت باعث شادی و خوشحالی بازیکنان و کادر فنی شد.
گفتنی است؛ آخرین تمرین سرخپوشان قبل از سفر به قطر و دیدار برابر تیم فوتبال الغرافه، امروز (دوشنبه) برگزار می شود.

قدیمی 04-02-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
کاربر فعال

پیش فرض خاطره نگاری ایمون زاید از تهران برای سایت ایرلندی

خاطره نگاری ایمون زاید از تهران برای سایت ایرلندی/ وقتی ۸۲ هزار نفر نامت را فریاد می کنند باید بگویی: WOW

لیگ برتر - ایمون زاید از این هفته شروع کرده به نگارش خاطراتش در تهران برای سایت فوتبالی« وقت اضافه» ایرلند.

ایران؟ شوخی می کنی؟
این اولین ری اکشن من بود وقتی در دسامبر گذشته شنیدم که باشگاه پرسپولیس به من علاقمند شده.من فصلی رویایی را با دری سیتی تمام کرده بودم. قهرمانی در لیگ کاپ ، رسیدن به جایگاه سوم لیگ در پایان فصل و رسیدن به قله اروپا ، چیزی که ما فکرش را می کردیم. آقای گلی در لیگ و گرفتن جایزه بهترین بازیکن از نظر منتقدان لیگ حرفه ای ایرلند و اتحادیه بازیکنان.
صادقانه بگویم که خیلی دوست داشتم حداقل یک فصل دیگر را در دری بمانم . داشتم خیلی خوب از استفان کلی چیز یاد می گرفتم. تماشاگران دوستم داشتند و خلاصه همه چیز عالی بود. شرایطی که باعث می شد دوست داشته باشم که بمانم و پیشرفت کنم.
پیشنهاد از ایران ، برای من یا هر کس دیگری عجیب و شگفت انگیز می توانست باشد با توجه به اخبار ضد و نقیضی که از این کشور شنیده بودیم و این پیشنهاد درست در زمانی به من رسید که تازه مسابقات کشورهای عربی در دوحه قطر به پایان رسیده بود و من هم به تیم ملی لیبی دعوت شده بودم.
آنجا بود که پیشنهادی به من شد برای بازی در لیگ ایران. پیشنهادی از پرسپولیس ، بزرگترین تیم ایران و یکی از بزرگترین تیم های فوتبال آسیا. پرسپولیس تیمی از تهران ، پایتخت ایران با جمعیتی نزدیک به 15 میلیون نفر.
بعضی وقت ها در زندگی و در زندگی فوتبالی باید تصمیماتی بگیری خارج از محدوده همیشگی و روزمره ات.وقتی که یک فرصت منحصر به فرد داری برای تجربه اتفاقی عجیب. زندگی کوتاه است و عمر فوتبال حرفه ای کوتاه تر پس بهتر است که گاهی دست به ریسک بزنی.
به سرعت رو به جلو ؛ فقط چند ماه کوتاه و حالا نشسته ام در آپارتمانم در تهران تا نخستین بخش از خاطراتم را برای سایت «وقت اضافه» بنویسم. شاید در آغاز کمی عصبی بودم و نگران اما حالا فکر می کنم یکی از هوشمندانه ترین تصمیماتم را در فوتبالم گرفته ام.
در همین 3 ماه این قدر خاطره دارم که بتوانم یک کتاب ببرای تان بنویسم. از اتفاقات جالبی که در ایران برایم افتاده است. نخستین بازی آسیایی ام در پرسپولیس افتاده بود به سال نوی ایرانی ها. من بازی اول تیم در آسیا که عربستان بود را به دلیل آسیب دیدگی از دست داده بودم و بازی با الشباب امارات برایم نخستین تجربه آسیایی بود. تجربه ای که نمی دانستم چطور خواهد بود. آن شب را هیچ وقت در زندگی ام فراموش نمی کنم. شبی رویایی که من به تنهایی در این برد شیرین ، 3 بار گلزنی کردم.
این دومین هت تریک من بود در 6 بازی و اینکه 7 گل را فقط در همین 6 بازی زده بودم. بازی جلوی 82 هزار و 700 نفر ، این بیشترین جمعیتی بود که من در کل فوتبالم برابرشان بازی می کردم و همه طرفدار پرسپولیس بودند. برای بازی فینال کوئین پارک رنجرز شاید 80 هزار نفر بیایند یا بازی مهم چهارشنبه قبل بارسلونا و میلان تنها 70 هزار نفر را به ورزشگاه کشانده بود اما این مسابقه ... تنها درباره اش می توانم بگویم: WOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!
هت تریک و جمعیتی بیش از 80 هزار نفر که یک بند نامت را فریاد می زنند ؛ واقعا رویایی است. تماشاگران پرسپولیس واقعا استثنایی هستند. بازی برای شان وقتی مدام قدردان زحماتت هستند ، یک تجربه رویایی است . وقتی با تمام وجود نامت را صدا می کنند.
بازی ها در ایران به ندرت در روز جمعه برگزار می‌شود. من تقریبا در هر روزی از هفته در ایران بازی کرده‌ام به جز جمعه! معمولا از من سوال می‌شد که جمعه‌ها چه کاری انجام می‌دهم. اول از همه باید بگویم که ایرلند به نوعی خانه من است چرا که ده سال آنجا بازی کرده‌ام و جام‌های مختلفی با تیم‌های مختلف به دست آورده‌ام. آنجا بازی‌ها جمعه برگزار می‌شد و من جمعه ها مشغول بازی بوده‌ام. اما عصر جمعه در تهران یک فنجان قهوه می‌نوشم و با لپ تاپ کار می‌کنم. معمولا در یک صفحه نتایج زنده‌ی تمام بازی‌ها را چک می‌کنم و در صفحه‌ی دیگر گزارش زنده‌ی بازی دری یونایتد را گوش می‌دهم. دوست دارم همیشه نتایج این تیم را دنبال کنم و برایم فرقی نمی‌کند چه مدت سپری شود. امشب هم همین کار را انجام می‌دهم.

کاربران زیر از SOHRAB_HAZHII به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
قدیمی 04-04-2012
mohammad.90 آواتار ها
mohammad.90 mohammad.90 آنلاین نیست.
مدیر بخش ورزش

سپاسها: : 7,242

6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر

چهارشنبه 16/01/1391 19:15

ترکيب پرسپوليس براي ديدارباالغرافه مشخص شد

ترکيب تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار با الغرافه مشخص شد.

ترکيب تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار با الغرافه مشخص شد که نسبت به ديدار قبلي تنها يک تغيير در آن ديده مي‌شود.

آسمير آودوکيچ، محمد نصرتي، شيث رضايي، مهرداد پولادي، حميدرضا علي‌عسگر، حسين بادامکي، محمد نوري، علي کريمي، غلامرضا رضايي،‌ ايمون زايد و اميرحسين فشنگچي، 11 بازيکني هستند که مصطفي دنيزلي در بازي امشب مقابل الغرافه آن‌ها را به ميدان مي‌فرستد.

تيم فوتبال پرسپوليس پيش از آغاز هفته سوم ليگ قهرمانان آسيا با کسب 4 امتياز از دو بازي در صدر جدول گروه D قرار دارد. تيم فوتبال الغرافه نيز که فرهاد مجيدي را در اختيار دارد، هم‌اکنون با 2 امتياز در رده سوم اين گروه جاي دارد.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
یاغی شوی و دگر نیایی . . .
ای بنده تو سخت بیوفایی ...
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش