بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

آبان: دوپینگ و پرونده های قضایی

*تیم ملی فوتبال ایران در یک دیدار تدارکاتی به مصاف ایسلند "تیم چهلم اروپا" رفت و توانست با یک گل از سد حریف خود بگذرد. حضور فقط سیصد تماشاچی در این بازی، رکورد کم تماشاچی ترین بازی تیم ملی در تاریخ فوتبال ایران را شکست.

*پس از اعتراض مجید جلالی بر وجود علائم دوپینگ در میان برخی بازیکنان، باشگاه استقلال اهواز، از او به مراجع قضایی شکایت کرد. گفته شد که یکی از بازیکنان این تیم به دلیل افشاگری های جلالی، از جانب خانواده نامزدش طرد شده است!

*کنفدراسیون فوتبال آسیا نامزدهای بهترین‌های فوتبال قاره کهن درسال ۲۰۰۹ را معرفی کرد. گرچه هادی عقیلی نامزد مرد سال فوتبال آسیا بود اما در مراسم نهایی، جایزه ای نصیب فوتبال ایران نشد.

* تیم ملی فوتبال ایران در یکی از مهم‌ ترین دیدارهای خود در مرحله گروهی انتخابی جام ملت‌های آسیا در یک بازی دشوار با گل جواد نکونام، در ورزشگاه آزادی مقابل اردن به پیروزی رسید.

*خداداد عزیزی مرد سال ۱۹۹۶ فوتبال آسیا در نشست مطبوعاتی کمیته‌ انضباطی فدراسیون فوتبال ایران گفت: " بزرگترین بدبختی فوتبال ما این است که دروغ می ‌گوییم و رابطه بر همه چیز حاکم است. فقط پول است که حرف می ‌زند. در این فوتبال همه پول می ‌گیرند. هرچه جلوتر می ‌رویم کثافت در فوتبال ایران بیشتر می ‌شود."

*تیم ملی فوتبال نوجوانان ایران با شکست ۲-۱ مقابل اروگوئه در یک هشتم نهایی جام جهانی، از گردونه رقابت ها حذف شد. نوجوانان ایران که قهرمان آسیا شده بود، در نیجریه با سرمربیگری علی دوستی مهر، ابتدا گامبیا را شکست داد. با کلمبیا مساوی شد. سپس هلند را ۱-۰ از پیش رو برداشت تا به مرحله بعدی صعود کند.
وقتی از علی دوستی پرسیدند آیا تمایلی دارد در لیگ برتر مربیگری کند یا خیر، در پاسخ گفت: فوتبال ایران به قدر کافی سلطان، ژنرال و امپراتور دارد. اما این فوتبال به عمله و کارگر هم احتیاج دارد. من به همین عملگی فوتبال اکتفا و افتخار می کنم.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 03-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

آذر: مالاریا، سوغات نوجوانان!

*مبتلا شدن مهرگان گلبرگ در بیمارستان آریا رشت و افشین اسماعیل زاده دو بازیکن تیم ملی نوجوانان ایران به بیماری مالاریا و به خطر افتادن جان آن ها، از حاشیه های پس از جام جهانی نیجریه بود.
این دو نوجوان در گفتگو با شبکه خبر، اعلام کردند بر خلاف تمام تیم هایی که به نیجریه آمده بودند، در ایران هیچ واکسن پیشگیرانه ای به آن ها تزریق نشده و پس از بازگشت نیز فدراسیون فوتبال اقدامی برای بهبودی شان انجام نداده.
راه ندادن خبرنگاران صداوسیما به استادیوم های محل برگزاری جام جهانی به دلیل نداشتن حق تصویر برداری، از دیگر حاشیه های این رقابت ها بود.

*در سالروز هشتم آذر و صعود ایران به جام جهانی ۱۹۹۸ که از آن با عنوان حماسه ملبورن یاد می شود، محمد خاکپور مدافع اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: مسئولان ورزش آن قدر فوتبال ما را به بیراهه برده‌اند که ورزشکارانی مثل من، نمی خواهند خود را جزو فوتبال این مملکت بدانند!
خاکپور ۱۲ سال پس از تساوی ۲-۲ با استرالیا و صعود ناباورانه به جام جهانی گفت: کسانی که زمام ورزش را به دست گرفته ‌اند فضایی پر از فساد و رشوه درست کرده اند. متاسفانه این رد پا در هر نقطه از فوتبال ما وجود دارد و هر روز پررنگ‌تر می ‌شود.

*هرگز رسماً اعلام نشد چرا فیروز کریمی نمی تواند در لیگ برتر مربیگری کند و به دسته اول رفته است. رسانه ها با حروف اختصاری "ف.ک" ، طرح منشور اخلاقی را عامل این اتفاق دانستند.
در این بین، فیروز کریمی که مدعی بود عزیز محمدی حق اظهار نظر درباره او را ندارد، ضمن اعلام برخورد برخورد فیزیکی با رییس سازمان لیگ، خبرنگاران را به حضور در فدراسیون فوتبال فراخواند!
محمد مایلی کهن در واکنش به این اظهارات گفت: وقتی یک نفر می ‌گوید برخورد فیزیکی می ‌کنم و مدیریت‌های ما آن قدر ترسو شدند که با چنین افرادی برخورد نمی ‌کنند جای تاسف دارد. جریانی وجود دارد که در حال انجام کارهای بسیار وقیحانه است. آن ها به خاطر استفاده از عواملی نظیر دوپینگ، تطمیع بازیکنان حریف، جذب آن بازیکنان در سال بعد، تطمیع برخی رسانه‌ ها و تریبون‌ها به موفقیتی مقطعی رسیده‌اند.
فیروز کریمی هم در پاسخ گفت: با ارائه زمان، مکان و دقایق ثابت می ‌کنم چه کسی باعث فساد و آبروریزی فوتبال ایران در بعد داخلی و بین ‌المللی شده است. ثابت می ‌کنم که چه کسی با چه رابطه و با استفاده از چه مسائل پشت پرده‌ای در این سال‌ها با وجود چه بیلان کاری، همچنان در حال مربیگری‌ است.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

دی: رکورد شکست در تیم ملی

*علی دایی شانزدهم دی، سرمربی پرسپولیس شد تا پس از ۹ ماه دوری مجدداً به فوتبال برگردد. ۱۰ روز بعد، پرسپولیس در بوشهر شکستی سنگین را متحمل شد و ۴-۱ به شاهین باخت. بوشهری ها اعلام کردند به یمن این پیروزی، تمبر یادبود تیم شاهین بوشهر با تصویری از ترکیب ۱۱ نفره این تیم منتشر خواهد شد.

*کمیته انضباطی در آخرین روز دی ماه اعلام کرد فراز کمالوند، سرمربی تراکتورسازی تبریز تا اطلاع ثانوی از هرگونه مصاحبه با رسانه‌های گروهی، خبرگزاری ها و نشریات ورزشی محروم است. این محرومیت، تا پایان سال نیز همچنان به قوت خود باقی بود.

* علی دایی درباره احتمال پیوستن کریمی به پرسپولیس در فصل آینده گفت: در گذشته هم بین ما مشکلی نبوده و اگر هم اتفاقاتی افتاد شاید ریشه در سوء تفاهمات داشته باشد. پس کریمی را هم می خواهیم. ضمن این که پرسپولیس خانه علی کریمی است.
مدتی بعد، کریمی گفت به صلاح هر دوی ما است تا زمانی که دایی در پرسپولیس است، من به این تیم برنگردم. دایی نیز در پاسخ گفت: اگر دعوتنامه ای برای کریمی فرستاده ام آن را پس بفرستد.

*پرونده شکایت باشگاه استقلال تهران از فدراسیون فوتبال درباره محرومیت حنیف‌ عمران‌زاده از سوی ستاد منشور اخلاقی از لیگ برتر، به دادسرا ارجاع شد.
باشگاه استقلال ادعای پرداخت ۱۳۰ میلیون تومان خسارت را دارد و عمران ‌زاده نیز با موضوع اعاده حیثیت، از فدراسیون شکایت کرده است.

*احمدرضا عابدزاده که توسط علی دایی از کادر فنی پرسپولیس کنار گذاشته بود، حسین رضازاده را عامل برکناری خود عنوان کرد. رضازاده هم در پاسخ گفت: نمی ‌دانم این حرف ‌ها از کجا می ‌آید، من کاری با فوتبال ندارم.

* تیم ملی فوتبال ایران در تورنمنت چهارجانبه قطر چهارم شد. دو شکست مقابل قطر و مالی،
ایران با شکست مقابل مالی، سومین باخت متوالی خود را ثبت کرد که این اتفاق در ۲۰ سال اخیر بی سابقه بوده است.

منبع: مهدی رستم‌پور
روزنامه نگار ورزشی
ولی نه...!! باید ترک کنم

ویرایش توسط Omid7 : 03-28-2010 در ساعت 08:06 PM
قدیمی 03-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

بهمن: جنگ لفظی در کمیته فنی

*محمود یاوری گفت دیگر در جلسات کمیته فنی شرکت نمی کنم زیرا قطبی به مربیان ایرانی توهین کرده و گفته در حد من نیستند در حالی که خودش خارج از ایران فقط یک آنالیزور بوده و حتی کمک مربی هم نبوه است. پس تا عذرخواهی نکند به کمیته فنی بر نمی گردم.
مدتی قبل از یاوری، بیژن ذوالفقارنسب هم از عضویت در کمیته فنی استعفا داده بود. یاوری گفت افشین قطبی به محض بازگشت از آمستردام از مربیان ایرانی عذر خواهی می ‌کند. با کفاشیان و تاج هم که صحبت کردم آن ها نیز همین حرف را زدند.
قطبی از هلند برگشت و عذرخواهی نکرد. اما یاوری با وساطت کفاشیان بار دیگر به کمیته فنی بازگشت.

*امین متوسل‌ زاده مهاجم تیم سپاسی شیراز در بازی با استیل‌آذین به دلیل مصدومیت دروازبان حریف، موقعیت گل مناسب را نادیده گرفت و توپ را به اوت زد. رسانه های ورزشی از بازی جوانمردانه او به منزله روییدن گلی در کویر یاد کردند.
بسیاری از باشگاه‌ها یا نهادهای ورزشی و غیر ورزشی با صدور اطلاعیه، از متوسل زاده تقدیر کردند. در این بین، باشگاه ابومسلم مشهد هم اعلام کرد پنج سکه طلا برای او در نظر گرفته. این اقدام باشگاه با واکنش بازیکنان ابومسلم مواجه شد. آن ها می گفتند باشگاه به جای تقدیر از حرکت جوانمردانه، راساً جوانمردی کند و حقوق بازیکنان خودش که چند ماه است به تعویق افتاده است را بپردازد.

*بعد از شش تساوی ۱-۱، سرانجام داربی تهران با نتیجه ای متفاوت به پایان رسید. پرسپولیس با شلیک سهمگین کریم باقری کاپیتان ۳۶ ساله اش در دقیقه ۸۵، طلسم تساوی ها را فرو ریخت. چاقوکشی برخی تماشاگران در بیرون از ورزشگاه، بازداشت عده ای از هواداران دو تیم و ۴۳ مصدوم، از جمله حوادث مهم شصت و هشتمین داربی تهران بود .
در حین بازی دعوای شیث رضایی و علیرضا حقیقی، اگرچه با واکنش داور مواجه نشد اما کمیته انضباطی هر دو را با به محرومیت و جریمه نقدی محکوم کرد. پس از بازی هم یکی از ماوران حراست ورزشگاه با علیرضا حقیقی زد و خورد کرد.

*پس از پایان بازی گاز سرخس با شهرداری ماهشهر در هفته دوازدهم لیگ دسته دوم، عده ای از تماشاگران و همراهان تیم ها، به زمین ریختند و چاقو کشی کردند.
صحنه های دلخراشی از آلودگی های فوتبال ایران که حتی در صداوسیما نیز به تصویر کشیده شد. در این بازی پر ضرب و شتم، داور بازی را برای ۳۵ دقیقه قطع کرد. سپس مجدداً بازی را از سر گرفت و در دقیقه ۷۹ نیز سوت پایان را زد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

اسفند: سقوط در رنکینگ فیفا

* در آخرین رده‌بندی فیفا، تیم ملی فوتبال ایران با چهار پله سقوط در رده ۶۷ جهان و ششم آسیا قرار گرفت.
استرالیا،‌ ژاپن، کره جنوبی، عربستان و بحرین بالاتر از ایران هستند و با توجه به فاصله اندک ازبکستان با ایران،‌ سقوط به رده هفتم قاره نیز این تیم را تهدید می کند.

*دامنه محرومیت ها و جرایم نقدی، فوتبال خانم ها را هم در بر گرفت. فاطمه ارژنگی به دلیل عدم همراهی تیم ملوان در فوتبال زنان غرب آسیا، به شش ماه محرومیت از حضور در تیم ملی فوتبال زنان و دو میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شد.
ارژنگی در پاسخ گفت اگر عدالت اجرا نشود و اگر نمی ‌توانم از خودم دفاع کنم، پ دیگر در تیم‌های ملی فوتبال و فوتسال بازی نخواهم کرد.

* نیکبخت واحدی از استیل آذین اخراج شد. حشمت مهاجرانی مدیر فنی این تیم گفت: نیکبخت به هیچ عنوان به دستورات و خواسته های کادر فنی توجه نمی کرد.

*خبر ابتلای ناصر حجازی به سرطان ریه، اواخر آذرماه منتشر شد. اما انتشار تصاویری از او پس از آغاز شیمی درمانی در اسفندماه، از وقایع تلخ هفته های آخر سال بود. مسئولین زیادی در بیمارستان به ملاقات او رفتند و وعده های فراوانی برای تقبل مخارج سنگین درمان او داده شد.
مدتی بعد ناصر حجازی در مصاحبه ای گفت: حتی یک ریال هم کمکی از جانب مسئولان نشده. البته من نیز احتیاجی به کمک آقایان ندارم. برای بازیافتن سلامتی ام حتی فرش خانه ام را هم خواهم فروخت. حجازی یک بیت شعر هم خواند:

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی* ولی با خواری و ذلت پی شبنم نمی‌گردم
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-30-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض فيفا با حضور با حجاب دختران ايران مخالفت كرد

فيفا با حضور با حجاب دختران ايران در المپيك سنگاپور مخالفت كرد

نايب رئيس بانوان فدراسيون فوتبال در واكنش به نامه‌ي فيفا مبني بر اين كه تيم دختران نوجوان ايران نمي‌توانند با پوشش اسلامي در بازي هاي المپيك سنگاپور حضور پيدا كند، گفت: نمايندگان فيفا حضور با حجاب تيم ايران را پذيرفته بودند ولي نمي دانم دوباره چه اتفاقي افتاده كه از ما خواسته‌اند با لباس رسمي فيفا مسابقه بدهيم.

سايت گل - فدراسيون جهاني فوتبال دوشنبه با ارسال نامه‌اي به فدراسيون فوتبال ايران اعلام كرد كه تيم زير 15 سال ايران اجازه حضور در بازي‌هاي المپيك نوجوانان سنگاپور را با پوشش اسلامي نخواهد داشت.
فريده شجاعي نايب رييس بانوان فدراسيون فوتبال با تاييد اين خبر گفت: نمايندگان فيفا پيش از اين با حضور با حجاب ايران در المپيك نوجوانان موافقت كرده بودند اما دوشنبه طي نامه‌اي با شركت دختران ايران با پوشش اسلامي مخالفت كردند.
وي ادامه داد: سال گذشته در اردن جلسه‌اي با حضور نمايندگان فيفا برگزار شد. آنها تصور مي‌كردند حجاب اسلامي لباس محلي و رسمي كشور ماست. نمايندگان فيفا به ما گفتند كه اگر با لباس شما موافقت كنيم از اين پس كشورهاي ديگر هم مي‌خواهند با لباس خود بازي ‌كنند. ما آنها را توجيه كرديم كه پوشش اسلامي لباس ملي ما نيست، بلكه لباس مذهبي ماست، آنها صحبت هاي ما را قبول كردند ولي نمي‌دانم كه دوباره چه اتفاقي افتاده كه از ما خواستند با لباس رسمي فيفا بازي كنيم.

پيش از اين قرار بود تيم ملي فوتبال دختران نوجوان ايران به عنوان تنها نماينده‌ي آسيا در مسابقات فوتبال بازي‌هاي المپيك نوجوانان 2010 سنگاپور حضور پيدا كند.
علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال سال گذشته اعلام كرده بود كه فيفا سهميه حضور يك تيم از آسيا در اين بازي‌ها را به ايران داده است.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-31-2010
تیرختور آواتار ها
تیرختور تیرختور آنلاین نیست.
تازه کار

سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Wink اخبار تراکتور

با سلام به دوستان عزیز
با توجه به این که تراکتور یکی از پرطرفدارترین تیم های لیگ برتر ایران است بجادیدم که این تایپک رو ارسال کنم تا هرکسی خبر ، مصاحبه و... از این تیم داره در اینجا قرار بده تا دیگران نیز از خبرهای این تیم بزرگ آذربایجان استفاده کنند.
باتشکر از تمام کاربرانp30city
قدیمی 03-31-2010
تیرختور آواتار ها
تازه کار

سال 89 براي تراكتور سال خوبي خواهد بود

سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت: اميدوارم سال 89 نيز همچون سال 88 براي تراكتورسازي سالي خوب توام با موفقيت و پيروزي باشد.فراز كمالوند ضمن تبريك عيد به مردم ايران بخصوص هوادران تراكتورسازي افزود: سالي كه گذشت براي من سال بياد ماندني بود چرا كه در اين سال به همراه هوادران نجيب تيم،موفقيتهاي بزرگي را به دست آورديم.وي با اشاره به حضور پرشور و پر تعداد هوادران تراكتور در تمامي بازيهاي داخلي و خارج از خانه اظهار داشت: با داشتن چنين هوادراني مي توان كارهاي بزرگتر از اينها را هم صورت داد چرا كه در تمام دنيا هواداران در فوتبال سرمايه هاي عظيمي محسوب مي گردند.كمالوند با تاكيد بر تقويت تراكتور در فصل آينده تصريح كرد: فصل آينده تيم تراكتور با بهره گيري از چند مهره موثر ديگر يكي از مدعيان بزرگ قهرماني محسوب خواهد شد و با هدف كسب سهميه جام باشگاههاي آسيا به ميدان خواهيم رفت.وي ادامه داد: سال پيش تنها هدف ما راه يابي به ليگ برتر بود كه خدا را شكر ميسر شد و امسال نيز با هدف حفظ تيم در ليگ به ميدان رفتيم كه با سعي تلاش بازيكنان و حمايت مردم اين هدف نيز محقق گرديد و به دليل اينكه موقعيتمان در ليگ تثبيت شده است همانطور كه قول داده بودم در بازيهاي آينده از جوانان نيز استفاده خواهد شد. سرمربي موفق تيم تراكتورسازي در خصوص بازي برابر ابومسلم گفت: بازي مقابل ابومسلم بازي سختي خواهد بود چراكه اين تيم چيزي براي از دست دادن ندارد و بصورت انتحاري در مقابل ما حاضر خواهد شد زيراكه در صورت باخت مقابل تراكتور تماي اميدهايش براي حفظ خود در ليگ برتر به ياس مبدل خواهد شد.
قدیمی 04-02-2010
تیرختور آواتار ها
تازه کار

اسامي داوران هفته سی ام رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال اعلام شد
محمود رفیعی ديدار ابومسلم و تراکتورسازی را قضاوت مي‌كند

از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران دیدارهای هفته سی ام مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های اعلام شد که بر این اساس ديدار تیمهای ابومسلم و تراکتور سازی را محمود رفیعی قضاوت خواهد کرد.
رفیعی را در امر قضاوت این دیدار حمید نظری و کیانوش داوود زاده به عنوان کمک داور و .
داور چهارم این دیدار نیزسلمان مرادی و ناظر فدراسیون محمد علی فروغی همراهی می کنند
این دیدار ساعت 16:45 روز یکشنبه 15 فروردین ماه سال جاري در ورزشگاه ثامن مشهد برگزار می شود
قدیمی 04-16-2010
آريانا آواتار ها
آريانا آريانا آنلاین نیست.
کاربر بسیار فعال

سپاسها: : 1,245

743 سپاس در 365 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط تیرختور نمایش پست ها
با سلام به دوستان عزیز
با توجه به این که تراکتور یکی از پرطرفدارترین تیم های لیگ برتر ایران است بجادیدم که این تایپک رو ارسال کنم تا هرکسی خبر ، مصاحبه و... از این تیم داره در اینجا قرار بده تا دیگران نیز از خبرهای این تیم بزرگ آذربایجان استفاده کنند.
باتشکر از تمام کاربرانp30city
تیرختور سلام..
تریختور سازی تبریز کجا طرفداراش زیادن؟!!
فقط توی تبریز طرفدار داره...
Finally I can see you crystal clear
پاسخ

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش