|
راهنما | فهرست کاربران | تقویم | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تازه ترین اخبار(حتما ببینید) | نسخه مناسب موبایل | اسلایدهای زیبا |
اخبار و قوانین فروم در این بخش اخبار و مطالب مرتبط با فروم قرار خواهد گرفت |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() امیر عزیز و مینا جان تبریک میگم امیدوارم همیشه سربلند باشین
![]() ![]() ![]() asterah و forrest عزیز به شما هم تبریک میگم همیشه موفق باشید ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() مجتبی مداد رنگیتو باز ریختی وسط بی سی سیتی؟!؟!؟نمیگی میره زیر پامون میوفتیم؟!!؟
![]() بی شوخی: ممنون دوستان واقعا لطف کردین ![]()
|
||||
|
||||
![]() به همه که ترفیع گرفتن تبریک می گویم .به خصوص امیر انصاری شایسته هر ترفیع.
|
|
||||
|
||||
![]() صمیمانه ترین ذوق و شوق و تبریک من برای ارتقا دوستان مخصوصا مینای عزیزم به خاطر راهنمایی های صمیمانه اش و همین طور آقای انصاری برای نصیحت های برادرانه شان همچنین نجمه ی گلم وسایر دوستان عزیزم در تمامی مراحل موفق و موید باشید.
|
||||
|
||||
![]()
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت! که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟ که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم استاد فاضل نظری |
|
||||
|
||||
![]() دوستان عزیزم به همگی تبریک میگم
امیدوارم که موفق و پیروز باشید ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ان شاالله سایر دوستانی هم فعالیت خوبی در سایت دارند هم به زودی در مقاطع بالاتر به ما کمک خواهند کرد
ما قصد داریم به جای اینکه صرفا رنگ کاربران عوض بشه و اسمشون از این همه نیروی خوب و دلسوز استفاده های مفیدتری بکنیم و مسئولیتهایی به دوستان بدیم که در پیشبرد اهداف سایت به ما کمک کنند .
|
||||
|
||||
![]() دوست های عزیزم بهتون تبریک می گم امید وارم موفق باشید. |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|