اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود |

08-09-2010
|
 |
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان 
|
|
سپاسها: : 3,681
5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آمائوری: سرود ملی ایتالیا را نمی خوانم
ستاره برزیلی الاصل یوونتوس در اولین لیست منتشرشده از سوی چزاره پراندلی، به ترکیب تیم ملی ایتالیا دعوت شده و شانس حضور در دیدار دوستانه مقابل ساحل عاج که در لندن برگزار خواهد شد را خواهد داشت.
سایت گل- آمائوری، ستاره برزیلی الاصل باشگاه یوونتوس اخیرا پاسپورت ایتالیایی اش را دریافت کرده و به تازگی به ترکیب تیم ملی ایتالیا نیز فراخوانده شده . آمائوری در صحبتهایی اعلام کرده که اگر روز سه شنبه شانس حضور در ترکیب تیم ملی ایتالیا را داشته باشد، سرود ملی این کشور را سر نخواهد داد.
چزاره پراندلی، سرمربی جدید تیم ملی ایتالیا،نام آمائوری را در فهرست بازیکنان فراخوانده شده قرار داده است ولی در این میان ستاره برزیلی الاصل در این رابطه گفت:« من سرود ملی ایتالیا را بلدم ولی مطمئن باشید که آن را نخواهم خواند.»
هر چند که صحبتهای آمائوری قطعا با انتقادات فراوانی روبرو خواهد شد. آمائوری در این رابطه گفت:« ده سال است که به ایتالیا رسیده ام و در ابتدا کاملا یک غریبه بودم ولی اکنون می توانم پیراهن تیم ملی ایتالیا را برتن کنم و این به منزله یک موفقیت بزرگ و تحقق یک رویاست.»
لیست اعلام شده از سوی پراندلی، جنجالهای زیادی را در ایتالیا برپا کرده است.علاوه بر آمائوری، ماریو بالوتلی، ستاره متولد غنا نیز به ترکیب آتزوری فراخوانده شده است.
احزاب سیاسی جناح راست ایتالیا، برای اعتراض به دعوت شدن بازیکنانی که اصالتی ایتالیایی ندارند، دست به تظاهرات زده اند. آمائوری در این رابطه گفت:« این فرصت خوبی است که من و بالوتلی، ذهنیت خیلی از افراد را تغییر دهیم.راستش را بخواهید اگر در دیدار مقابل برزیل گلزنی کنم، بدون هیچ مشکلی به شادی می پردازم.»

08-09-2010
|
 |
|
|
|
|
تیم ملی پس از 40 سال در ارمنستان
تیم ملی ایران آخرین بار 40 سال پیش در ارمنستان مقابل تیم آرارات به میدان رفت و 2- صفر شکست خورد.
سایت گل- تیم ملی ایران فردا برای انجام یک بازی دوستانه مقابل ارمنستان راهی ایروان می شود.
ملی پوشان کشورمان در حالی راهی این کشور می شوند که آخرین بار 40 سال پیش تیم ملی ایران در ایروان به میدان رفت. 20 مهر 1349 تیم ملی ایران که با نام تیم منتخب تهران راهی ارمنستان شده بود، در یک بازی دوستانه در ایروان مقابل تیم قدرتمند آرارات 2- صفر شکست خورد.
در ان تیم بازیکنانی همچون ناصر حجازی، علی پروین، جعفر کاشانی،علی جباری و حسین کلانی حضور داشتند. تیم ملی در آن روزها آماده حضور در بازیهای آسیایی 1970 بانکوک می شد که در نهایت نتیجه ای در آن بازیهای بدست نیاورد.

08-09-2010
|
 |
|
|
|
|
نکونام: باید با تیم های بزرگتر از ارمنستان بازی کنیم/ ما عذرخواهی نکردیم
در آستانه جام ملتهاي آسيا هستيم و در آنجا با حريفان سختي بازي خواهيم كرد بنابراين بهتر است براي آمادگي بيشتر با تيم هاي بزرگتري نسبت به ارمنستان بازي كنيم.
سایت گل- جواد نكونام کاپیتان تیم ملی كه صبح امروز در تمرين تيم ملي حاضر شد درباره حضورش در تيم ملي گفت: تيم ملي من را خواست و در تمرينات حضور پيدا كردم. بازي ايران با ارمنستان در روز فيفا است بنابراين مسئولان اوساسونا نميتوانستند براي حضورم در تيم ملي ممانعت به عمل آورند.
در آستانه جام ملتهاي آسيا هستيم و در آنجا با حريفان سختي بازي خواهيم كرد بنابراين بهتر است براي آمادگي بيشتر با تيم هاي بزرگتري نسبت به ارمنستان بازي كنيم. اگر تيم ملي قبل از سفر به قطر با تيمهاي بزرگ بازي كند بهتر ميتواند به نقاط ضعف خود پي ببرد.
نکونام درباره اتفاقات پیش از فصل در تیم اوساسونا و همچنین شرایط خود براي ادامه حضور در اوساسونا و اينكه گفته ميشد به علت تاخير در پيوستن به تمرينات با تيم آماتور و جوانان اوساسونا تمرين كرده است، اظهار داشت: اين مسائل تنها در روزنامههاي ايران مطرح ميشد. حتي كساني كه اينجا بودند از من درباره اخبار جداييام از اوساسونا كه در ايران منتشر ميشد سوال ميكردند.
هافبك تيم ملي ادامه داد: قرار بود شجاعي از اوساسونا جدا شود و من هم به توافق اوليه نرسيده بودم.
در اين مدت ساير گزينهها را بررسي كردم تا شرايط موجود براي حضور در تيمهاي ديگر از جمله پاناتينايكوس را بررسي كنم. به همين دليل مدتي دير به تمرينات رسيديم، اما برگشتيم و با اوساسونا تمديد كرديم.
قضيه طوري نبود كه در مطبوعات ما منتشر شد و اينگونه نبود كه از مسئولان تيم عذرخواهي كرده باشيم و از حضور در تمرينات تيم اصلي منع شويم و با تيم جوانان تمرين كرده باشيم. ما براي يك سال ديگر به توافق رسيديم و ميمانيم. در تمرينات پيش فصل هم موفق به گلزني در اردوي انگليس شدم.

08-09-2010
|
 |
|
|
|
|
فوتبالیست های لیگ برتری در یک سریال تلویزیونی
سایت گل- پس از كريم باقري و آرش برهاني، شش تن ديگر از بازيكنان ليگ برتر فوتبال نيز مقابل دوربين حسن فتحي رفتند. سریال «در مسير زايندهرود» كه براي پخش در ماه رمضان آماده ميشود، از موضوعي فوتبالي برخوردار است و تاكنون هشت تن از بازيكنان ليگ برتري در اين سريال بازي كردهاند.
آرش برهاني و كريم باقري نخستين بازيكناني بودند كه مقابل دوربين حسن فتحي رفتند. اين دو بازيكنان پس از اينكه شخصيت اصلي قصه (كوروش تهامي) كه نقش بازيكن فوتبال تيم ملي اميد را بازي ميكند، در جريان داستان مرتكب قتل ميشود، براي وساطت وارد قصه ميشوند.
در ادامه داستان شش تن ديگر از بازيكنان فوتبال ليگ برتر به ايفاي نقش در سريال «در مسير زايندهرود» پرداختند كه احمد جمشيديان، وحيد شمسايي، مهدي جعفرپور، فرشيد طالبي، اسماعيل فرهادي و محمد صلصالی اين بازيكنان را شامل ميشوند

08-10-2010
|
 |
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال 
|
|
سپاسها: : 4,552
4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
لباس تیم زنان ایران تایید شد
نماینده فیفا پس از کنترل لباس تیم فوتبال زیر 15 سال پوشش بانوان ایرانی را تایید کرد.
نماینده فیفا روز گذشته لباس کلیه تیم های شرکت کننده در اولین دوره المپیک نوجوانان را کنترل کرد.
کنترل لباس های بازیکنان تیم ایران بیش از سایر تیم ها به طول انجامید.
فدراسیون فوتبال پیش از این رقابت ها عکس نمونه ای از این لباس ها را برای فیفا ارسال کرده بود و نماینده فیفا با توجه به آن عکس لباس بازیکنان ایران را کنترل کرد.
وی متوجه تغییر در کلاه شده بود اما با این حال پوشش بانوان ایران را برای شرکت در این مسابقات تایید کرد.
فریده شجاعی رئیس کمیته بانوان فدراسیون فوتبال خبر را تایید کرد.
تیم ایران اولین بازی خود را پنجشنبه مقابل ترکیه برگزار می کند. دیگر تیم این گروه گینه نو است.
منبع: خبر آنلاین
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !
|

08-10-2010
|
 |
|
|
|
|
تیم ملی وارد ایروان شد
سایت گل- تيم ملي ساعت 7:30 به وقت محلي وارد ايروان شد و مورد استقبال اعضاي سفارت ايران در ارمنستان قرار گرفت. پس از مراسم استقبال در فرودگاه، تيم ملي مستقيم به هتل محل اقامت رفت.
اولين تمرين تيم ملي ، امشب ساعت 20:30 به وقت محلي و پس از استراحت ملي پوشان آغاز مي شود.
تيم ملي ايران با 21 بازيكن به ايروان رفته است و احسان حاج صفي به دليل مشكلات خروجي نتوانست تيم ملي را همراهي كند.اين در حالي بود كه كادر سرپرستي و فدراسيون فوتبال تمامي تلاششان را براي رفع مشكل خروجي حاج صفي انجام دادند.
ديدار دوستانه ايران و ارمنستان فردا شب ساعت 20:30 به وقت ايران برگزار مي شود

08-10-2010
|
 |
|
|
|
|
رحمتي: ايروان نزديك است اين همه اعتراض براي چي؟
سايت گل ـ مهدي رحمتي دروازهبان تيم ملي ايران كه نمايش بسيار خوبي در اردوي تيم ملي از خود نشان داده است فردا درون دروازه تيم ملي ميايستد.
او در مورد برگزاري اردوي تيم ملي و بازي با ارمنستان گفت:«نبايد روزهاي فيفا را به راحتي از دست بدهيم. تيم ملي بايد با همديگر هماهنگ شود روزهاي فيفا حق تيم ملي است تا بتواند بازي كند.
ما اردوي خوبي را پشت سر گذاشتيم و تمرينات شادابي را انجام داديم به نظر من بازي با ارمنستان براي تيم ملي بازي خوبي خواهد بود، ما يك بار با اين تيم بازي كردهايم و آنها تيم قدرتياي هستند كه ميتوانند حريف خوبي براي تيم ملي باشند.»
رحمتي در ادامه ميگويد: «از ارمنستان هيچ شناختي ندارم و فكر هم نميكنم براي يك بازي دوستانه بايد شناختي از اين تيم داشته باشيم. مسافت تهران تا ايروان كم است و فكر نميكنم خستگي زيادي براي بازيكن اين سفر و اين بازي به وجود بياورد. اميدوارم فردا بتوانيم با برد از زمين بيرون بيايم تا مردم از بازي تيم ملي لذت ببرند.»

08-10-2010
|
 |
|
|
|
|
ستاره های لیگ با سقف قراردادشان محروم می شوند؟
سقف قرارداد ها آیا تاثیری در کنترل قیمت ها داشت؟
غیر از 75 درصد بینندگان برنامه تلویزیونی 90 که گفتند این طرح نمی تواند سبب شود تا قیمت ها کاهش یابد حتی سردار عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ هم پذیرفت 15 درصد بازیکنان لیگ برتر یعنی همان ستاره ها که پول های گزاف می گیرند ، سقف مورد نظر را رعایت نکرده اند.
رئیس سازمان لیگ اما هنوز اعتقاد دارد آنچه به عنوان قانون مصوب کرده اند می تواند راهی برای فرار از باتلاق نابودسازی پولهای بیت المال است که به فوتبال سرازیر می شوند و بی آنکه گامی باشند برای پیشرفت فوتبال ملی تنها به نابودی منابع مالی می انجامند؛« ببینید ما یک چارچوبی را نوشتیم . شاید بگویید امروز فعلا مکانیسم اجرایی اش را نداریم. اشکال ندارد . ما گام اول را برداشته ایم شاید امروز موفق به مهارش نشویم.
شاید نتوانیم برویم یقه بازیکنی که می آید مصاحبه می کند و می گوید سقف را قبول ندارد بگیریم چون کارت بازی اش را بر اساس قرارداد ما بسته است را فعلا بگیریم اما به یک جایی می رسیم که همه چیز مشخص می شود و ما منتظر می مانیم. »
او درحالی این حرف را می زند که تقریبا تمام مدیران باشگاهی قانون وضع شده را ناکارآمد و غیر کارشناسی می دانند. محمد حسن انصاری فرد در این باره می گوید:« تیم های فقیرتری مثل ما نمی توانند بازیکن گران بخرند اما این سقف قراردادها سبب شد که قیمت های بازیکنن دیگر هم بالا برود چون دیگر 35 میلیون یک عرف شده بود. من به بازیکنم حاضر بودم این سقف را بدهم اما او حتی حاضر نشد با ما پای میز مذاکره بنشیند و به تیم دیگری رفت. این یعنی رقمی که گرفته خیلی بالاتر از سقف بوده است. »
مدیران باشگاه هایی مثل سپاهان ، ذوب آهن و استیل آذین حاضر نیستند حتی حرفی دربار سقف قراردادها بزنند و تنها سئوال ها در این باره را با لبخند پاسخ می دهند. علی فتح الله زاده و حبیب کاشانی ، مدیران تیم های استقلال و پرسپولیس اعتراف می کنند برای جذب یا نگه داشتن بازیکنانی از تیم شان یا تیم های دیگر حاضر به پرداخت ارقام بالای 500 میلیو تومانی بوده اند اما ناکام مانده اند و این یعنی پذیرش عینی فرار از سقف اما قراردادهای مکتوب همه حاکی از رعایت سقف ها هستند و عزیز محمدی همچنان معتقد است باید صبر کرد تا شاید ؛« در فوتبال ما همه سال همین طور است که اول چک ها را می کشند و موعد پرداخت ها که می رسد چون پولی در بساط نیست ، چک ها برگشت می خورند. آن موقع است که شکایت ها پیش کشیده می شوند و ما وارد عمل می شویم.
هم بازیکنان را محروم می کنیم و هم باشگاه ها را.»
این گفته البته شاید در نگاه اول منطقی برسد اما مشکل بزرگ اینجاست: ستاره هایی که محرم می شوند ، بازیکنان ملی پوش هستند. با محرومیت ملی پوشان چه اتفاقی برای فوتبال ملی می افتد؟
این پرسشی است که عزیز محمدی هم پاسخی برایش ندارد. او البته از لزوم اجرای قانون می گوید . از اینکه صدای همه از این همه ریخت و پاش در آمده و حتی باید به قیمت کنار گذاشتن ستاره ها از تیم ملی ، قانون را اجرا کرد اما سابقه دور زد هایی که هر روز و هر روز در لیگ رخ می دهد این فرضیه را که قانون سقف قراردادها به محرومیتی بیانجامد را از همان ابتدا مردود می داند. درحالی که تیم های دولتی بودجه های هنگفت در اختیار دارند و هیچ قید و بندی برای هزینه کرد آن ندارند ، تعیین سقف پرداخت آیا می تواند عملی باشد؟ این پرسشی است که تقریبا تمام مدیران و کارشناسان فوتبال ایران در پاسخش از کلمه « نه» استفاده می کنند!
منبع خبر آنلاین
|

08-10-2010
|
 |
|
|
|
|
راهکار ویژه برای فرو نشاندن خشم مردم انگلیس. کاپلو خطاب به هواداران: ما را هو کنید
فابیو کاپلو راهکاری مناسب برای فروکش کردن خشم طرفداران انگلیسی پیدا کرده است.
سرمربی انگلیس قصد دارد در بازی دوستانه امروز تیمش مقابل مجارستان بازیکنان حاضر در جامجهانی را به بازی بگیرد تا با هواداران خشمگین «ومبلی» رودررو شوند.
تیمملی انگلیس امروز در بازی دوستانه مقابل مجارستان تجربه جدیدی به دست میآورد. هم بازیکنان جدیدی در ترکیب اصلی تیم قرار میگیرند که حتی یک بازی ملی ندارند و هم بازیکنان قدیمی منتظر عکسالعملی تازه از سوی هواداران هستند.
کاپلو یکشنبه این هفته وقتی برای اولین بار از هواداران تیمملی انگلیس به خاطر نتایج ضعیف در جامجهانی 2010 آفریقایجنوبی عذرخواهی کرد، گفت که برای بازی امروز مقابل مجارستان منتظر هو شدن و اعتراض شدید از سوی هواداران حاضر در ورزشگاه «ومبلی» است. اتفاقاً در همین ورزشگاه در بازی چلسی و منچستریونایتد در جام خیریه که «شیاطین سرخ» با نتیجه 3 بر یک پیروز شدند جان تری، فرانک لمپارد، اشلی کول و وین رونی، بازیکنان ملیپوش دو تیم به شدت از سوی هواداران هو شدند و حتی بسیاری پارچهنوشتهایی در اعتراض به این بازیکنان به ورزشگاه آورده بودند. رسانههای انگلیسی و خود بازیکنان و کادر فنی این تیم به خوبی میدانند که امروز هم این اتفاق میافتد.
شاید به همین دلیل سرمربی ایتالیایی تیمملی انگلیس قصد دارد در ترکیب اولیه تیمش برای بازی امروز بازیکنان اصلی را به زمین بفرستد تا با هواداران رو در رو شوند. در آخرین لیست اسامی دعوت شدگان به تیمملی انگلیس تنها نام 10 بازیکنی که در جامجهانی حاضر بودند، دیده میشود. به گزارش روزنامه «دیلی تلگراف» چاپ انگلیس، کاپلو تأکید زیادی دارد بازیکنانی که از ابتدا وارد زمین میشوند همانهایی باشند که در جامجهانی هم حاضر بودند: «ترکیب اولیه تیم متشکل از بازیکنانی است که در جامجهانی حاضر بودند. این مسئله قطعی است. مثل من، آنها هم باید هو شوند. این احترامی است که ما به هواداران میگذاریم.»
پس او انتظار دارد که انگلیس هو شود؟ «بله. یقیناً انتظار دارم که هو شویم. امیدوارم این اتفاق سریع بیفتد و بگذرد چون ما برای موفقیتهای آینده به حمایت آنها احتیاج داریم. ما با هم میبریم، با هم میبازیم و همیشه به هواداران احترام میگذاریم. من به همه احترام میگذارم. رئیس منم و باید من را بیشتر از هر کس دیگری هو کنند.»
کاپلو در پاسخ به این سؤال که آیا این کار تأثیر مثبتی در کار تیمملی میگذارد، گفت: «ما قبول کردهایم که در جامجهانی شکست خوردهایم. من باید به هواداران احترام بگذارم. باید قویتر از این باشیم که به خاطر هو شدن روحیهمان را از دست بدهیم. باید روحیهمان را حفظ کنیم تا بتوانیم در آینده جبران کنیم.»
سرمربی عبوس «سه شیر» که روی نام بسیاری از ستارههای درشت انگلیسی خط کشیده، همچنین خبر داد که امثال جو کول، پیتر کراوچ و بقیه هنوز هم میتوانند به تیمملی دعوت شوند: «من بازیکنانی که بیرون ماندهاند را به خوبی میشناسم. در این لحظه من باید تغییراتی را به وجود آورم اما چه کسی میداند آینده چه میشود؟ شاید من تصمیم بگیرم که آنها را در آینده به کار بگیرم. ما باید این بازیکنان جوان را تحت نظر بگیریم و شخصیت آنها را در بازیهای ملی بررسی کنیم. در این بازی این فرصت را داریم. پیراهن تیمملی انگلیس با همه تیمها فرق دارد. بازی در ومبلی هم با بازی در سایر استادیومها متفاوت است. فشار در این شرایط بسیار بالاست. میخواهم بدانم این بازیکنان جوان چطور با این شرایط کنار میآیند.»
با این شرایط میتوان فهمید که کاپلو از الان پیشبینی کرده است که در بازی امروز مقابل بیش از 60 هزار نفر چه اتفاقی میافتد.
منبع خبر آنلاین
|

08-11-2010
|
 |
|
|
|
|
تمدید قرارداد خاویر زانتی تا سال 2013 با اینتر
این مدافع کهنهکار سه سال دیگر در اینتر میماند.
سایت گل – اینتر در سایت رسمی خود اعلام کرده که خاویر زانتی، مدافع کناری این تیم قراردادی جدید امضا کرده که باعث میشود تا سه فصل آینده در سنسیرو بماند.
کاپیتان اینتر در سال 1995 به این تیم آمد. قرارداد او تا سال 2011 اعتبار داشت، اما نمایشهای خستگیناپذیر این بازیکن 36 ساله باعث شد قرارداد او تمدید شود.
او بخشی مهم از موفقیت اینتر پس از کالچوپولی، از جمله سه قهرمانی فصل گذشته با هدایت ژوزه مورینیو بوده است.»
این بازیکن که با وجود نمایشهای درخشان در سطح باشگاه به تیم ملی دعوت نشد و جام جهانی 2010 را از دست داد، گفته دوست دارد با هدایت رافائل بنیتس قهرمانیهای بیشتری با اینتر به دست آورد.
رانتی در فصل 10-2009، هفتصدمین بازی خود را با پیراهن نراتزوری انجام داد و چندپسته بودن او بسیار به کمک اینتر آمد. او میتواند در پستهای مدافع راست و چپ یا در پست هافبک دفاعی بازی کند. او فصل گذشته 55 بار در تمامی رقابتها برای اینتر بازی کرد.
|
|