بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > ليگ برتر باشگاه های ایران

ليگ برتر باشگاه های ایران در این تالار به بحث و بررسی لیگ برتر فوتبال کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-14-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
SOHRAB_HAZHII SOHRAB_HAZHII آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 1,057

1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض رویانیان

افشاگری مدیر عامل باشگاه پرسپولیس/
رویانیان: فتنه گری لیدرهای اخراجی
پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه لیدرهای اخراجی این باشگاه که

در گذشته با اتصال به برخی افراد خاص اقدام به توطئه علیه این باشگاه می

کردند، هم اکنون برای ضربه زدن به پرسپولیس در فصل جدید اقدامات خود را

شروع کرده اند، گفت: این افراد یکی از عوامل فتنه در پرسپولیس هستند

محمد رویانیان در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس افزود: این افراد که خود را به عنوان مالک باشگاه فرض کرده بودند در فصل گذشته توطئه های زیادی را علیه پرسپولیس انجام دادند و هم اکنون نیز با فتنه گری در فصل جدید در صدد ضربه زدن برآمدند.
رویانیان گفت: در بدو ورود به باشگاه پرسپولیس متوجه حضور مخرب آنها در باشگاه شدم و لذا دستور اخراج آنها را دادم. این افراد یکی از عوامل مهم فتنه در باشگاه پرسپولیس هستند و هم اکنون نیز با پخش شایعات دروغ در زمینه نقل و انتقالات در صدد تخریب و فتنه گری برآمدند.
مدیر عامل سرخپوشان افزود: این فتنه گران با دروغ پراکنی در زمینه اخراج و یا جذب بازیکنان می خواهند جو پرسپولیس را خراب کرده که متاسفانه در این راه بعضی از سایت ها نیز با انتشار اخباری که از سوی این افراد اعلام می شود به طور ناخواسته به پیکره پرسپولیس ضربه وارد می کنند.
رویانیان گفت: مطمئنا یکی از برنامه های من در زمینه اطلاع رسانی به هواداران ارائه اسامی آنهایی است که با ارتباط با افراد خاص درصدد تخریب پرسپولیس هستند و در این زمینه به آنها هشدار می دهم که در صورت ادامه روند کنونی، قطعا نام و مشخصات آنها به همراه نقطه اتصال آنها را اعلام خواهم کرد.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در ادامه از رسانه ها درخواست کرد تا قبل از انتشار اخباری در زمینه نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس حتما صحت و سقم آنرا جویا شوند.
وی ادامه داد روزنامه نگاران و خبرنگاران ورزشی دارای وجدان کاری بوده و همواره با تحمل زحمات فراوان در جهت پیشبرد اهداف کلان ورزش در کشور فعالیت می کنند و من ضمن تشکر از آنها درخواست می کنم تا به هیچ عنوان به شایعاتی که تحت عناوین مختلف در زمینه نقل و انتقالات اعلام می شود توجه نکنند زیرا خود من به عنوان مدیر عامل باشگاه در زمان لازم به افکار عمومی اطلاع رسانی خواهم کرد.

مدتهاست دلم هوای تورا داردوبی هوا نفس میکشم
قدیمی 05-14-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
SOHRAB_HAZHII SOHRAB_HAZHII آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 1,057

1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض اطلاعیه باشگاه پرسپولیس

اطلاعیه باشگاه پرسپولیس/ گمانه زنی ها مورد

تایید نیست، نقل و انتقالات را رسما اعلام می کنیم

باشگاه پرسپولیس در اطلاعیه ای اعلام کرد: هرگونه گمانه زنی هایی که در

زمینه جذب بازیکن از سوی رسانه ها انجام می شود مورد تایید نبوده و لذا

فهرست بازیکنان فصل آینده متشکل از بازیکنان فعلی و بازیکنان جدیدی که

جذب خواهند شد پس از نهایی شدن به صورت رسمی اعلام می شود

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، با توجه به آغاز فصل نقل و

انتقالات، گمانه زنی ها درباره فهرست سال آینده بازیکنان پرسپولیس اوج

گرفته است. بر همین اساس باشگاه پرسپولیس در اطلاعیه ای اعلام کرد؛

فهرست بازیکنان مورد نظر برای فصل آینده شامل نفرات فعلی و بازیکنان

جدیدی که به خدمت گرفته خواهند شد، هنوز نهایی نشده است و مطالب و

اخباری که در برخی رسانه های گروهی منتشر شده است، تنها گمانه زنی

بوده و مورد تایید باشگاه نیست.

باشگاه پرسپولیس همچنین اعلام کرد؛ پس قطعی شدن فهرست مورد نظر

باشگاه از طریق مراجع رسمی باشگاه پرسپولیس به اطلاع افکار عمومی

خواهد رسید.

مدتهاست دلم هوای تورا داردوبی هوا نفس میکشم
قدیمی 12-19-2011
hossein آواتار ها
hossein hossein آنلاین نیست.
مدیر بخش موبایل

سپاسها: : 7,693

7,279 سپاس در 3,383 نوشته ایشان در یکماه اخیر
hossein به Yahoo ارسال پیام
Post اخبار و حواشی لیگ برتر ایران - اخبار و حواشی لیگ یازدهم ایران

اخبار و حوادث لیگ برتر ایران - اخبار و حوادث لیگ یازدهم ایران

داستان مجیدی؛ از گریه های دختر فرهاد تا اشک‌های هواداران پشت در خانه کاپیتان

حرف‌های مجیدی در زمان رفتن به دوبی، کاملا نشان می‌دهد که او بر سر دو راهی مانده. میان دو عشق بزرگ: استقلال و دخترش.

.

به گزارش جام نیوز به نقل از 24، این روزها همه هواداران استقلال نگران جدایی فرهاد مجیدی از این تیم هستند. آنها این فصل، تیمی را می‌بینند که با وجود ستاره‌های بزرگ، توانایی رسیدن به افتخارات بسیاری را دارد و حتی می‌تواند در آسیا بدرخشد؛ اما این پایان ماجرا نیست.
درست در روزهایی که استقلالی‌ها خود را آماده قهرمانی نیم فصل کرده بودند، خبر رسید که فرهاد قرار است از استقلال جدا شود. این خبر بخش قابل توجهی از استقلالی‌ها را نگران کرد. البته بدون تردید این خبر باید برای پرسپولیسی‌ها خبر خوشحال‌کننده‌ای باشد چون مجیدی در انسجام تیمی این فصل، نقشی غیر قابل انکار داشته و نمی‌توان منکر نقش او در این تیم شد.

* اول قصه
ماجرا از همان اول فصل شروع شد. وقتی فرهاد مجیدی بعد از چند جلسه تمرین بدنسازی، راهی امارات شد. همان موقع بسیاری گفتند اختلافاتی در درون تیم ایجاد شده؛ اما بعدها فرهاد گفت برای کارهای شخصی به امارات رفته بود. برای کارهای شرکتش و البته برای دخترش. هیچ کس نمی‌تواند بداند فرهاد مجیدی و دخترش تا چه اندازه به هم وابسته‌اند. او بعد از چند روز حضور در امارات، به تمرینات برگشت تا با حضور فرهاد و ملی‌پوشان، تمرینات کاملا جدی شود. البته همه متوجه شدند که دل فرهاد پیش دخترش مانده و او نگران بهانه‌هایی است که دختر فرهاد برای پدر می‌گیرد.

* مظلومی نگران است
در فصلی که مظلومی قهرمانی نیم فصل را به دست آورده، همه چیز به فرهاد مجیدی بستگی دارد. این فصل نه اصفهانی‌ها قدرت چند سال اخیر را دارند و نه پرسپولیس، تیم قدرتمندی است. بهترین فرصت برای استقلال به دست آمده تا با این تیم پرستاره قهرمان شود و حالا این بحث دارد همه رویاهای مظلومی را خراب می‌کند. شاید صحبت‌هایی که مظلومی درباره جدایی مجیدی کرد به دلیل نگرانی بسیار بالای او بود.

* قضیه قرار نبود رسانه‌ای شود
فرهاد مجیدی بعد از بازی با صنعت نفت آبادان ماجرای سفر به امارات را به فتح‌الله زاده گفت. او گفت که دخترش در طول فصل که فرهاد در ایران مشغول بازی است، در دبی برای پدر بهانه می‌گیرد و کم کم دارد کار برای هر دو نفر سخت می‌شود. البته در پایان این مذاکرات، دو طرف قرار گذاشتند که موضوع رسانه‌ای نشود.
صحبت‌های مظلومی در رسانه‌ها نشان از آن دارد که سرمربی استقلال از اینکه کاپیتان تیمش در چنین فصل حساسی قصد جدایی دارد، به شدت نگران شده. او قبل و بعد از بازی با نفت تهران به رسانه‌ها گفت که فرهاد می‌‌خواهد برود. برخی معتقدند که مظلومی این بحث‌ها را به رسانه‌ها کشاند تا فرهاد در منگنه فشار رسانه‌ها و هواداران از تصمیمش منصرف شود. البته او تا حدودی هم موفق شد.

* هواداران در خانه فرهاد
بعد از بازی استقلال و نفت تهران، هواداران به در خانه مجیدی رفتند تا با تجمع مقابل خانه کاپیتان استقلال، او را از تصمیمش منصرف کنند. یکی از هواداران می‌گفت ما فقط آمده‌ایم تا فرهاد را احساسی کنیم.
به نظر می‌رسد آنها توانسته‌اند به هدفشان برسند. چون فرهاد مجیدی بامداد دیروز با دنیایی از تردید راهی فرودگاه امام (ره) شد. او که قرار بود در سکوت خبری به دبی برود، در میان نگاه‌های هواداران که هزاران پیام برای او داشت، به فرودگاه رفت. با حالتی که اصلا یقین در آن نبود و همین برای هواداران نویددهنده به نظر می‌رسید.

* پیشنهاد اماراتی‌ها
مجیدی به دنبال پیشنهاد مالی مناسبی که باشگاه‌های الوصل و الوحده امارات به او داده بودند، تا حدودی بر سر دو راهی قرار گرفته بود؛ اما موضوع مالی برای فرهاد در اولویت چندم بود. او قبل از هر چیز به دنبال این بود که در کنار دخترش باشد. اماراتی‌ها او را همین زمان می‌خواهند و این یعنی اگر کاپیتان 36 ساله استقلال تا انتهای فصل صبر کند، شاید دیگر چنین پییشنهاد اغواکننده‌ای مطرح نشود.

* داستان یک مشورت کلیدی
فرهاد قبل از آنکه راهی امارات شود، از یکی از اسطوره‌های فوتبال ایران نظرنگه می‌دارد. مشکلی که بسیاری از فوتبالیست‌های ما دارند و دوست دارند تا زمان عصا به دست شدن فوتبال بازی کنند.

* دلگیری از اطرافیان
اگرچه این طور عنوان شده که فرهاد مجیدی برای حضور در کنار دخترش به دبی رفته؛ اما خبرهای در گوشی چیزهای دیگری می‌گوید.
کاپیتان استقلال از حرف هایی که برخی اطرافیان باشگاه می‌گویند به شدت دلگیر است. اینکه جایی عنوان شده بود که «فرهاد برای آشتیانی بهتر می‌دوید و بهتر گل می‌زد». این حرف حتی در زمان پرواز فرهاد به دبی هم روی دل کاپیتان مانده بود.

* او برمی‌گردد؟
مجیدی قرار بود در سکوت کامل خبری راهی امارات شود؛ اما نشد و همین وضعیت، شاید به طور کلی، تصمیم او را عوض کند. او در ورزشگاه آزادی، مقابل در خانه‌اش و حتی در فرودگاه، هوادارانی را دیده بود که با اشک از او خواسته بودند در تصمیم خود تجدید نظر کند. او هنگام رفتن از هوادارانی می‌گفت که به استقلال این فصل دل بسته‌اند و نمی‌شود از آنها دل کند. حرف‌های او در زمان رفتن، کاملا نشان می‌دهد که او بر سر دو راهی مانده. میان دو عشق بزرگ: استقلال و دخترش. حداقل تا 15 روز او در امارات است و در همین مدت مشخص خواهد شد که او از میان این دو عشق، کدام را انتخاب خواهد کرد. او ابتدای فصل هم قرار نبود که بیاید و باز، استقلال را انتخاب کرد و این بار هم بخت استقلال برای پیروزی در این دوئل، بسیار زیاد است. هواداران استقلال امیدوارند باز هم عشق آنها، کاپیتان را به ایران بیاورد تا یک نیم فصل دیگر هم برای آنها بازی کند.

گذشته و آینده آنچنان سخت از دو طرف فشار وارد میكنند

كه دیگر جایی برای حال باقی نمی ماند...

ویرایش توسط مهدی : 03-09-2012 در ساعت 10:18 PM
قدیمی 12-31-2011
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb مهدوی کیا به پرسپولیس بازگشت

مهدوی کیا به پرسپولیس بازگشت

مهدی مهدوی‌کیا در نیم فصل دوم پیراهن پرسپولیس را بر تن خواهد کرد.
به گزارش خبرآنلاین؛ مهدوی‌كیا كه برای بازگشت به پرسپولیس ناامید شده بود و فكرش را هم نمی‌كرد بتواند در نیم فصل دوم پیراهن پرسپولیس را بر تن كند، به آرزویش رسید.
آرزوی مهدوی‌كیا حضور دوباره در تركیب پرسپولیس بود. در حالی كه چند روز قبل اعلام شده بود دنیزلی مهدوی‌كیا را نمی‌خواهد، امروز این بازیكن با مسئولان باشگاه پرسپولیس به توافق رسید تا نیم فصل دوم را در این باشگاه بازی كند.

سایت باشگاه پرسپولیس هم این خبر را تایید كرده است و به خاطر همكاری‌های دنیزلی و عابدینی در راه پیوستن مهدوی‌كیا به پرسپولیس، از این دو نفر تشكر كرده است.
دنیزلی نیز پس از ثبت قراردادش در هیات فوتبال تهران طی مصاحبه ای موافقت خود را برای جذب مهدوی کیا اعلام کرد.

منبع: عصرایران
10/10/90
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

2 کاربر زیر از مهدی سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
قدیمی 12-31-2011
GhaZaL.Mr آواتار ها
GhaZaL.Mr GhaZaL.Mr آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 312

1,461 سپاس در 592 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اوا... این که قبلا خودش گفته بود خدافظی کرده !
قدیمی 12-31-2011
مهدی آواتار ها
مهدی مهدی آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد - مدیر تالار موبایل و دوربین دیجیتال

سپاسها: : 4,552

4,939 سپاس در 1,683 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Cool مهدوی کیا به پرسپولیس بازگشت

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghazal.banoo نمایش پست ها
اوا... این که قبلا خودش گفته بود خدافظی کرده !
بخاطر یک سری مسائل خدا حافظی کرده بود که بعدا گفت دوست داره در پرسپولیس خدا حافظی کنه که اول دنیزلی قبول نمیکرد تا بالاخره قبول کرد. بعد از پرسپولیس هم در تیم دیگه ایی بازی نخواهد کرد.
هر چند پرسپولیسی هست ولی از فوتبالیهایی هست که من خیلی قبولش دارم.

مهدوی‌کیا: نمی‌خواستم تا آخر عمر از من بپرسند چرا نیامدی پرسپولیس/خود دنیزلی گفت من را می‌خواهد/به تنهایی نمی‌توانم مشکل پرسپولیس را حل کنم
لیگ برتر - مهدوی‌کیا می‌گوید دوست نداشته اتفاقی بیفتد که هواداران تا آخر عمر از او بپرسند: چرا به پرسپولیس برنگشتی؟

حسین قدوسی: مهدی مهدوی‌کیا سرانجام به آرزویش رسید. او خیلی امید داشت که بتواند روزهای آخر فوتبالش را در پرسپولیس حضور داشته باشد و حالا با چراغ سبزی که دنیزلی به او نشان داده، می‌تواند نیم فصل دوم لیگ برتر یازدهم را با پیراهن پرسپولیس به میدان برود. امروز اعلام شد که دنیزلی و عابدینی در مورد مهدوی‌کیا به توافق رسیده‌اند و قرار است این بازیکن دوباره پرسپولیسی شود. مهدوی‌کیا در گفت‌وگو با خبرآنلاین در مورد اتفاقاتی که در یکی دو هفته گذشته رخ داده صحبت می‌کند.

*بالاخره به پرسپولیس برگشتی. چه اتفاقاتی افتاد تا دوباره پرسپولیسی شدی؟
خیلی خوشحالم که این اتفاق افتاد و من به پرسپولیس برگشتم. برای این‌که این اتفاق بیفتد، اتفاقات زیادی افتاد و مسائل زیادی رخ داد. همه در جریان ماجراهای چند روز گذشته هستند. اما یک اتفاقاتی هم از دیروز به این طرف افتاد.

*از دیروز چه اتفاقاتی افتاد؟
من به اتفاق خانواده‌ام جایی رفته بودم و از طرف آقای دنیزلی با من تماس گرفتند و گفتند دنیزلی شما را می‌خواهد. من با رویانیان صحبت کرده بودم و گفتم بهتر است با خود مربی صحبت کنم. ملاقاتی داشتم با دنیزلی و با او صحبت کردم. گفتم بالاخره سرمربی باید بخواهد که بازیکن بیاید. دنیزلی هم گفت که بازی‌های من را در هامبورگ دنبال می‌کرده و شناخت دارد از من. به باشگاه گفته بوده در این مدت باید اول بررسی کنم و تیم را ببینم، بعد بگویم در کدام پست‌ها بازیکن لازم داریم. دنیزلی می‌گفت هیچ وقت نگفته مخالف حضور مهدوی‌کیا هستم. تیم را دیده و این تصمیم را گرفته که در این پست‌ها بازیکن بگیرد. او به من گفت من خودم خواستم بیایی اینجا و از بازی‌ات شناخت دارم. با همدیگر دست دادیم که کنار هم باشیم. گفت برو کارهایت را انجام بده و یکشنبه بیا سر تمرین.

*عابدینی با انتقال شما به پرسپولیس موافقت کرده؟
من با دفتر ایشان تماس گرفتم و قرار شد که امروز بعد از ظهر همدیگر را ببینیم. من هنوز نتوانستم با ایشان صحبت کنم. البته باشگاه پرسپولیس دنبال کارهای بنده بوده. در این یکی دو هفته ملاقات داشتیم با هم و صحبت‌های مختلفی رد و بدل شده. من مشکلی در این رابطه نمی‌بینم و این کار انجام می‌شود.

*طی این مدت حرف و حدیث‌ها در مورد بازگشت شما زیاد بود. چطوری تحمل می‌کردی این ماجراها را؟
آن‌هایی که من را می‌شناسند می‌دانند آدم صبوری هستم. در این مدت خیلی اتفاقات افتاد. رویانیان از آلمان که برگشتم گفت پرسپولیس شما را می‌خواهد. با عابدینی صحبت کردم و در نهایت تصمیم گرفتم دو باشگاه صحبت کنند و این انتقال انجام شود. دنیزلی هم که آمد گفتند سرمربی موافق نیست. من در این مدت چیزی نگفتم اما اخبار را پیگیری می‌کردم. خیلی از خبرنگاران هم تماس می‌گرفتند و من جواب آن‌ها نمی‌دادم. تا این‌که روز جمعه بود که دخترم را برده بودم دیزین و آنجا بود که هواداران پرسپولیس من را دیدند گفتند چرا برنمی‌گردی؟ در همان ساعت‌ها بود که رویانیان با من تماس گرفت و گفت دنیزلی موافقت کرده به پرسپولیس بیایی.
من اگر برگشتم به پرسپولیس، به خاطر این بود که اتفاقاتی در رشت افتاد که تصمیم گرفتم دیگر به آنجا نروم و بعد هم پرسپولیسی‌ها پیشنهاد دادند. لازم است توضیح دهم که من بهترین روزهای زندگی‌ام را با پرسپولیس گذراندم. آن زمانی که من در پرسپولیس بودم، هم قهرمان لیگ می‌شدیم هم قهرمان جام حذفی. دربی‌ها را می‌بردیم و چند سال بود که به جمع چهار تا تیم برتر آسیا می‌رسیدیم. دوران درخشان پرسپولیس بود. 10 تا ملی پوش داشتیم و چند بازیکن هم سابقه ملی پوشی داشند. من آن دوران را گذرانده بودم. 11 سال هم در سطح اول فوتبال اروپا بازی کردم. از طرفی با رفتن من به هامبورگ، حدود 3 میلیون دلار به پرسپولیس رسید که آن زمان معادل هزینه چند فصل پرسپولیس بود. یعنی از این نظر دینی به پرسپولیس نداشتم. اما خواست هواداران از یک طرف و علاقه خودم به بازگشت به این تیم از طرف دیگر، باعث شدند به این تیم برگردم. گفتم اگر نخواهم برگردم به پرسپولیس، هواداران تا آخر عمر از من می‌پرسند چرا نیامدی اینجا بازی کنی؟ البته من هم یک بازیکن بیشتر نیستم. به تنهایی نمی‌توانم مشکل پرسپولیس را حل کنم. حتی شاید نتوانم توقع مربی را برآورده کنم. ولی باید همه کمک کنیم و دست به دست یکدیگر بدهیم تا پرسپولیس از این شرایط خارج شود. هواداران پرسپولیس یک فصل سخت را پشت سر گذاشته‌اند و الان دنیزلی آمده و انتظار دارند نتایج خارق العاده بگیرد. همه باید به هم کمک کنیم و دست در دست هم بدهیم که پرسپولیس از این وضعیت خارج شود. امیدوارم در نیم فصل دوم اتفاقاتی بیفتد که خوب باشد.

*تا کی می‌خواهی فوتبال بازی کنی؟
فعلا که باور کنید من هنوز قراردادی با پرسپولیسس نبستم و حتی یک کلمه در مورد مسائل مالی حرف نزده‌ایم. من دنبال پول نبودم که بخواهم شرط مالی بگذارم. هنوز یک کلمه در مورد پول صحبت نشده و حتی زمان قرارداد هم مشخص نیست. ولی قرار است تا آخر فصل باشم و از آن به بعد را نمی‌دانم چه اتفاقی می‌افتد و چه تصمیمی می‌گیرم. ولی یک مثال بزنم. من 11 سال با آقای فاضلی به عنوان مدیر برنامه‌هایم کار می‌کنم. ایشان یک بار آمد در هنگ کنگ و با هم صحبت کردیم که کارهای من را انجام دهد. 11 سال ایشان کارهای من را انجام می‌داد و حتی یک بار هم قراردادی بین ما بسته نشد. هیچ صحبت مالی نشده بین ما. در مورد قراردادم با پرسپولیس هم می‌گویم که باید با آقای عابدینی صحبت کنند.

*چرا تصمیم به جدایی از داماش گرفتی؟
جا دارد اینجا از تماشاگران خوب رشت تشکر کنم. آنجا دوستان خوبی داشتم. ما نیم فصل ششم جدول بودیم و اگر اشتباه نکنم این تیم ششم نشده تا به حال. ولی در این بازی آخر و مخصوصا بعد از بازی با پرسپولیس و اشتباهی که داشتم، شرایط به گونه‌ای شد که دیدم بهتر است خاطرات خوب را از بین نبرم. نمی‌خواهم در این مورد صحبت کنم و اگر بخواهم صحبت کنم باید توضیح مفصل بدهم. باشد در یک فرصت مناسب اگر لازم بود صحبت می‌کنم. اما دوستان خوبی که در رشت داشتم را فراموش نمی‌کنم.

*فکر می‌کنی پرسپولیس چه نتیجه‌ای می‌گیرد؟
کار سختی است. توقعات هم بالاست. ولی توقعات باید منطقی باشد. من وظایف خودم را انجام می‌دهم. امیدوارم نتایج خوبی بگیریم و باعث خوشحالی هواداران شویم. می‌دانم هواداران سختی کشیدند. بازیکنان تلاش خودشان را خواهند کرد.

*صحبت خاصی با هواداران پرسپولیس نداری؟
من اگر این شرایط و اتفاقات یکی دو هفته را تحمل کردم، به خاطر این بود که نمی‌خواستم شرایط طوری باشد که تا آخر عمرم مردم بگویند چرا برنگشتی پرسپولیس و به خاطر این بود که من خیلی صبورانه با این ماجرا برخورد کردم. این اتفاق افتاده که من و هواداران پرسپولیس به هم رسیدیم.

*اگر پرسپولیس شما را نمی‌خواست، فوتبال را کنار می‌گذاشتید؟
کنار گذاشتن فوتبال به آن شکل نه ولی می‌خواستم بروم آلمان. هم در کلاس‌های مربیگری شرکت کنم و هم با باشگاه هامبورگ صحبت کنم که با تیم دوم آن‌ها تمرین کنم و چیزهای جدید در تمرین یاد بگیرم و دوره‌های مربیگری را ببینم. نمی‌خواستم حالا که داماش نشد و پرسپولیس هم من را نخواسته، در جای دیگری بازی کنم. البته من آمادگی مناسبی از نظر بدنی دارم. من می‌روم پیش یکی از مربیان بدنسازی به نام آقای چیذری تمرین می‌کنم و می‌توانید از ایشان بپرسید که شرایط بدنی من چطوری است. در شرایط خوبی هستم و در داماش هم بازی‌های خوبی انجام دادم طوری که قاسمپور در جلساتی که داشتیم این را عنوان می‌کردند. امیدوارم بتوانم برای پرسپولیس هم بازی‌های خوبی انجام دهم.

خبر آنلاین
دل به زخمی شعله ور شد، جان به عشقی مبتلا
بر نتابد سینه ما داغ چندین ماجرا
تازه شد به هوای تو دل تنگ ما ای وای !

ویرایش توسط مهدی : 12-31-2011 در ساعت 09:57 PM
قدیمی 12-31-2011
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

کلا" اینا در رفت و آمدن غزل جون تعجب نداره
بازار گرمی میکنن
قدیمی 12-31-2011
GhaZaL.Mr آواتار ها
GhaZaL.Mr GhaZaL.Mr آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 312

1,461 سپاس در 592 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اوهوم.منم دوسش دارم مهدی.با اخلاقه.نسبت به خیلی از فوتبالیای دیگه...

اصن فوتبال ایران به تماشا کردنش نمی ارزه شکوفه. هیچی ش سرجاش نیس!
کاربران زیر از GhaZaL.Mr به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
قدیمی 01-29-2012
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض پنالتی استقلال درست باشد مربیگری را کنار می‌گذارم

پنالتی استقلال درست باشد مربیگری را کنار می‌گذارم
قلعه‌نویی: نمی‌توانند ما را ببرند، این کارها را می‌کنند/ مطمئنم با من مشکل دارند
خبرگزاری فارس: سرمربی تراکتورسازی با اشاره به اتفاقات دیدار با استقلال گفت: در زمین نمی‌توانند ما را ببرند و این گونه وارد عمل می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه نویی پس از شکست 2 بر صفر برابر استقلال گفت: قبل از هر چیز از همه طرفداران تراکتورسازی تشکر می‌کنم که امروز روز قشنگی را برای ما رقم زدند. ما حاکم توپ و میدان بودیم و یکی دو موقعیت نیز قبل از صحنه پنالتی داشتیم. 95 دقیقه فوتبال بازی کردیم اما دروازه‌بان تیم ما حتی یک دقیقه هم زمین نخورد. اگر حرف بزنیم می‌گویند اعتراض کردند اما امروز قانون سلیقه‌ای اعمال شد.
وی تاکید کرد: یک بار به وسط زمین رفتم اما فلان مربی چند به میانه میدان رفت و اعتراض کرد و هیچ اتفاقی نیفتاد. تا امروز 10 ، 12 ما را گرفته‌اند ولی کسی کاری انجام نمی‌دهد. 8 سال پیش گفتم دست‌های پشت پرده وجود دارد که پس از سال‌ها این دست‌ها مشخص شد اما با این روند هیچ کاری نمی‌توانیم انجام دهیم. به جان پسرم اگر یک کارشناس بگوید صحنه اول، پنالتی یا اخراج داشت دیگر مربیگری نمی‌کنم و فوتبال را کنار می‌گذارم. ما هم کتاب داوری می‌خوانیم و اطلاعات لازم را داریم.
قلعه نویی عنوان کرد: در بازی با شهرداری علنا پنالتی روی لوپز اتفاق افتاد اما می‌گویند پنالتی نبود. در زمین نمی‌توانند ما را ببرند و این گونه وارد عمل می‌شوند. حتی من نتوانستم در جریان بازی 2 تعویض تاکتیکی انجام دهم. دلم می‌خواهد به رختکن تیم ما بروید و وضعیت بازیکنان تیم ما را ببینید.
سرمربی تراکتورسازی اظهار داشت: این نه عدالت است و نه مردانگی؛ خسرو حیدری و ساموئل باید اخراج می‌شدند اما داور خیلی راحت از کنار این صحنه‌ها گذشت. اگر آن صحنه که حاج صفی انجام داد پنالتی بود پس روی حسینی ما هم خطا اتفاق افتاد. ما هر روز باید جریمه شویم و این گونه تلاش کردن هیچ گونه فایده‌ای ندارد. اگر با امیر قلعه نویی مشکل دارند خیلی راحت بگویند که حداقل مردم آذربایجان این همه زجر نکشند.
وی در واکنش به اظهارات مظلومی که گفته بود تراکتورسازی موقعیتی برای گل زدن نداشت، گفت: در دقیقه 9 می‌توانستیم توسط لوپز گل بزنیم و بعد از گل استقلال هم 2 موقعیت خوب داشتیم. ما حدود 20 دقیقه 9 نفر بازی کردیم و حتی یک لحظه هم فروزان زمین نخورد. مطمئن هستم که با قلعه نویی مشکل دارند و اگر بخواهم حرف‌های دیگری بزنم کارم به جاهای دیگر خواهد کشید.
قلعه نویی با تاکید بر اینکه صحنه پنالتی دوم را ندیده گفت: نمی‌توانم روی آن صحنه قضاوت کنم چون داور در جریان بازی سوت‌هایی زد که عدالت نداشت. همین جا به آقای حسن‌زاده می‌گویم که هر جور دوست دارد در مورد من تصمیم بگیرد چون امسال قانون در مورد من به شکل دیگر اعمال شد. دوست دارم به رختکن ما بروید و ببینید چه بلایی سر بازیکنان ما آورده‌اند. به خدا قسم قبل از بازی به بازیکنانم گفتم که مردانه بازی کنید و مراقب ساق پای آنها باشید. آنها هفته بعد دربی در پیش دارند و با بازیکنانش جر و بحث نکنید که از داور کارت بگیرند. ما این گونه رفتار کردیم اما آنها به چه شکل پاسخ ما را دادند.
سرمربی تراکتور سازی افزود: چگونه یک داور باید چند هفته برای یک تیم قضاوت کند. شما ببینید ترکی چند بازی برای استقلال داوری کرده است. اگر یک داور امروز برای یک تیم قضاوت کرد باید 4 هفته بعد مجددا برای آن تیم داوری کند. من خودم را برای همه چیز آماده کرده‌ام.
وی ضمن تشکر مجدا از هواداران تراکتور سازی گفت: مثل آنها در دلم گریه می‌کنم چون وقتی حقت را بخوردند نمی‌توانی کاری انجام دهی.
قلعه نویی ادامه داد: باید این شکست را فراموش و به آینده فکر کنیم. من سکته کنم و مردم هم سکته کنند؛ سپس بگوییم این بازی گذشت و تمام شد؟
وی در پایان صحبت‌هایش در خصوص کیفیت چمن ورزشگاه یادگار گفت: 4 ماه پیش هم مشکلات زمین را گفتم اما امروز زمین نرم بود و ما 9 نفره چند کرنر زدیم. این پیروزی مبارک آنهایی باشد که دوست نداشتند تراکتورسازی نتیجه بگیرد.

قدیمی 01-29-2012
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض نسخه چاپيارسال به دوستان تاریخ مصرفم را خودم تعیین می‌کنم

تاریخ مصرفم را خودم تعیین می‌کنم
مظلومی: تراکتورسازی فقط روی اوت دستی برنامه داشت/ پنالتی ما درست بود
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت: اولین بار بود که در تبریز تراکتورسازی موقعیت نداشت و آنها فقط روی اوت دستی برنامه داشتند.

به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی پس از پیروزی 2 بر صفر مقابل تراکتورسازی در نشست خبری در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید فکر می‌کنید اگر اشتباه داوری نبود می‌توانستید برنده شوید، گفت: نمی‌دانم از کدام صحنه صحبت می‌کنید. اگر پنالتی‌ها را می‌گویید که هر دوی آنها اتفاق افتاد و درست بود. شما دیدید که استقلال تیم برتر میدان بود و ما موقعیت به حریف ندادیم.
وی افزود: تراکتورسازی روی توپ‌های بلند کار می‌کرد. من روز گذشته هم گفتم فردا خواهید دید چه تیمی برنده می‌شود. ما مطمئن بودیم این مسابقه را می‌بریم چون به خوبی حریف را آنالیز کرده بودیم و نگذاشتیم اتفاقات بازی رفت تکرار شود و موفق شدیم به هدف خود برسیم.
مظلومی با انتقاد از جو ورزشگاه یادگار امام تبریز تصریح کرد: این جو به نفع تراکتورسازی نیست. پرتاب برف به تیم تراکتورسازی استرس وارد می‌کند و نمی‌گذارد بازی خودشان را انجام دهند.
سرمربی استقلال اضافه کرد: این مسابقه بیشتر روی هوا و جریان بازی به نفع ما بود. اگر زندی در نیمه اول دقت و موقعیت تک به تکش را تبدیل به گل می‌کرد نیمه اول می‌توانستیم 2 بر صفر به رختکن برویم. خوشحالم که بازی منسجم و با برنامه‌ای انجام دادیم و خیلی راحت حریف را خنثی کردیم.
مظلومی اظهار داشت: فکر می‌کنم اولین بار بود که در تبریز تراکتورسازی موقعیت نداشت و فقط روی اوت دستی برنامه داشت. بازی بزرگی را بردیم. تراکتور سازی تیم بزرگی است و این شکست از ارزش‌های کادر فنی و بازیکنان این تیم کم نمی‌کند و من در ادامه راه برای این تیم آرزوی موفقیت می‌کنم.
سرمربی استقلال در خصوص اینکه تراکتورسازی اگر 11 نفره بود این تیم می‌توانست برنده شود خاطرنشان کرد: در هر صورت آنها وقتی 11 نفره هم بودند کاری روی دروازه ما انجام ندادند. فوتبال است و برای هر تیم ممکن است چنین اتفاقی رخ دهد. نمی‌شود گفت چون آنها 11 نفره نبودند شکست خوردند یا اگر 11 نفره بودند می‌بردند. همیشه تیمی که 10 نفر می‌شود انگیزه‌های بیشتری دارد. اگر در ضد حمله باهوش‌تر بودیم در نیمه دوم می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم اما نمی‌توانم بگویم اگر آنها 10 نفره یا 11 نفره بودند چه اتفاقی می‌افتاد.
وی در خصوص اینکه آشوبی در دقایق پایانی مسابقه با مصدومیت به بازی ادامه داد گفت: این مشکل من نیست و مشکل حریف بود که 3 تعویض خود را انجام داده بود.

مظلومی در خصوص هواداران تراکتورسازی گفت: تماشاگر باید خویشتن‌دار باشد. ما در تهران رسم میهمان نوازی را به خوبی رعایت کردیم. این عادلانه است که هواداران ما نتوانند به ورزشگاه بیایند. شما متاسفانه جبهه گیری می‌کنید و من نمی‌توانم به این سؤالات جوابم بدهم.
مظلومی تصریح کرد: نمی‌دانم از کدام موقعیت تراکتورسازی صحبت می‌کنید. به هر حال هر تیمی در طول 90 دقیقه موقعیت پیدا می‌کند. من گفتم تراکتور سازی نسبت به بازی‌های گذشته‌اش موقعیت کمتری داشت. این مسابقه نه فینال بود و نه قهرمان را مشخص می‌کرد. دو رقیب بودیم که با هم بازی کردیم.
سرمربی استقلال در خصوص اینکه حیدری و ساموئل با گرفتن کارت زرد دربی را از دست دادند گفت: به بازیکنانم گفته بودم که کسی حق ندارد محتاط بازی کند و همه تلاش کردند. ما هم دوست نداشتیم بازیکنانمان کارت بگیرند. من باید از حالا تیم را برای دربی آماده کنم و همیشه از این بدشانسی‌ها می‌آوریم.
در ادامه نشست یکی از خبرنگاران از مظلومی پرسید تاریخ مصرف شما در استقلال مثل ساعت شنی شده که سرمربی آبی پوشان پاسخ داد که تاریخ مصرفم‌ را خودم را تعیین می‌کنم و ساعت شنی ندارم.
مظلومی پس از بیان این جمله به دلیل پرسش‌های خبرنگاران تبریزی حاضر به ادامه حضور در نشست نشد و سالن را ترک کرد.

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)