بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-14-2012
mohammad.90 آواتار ها
mohammad.90 mohammad.90 آنلاین نیست.
مدیر بخش ورزش

سپاسها: : 7,242

6,424 سپاس در 3,063 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض تثبيت صدرنشيني سپاهان با پيروزي برابر سايپا

سه‌شنبه 25/11/1390 17:26

هفته بيست‌وششم ليگ برتر فوتبال
تثبيت صدرنشيني سپاهان با پيروزي برابر سايپا

تيم فوتبال سپاهان با پيروزي برابر سايپا صدرنشيني خود را در جدول تثبيت کرد.

دیدار سپاهان و سایپا از ساعت ۱۵:۳۰ در ورزشگاه فولادشهر اصفهان و در حضور حدود ۴ هزار تماشاگر برگزار شد و سپاهان 2 بر یک در به برتری رسید و صدرنشینی خود را در جدول تثبیت کرد.
کریم انصاری فرد در دقیقه ۵۷ برای سایپا گلزنی کرد و سید جلال حسینی در دقیقه ۶۸ و مجید ایوبی مدافع سایپا در دقیقه ۸۰ گل‌های سپاهان را به ثمر رساندند.
علیرضا فغانی داور مسابقه به محسن بنگر از سپاهان و ابراهیم صادقی، مجید غلام‌نژاد از سایپا کارت زرد نشان داد. رضا ناصحی بازیکن سپاهان که در دقیقه ۸۵ به میدان آمده بود در دقیقه ۹۰ با دریافت کارت قرمز اخراج شد.
تونچی مربی دروازه‌بانی تیم سپاهان نیز در دقیقه ۸۰ از روی نیمکت این تیم اخراج شد.
سپاهان با این برد 52 امتیازی شد و موقعیتش را در صدر جدول ثبیت کرد.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
یاغی شوی و دگر نیایی . . .
ای بنده تو سخت بیوفایی ...
قدیمی 02-14-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

پیش فرض پايان مهلت ثبت‌نام در انتخابات فدراسيون فوتبال

سه‌شنبه 25/11/1390 17:16

پايان مهلت ثبت‌نام در انتخابات فدراسيون فوتبال

با پايان مهلت ثبت‌نام انتخابات فدراسيون فوتبال تعداد 6 نفر براي رياست و 20 نفر براي هيئت رئيسه رقابت مي‌کنند.

ثبت نام در انتخابات فدراسیون فوتبال که از 13 بهمن آغاز شده بود امروز (25 بهمن) به پایان رسید.

در این مدت ۶ نفر برای ریاست فدراسیون فوتبال ثبت نام کردند. علی کفاشیان، مهدی تاج، عزیز محمدی، محمد حسین قریب، جمشید تقی زاده و یونس قربانی افرادی هستند که برای ریاست فدراسیون فوتبال باید با هم رقابت کنند.
امروز مایلی کهن هم برای ثبت نام به فدراسیون مراجعه کرد اما ثبت نام نکرد.
در بخش هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال هم ۲۰ نفر ثبت نام کردند که اسامی آنها به شرح زیر است:
۱- غلامرضا بهروان ۲- هادی آیت اللهی۳- محمد حسین جعفری 4- علی فتح الله زاده۵- مراد حاج جعفری۶- حیدر بهاروند۷- علیرضا رحیمی۸- شهرام اسکویی۹- جواد ششگلانی۱۰- فریدون اصفهانیان۱۱- حبیب الله شیرازی۱۲- منصور قمر۱۳- عبدالرحمان شاه حسینی۱۴- ابرقویی نژاد۱۵- حسین عسگری۱۶- منوچهر بهمنی۱۷-نادر وادی خیل 18- شاهرخ شهنازی۱۹- رضا افتخاری۲۰- محمد رویانیان
انتخابات فدراسیون فوتبال ۱۵ اسفند برگزار می شود و این در حالی است که گفته می شود محمد حسین قریب مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گزینه مدنظر وزرات ورزش برای این پست است؛ موضوعی که تاکنون از سوی مسئولان وزارت ورزش و قریب تایید یا تکذیب نشده اما آنچه مطرح شده این است که با توجه به این موضوع 5 نامزد دیگر ریاست فدراسیون باید با قریب برای رسیدن به صندلی ریاست رقابت کنند.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
قدیمی 02-14-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

پیش فرض قاسمپور سرمربي مس کرمان مي شود

سه‌شنبه 25/11/1390 17:14

بلاژويچ مدير فني تيم‌هاي پايه
قاسمپور سرمربي مس کرمان مي شود

ابراهيم قاسمپور گفت: امروز با رئيس هيئت مديره باشگاه مس مذاکره کردم و فردا براي عقد قرار داد به کرمان مي‌روم.

ابراهیم قاسمپور در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد سرمربیگریش در تیم مس کرمان گفت: امروز 2،3 ساعت با داوری رئیس هیئت مدیره باشگاه مس مذاکره کردم و به توافق رسیدیم و فردا هم عازم کرمان می‌شوم تا پس از دیدن مسابقه مس با تراکتورسازی قراردادم را با این باشگاه امضا کنم.
وی در مورد وضعیت بلاژویچ گفت: برای آنکه شأن بلاژویچ حفظ شود قرار شد او به عنوان مدیر فنی تیم‌های پایه در باشگاه مس فعالیت کند. او می‌تواند مدیر فنی هم باشد اما از نظر من مدیر فنی تیم‌های پایه است.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
قدیمی 02-14-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

پیش فرض آزمایش دوپینگ 5 فوتبالیست مثبت اعلام شد

هاشمیان به فارس خبر داد
آزمایش دوپینگ 5 فوتبالیست مثبت اعلام شد
خبرگزاری فارس: رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال گفت: ۵ نمونه از ۷۵ نمونه آزمایش دوپینگ ارسالی به آزمایشگاه کلن آلمان مثبت اعلام شده است.

دکتر احمد هاشمیان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس عنوان کرد: از ۷۵ نمونه آزمایش دوپینگی ارسالی از آزمایشگاه کلن نمونه آزمایش 3 بازیکن لیگ برتری و 2 بازیکن از لیگ دسته اول مثبت اعلام شده است. امروز یا فردا به بازیکنان متخلف این مسئله را ابلاغ می‌کنیم در صورتی که درخواست نمونه B را نداشته باشند اول هفته آینده پرونده به جریان می‌افتد.
وی ادامه داد: ۴ نمونه مثبت به استفاده از هگزا متیل آمین است که همان ماده‌ای است مکمل‌ها به آن آلوده هستند و یک نمونه هم ناندرلون است. در مورد آلودگی مکمل‌ها از فیفا هم استعلام گرفته‌ایم که هنوز پاسخ استعلام ما نیامده ولی این مسئله هیچ ارتباطی به تخلف این بازیکنان ندارد.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
کاربران زیر از mohammad.90 به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
قدیمی 02-25-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

پیش فرض درخشان:پول برسد شاهين به ترکيه مي‌رود(کاريکاتور)

شنبه 06/12/1390 08:58

درخشان:پول برسد شاهين به ترکيه مي‌رود(کاريکاتور)

سرمربي تيم فوتبال شاهين بوشهر گفت: با ريش سفيدي بازيکنان در تمرينات حاضر شده‌اند.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
قدیمی 02-29-2012
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض محمدی: مشکلی از بابت بازنشستگی نداشتم

در گفت‌و‌گو با فارس
محمدی: مشکلی از بابت بازنشستگی نداشتم
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان لیگ گفت: برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال از اول هم مشکلی از بابت بازنشستگی نداشتم.

عزیز محمدی در گفت‌و‌گو کوتاه با خبرنگار فارس، درباره نامه سازمان بازرسی کشور درباره منع حضور بازنشستگان در انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: در این باره سایت فدراسیون فوتبال اطلاعیه داد ولی من از اول هم مشکلی نداشتم. طبق همین نامه، این قانون بازنشستگی شامل مقامات، هیئت علمی و ایثارگران نمی شود.

قدیمی 02-07-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

پیش فرض مطمئنم مورينيو در رئال مي ماند

سه‌شنبه 18/11/1390 19:35

مطمئنم مورينيو در رئال مي ماند

خوسه کايخون، مهاجم جوان رئال، مطمئن است که که ژوزه مورينيو در اين باشگاه خواهد ماند.

آقای خاص به تازگی اعلام کرد دوست دارد بار دیگر در لیگ برتر مربیگری کند و بعد از اینکه هواداران رئال سرمربی پرتغالی را در دیدار مقابل بیلبائو هو کردند، شایعات در مورد جدایی او از این باشگاه قوت گرفت.
با این وجود، کایخون مطمئن است که مورینیو در برنابئو خواهد ماند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من معتقدم مورینیو در پایان فصل رئال را ترک نخواهد کرد زیرا او از بودن در اینجا خوشحال است.
او مشتاق است که اینجا کار کند و می خواهد با رئال به موفقت برسد. او آرام است و مصمم است تا افتخارات زیادی به دست بیاورد.
او اطمینان و اعتماد زیادی به باشگاه آورده. او شفاف و روراست است و از همه ویژگی های خوبی که یک بازیکن برای ارتباط با مربی نیاز دارد، برخوردار است."
او همچنین در مورد رقابت قهرمانی لالیگا گفت:" ما در هر دیدار برای قهرمانی می جنگیم و نمی توانیم امتیاز از دست بدهیم.
ما هر دو جام لالیگا و چمپیونزلیگ را می خواهیم. قهرمانی در کوپا دل ری دیگر ممکن نیست اما ما در بهترین باشگاه دنیا بازی می کنیم و می خواهیم در همه رقابت ها قهرمان شویم

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
قدیمی 02-08-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

پیش فرض دايي:براي تارتار آرزوي موفقيت نمي‌کنم

چهارشنبه 19/11/1390 15:27

دايي:براي تارتار آرزوي موفقيت نمي‌کنم

سرمربي تيم فوتبال راه آهن در حالي که نسبت به توهيني که در تئاتر فجر به او شده بود به شدت عصباني بود ديدار پنجشنبه تيمش برابر داماش را يک ديدار فينال گونه توصيف کرد.

علي دايي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر داماش گيلان با بيان اينکه اين بازي يکي از فينال‌هاي پيش روي تيمش است، گفت: متاسفانه بازي رفت را برابر اين تيم شکست خورديم ولي تمام تلاش‌مان اين است که در بازي برگشت کار خوبي ارائه دهيم و به 3 امتياز برسيم. ما به نتايج قبلي داماش کاري نداريم چرا که اين تيم بسيار خوب است و يکي از دوستان بسيار نزديک من هدايتش را بر عهده دارد. من براي داماش و مهدي تارتار آرزوي موفقيت مي‌کنم اما نه در بازي فردا.

وي ادامه داد: شناخت خوبي از داماش داريم ولي متاسفانه به دليل فشردگي بالاي مسابقه‌ها، نتوانستيم خيلي تمرين‌هاي تاکتيکي داشته باشيم اما بازيکنان ما انگيزه بالايي دارند که با تکيه بر آن مي‌توانيم به نتيجه دلخواه برسيم. البته ما مصدومان زيادي هم داريم که به دليل فشردگي بازي‌ها و خرابي زمين‌هاست ولي مطمئن هستم که مانند بازي با فجر، بازيکنان جانشين مي‌توانند جاي غايبين را پر کنند.

دايي افزود: تا پيش از اردوي تيم ملي، دو بازي مهم پيش رو داريم که مي‌توانند سکوي پرتاب ما براي جدا شدن از قعر جدول باشند. ما مي‌توانيم با کسب پيروزي در اين دو بازي، ادامه فصل را با اعتماد به نفس بيشتري کار کنيم و مطمئن هستم که تيم ما مي‌تواند تا پايان فصل بسيار بهتر از اين باشد. هدف ما و علاقه شخصي من اين است که ما در پايان فصل در جايگاه پنجم تا هشتم جدول قرار بگيريم.

در ادامه خبرنگاري از دايي درباره حضور دروازه‌بانان خارجي در ليگ برتر پرسيد که او گفت: به جز امارات، ساير کشورها از دروازه‌بانان خارجي استفاده مي‌کنند. آمدن دروازه‌بان خوب خارجي به ايران، مي‌تواند به پيشرفت دروازه‌بانان خودمان کمک زيادي کند و حفظ پيشرفت را بالا ببرد. نمي‌دانم چرا در کشور ما قانون برعکس است و به جاي ليگ دسته يک، حضور خارجي‌ها در ليگ برتر ممنوع شده است. دروازه‌بانان جوان ما بايد ابتدا در ليگ‌هاي پايين‌تر بازي کنند تا کار ياد بگيرند و پله پله به مراحل بالاتر برسند.

در ادامه همچنين خبرنگاري به دايي گفت آيا فشردگي مسابقه‌هاي ليگ به تيمش لطمه‌اي نزده است، سرمربي راه آهن در پاسخ گفت: اين فشردگي براي همه تيم‌هاست اما بايد بگويم که اصلا حرفه‌اي نيست. به جز ورزشگاه آزادي که 80 درصد استاندارد است، ساير ورزشگاه‌ها امکانات اوليه را هم ندارند و ما فقط مسابقه‌ها را برگزار مي‌کنيم. اگر ظلمي هست براي همه به صورت مساوي است ولي بايد به سازمان ليگ هم کمي حق بدهيم. به نظر من اگر ليگ ما از بهار آغاز شود و اوج فشردگي‌اش در تابستان باشد، خيلي بهتر است چون در تابستان هم کيفيت زمين‌ها بهتر است و دانش‌آموزان و دانشجويان تعطيل هستند و مي‌توانند به تماشاي بازي‌ها بيايند.

خبرنگار ديگري درباره تئاتري که يک گروه فرانسوي در جشنواره تئاتر فجر به روي صحنه برده بود و باعث ناراحتي دايي شده بود پرسيد. دايي در اين باره گفت: من پيش از اين هم گفته‌ام که کسي جرات ندارد از آدم‌هاي سياسي انتقاد کند. متاسفم براي کساني که در ايام دهه فجر اين گونه برنامه‌ها را اجرا مي‌کنند در حالي که خودشان اصلا نمي‌دانند دهه فجر و انقلاب چيست و مردم براي چه انقلاب کرده‌اند و ظاهرشان را طوري درست مي‌کنند که عوامفريبي کنند. اين مسئله بي‌کفايت بودن و بي‌مسئوليت بودن بعضي‌ها را نشان مي‌دهد که مي‌خواهند به هر قيمتي که شده، ميز خود را حفظ کنند. در همه جاي دنيا اگر کسي فقط يک روز به کشورش خدمت کرده باشد، او را روي سرش مي‌گذارند و به او احترام مي‌کنند ولي اينجا فقط دنبال خراب کردن انسان هستند. البته اعتباري که خدا به بنده‌اش داده است را کسي نمي‌تواند خراب کند. من روز به روز دلم بيشتر از اين آدم‌ها مي‌گيرد ولي مسئله‌ اين است که اين‌ها کف رودخانه هستند و مي‌روند و سنگ‌هاي درشت باقي مي‌مانند. اين مسائل هيچ بر روي من تاثير نمي‌گذارند چون خودم را مديون مردم مي‌دانم و عاشق آن‌ها هستم.

دايي ادامه داد: وقتي برخورد مردم را با خودم مي‌بينم که در بدترين شرايط پشتيبان من بوده‌اند، مي‌فهمم که آن‌ها خيلي بهتر از مسئولان قدر اسطوره‌ها و قهرمانان‌شان را مي‌دانند. متاسفانه برخي مسئولان فقط به ميزشان چسبيده‌اند و نمي‌خواهند به هيچ عنوان از پايش بلند شوند. وقتي اين گونه آدم‌ها دور مي‌گيرند، اين مي‌شود که يک گروه فرانسوي چنين تئاتري را اجرا مي‌کنند و من براي مسئولاني متاسف هستم که اجازه اجراي آن را دادند. متاسفانه وقتي در تلويزيون و در برنامه‌اي که به اسم نمي‌دانم، "فلان بازار" به قهرمان‌ها توهين مي‌کنند، ديگر چه کار مي‌شود؟ خيلي حرف‌ها را نمي‌شود گفت و بهتر است در دل‌مان باقي بمانند تا تعبير‌هاي غلطي از آن‌ها نشود.

سرمربي راه آهن در پايان گفت: من هرگز آدم سياسي نبوده و نيستم و به هيچ حزب و گروهي هم وابسته نيستم. من فقط به خدا و مردم وابستگي دارم اما نمي‌دانم چرا آدم‌هايي که براي همه چيز و در هر موضوعي مصاحبه مي‌کنند، چرا اين طور موقع‌ها چيزي نمي‌گويند.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
قدیمی 02-12-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

پیش فرض فرگوسن:هنوز قلبم تندمي زند

يکشنبه 23/11/1390 20:32

فرگوسن:هنوز قلبم تندمي زند

بعد از گل ما تنها به دنبال حفظ توپ بوديم و واقعا موقعيت خطرناکي روي دروازه حريف ايجاد نکرديم.

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، نمایش فوق العاده تیمش در دیدار روز گذشته مقابل لیورپول را مورد ستایش قرار داد. دو گل وین رونی در نیمه دوم بازی، سه امتیاز این دیدار را نصیب شیاطین سرخ کرد و تک گل لوئیس سوارس هم نتوانست مانع از شکست قرمزها شود.
فرگوسن در گفتگو با اسکای اسپورتس گفت:" ما نمایش فوق العاده ای داشتیم. اگر بخواهم صادقانه صحبت کنم باید بگویم پیروزی 2-1 به نظرم ناامید کننده است. شاید بعد از گل ما تنها به دنبال حفظ توپ بودیم و واقعا موقعیت خطرناکی روی دروازه حریف ایجاد نکردیم. اما این تنها اشکالی است که من می توانم از بازیکنان بگیرم زیرا در طول بازی آنها نمایش فوق العاده خوبی داشتند."
البته سرمربی اسکاتلندی تایید کرد که گل سوارس، دقایق پایانی را بسیار حساس و نفس گیر کرد. " هنوز قلبم می زند. واقعا هیجان انگیز بود وقتی مقابل لیورپول 2-0 پیش هستید و آنها بازی را 2-1 می کنند، هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. برای به ثمر رساندن یک گل تنها به چند ثانیه زمان نیاز دارید به همین دلیل دقایق نگران کننده ای را پشت سر گذاشتیم اما در نهایت توانستیم به پیروزی برسیم."

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
قدیمی 02-13-2012
mohammad.90 آواتار ها
مدیر بخش ورزش

پیش فرض رونالدو با لامبورگینی جدیدش ؛ عکس

رونالدو با لامبورگینی جدیدش ؛ عکس
مهاجم پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا روز گذشته با کادوی تولد خود، لامبورگینی LP 700-4 به زمین تمرین آمد.

، کریستیانو رونالدو در روز تولد 27 سالگی خود لامبورگینی LP 700-4 کادو گرفت. برخی منابع خبری این کادو را از طرف نامزد پرتغالی کریس توصیف کردند ولی سایت رسمی باشگاه رئال مادرید چند روز بعد این اتومبیل را به سفارش نامزد رونالدو و هزینه باشگاه به عنوان کادوی تولد معرفی کرد.
قیمت پایه این اتومبیل 430 هزار یورو نزدیک به یک میلیارد تومان عنوان شده است.

هرگه که ترا دهیم دردی ،
نالان شوی و به سویم ایی

هر دم که ترا دهم شفایی ،
پاسخ

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)