بازگشت   پی سی سیتی > هنر > فیلم سينما تئاتر و تلویزیون Cinema and The Movie > سینمای ایران > اخبار سینمای ایران

اخبار سینمای ایران اخبار فیلم و سینمای ایران در این تالار قرار خواهد گرفت

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-24-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

سپاسها: : 1

31 سپاس در 27 نوشته ایشان در یکماه اخیر
nae به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض عليرضا رييسيان: بعيد است «چهل‌سالگي» هفته‌ي آينده اكران شود

عليرضا رييسيان خبر داد: اكران «چهل‌سالگي» با توجه به اينكه كف فروش «طلا و مس» همچنان بالاست،
احتمالا اكران آن از دو هفته‌ي آينده از 15 تير ماه آغاز مي‌شود.
اين كارگردان سينما در گفت‌وگويي با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،گفت: زمان اكران
فيلم «چهل‌سالگي» طبق قرارداد با سرگروه «آزادي»، اكران سوم عيد نوروز يعني بعد از «طلا و مس» است
و با توجه به اين‌كه كف فروش «طلا و مس» فعلا بالاست و هفته آينده نيز سه روز تعطيلي است، بعيد به نظر
مي‌رسد كه فيلم در هفته‌ي آينده اكران شود، بنابراين ما خودمان را براي اكران 16 تيرماه آماده كرده‌ايم.
به گفته‌ي رييسيان، اين فيلم از نظر تبليغات، چاپ و كپي آماده است و دو روز قبل از نمايش عمومي تيزرهاي
آن از تلويزيون پخش خواهد شد.
رييسيان با اشاره به مضمون فيلمش گفت: «چهل‌سالگي» فيلمي است كه مخصوص طبقه متوسط شهري است
و فرم جديدي از يك روايت عاشقانه است كه در شرايط فعلي اين طبقه به فيلم‌هايي از اين نوع علاقه‌مند است
و اميدوارم كه با آن رابطه برقرار كند.
او درباره اكران اين فيلم در جشنواره‌هاي خارجي گفت: اين موضوع از طريق فارابي درحال پيگيري است.
رييسيان درباره ارايه فيلمش به جشن خانه سينما نيز پاسخ داد: زمان فعلي خانه را مناسب براي جشن، ميهماني
نمي‌دانم و فعلا قصد شركت در هيچ جشني را ندارم و اصولا به لحاظ شخصي هم در مراسم‌هاي رسمي براي
شركت و گرفتن جايزه، تاكنون حضور نداشتم.
اين كارگردان با اشاره به موسيقي فيلم «چهل‌سالگي» گفت: بخشي از موسيقي فيلم كه نقش مهمي در ساختار
فيلم دارد، توسط نوازندگان داخلي و اركستر «ليبسون» پرتغال ضبط شده كه اين نوع موسيقي تجربه‌ي تازه‌اي
در همكاري‌هاي دوجانبه است.
به گزارش ايسنا، در «چهل سالگي»ليلا حاتمي، محمدرضا فروتن و عزت‌الله انتظامي براي اولين‌بار در كنار
هم در يك فيلم بازي مي‌كنند و آخرين فيلم آقاي بازيگر سينماي ايران (عزت‌الله‌انتظامي) است.
و فرزان اطهري، سهيلا گلستاني، پريا مرداني‌ها به عنوان بازيگر معرفي شده‌اند.
«چهل سالگي» مرز ميان بلوغ روحاني و خاطرات جسماني است. خيلي‌ها در اين دوره ياد گذشته مي‌کنند و
عشق‌هاي قديمي‌شان را به ياد مي‌آورند و قصه‌هايشان را مرور مي‌کنند. و شايد براي بچه‌هايشان بخوانند: «روزي
پادشاهي در ميان مردم چشمش به دختر جواني افتاد و عاشق او شد. پادشاه تا دختر را به قصرش آورد دختر
بيمار شد. هيچ کدام از طبيب‌هاي شهر نتوانستند بيماري دختر را تشخيص دهند. پادشاه دست به دعا برداشت و
در خواب طبيب پيري را ديد...»
عوامل اصلي «چهل سالگي» به شرح زير است: تهيه‌کننده و کارگردان: عليرضا رئيسيان، نويسنده فيلمنامه:
مصطفي رستگاري با اقتباسي از رمان «چهل‌سالگي» ناهيد طباطبايي مدير فيلمبرداري: محمود کلاري، طراح
صحنه و لباس: ايرج رامين‌فر، طراح چهره‌پردازي: عبدالله اسکندري، صدابردار: نظام الدين کيايي، طراح و
تركيب صدا: محدرضا دلپاك، تدوين: هايده صفي‌ياري، مدير توليد: هايده قريشي،سازنده موسيقي: كريستف رضايي.
سال 89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
قدیمی 06-27-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

nae به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض ساخت «كلاه قرمزي3» به سال 90 موكول شد

ساخت فيلم سينمايي «كلاه قرمزي» به تهيه‌كنندگي مجيد مدرسي به تعويق افتاد و به گفته اين تهيه‌كننده، توليد آن در سال 90 از سرگرفته
خواهد شد.

«مجيد مدرسي»در اين باره گفت: بنا به دلايلي و به خاطر برخي مسائل توليد اين فيلم عقب افتاده است.
وي افزود: بنا بر تصميم قطعي ما، ساخت اين فيلم كه قبلا عنوان شده بود اوائل سال آغاز مي‌شود، در سال جاري انجام نمي‌شود.
براساس اين گزارش، پيش‌تر خبر آمده بود كه فيلم سينمايي «كلاه قرمزي3» قرار بود در خرداد ماه امسال به توليد برسد و حتي موسيقي
آن نيز ساخته شده است.
در اين فيلم قرار است علاوه بر كلاه‌قرمزي و پسرخاله، عروسك‌هاي جديدي نيز اضافه شوند.
به گزارش فارس، فيلم‌ سينمايي «كلاه‌قرمزي و پسرخاله» نخستين بار در سال 73 براساس شخصيت‌هاي تلويزيوني كلاه قرمزي و پسرخاله
ساخته شد كه عنوان پرفروش‌ترين فيلم سينماي ايران را از آن خود كرد. فيلم سينمايي «كلاه قرمزي و سروناز»(1381) دومين فيلمي بود
كه با محوريت اين شخصيت‌هاي تلويزيوني محبوب به اكران در آمد.
سال 89 تو دربی 69
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
قدیمی 07-07-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

nae به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض «كيفر»؛ فتحي دور از سينماي حاتمي

يك منتقد با بيان اينكه «حسن فتحي» با سه فيلمي كه در سينما ساخته به جايي نرسيده است و در سينما توفيق دست پيدا نكرده است، گفت: برخلاف
آنچه همكارانم مي‌گويند، «حسن فتحي» ادامه دهنده راه زنده ياد «علي حاتمي» نيست چرا كه سبك و سياق وي به‌شدت ايراني بود.
سال 89 تو دربی 69
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو

ویرایش توسط nae : 07-07-2010 در ساعت 12:22 AM
قدیمی 07-07-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

nae به Yahoo ارسال پیام

«محمد تقي فهيم» منتقد سينما در مورد فيلم سينمايي «كيفر» ساخته حسن فتحي، اظهار داشت: ابتدا بايد به كارنامه «حسن فتحي» در تلويزيون و
سينما مورد بررسي قرار داد. او توانسته در تلويزيون آثار فاخري عرضه كند كه ماندگاري زيادي دارند مانند: «شب دهم»، «مدار صفر درجه»،
میوه ممنوعه و ... اما در آثار سينمايي متاسفانه با ساخت سه فيلم «ازدواج به سبك ايراني»، «پستچي سه بار در نمي‌زند» و «كيفر» نتوانسته آن
توفيقي كه در تلويزيون داشته را در سينما تكرار كند.
وي ادامه داد: «حسن فتحي» در سينما به حاشيه‌هايي مي‌پردازد كه فكر مي‌كند اگر چنانچه زاويه اپوزويسوني به آن بدهد، فيلم‌هايش ماندگار مي‌شود
اما در واقعيت اين‌طور نيست. سه فيلم سينمايي كه تا به حال «حسن فتحي» ساخته، موضوع و فضاي ملتهبي دارند كه الحق در ساختار خوب و
سنجيده هستند، اما در محتوا دچار مشكل‌هاي عديده‌اي هستند و «حسن فتحي» در بخش ساختار، اگر درجه يك نباشد نمره بالاي متوسط دريافت مي‌كند.
فهيم تصريح كرد: فيلم سينمايي «كيفر» در بخش ساختاري قابل تأييد است. نوع بازي‌گيري، استفاده از موسيقي و فراز و فرود قصه و فيلمنامه‌اي كه
خيلي منسجم و داراي تعليق فراوان است، از ويژگي‌هاي فيلم هستند. از ديگر محاسن «حسن فتحي» مي‌توان به نگارش متن‌هاي قوي اشاره كرد كه
در اين بخش، كار او خيلي قابل تقدير است. با همه اين اوصاف، در واقع فيلم سينمايي «كيفر» در بخش موضوع و محتوا به نوعي يك توهين محسوب
مي‌شود و ما آن را يك نوع انتقام بيروني‌ها از دروني‌ها مي‌توانيم نامگذاري كنيم.
او گفت: اين در حالي است كه تمام سينماگان دنيا، دنبال پيام‌ها و پندهاي اخلاقي هستند. به طور مثال مي‌توان به فيلم‌هايي اشاره كرد كه در آنها سر
بي‌گناه تا تا دم دار مي‌رود اما بالاي‌دار نمي‌رود.
فهيم به فارس گفت: به نظر من، فيلم‌هاي ايراني بايد آن خصلت، منش، خلق و خوي ايراني‌ها را به نمايش بگذارد كه با ساير فيلم‌هاي دنيا تفاوتي داشته
باشد و نجابت ايراني‌ها را دراماتيزه كند.
وي اظهار داشت: برخلاف آنچه همكارانم مي‌گويند، «حسن فتحي» ادامه دهنده راه زنده ياد «علي حاتمي» نيست چرا كه شادروان «علي حاتمي» در
سينما به‌شدت سبك و سياق ايراني خود را داشت و در آثار او لايه‌هاي زيرين جامعه فاخر ايراني وجود داشتند اما در آثار «حسن فتحي» اين طور
نيست بلكه در كارهاي او، ما نوعي نگاه عوامانه و استعماري به ايران را از سوي فيلمساز مي‌بينيم در حالي كه هنرمند وظيفه دارد اين مسئله را پالايش
كند و به سمت عِرق ملي در حركت باشد.
اين منتقد ادامه داد: در فيلم سينمايي «كيفر» نسلي را مشاهده مي‌كنيم كه نسبت به ايران نگاه خودكم‌بينانه دارند و اين طور مي‌شود مصداق آورد كه
ايراني‌ها هر كجاي دنيا كه مي‌روند، آنجا را به فساد مي‌كشند. در اين فيلم كشور ژاپن و مهاجرت شغلي ايرانيان به آن كشور مطرح است اما آنچه فيلم
درباره اخلاق ايراني‌هاي قصه در آن سرزمين مي‌گويد، واقعيت ندارد. يعني همانقدر كه در اروپا يا آسيا يا آمريكا، مافياهاي عجيب و غريب و بحرا‌ن‌هاي
اخلاقي فراوان متاثر از شرايط اقتصادي و فرهنگي وجود دارد، تمام دنيا از نظر اخلاق و باورهاي اخلاقي متأثر از ايران است و ايراني‌ها براي آنها
سمبل نجابت و پاكي هستند... حال ما فيلمي ساخته‌ايم كه بر عكس اين را نشان مي‌دهد كه به نظر من، اين بي‌انصافي است.
اين منتقد سينما گفت: ما بايد پديده مهاجرت را نقد كنيم و آن را به پالايش بكشانيم اما اينگونه طرح شخصيت‌ها و روابط، ارزش اثر را كم مي‌كند.
او با تمجيد از ساخت و تصاوير فصل رينگ بوكس در اين فيلم، گفت: از نقاط مثبت اين اثر مي‌توان به استفاده خوب «حسن فتحي» از قصه‌هاي فرعي
اشاره كرد. داستان‌هاي فرعي كه با لايه اصلي اثر عجين مي‌شوند.
اين منتقد در ادامه در مورد بازي‌هاي فيلم سينمايي «كيفر»، اظهار داشت: در مجموع بازي‌هاي فيلم بد نيستند. شايد به دليل اين كه «حسن فتحي» از متني
قوي برخوردار است و در اين زمينه، پتانسيل برجسته‌اي دارد، بازيگرها كاراكترها را خوب مي‌فهمند و طبعا خروجي بازيگري مثبت است.
وي اظهار داشت: در اين فيلم «مصطفي زماني» (سيامك) از فيلم «آل» ساخته بهرام بهراميان بهتر بازي كرده اما ميميك صورتش نمايشي نيست و هنوز
در قالب نقش «يوسف پيامبر(ع)» مانده است اما بازي «هانيه توسلي»، «امير جعفري» و «مريلا زارعي» در «كيفر» فوق‌العاده است.
فهيم ادامه داد: نكته بعدي در بخش موسيقي است كه بايد متأثر از فضاي فيلم باشد اما در آن هم دوگانگي ديده مي‌شود و اگر منسجم‌تر و در خدمت داستان
بود، عالي مي‌شد.
فهيم در ادامه به پايان بندي نه چندان مناسب فيلم سينمايي «كيفر» اشاره كرد و افزود: پايان اين فيلم در اجرا هم دچار دوگانگي است و شايد بتوان آن را
يكي از سردرگم‌ترين پايان‌بندي‌هاي سينماي ايران دانست.
اين منتقد در پايان اين گفت‌و‌گو در مورد آينده كاري «حسن فتحي» نيز خاطرنشان كرد: او همچنان در تلويزيون عالي كار مي‌كند چرا كه در تلويزيون
خلاقيت به خرج مي‌دهد و در ظاهري پوشيده، حرف خود را مطرح مي‌كند اما در سينما،‌وقتي نگاه او عريان مي‌شود و حالت سمبليك به خود مي‌گيرد،‌
خوب جواب نمي‌دهد.
سال 89 تو دربی 69
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو

ویرایش توسط nae : 07-07-2010 در ساعت 12:16 AM
قدیمی 07-11-2010
LP Girl آواتار ها
LP Girl LP Girl آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

20 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید بهاره رهنما درباره رضا عطاران نوشت

بهاره رهنما درباره رضا عطاران نوشت
عطاران آدم را یاد بهلول می اندازد

هاره رهنما در یادداشتی که به تازگی ان را درروزنامه شرق و سپس در وبلاگ خود منتشر نموده از رضا عطاران تعریفهای جالبی کرده است . متن این یادداشت به شرح زیر است :

دوست ندارم دیگه خواب ببینم
توی خواب تورو بی تاب ببینم
بدونم که نگران حال منی
تو نخ هر روز و هر سال منی
جای تو خالیه تو قصه ما
بیا بریم به کوچه اقاقیها

....

به خودش هم گفتم که جگونه روزهای بسیاری این ترانه و مضمونش تکرار شب و روز من شده بود .شعر این ترانه از یغما گلرویی عزیزم بود و حتمن به یاد دارید رضا عطاران ترانه ای را با این شعر برای تیتراژ سریالی به کارگزدانی خودش و به نام کوچه اقاقیها خواند . شاید ده سال گذشته یا کمی بیشتر یا کمتر . مدت هاست خیلی در نخ ارقام و اعداد نیستم . چون به گمانم همیشه تقریبی هستند و باید آخرش به قلب رجوع کرد .

خلاصه داستان این است که من مثل همه فن (طرفدار)های رضا عطاران و نه مثل یکی از همکارانش همیشه ذوق دیدنش را داشتم و دوستش داشتم . تا این که کوچه اقاقیها که داشت ساخته میشد رضا عطاران برای بازی در نقش مقابلش با من تماس گرفت ذو ق کردم و جیغ زدم و رفتم دفترش و قرار داد بستم یادم هست غروب بود و من در گیجی کامل نسبت به این که واقعن آدم بازی در سریال هستم یا نه از ذوق کنار رصا بودن قراردادم را بستم . اما فردایش دو تا ترس سراغم آمد ,یکی این که من واقعن نباید کار هرشبی بازی کنم به دلایل فراوان که در این مقال نمیگنجد و دیگر این که انقدر رصا را دوست داشتم و تحسینش میکردم که ترسیدم روبه رویش بازی کنم . خلم دیگر زد به سرم و فردا تماس گرفتم و قرار دادم را بهم زدم .

مدت هاست که برای حسرت خوردنم ارزش قا ئل هستم . برای هرچیز ساده ای یا حتی گاهی هم مهم حسرتم را خزج نمیکنم . سال هاست که در سینما و تیاتر ایران کاری نبود که قرار باشد بازی کنم و نکنم و بعد که میبینم حسرتش بر دلم بماند . دقت کنید که حسرت لفت مقدسی است وگرنه همین اواخر برای این که فیلمم همزمان شد با تیاتر آتیلای عزیز و نتوانستم در نقش بامزه آن دخترک روس بازی کنم کلی غصه خوردم اما حسرت حرف خیلی سنگین تری است . حسرت نداشته هایی که یک عمر به قول نازنینی بر شانه هایمان سنگینی میکند .

سال ها گذشت و من از سال گذشته و امسال در سه فیلم:" بعد از ظهر سگی .ورود آقایان ممنوع و هرچی خدا بخواد" با او هم بازی بودم . آنقدر انسان بزرگوار و عجیب بود که حالا میبینم نبودنم در کوچه اقاقیها جزو حسرت های نادر عمرم هست . بودن بیشتر و چندین ماهه کنار رضا عطارانی که سخاوتمند است و شوخ و آدم را یاد بهلول و کریم دربار ناصری و خیلی طنازان ادبیات ایران می اندازد .اینکه گمان میکنی هیچ چیز را جدی نمیگیرد اما یکهو میبینی آن حال بدی را که از صبح از همه قایمش کرده ای فقط او دیده و آرام سوال کرده که:" بهتر شدی ؟بابا تو چرا انقدر همه چیو جدی میگیری ؟"و این که با زیرکی خاص خودش نمیگذارد هیچ کس سر کار از دیگری دلگیر باشد او هدایت کننده فضای اطراف خودش است به سوی یکرنگی و دوستی و آنقدر هوای تو را دارد که دوربین کجاست و تو چه قدر دیده میشوی و تنها کسی است که وقتی نقش تو یکهو از این رو به آن رو میشود و جا می افتد و شاه نقش میشود بیشتر از حتی خودت یا کارگردان ذوق میکند . در یک کلمه او بدی را نمیفهمد و نا خود آگاه بدی ها وقتی رضا هست گم میشود . شنونده خوبی است و وقتی مینشیند و تو حرف میزنی با لبخندش طوری آرامت میکند که با خودت میگویی خوب این که مرا آزرده که دیگر مشکلی نیست حل میشود و میرود هوا ...رضا عطاران گویی مال این دنیا نیست دنیا شوخی بزرگ و لذت بخشی برای اوست که خوب میداند چه طور بازی اش کند . در طول هفته هایی که در کیش با او همبازی بودم یا خودش می خواند این ترانه را یا ما از او خواهش میکردیم بخواند و میگفت:" باور ندارد که این ترانه آنقدر که من میگویم معرکه است ."همیشه همین طور است وقتی هم به او میگویم بهترین همبازی همه عمرم هست می خندد و میگوید :"من که شکل کیوی هستم چه طور بهترینم ؟"او نمیداند من در میان همه میوه ها کیوی را بهترین میدانم بهترین تحلیل او از من این بود که گفت : در جمع ما فقط تو مثل ستاره هایی ".گفتم :الکی تغریف نکن این فیلم اینهمه ستاره دارد !"گفت :منظورم یک جور حس افسارگسیختگی است که معمول ذات ستاره هاست ما همه سعیش را میکنیم اما تو ذاتن اینطوری هستی .مثل" جیمز دین" یا حتی "مرلین مونرو "هیچ بعید نیست دست آخر خودت را بکشی و می خندد."

نه گذشت از سرم گمان نمیکنم این حماقت را انجام بدهم اما به طرز عجیبی ترانه اش از دهنم نمی افتد و صدای غریب و معرکه اش در سرم مانده که روی قایق می خواند:

دوست ندارم دیگه خواب ببینم
توی خواب تو رو بی تاب ببینم

منبع : شرق

ژست بي خوابي و منگي واسه من نگير دوباره! كسي كه جلوت نشسته عصبي و لت و پاره!
توي پائيز مجاور، وسطاي ماه آذر، شد قرارمون كه باهم بزنيم به سيم آخر!

Babak Rahnama (New Song) :: Khodaye Man
قدیمی 07-13-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

nae به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض تلاش براي نمايش عمومي «شبانه روز» پس از اكران عيدفطر

تهيه‌كننده فيلم سينمايي «شبانه روز» به كارگرداني «كيوان عليمحمدي» و «اميد بنكدار» از نمايش اين فيلم پس از عيد فطر خبر داد.

«سيد جمال ساداتيان» با اعلام مطلب فوق اظهار داشت:مذاكرات اوليه را با گروه‌ها براي عقد قرارداد اكران فيلم آغاز كرده‌ايم كه
به احتمال فراوان «شبانه روز» در اولين اكران بعد از عيد فطر روانه پرده سينماها خواهد شد.
وي افزود:«شبانه روز» فيلم خوبي است كه از قصه‌اي جذاب و مجموعه بازيگران خوب و توانمند بهره‌مند است و با توجه به اين
شرايط فكر مي‌كنم در اكران عمومي با استقبال خوبي مواجه شود.
براساس اين گزارش، «شبانه‌ روز» را شركت بشرا فيلم پخش مي‌كند و به گفته ساداتيان حذفيات چنداني نسبت به نسخه به نمايش
در آمده در جشنواره سال گذشته ندارد.
در خلاصه داستان اين فيلم سه اپيزودي آمده است: فوژان رهايي، طراح لباس قرار است با پسر دايي خود ازدواج كند. اما با ورود
بابك ...، مرجان به رغم بيماري خود و مادرش و شكستي كه در ازدواج تجربه كرده، مي‌كوشد دوباره روي پاي خود بايستد و زندگي‌اش
را از نو بسازد... ،سياوش نقاش آبرنگ با وجود بيماري رماتيسم، زندگي آرامي با همسر خود دارد، اما روزگار ... تاج‌السلطنه كه از
دسيسه‌هاي اندروني به تنگ آمده خاطراتش با معلم نقاشي‌اش سليمان را مرور مي‌كند ...
نيكي كريمي، محمدرضا فروتن، حامد بهداد، مهناز افشار، مهتاب كرامتي، پارسا پيروزفر، حميدرضا پگاه، فرزان اطهري، ستاره
اسكندري، شاهرخ فروتنيان، بهنوش بختياري، رويا جاويدنيا، فريبا جديكار، فلامك جنيدي، نگار جواهريان، آزاده صمدي، سپيده علايي،
سعيد فروتن، بهروز قادري، ساعد هدايتي، خاطره اسدي، لادن طباطبايي و مريم بوباني در«شبانه روز» بازي كرده‌اند.
سايرعوامل توليد «شبانه روز» نيز عبارتند از:
نويسنده: بنكدار و عليمحمدي، مدير فيلمبرداري: مرتضي پورصمدي، مدير توليد: هايده قريشي، طراح صحنه: آيدين ظريف، طراح لباس:
شيده محمودزاده، طراح گريم: سودابه خسروي، صدابردار: مهدي صالح كرماني، برنامه‌ريز و دستيار كارگردان: علي تيموري و عكاس:
حافظ احمدي.
«شبانه‌روز» كار جديد اميد بنكدار و كيوان عليمحمدي است كه دومين كار آنها پس از «شبانه» است.
سال 89 تو دربی 69
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو

ویرایش توسط nae : 07-13-2010 در ساعت 12:39 PM
قدیمی 07-13-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

nae به Yahoo ارسال پیام

سال 89 تو دربی 69
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
قدیمی 07-13-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

nae به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض پخش آنونس «لطفا مزاحم نشويد» در سينماها از هفته آينده

از هفته آينده آنونس فيلم سينمايي «لطفا مزاحم نشويد» به كارگرداني «محسن عبدالوهاب» در سينماهاي كشور پخش مي‌شود.

«محمد احمدي» تهيه‌كننده اين فيلم با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: فيلم «لطفا مزاحم نشويد» آماده اكران عمومي است و آنونس
آن از هفته آينده در سينماها پخش خواهد شد تا در موعد مقرر پس از فيلم «فاصله»(كامران قدكچيان) در گروه آزادي به اكران
عمومي در بيايد.
براساس اين گزارش، تيزر و آنونس اين فيلم كه عيد فطر توسط فيلميران اكران عمومي مي‌شود، توسط شيبان خاقاني ساخته شده است.
«لطفا مزاحم نشويد» در جشنواره فيلم فجر، جايزه بهترين بازيگر نقش دوم زن (شيرين يزدان‌بخش) و ديپلم افتخار بازيگر نقش دوم
مرد (هدايت هاشمي) را كسب كرد.
اين فيلم در قالب چهار قصه تو در تو با نگاهي طنزآلود، روايت‌هايي از وقايع مختلف مرتبط با زندگي جوانان امروز ارائه مي‌كند.
طنز در فيلم ساختگي نيست بلكه طنزي است كه در خلال مشكلات زندگي روزانه در كلانشهر تهران به طور واقعي در جريان است.
باران كوثري، افشين هاشمي، حامد بهداد، هدايت هاشمي، سيامك صفري، خسرو احمدي، مجيد بهرامي، مزدك ميرعابديني، هادي عامل
هاشمي، علي هاشمي، شيرين يزدان‌بخش، محسن كاظمي، ليلي فرهادپور، حميد جوكار، مجيد فروغي، شمسي صادقي، مرتضي اكبري،
ميترا حكيم‌هاشمي، ارغوان آقايي و فوژان قباديان بازيگران اين فيلم هستند.
سال 89 تو دربی 69
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
قدیمی 07-13-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

nae به Yahoo ارسال پیام

سال 89 تو دربی 69
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
قدیمی 07-16-2010
nae آواتار ها
nae nae آنلاین نیست.
کاربر فعال بخش سینما

nae به Yahoo ارسال پیام

«طبقه سوم» در فرهنگسراي انقلاب نقد و بررسي مي‌شود

مدير روابط عمومي فرهنگسراي انقلاب از نقد و بررسي فيلم سينمايي «طبقه سوم» ساخته بيژن ميرباقري در روز سه‌شنبه 29 تير ماه
خبر داد.

«وفا برهاني» مسئول روابط عمومي فرهنگسراي انقلاب در مورد فيلم هفته آينده اين فرهنگسرا، اظهار داشت: سي و يكمين گردهمايي
علاقه‌مندان هنر سينما و اعضاي كانون فيلم اميد فرهنگسرا، اين هفته به نمايش و تحليل فيلم سينمايي «طبقه سوم» ساخته بيژن ميرباقري
اختصاص دارد.
وي ادامه داد: اين فيلم سه‌شنبه 29 تير ماه جاري برگزار مي‌شود و طي آن مهم‌ترين و كاربردي‌ترين مباحث فيلم، مورد نقد و بررسي قرار
مي‌گيرد و سپس، با طرح موضوعات تخصصي‌تر در حوزه سينما ادامه مي‌يابد.
وي در ادامه در مورد مهمانان اين هفته فرهنگسراي انقلاب نيز به فارس گفت: در اين برنامه قرار است «بيژن ميرباقري» (كارگردان)،
«بهزاد صديقي» (مجري و منتقد) و جمعي از بازيگران اين فيلم حضور يابند.
بر پايه اين گزارش، در خلاصه داستان اين فيلم آمده است: «طبقه سوم» كه در جشنواره فيلم فجر به نمايش در آمد، از موضوعي اجتماعي
برخوردار است كه فيلمنامه آن را ميرباقري در سال 85 نوشته‌ و در آن به معضلات جوانان پرداخته است.
بازيگران عبارتند از: مهناز افشار، پگاه آهنگراني، مهرداد ضيايي و پاشا رستمي ايفاي نقش كرده‌اند.
ديگر عوامل توليد فيلم عبارتند از: مرتضي‌ پورصمدي (فيلمبرداري)، كيوان جهانشاهي (آهنگساز)، فاضل ژيان (طراح صحنه و لباس)،
عليرضا بزدوده (دستيار كارگردان و برنامه‌ريز)، سعيد شاهسواري (تدوينگر) و محمدحسين شهباززاده (مدير توليد) با «طبقه سوم» هم‌كاري
مي‌كنند و تهيه‌كنندگي آن را عليرضا قاسم‌خان و ناجي هنر برعهده دارند.
علاقه‌مندان به عضويت در كانون فيلم اميد و حضور در گردهمايي مي‌توانند هر روز تا سه‌شنبه 29 تير جاري از ساعت 8 تا 16 به نشاني
بزرگراه نواب صفوي تقاطع خيابان كميل شرقي فرهنگسراي انقلاب واحد فرهنگي و يا براي حضور در برنامه و تهيه بليت در مورخ سه‌شنبه29
تير ماه از ساعت 17 تا 20 به تالار فجر فرهنگسرا مراجعه كنند.
سال 89 تو دربی 69
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
پاسخ

برچسب ها
سنتوري

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)