خوب چرا که نه
فکر کردین فرانسه چیش از ایتالیا کمتره..
تو فوتبال همه چیز امکان داره، مثلا ممکنه فرانسه ایتالیا رو شکست بده،
از عجایب نبود کره ی جنوبی نبود دوره ی قبل چهارم شد..
نه کره ی جنوبی دوره قبل چهارم نشد دو دوره قبل چهارم شد
آره واقعا از عجایب فرانسه ایتالیا روببره
ولی یکم فکر کنید
فرانسه باید بازی آخر با آفریقای جنوبی رو با اختلاف ببره و مکزیک و اوروگوئه هم یکی یکی دیگه رو بد ببره
اگه مکزیک و اوروگوئه مساوی کنن در هر صورت فرانسه حذفه حتی اگه هزار تا گل بزنه
تیم المان فکر کرده با یه برد (استرالیا) خیلی مثلا اره دیگه...
دل همه برای افریقای جنوبی بسوزه که با این همه ارزو اومدن و احتمال زیاد از گروه بالا نمیان ..
شبا لالا هم که بازیکن کلیدیشون هست گفته که صعود نمیکنیم
فرانسه هم اخی....
ولی حداقل اگه ایتالیا از گروهش هم بالا نیاد (که صد در صد میاد) باز قهرمان جام جهانی 2006 هستش ... منهای سه قهرمانی دیگه... ایتالیا همیشه بازی های اولش رو بد بازی میکنه ولی امان از روزی که بره به یک چهارم نهایی
--------------------------------------------
در ضمن اگه میبینید برزیل افتخار 5 دوره قهرمانی داره مطمئن باشید دو دوره مال جنگ جهانی بوده که تیم های اروپایی کم شرکت کردن یعنی به عنوان مثال از 6 تیم قهرمان شده
-----------------------------------------------------------
ترجیح میدیم همگی بحث های جام جهانی رو ( تاپیکی که امید زده ) اونجا منتقل بکنیم
آره ولی دوره قبل شانس صعود داشتن ولی الان؟
مگه اینکه معجزه بشه
من فقط بدون بوفون خیلی امیدهام کمتر شده
نمی دونم اینم از شانس بد ماست چرا باید بوفون جام رو از دست میداد؟
ولی مدووونی..
فرانسه اگر هم نبره واسه اینه که میخاد به حریفان میدون بده وگرنه هیچ دلیلی نداره که قهرمان نشه!!!!
یه کم فکر کنید، راست میگم دیگه!!!
وگرنه
اصلا اصلا اصلا همه داور خریدن
خب یه اشتباه داوری به ضررتون رو بگو؟
تیم نیست که 4 تا بازیکن خودخواه بدون کوچیکترین برنامه ای واسه حمله و حتی دفاع
واقعا آریگو ساچی گل گفت که گفت فرانس خیلی خیلی بی تاکتیک هست
خوب من این پست را اینجا میزنم بعد یکی لطف کنه و بیاد همه این پستها را منتقل کنه به همین ادرسی که امید جان گفتن....
خوب در ادامه بحث بازی فرانسه من باید بگم که طبق اخرین تماس تلفنی که من با اقای دومینیک داشتم ایشون فرمودند که ........
اولا :ما دوست نداشتیم بازی را ببریم چون در صورت برد این بازی دل بچه های مکزیک میشکست چون الحق و الانصاف خوب بازی کردن مکزیکی ها. ما اجازه دادیم که کمی پایین جدولی ها هم بازی را ببرند تا بیان بالا و طعم مدال گرفتن را بچشند چون بردن این بازی برای فرانسه مثل اب خوردن بود.مگر ندیدی چقدر این اقای دومینیک خونسرد بازی را تماشا میکرد .از اول قصد داشتن ببازند .
دوما :ما به عمد این بازی را باختیم چون اب و هوا و غذاها و ....کلا افریقا به مزاج ما سازگار نیست و ما دوست داریم هر چه سریعتر خاک این کشور عجب و غریب را ترک کنیم و از شر صدا این وو ووو زولا هم راحت بشیم.و برگردیم فرانسه و از غذاهای خوب و اب و هوای خوب کشور خودمون بیشتر لذت ببریم.
ثالثا هر کی در افریقا زیاد توقف کنه یا مالاریا نیشش می زنه یا ایدز میگیره ما هم چون علاقه به ایدز گرفتن و نیش مالاریا نداریم بنابراین تصمیم گرفتیم ببازیم تا بتونیم هرچه سریعتر از این کشور فرار کنیم
در اخر ایشون به من فرمودند که ما امیدواریم ایتالیا ببره و بره بالا تا هر چی مالاریا هست از خون ایتالیایی ها نوش جان کنه ...
قربان شما :دومینیک.
از خودم میپرسم : ارزش قلب من از شیشه ی یک پنجره هم کمتر بود ؟
خوشم میاد کم نمیارین
بابا باختین چون ضعیفین
باختین چون حرفی برای گفتن نداشتین
باختین چون تاکتیک ندارین
برنامه ای برای گل زدن و گل نخوردن ندارین
خوشم میاد 4 سال دیگه آب و هوای برزیل هم بهتون نمیسازه مثل یورو که آب و هوا بهتون نساخت و یوروی پیش رو هم نمیسازه
اشکال نداره ما ستاره و قهرمانی زیاد داریم یکی از 4تا ستاره ی پیراهنمونرو میدیم به شما