بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > جام جهانی فوتبال world cup

جام جهانی فوتبال world cup مسائل مربوط به جام جهانی فوتبال

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان جام جهانی 2010 کدام کشور است ؟
آلمان 5 8.33%
آرژانتین 21 35.00%
ایتالیا 9 15.00%
برزیل 8 13.33%
فرانسه 1 1.67%
انگلیس 2 3.33%
اسپانیا 8 13.33%
هلند 5 8.33%
اروگوئه 0 0%
مکزیک 1 1.67%
رأی دهندگان: 60. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-07-2010
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مصدومیت روبن چندان جدی نیست؛هلندی ها امیدوار به بازگشت روبن
پزشک تیم هلند به من کمک می کند و من از ساعت 7.30 شروع می کنم...همین فردا صبح.من می جنگم تا خوب بشوم

- برت فان ماروویک، سرمربی تیم ملی هلند امیدوار است که آرین روبن مصدوم بتواند به موقع به روزهای اوجش بازگشته و در چند دیدار برای تیم ملی کشورش روانه میدان شود.
ستاره 26 ساله باشگاه بایرن مونیخ در جریان دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل مجارستان مصدوم شد و نگرانی ها در مورد شدت مصدومیت و غیبت او در رقابتهای جام جهانی فراوان بود ولی فان ماروویک در صحبتهایی اعلام کرده که نام روبن در لیست 23 نفره اش را خط نمی زند و به او این فرصت را خواهد داد تا زمانی که به روزهای اوجش بازگردد، بتواند به تیم ملی بازگردد.
سرمربی تیم ملی هلند در صحبتهایی در این رابطه گفت:« در حال حاضر جای روبن را با بازیکن دیگری عوض نمی کنم، چرا که می خواهم به او این فرصت را بدهم که تا بار دیگر به اردوی تیم بازگردد.»
پاسخ آزمایشهای پزشکی گویای آن بود که او دچار پارگی کوچکی در ناحیه همسترینگ پای چپش شده است ولی خود روبن در صحبتهایی اعلام کرد که در انتظار دوره بازیابی طولانی مدتی است که بتواند بر مصدومیتش غلبه کرده و کمی دیرتر به آفریقای جنوبی پرواز خواهد کرد.
روبن در این رابطه گفت:« در 24 ساعت گذشته من حمایت فراوانی از سوی مردمی که اطرافم هستند دریافت کردم و این تاثیر بسیار مثبتی برروی من گذاشت.پس از مصدومیت من برای معاینات اولیه به رختکن رفتم که بسیار سخت بود. ولی مشخص بود که اوضاع چندان خوب نیست ، چون درد فراوانی را احساس می کردم. امروز اسکن کردم ومشخص شد که تنها پارگی بسیار کوچکی در همسترینگ چپم ایجاد شده. در سه سال اخیر من مصدومیت عضلانی ای نداشتم.»
روبن ادامه داد:« این اتفاق به آن دلیل افتاد که گام بیش از حد بزرگی برداشتم. آنها به من گفتند که اگر درک کوئیت یک چنین گامی برداشته بود، او نیز ممکن بود درگیر چنین مصدومیتی شود ولی من به پایم برای بهبود زمان می دهم و پس از 4 تا 6 هفته به زمین باز خواهم گشت ولی ما زمان زیادی نداریم. من تا لحظه ای که نامم از لیست خط نخورده باشد ، مبارزه می کنم.»

قدیمی 06-07-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

ا؛دلیل تاخیر پرواز ژرمنها به آفریقای جنوبی
خواننده کلمبیایی پرواز تیم ملی آلمان به آفریقای جنوبی را با دقایقی تاخیر مواجه کرد.

در حالی که بازیکنان تیم ملی آلمان در انتظار پرواز به آفریقای جنوبی بودند، این پرواز با مدتی تاخیر انجام گرفت.
ژرمنها که قرار بود از فرودگاه فرانکفورت به سمت آفریقای جنوبی پرواز کنند، مدتی را در هواپیما در انتظار این پرواز سپری کردند و دلیل این ماجرا آن بود که ش***ا، خواننده صاحب نام کلمبیایی که قرار بود با هواپیمای حامل بازیکنان تیم ملی آلمان روانه آفریقای جنوبی شود، با اندکی تاخیر به پرواز رسید.
پس از آغاز این پرواز، این خواننده کلمبیایی با در دست گرفتن میکروفون، از افراد حاضر در هواپیما به دلیل تاخیر به وجود آمده عذرخواهی کرد.

قدیمی 06-07-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

جدایی دروازه بان استرالیا از اردوی این تیم؛ دلیل تراژدی خانوادگی
سرمربی تیم ملی استرالیا به دنبال جایگزین کردن دروازه بان جدید تیمش است.

- برد جونز، دروازه بان تیم ملی استرالیا پس از اطلاع از ابتلای فرزند 4 ساله اش به بیماری سرطان خون، اردوی تیم ملی کشورش را ترک کرد.
دروازه بان تیم ملی استرالیا بلافاصله پس از اطلاع از این خبر و پس از اعلام آن به بازیکنان و مسئولان تیم ملی کشورش، به فرانسه سفر کرد تا خانواده اش را در مراحل درمان پسرش کمک کند.
فدراسیون فوتبال استرالیا نیز در گزارشی اعلام کرد که هنوز مشخص نیست که آیا جونزدر نهایت به اردوی تیم ملی استرالیا بازخواهد گشت یا نه و مشخص نیست که آیا نام این دروازه بان موفق در لیست 23 نفره نهایی این تیم برای آغاز رقابتهای جام جهانی قرار خواهدداشت یا خیر.
در این میان مسئولان فدراسیون فوتبال استرالیا از سران فیفا در مورد آنکه آیا در صورت نیاز می توانند در لیست 23 نفره شان، دروازه بانی را جانشین جونز کنند یا خیر پرسیده اند. آنها در درخواست خود اعلام کردند که ممکن است بنا به "شرایط ویژه " به وجود آمده مجبور به این کار شوند و اکنون در انتظار پاسخ رسمی از سوی سران فیفا هستند.

قدیمی 06-07-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

ماتا: برزیل، آرژانتین و انگلیس مدعیان جام جهانی
ستاره والنسیااسپانیا را در جمع مدعیان قهرمانی در جام جهانی نمی بیند

خوان ماتا ستاره باشگاه والنسیا و تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرده که اسپانیا در جمع مدعیان قهرمانی در رقابتهای جام جهانی 2010 نیست و تیمهایی از جمله برزیل، آرژانتین و انگلیس را می بایست کاندیدهای اصلی قهرمانی دانست.
بسیاری از کارشناسان معتقدند که تیم ملی اسپانیا پس از قهرمانی در رقابتهای یورو2008 شانس زیادی برای قهرمانی در جام جهانی دارد ولی ماتا نظر دیگری دارد.
ماتا در گفتگو با روزنامه آ.اس گفت:« بدون در نظر داشتن تمریناتی که انجام می دهیم، از نظر من سه تیم آرژانتین، برزیل و انگلیس مدعیان اصلی قهرمانی هستند.آنها از کیفیت و توان لازم برای قهرمانی را برخوردارند و انتظار دارم که آنها برای فتح جام جهانی مبارزه کنند.»
ماتا به علاوه به این نکته اشاره کرد که بسیار احمقانه است که به رغم شکستهای ایتالیا و فرانسه مقابل مکزیک و چین، توانایی های این دو تیم را نادیده گرفت. او دراین رابطه ادامه داد:« ایتالیا و سوئیس با هم مساوی کردند و به نظر می رسید که ایتالیا چندان خوب بازی نکرده است ولی آنها تاریخ و تجربه بزرگی در این تورنمنت دارند.شاید عملکرد فرانسه هم خیلی خوب نباشد ولی آنها نیز تیمی رقابتی را به آفریقای جنوبی آورده اند.»
ماتا در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به مصدومیت ستاره های تیمهای مختلف گفت:« خوشبختانه این بحران گریبان تیم ما را نگرفته و همه چیز عادی و طبیعی تا آغاز این رقابتها پیش خواهد رفت.»

قدیمی 06-07-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

= آنلکا: نمایش‌های ضعیف فرانسه، امتیاز ما در جام جهانی است!
این مهاجم اعتقاد دارد هر چیزی ممکن است روی دهد...

– نیکولاس آنلکا مهاجم چلسی اعتقاد دارد فرم ضعیف فرانسه در دیدارهای دوستانه می‌تواند به سود این تیم عمل کند.
فرانسه در بازی پلی‌آف صعود به جام جهانی، در دیداری بحث‌برانگیز به سختی ایرلند را شکست داد. تیم ریمون دومنک اخیرا در آخرین روزهای قبل از جام جهانی، یک بر صفر به چین باخته و این در حالی است که این جام به زودی آغاز می‌شود.
با این حال آنلکا می‌گوید: «به نظرم تیم خوبی داریم، ولی در مسابقات مقدماتی خیلی خوب بازی نکردیم. به همین دلیل است که مردم فکر می‌کنند ما به جایی نخواهیم رسید، اما در فوتبال هیچ چیز از قبل مشخص نیست و هر اتفاقی ممکن است بیفتد. اگر دو بازی اول خود را ببریم و اعتماد به نفس خود را بازیابیم، می‌توانیم در هر دیداری پیروز شویم. بدون فشار اوضاع بهتر است، هر بار که فشار زیادی به فرانسه وارد شده خوب بازی نکرده‌ایم. به همین دلیل، شاید اوضاع زمانی که هیچ کسی از ما انتظار ندارد به فینال برسیم بهتر باشد.»

قدیمی 06-07-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

/همگام با جام‌جهاني 2010 - آفريقاي‌جنوبي/
ماكونا: تلاش مي‌كنيم ميزبان شايسته‌اي باشيم

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم ملي فوتبال آفريقاي‌جنوبي گفت: با تمام وجود تلاش خواهيم كرد تا ميزبان شايسته‌اي براي رقابت‌هاي جام‌جهاني باشيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، آرون ماكونا اظهار داشت: حضور در يك دوره جام جهاني باعث افتخار است. اين افتخار زماني دوچندان مي‌شود كه ما ميزباني اين مسابقات را بر عهده داريم و مي‌كوشيم به جهانيان ثابت كنيم ميزبان شايسته‌اي هستيم.

وي تاكيد كرد: در جهان كشورهاي زيادي هستند كه صاحب تيم ملي خود به شمار مي‌روند اما همه آنها نمي‌توانند بخت حضور در جام جهاني را پيدا كنند. ما كه ميزبان اين مسابقات به شمار مي‌رويم به خوبي به اين نكته واقف هستيم و از اهميت بسيار زياد برگزاري يك دوره مسابقات جام جهاني مطلع هستيم.

موكونا 30 ساله از سال 1999 عضو تيم كشورش است در بازي‌هاي متعددي شركت كرده و دو گل زده است. وي از يك سال قبل عضو پورتسموث انگليس است.

اين بازيكن تصريح كرد: مي‌دانيم برگزاري شايسته‌ يك دوره جام جهاني چه تحولات عظيمي نه فقط در عرصه ورزشي بلكه در رده‌هاي سياسي، اقتصادي و تجاري كشور ايجاد مي‌كند. تلاش مي‌كنيم از اين فرصت كه به سختي كسب شده، نهايت استفاده را به عمل بياوريم.

قدیمی 06-07-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

دستگیری و دیپورت 7 هوادار جنجالی آرژانتینی در ژوهانسبورگ
پلیس آرژانتین برای اجتناب از حضور هواداران جنجالی و اوباش این تیم با مسئولان آفریقای جنوبی به همکاری می پردازد.

- عده ای هواداران اوباش تیم ملی آرژانتین که ملقب به "بارراس براواس " هستند از حضور در آفریقای جنوبی منع می شوند.طبق اخبار منتشره ، ده نفر از هواداران آشوب طلب آرژانتینی به محض ورود به آفریقای جنوبی در این کشور دستگیر شده و روز دوشنبه به بوئنوس آیرس دیپورت شدند. این خبر از سوی پلیس فدرال آرژانتین منتشر شده است.
این هواداران آشوب طلب پس از ورود به ژوهانسبورگ با پروازی که از آنگولا به آفریقای جنوبی آمده بود، دستگیر و به آرژانتین بازگردانده شدند.
هشت نفر از نیروهای رسمی پلیس فدرال آرژانتین در ژوهانسبورگ و پرتوریا که بازیهای تیم ملی آرژانتین برگزار می شوند، مستقر شده اند و با نیروهای امنیتی آفریقای جنوبی به همکاری می پردازند.
کارلوس روبیو رینا، کنسول آرژانتین در آفریقای جنوبی به آژانس خبری آرژانتین گفت:« مسئولان آفریقای جنوبی در این رابطه تصمیم گیری می کنند و طبق تصمیم آنها این ده نفر می بایست به بوئنوس آیرس بازگردانده شوند.»

قدیمی 06-07-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

مالودا: فرانسه نباید از اشتباه کردن بترسد
ستاره فرانسوی از هم تیمی هایش خواسته تا پس از ناکامی در رقابتهای یورو 2008 شجاع تر باشند.

– تیم ملی فرانسه اولین دیدارش در رقابتهای جام جهانی را مقابل اروگوئه برگزار خواهد کرد و فلورنت مالودا از هم تیمی هایش خواسته تا از اشتباه کردن در جریان سه دیدار مرحله مقدماتی هراس نداشته باشند.
آبی پوشان فرانسوی پس از ناکامی در رقابتهای مرحله گروهی رقابتهای یورو2008 به شدت ناامید شدند و مالودا می خواهد تا هم تیمی هایش مشکلات دو سال پیش را از ذهنهایشان پاک کنند.
مالودا در صحبتهایی گفت:« اگر هر یک از بازیکنان تیم با آرامش در گوشه ای بایستد ، دقیقا مثل یورو 2008، تیم بسیار مضحکی خواهیم داشت.به علاوه مربی تیم نباید تنها کسی باشد که در مورد همه چیز مجبور به پاسخگویی شود. تیم ما متشکل از بازیکنان با تجربه ای است.»
تیم ملی فرانسه مراحل آماده سازی اش برای رقابتهای جام جهانی را با اعتماد به نفس آغاز کرد. آنها در اولین دیدار دوستانه شان با نتیجه 1-2 مقابل کاستاریکا به برتری رسیدند ولی بعد مقابل تونس به تساوی 1-1 رضایت دادند و جمعه شب با نتیجه 0-1 مغلوب چین شدند.
پس از آغاز رقابتهای جام جهانی در روز جمعه، تیم دومنک روزهای 17 و 22 ژوئن به مصاف مکزیک و آفریقای جنوبی خواهد رفت.

قدیمی 06-07-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

ویا: از تهدید شیلی آگاهیم
این مهاجم گل‌زن گفته شیلی را نباید دست کم گرفت...

– اسپانیا، قهرمان یورو 2008 به عنوان یکی از بخت‌های قهرمانی در جام جهانی 2010 مطرح است. با این حال داوید ویا، مهاجم آنها گفته نباید هیچ رقیبی را دست کم گرفت: «از نظر تئوری امکان داشت در گروه سخت‌تری قرار بگیریم، اما همین تیم‌ها هم زندگی را برای ما سخت خواهند کرد. ما چیز زیادی از هندوراس نمی‌دانیم، اما آنها تیمی یکپارچه هستند و شایسته حضور در جام جهانی بوده‌اند. سوییس تیمی جوان و پویاست که سبکش بیشتر به فوتبال اروپایی نزدیک است. به نظر من شیلی خطرناک‌ترین رقیب ماست. آنها این را در مسابقات مقدماتی جام جهانی با نمایش‌های عالی‌شان نشان دادند. آنها تیمی بسیار متراکم و فشرده هستند و بسیار برای برد بازی می‌کنند و در حمله فوق‌العاده خطرناک هستند.»
ویا ادامه می‌دهد: «برخی می‌گویند اسپانیا زیبا بازی می‌کند اما زود به خانه بازخواهد گشت، آنها حتی پیش از شروع تورنمنت فکر می‌کنند قهرمان هستند و اسپانیا در ضربات پنالتی بدشانس است. اما این حرف‌ها متعلق به قبل از یورو 2008 است.»

قدیمی 06-07-2010
ابریشم آواتار ها
کاربر فعال

کارلوس آلبرتو: آفریقای جنوبی شایسته احترام بیشتری است
آنها 12 بازی است که شکست نخورده‌اند...

– کارلوس آلبرتو پریرا، مربی تیم ملی آفریقای جنوبی پس از پیروزی یک بر صفر مقابل دانمارک اعتقاد دارد تیمش آماده حضور در جام جهانی است. آفریقای جنوبی تحت هدایت کارلوس آلبرتو 12 بازی است که نباخته.
پریرا می‌گوید: «به نظرم تیم نشان داد که آماده حضور در جام جهانی است. تیم ما آماده است و این را مقابل دانمارک به اثبات رساند. همچنین مشخص شد که راهی که برای آماده‌سازی در پیش گرفتیم درست بوده است. این که در جام جهانی چه شود را نمی‌دانیم، اما تیم آماده است.»
مرد برزیلی اعتقاد دارد که تهدید آفریقای جنوبی بیشتر از تصور رقبا است: «همه باید به ما احترام بگذارند. ما به همه احترام می‌گذاریم و آنها نیز باید به ما احترام بگذارند. ما هر بازی خود را یک فینال می‌دانیم و در تک تک دیدارها خواهیم جنگید.»

پاسخ

برچسب ها
komodo, واکا واکا, وحدت افریقا, world cup 2010, دانلود

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)