|
راهنما | فهرست کاربران | تقویم | نوشته های امروز | جستجو |
تازه ترین اخبار(حتما ببینید) | نسخه مناسب موبایل | اسلایدهای زیبا |
تاپیکهای سریالی در این بخش تاپیکهایی قرار خواهند گرفت که پست های آن شمارش نمیشود . و تاپییک هایی مانند "یک آرزوی خیر برای نفر بعدیت بکن" و ... قرار میگیرد. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
![]() ماه.............قشنگه تو شباي تنهايي من
خواب...........لازمه دريا.............يعني بيكران محبت خدا سياهي نفرت ريا |
|
||||
|
||||
![]() سياهي....آدما رو به یاد تنهاییشون می اندازه
نفرت.... ممکنه بعد از عشق بوجود بیاد ريا...جزء کارای بد بده تنهایی مقدس... دلیل...
مدت ها بود سه چیز را ترک کرده بودم شعر را... ماه را.... و تو را ... امروز که به اجبار قلبم را ورق زدم هنوز اولین سطر را نخوانده تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را... ولی نه...!! باید ترک کنم هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم... ====================================== مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
||||
|
||||
![]() تنهایی............ همیشه خوب نیست
مقدس......ترین موجود مادر دلیل......... رفتن ساقی چی میتونه باشه؟ اگه........... یهو........... باشه............
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت! که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟ که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم استاد فاضل نظری |
|
||||
|
||||
![]() اگه...........و اما رو بزار کنار
یهو...........مامانم در خونرو باز کرد باشه............فقط گیر نده شیرینی............ ترشی.......... شوری............
آموخته ام ... با پول می شود خانه خرید ولی آشیانه نه، رختخواب خرید ولی خواب نه، ساعت خرید ولی زمان نه، می توان مقام خرید ولی احترام نه، می توان کتاب خرید ولی دانش نه، دارو خرید ولی سلامتی نه، خانه خرید ولی زندگی نه و بالاخره ، می توان قلب خرید، ولی عشق را نه. (چارلی چاپلین) |
|
||||
|
||||
![]() شیرینی............پدرمو درآورده نمیشه که نخورد
ترشی..........خیلی دوست دارم شوری............تخمه رو هم دوست دارم ![]() آرزو.................. هدف............. معما................
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت! که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟ که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم استاد فاضل نظری |
|
||||
|
||||
![]() آرزو ... ميكنم همه انسانها قدرت درك حقايق رو بدست بيارن
هدف... ت را هيچوقت فراموش نكن معما... حل شود آسان شود خداوند .... نعمت ..... شكر ..... |
|
||||
|
||||
![]() خداوند ....ا مردا دریاب که محتاج توام
نعمت .....ها را شکرگزار باشیم شكر ....نعمت نعمتت افزون کند سفر... جاده... تا ابد...
مدت ها بود سه چیز را ترک کرده بودم شعر را... ماه را.... و تو را ... امروز که به اجبار قلبم را ورق زدم هنوز اولین سطر را نخوانده تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را... ولی نه...!! باید ترک کنم هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم... ====================================== مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
||||
|
||||
![]() سفر ...همیشه قصه رفتن نیست
جاده ...یاد اور خاطرات با تو بودنه تا ابد...دوست دارم مردانگی............. گفتی............. حالا..................
|
||||
|
||||
![]() مردانگی.............آموز.
گفتی.............دوستت دارم. حالا..................دیگه خیلی دیره. هزار....... خیابانها....... الگو......
|
||||
|
||||
![]() هزار.......پا جالبه
خیابانها.......خیلی شلوغه الگو......ی خیاطی مادرم را پاره کردم بارون....... گرمی......... آرامش.........
آموخته ام ... با پول می شود خانه خرید ولی آشیانه نه، رختخواب خرید ولی خواب نه، ساعت خرید ولی زمان نه، می توان مقام خرید ولی احترام نه، می توان کتاب خرید ولی دانش نه، دارو خرید ولی سلامتی نه، خانه خرید ولی زندگی نه و بالاخره ، می توان قلب خرید، ولی عشق را نه. (چارلی چاپلین) |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|