بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > مطالب آزاد

مطالب آزاد در این تالار مطالبی که موضوعات آزاد و متفرقه دارند وجود دارد بدیهیست که کنترل بر روی محتوای این تالار بیشتر خواهد بود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-31-2011
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

این همه بشین بخون ارتعاشات 19 شو سیالات رو بترکون 18 ریاضی مهندسی 20 ومبانی مهندسی برق 17 آز شیمی 20...............
اونوقت اندیشه اسلامی بهت بده 16 !!!
خدا هیچکس رو گیر آدم عقده ای نندازه من که زدم ورق رو آبگوشت کردم این شد نمرم وای به حال رفقام !
نامرد میترسم الان اعتراض رو که زدم نمرم رو عوض کنه اصلاً منو بندازه
آخه درس عمومی هم برای آدم شاخ بشه خیلی حرفه اونم واسه من که پدر هر چی حفظ کردنی هست در می آرم !
خیلی نامرده !
برای من که افت کلاس داشت عمومی کمتر از 19 از فحش ناموسی هم بدتره !

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 01-31-2011 در ساعت 05:08 PM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید

قدیمی 02-03-2011
bigbang آواتار ها

امروز مادرم از سر کار که برگشت بیسکوییت درست کرد((از اون بیسکوییتهای خونگی خفن که تو شیره و گلاب میزارن تا خوب خیس بخوره خوشمزه !!)) چون چشماش آستیکمات هست نمیتونست خوب برش بده حقیقتش من هم یکم خسته بودم
منو صدا کرد بهم گفت تو که مهندسی یه برش مهندسی بزن غروبی یه بیسکوییتی بزنیم تو رگ !!
من هم جاتون خالی یه گندی زدم که خودم توش موندم ! مامانم هی میومد هیچی نگه نمیشد هی میگفت محمد پسرم دقت کن ! محمد عزیزم دقت کن !! عزیزم حواست کجاست .............. احمق بیشعور اینطوری برش نزن !!! یه پس گردنی زد بهم و من هم مغموم و سرشکسته شدم حالم گرفته شد
شیرینی که درست شد اتفاقاً خوب از آب در اومد . خوشگل شد اما نمیدونم چرا مادرم هی منت میکرد !
بابام هی چشمک میزد میخندید حسابی کفری شدم !

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

ترفند هایی براي ويندوز 7

قدیمی 02-08-2011
BaHaReH آواتار ها
BaHaReH BaHaReH آنلاین نیست.
کاربر علاقمند

سپاسها: : 15

11 سپاس در 9 نوشته ایشان در یکماه اخیر

امروز تونستم انتخاب واحد کنم اما چه انتخاب واحدی!!!!
دفعه اول که ثبت کردم سیستم قبول نکرد برای دفعه دوم هم چند تا کلاس پر شده بود با بدبختی 18 واحد جور کردم
شانس آوردم روز دوم انتخاب واحد بود!!!!آخه انتخاب واحد به ترتیب ورودی تو 5 روزه

ویرایش توسط BaHaReH : 02-08-2011 در ساعت 04:05 PM
قدیمی 02-28-2011
bigbang آواتار ها

امروز من به یک حقیقت پی بردم اینکه غرور می تونه آدم رو از عرش به فرش بکشونه
کسی که میتونست آدم خوبی باشه به خاطر غروری که داشت تبدیل به یک ادم شرور شد
یک روزی همکلاسی من بود همیشه سینه اش رو صاف میکرد ، همیشه یکی رو پیدا می کرد تا باهاش کل کل کنه . کم نمیاورد اما .............. دیروز که دیدمش از قیافه اش معلوم بود اون همه سر و سودا جاش رو به چی داده فهمیدم کراکی شده .
اونقدر که حتی وقتی دو بار سرم رو تکون دادم تا سلام کنم جواب سلامم رو نداد چون خجالت میکشید
دوستم بود میخواستم همونجا داد بزنم امیر تو هرچی باشی ما باز هم با هم رفیقیم اما صدام دیگه در نیومد من هم سرم رو پایین گذاشتم و رفتم .....
چقدر غرور آدما رو عوض میکنه .....................

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

ترفند هایی براي ويندوز 7

قدیمی 03-07-2011
bigbang آواتار ها

امروز صبح الان ساعت 5 هست که این رو می نویسم قراره برم یه جایی
یه پسره همکلاسیم هست خیلی دیوانه هست ! بهم گفت اگه میخوای کتیا یاد بگیری فول بشی بیا دانشگاه !
اصلاً یکم فکر نداره ساعت 4:30 صبح هیچکس اس ام اس نمیزنه شاید ملت خواب باشن
از تبعات درس خوندن و کار کردن زیاد هم همینه دیگه مخت زنگ میزنه
جالبه یه همچین ادمی دو تا پروژه تو وزارت دفاع هم داره
یه روز کلاس نداشتیم که تو ردربایستی با این پسره مجبورم صبح برم دانشگاه !
بخشکی شانس !

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

ترفند هایی براي ويندوز 7

قدیمی 03-17-2011
bigbang آواتار ها

امروز برای خودم متاسف شدم
لعنت به تو محمد رضا ! لعنت به تو که بحرین رو به امارات و آل سعود فروختی لعنت به تو ! امروز داریم طعم خیانت تو رو به این ملت میچشیم !
کشتن مردم ، شکستن جمجمه های جوانان بیگناه و در آوردن مغزشان ، عکس گرفتن از آنها ! بی شرمی تا کجا ؟ برای آنهایی که نمیدانند بحرین خاک ایران بود حداقل نصف مردم بحرین علاوه بر عربی ، فارسی هم صحبت می کنند
امسال چقدر سخت باید جشن گرفت برای عید، چقدر سخت

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

ترفند هایی براي ويندوز 7

ویرایش توسط bigbang : 03-17-2011 در ساعت 02:03 AM
قدیمی 04-17-2011
bigbang آواتار ها

سلام به همه دوستان مدتی به دلیل مشکلات فنی در خدمت شما نبودم
اول اتفاقی که برای من امروز افتاد
مدتها پیش هدفی رو دنبال میکردم و براش یه برنامه مدون چیدم بدون توجه به اطراف و اتفاقاتی که می افته
حالا بعد از چند سال دارم ثمرش رو میبینم
برنامه های بلند مدتی که به انجام اونها وفادار موندم خیلی زیاد هست (مثلاً برای کارشناسی ارشد )
ولی اولین برنامه ای که به ثمر نشست من رو خیلی به آینده امیدوار کرد !
راسته که میگن آدم برای انجام هر کاری باید اول یک پلن یا نقشه و برنامه داشته باشه تا بتونه به یه جایی برسه
چون آدم هدفمندی شدم تصمیم گرفتم تو فروم هم هدفمند ظاهر بشم
دارم برنامه ریزی میکنم !

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

ترفند هایی براي ويندوز 7

قدیمی 04-18-2011
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام

از اینکه مشتری پر وپا قرص این تاپیک هستی سپاس و تبریک بابت موفقیتی که کسب کردی و خوشحالی متاثر از اون .

حالا که اومدم اینجا سعی میکنم منم مهمترین اتفاقی که امروز برام افتاد رو بنویسم ...

اما اخه اتفاق خاصی نیفتاد . !

با دوستم ادریس فیلم 4شنبه سوری رو دیدیم که برامون یه فیلم حرفه ای و درست و حسابی بود و خوشمون اومد .
امروز متوجه شدم درس معماری کامپیوتر درس بسیار تخصصی و سنگینیه و باید حسابی کمربند ها رو سفت کرد واسش و کسی جز یه دکترای سخت افزار نمیتونه حق مطلب رو توش ادا کنه نمیدونم اساتید محترم گروه برق تا چه میزان میتونن این درس رو درست درس بدهند

امروز متوجه شدم گوگل کروم با بعضی از صفحات سایت مشکلی منطقی و قابل حل داره و حل شد

امروز (ساعت 4 صبح ) یاد گرفتم فایلهایی که پاک میشوند رو که میشود بازگرداند چگونه آن-ریکاوربل کرد

امروز یا دیروز یاد گرفتم چطور حقوق دسترسی به پوشه های سیستمی ویندوز رو مثل SYS VOL INFOR تغییر داد و در NTFS اونها رو باز کرد و فایلهای داخل اون را پاک کرد ...

امروز متوحه یک مساله مهم در فایرفاکس و پسورد های سیو شده شدم چون دیر وقت بود و خوابم میامد
و البته قضیه شیرین بود و من هیجان زده رغبت نکردم دوباره تست کنم و با شکست مواجه بشم بنابراین تا الان مسکوت نگهش داشتم فردا روش کار میکنم ممکنه نتایجش رو در سایت اعلام کنم اگر اشتباه نکرده باشم
به نظر میرسه سیستم غیر حفاظت شده ای در مورد پسوردهای سیو شده در فایرفاکس وجود داره (فکر نمیکنم اشتباه نکرده باشم چون واقعا احمقانه س )

امروز کمی از تبلیغات سایت رو عوض کردم

امروز هم گروهی یکی از پروژه هام رو مشخص کردم .

قدیمی 04-18-2011
sharareh1 آواتار ها
sharareh1 sharareh1 آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 1,827

1,432 سپاس در 313 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام به همه امروز خوردم زمین و حس خیلی بدی دارم کلی خجالت کشیدم
قدیمی 04-18-2011
DraRed آواتار ها
DraRed DraRed آنلاین نیست.
کاربر عادی

سپاسها: : 13

23 سپاس در 19 نوشته ایشان در یکماه اخیر
DraRed به Yahoo ارسال پیام

امروز یکی رو صندلی کلاسمون آدامس چسبونده بود.زنگ اول که هنوز آدامسه رو نچسبونده بودن هیچی نشد.زنگ دوم هم که اومدیم دیدیم رو صندلی یه آدانس چسبیده.معلم اومد اصلا رو صندلی نشست . تا آخر زنگ پاش درد گرفت کلی بهش خندیدیم.زنگ سوم یه معلم بد اخلاق ...بییییییییییب که همش منتظره من یه کاری بکنم تا بیرونم بکنه اومد سر کلاس.تا وسطای زنگ حواسش بود که رو آدامسه نشینه و هی رو جاهای تمیز صندلی میشست.
ما هم داشتیم نماز می خوندیم و دعا می کردیم زنگ بخوره.به یکی گفت بره گلشاهی رو بیاره(اسم ناظممونه).رفت ناظم رو آورد دم در خودشم رفت بیرون.
ما هم در باغ وحشمون رو باز کردیم هر صدایی بلد بودیم از خودمون در آوردیم.
یهو اومد تو کلاس به من و 6 نفر دیگه گفت بیاین بیرون.رفتیم بیرون اول صندلیه رو دیدیم که روش آدامس بود و معلوم بود یکی با نشیمنگاهش نشسته روش.بعد قیافه عصبانی گلشاهی رو دیدیم.بعد غیافه ی بی حاله خانزاده(ناظممون.خیلی بی حاله) رو دیدیم.یه کم معلمه چرت و پرت گفت فهمیدیم نشسته رو آدامسه کت شلوارش که نو خریده بود خراب شده.آخرشم گفت اگه مقسر رو پیدا نکنین من 3 شنیه سر کلاس اینا نمیام(این جا هممون از ته اعماقمون خوشحال شدیم.اینجوری)بعد قهر کرد رفت تو کلاس و ما موندیم تنهای تنها میون گلشاهی و خانزاده ها ها ها.اول پپرسیدن راستشو بگین به کدومتون بودین.همه گفتیم من نبودم(من که راست می گفتم ولی بقیه رو نمی دونم)گفت به کسی مشکوک هستین؟من یکی رو گفتم.چون قبلا یه بار صندلی رو گچی کرده بود.یه بارم می خواست روش آب بریزه.اونم اوردن بیرون بعد اسمامون رو نوشتن بعد خانزاده گفت برین پایین.رفتیم پایین 1 دیقه بعد زنگ خورد در باغ وح رو باز کردن همه از کلاسا پریدن بیرون رفتن تو حیاط.خانزاده دونه دونه دست مینداخت دور گردن یه نفر می بردش بیرون.نوبت من شد منو برد بیرون گفت تو کردی گفتم نه.گفت به کسی مشکوکی گفتم فلانی.گفت چرا گفتم چون قبلا گج ریخت آبم می خواست بریزه.روی یه کاعذ که اسم هممون رو نوشته بود جلوی اسم اونی که من گفتم یه علامت گذاشت.جلوی اسم من هیچ علامتی نبود یعنی کسی منو مقسر جلوه نداده بود.
زنگ تفریح که تموم شد اومدیم سرکلاس دیدم کیفامون رو میزه معلمه یکی از بچه ها منتظره تا آقا بیاد بگرده.یهو یادم افتاد یه چیزی تو کیفمه.یکی از اون چاشی بو گندو ها که باید میزدی تو آب جوش رنگ چایی می گرفت ولی وقتی می خوری به ... می افتی.رفتم برش دارم که ناظمه اومد تو از گرفت گداشت تو جیبش.همه کیفا رو گشت چیزی پیدا نکرد(اون روز قرار بود برای دوستم cd بازی بیارم.خوب شد یادم رفت بیارم)
آخر 3 تا از بچه هایی که نتیجه گرفته بودن کار اوناست و منم جزوشون نبودم رو گفتن که می خوان فردا اخراجشون کنن.از همه ی اونایی هم که اومده بودن بیرون نمره انضباط کم کردن.منم حالا که الکی نمره انضباط ازم کم کردن می خوام یه تخم مرغ بندازم پشت تخته که بو گند بگیره .هر کاری هم بکنن نمی تونن از اون پشته درش بیارن.
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)