بخون ، بخون ادمین جان که نمره های خوب بگیری زود فارق از تحصیل شی و از دست این دوره لیسانس زپرتی راحت بشی !
---------------------------------------------------------------------------------------
بابام آملی هست ! و من عاشق آمل هستم ! ولی متاسفانه تو آمل نمیشینیم دوست دارم منو آملی بدونین !
توی آمل سیستم قومیتی هست و ما هم جزو یکی از اقوام معتبر اونجاییم !ولی ما یه جا دیگه میشینیم !

مادرم
به شرطی گذاشت بیام که نه فامیلیمو بگم و نه اسممو ! و نه مکان زندگی
و چند وقت پیش که متوجه شد اسممو گفتم شروع کرد گیر دادن ! من از همه
شرمنده ام از همه دوستان عذر خواهی میکنم که مشخصات کاملم توی فروم نیست
یه وقت فکر نکنین اوووههه این کیه چقدر خودشو میگیره ! نه اینطوری نیست داستان یه چیز دیگه هست ! من تو این فروم میمونم وقتی مستقل شدم و از کنترلهای مادرم راحت شدم اون موقع کامل خودمو معرفی میکنم !
ولی بابام اینطوری نیست . هر چند بابام اون دوره که کامپیوتر ها بوقی بودن ، زبان ماشین رو به عنوان تفنن میرفت پیش دوستش یاد گرفت و با زبان
c , turbo pascal برنامه هایی میینویسه که آدم انگشت به دهن میمونه
و الان به راحتی میتونه با دلفی و c++ کار کنه !
با لینوکس هم بلده کار کنه و یکبار جلوی چشم من رمز یوزر ویندوزمو عوض کرد
آخرش هم نفهمیدم چطوری این کارو کرد ! نه سی دی و نه فلاپی
نمیدونم شاید تو کامپیوتر کی لاگر گذاشته بود که بعید میدونم اگه باشه من متوجه نشده باشم در هر صورت چند بار ازمون زهر چشمو گرفت !

پدر من از من کامپیوتر بهتر بلده و کارههایی میکنه که شاخ در می آرم الان 55 سالشه .
ولی من از مادرم بهتر بلدم ولی اگر مامانم شک کنه میره پیش بابام اونوقت من پدرم در میاد !
برای جمع بندی : مکان یه جاهایی همون دور و برا ! دایره ای به شعاع 250 کیلومتر
و اینکه مینا خانوم از بابت درس و کنفرانس ناراحت نباش دانشجوی فنی مهندسی اصلاً باکی نباید داشته باشه از کنفرانس و این حرفا شما باید از همه دانشجوهای اونجا سرتر بشین ! از اول کمتر بشین به قاموس دانشجویان مهندسی توهین کردید !
------------------------------------------------------------------------------------------------//////////
درس بخونین من هم پاشم برم درسمو بخونم !