بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12-22-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

تازه ترين خبرها از حواشي فوتبال ايران

جريمه 30 ميليوني ابومسلم
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال باشگاه ابومسلم را 30 ميليون ريال جريمه کرد.اين جريمه به خاطر بروز تخلفات از سوي تماشاگران اين تيم مبني بر توهين به داور مسابقه بوده است.

معمارزاده: تيم ملي با رحمتي چه نتايجي گرفته است؟
دروازه بان پرسپوليس با انتقاد شديد از وضعيت موجود در تيم ملي گفت: رحمتي مهره خوبي به شمار مي آيد، اما تيم ملي با وي نتيجه خوبي به دست نياورده است.ميثاق معمارزاده در پاسخ به اينکه چرا به تيم ملي دعوت نشده است، عنوان کرد: قطبي با عابدزاده تماس تلفني داشت. وي گفته بود آيا معمارزاده را به تيم ملي دعوت کنم يا خير و عابدزاده در جواب گفته بود، اگر به وي فرصت بازي مي دهي دعوت کن و گرنه پرسپوليس به او نياز دارد و ممکن است با نيمکت نشيني دچار مشکلات روحي شود.
وي يادآور شد: پوشيدن لباس تيم ملي فوتبال افتخار هر فردي است، اما نيمکت نشيني را دوست ندارم. وقتي مي توانم به تيم ملي کشورم کمک کنم چرا فرصت به من داده نمي شود؟ حداقل حقم در چند سال اخير يک يا 2 بار بازي در تيم ملي بود.

کاظمي فرجام خواهي کرد
حسين کاظمي با حضور در باشگاه استقلال درخواست تجديد نظر در رأي کميته انضباطي باشگاه را به مسؤولان باشگاه تسليم کرد. پيش از اين، رضا عنايتي و سياوش اکبرپور درخواست فرجام خواهي کرده بودند.

قلعه نويي: مي خواهيم قبل از پايان ليگ قهرمان شويم
سرمربي سپاهان اصفهان با بيان اينکه تيمش براي قهرماني در نهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر 15 فينال ديگر را پيش رو دارد، گفت: مي خواهيم با کسب نتايج لازم زودتر از پايان ليگ عنوان قهرماني را از آن خود کنيم.
امير قلعه نويي ضمن بيان اين مطلب در مورد ديدار تيمش برابر استقلال اهواز اظهار داشت: استقلال اهواز تيم بسيار خوبي است و با حضور باقري نيا که يکي از مربيان مطرح و زحمتکش خوزستان است، کاملاً متحول شده است. البته در اين بين نبايد زحمات خداداد عزيزي را هم که اين تيم را براي حضور در مسابقات ليگ برتر جمع کرد فراموش کنيم.

چرا مالي لژيونرهايش را در اختيار دارد و ما نه؟
يکي از انتقادهاي عجيبي که به فهرست آخر تيم ملي شده، حضور نداشتن ايمان مبعلي، جواد کاظميان، مسعود شجاعي و جواد نکونام در فهرست است.در اين انتقاد اين پرسش مطرح شده که اگر بحث عدم انجام مسابقات در روزهاي فيفا است، پس چرا مالي با تمام نفرات خود در اين رقابتها حاضر مي شود.پاسخ به اين سؤال بسيار ساده است. مالي تيم خود را آماده حضور در مسابقات جام ملتهاي آفريقا 2010 مي کند و آنها حق دارند سه هفته قبل از اين تورنمنت مهم آفريقايي، بازيکنان خود را در اختيار داشته باشند. اگر پيگير اخبار اروپا باشيد، حتماً مي دانيد که آفريقايي هاي شاغل در ليگ هاي مختلف تيم هايشان را به زودي ترک مي کنند.
مالي به همين دليل در تورنمنت قطر که يک دوره مسابقه آماده سازي براي اين تيم است، با همه نفراتش از جمله سيسوکو، کانوته و... شرکت مي کند. اما ايران از چنين شرايطي برخوردار نيست و باشگاه هاي خارجي همانطور که انتظار مي رفت با حضور بازيکنان ايراني در تورنمنت قطر مخالفت کرده اند.

ابراهيم زاده: کار سختي برابر ابومسلم داريم
سرمربي ذوب آهن گفت: آنچه باعث شده ذوب آهن در اين دو فصل فراز و نشيب نداشته باشد «تيم بودن» ذوب آهن در ابعاد مختلف است و بازيکنان، کادر فني، باشگاه، تماشاگران و حتي خبرنگاران اصفهاني نيز در اين موفقيتها نقش مؤثري داشته اند.منصور ابراهيم زاده همچنين در مورد بازي برابر ابومسلم اظهار داشت: بازي با تيم هايي که در صدد رهايي از پايين جدول هستند، هميشه سخت بوده زيرا آنها براي گل نخوردن به ميدان مي آيند و از انگيزه بالايي برخوردارند اما تاکتيکهاي مناسبي براي اين بازي در نظر داريم تا برد نيم فصل اول را تکرار و به 3 امتياز با ارزش براي باقي ماندن در کورس قهرماني دست پيدا کنيم.

پروين: چون در ترکيب اصلي نيستم، حرف نمي زنم
بازيکن پرسپوليس گفت: چون در ترکيب اصلي نيستم، اظهارنظر نمي کنم.محمد پروين در خصوص پيشنهاد باشگاه نساجي اظهار داشت: تا 2 يا 3 روز آينده وضعيتم مشخص خواهد شد. نساجي تيم خوبي است و بايد براي رفتن به اين تيم فکر کنم.وي افزود: دوست ندارم نيمکت نشين باشم، اما هميشه به نظر سرمربي تيم احترام گذاشته ام. براي رفتن به نساجي بايد با کادر فني جلسه بگذارم و نظرات آنها را نيز بشنوم تا بتوانم بهتر تصميم گيري کنم.

ادگار داويدز در تمرينات آژاکس کيپ تاون
ادگار داويدز، بازيکن سابق تيم هاي يوونتوس و رئال مادريد، براي انجام کارهاي تجاري اش به آفريقاي جنوبي رفته و از سويي در تمرينات تيم آژاکس کيپ تاون نيز شرکت کرده تا در صورت توافق در شش بازي آينده در ليگ داخلي اين تيم را همراهي کند.
داويدز در گفتگو با KickOff . com گفت: " من براي کار و تعطيلات به اينجا آمده ام. من يک برند تجاري به نام مونتا دارم که توپ هاي فوتبال خياباني از جنس کتان توليد مي کند که مانند شلوارهاي جين با استفاده کردن کم رنگ مي شود. من تنها کسي هستم که اجازه توليد چنين توپ هايي را در دنيا دارد. قصد داريم اين توپ ها را در آفريقاي جنوبي به فروش برسانيم. ما يک پخش کننده داريم که بايد با او گفتگو کنم. "

پودولسکي: بارسلونا رؤياي من است
لوکاس پودولسکي مهاجم تيم ملي آلمان تابستان گذشته به خاطر علاقه اش به کلن به اين باشگاه بازگشت اما، اکنون او مي گويد روياي بازي در نوکمپ را در سر مي پروراند: «اولويت نخست من کلن است اما، اين هم درست است که به بارسلونا علاقه مندم آدم خيالبافي نيستم. در فوتبال همه چيز شدني است. با اين حال بديهي است که بازي در بارسلونا رؤياست.»

شعار نژادپرستانه هواداران يووه
هواداران يوونتوس با سر دادن شعارهاي نژادپرستانه بار ديگر جنجال آفرين شدند. آنها فرياد مي کشيدند: «سياه ايتاليايي وجود ندارد.» اين شعار باعث شد تا آنها به باخت تيم شان مقابل کاتانيا جنبه بدتري ببخشند.

قائم مقام باشگاه ابومسلم: کاپلو هم جانشين کاظمي نمي شود!
محمدرضا عباسي، قائم مقام باشگاه ابومسلم با رد تمام شايعات در مورد تغيير کادر فني در اين باشگاه عنوان کرد که فرهاد کاظمي در سمت خود مي ماند و اين اخبار شيطنت رسانه اي است. وي گفتگويي را با فوتبال ايران انجام داده که با هم مي خوانيم:
* قصد تعويض فرهاد کاظمي را داريد؟
** به هيچ وجه، اگر کاپلو هم گزينه باشد تا زماني که ايشان بخواهند در ابومسلم مي مانند و هيچ تغييري در کادر فني نخواهيم داشت. هيچ صحبتي درباره تغيير کادر فني نشده است و تا زماني که آقاي کاظمي بخواهد در اين تيم مي مانند.
* اما گويا در جلسه هيأت مديره درباره تغيير کادر فني صحبت شده است؟
** نه چنين چيزي نيست و حتي يک کلمه هم در مورد تغيير کادر فني صحبت نشد. بحث هيأت مديره در مورد مسايل جاري در باشگاه و پرداخت 10 درصد از قرارداد باشگاه بود.
* پس اين بحث تغيير مربي از کجا آمده است؟
** اين بحث از خارج باشگاه بوده است و مسؤولي از باشگاه ابومسلم درباره اين بحث حرف نزده است.
* گويا ميلاد نوري قصد بازگشت به استقلال را دارد؟
** بله او بازيکن استقلال است و به عنوان يار قرضي به تيم ابومسلم آمده بود. ميلاد بازيکن خوب و بااخلاقي است که طبق درخواست باشگاه استقلال او را به اين باشگاه برمي گردانيم.

غيبت 5 بازيکن پرسپوليس و قول پاداش 600 هزار توماني
تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته در غياب 5 بازيکن به تمرين پرداخت. مهدي شيري، عليرضا حقيقي، حميد علي عسگري، مهدي الحايي و هوار ملامحمد 5 بازيکني بودند که در تمرين امورز حضور نداشتند. در اين تمرين مسؤولان باشگاه پرسپوليس اعلام کردند در صورت پيروزي مقابل صباي قم پاداش 600 هزارتوماني به آنها داده خواهد شد. مسؤولان باشگاه قول دادند پاداش 400 هزار توماني برتري مقابل پاس را روز سه شنبه پرداخت کنند.

پرسپوليس صاحب يک اسپانسر ديگر شد
شرکت جهان پروفيل پارس به جمع اسپانسرهاي باشگاه پرسپوليس پيوست. پس از توافق حبيب کاشاني و قدرت ا... ميراحمدپور، مديران عامل باشگاه پرسپوليس و شرکت جهان پروفيل پارس، اين شرکت به مدت نيم فصل، به جمع اسپانسرهاي باشگاه پرسپوليس پيوست. قرارداد اسپانسري اين شرکت براي پشت پيراهن پرسپوليس منظور شده است.

تکذيب خبر لغو بازي پرسپوليس و صباي قم
رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال ايران تأکيد کرد : بازي پرسپوليس و صباي قم لغو نشده است و همچنان به قوت خود باقي است.
عزيزمحمدي در گفتگو با شبکه خبر گفت: هنوز هيچ گزارشي مبني بر وجود مشکلات امنيتي براي برگزاري بازي به دست من نرسيده است و وقتي مشکلي وجود ندارد چرا بايد بازي لغو شود.بازي صباي قم با پرسپوليس ساعت 15 چهارشنبه 2 دي در ورزشگاه يادگار امام قم برگزار خواهد شد.

افزايش 20 درصدي قرارداد شمس با فدراسيون فوتبال
پس از توافق نهايي حسين شمس با فدراسيون فوتبال، قرارداد سرمربي تيم ملي فوتسال با افزايش 20 درصدي مواجه شد.
حسين شمس دراين باره گفت: 20 درصدي که قرار بود به قراردادم اضافه شود مورد قبول واقع شد. همچنين، مبلغ قراردادهاي علي صانعي و امير فراشي (مربيان تيم ملي) نيز افزايش پيدا کرد. براين اساس، مشکلي براي تنظيم قرارداد وجود ندارد.

به جاي بازي در تيم ملي در ايران ؛ نکونام و شجاعي استراحت مي کنند
مسعود شجاعي و جواد نکونام دو ستاره ايراني اوساسونا را مي توان مهمترين غايبان تيم ملي در تورنمنت سطح بالاي قطر دانست.
اين دو برخلاف آنچه که گفته شده، در روزهايي که تيم ملي با سه تيم کره شمالي، مالي و قطر مسابقه مي دهد در اسپانيا نيستند بلکه براي استراحت به ايران آمده اند.
نکته مهم اين است که با توجه به حضور جواد و مسعود در اردوهاي قبلي و تحمل فشار تمرينات، اين دو بنا بر برنامه باشگاه به استراحت نياز دارند و اين مسأله اي است که در هماهنگي با قطبي مورد موافقت وي قرار گرفته است.

معدنچي در آخرين لحظات به فهرست اضافه شد
با توجه به موافقت نکردن باشگاه اماراتي براي حضور بازيکنان ايراني شاغل در اين کشور در تمرينات تيم ملي، مهرزاد معدنچي مثل جواد کاظميان و ايمان مبعلي از فهرست تيم ملي خط خورده بود، اما موافقت دير هنگام باشگاه الاهلي امارات سرانجام اين موضوع را ختم به خير کرد و مهرزاد به عنوان آخرين بازيکن به فهرست 25 نفره تيم ملي فوتبال ايران اضافه شد.

وسلي: برمي گردم، هرچه مي خواهيد جريمه ام کنيد
بعد از اينکه هوار ملامحمد اعلام کرده که مي خواهد براي مذاکره مجدد به تهران بيايد وسلي برزيليا و وکيلش هم جلسه اي با حبيب کاشاني خواهند داشت تا پس از مذاکراتي اين بازيکن مجدداً به پرسپوليس بازگردد.
اين بازيکن در صحبتي که با مسؤولان پرسپوليس داشته اعلام کرده که هر جريمه اي که باشگاه براي او در نظر بگيرد قبول خواهد کرد و به پرسپوليس بر مي گردد. اين مسأله را مي توان به حساب خوش شانسي پرسپوليسي ها يا بدشانسي بازيکنان که نتوانستند تيمي براي خود پيدا کنند، گذاشت!

کاظمي نشود مظلومي به مشهد مي آيد
با توجه به اينکه هفته هاي ليگ به سرعت مي گذرد و ابومسلم با از دست دادن فرصتها بيشتر و بيشتر به سقوط نزديک مي شود مسؤولان ابومسلم تصميم گرفته اند که بيش از اين منتظر صدور کارت فرهاد کاظمي نمانند.
در جلسه هيأت مديره باشگاه ابومسلم که شب گذشته برگزار شد تصميم بر اين شد که اگر تا پايان هفته جاري وضعيت فرهاد کاظمي مشخص نشود مديرعامل باشگاه مربي جانشين او را مشخص کند.
ابومسلمي ها که بعد از دو پيروزي اين تيم اصرار زيادي بر حضور فرهاد کاظمي داشته اند با دو نتيجه هفته هاي اخير اين تيم کمي از اصرار خود کاسته اند! پرويز مظلومي جديترين گزينه سرمربيگري ابومسلم است.

حنطه: مي خواستند بازيکنان ما را بخرند!
سرمربي پيام، داور ديدار اين تيم با شهرداري تبريز را به انجام قضاوت يک طرفه محکوم کرد.
علي حنطه در گفتگو با مهر افزود: به دليل فحاشي هواداران تيم شهرداري تبريز، مجبور به بيرون کشيدن تيم پيام از زمين مسابقه در دقيقه 55 شدم تا جو ورزشگاه بر داور و بازيکنانم اثر نگذارد، اما متأسفانه همين اتفاق افتاد و تمام سوتهاي داور تبريزي شد و در بيشتر صحنه ها به سود شهرداري سوت زد.
وي گفت: بدتر از اين در پايان مسابقه کمکهاي اکبر ميثاقيان به من و بازيکنان تيم پيام فحاشي کردند که در اين حين بازيکنان آنها هم با بازيکنان ما درگيري فيزيکي شديدي پيدا کردند که پس از مضروب شدن چند نفر از بازيکنان و مربيان دو تيم مسأله با دخالت نيروي انتظامي پايان يافت.
آنها وقتي که ما قصد ورود به رختکن را داشتيم به ما حمله کردند طوري که تمام شيشه هاي رختکن ما شکسته شد و يکي دو نفر از بازيکنان از جمله ايمان نعمت پور، سجاد اميدي، علي عالي و يکي دو نفر ديگر از همراهان تيم جراحتهايي برداشتند و به دليل آسيب ديدگي شديد راهي بيمارستان شدند.
حنطه تصريح کرد: پيش از مسابقه نيز فردي با تماس تلفني قصد داشت تا با پيشنهادهاي مالي از حضور سه بازيکن تيمم در مسابقه جلوگيري کند که خوشبختانه موفق نشد.
وي گفت: هر چند از ابتداي بازي جو ورزشگاه بشدت ملتهب و بر ضد پيام بود، اما از ابتداي نيمه دوم برخي از ليدرهاي تيم ميزبان با صحبتهاي اکبر ميثاقيان شروع به فحاشي به خانواده من و بازيکنانم کردند!

ورزش روي آنتن
شبکه سوم سيما درنظر دارد مسابقات زير را به صورت مستقيم پخش نمايد:
امروز استقلال تهران و ملوان انزلي، ساعت 15
فردا صباي قم و پرسپوليس، ساعت 15

آتسو: سپاهان را شکست مي دهيم
مدافع استقلال اهواز با اشاره به ديدار حساس اين تيم مقابل سپاهان گفت: سپاهان را شکست مي دهيم.فرانک آتسو خاطرنشان کرد: سپاهان تيم بسيار خوب و قدرتمندي است که مدعي تصاحب جام قهرماني است، اما بازيکنان استقلال اهواز از انگيزه بالايي براي رويارويي با حريف برخوردار هستند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 01-09-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

محرومان هفته بيست و دوم
از سوي سازمان ليگ فدراسيون فوتبال، اسامي بازيکنان محروم از حضور در هفته بيست و دوم مسابقات ليگ برتر باشگاه هاي کشور اعلام شد که براين اساس 13 بازيکن به شرح ذيل حق همراهي تيم خود را در اين هفته نخواهند داشت.
بابک پورغلامي، محمد رستمي و پژمان نوري (ملوان بندرانزلي)، جلال کاملي مفرد و بارتولوويچ (فولاد خوزستان)، محمد نصرتي و امير محبي (تراکتورسازي تبريز)، صابر ميرقرباني و هادي بلوري (پاس همدان)، مهدي محمدي (استيل آذين تهران)، کيانوش رحمتي (استقلال تهران)، اميرحسين فشنگچي (صباي قم) و ابوذر رحيمي (راه آهن شهرري)

پرونده فدراسيون فوتبال به دادسرا رفت!
به دنبال محروميت حنيف عمران زاده بازيکن تيم فوتبال استقلال از نيم فصل اول مسابقات ليگ برتر که از سوي ستاد منشور اخلاقي فدراسيون فوتبال صورت گرفت، باشگاه استقلال و اين بازيکن از فدراسيون شکايت کردند که پس از طي مراحل قانوني ؛پرونده به دادسرا ارجاع داده شد. باشگاه استقلال ادعاي پرداخت 130 ميليون تومان خسارت را داشته و عمران زاده نيز با موضوع اعاده حيثيت از فدراسيون شکايت کرده است.

حکم سرپرستي کاشاني تمديد شد
رييس مرکز توسعه ورزش هاي قهرماني گفت: حکم سرپرستي حبيب کاشاني در باشگاه پرسپوليس با دستور علي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني تمديد شده است. حميد سجادي همچنين درباره انتخاب اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس، تصريح کرد: در صحبت هايي که با سعيدلو داشتم وي گفت که در حال بررسي است و بزودي با تکميل شدن افراد مدنظرش هيات مديره جديد باشگاه پرسپوليس را معرفي خواهد کرد.

قرارداد يحيوي امضا شد
محمدعلي يحيوي مربي جديد دروازه بان هاي پرسپوليس با حضور در باشگاه پرسپوليس به طور رسمي قراردادي تا پايان فصل جاري با اين باشگاه امضا کرد.

کفاشيان: قطبي و عنايت برکنار نمي شوند
رئيس فدراسيون فوتبال کشورمان در حاشيه سفر استاني اش به خوزستان در خصوص همکاري افشين قطبي با تيم ملي، گفت: قرارداد قطبي تا پايان جام ملت هاي آسياست و تا آن زمان از وي بطور کامل حمايت خواهيم کرد و شائبه هايي که به تازگي در خصوص برکناري وي مطرح شده است، واقعيت ندارد.
علي کفاشيان همچنين در خصوص خبر برکناري مسعود عنايت از سمت رياست کميته داوران اين فدراسيون گفت: کميته داوران بصورت شورايي اداره مي شود و آقاي عنايت نيز در رأس اين شورا قرارداشته و کماکان به کارش ادامه مي دهند. ضمن اينکه از عملکرد ايشان راضي هستيم و تصور نمي کنم برکناري ايشان به نفع فوتبال باشد.

برنامه 3 بازي جام حذفي
سازمان ليگ برتر بنا به گزارش فارس برنامه 3 بازي از رقابت هاي جام حذفي کشور را اعلام کرد:
دوشنبه 88/11/19
استيل آذين- سپاهان نوين/ نساجي مازندران- مس کرمان
سه شنبه 88/11/20
تراکتورسازي تبريز-گسترش فولاد تبريز

خداحافظي مولر از استقلالي ها
اريش روته مولر آلماني پس از امضاي تفاهم نامه فسخ قرارداد خود با باشگاه استقلال در جمع بازيکنان حضور يافت و با آنان صحبت کرد. در مطلب سايت استقلال آمده است: روته مولر با حالت بغض آلود خطاب به بازيکنان گفت: روزهاي بسيار خوبي را در کنار شما سپري کردم و از تک تک شما خاطرات بسيار خوبي دارم. من معتقدم اين بهترين تيم رقابت هاست هرچند که در چند هفته آخر نتايج خلاف اين را نشان بدهد. خبر ديگر از استقلال اينکه پائولو رينالدو که براي گذراندن تعطيلات سال نو به کشورش سفر کرده بود، به تهران بازگشت و در تمرين آبي پوشان نيز حضور يافت.

بيژن عسگري به کادر فني استيل آذين پيوست
به دنبال جدايي عليرضا مرزبان و رضا عابديان از کادر فني استيل آذين، حميد استيلي که بدون داشتن دستيار اين تيم را هدايت مي کرد با موافقت مسؤولان باشگاه؛ بيژن عسگري را که پيش از اين در فوتبال کانادا سابقه فعاليت داشته است را به عنوان دستيار اول خود انتخاب کرد.

مظلومي و تکذيب خبر احضار به دادگاه
روز گذشته خبري داشتيم در مورد اينکه بعد از شکايت برهاني نژاد مديرعامل سابق مس کرمان از تماشاگراني که عليه او شعار داده اند؛ چند تن از اين تماشاگران ادعا کرده اند که به دستور پرويز مظلومي اين شعارها را داده اند و به همين دليل سرمربي سابق مس به دادگستري کرمان احضار شده تا به اين پرونده رسيدگي شود.
پرويز مظلومي در اين مورد به سايت گل مي گويد:« اتفاقا همان فردي که پرونده اش در دادگستري در حال رسيدگي است با من تماس گرفت و گفت اين تصميم خود هواداران بوده و عده اي از ما اصلا رابطه خوبي با مظلومي نداريم که بخواهيم به خاطر او کاري را انجام بدهيم. من اصلا در جريان اين شعارها نيستم و در آن ورزشگاه بارها عليه من هم شعار داده شده و بحث احضار من هم اصلا مطرح نشده و من اين را از شما مي شنوم.»
مظلومي که چندان علاقه اي به ادامه اين بحث ندارد در پايان مي گويد:« من در حال حاضر سرمربي ابومسلم هستم و تمام انرژي و تمرکزم را گذاشته ام تا بتوانم اين تيم را در ليگ برتر نگه دارم و اصلا به مس کرمان و اتفاقاتش توجهي ندارم. مس براي من تمام شده و در حال حاضر ابومسلم تيم من است.»

کريمي با 800 هزار دلار به امارات مي رود
يک منبع خبري در باشگاه استيل آذين از توافق 800 هزار دلاري علي کريمي با باشگاه الاهلي امارات خبر داد. به گزارش فوتبال ايران، علي کريمي به شرط حفظ مهرزاد معدنچي دوست نزديکش و يک از لژيونرهاي ايراني شاغل در امارات به اين باشگاه نقل مکان خواهد کرد.

ورزش روي آنتن
امروز
پرسپوليس- ذوب آهن ساعت 15
آرسنال - اورتون ساعت 30:18
اينتر - سيه نا ساعت 15:23

فردا
سايپا - استقلال تهران ساعت 15
رئال مادريد - مايورکا ساعت 30:21
يوونتوس - ميلان ساعت 15:23

جوانان ايران به مصاف آلمان يا چک مي روند
رئيس کميته جوانان فدراسيون فوتبال از برگزاري بازي هاي تدارکاتي تيم جوانان با تيم هاي اروپايي همانند آلمان و چک خبر داد.
فريدون معيني درباره برنامه هاي آينده تيم جوانان اظهار داشت: دوستي مهر در حال استعداديابي است و تا يک ماه ديگر تيم جوانان شناخته مي شود. چند اردوي خوب براي اين تيم در نظر گرفته شده است. وي افزود: در برنامه جوانان بازي با تيم هاي آلمان و چک را قرار داده ايم. حتي قصد داريم بازي هاي رفت و برگشت را در نظر بگيريم. با تيم هاي کره جنوبي، ژاپن و تيم هايي از قاره آفريقا و آمريکاي جنوبي نيز ديدارهايي پيش بيني شده است.

استقلال با 28 بازيکن آسيايي مي شود
فهرست اوليه تيم فوتبال استقلال تهران براي شرکت در ليگ قهرمانان آسيا به کنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام و 28 بازيکن اين تيم رسماً معرفي شدند. با اين حال آبي پوشان مي توانند طي هفته هاي آينده آخرين تغييرات در فهرست شان را به اين کنفدراسيون اعلام نمايند.

آخرين تمرين پيش از بازي با ذوب آهن
آخرين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پيش از بازي با تيم ذوب آهن عصر جمعه در زمين شرکت واحد برگزار شد. در اين تمرين بازيکنان به مدت يک ساعت تمرين سبک را در دستور کار خود داشتند و سپس تمرين حفظ توپ را در قالب سه گروه، استارت هاي کوتاه و بلند مرور کردند.
کريم باقري در اين تمرين غايب بود. اما، بازيکنان ملي پوش پرسپوليس و همچنين مهدي شيري، مجتبي زارعي که نفرات مصدوم اين تيم بودند و نيز هوار ملامحمد در تمرينات شرکت داشتند. زارعي، شيري و ملامحمد تمرينات اختصاصي را انجام دادند.
* دايي: اين ديدار برايم حساسيتي ندارد
علي دايي سرمربي پرسپوليس پيش از ديدار تيم فوتبال پرسپوليس برابر ذوب آهن اظهار کرد: درست است که اين مسابقه نخستين بازي پرسپوليس با سرمربيگري علي دايي است اما، از اين نظر برايم حساسيت زيادي ندارد. دايي درباره حضور هوارملامحمد در تمرينات تيم گفت: اين بازيکن عراقي به خاطر تصميم باشگاه به تمرينات آمده و اکنون به صورت اختصاصي تمرين مي کند تا به آمادگي مطلوب برسد و ببينيم چه زمان مي توانيم از وي استفاده کنيم.

تيموريان: فوتبال قمر در عقرب شده است!
در بازي ايران مقابل سنگاپور اتفاقهاي عجيب و غريبي در پايان بازي رخ داد. آندرانيک تيموريان که گويا از اين ماجرا دچار شوک شده است به فارس گفت: بعضي از هواداران فقط به ورزشگاه مي آيند تا وقت خود را بگذرانند و بعضي براي فحاشي پا به ورزشگاه مي گذارند. من براي مردمي که فوتبال را با سياست يکي مي کنند متاسفم. در بازي با سنگاپور چه مي دانيد چه اتفاقاتي افتاد. اگر درها را باز مي کردند آنها مي خواستند وارد زمين شوند. من نمي دانم چرا اين اتفاقات مي افتد. وضعيت فوتبال قمر در عقرب شده است. خبرها از تيم ملي خيلي زود به دست خبرنگاران مي رسد. انگار ديوار موش دارد و هر کس نفسي بکشد همه متوجه مي شوند. مثل اينکه در جيب بازيکنان کلاغ است.

ملامحمد: به اشتباهم پي بردم و به پرسپوليس برگشتم
مهاجم عراقي پرسپوليس گفت: به اشتباهم پي بردم و به پرسپوليس بازگشتم.هوار ملامحمد در گفت وگو با ايسنا، پيرامون بازگشت به پرسپوليس اظهار کرد: مشکل به وجود آمده سؤ تفاهمي بود که بين من و مديرعامل باشگاه پيش آمد. کما اينکه ممکن است بين هر پدر و پسري چنين وضعيتي به وجود بيايد اما، من به اشتباهم پي بردم و به اين تيم بازگشتم.
وي درباره زمان رسيدن به آمادگي مطلوب براي بازي در پرسپوليس با توجه به تاکيد علي دايي، گفت: در حال حاضر انفرادي تمرين مي کنم و احتمالا تا يک هفته ديگر به حد مطلوبي از آمادگي جسماني برسم و بتوانم در ترکيب تيم حضور داشته باشم. وي درباره انتخاب علي دايي به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس نيز خاطرنشان کرد: دايي جاي تعريف ندارد چرا که او هم بازيکن بزرگي بوده و هم مربي بزرگي است.
هوار ملامحمد که از 24 آذر در تمرينات پرسپوليس شرکت نکرده و بدون اجازه از باشگاه راهي کشورش شده بود، پنج شنبه وارد تهران شد و ديروز در تمرينات شرکت کرد. کميته انضباطي پرسپوليس دوشنبه درباره اين بازيکن تصميم مي گيرد.

قطبي برنامه هايش را ارائه مي دهد
روز دوشنبه هفته جاري کميته تيم هاي ملي در فدراسيون جلسه دارد و در اين نشست افشين قطبي برنامه هاي خود را براي حضور قدرتمندانه تيم ملي در جام ملت هاي آسيا به فدراسيون فوتبال ارائه مي دهد. در اين نشست همچنين در مورد تيم ملي جوانان و تيم اميد بحث و بررسي خواهد شد.

در تمرين استقلال ؛ برهاني گلزني کرد
تمرين ديروز تيم فوتبال استقلال در ورزشگاه دستگردي برگزار شد. پيش از آغاز اين تمرين بازيکنان به همراه کادر فني ديدار دوستانه خود مقابل تيم فوتبال اميد ايران و گوشه هايي از ديدار تيم هاي چلسي و منچستريونايتد را تماشا کردند.
در ابتداي تمرين بازيکنان حدود پنج دقيقه دور زمين دويدند و پس از گرم کردن بدن هاي خود زير نظر سيامک رحيمي پور در پشت دروازه به کارهاي کششي و سرعتي پرداختند. آبي پوشان در ادامه زير نظر صمد مرفاوي به تمرينات تاکتيکي پرداختند و سپس سانتر از جناحين و شوت به سمت دروازه در دستور آنها قرار گرفت. پس از مرور کارهاي تاکتيکي صمد مرفاوي بازيکنان استقلال را به دو تيم آبي و سبز تقسيم کرد تا يک بازي دستگرمي برگزار کنند در اين بازي تيم آبي با گلزني آرش برهاني بر تيم سبز چيره شد.
از بين بازيکنان ملي پوش تيم استقلال فقط هاشم بيک زاده در محل تمرينات اين تيم حاضر شد. او پس از 20 دقيقه تماشاي تمرين آبي پوشان ورزشگاه دستگردي را ترک کرد.
محمد محمدي دروازه بان تيم استقلال تهران به دليل مصدوميت با تيم تمرين نکرد و از کنار زمين تلاش هم تيمي هايش را به تماشا نشست. دروازه بان تيم استقلال تهران به دليل مصدوميت از ناحيه پا به مدت سه هفته از ميادين دور خواهد ماند و نمي تواند آبي پوشان را در ديدارهاي پيش رو همراهي کند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 01-10-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

توره دوباره گم شد !
ابراهيم توره مهاجم سنگالي سپاهان که براي تعطيلات کريسمس به کشورش رفته بود، هنوز به اصفهان بازنگشته است.
توره قرار بود ساعت 2 بامداد روز جمعه به ايران بازگردد که اين اتفاق نيفتاد، با اين شرايط وي ديدار با فولاد خوزستان را از دست داد.
اين بازيکن اوايل فصل نيز از باشگاه مرخصي گرفت، اما پس از مدتها غيبت و بي خبري سر از تمرينات تيم نانت درآورد و پس از مکاتبات سپاهان با اين باشگاه فرانسوي به کشورمان بازگشت و با جريمه باشگاه نيز مواجه شد.
توره فصل گذشته هم که در پرسپوليس حضور داشت همين سناريو را اجرا کرد. او از باشگاه مرخصي گرفت و مدتها پس از اتمام مرخصي اش به ايران بازگشت و مراسم ازدواجش را بهانه قرار داد.
مشخص نيست بدقولي هاي اين بازيکن سنگالي و مماشات و بي توجهي مسؤولان ورزش ايران تا چه زماني ادامه خواهد داشت؛ اينکه يک بازيکن خارجي هر رفتاري که دلخواهش باشد انجام دهد، تخلف کند و دوباره به تيمش بازگردد در شأن ورزش ايران است؟ آيا وقت آن نرسيده که با اين گونه رفتارها برخورد جدي شود؟

درخشان: مصدوميت بازيکنان مشکل اصلي ماست
سرمربي پيکان قزوين آسيب ديدگي بازيکنان تأثيرگذار را مشکل اصلي تيمش در ديدار با تراکتورسازي عنوان کرد و گفت: با وجود اين براي کسب امتياز به ديدار اين حريف تبريزي خواهيم رفت.
حميد درخشان در خصوص ديدار تيمش برابر تراکتورسازي تبريز گفت: بازي دشواري پيش رو داريم، زيرا تراکتورسازي تيمي است که درخانه خيلي سخت شکست مي خورد.
با اين شرايط ما چند بازيکن اصلي خود چون محمدرضا طهماسبي، ايمان رزاقي راد و ميثم رضاپور را در اختيار نخواهيم داشت که مي تواند برايمان در اين بازي سخت و دشوار مشکل ساز شود.

کربکندي: با تفکرات بوناچيچ آشنايي دارم
سرمربي صباي قم گفت: از تفکرات سرمربي مس کرمان آگاهي دارم.
رسول کربکندي در مورد ديدار با مس کرمان عنوان کرد: به طور طبيعي مسابقه با مس در کرمان ديدار سختي است. حريف شرايط خوبي در جدول ليگ ندارد و تعويض سرمربي و مديريت باشگاه نيز براي اين بوده که تيم وضعيت بهتري پيدا کند و از سوي ديگر تعطيلي و توقف مسابقات ليگ اين ديدار را غير قابل پيش بيني کرده است.

ياوري: براي ميهماني به مشهد نمي رويم
سرمربي شاهين بوشهر گفت: براي مهماني و گرفتن حداقل امتياز به مشهد نمي رويم، زيرا بايد از منطقه خطر جدول ليگ فاصله بگيريم.
محمود ياوري اظهار داشت: خوشبختانه در آستانه اين مسابقه شرايط بازيکنان به لحاظ روحي و فني خوب است و تنها دو بازيکن مصدوم داريم که تا به دست آوردن شرايط مسابقه چند روزي زمان نياز است و به اين بازي نمي رسند.
عباس پورخسرواني در اولين جلسه تمرين در تعطيلات مصدوم شد و محمد ناصر شکرون هم در اواخر بازي با استيل آذين از ناحيه مفصل لگن آسيب ديد.
ياوري در ارزيابي اش از شرايط ابومسلم، به ايسنا گفت: با توجه به جايگاهي که اين تيم در جدول دارد، بي گمان باانگيزه ترين تيم ليگ هستند تا از قعر جدول رهايي يابند، از طرفي ما هم هنوز در منطقه خطر جدول قرار داريم و اين بازي برايمان حکم مسابقه 6 امتيازي دارد. ابومسلم بازيکنان خوبي دارد، اما ما هم براي ميهماني به مشهد نمي رويم.

کاشاني: نه فهرست مازاد داريم نه فهرست جديد
سرپرست باشگاه پرسپوليس، گفت: بر خلاف شايعات منتشر شده نه فهرست مازاد داريم و نه فهرست بازيکن جديد.»
حبيب کاشاني که در جمع بازيکنان پرسپوليس سخن مي گفت، افزود: ما بدون توجه به شايعات، فقط به بازيهاي باقي مانده تا پايان ليگ فکر مي کنيم و هدفمان کسب بهترين نتايج در ادامه بازيها مي باشد.
وي با اشاره به 13 بازي باقي مانده تا پايان فصل، تأکيد کرد: ما اين طور فکر مي کنيم که از اين هفته، يک ليگ 13 هفته اي جديد براي ما شروع مي شود که بايد با آمادگي کامل و بهترين نتايج، آن را پشت سر بگذاريم.
کاشاني گفت: تنها چيزي که مي تواند پرسپوليس را از مسير قهرماني دور کند و به زمين بزند، تفرقه است و بايد با کمک هم اجازه ندهيم بدخواهان ما بتوانند در تيم ما تفرقه بيندازند.

قلعه نويي: چک باشگاه استقلال را برگشت نزده ام
سرمربي سپاهان اصفهان مدعي شد، چک باشگاه استقلال را برگشت نزده و حاضر است براي نشان دادن حسن نيت خود به مديران استقلال اين چک را در اختيار آنها قرار دهد.
امير قلعه نويي در گفتگو با مهر، ضمن بيان اين مطلب افزود: من چکي که از باشگاه استقلال دريافت کرده بودم را خرج کردم. در حال حاضر نمي دانم فردي که اين چک را در اختيارش گذاشته بودم، آن را چه کرده است. امروز هم از شما شنيدم چک باشگاه استقلال برگشت خورده است و نمي دانم چطور شايعه شده است که اين چک را برگشت زده يا از باشگاه استقلال شکايت کرده ام.
وي خود را فردي از خانواده باشگاه استقلال خواند و گفت: من هميشه خود را از خانواده باشگاه استقلال مي دانم و براي اينکه حسن نيتم را به باشگاه نشان دهم، حاضرم چک را به آقاي آشتياني بازگردانم.

حضور 23 بازيکن در اردوي تيم فوتبال نوجوانان
کميته جوانان از حضور 23 بازيکن در اردوي تدارکاتي تيم فوتبال نوجوانان خبر داد.
کادر فني تيم نوجوانان نفرات زير را به اردو دعوت کرده است: مسعود خانعلي زاده از پيکان، اشکان سيفي و فرشاد بامداد از استقلال، وحيد نجفي از سايپا، امير عباس آئينه چي از پرسپوليس، مهدي مهدي پور، علي جليليان و مجتبي بلبکه از سپاهان، علي فتحيان و آرمين ناصري از برق، محمدرضا حسني فر، حسن فتح ا...زاده و سيد جلال عبدي از تراکتور سازي، مهدي کريمي از شهرداري تبريز، سجاد نظرپور از فولاد، علي نژاد اسماعيلي از مس کرمان، عليرضا اکبري از ملوان، مهيار نوري از داماش،حسن قاسمي و مازيار حسين نشتائي از شموشک، ميلاد صفايي و ساسان رجب زاده از پيام و داود بهادري از صبا.
اين نفرات تمرينات خود را زير نظر اکبر محمدي از 22 تا 25 دي در کمپ تيمهاي ملي پيگيري مي کنند.

مهاجراني: افراد پشت پرده به پيکره فوتبال ايران ضربه مي زنند
سرمربي اسبق تيم ملي در جام جهاني 78 آرژانتين گفت: افراد پشت پرده فوتبال ايران با عملکرد و رفتار خود در آينده اي نزديک بر پيکره فوتبال ضربه سنگيني وارد خواهند کرد.
حشمت مهاجراني در گفتگو با ايرنا، افزود: افراد پشت پرده در تمامي مشاغلي که به فوتبال وابستگي دارد ديده مي شوند و نمي توان از يک فرد خاصي در اين خصوص نام برد. اين افراد به دليل دخالت در تمامي امر فوتبال ضربه سنگين و جبران ناپذيري را به تيم ملي و باشگاهها وارد مي کنند.
وي تصريح کرد: مسؤولان بايد هرچه سريع تر براي نجات فوتبال ايران با اين مسأله برخورد کنند تا فوتبال ايران در آينده با مشکلات جدي تري رو به رو نشود.

مايلي کهن: به دنبال امتياز بازي با استقلاليم
سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: به دنبال اين هستيم تا با ارائه يک بازي خوب و جوانمردانه امتيازهاي لازم را از بازي با استقلال کسب کنيم.
محمد مايلي کهن درباره بازي روز يک شنبه سايپا برابر استقلال و آخرين وضعيت تيمش گفت: به هر حال پس از سه چهار روز تعطيلي، از فرداي روز عاشورا تمرينات خود را به طور مرتب و منطقي آغاز کرديم و خوشبختانه در اين مدت بازيکنان بسيار خوب و منظم در تمرينهاي شرکت کردند و در حال، حاضر هم بيشتر آنها در وضعيت خوبي قرار دارند.
وي افزود: استقلال هم هميشه تيمي مدعي بوده که سابقه و ريشه طولاني دارد. با اين حال، مي خواهيم در بازي يک شنبه ضمن ارائه يک نمايش خوب، زيبا و جوانمردانه امتيازهاي لازم را کسب کنيم. معتقدم استقلال از تعطيلي ليگ به نحو احسن استفاده برده است. مصدومان اين تيم وضعيت خوبي پيدا کرده اند و حتي شنيده ام که خوشبختانه مصدوميت روانخواه هم برطرف شده است. ضمن اينکه سه بازيکني که به صلاحديد باشگاه محروم بوده اند، به تيم بازگشته اند. پيش از تعطيلات استقلال در نتيجه گيري روند چندان خوبي نداشت و به احتمال فراوان آنها در اين تعطيلات شرايط خوبي را به وجود آورده اند.
مايلي کهن در پاسخ به اين سؤال که با توجه به حضور چند بازيکن تيمتان در تمرينهاي تيم اميد و همچنين حضور کريم انصاري فرد در تيم ملي، آيا فکر مي کنيد اين بازيکنان خسته هستند يا معتقديد انگيزه شان بالا رفته است، گفت: به هر حال طبيعي است اگر تيم تمامي مهره هايش را در اختيار داشته باشد شرايط بهتري دارد، اما در فوتبال ما چنين اتفاقهايي کم نمي افتد و بالطبع از نظر تيمي به ضرر ماست. البته، اين اتفاق براي ديگر تيمهايي که در تيم اميد و تيم ملي هم بازيکن داشته اند، افتاده است.

ورزش روي آنتن
امروز: سايپا - استقلال تهران، ساعت 15
رئال مادريد - مايورکا، ساعت 21/30
يوونتوس - ميلان، ساعت 23/15

پرويز مظلومي: هواداران در خانه نمانند
سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: ديدار ما در مقابل شاهين بوشهر 6 امتيازي است.
پرويز مظلومي افزود: با توجه به شرايط جدول، بازي با شاهين بوشهر حساسيت خاص خود را دارد و ما بر روي پيروزي در اين بازي حساب ويژه اي باز کرده ايم.
وي تأکيد کرد: ابومسلم تا پايان ليگ 13 فينال دارد و هر بازي براي کسب 3 امتياز وارد زمين خواهيم شد.
سرمربي ابومسلم شرايط اين تيم را خوب ارزيابي کرد و گفت: در مدت تعطيلات ليگ تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشتيم و بازيکنان بسيار با انگيزه تمرين کرده اند، به گونه اي که از تمرين آنها شگفت زده شده ام و بايد از آنها و همچنين مسؤولان باشگاه بابت برگزاري چنين اردويي تشکر کنم.
وي با درخواست از تماشاگران ابومسلم براي حضور در ورزشگاه گفت: بنا به درخواست مردم مشهد به اين تيم آمده ام، در حالي که هيچ مربي در چنين شرايطي اين ريسک را نمي کرد که به ابومسلم بيايد و حال که من به دعوت آنها پاسخ مثبت داده ام، آنها نيز اگر ابومسلم را دوست دارند در خانه نمانند و به ورزشگاه بيايند.

آذرنيا: باشگاه با آبروي من بازي کرد
سرمربي 5 روزه تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: باشگاه تراکتورسازي بايد به دليل بازي با آبرويم، از من عذرخواهي کند تا دوباره روي نيمکت اين تيم بنشينم.
علي آذرنيا ضمن انتقاد از رفتار باشگاه تراکتورسازي در قبال او که تنها 5 روز وي را سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي کرد، اظهار داشت: پس از آن که کمالوند با مسؤولان باشگاه صنعت نفت آبادان به توافق نرسيد، پنجشنبه شب به من زنگ زد و براي حضور دوباره در تراکتورسازي رخصت خواست که به او گفتم از نظر من مهم نيست، اما مديريت باشگاه در اين باره قضاوت کند. حتي جمعه هم به تمرينات تيم نرفتم، زيرا کمالوند پس از جلسه با ناصر شفق مديرعامل باشگاه تراکتورسازي، دوباره به تمرينات بازگشته بود.

شکايت رسمي پيام از خداداد به دادگاه عمومي مشهد
سخنگوي باشگاه پيام از شکايت اين باشگاه عليه خداداد عزيزي خبر داد.
به گزارش ايسنا، سخنگوي باشگاه پيام خراسان با بيان اينکه اين شکايت علاوه بر کميته انضباطي فدراسيون فوتبال به دادگاه عمومي مشهد هم ارائه شده است، خاطرنشان کرد: دادگاه عمومي، رسيدگي به اين شکايت را منوط به اعلام رأي کميته انضباطي و يا اجازه کتبي اين کميته مبني بر بررسي همزمان با فدراسيون کرده است که آقاي شريفي قول داده اند گزينه دوم را عملي کنند و طي نامه اي به دادگاه عمومي اين اجازه را بدهند که هر دو محکمه به صورت موازي اين شکايت را رسيدگي کنند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 01-30-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

قطبي سه شنبه به ايران باز مي گردد
بنابر اعلام اصغرحاجيلو سرپرست تيم ملي فوتبال کشورمان، افشين قطبي که از فدراسيون فوتبال دوهفته مرخصي گرفته است تا به کارهاي شخصي خود رسيدگي کند، روز سه شنبه هفته جاري به ايران بازمي گردد. قطبي که به هلند سفر کرده است پس از بازگشت به ايران مقدمات برپايي اردوي تيم ملي فوتبال براي ديدارهاي مقدماتي جام ملتهاي آسيا را فراهم خواهد کرد. تيم ملي فوتبال کشورمان در آخرين ديدارمسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا روز 12 اسفند ماه در ديداري تشريفاتي در تهران به مصاف تيم ملي فوتبال تايلند خواهد رفت.

مهابادي: داور بايد بازيکن استيل آذين را اخراج مي کرد
سرمربي مقاومت سپاسي گفت: داور بايد در صحنه پنالتي ،بازيکن استيل آذين را اخراج مي کرد.
داوود مهابادي پس از باخت 2 بر يک مقابل استيل آذين اظهار داشت: هر دو تيم موقعيت هاي متعدد گلزني داشتند. داور و کمک ايشان چندين سوت به ضرر مقاومت زدند و دو موقعيت آفسايد اشتباه را براي ما گرفتند. در صحنه پنالتي نيز بازيکن حريف بايد اخراج مي شد اما کارت زرد گرفت و يک پنالتي صد در صد هم در نيمه دوم براي ما گرفته نشد.

ابراهيم زاده: رفيعي با ذوب آهن مشکل دارد
سرمربي ذوب آهن گفت: محمود رفيعي در گذشته ثابت کرده با ذوب آهن مشکل دارد.منصور ابراهيم زاده پس از شکست خانگي يک بر صفر برابر پاس همدان تصريح کرد: خوشحال هستم که هر وقت ذوب آهن بازي را واگذار مي کند تمام خبرنگاران در نشست کنفرانس خبري حاضر مي شوند. پاس تيم بزرگي است و از بازيکنان تکنيکي برخوردار است. به تيم پاس براي اين پيروزي تبريک مي گويم.
سرمربي ذوب آهن در مورد قضاوت محمود رفيعي خاطرنشان کرد: در مورد پنالتي که در اواخر نيمه اول به سود پاس گرفت حرفي نمي زنم، اما به عقيده من در صحنه اي که محمدرضا خلعتبري در محوطه جريمه سرنگون شد صد در صد خطاي پنالتي بود که داور چشم پوشي کرد. رفيعي در اين ديدار بي دقت بود. او در برخي صحنه ها در ميانه ميدان براي ردگم کني به نفع ذوب آهن سوت مي زد، اما از برخي صحنه هاي قطعي چشم پوشي مي کرد.

مايلي کهن: بين من و عابديني قهر و دعوايي نبود
سرمربي سايپا گفت: بين من و عابديني قهر و دعوايي نبوده که بخواهيم با هم آشتي کنيم. محمد مايلي کهن پس از شکست يک بر صفر مقابل ملوان اظهار داشت: بازي خوبي را شاهد بوديم و برد حق ملوان بود. در اين ديدار مشکل داوري نداشتيم و بازيکنان هر دو تيم بازي جوانمردانه اي انجام دادند. مايلي کهن در واکنش به سؤال يکي از خبرنگاران که درباره آشتي با عابديني در جشن 100 سالگي فوتبال پرسيده بود عنوان کرد: بين من و عابديني قهر و دعوايي نبوده که بخواهيم با هم آشتي کنيم. در آن مراسم هم وقتي با هم مواجه شديم به خوبي برخورد داشتيم و با هم دست داديم.

دوشنبه داور داربي انتخاب مي شود
علي کفاشيان و مهدي تاج رئيس و نايب رئيس فدراسيون فوتبال اعلام کردند 5 داور گزينه اصلي قضاوت در داربي هستند و روز يکشنبه داور مورد نظر انتخاب و با او جلسه اي برگزار مي شود و دوشنبه معرفي خواهد شد.

مدير روستا: براي هيچ تيمي بازي نمي کنيم
سرمربي پاس گفت: بازيکنان ما براي هيچ تيمي بازي نمي کنند و فقط به دنبال شاد کردن دل مردم همدان هستند.علي اصغر مديرروستا اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم و بازيکنان با فکر و منطق بازي کردند. از تمامي نقاط زمين استفاده کرديم و توانستيم به يک پيروزي خارج از خانه دست يابيم.

اوج بازي جوانمردانه
امين متوسل زاده بازيکن مقاومت سپاسي شيراز در جريان بازي اين تيم با استيل آذين، در حالي که در موقعيت گل صددرصد قرار داشت به دليل مصدوميت دروازه بان استيل آذين توپ را به اوت زد تا بازي جوانمردانه را رعايت کند. اين در حالي بود که داور بازي را متوقف نکرده بود و متوسل زاده مي توانست به راحتي دروازه را باز کند اما ترجيح داد بازي جوانمردانه را رعايت کند.
در همين حال دبير ستاد منشور اخلاقي سازمان ليگ با تقدير از مکتب رفتاري باشگاه مقاومت سپاسي، حرکت امين متوسل زاده را رفتار برتر اخلاقي ليگ نهم دانست.
عليرضا عليپور در گفتگو با فارس، اظهار کرد: حرکتي که امين متوسل زاده در ديدار مقاومت سپاسي و استيل آذين انجام داد به عنوان رفتار برتر اخلاقي فصل انتخاب شد و ستاد منشور اخلاقي يک سفر حج عمره برايش در نظر گرفت.
وي در مورد پاداش 3 ميليون توماني کميته انضباطي به اين بازيکن گفت: کميته انضباطي پيشنهاد پاداش 3 ميليون توماني را به سازمان ليگ ارائه مي کند و اين سازمان پاداش را به بازيکن پرداخت خواهد کرد.

تريم جانشين استيلي؟!
اگر چه هنوز مسؤولان استيل آذين نظر نهايي خود را در مورد استعفاي حميد استيلي اعلام نکرده اند اما منابع خبري سايت گل گزارش مي دهند يک گزينه ايراني و يک گزينه خارجي براي جانشيني حميد استيلي کانديدا هستند.
فاتح تريم سرمربي نامدار ترکيه اي گزينه خارجي و افشين پيرواني مربي سابق پرسپوليس گزينه ايراني حسين هدايتي براي نشستن روي صندلي سرمربيگري تيم استيل آذين هستند.
البته با توجه به احتمال ضعيف قبول اين پيشنهاد از سوي فاتح تريم و تأکيد مصطفي آجورلو (مديرعامل استيل آذين) مبني بر ادامه راه استيل آذين با يک مربي ايراني در مصاحبه چند روز قبلش به نظر مي رسد شانس افشين پيرواني بيشتر از فاتح تريم است.البته برخي منابع ازمصطفي دنيزلي هم نام مي برند.

مخالفت سعيدلو با افزايش قيمت بليت داربي 68
نايب رئيس فدراسيون فوتبال از مخالفت رئيس سازمان تربيت بدني با افزايش قيمت بليت داربي شصت و هشتم خبر داد.مهدي تاج اعلام کرد باتوجه به جلساتي که در چند روز قبل در خصوص مبلغ بليت ديدار پرسپوليس و استقلال در فدراسيون فوتبال برگزار شد، مقرر شد با درخواست سازمان ليگ قيمت بليت داربي شصت و هشتم افزايش يابد اما اين موضوع با مخالفت علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني مواجه شد. بر همين اساس قيمت بليت هاي داربي هزار، 2 هزار و 4 هزار تومان اعلام شد.

کنوپ هم از تيم ملي جدا شد
ابه کنوپ، دستيار هلندي افشين قطبي در تيم ملي که مربيگري دروازه بان ها را بر عهده داشت، به دليل مشکلات خانوادگي از سمت خود استعفا کرد و از تيم ملي فوتبال ايران جدا شد. کنوپ که با استعفايش از سوي فدراسيون فوتبال موافقت شده است، دوشنبه ايران را به مقصد هلند ترک مي کند.

پنج داور ايراني در انتظار تست آمادگي بدني Cfa
کلاس هاي دومين گروه داوران اليت آسيا با حضور 38 داور که پنج نفر آنها ايراني بودند از امروز در هتل هيلتون کوالالامپور مالزي آغاز شد.
به گزارش مهر و به نقل از پايگاه خبري فوتبال آسيا، هدايت ممبيني داور ايراني گروه اول بود که کلاس هايش به پايان رسيد و حالا در گروه دوم اليت هاي آسيا عليرضا فغاني، يدا.. جهانبازي، مسعود مرادي، سعيد مظفري زاده و محسن ترکي حضور دارند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 01-31-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

کفاشيان: علاقه منديم با اسپانيا، ايتاليا و انگلستان بازي کنيم
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: به نفع ورزش کشور است که رئيس سازمان تربيت بدني و رئيس کميته ملي المپيک يک شخص باشد.
علي کفاشيان در گفتگو با ايسنا، درباره خبرهايي مبني بر حضور احتمالي اش در مديريت کميته ملي المپيک، اظهار داشت: به هيچ وجه تمايلي به رياست کميته ملي المپيک ندارم. اکنون عضو هيأت اجرايي کميته هستم که اگر مشمول قانون دوشغله ها نباشم، در همين حد در کميته حضور خواهم داشت. اخباري که در اين زمينه مطرح مي شود تنها شايعه اي بيش نيست.
رئيس فدراسيون فوتبال همچنين درباره درخواست قطبي براي بازيهاي تدارکاتي مقابل تيمهاي درجه اول جهان، گفت: مشغول بررسي فراهم کردن چنين امکاني هستيم. موضع فدراسيون انجام بازي با حريفان صاحب نامي چون اسپانيا، ايتاليا، انگلستان و... است. در اين خصوص از کميته بين الملل فدراسيون خواسته ايم ضمن ارزيابي شرايط آينده، مذاکراتي با کشورهاي مختلف انجام دهد و به محض قطعي شدن هر بازي آن را اعلام خواهيم کرد.
کفاشيان درباره تأمين هزينه هشت ميليارد و 870 ميليون توماني براي آماده سازي تيمهاي ملي در سال 89 نيز گفت: هزينه رسيدگي و تدارک تيمهاي ملي در رده هاي سني مختلف بسيار زياد است. ما تورنمنتهاي رسمي متعددي را براي تمام تيمهاي ملي از رده نونهالان تا بزرگسالان در سال آينده پيش رو داريم، از اين رو تيمهاي ما به اردوهاي آماده سازي و بازيهاي تدارکاتي متعدد نياز دارند. ما خواسته ايم همان طور که سال پيش از بخشهاي مختلف بودجه هايي به فدراسيون تزريق شد، براي سال آينده هم اين کار البته با ميزان بيشتر صورت گيرد. به هرحال هدفمند کردن يارانه ها مي تواند بودجه دستگاههاي مختلف را افزايش دهد که مي خواهيم توجه خوبي هم به فدراسيون فوتبال شود.
کفاشيان با ابراز خرسندي از بازگشت مهدي مهدوي کيا به فوتبال ايران درباره امکان بازي وي براي تيم استيل آذين در ادامه رقابتهاي ليگ با توجه به مسائل و موانعي که عباس ترابيان رئيس کميته بين الملل فدراسيون مطرح کرده است، گفت: باشگاه استيل آذين در اين خصوص درخواستي به فدراسيون ارائه کرد. براي امکان حضور او در بازيهاي اين فصل يکسري شرايط بايد رعايت شود و از سازمان ليگ هم خواسته ايم طبق قوانين و مقررات عمل کند. آمار چنين نقل و انتقالاتي و ضوابطي که باعث بازي کردن يک بازيکن در ميانه فصل براي تيمي مي شود بي گمان از سوي مراجع مختلف به فيفا گزارش داده مي شود و اصلاً نمي شود تخلف يا تخطي از قانون در اين مورد صورت گيرد. اما براساس شرايطي که وجود دارد به نظر مي رسد مهدوي کيا بتواند براي استيل آذين در ادامه مسابقات ليگ بازي کند، اما تصميم نهايي در جلسه سازمان ليگ با مسؤولان اين باشگاه، گرفته خواهد شد.

بازگشت وسلي برزيليا به پرسپوليس
مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس از بازگشت دوباره وسلي برزيليا به اين تيم خبر داد.
مصطفي شکري در خصوص شرايط وسلي برزيليا اظهار داشت: با توجه به درخواست کادر فني و موافقت مسؤولان باشگاه امروز با اين بازيکن قرارداد مجدد امضا مي کنيم و وسلي تا پايان فصل جاري براي پرسپوليس بازي خواهد کرد.
وي درباره شرکت آلفا تصريح کرد: دادگاه Cas براي شرکت آلفا زماني را مشخص کرده بود تا به تعهدات خود عمل کند. با توجه به اينکه شرکت آلفا نتوانست به تعهدات خود عمل کند، از دادگاه Cas خواست اين پرونده را مختومه اعلام کند.
شکري تأکيد کرد: مسؤولان پرسپوليس مخالف اين موضوع هستند و با ارسال نامه اي از دادگاه درخواست خواهيم کرد متخلفان اين پرونده را مشخص کند. اعتقاد داريم اين پرونده بايد به سود باشگاه پرسپوليس بسته شود.
مدير حقوقي باشگاه پرسپوليس درباره شايعه شکايت مجدد وينگادا از باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: اين موضوع را از طريق فيفا پيگيري کرده ايم و مطلع شديم، هيچ شکايتي از باشگاه انجام نشده است. با ارسال نامه اي از وينگادا خواسته ايم مبلغي که از باشگاه طلب دارد را اعلام کند تا در اولين فرصت بدهي وي را پرداخت کنيم.

ابومسلم 5 سکه طلا به متوسل زاده مي دهد
سخنگوي ابومسلم از اهداي 5 سکه طلا به امين متوسل زاده، بازيکن تيم مقاومت سپاسي از سوي اين باشگاه خبر داد.
حامد غفاري در گفتگو با فارس اظهار داشت: اين سکه ها در مراسم ويژه اي در مشهد و پيش از مسابقه روز سه شنبه با مقاومت از سوي مهدي زمان به بازيکن مقاومت سپاسي اهدا خواهد شد تا به اين ترتيب از حرکت جوانمردانه اين بازيکن تجليل شود.
باشگاه ابومسلم در راستاي حمايت از منشور اخلاقي و رفتار جوانمردانه چنين اقدامي را انجام مي دهد.

تاج: بيوتر را با پسرش اشتباه گرفته اند
نايب رئيس فدراسيون فوتبال دلال بودن مربي تيم ملي را رد کرد و گفت: احتمالاً کنوپ را با پسرش اشتباه گرفته اند.
مهدي تاج همچنين در مورد استعفاي ابه کنوپ و جايگزين وي به فارس گفت: براي جايگزيني وي از يک مربي ايراني استفاده خواهيم کرد.

دومين پنالتي
استقلال در بازي با ابومسلم براي دومين بار در فصل جاري صاحب ضربه پنالتي شد که کيانوش رحمتي آن را به هدر داد.
پنالتي اول استقلال را هم آرش برهاني از دست داده بود، درست مثل کيانوش که توپ را به هوا زد.

صدرنشيني حيدري و حاج صفي در جدول پاسورها
در پايان هفته بيست وپنجم ليگ برتر، خسرو حيدري و احسان حاج صفي بازيکنان استقلال و سپاهان اصفهان با 7 پاس گل، مشترکاً در صدر جدول گلسازهاي ليگ قرار گرفتند.

محرمي: به برد پرسپوليس در داربي اطمينان دارم
مجتبي محرمي، بازيکن چپ پاي سابق پرسپوليس با اطمينان خاصي از برتري پرسپوليس بر استقلال در داربي 68 حرف مي زند.
محرمي به فوتبال ايران مي گويد: «من شانس پرسپوليس را براي پيروزي در داربي بيشتر از استقلال مي دانم چون پرسپوليس در بازيهاي اخير بازي به بازي بهتر شده است. از سوي ديگر به اعتقاد من پرسپوليس روي نيمکت و بازيکنان داخل زمين از استقلال بهتر است به همين دليل مي گويم پرسپوليس برنده داربي 68 خواهد بود.»

استيلي : سکوي سوم را پس مي گيريم
سرمربي استيل آذين گفت: پس از برگزاري نشستي با مسؤولان باشگاه سؤ تفاهمات پيش آمده برطرف شد و دوباره به تمرينات بازخواهم گشت.
حميد استيلي روز پنجشنبه و پس از پيروزي تيمش برابر مقاومت سپاسي در هفته بيست و پنجم رقابتهاي ليگ برتر استعفا، اما پس از نشست روز جمعه با حسين هدايتي مالک باشگاه استيل آذين تصميمش را عوض کرد.
استيلي پس از برگزاري اين نشست گفت: پس از برتري برابر مقاومت سپاسي به دليل اينکه فشار رواني زيادي را متحمل شده بودم به رختکن رفتم و از بازيکنان خداحافظي کردم. خستگي من بيشتر به دليل شکست هفته گذشته برابر استقلال بود که برايم بسيار سنگين بود.
وي ادامه داد: البته مي خواستم با استعفايم دست هيأت مديره باشگاه را هم باز بگذارم، اما پس از اينکه 24 ساعت از اين اتفاق گذشت و کمي آرام شدم فهميدم که مي توانستم تصميم بهتري بگيرم. باشگاه استيل آذين با تلاش و زحمات تمامي دست اندرکاران آن از مديران گرفته تا بازيکنان اکنون در جايگاه خوبي در ليگ برتر ايستاده است.
سرمربي استيل آذين تأکيد کرد: در اين جلسه حرفها را رودرو زديم و تمام موارد بررسي شد. در اين گفتگوي دو طرفه تمامي سؤ تفاهمها برطرف شد و من هم به تمرينات تيم برمي گردم. ديگر حرف و حديثهايي که پشت سر تيم بود به پايان رسيده و مدير عامل و هيأت مديره و بازيکنان همگي براي کسب سهميه آسيا تلاش خواهيم کرد.
استيلي با اشاره به جايگاه پنجمي استيل آذين در ليگ برتر اظهار داشت: مي توانيم دوباره با تلاش بازيکنان و مديران باشگاه و همچنين حضور مهدي مهدوي کيا که به تازگي به خانواده استيل آذين اضافه شده دوباره سکوي سوم را پس بگيريم و فصل آينده يکي از تيمهاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا باشيم. اين امر درسايه همدلي و دوستي در تيم به دست مي آيد.

ورزش روي آنتن
امروز

پارما - اينتر ساعت 17:30
آرسنال - منچستريونايتد ساعت 19:30
يوونتوس - لاتزيو ساعت 23:15
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-01-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

2 بازيکن عراقي در استقلال اهواز
باشگاه استقلال اهواز با استفاده از تعطيلي ليگ برتر دو بازيکن مطرح عراقي را به ترکيب تيمش اضافه خواهد کرد. عبدالوهاب ابوالهيل که از فولاد خوزستان جدا شده است به همراه جهاد مرحال الزگاني، هافبک نفوذي و گلزن تيم کرکوک عراق به تمرينات استقلال اهواز اضافه مي شوند تا در صورت توافق نهايي با مديران اين باشگاه در 8 هفته پاياني و حساس ليگ برتر به ميدان بروند. ابوالهيل اولين بار با پيراهن استقلال اهواز وارد ليگ برتر ايران شد.

استقلالي ها در برج ميلاد!
اعضاي تيم فوتبال استقلال در ضيافت ناهاري که در برج ميلاد برپا شد شرکت کردند. در اين مراسم که ديروز در مجموعه برج ميلاد تهران برگزار شد، بازيکنان استقلال در سالن Vip گرد هم آمدند و پس از صرف ناهار غلامحسين مظلومي، مدير تيم به نمايندگي از باشگاه استقلال براي آنان سخن گفت. استقلالي ها سپس به محوطه برج ميلاد رفتند و پس از توضيحات راهنما در سالن ورودي برج راهي بالکن برج ميلاد در ارتفاع 295 متري برج ميلاد شدند.

برازيليا:نه رفتنم با خودم بود نه بازگشتم
مهاجم برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نه رفتنم به اختيار خودم بود و نه بازگشتم.
وسلي برازيليا افزود: در حال حاضر به صورت اختصاصي تمرين مي کنم تا به مرز آمادگي مطلوب و شرکت در تمرينات گروهي برسم. تمام تلاشم را مي کنم تا در کوتاهترين زمان آماده شوم تا بتوانم در ترکيب تيم بازي کنم. خوشحالم که علي دايي متوجه من بود و تصميم گرفت به پرسپوليس برگردم. برازيليا درباره داربي پرسپوليس برابر استقلال، گفت: در مدتي که براي پرسپوليس بازي کردم با تمام وجودم کار کردم؛ دوست داشتم در شرايطي به اين تيم برمي گشتم که مي توانستم در بازي داربي مقابل استقلال بازي کنم. حتي يک دقيقه بازي کردن در اين مسابقه براي من ارزش زيادي دارد. در ديدار رفت براي پرسپوليس به ميدان رفتم و شرايطي که از حريف جلو بوديم و مي توانستيم برنده باشيم اما طعم خوش پيروزي در دقايق انتهايي برايمان تلخ شد.

زرينه: باقري به دليل خستگي تمرين نکرد
کريم باقري در تمرين ديروز پرسپوليس حضور پيدا نکرد و تنها با لباس شخصي دقايقي با دايي به گفتگو پرداخت.پزشک پرسپوليس در اين باره اظهار داشت: باقري هيچ مصدوميتي ندارد و فقط به دليل خستگي با اجازه دايي تمرين نکرد.فريد زرينه درباره مصدوميت کلاه کج گفت: مصدوميت اين بازيکن کاملاً رفع شده است. براي داربي بدون هيچ مصدومي آماده هستيم و اميدواريم تا پيش از داربي اتفاق خاصي نيفتد.

الهام در ابومسلم !
قائم مقام باشگاه ابومسلم گفت: کار سختي براي بقا در ليگ برتر داريم و بايد از 9 ديدار باقي مانده در 6 مسابقه برنده شويم.محمدرضا عباسي در گفتگو با فارس در مورد وضعيت ابومسلم اظهار داشت: متأسفانه بايد قبول کنيم بضاعت تيمي ما همين است و مظلومي هم هر چقدر در ترکيب تيم جابه جايي انجام مي دهد باز هم مشکل داريم و براي بقا در ليگ برتر کار بسيار دشواري پيش رو داريم.وي با اشاره به حضور يک بازيکن جديد در تمرينات اين تيم گفت: هافبکي از ازبکستان در تمرينات تيم حاضر است و مي گويند سابقه عضويت در تيم ملي ازبکستان را هم دارد. اسم کوچک او «الهام» است.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-08-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

تمرينات ويژه براي اولادي
فرهاد پورغلامي سرمربي ملوان بندرانزلي براي مهرداد اولادي مهاجم تازه وارد خود، تمرينات ويژه اي را در نظر گرفت.
اولادي در دومين ديداري که به ميدان رفت يک گل براي اين تيم به ثمر رساند، اگرچه گل او نتوانست مانع از شکست ملوانان شود. ملوان براي مسابقات جام حذفي حساب ويژه اي روي مهرداد اولادي بازکرده است.

باقري: اگر خداحافظي کنم ديگر کسي من را نمي بيند
پس از پيروزي پرسپوليس در داربي تهران خبر مديرعامل شدن کريم باقري در اين باشگاه حسابي سروصدا به پا کرده است.
باقري در اين مورد مي گويد:« من چيزي از اين مسأله نمي دانم. فقط مي توانم اين را بگويم که علاقه اي به اين کارها ندارم و پس از اينکه از فوتبال خداحافظي کنم ديگر هيچ کس من را نخواهد ديد. اين روزها اخبار و شايعات زيادي در مورد من شنيده مي شود که خودم اطلاعي از آنها ندارم. در حال حاضر فقط به بازيگري فکر مي کنم و نقشه اي براي پس از خداحافظي ندارم و همين طور که گفتم وقتي خداحافظي کنم احتمالاً ديگر در فوتبال نخواهم ماند.»
کاپيتان پرسپوليس در مورد اينکه آيا تيمش مي تواند سهميه حضور در آسيا را به دست بياورد يا نه، ادامه مي دهد: «اما و اگر ندارد ما بايد هر طور شده سهميه آسيا را بگيريم و از اعتبار پرسپوليس دفاع کنيم. در ليگ هم با اينکه اختلاف امتيازمان با سپاهان زياد است، اما 8 هفته فرصت داريم جبران کنيم. در حال حاضر فشارها از روي تيم ما برداشته شده و در عوض سپاهان و استقلال شرايط سخت تري دارند.»
کريم باقري که پس از گل پيروزي بخشش در داربي از هواداران استقلال عذرخواهي کرده بود در اين مورد مي گويد:« به هر حال آنها هم دوست داشتند تيمشان برنده شود و از پيروزي ما ناراحت شدند. اما اگر هواداران استقلال از تيمشان حمايت کنند روزهاي خوبي را خواهند داشت.»

ملامحمد: انتقام شاهين بوشهر را از ايرانجوان مي گيريم
ملامحمد هافبک عراقي پرسپوليس از اهميت بالاي قهرماني درجام حذفي براي تيمش حرف مي زند.
هوار در مورد بازي با ايرانجوان بوشهر به فوتبال ايران مي گويد:«هدف ما قهرماني در جام حذفي است، به همين دليل هم در ديدار با ايرانجوان بوشهر آغاز خوبي در رقابتهاي جام حذفي خواهيم داشت و درصدديم برابر ايرانجوان انتقام شاهين را از ديگر همشهري اش بگيريم.»
وي با ابراز خوشحالي از پايان مصدوميتش خاطرنشان کرد: «در ديدار داربي در برخورد با شماره شش استقلال هادي شکوري دچار مصدوميت شدم، اما با تلاش دکتر زرينه خوشبختانه مصدوميتم کاملاً برطرف شده است و حالا در وضعيت بسيار خوبي قرار دارم. در صورت صلاحديد سرمربي با تمام توان براي برد پرسپوليس مقابل ايرانجوان تلاش خواهم کرد.»

پروين: ناراحتم اما اعتراضي ندارم
محمد پروين با حضور علي دايي هم نتوانست بهبودي در شرايطش ايجاد کند و همچنان به عنوان يک نيمکت نشين پرسپوليس را همراهي مي کند.
پروين انگيزه هاي زيادي داشت تا در بازي مقابل استقلال به ميدان برود، اما در اين ديدار حساس هم نوبت به او نرسيد تا تنها در شاديهاي گل سهيم باشد.
وي دراين مورد مي گويد:« تصميم علي آقا اين بود که من دراين بازي نباشم و من هم به تصميمات او احترام مي گذارم. به سرمربيگري علي دايي اعتقاد دارم و او هر چه بگويد من قبول مي کنم. البته از نبودنم در اين بازي ناراحت هستم، اما هيچ اعتراضي ندارم و فقط تلاشم را چندين برابر مي کنم تا هر چه زودتر بتوانم جايگاهم را پيدا کنم. فقط منتظر يک فرصت هستم. فرصتي که بتوانم توانايي هايم را نشان دهم و بعد از آن ديگر به نيمکت بازنخواهم گشت.»

درخواست پرسپوليس براي تخفيف احکام رضايي و حقيقي
معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس از درخواست تخفيف براي آراي محکوميت شيث رضايي و عليرضا حقيقي خبر داد.
مصطفي شکري گفت: «با توجه به صدور احکام محکوميت شيث رضايي و عليرضا حقيقي و همچنين مفاد آيين نامه انضباطي جديد که متأسفانه اين نوع مجازاتها که شامل سه جلسه محروميت و جريمه 10 ميليون ريالي را خارج از شمول تجديدنظر خواهي مي داند، بر اساس ماده 29 آيين نامه انضباطي درخواست تخفيف مجازات آنان را خواستار شديم.»

درخشان: جام حذفي را براي کسب سهميه آسيا جدي مي گيريم
سرمربي پيکان قزوين گفت: جام حذفي را جدي مي گيريم، زيرا قهرماني در اين جام مي تواند باعث کسب سهميه آسيايي شود.
حميد درخشان در مورد ديدار برابر پتروشيمي تبريز اظهار داشت: هيچ شناختي از اين تيم نداريم و ديدار با تيمهاي ناشناخته بسيار دشوار است. بازيکنان اين تيم با انگيزه دو چندان برابر ما بازي خواهند کرد، با اين حال با تمام توان در اين مسابقه بازي خواهيم کرد.
وي ادامه داد: ميثم رضاپور و مجيد خدابنده لو دو بازيکن مصدوم پيکان هستند که امکان دارد در اين مسابقه نتوانيم از آنها استفاده کنيم.

تقي پور: مديران فوتبال خراسان فقط به فکر خودشان هستند
کمک داور بين المللي فوتبال ايران گفت: انتخاب کامراني فر براي حضور در جام جهاني 2010 مايه افتخار جامعه داوري کشور است.
جواد تقي پور در گفتگو با ايسنا ادامه داد: حضور کامراني فر در جام جهاني در پيشبرد داوري ايران هم کمک بسزايي خواهد داشت.
وي در خصوص حمايت از کامراني فر توسط هيأت فوتبال خراسان گفت: فوتبال خراسان در خواب خرگوشي بسر مي برد و تا پيش ازلغو بازيهاي همبستگي اسلامي تمام هم و غم خود را براي اين مسابقات گذاشته بود و کوچکترين توجهي به داوري استان نشد و اگر موفقيتي هم بوده داوران با توجه به تلاش و توانايي هاي خودشان به آن دست يافته اند.
اين کمک داور مشهدي تصريح کرد: مديران فوتبال خراسان فقط به فکر خودشان هستند و دعا مي کنم از اين خواب خرگوشي بيدار شوند و تنها درخواست ما اين است در کار داوران سنگ اندازي نکنند و جلوي راه ما را نگيرند و ما داوران از آنها حمايت نمي خواهيم.
تقي پور با بيان اينکه موقعيت خوبي نصيب داوري ايران شده است، اذعان کرد: مسعود عنايت با توجه به موقعيتي که در Afc دارد و مدرس بين المللي داوري است مي تواند به کامراني فر کمک کند و تجربه هاي خود را در اختيار او قرار دهد و ما هم فقط مي توانيم براي اين کمک داور خوب کشورمان دعا کنيم.

عزيزمحمدي: صدور کارت بازي مهدوي کيا ارتباطي به ما ندارد
پس از حاشيه هايي که چند باشگاه با بازي کردن مهدي مهدوي کيا در ليگ برتر راه انداخته اند، سردار عزيرمحمدي، رئيس سازمان ليگ توضيحاتي را ارائه داد.
عزيزمحمدي دراين مورد مي گويد: گرفتن کارت بازي مهدوي کيا مسأله اي بوده که در اختيار باشگاه قرار داشته و هيچ ارتباطي به ما پيدا نمي کرد. مشکلاتي براي صدور کارت بازي مهدوي کيا وجود داشت که مسؤولان باشگاه و مدير برنامه هاي خود اين بازيکن با حضور در آلمان و رايزنيهايي که انجام دادند توانستند اين مشکل را حل کنند. بازيکن برزيلي باشگاه پيکان هم چنين مشکلي داشت، اما پيکاني ها نتوانستند مشکل او را حل کنند و اين مسأله ارتباطي به ما پيدا نمي کند.
رئيس سازمان ليگ ادامه مي دهد: ما تاريخ نقل وا نتقال خودمان را به فيفا اعلام کرده ايم و بقيه موارد ميان باشگاه گيرنده بازيکن و باشگاه مبدأ و فيفا انجام مي شود و ما دخالتي در مراحل آن نداريم. هر باشگاهي که فکر مي کند تخلفي صورت گرفته اعلام کند تا ما به آن رسيدگي کنيم. اين هم که اعلام کرده اند چرا فهرست باشگاه استيل آذين پر نمي شود به اين دليل است که اين باشگاه در ابتداي فصل فهرستش را پر نکرده و چندين جاي خالي داشته و در حال حاضر تيمهاي زيادي هستندکه دو يا سه جاي خالي دارند.

غيبت سه بازيکن اصلي استيل آذين
تيم فوتبال استيل آذين در حالي امروز در چارچوب مسابقات جام حذفي باشگاههاي کشور برابر سپاهان نوين به ميدان مي رود که در اين ديدار نمي تواند از سه بازيکن خود به دليل مصدوميت استفاده کند.
اين تيم علي عشوري زاد، فريدون زندي و محمدرضا مهدوي را به دليل مصدوميت در اختيار ندارد. ضمن اينکه ميثم خسروي هم پس از پايان دوران مصدوميت مي تواند برابر سپاهان نوين به ميدان برود.
از سوي ديگر عليرضا نيکبخت واحدي هم که در دو بازي گذشته استيل آذين نتوانسته در ترکيب اصلي اين تيم قرار بگيرد، در گفتگويي با اشاره به انگيزه بالايش براي حضور در ديدار با سپاهان نوين گفت: در شرايط بسيار خوبي قرار دارم. اگر استيلي دوباره به من اعتماد کند، مي توانم به موفقيت تيم در اين ديدار کمک کنم.

ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-14-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

چاقو کشي در ليگ دسته دوم فوتبال!
سرمربي تيم فوتبال گاز سرخس مدعي شد: سه شنبه هفته گذشته و پس از پايان بازي با شهرداري ماهشهر در چارچوب هفته دوازدهم رقابت هاي فوتبال ليگ دسته دوم کشور، هوادران تيم ماهشهر به درون زمين ريختند و با چاقو بازيکن گاز را مجروح و او را راهي بيمارستان کردند.
رمضان شکري در گفت وگو با ايسنا افزود: پس از اينکه داور سوت پايان بازي را با نتيجه يک بر صفر به سود تيم ماهشهر زد، در حالي که قصد ورود به رختکن را داشتيم با در بسته آن روبرو شديم و در همين زمان هواداران بي شمار اين تيم که توسط يکي از مسوولان ماهشهر تحريک شده بودند به داخل زمين فوتبال هجوم آورده و با چوب، چماق، سنگ، مشت و لگد و چاقو به جان بازيکنان ما افتادند و چند نفر آنها را مصدوم کردند و در نهايت اميد کاتب، يکي از بازيکنان ما را از ناحيه سر با چاقو مورد ضرب و جرح قرار دادند و بقيه بازيکنان و کادر فني و حتي فيلمبردار باشگاه نيز با سر و دست بانداژ شده راهي سرخس شدند.
شکري با انتقاد از داوري اين ديدار گفت: در نيمه دوم بازي داور مسابقه بدليل پرتاب اشيا از طرف تماشاگران تيم ميزبان و همچنين فحاشي آنها دو بار بازي را به مدت سي و پنج دقيقه قطع کرد و در حالي که از طرف تماشاگران سنگي به سرش اصابت کرده بود قسم خورد که بازي را ادامه ندهد، اما نمي دانم ناظر بازي به او چه گفت که دوباره بازي را از سر گرفت اما در يک حرکت عجيب بازي را در دقيقه 79 به اتمام رساند.
وي افزود: داور که بدليل وقفه طولاني در بازي تصور نمي کرد، ما هم وقت بازي را گرفته ايم، 11 دقيقه زودتر سوت پايان بازي را زد و به اعتراض ما هم توجهي نکرد.شکري تصريح کرد: از اينکه باخته ايم ناراحتيم اما بيشتر، از آن خوشحاليم که از ماهشهر جان سالم به در برديم.

پيروزي النصر با حضور نصرتي
هفته چهاردهم ليگ برتر امارات با برگزاري 2 ديدار آغاز شد که در نخستين ديدار «بن ياس» در خانه خود با نتيجه 3 بر 2 مغلوب النصر شد.
اين پيروزي در حالي براي آبي پوشان النصر پس از 3 شکست پياپي به دست آمد که محمد نصرتي، مدافع ايراني در ترکيب اين تيم براي دومين بار در اين فصل به ميدان رفت.النصري ها که گويا منتظر اخراج فرانک پاگلزدورف، سرمربي مطرح آلماني خود بودند، در اين ديدار در حالي که تا دقيقه 74 عقب بودند با گلهاي کارلوس تنوريوي اکوادوري به برتري رسيدند تا با 3 امتياز اين مسابقه 15 امتيازي شده و به رده هشتم جدول صعود کند.
در ديگر ديدار، الوصل در خانه خود با 2 گل مقابل الشارجه شکست خورد تا الشارجه اي ها پس از 8 هفته دوباره با پيروزي ميدان را ترک کنند. الشارجه با اين پيروزي 16 امتيازي شد و به رده هفتم صعود کرد.

آخرين فرصت مايلي کهن
ظاهراً صبر مديران سايپا به پايان رسيده است و آنها از عملکرد محمد مايلي کهن راضي نيستند.
نتايج اخير اين تيم بويژه شکست پرگل مقابل سپاهان سبب شده تا مديران باشگاه سايپا بازي بعدي اين تيم مقابل تراکتورسازي تبريز را به عنوان آخرين مهلت براي سرمربي خود در نظر گرفته اند تا تيم را از بحران خارج کند.
اين طور که به نظر مي رسد، مايلي کهن براي ادامه کار در سايپا به يک پيروزي مقابل حريف تبريزي نياز دارد که کسب آن اصلاً ساده نيست.

موافقت برق شيراز با درخواست کاشاني
حبيب کاشاني، سرپرست باشگاه پرسپوليس براي در اختيار داشتن زمين تمرين در شيراز براي بازي با مقاومت سپاسي، از مسؤولان باشگاه برق شيراز درخواست زمين کرد.در پي درخواست کاشاني، رسول فلاح، مديرعامل باشگاه برق شيراز آمادگي باشگاهش را براي در اختيار گذاشتن زمين اختصاصي برق به پرسپوليسي ها اعلام کرده است.باشگاه برق از معدود باشگاههايي است که زمين اختصاصي دارد و به تيم ميهمان يا تيمهايي که در شيراز با ديگر تيمهاي شيرازي بازي دارند، زمين تمرين مي دهد.

مهاجراني: طلسم استقلال را مي شکنيم
استيل آذين در هفته بيست و هفتم رقابتهاي ليگ در انزلي به مصاف تيم ملوان خواهد رفت.
حشمت مهاجراني، مدير فني استيل آذين در خصوص بازي با تيم ملوان گفت: مسابقات ليگ در شرايط فعلي به اوج حساسيت خود رسيده است. تيمها در بالاي جدول رقابت فشرده اي براي کسب سهميه آسيا دارند که استيل آذين نيز در زمره اين تيمها قرار دارد. کار سختي را در پيش داريم و نهايت تلاشمان را براي کسب سهميه آسيا انجام مي دهيم.
وي در ادامه افزود: بازي با ملوان درخارج از خانه با دشواريهاي بسياري براي تيم ما همراه خواهد بود، اما تيم ما در چند مدت اخير ثابت کرده که در بازيهاي خارج از خانه بهتر نتيجه مي گيرد. به همين دليل نيز ما اميدواريم ملوان را در خانه اش با شکست مواجه کنيم.
مهاجراني تأکيد مي کند: جدا از کسب سهميه آسيا، براي قهرماني در مسابقات جام حذفي اميدواريم و در تلاش هستيم به هر نحو ممکن با شکست استقلال به قهرماني جام حذفي نزديک شويم و در سومين رويارويي با استقلال طلسم اين تيم را بشکنيم.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-20-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

تاج: راه آهن شهرري به شهر ديگري منتقل نمي شود
نايب رييس فدراسيون فوتبال گفت: اي کاش کنفدراسيون فوتبال آسيا همانطور که با همزمان برگزار شدن بازي سنگاپور- اردن و ايران- تايلند موافقت کرد، بازي عربستان- کره شمالي و ايران- کره جنوبي را هم در يک زمان برگزار مي کرد.
مهدي تاج همچنين درپاسخ به اين سوال که آيا انتقال باشگاه راه آهن از شهرري به يکي از شهرستان ها صحت دارد؟ گفت: اين شايعه صحت ندارد و قطعا اين باشگاه در شهرري مي ماند اما اينکه بازي هاي اين تيم از تهران به شهرري منتقل شود بحث ديگري است که بايد انجام شود.تاج درباره وضعيت انتخاب دستيار ايراني افشين قطبي نيز گفت: قطبي هنوز به صورت مکتوب پيشنهادهايش را ارائه نکرده اما هر زمان که پيشنهادهاي قطبي به دست ما برسد در کميته تيم هاي ملي اسامي را مطرح مي کنيم و دستيار قطبي مشخص مي شود.

تچباعلام کرد ؛ همزماني ديدار ايران - تايلند با مسابقه اردن - سنگاپور
کنفدراسيون فوتبال آسيا با برگزاري همزمان دو بازي آخر گروه پنجم انتخابي جام ملت هاي آسيا در تهران و امان موافقت کرد. بدين ترتيب ديدار ايران - تايلند در روز 3 مارس 0102 (21 اسفند 8831) کمي ديرتر از موعد قبلي ساعت 03:91 در ورزشگاه آزادي تهران آغاز مي شود.تيم ملي فوتبال ايران بعد از پيروزي 3 بريک در سنگاپور با داشتن 01 امتياز از گروه پنجم مرحله انتخابي به مسابقات جام ملت هاي آسيا صعود کرده است. در اين گروه تايلند و سنگاپور هرکدام شش امتياز دارند و اردن قعرنشين با پنج امتياز همگي در انتظار روز آخر مرحله انتخابي هستند.

تزريق واکسن آنفلوآنزاي نوع A به استقلالي ها
مسؤولان باشگاه استقلال در تمرين روز پنج شنبه با دعوت از يک پزشک متخصص، زمينه دريافت واکسن آنفلوآنزاي نوع A را براي همه اعضاي تيم فراهم کردند.پزشک حاضر در ورزشگاه دستگردي محل تمرين آبي پوشان، پس از اتمام تمرين همه بازيکنان و اعضاي کادر فني را معاينه کرد و با اطمينان از سلامتي آنها سپس با تزريق واکسن آنفلوآنزاي نوع A همه آنها را مقابل اين بيماري بيمه کرد.

يوسفي: براي سفر به عربستان 51 ميليون وثيقه گذاشتم
با وجود آنکه باشگاه صباي قم مدارک شناسايي و برگه ترخيص محسن يوسفي بازيکن سرباز فصل گذشته اش را در اختيار فدراسيون فوتبال قرار داده اما هافبک چپ پاي استقلال کماکان با مشکل خروجي مواجه است و براي اينکه بتواند کاروان استقلال را در سفر به عربستان همراهي کند مجبور شد 51 ميليون تومان وثيقه بگذارد. او در اين باره مي گويد: «فعلا کارت پايان خدمتم آماده نيست چون براي تسويه بايد به پادگان محل خدمتم در قزوين بروم براي همين مجبور شدم براي سفر به عربستان يک چک شخصي به مبلغ 51 ميليون تومان وثيقه بگذارم چون باشگاه گفت بايد چک شخصي باشد. البته مشکل خروجي ام فقط مربوط به همين بازي بود و در بازي هاي آينده با حل مشکل خروجي ديگر نياز به وثيقه نيست.»

غايبان استقلال در عربستان
در سفر استقلال به عربستان براي بازي با تيم الاهلي در هفته اول ليگ قهرمانان آسيا، سه بازيکن اين تيم و مديرعامل باشگاه آبي پوشان را همراهي نمي کنند. مجتبي جباري و بيژن کوشکي دو بازيکن مصدوم استقلال به دليل ادامه مداوا قادر به همراهي کاروان تيم نيستند. اميدرضا روانخواه ديگر بازيکن مصدوم آبي پوشان نيز به دليل اينکه نامش از ليست استقلال خارج شده از غايبان اين تيم در سفر به عربستان و ليگ قهرمانان است. همچنين اميررضا واعظ آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال جدا از کاروان با چند روز تاخير به عربستان مي رود و روز بازي خود را به رياض مي رساند.

خلعتبري: اگر دايي بخواهد به پرسپوليس مي آيم
در بين بازيکنان ذوب آهن اين محمدرضا خلعتبري بود که قبل از داربي اصفهان نسبت به ديگر هم تيمي هايش بيشتر براي سپاهان کري خواند و حالا خوشحال است که ذوب آهن در نهايت اين بازي حيثيتي را برد. البته چند وقتي هست که درباره اين بازيکن شايعات زيادي به گوش مي رسد بخصوص پس از حضور علي دايي در پرسپوليس هر چند وقت يک بار شايعه حضور او در پرسپوليس براي فصل آينده قوت مي گيرد. او در اين زمينه مي گويد: «من فوتبال را در رده ملي مديون علي دايي هستم و او را يک اسطوره مي دانم. وقتي دايي چيزي بخواهد خيلي سخت است که به او جواب منفي بدهم و اگر با پيشنهاد اين مربي براي رفتن به پرسپوليس مواجه شدم، در صورت فراهم شدن شرايط به طور حتم راهي اين تيم خواهم شد. البته من الان بازيکن ذوب آهن هستم و هيچ فکري به جز موفقيت اين تيم ندارم.»
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-21-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

عنايتي: گفته بودم گلزني مي کنم
رضا عنايتي مهاجم ايراني تيم فوتبال الامارات که پس از نيم فصل حضور در استقلال تهران به تيم الامارات پيوست و در چهارمين بازي خود براي تيم جديدش چهارمين گل خود را هم به ثمر رساند، تا خاطرات خوب گذشته خود را با اين تيم تکرار کند.
وي دراين باره گفت: من در همان موقع حضور در تيم الامارات در نيم فصل هم اين موضوع را گفتم که مطمئن باشيد با توجه به خاطراتي خوبي که با تيم الامارات دارم براي اين تيم گلزني خواهم کرد و اين تيم هم توانايي ماندن در ليگ برتر را دارد.

کاشاني: در مسير مناسبي قرار داريم
سرپرست باشگاه پرسپوليس با ابراز رضايت از عملکرد تيم فوتبال اين باشگاه در هفته هاي اخير گفت: خوشبختانه باشگاه پرسپوليس در مسير مناسبي قرار گرفته و با بي توجهي به مسائل حاشيه اي، تمرکزش را روي موفقيت در ليگ برتر و جام حذفي گذاشته است.
حبيب کاشاني افزود: براي کسب موفقيت و بدست آوردن جايگاهي که در شان باشگاه بزرگ پرسپوليس باشد همه توانمان را مي گذاريم و با تلاش کادر فني و بازيکنان و لطف خدا، در مسير مناسبي قدم بر مي داريم.

آشتي کنان باقري و شيث در شيراز
همان طور که انتظار مي رفت، حبيب کاشاني در شيراز زمينه اي را فراهم کرد تا از دو کاپيتان تيمش رفع دلخوري کند. هرچند قضيه آن طور که گمان مي رفت چندان به خوبي و خوشي به پايان نرسيد.سايت گل دراين باره نوشت: حبيب کاشاني هنگام سخنراني براي بازيکنان با بيان اينکه شأن و جايگاه کريم باقري و شيث رضايي به عنوان 2 بازيکن بزرگتر بايد حفظ شود و باقري نيز به عنوان برادر بزرگتر شيث نبايد حرفهايش در برنامه نود مورد دلخوري شيث قرار گيرد، از مدافع جوان تيمش خواست تا به حکم کسوت باقري به سمت او رفته و روي او را ببوسد.شيث رضايي ابتدا امتناع کرد و اعلام داشت:«آقا کريم بزرگتر من و ساير بچه هاست. من با او مشکلي ندارم که بخواهم چنين کنم.» اما حبيب کاشاني ضمن اصرار با اشاره صورت به شيث فهماند که با انجام اين کار غائله را همان جا تمام کند.شيث نيز که علاقه زيادي به حبيب کاشاني دارد، چنين کرد. اما واکنش سرد کريم باقري که به نظر مي رسد دلخوري يا گلايه هايي از شيث رضايي دارد، باعث حيرت کاشاني و ساير بازيکنان شد.

انصاري فرد: يک نفر به فرياد راه آهن برسد
مديرعامل باشگاه راه آهن گفت: سئوال من از جامعه فوتبال اين است اگر اتفاقات داوري گريبان راه آهن را نمي گرفت در حال حاضر اين تيم کجاي جدول قرار داشت. اگر براي تيم ديگري اين اتفاقها رخ مي داد آيا به همين راحتي از کنارش مي گذشتند.انصاري فرد با اشاره به اينکه بحث داوري فقط مختص به يکي دو تيم شده است گفت: در حالي به مشکلات برخي تيم ها پرداخته مي شود که راه آهن در حال قرباني شدن است. ما مي خواهيم يکي به فرياد اين تيم برسد. از کميته داوران مي خواهم تصميمي اتخاذ کند تا ديگر تيم راه آهن به مشکل داوري بر نخورد.

سرپرست مس کرمان: مشکل قرباني جدي نبود
ايرج کهن دل سرپرست تيم مس کرمان در مورد وضعيت پيروز قرباني گفت: اين بازيکن فقط يک روز در تمرينات تيم غايب بود و از ديروز در تمرينات تيم حاضر شده و مشکلي ندارد. مس کرمان تيم قرباني است.مشکل او با تيم جدي نبود و به دليل اينکه در ديدار با استقلال احساساتي شد،حرکتي انجام داد.باشگاه هم بايد از او دلجويي کند.

مرگ يک فوتباليست در حين بازي در بندرعباس!
يک فوتباليست پيشکسوت در جريان مسابقه اي از سري مسابقات ليگ فوتبال پيشکسوتان بندرعباس درگذشت.سخنگوي هيات فوتبال استان هرمزگان در گفت وگو با (ايسنا) افزود: کريم عاشورزاده روز جمعه در نيمه دوم بازي دو تيم خورشيد و ملي گاز بر اثر ناراحتي قلبي به اغما رفت.سيدمحمد بني هاشمي افزود: پس از 5 دقيقه با حضور اورژانس بر بالين وي او به هوش آمده و راهي بيمارستان شد که در آنجا تلاش پزشکان بي نتيجه مانده و اين بازيکن پيشکسوت 47 ساله جان خود را از دست داد.

ورزش روي آنتن
تلويزيون وشبکه راديويي ورزش تا پايان هفته جاري مسابقات فوتبال را به طور مستقيم پخش مي کنند.
يكشنبه ( 2 اسفندماه) ساعت 18 و 30 دقيقه از مسابقات ليگ برتر انگلستان مصاف تيم هاي منچستر سيتي و ليورپول روي آنتن شبکه سه سيما مي رود.
اين شبکه ساعت 23 و 30 دقيقه از رقابت هاي ليگ دسته يک اسپانيا ديدار تيم هاي رئال مادريد و ويارئال را پخش مي کند. علاوه بر آن راديو ورزش ساعت 23 و 15 دقيقه از مسابقات ليگ دسته يک فوتبال ايتاليا ديدار تيم هاي باري و ميلان را روانه آنتن مي کند.
سه شنبه ( 4 اسفند ماه) از رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا ساعت 17 و 30 دقيقه پيکار تيم هاي ذوب آهن و الوحده امارات و ساعت 20 و 45 دقيقه مصاف تيم هاي الاهلي عربستان و استقلال تهران از شبکه سه سيما و راديو ورزش پخش مي شود.
اين دو شبکه هم چنين از مسابقات جام باشگاه هاي اروپا ساعت 23 و 15 دقيقه پيکار تيم هاي اشتوتگارت و بارسلونا را روي آنتن مي فرستند.
چهارشنبه ( 5 اسفند ماه) شبکه سه سيما و راديو ورزش از مسابقات جام باشگاه هاي آسيا ساعت 19 بازي تيم هاي مس کرمان و الاهلي امارات و ساعت 20 و 45 دقيقه ديدار تيم هاي الشباب عربستان و سپاهان را پخش مي کنند.
اين شبکه هم چنين ساعت 23 و 15 دقيقه از مسابقات جام باشگاه هاي اروپا مصاف تيم هاي اينتر ميلان و چلسي را روانه ي آنتن مي کنند.
شبکه سه سيما و راديو ورزش جمعه ( 7 اسفند ماه) ساعت 17 و 20 دقيقه از مسابقات جام حذفي فوتبال ايران بازي تيم هاي پرسپوليس و آلومينيوم هرمزگان را پخش مي کنند.
ساعت 23 رقابت هاي فوتبال آلمان نتايج پيکار تيم هاي شالکه و دورتموند به طور لحظه به لحظه به اطلاع شنوندگان راديو ورزش مي رسد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

پاسخ

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)