بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-23-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

«مارسلو» برابر پاس همدان به ميدان مي رود
مهاجم برزيلي تيم فوتبال پيکان قزوين با دريافت مجوز بازي مي تواند پس از 50 روز در مسابقات ليگ برتر تيمش را همراهي کند.
مارسلو 29 ساله که اواخر آذرماه با تيم فوتبال پيکان قزوين قرارداد امضا کرده بود، به خاطر مشکلاتي که براي صدور کارت بازي اش پيش آمد، نتوانست پيکان را در مسابقات ليگ برتر همراهي کند.

آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس
پزشک تيم پرسپوليس آخرين وضعيت پزشکي بازيکنان اين تيم را تشريح کرد.
به گزارش سايت گل دکتر زرينه مي گويد: مصدوميت حادي در بازيکنان پرسپوليس وجود ندارد و براي بيني شکسته باقري ها ماسک مخصوص تهيه شده است و او مي تواند تمرينات خود را آغاز کند.
زرينه همچنين در مورد محمد پروين، حميد علي عسگر گفت: محمد پروين به درمان فيزيوتراپي مشغول است و حميد علي عسگر نيز از ناحيه کمر احساس درد مي کند که به درمان او مشغول هستيم.
زرينه درباره وضعيت حوار ملامحمد گفت: حوار از ناحيه مچ پا احساس درد دارد و چون ضرب ديدگي اش از استخوان است، شدت آن به حدي نيست که مانع بازي کردن او باشد.

بادامکي: از حيثيت پرسپوليس دفاع مي کنيم
حسين بادامکي يکي از بازيکناني است که با حضور علي دايي در پرسپوليس بازي با کيفيت تري انجام مي دهد.
وي در مورد آخرين وضعيتش مي گويد: خوشبختانه با توجه به پيروزيهايي که طي هفته هاي اخير به دست آورده ايم شرايط من و مجموع تيم بسيار ايده آل است. طي چند روز گذشته تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم و شرايط خيلي خوبي داريم. من هم تلاش مي کنم در تمرينات آماده نشان دهم تا بتوانم در مسابقات رسمي براي تيم ثمربخش باشم. ما تلاش مي کنيم روند روبه روشد کنوني را تداوم بخشيده تا بتوانيم از حيثيت تيم پرسپوليس دفاع کنيم و روند رو به رشد خود را ادامه دهيم.

اعلام برنامه و اسامي داوران جام حذفي
اسامي داوران ديدارهاي مرحله يک شانزده و يک هشتم نهايي فوتبال جام حذفي باشگاههاي کشور به اين شرح است:

پنجشنبه 88/12/6 مرحله يک شانزدهم ساعت 15
داماش گيلان - مقاومت سپاسي، داور: سعيد مظفري

جمعه 88/12/7 - مرحله يک هشتم
پتروشيمي تبريز - برق شيراز، داور: بابک وسيله بر ساعت 15
پرسپوليس - آلومينوم هرمزگان، داور: شاهين حاج بابايي ساعت 17/20
مس رفسنجان - ابومسلم، داور: رحيم مهرپيشه

شنبه 88/12/8 - مرحله يک هشتم- ساعت 15
ذوب آهن - نفت آبادان، داور: محسن قهرماني
صنعت مس کرمان - ملوان انزلي، داور: البرز حاجي پور

يکشنبه 88/12/9 - مرحله يک هشتم ساعت 17/20
استيل آذين - استقلال تهران، داور: تورج حق وردي

پيام سعيدلو به 4 نماينده ايران درليگ قهرمانان آسيا: به تيمهاي موفق پاداش داده مي شود
معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني در پيامي به مناسبت آغاز رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا، حضور تيمهاي استقلال تهران، سپاهان وذوب آهن اصفهان و مس کرمان را به عنوان 4 نماينده کشورمان در اين رقابتها فرصتي مغتنم و طلايي براي نمايش قدرت واقعي فوتبال ايران در آسيا دانست.
در بخشي از پيام سعيدلو آمده است: قطعاً حضور 4 نماينده فوتبال ايران در رقابتهاي آسيايي خواهد توانست به فوتبال ملي کشورمان کمک قابل توجهي کند و اين مسأله به نوبه خود در روند پيشرفت آينده فوتبال ملي تأثيرات مثبت خود را باقي مي گذارد.در ادامه پيام سعيدلو آمده است: سازمان تربيت بدني در راستاي حمايت از ورزش قهرماني که خروجي آن اقتدار ملي را به همراه خواهد داشت، از نمايندگان ايران در اين مسابقات حمايت و به تيمهاي موفق اين مسابقات جايزه نفيسي اهدا خواهد کرد.

ورزش روي آنتن
زمان ديدارهاي نمايندگان فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد.
بر اساس برنامه اعلامي Afc سه شنبه چهارم اسفند 1388 ذوب آهن اصفهان و الوحده امارات ساعت 17:30 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به ديدار هم خواهند رفت.
در همين روز و از ساعت 20:50 به وقت تهران ديدار الاهلي عربستان - استقلال تهران در عربستان برگزار خواهد شد.
چهارشنبه پنجم اسفند 1388 نيز مس کرمان در ورزشگاه شهيد باهنر ميزبان الاهلي امارات است. اين ديدار ساعت 19:30 به وقت تهران برگزار مي شود.
همچنين در اين روز و از ساعت 20:50 در عربستان الشباب عربستان ميزبان فولاد مبارکه سپاهان است.
بازي الاهلي عربستان - استقلال تهران و الشباب عربستان - فولاد مبارکه سپاهان از شبکه سوم سيماي جمهوري اسلامي ايران به صورت مستقيم پخش مي شود.

بازگشت ملامحمد به تمرينات
بازيکن عراقي تيم فوتبال پرسپوليس پس از مشکلاتي که برايش به وجود آمد، از ديروز به تمرينات اين تيم بازگشت. در حالي که گفته مي شد اين بازيکن به دليل پرداخت نشدن مطالباتش در تمرينات شرکت نکرده است، خود وي مصدوميت را دليل غيبت در تمرينات اعلام کرد. در پايان نشست کوتاه دايي و ملامحمد، اين بازيکن به تمرين سرخپوشان بازگشت.
در تمرين صبح دوشنبه سرخپوشان که در زمين شرکت واحد برگزار شد، محمد پروين غايب بود و نبي ا... باقري ها پس از بهبودي نسبي بيني شکسته اش، همراه با ساير بازيکنان تمرين کرد.
علي دايي سرمربي پرسپوليس قبل از شروع تمرين دقايقي براي بازيکنان صحبت کرد و به آنها تذکر جدي داد که با اظهار نظرهايشان در رسانه هاي مختلف تيم را به حاشيه نبرند.
وي از بازيکنان خواست کمک کنند تا پرسپوليس از نظر روحي و رواني در شرايط مطلوبي قرار گيرد و از حاشيه ها دور باشد.

آذري: براي ضربه زدن به پرسپوليس از من استفاده نکنند
مديرعامل پيشين باشگاه ذوب آهن اصفهان، ضمن رد اخبار منتشر شده در مورد قبول مديريت باشگاه پرسپوليس گفت: حاشيه سازان از اسم من براي ضربه زدن به تيم پرسپوليس استفاده نکنند.
سعيد آذري در مورد اخبار مطرح شده در مورد پذيرش مدير عاملي باشگاه پرسپوليس گفت: هيچ مقام مسؤولي در اين مورد با من مذاکره نکرده است، ضمن اينکه درحال حاضر تيم پرسپوليس با تلاشهاي آقاي کاشاني روند رو به رشد و مثبتي داشته و نتايج ارزشمندي هم در ليگ کسب کرده است که در اين شرايط تغييرات در مديريت اين تيم عاقلانه نيست.
مديرعامل پيشين باشگاه ذوب آهن اصفهان با بيان اينکه حبيب کاشاني دوست من بوده و در اين مدت هم عملکرد بسيار خوبي داشته است، افزود: اميدوارم روند مثبت پرسپوليس ادامه داشته باشد. امروز اين تيم به فضاي آرام نياز دارد و بايد اجازه داد کاشاني کارش را ادامه دهد و بتواند پرسپوليس را به جايگاه واقعي اش بازگرداند.

استقلال رکورد امتياز گيري تاريخ ليگ برتر را شکست
استقلال تهران جمع امتيازهاي خود از 9 دوره اخير ليگ برتر را از مرز 450 امتياز گذراند.
سايت فدراسيون فوتبال نوشت: استقلال تهران نخستين تيمي است که توانست مجموع امتيازهايش را در تاريخ 9 دوره ليگ برتر، به عدد 450 برساند. استقلال پيش از ديدار با مس کرمان توانسته بود، 449 امتياز را به دست بياورد. پيروزي هفته بيست و هفتم، امتيازهاي استقلال را از مرز 450 گذراند و به 452 رساند.
در تاريخ ليگ برتر، پرسپوليس، نزديکترين تعقيب کننده استقلال است که تاکنون توانسته 444 امتياز در تاريخ 9 دوره رقابتهاي ليگ برتر را به دست بياورد. تيم سوم اين رده بندي فولاد سپاهان اصفهان با 422 امتياز است.
استقلال با اين مجموع امتيازي، در صدر جدول کلي ليگ قرار دارد. اين تيم در جدول کلي ليگ برتر با 122 برد بيشترين تعداد پيروزي را در تاريخ ليگ برتر دارد. آبي پوشان پايتخت با 55 شکست به همراه پرسپوليس کمترين باخت را در تاريخ 9 دوره ليگ برتر متحمل شده اند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 02-24-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سه استقلالي در فهرست افشين قطبي
فهرست اسامي بازيکنان تيم ملي هنوز از سوي افشين قطبي اعلام نشده است، اما حضور سه بازيکن استقلال در فهرست تيم ملي ايران در اردوي آينده اين تيم قطعي است. نام وحيد طالب لو، خسرو حيدري و حسين کاظمي در فهرست افشين قطبي وجود دارد. اين طور که اعلام شده، احتمال دعوت از فرهاد مجيدي و پژمان منتظري نيز در تيم ملي وجود دارد. فرهاد مجيدي هم اکنون مهاجم آماده استقلال است.

قضاوت دو داور ايراني در ليگ فوتسال قطر
به دعوت فدراسيون قطر، عليرضا رجبي و محمود نصيرلو، داوران بين المللي فوتسال کشورمان به منظور قضاوت در ليگ فوتسال قطر راهي اين کشور شده و تا 12 اسفند در آنجا حضور دارند.

بني اسد: 90 براي ابومسلم فيلم هندي مي سازد!
مديرعامل پيشين باشگاه ابومسلم گفت: برنامه 90 براي جذب مخاطب حتي به روشهاي غيرشرعي دست مي زند.مصطفي بني اسد با اشاره به برنامه 90 تصريح کرد: من مدتهاست اين برنامه را نمي بينم. خواب بودم که پسرم تماس گرفت و گفت فردوسي پور درباره شما در حال صحبت کردن است.وي ادامه داد: از آنچه که در بحث فردوسي پور و پرويز مظلومي گذشت، بي اطلاع بودم. ظاهراً آن طور که به من گفته اند، مجدالاسلام، از اعضاي سابق هيأت مديره، آپارتماني را به سعيد خاني کاپيتان تيم داده است. پس از اين اتفاق مجدالاسلام به دليل اينکه پولش را از آقاي زمان، مديرعامل باشگاه نگرفته، به خاني گفته بايد آپارتمان را پس بدهد.بني اسد تأکيد کرد: اين اتفاقي است که من تا شب گذشته از آن اطلاع نداشتم. با اين حال وقتي پرويز مظلومي از اين شرايط اظهار ناراحتي کرد، مجري برنامه 90 تلاش مي کند اين گونه القا کند که من مقصرم، درحالي که هيچ اطلاعي از اين ماجرا نداشتم.
رئيس هيات مديره سابق باشگاه ابومسلم با بيان اينکه شأن من بالاتر از اين است که دست به چنين رفتارهايي بزنم، اظهار داشت: عادل فردوسي پور دو ايراد بزرگ دارد. او کينه اي است و کينه شتري دارد و تا زماني که کينه اش را خالي نکند به کارهايش ادامه مي دهد.بني اسد افزود: ايراد دوم فردوسي پور اين است که مي خواهد به هر قيمتي حتي به روشهاي غيرشرعي به برنامه اش جذابيت ببخشد. او به راحتي با حيثيت افراد بازي مي کند.بني اسد در ادامه گفتگو با فارس خاطرنشان کرد: بلافاصله پس از اين موضوع با تلفن همراه فردوسي پور تماس گرفتم. گوشي او دست دوستانش بود و به آنها گفتم به وي يادداشتي بدهند که يا با من تماس بگيرد و يا گفته خود را اصلاح کند. اما متأسفانه اين اتفاق نيفتاد. وي ادامه داد: صبح امروز (سه شنبه) نيز به فردوسي پور پيامک دادم و گفتم روحم از اين ماجرا اطلاع ندارد، اما از آنجايي که فردوسي پور ناجوانمردانه با حيثيت افراد بازي مي کند و شهامت اصلاح اشتباههايش را ندارد، پاسخي دريافت نکردم. چندي پيش در مصاحبه با برنامه 90 گفتم اين برنامه برخورد مناسبي با ابومسلم ندارد و هر هفته يک فيلم هندي درباره اين باشگاه درست مي کند و هرچه دروغ است، بيان مي کند. شايد اين موضوع باعث ناراحتي اين مجري شده است.

توهين جديد اعراب به ايرانيان در خاک ما؛ خليج «ع ر ب ي»!
* روشني:«خليج فارس» نامي زيبا و جاودانه در تاريخ تمدن بشري. نامي ايراني که بخشي جدايي ناپذير از هويت ملي و جغرافيايي ايرانيان را تشکيل مي دهد. حدود دو سال پيش بود که نشريه معتبر «نشنال جئوگرافي» ايالات متحده در اقدامي شيطنت آميز به جاي درج اين نام زيبا و کهن، از واژه ساختگي «خليج ع ر ب ي» استفاده کرد که اين اقدام با واکنش به موقع ايرانيان باعث خنثي شدن توطئه آن مؤسسه در شکراب کردن روابط بين اعراب و پارسيان شد.
اما گويا برخي از اعراب باورشان شده که «خليج هميشه فارس»، عربي است! چون بتازگي به شيطنتهاي تازه اي زده اند. به ياد داريد، سران عرب اداره کننده بازيهاي همبستگي کشورهاي اسلامي به خاطر درج واژه ايراني «خليج فارس» بر روي مدالهاي دومين دوره اين رقابتها و کوتاه نيامدن مسؤولان ايراني در پاک کردن آن، امتياز اين بازيها را از ما گرفتند؟
اما ديروز در تازه ترين شيطنت اعراب و در کنفرانس خبري ديدار تيمهاي مس کرمان الاهلي امارات، مترجم عرب سرمربي الاهلي در حضور خبرنگاران ايراني و بين المللي با وقاحت هرچه تمام چندين بار از واژه ساختگي «خليج ع ر ب ي» استفاده کرد! ماجرا از اين قرار بود که در حين برگزاري اين کنفرانس خبري، يکي از خبرنگاران ايراني از سرمربي تيم الاهلي از وضعيت اين تيم در ليگ فوتبال امارات پرسيد که مترجم عرب وي در ترجمه اين سؤال، بارها از واژه مجعول «خليج ع ر ب ي» استفاده کرد.جالب اينکه خبرنگار ايسنا، نيز در پايان کنفرانس و در اعتراض به اين موضوع از اين مترجم نسبت به چنين اقدامي آن هم در خاک ايران توضيح خواست که تنها با پوزخند اين مترجم روبه رو شد و پاسخ قانع کننده اي دريافت نکرد...
جسارت اعراب در مخدوش کردن وجهه «خليج فارس» روز به روز بيشتر مي شود و اينکه آنان در خاک ما دست به چنين اقدامي مي زنند، توجه بيشتر مسؤولان ورزشي و سياسيون ما را طلب مي کند.
* پيگيري قانوني از سوي فدراسيون
در همين حال مهدي تاج نايب رييس فدراسيون فوتبال با محکوميت استفاده از نام ساختگي «خليج ع رب ي» در نشست خبري تيم مس کرمان و الاهلي امارات گفت: استفاده از اين تعابير به جز کم عقلي نشانه ديگري ندارد. خليج ما، «خليج هميشه فارس» است و مطالعات و مناسبات تاريخي نيز بر اين مهم تاکيد دارد. اين اقدام تاسف بار قطعا پيگرد قانوني ما را به دنبال دارد؛ وقتي نام خليج فارس از سوي يک آدم مجعول الهويه، بيان مي شود خليج ع رب ي از آن بيرون مي آيد از اين آدمها هم نبايد انتظار بيشتري داشت. خليج ما هميشه فارس است و با اين تعابير غلط و بي هويت ع رب ي نمي شود. مطمئنا فدراسيون به اين کار واکنش نشان داده و مهم اين است که ما بتوانيم به خوبي در مقابل آن موضع بگيريم. بايد مسائل را بررسي کنيم و بهترين واکنش را نشان دهيم.

شکايت مولايي از ابومسلم
مولايي مربي بدنساز پرسپوليس که قبلا در صباي قم و ابومسلم حضور داشته هنوز از اين دو باشگاه مبالغي طلبکار است که در پي دريافت آنها است. به گزارش فوتبال ايران، مولايي بابت حضور در ابومسلم 15 ميليون و بابت حضور در صباي قم هم 15 ميليون تومان از دو باشگاه قبلي اش طلبکار است. چنانچه اين مبالغ با وجود پيگيري هاي مربي بدنساز پرسپوليس به وي پرداخت نشود مولايي به زودي از دو باشگاه صبا و ابومسلم شکايت خواهد کرد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-25-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

مرفاوي: بايد در آينده بهتر بازي کنيم
سرمربي استقلال با ابراز خرسندي از برتري تيمش مقابل الاهلي عربستان گفت: براي راهيابي به مرحله دوم مسابقات ليگ قهرمانان آسيا بايد بهترين عملکرد خود را به نمايش بگذاريم.
صمد مرفاوي پس از برتري 2 بر يک تيمش مقابل الاهلي عربستان افزود: براي مدت زمان زيادي تيم الاهلي را زير نظر داشتيم و پيروزي مقابل اين تيم حاصل همين موضوع است.
«سرجيو فارياس»، سرمربي برزيلي تيم الاهلي عربستان نيز گفت: از هواداران تيم الاهلي به خاطر اين شکست عذرخواهي مي کنم. آنها در طول بازي حمايتي همه جانبه از تيم ما داشتند اما نتوانستيم با وجود اين حمايت برنده شويم.
وي بداقبالي را عامل شکست تيمش در ديدار برابر استقلال عنوان کرد و افزود: در اين بازي بارها صاحب موقعيت گلزني شديم که از آنها بهره لازم را نبرديم. در فوتبال هم اين اصل است که وقتي گل نمي زنيد، بازي را خواهيد باخت.

روز خوب نمايندگان ايران و کره جنوبي
روز نخست از مرحله گروهي مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا از روز سه شنبه با برگزاري هشت ديدار در گروه هاي مختلف آغاز شد که طي آن تيمهاي استقلال و ذوب آهن ايران، سئونگنام ايلهواچونما و جئونبوک موتورز کره جنوبي، بنيادکار ازبکستان، الغرافه قطر، بيجينگ گوان چين و کاشيما آنتلرز ژاپن مقابل حريفان خود به برتري رسيدند.

تابلوي نتايج:
گروه A
* الجزيره امارات يک- الغرافه قطر 2
* الاهلي عربستان يک- استقلال ايران 2
گروه B
* بنيادکار ازبکستان 3 - الاتحاد عربستان صفر
* ذوب آهن اصفهان يک- الوحده امارات صفر
گروه E
* سئونگنام ايلهواچونما کره جنوبي 2 - کاوازاکي فرونتال ژاپن صفر
* بيجينگ گوان چين يک- ملبورن ويکتوري استراليا صفر
گروه F
* کاشيما آنتلرز ژاپن يک- چانگچون ياتاي چين صفر
* پرسيپورا جاياپورا اندونزي يک- جئونبوک موتورز کره جنوبي 4

افزايش 500 هزار دلاري جايزه ليگ قهرمانان
فصل جديد ليگ قهرمانان آسيا از سه شنبه با انجام چند بازي در غرب و شرق آسيا آغاز شد.
بنا به تصميم مسؤولان Afc جوايز قهرماني و تيمهاي اول تا سوم اين مسابقات افزايش قابل توجهي يافته و جوايز نقدي جديد ديروز توسط نمايندگان Afc اعلام شد. قبل از بازي ذوب آهن اصفهان و الوحده امارات نماينده Afc و ناظر اين بازي جوايز جديد قهرمانان ليگ قهرمانان را اعلام کردند. Afc قصد دارد به قهرمان فصل 2010 ليگ قهرمانان يک ميليون و 500 هزار دلار جايزه نقدي بدهد. جوايز تيم نايب قهرمان و تيم سوم هم 750 هزار دلار تعيين شده است. گفتني است، در فصل هاي گذشته جايزه قهرمان ليگ قهرمانان يک ميليون دلار بود.

دايي: فعلا از همه بازيکنان راضي هستم
سرمربي پرسپوليس گفت: تلفات مهم نيست؛ براي قهرماني در جام حذفي حتي برابر آلومينيوم هرمزگان هم از تمام ظرفيت پرسپوليس استفاده مي کنيم.
علي دايي درباره آخرين وضعيت آمادگي پرسپوليس در آستانه بازي حذفي مقابل تيم آلومينيوم هرمزگان، اظهار کرد: شرايط تيم ما خوب است؛ چند بازيکن مصدوم هستند که آسيب ديدگي شان جدي نيست و ان شاا... به زودي آماده مي شوند. البته هنوز براي ترکيب بازي با آلومينيوم تصميمي نگرفته ايم و چند روز باقي مانده با بررسي شرايط بازيکنان اين کار را خواهيم کرد.
وي در ارزيابي اش از بازي با تيم آلومينيوم، تصريح کرد: بازي سختي است؛ تيمهاي ليگهاي پايين تر با تمام قوا و انرژي مضاعف مي خواهند در مسابقات جام حذفي بدرخشند که آلومينيوم هم از آن دست تيم هاست. روبرو شدن با تيم بزرگ پرسپوليس هم مي تواند انگيزه بازيکنان اين تيمها را افزايش دهد اما، با توجه به آنکه بازي در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود و مي توانيم از حضور و حمايت تماشاگران پرشورمان استفاده کنيم، شرايطمان نسبت به حريف بهتر است.
دايي در پاسخ به اين سؤال که چنين تيم هايي فوتبالي انتحاري را بازي خواهند کرد و ممکن است مصدوماني را براي پرسپوليس به جاي بگذارد، حال با توجه به اهميت بازيهاي ليگ، از بازيکنان اصلي تيم براي ديدار جمعه استفاده خواهيد کرد، به ايسنا گفت: تلفات در راه رسيدن به هدف بزرگ پرسپوليس يعني قهرماني در جام حذفي مهم نيست؛ ما حتي برابر تيم آلومينيوم هم از تمام ظرفيتهاي پرسپوليس استفاده خواهيم کرد و معتقديم تا رسيدن به اين مهم بايد قدم هايمان را محکم برداشته و بدون دست کم گرفتن هيچ حريفي، تمام بازيها را با اقتدار ببريم.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 02-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سعيدلو: برکناري قطبي شايعه است
رئيس سازمان تربيت بدني گفت: تمام فدراسيون هاي ورزشي بودجه کامل سال 88 را دريافت کرده اند و هر کس که مي گويد مشکل مالي داريم تنبلي مي کند. سعيدلو افزود: فدراسيون هايي که مشکل مالي دارند نبايد در رسانه ها مشکل خود را انعکاس دهند. هرکس که عنوان مي کند بودجه خود را کامل دريافت نکرده مي توانيم اسناد و مدارک گرفتن بودجه کاملش را به او نشان دهيم. وي گفت: از اساس مخالف حضور دو شغله ها هستم. معتقدم افرادي بايد در ورزش فعاليت کنند که تمام وقت فرصت حضور در حوزه هاي کاري خود را داشته باشند. بازنشسته ها هم بايد مصوبه دولت را داشته باشند. رئيس سازمان تربيت بدني همچنين در خصوص شايعه برکناري قطبي به فارس گفت: من اين خبر را تکذيب مي کنم و آن را شايعه مي دانم.

توافق اوليه مجيدي با يک تيم عربستاني
فرهاد مجيدي در اين فصل يکي از بهترين و موثرترين بازيکنان استقلال بوده است و زدن 9 گل در ليگ برتر و دو گل در بازي اول ليگ قهرمانان آسيا نشان از آمادگي بالاي کاپيتان آبي ها دارد. مجيدي در ديدار با الاهلي عربستان ستاره بازي بود و با زدن دو گل و خلق موقعيت روي دروازه تيم عربستاني خود را مهاجمي زهردار نشان داد. پس از پايان اين بازي، مجيدي مورد توجه رسانه هاي سعودي قرار گرفت و در مصاحبه با شبکه سعودي اسپورت اين برد را با ارزش خواند که مي تواند سرنوشت گروه را رقم بزند.
اما مجيدي فقط مورد توجه رسانه هاي عربستان نبود. کاپيتان استقلال مورد توجه چند تيم سعودي هم قرار گرفته است و يکي از اين باشگاه ها مذاکرات بسيار جدي با کاپيتان استقلال انجام داده است. مذاکرات اوليه در عربستان انجام شد و قرار است براي مذاکرات نهايي و در صورت توافق براي امضاي قرارداد، مدير اين باشگاه هفته آينده به تهران سفر کند. در صورت توافق در مذاکرات هفته آينده، مجيدي فصل بعد ديگر پيراهن استقلال را بر تن نخواهد کرد و بار ديگر به يکي از تيم هاي عربي مي پيوندد.

مجيدي رکورد پيوس را شکست
فرهاد مجيدي با 13 گل زده به عنوان برترين گلزن تاريخ ليگ آسيا در جمع بازيکنان ايراني شناخته شد و رکورد فرشاد پيوس را شکست. پيش از اين فرشاد پيوس، آقاي گل سابق فوتبال ايران رکورددار بيشترين گل زده در مسابقات باشگاه هاي آسيا بود. محمود کريمي هم براي سپاهان 11 گل به ثمر رسانده است.
برترين گلزنان ايراني در مسابقات باشگاه هاي آسيا:
1 - فرهاد مجيدي ( 13 گل- استقلال و العين)
2 - فرشاد پيوس ( 11 گل- پرسپوليس)
3 - محمود کريمي ( 11 گل- سپاهان)
4 - محمد احمدزاده ( 10 گل- ملوان)
5 - سيد مهدي سيد صالحي ( 9 گل- سپاهان)
6 - عبدالصمد مرفاوي ( 8 گل- استقلال)
7 - علي کريمي ( 8 گل - پرسپوليس و الاهلي)

صاحب پناه: از شکايت به فيفا منصرف شديم
مديرعامل باشگاه پيکان قزوين با بيان اينکه به خاطر مسايل فوتبال ايران از شکايت به فيفا منصرف شده است گفت: اميدوارم قوانين به نحوي باشد که در حق کسي اجحاف نشود.
کامران صاحب پناه در گفتگو با مهر در خصوص آخرين وضعيت پرونده شکايت اين تيم به فيفا در خصوص ابهامات به وجود آمده بين انتقال مارسلو به پيکان و مهدوي کيا به استيل آذين گفت: در آن برهه زمان احساس ما اين بود که قوانين باعث شده به تيم ما اجحاف شود و به همين دليل تصميم گرفتيم در اين خصوص از مسوولين فيفا استعلام کنيم اما در نهايت به اين نتيجه رسيديم اين کار قشنگي نيست و در مجموع مصالح فوتبال ايران مهمتر از يک باشگاه است.
صاحب پناه با بيان اينکه قطعاً اين تيم را براي فصل آينده کاملاً تقويت مي کند، افزود: هنوز براي آسيايي شدن تيم نااميد نيستيم اما با توجه به شرايط جدول براي رسيدن به اين مهم بايد خيلي خوش بين باشيم. براي قرار گرفتن در جمع سه تيم بالاي جدول کار سختي پيش رو داريم. اين مساله ممکن است غيرممکن باشد اما رسيدن به آن محال نيست و بستگي به اتفاقات مسابقات و نتايج تيم هاي بالاتر از ما دارد.

ترکيب هيأت مديره پرسپوليس؛ يک خانم ، 4 آقا
نشست حبيب کاشاني و علي سعيدلو چهارشنبه شب در دفتر رئيس سازمان تربيت بدني برگزار شد و طرفين براي انتخاب پنج نفر از اعضاي هيأت مديره اين باشگاه به جمع بندي نهايي رسيدند.
با توجه به اينکه طي پنج ماه حضور حبيب کاشاني در راس مديريت باشگاه پرسپوليس، تنها مبلغ 600 ميليون تومان از سوي سازمان در اختيار باشگاه قرار گرفته است، در اين جلسه مقرر شد، طي چند روز آينده کمک جديدي از سوي سازمان تربيت بدني در اختيار باشگاه پرسپوليس قرار گيرد.
در اين جلسه همچنين، راهکارهاي لازم براي خصوصي سازي باشگاه پرسپوليس مورد بررسي قرار گرفت و مقرر شد پس از پايان حسابرسي مالي، با تشکيل مجمع باشگاه چگونگي خصوصي سازي به تصويب برسد.
نهايي شدن پنج نفر از اعضاي هيأت مديره باشگاه پرسپوليس، از ديگر مصوبات اين جلسه بود و حبيب کاشاني موظف شد پس از مذاکره نهايي با اين پنج نفر، در صورت پذيرش ايشان نسبت به معرفي آنها در اوايل سال آينده اقدام کند.
از نکات جالب توجه در اين خصوص، حضور يک خانم در جمع اعضاي هيأت مديره آتي باشگاه پرسپوليس است که از عزم مديران باشگاه، براي توجه ويژه به رشته هاي ورزشي بانوان باشگاه پرسپوليس و فعال کردن اين رشته ها در سال آينده حکايت دارد.
حضور يک نماينده مجلس، يکي از اساتيد دانشگاه، يک چهره ورزشي و يک چهره اقتصادي نيز در جمع هيات مديره باشگاه پرسپوليس قطعي شده است.

معاون حقوقي پرسپوليس: طلب «کارواليو» را مي پردازيم
مربي پرتغالي سابق پرسپوليس در نامه اي به اين باشگاه خواهان طلبش از اين باشگاه در زمان مديريت عباس انصاري فرد شده است.شکري، معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس در اين مورد گفت: «حساب قبلي و طلب اين مربي با باشگاه پرسپوليس تسويه نشده است به همين دليل پس از دريافت نامه بابت طلب 63 هزار دلاري اش، درصدديم پس از تزريق بودجه از سوي سازمان تربيت بدني به زودي طلب کارواليو را پرداخت کنيم.»

سيصد ميليون تومان در حساب پرسپوليس
باشگاه پرسپوليس که براي برد در داربي 68 تنها پاداش 400 هزار توماني را به بازيکنان اين تيم پرداخت کرده بود اين بار و در ازاي برد مقاومت سپاسي پاداش قابل توجهي را به بازيکنان پرسپوليس پرداخت کرد. به صلاحديد مسؤولان باشگاه پرسپوليس روز پنجشنبه مبلغ 600 هزار تومان به بازيکنان اين تيم بابت برد مقابل مقاومت سپاسي پرداخت شد.در ضمن باشگاه پرسپوليس درصدد است بخش ديگري از مطالبات بازيکنان اين تيم را به آنها بپردازد.سازمان تربيت بدني 300 ميليون تومان ديگر را در هفته جاري به حساب باشگاه پرسپوليس واريز خواهد کرد. بر همين اساس و با تزريق اين پول به بازيکنان پرسپوليس، 5 درصد پاياني قسط دوم آنها پرداخت خواهد شد. فروردين يا ارديبهشت سال آينده هم قسط سوم و پاياني بازيکنان به حساب آنها واريز خواهد شد.

تلاش ابومسلم براي فرار از کسر امتياز
قائم مقام باشگاه ابومسلم خراسان در خصوص تهديد کميته انضباطي فدراسيون فوتبال مبني بر کسر 3 امتياز از اين تيم در صورت پرداخت نشدن مطالبات طلبکارانش گفت: به شکايت شاکيان رسيدگي مي کنيم.محمدرضا عباسي در گفت وگو با ايسنا، تصريح کرد: تيم ابومسلم از ابتداي فصل با مشکلات زيادي مواجه بوده و بدهي هاي زيادي داريم. مطالبات تعدادي از شاکيان را پرداخت کرده ايم ولي در حال حاضر ميثم بائو و شهاب گردان از تيم شکايت کرده اند که اين موضوع تا چند روز آينده بررسي مي شود تا مشکلي براي تيم به وجود نيايد.

حريفان نوروزي سرخپوشان در دوبي
پرسپوليس با توجه به تعطيلي رقابت هاي ليگ برتر اردوي آماده سازي اش را در دوبي برگزار مي کند. مسؤولان باشگاه پرسپوليس که پس از منتفي شدن برگزاري ديدار دوستانه با الوصل تصميم گرفته بودند اردوي آماده سازي و تعطيلات نوروزي را در کيش برگزار کنند پس از مواجه شدن با پيشنهاد يک شرکت تجاري از برگزاري اردو در کيش منصرف شده و به مدت يک هفته در دوبي اردو خواهند زد. پرسپوليس قرار است در اين اردو يک بازي دوستانه با تيم المريخ سودان برگزار کند و به احتمال فراوان يک ديدار تدارکاتي نيز با يکي از تيم هاي اماراتي خواهد داشت.

نکونام: مقابل تيمهاي انتهاي جدول مشکل داريم
جواد نکونام ستاره ايراني اوساسونا مصاحبه اي با سايت رسمي اين باشگاه انجام داده است. نکو هنوز هم اعتقاد دارد که قرمزهاي دي ناوارا مي توانند امسال سهميه جام يوفا را بدست بياورند.
او از اهميت دو بازي بعدي براي اوساسونا حرف مي زند: اوساسونا مقابل تيم هاي بزرگ بهتر بازي مي کند و در بازي با تيم هاي انتهاي جدول به مشکل مي خوريم.اين مشکل بزرگي براي ماست چون همه بازي ها سه امتياز دارند و مهم نيست اين سه امتياز از بازي با بارسلونا به دست بيايد يا در رويارويي با وايادوليد. ما بايد در دو بازي آينده با برد بازي ها را به پايان برسانيم، ابتدا خيخون را در خانه خواهيم برد و بعد از آن بايد ختافه را هم بيرون از خانه ببريم. اين کار شدني است و دو برد در دو بازي آينده شرايط ما را درجدول کاملا تغيير مي دهد.
ما به جام اروپايي از هميشه نزديک تر هستيم و نبايد اين فرصت بزرگ را از دست بدهيم. بايد تلاشمان را بيشتر کنيم تا اين جام را بدست بياوريم . فاصله زيادي بين ما و تيم هاي بالايي نيست و مي توانيم در جدول بالاتر هم برويم.

ورزش روي آنتن
شبکه سوم سيما درنظر دارد مسابقات زير را به صورت مستقيم پخش نمايد:
امروز
چلسي - منچسترسيتي ساعت 16/15
تنه ريف - رئال مادريد ساعت 22/30

فردا
بارسلونا - مالاگا 30 دقيقه بامداد
يوونتوس - پالرمو ساعت 23/15

سه شنبه 88/12/11
ايرلند - برزيل ساعت 23/15

چهارشنبه 88/12/12
آلمان - آرژانتين ساعت 23/15
فرانسه و اسپانيا (پخش با تاخير)

تايلندي ها دوشنبه در تهران
تيم ملي تايلند بعد از اردوي 5 روزه در قطر براي بازي با ايران روز دوشنبه دهم اسفند وارد تهران مي شود.
آنها اردوي قطر را از روز پنجشنبه آغاز کرده اند و براي کسب پيروزي به تهران مي آيند تا با نيم نگاهي به بازي اردن و سنگاپور در امان بتوانند شانس صعود به جام ملت ها ي 2011 را به دست آورند. برايان رابسون، هافبک سابق تيم ملي انگليس و منچستر يونايتد که هدايت تيم ملي تايلند را در دست دارد قبلاً گفته بود: وظيفه من بردن تايلند به جام ملت هاي 2011 آسيا است و تنها در لحظه رفتن به آن مسابقات است که خوشحالي خواهم کرد. تايلند به دليل همين حساسيت بازي ، تقاضاي بازي همزمان کرده بود که پس از موافقت کنفدراسيون فوتبال آسيا زمان بازي تغيير کرد.
ايران در گروه 5 با 10 امتياز صعود کرده و تايلند با 6 امتياز در جاي دوم است. سنگاپور هم 6 امتياز دارد اما به دليل نتيجه بدتر در بازي رو در رو در رتبه سوم است. اردن هم با 5 امتياز در جاي چهارم قرار دارد. ديدار ايران و تايلند ساعت 19:30 چهارشنبه برگزار مي شود.

گزارش تمرين آبي پوشان
دو دروازه بان تيم فوتبال استقلال در تمرين روز جمعه اين تيم برخورد گرم و صميمي با يکديگر داشتند.
تيم فوتبال استقلال که خود را براي برگزاري ديدار مرحله يک هشتم نهايي رقابتهاي جام حذفي برابر استيل آذين آماده مي کند، بعدازظهر ديروز تمرين خود را در ورزشگاه شهيد دستگردي پيگيري کرد.
در اين تمرين که با حضور کليه بازيکنان برگزار شد، مجيد نامجو مطلق به دليل درگذشت يکي از بستگانش غايب بود. اميرحسين صادقي و سياوش اکبرپور نيز اختصاصي دور زمين دويدند. ضمن اينکه آرش برهاني که به دليل مصدوميت به عربستان نرفته بود امروزشنبه تست آمادگي جسماني خواهد داد تا در صورت بهبودي کامل مصدوميت ، در ديدار برابر استيل آذين به ميدان برود.
مرتضي محصص مشاور فني باشگاه استقلال نيز با حضور در ورزشگاه شهيد دستگردي تمرينات اين تيم را تماشا و نکات لازم را به صمد مرفاوي انتقال داد.ديدار تيم هاي فوتبال استقلال و استيل آذين در مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي ساعت 15:30 دقيقه روز يکشنبه 9 اسفندماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار خواهد شد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-01-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

چهار بازيکن پرسپوليس مدنظر قطبي
سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان در تماس تلفني با سرپرست باشگاه پرسپوليس، در خصوص فهرست بازيکنان دعوت شده به اردوي اين تيم، توضيحاتي را ارائه کرد. افشين قطبي در تماس تلفني با حبيب کاشاني اعلام کرد از تيم پرسپوليس چهار بازيکن را مدنظر داشته که به خاطر احتمال مصدوميت دو تن از آنها از دعوت اين بازيکنان صرف نظر کرده است. همچنين کريم باقري نيز از ديگر گزينه هاي مورد نظر قطبي بوده که کاپيتان پرسپوليس از حضور در تيم ملي عذر خواسته است.

گزارش تمرين صبح تيم ملي
دومين جلسه تمريني تيم ملي فوتبال ايران در آستانه بازي چهارشنبه مقابل تايلند صبح يکشنبه در زمين اصلي کمپ تيم هاي ملي برگزار شد. در حالي که تنها 9 بازيکن روز گذشته در اولين جلسه تمريني تيم ملي حضور داشتند، مهدي رحمتي، سيدجلال حسيني، احسان حاج صفي و هادي عقيلي از تيم سپاهان، ميلاد مي داوودي، ايمان مبعلي و پژمان نوري بازيکناني بودند که به اردو اضافه شدند و در تمرينات شرکت داشتند. به دستور افشين قطبي سرمربي تيم ملي، عقيلي، حسيني، حاج صفي و نوري تمرين سبکي را در برنامه داشتند. آنها به دور زمين دويدند و پس از انجام حرکات کششي زير نظر پيت بيوتر، مربي تيم ملي به تمرين سپک تاکرا پرداختند.
ساير بازيکنان نيز ابتدا با دويدن به دور زمين، نرمش هاي سبک و حرکتهاي کششي در محوطه کوچک در قالب دو گروه به تمرين حفظ توپ پرداختند. آنها پس از پاس کاري هاي در حال حرکت در يک سوم زمين بزرگ به بازي فوتبال با برنامه پاس کاري هاي متعدد و پرسينگ پرداختند.

پاداش 1000 دلاري استقلالي ها
به دنبال پيروزي آبي پوشان در نخستين ديدار ليگ قهرمانان آسيا پاداش کليه عوامل اجرايي، فني، پزشکي، اداري و بازيکنان استقلال ديروز صبح به صورت نقدي پرداخت شد که سهم هر يک از بازيکنان بيش از 1000 دلار بود.

مرادي ديدار عمان - کويت را قضاوت مي کند
از سوي کنفدراسيون فوتبال آسيا مسعود مرادي به عنوان داور ديدار حساس و تعيين کننده گروه دوم مسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا بين تيمهاي ملي فوتبال عمان و کويت انتخاب شد. مسعود مرادي را در قضاوت اين مسابقه رسول فروغي و محمد رضا ابوالفضلي همراهي خواهند کرد، ضمن اينکه سعيد بخشي زاده داور چهارم اين مسابقه خواهد بود.

مجيدي چهارمين گلزن تاريخ استقلال
فرهاد مجيدي بعد از اينکه به عنوان بهترين گلزن آسيا دست پيدا کرد، توانست لقب چهارمين گلزن تاريخ فوتبال استقلال را از آن خود کند.
گلي که فرهاد مجيدي در هفته بيست و هفتم وارد دروازه عباس محمدي و مس کرد، تعداد گلهاي او را براي استقلال در تاريخ ليگ برتر به عدد 19 رساند و باعث شد او در کنار علي سامره چهارمين گلزن برتر اين باشگاه در ليگ برتر باشد. البته مجيدي براي رسيدن به رتبه هاي بالاتر کار فوق العاده سختي دارد که محال است در اين فصل بتواند به آن برسد. سومين گلزن برتر استقلال سياوش اکبرپور است که توانسته در ليگ برتر 36 گل بزند و اين يعني مجيدي بايد تقريبا به اندازه همين تعداد گلي که زده دوباره گلزني کند. گلزن اول استقلال در تاريخ ليگ برتر رضا عنايتي است با 55 گل و نفر دوم هم آرش برهاني است با 39 گل زده.

کفاشيان خبر داد: پرداخت پاداش «پيروزي» در شهرآورد
رئيس فدراسيون فوتبال در تماس با سرپرست باشگاه پرسپوليس بر پرداخت پاداش ويژه شهرآورد تهران به تيم فوتبال اين باشگاه تأکيد کرد.علي کفاشيان در تماسي با حبيب کاشاني اعلام کرد، همچنان بر پرداخت پاداش ويژه به تيم برنده شهرآورد تأکيد دارد و بزودي اقدام به پرداخت آن به تيم فوتبال پرسپوليس خواهد کرد.کفاشيان در اين تماس تلفني پيشنهاد جلسه مشورتي با حضور افشين قطبي و حبيب کاشاني در فدراسيون فوتبال را براي بحث و تبادل نظر مسائل مربوط به تعامل باشگاهها و تيم ملي را داد، که با استقبال کاشاني روبه رو شد.کاشاني نيز در اين تماس گفت: باشگاه پرسپوليس قصد داشت در زمان پرداخت پاداش شهرآورد، از طرف جامعه ورزش و فوتبال ايران به زلزله زدگان هائيتي اهدا کند.

بيگدلي و باز هم لگد به بطري آب
مهاجم نيمکت نشين مس کرمان همانند بازي گذشته در جام حذفي فرصتي پيدا کرد که در ترکيب اصلي قرار بگيرد و البته همانند بازي قبل در اواخر بازي تعويض شد و باز هم با لگد زدن به بطري آب اعتراضش را به تعويض نشان داد.
در بازي گذشته مس که بيگدلي با همين روش به تعويضش اعتراض کرد و مصاحبه اي هم عليه لوکا انجام داد پيش بيني مي شد که سرمربي بداخلاق کرماني ها جريمه اي سخت براي او در نظر بگيرد، اما در کمال تعجب چنين اتفاقي نيفتاد تا اين مهاجم در اين بازي هم کار گذشته اش را تکرار کند. اين بار ضربه او به بطري آب به حدي محکم بود که بطري وارد جايگاه تماشاگران شد و با آنها برخورد کرد!
رو ح ا... بيگدلي، که از ابتداي اين فصل بارها با درخواست رضايتنامه قصد جدايي از مس را داشته بدش نمي آيد به بهانه اي تا پايان فصل از حضور در کرمان سرباز بزند و اين سال بد را به پايان برساند، اما به نظر مي رسد لوکا به هيچ عنوان چنين فرصتي را در اختيار او نخواهد گذاشت. بايد ديد اين بار حرکت زشت او با چه برخوردي از سوي سرمربي مواجه ميشود.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

رابسون: بايد ايران را شکست دهيم
برايان رابسون درحالي قطر را به سوي تهران ترک کرد که گفت، تيمش بايد تيم ملي ايران را در آزادي شکست دهد.
تايلنديها که در اردوي پنج روزه دوحه بسر مي بردند، دو روز قبل از ديدار با ايران وارد تهران شدند.
رابسون سرمربي تايلند دراين باره گفت: ما بايد ايران را شکست دهيم. توجهي به بازي اردن - سنگاپور در امان نداريم و از همه بازيکنان خواسته ام فقط روي بازي با ايران تمرکز کنند.
تايلنديها از دعوت بازيکنان اروپايي ايران و نفرات کليدي ديگري مانند علي کريمي به اردوي تيم ملي آن هم براي ديداري که حساسيتي براي ميزبان ندارد تعجب زده شده اند.
بنابه نوشته روزنامه هاي تايلندي، رابسون تيمش را با چينش 1 - 5 - 4 به زمين مي فرستد و روي ضد حمله ها حساب خاصي باز کرده است.

داور ديدار ايران - تايلند مشخص شد
کميته داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا «عبدا... محمد بليده» از قطر را به عنوان داور ديدار تيمهاي ملي فوتبال ايران و تايلند انتخاب کرد.
اين داور قطري را در امر قضاوت دو هموطنش به نامهاي «حسن الذوادي» و «رمضان الرمضاني» همراهي مي کنند.
داور چهارم اين بازي نيز «خميس المري» از قطر است.

شمسايي: قهرماني باشگاههاي آسيا را به کارنامه ام اضافه مي کنم
کاپيتان تيم فوتسال فولاد ماهان اصفهان گفت: مي خواهم قهرماني باشگاههاي آسيا را به کارنامه ورزشي ام اضافه کنم.
وحيد شمسايي عنوان کرد: با توجه به اينکه اين اولين دوره برگزاري جام باشگاههاي آسياست، من نيز عنوان قهرماني اين رقابتها را در کارنامه ورزشي ام ندارم. بي گمان منافع تيمي و کسب عنوان قهرماني مسابقات برايم مهم تر از آقاي گلي است.
وي در مورد شانس قهرماني فولاد ماهان در جام باشگاههاي آسيا خاطرنشان کرد: پيش بيني دشوار است. هر تيم مي تواند 3 بازيکن خارجي در اختيار داشته باشد و اين طور که ما شنيده ايم اغلب آنها از اين امتياز استفاده کرده و بازيکنان برزيلي، اسپانيايي، بلژيکي و حتي ايراني به خدمت گرفته اند. گرچه تيمها تقويت شده اند، با وجود اين مصمم هستيم جام قهرماني اولين دوره مسابقات باشگاهي آسيا را در اصفهان نگه داريم.

کريمي: مي خواهم لطف مردم را جبران کنم
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: حالا که به تيم ملي برگشته ام تلاش مي کنم به همراه ساير دوستان در جام ملتهاي آسيا براي ايران افتخارآفرين باشيم.
علي کريمي با بيان اينکه مردم حتي در زمان خداحافطي اش در تيم ملي لطف زيادي به او داشتند، گفت: اميدوارم بتوانم لطف مردم را جبران کنم. آنها زماني که من از تيم ملي خداحافظي کردم بسيار به من محبت داشتند من هرچه دارم از اين مردم، دعاي خير آنها و تشويقهايشان است.

ايران - تايلند رايگان است
اسپانسر تيم ملي براي رفاه حال تماشاچيان ديدار تيم ملي کشورمان مقابل تايلند هزينه بليت ورزشگاه آزادي در اين ديدار را پرداخت کرده است و تماشاچيان مي توانند بدون پرداخت هزينه، اين ديدار را تماشا کنند.
ديدار ايران و تايلند در چارچوب مرحله مقدماتي جام ملتهاي 2011 آسيا ساعت 19/30 امروز برگزار مي شود.

پورغلامي: به ابومسلم به چشم يک تيم ته جدولي نگاه نمي کنيم
سرمربي ملوان گفت: به ابومسلم به چشم يک تيم انتهاي جدول نگاه نمي کنيم.فرهاد پورغلامي در مورد ديدار برابر ابومسلم گفت: پس از حذف از جام حذفي تمام تمرکزمان را روي ليگ برتر گذاشته ايم. در دو ديدار آينده دو مسابقه سخت را پيش رو داريم. اول بايد با ابومسلم بازي کنيم و هفته بعد بايد به مصاف پرسپوليس برويم.

احضار دوباره حنطه به کميته انضباطي
با توجه به حضور نيافتن علي حنطه سرمربي تيم پيام در جلسه مورخ 88/12/1 در کميته انضباطي به منظور رسيدگي به مشکلات مطرح شده تيم شهرداري تبريز مبني بر نشر اکاذيب توسط وي، کميته انضباطي بار ديگر هفدهم اسفندماه نشستي را تشکيل مي دهد تا به آن رسيدگي شود.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-06-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

حيدري به خاطر کارت زرد پاداش گرفت!
سپهر حيدري مدافع تيم فوتبال پرسپوليس که به دليل دريافت کارت زرد در آخرين بازي اين تيم، 3 اخطاره و از ترکيب 18 نفره ديدار برابر فولاد خارج شده بود به دليل بازي شجاعانه و درگيرانه خود در بازي هاي گذشته که منجر به دريافت کارت از سوي داوري شده بود، پاداش ويژه باشگاه را دريافت کرد.
حبيب کاشاني در توضيح اين رويه باشگاه پرسپوليس گفت: قدرداني از سپهر حيدري يعني تشکر از بازيکناني که با تمام وجود خود را فداي تيم مي کنند، خوشبختانه بازيکناني که ما امسال در پرسپوليس داريم، همگي نشان دادند وجودشان را براي تيم مي گذارند. همانگونه که عليرضا محمد نيز پيش از اين، بازي مقابل استقلال را به خاطر بازي درگيرانه از دست داد.پاداش حيدري، 500 هزار تومان بود.

آذري: در شأن سعيدلو نيست که براي پرسپوليس مدير انتخاب کند
علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني هفته گذشته با سعيد آذري مديرعامل سابق ذوب آهن تماس تلفني داشت و همين موضوع به شايعات و احتمالات اخير در مورد مديرعاملي آذري در پرسپوليس قوت بيشتري بخشيد.
آذري اما هرگونه مذاکره با سعيدلو در خصوص پذيرفتن مديرعاملي پرسپوليس را تکذيب کرده و به فوتبال ايران مي گويد: «هيچ صحبتي در مورد پرسپوليس صورت نگرفت و آقاي سعيدلو بيشتر در مورد پيشرفت هاي باشگاه ذوب آهن با من حرف زد. در ضمن بايد بگويم که در شأن مدير سازمان نيست که براي پرسپوليس مديرعامل انتخاب کند چون انتخاب اعضاي هيات مديره در اولويت قرار دارد. هنوز اعضاي هيات مديره پرسپوليس انتخاب نشده اند و ابتدا بايد اين کار صورت بگيرد تا اعضاي جديد مديرعامل را نيز انتخاب کنند.»

ازدواج طالب لو
وحيد طالب لو دروازه بان استقلال در سالروز ميلاد با سعادت نبي اکرم(ص) به سنت پيامبر اسلام پاي سفره عقد نشست و به جرگه متاهلين پيوست.

پيرواني: مدير فني اميدها نمي شوم
سرمربي تيم ملي فوتبال اميد در خصوص قوت گرفتن شايعه جدايي اش از اين تيم تاکيد کرد: تاکنون تصميمي براي کناره گيري از تيم اميد نداشته ام اما همه چيز پس از مذاکره با مسؤولان فدراسيون فوتبال مشخص خواهد شد.
غلامحسين پيرواني در گفتگو با مهر با تاکيد بر اينکه تا اين لحظه تصميمي براي جدايي از تيم اميد نگرفته است و همچنان در خدمت اين تيم خواهد بود، تصريح کرد: قرارداد من با فدراسيون فوتبال پايان اسفندماه به اتمام مي رسد و قصد دارم همکاري ام را با فدراسيون فوتبال همچنان ادامه دهم.
وي با بيان اينکه در صورتيکه فدراسيون فوتبال مي خواهد تيم اميد در بازيهاي آسيايي موفق شود بايد شرايط ديدارهاي تدارکاتي بهتري را براي اين تيم فراهم کند، اظهار کرد: تيم اميد براي ساخته شدن نياز به حريفان تدارکاتي قوي و حضور در ميادين بين المللي دارد تا بار تجربي و فني بازيکنان فعلي تيم اميد افزايش يابد که تيم اميد تاکنون از اين نظر با کمبودهاي بسياري روبرو بوده است و مسؤولان فدراسيون از اين نظر بايد توجه بيشتري را به تيم اميد معطوف کنند.پيرواني در خصوص اضافه شدن مديرفني به کادر مربيان اين تيم اظهار داشت: هرگز اعتقادي به مدير فني نداشته ام و هرگز زير بار چنين مسؤوليتي در تيم اميد نخواهم رفت.

لهستان حريف تيم فوتبال اميد
تيم فوتبال اميد ايران که خود را براي حضور در بازيهاي آسيايي گوانگژو و مقدماتي المپيک 2012 لندن آماده مي کند، در ماه هاي شهريور و مهر سال آينده دو ديدار تدارکاتي را مقابل تيم فوتبال اميد لهستان برگزار خواهد کرد.

کريمي: تا دايي باشد، برنمي گردم
کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران گفت: تا زماني که علي دايي سرمربي پرسپوليس است، به نفع هر دوي ما است که برنگردم.
علي کريمي پس از پيروزي يک بر صفر تيم ملي ايران مقابل تايلند، اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم. تايلند بسيار فشرده و با نفرات زياد در خط دفاعي کار مي کرد؛ امادر لحظات آخر موفق شديم با يک گل، پيروزي را از آن خود کنيم.
وي درباره شعار تماشاگران در دقايق پاياني و تشويق تايلند، عنوان کرد: شايد تماشاگران از اين نتيجه راضي نبودند؛ اما بايد تا آخرين لحظه صبر کنند و تنها تيم خود را تشويق کنند.

برايان رابسون: ايران بهتر از تايلند بود
سرمربي تيم ملي فوتبال تايلند گفت: ايران از نظر فني و فيزيکي بهتر از تايلند بود و ضعف گلزني باعث شکست ما مقابل آنها شد.
برايان رابسون سرمربي انگليسي تيم ملي فوتبال تايلند پس از شکست يک بر صفر برابر ايران اظهار کرد: از اينکه تيم تايلند مغلوب شد و نتوانست به جام ملت هاي آسيا صعود کند، بسيار ناراحتم. ما اگر کمي به عقب برگرديم مشکلاتي را براي صعود به اين مسابقه ها در تيم مي بينيم. بزرگ ترين مشکل تيم تايلند گلزني بود و هست. از وقتي سرمربي اين تيم شدم روي اين مساله کار کردم ضمن اينکه در خط دفاعي هم به انسجام بسيار خوبي رسيديم و خط دفاع مقتدري ساختم. ما بايد بيشتر کار کنيم تا در آينده تيم بهتري داشته باشيم.

کفاشيان: با روحيه خوبي به جام ملت هاي آسيا رفتيم
رييس فدراسيون فوتبال ايران گفت: خوشحالم که تيم ايران در آخرين بازي پيش از حضور در جام ملت هاي آسيا هم پيروز شد و با روحيه خوبي به اين مسابقه ها مي رود.علي کفاشيان اظهار کرد: ايران ابتکار عمل را از تيم تايلند گرفته بود و با يک بازي بهتر موفق به شکست اين تيم شد.
وي درباره سقوط چهار پله اي ايران در آخرين رده بندي فيفا خاطرنشان کرد: چيزي نمي توانم بگويم. فقط مي گويم تلاش مي کنيم از اين وضعيت خارج شده و به رده هاي بالاتر صعود کنيم.

شجاعي: انتظار نداشتم دقيقه 63 تعويض شوم
هافبک لژيونر تيم ملي فوتبال ايران گفت: انتظار نداشتم قطبي من را در بازي با تايلند تعويض کند.مسعود شجاعي اظهار کرد: گرچه حريف فوتبالي دفاعي را در دستور کارش داشت اما ما موقعيت هاي زيادي روي دروازه آنها خلق کرديم و در نهايت توانستيم بازي را ببريم. پيروزي در اين بازي براي ما مهم بود که خوشبختانه به دست آمد. البته معتقدم نتيجه حاصل شده نمي تواند مردم ايران راضي کند.

سعيدلو: گزينه هاي مديرعاملي پرسپوليس به زودي معرفي مي شوند
رئيس سازمان تربيت بدني گفت: قرار است کاشاني به زودي اسامي چند گزينه مورد نظر براي مديرعاملي پرسپوليس را به من اعلام کند. علي سعيدلو افزود: بحث مديريت سعيد آذري در رأس باشگاه پرسپوليس، چيزي بود که از سوي روزنامه ها مطرح شد.
رئيس سازمان تربيت بدني در پاسخ به مذاکرات مستقيم کاشاني با او براي مديرعاملي آذري خاطر نشان ساخت: اصلاً چنين چيزي وجود ندارد و مذاکره اي با من صورت نگرفته است. کاشاني چند گزينه را براي اين پست در نظر دارد که قرار است به زودي اين اسامي را در اختيار ما بگذارد.معاون رئيس جمهوري درباره ايجاد تغييرات در هيات مديره استقلال تصريح کرد: وضع اين باشگاه خوب است و هيات مديره و مدير عامل آن عملکرد مطلوبي داشته اند. هميشه بعد از برد و باخت تيم ها، انتقاداتي وجود دارد که مراجعي براي رسيدگي به آنها وجود دارند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 11-25-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

جدید به بهانه خطای هند "آنری" در بازی فرانسه و ایرلند: بیایید تقلب کنیم!

تقلب آنری در بازی با ایرلند با تمام زشتی‌هایش نشان داد هنوز هم کسانی هستند که به برخی ارزش‌های اخلاقی معتقدند و به فریبکاری در ورزش به ویژه در فوتبال اعتراض می‌کنند.

شبکه ایران _ "آنری از تو ممنونیم چون فریبکاری تو در بازی با ایرلند با تمام زشتی‌هایش نشان داد هنوز هم کسانی_ چه علاقمند و چه بی‌علاقه به آن _ هستند که به برخی ارزش‌ها مثل درستکاری و نجات معتقدند و به تقلب و فریبکاری اعتراض می‌کنند.
فراموش نکنیم در دنیای امروز برای خطای شرم‌آور کاپیتان فرانسه که منجر به گل صعود این کشور به جام جهانی شد نمونه‌های مشابه زیادی است، از کلاهبرداری در وال‌استریت گرفته تا فریبکاری و دروغگویی در دولت (آمریکا)، که اگر بزرگتر از فریبکاری آنری در شب سرد پاریس نباشد، کوچک‌تر از آن نیست. تقلب، آن هم در شهری که به ارزش‌های اخلاقی خیلی بها می‌دهد و زشتی‌ها و ضعف‌ها را قرنطینه می‌کند.
فریب و حیله، در همه جای ورزش هست. دیگر روح جوانمردی مرده. شاید قبل از تصمیم‌گیری باید یک نگاهی به اطراف‌مان بیندازیم. دیگر کمتر کسی است که در ورزشی که همه از جوانمردی سخن می‌گویند، تقلب نکند و دروغ نگوید، پس بیایید ما هم متقلب باشیم. تقلب در دادن مالیات یکی از آن نمونه‌های بزرگ و تقلب در بازی یا به قول معروف «جر زدن» نمونه کوچک‌اش است.
اما نه... شاید این ادعا به درد ایرلندی‌ها نخورد اما خب تنها حسن ماجرای «دست‌گال» (سرزمینی در عهد باستان از استان‌های امپراطوری رم) روزنه امیدی در پایبند ماندن عده زیادی از مردم دنیا به ارزش‌های اخلاقی ایجاد و دنیا را به اینکه هنوز کسانی هستند که به هر قیمت و به هر نحو ممکن (حتی نادرست) افتخار و پیروزی را نخواهند، امیدوار کرد. لازم نیست راه دوری بروید تا این مسأله برایتان ثابت شود چون کشور خود آنری می‌تواند نمونه خوبی باشد. صعود فرانسه به جام جهانی، هواداران این کشور را بیشتر سرافکنده کرد تا خوشحال.

درست همان شبی که فرانسه ایرلند را برد، الجزایر هم مصر را شکست داد و به جام جهانی صعود کرد تا هزاران هوادارش در فرانسه به خیابان‌های پاریس بیایند و به جشن و پایکوبی بپردازند اما در آن شب کسی ندید که فرانسوی‌ها جشن صعود برپا کنند.
نظرسنجی‌هایی که بعد از بازی از مردم فرانسه به عمل آمد نشان داد که اکثر آنها دل خوشی از نحوه صعود کشور خود ندارند و به تکرار افتخاری که «خروس‌ها» در جام جهانی 98 رقم زدند اعتقاد ندارند؛ اگر هم دارند احتمال آن را بسیار کم می‌دانند.

جالب این جا است که نیمی از مردم حاضر در این نظرسنجی معتقد بودند بازی با ایرلند باید تکرار شود. به عبارت دیگر آنها ریسک نرسیدن فرانسه به جام جهانی به شیوه صعود فعلی‌اش را ترجیح می‌دادند. آخرین نتیجه‌ای که این نظرسنجی داشت این بود که موافقت با تکنولوژی تشخیص خطا با استفاده از تجهیزات تلویزیونی، حداقل در فرانسه، طرفداران زیادی دارد.
تیری آنری با استفاده از دستش برای ارسال پاس گل و شادمانی پس از گل _ که انگار هیچ خطایی در به وجود آمدن آن صورت نگرفته _ مقابل کشوری ایستاد که از دیرباز برای رعایت عدالت ارزش‌ها و اصول اخلاقی الگو بوده است.

همین موضوع بود که سبب شد "بیسنته لیزارازو"، از هم تیمی‌اش انتقاد کند و در یک مصاحبه با یکی از شبکه‌های رادیویی فرانسه بگوید: "تیری تو داری تاوان این حقیقت را می‌دهی که فرانسه همیشه الگویی برای اخلاق‌گرایی بوده است. کاری که تو کردی مثل پرتاب یک بومرنگ بود، ما به لطف خطای هند تو به جام جهانی رفتیم. به لطف خطایی که جزء فوتبال نیست و تقلب است. برای همین است که ما حالا باید تاوان بدهیم و در این بین سهم تو از همه بیشتر است."
اما فقط این آنری نیست که تاوان می‌دهد. شکی نیست که این روزها تیترهای زیادی برای حمله به او چاپ شده‌اند. تیترهایی که او را نماد تحقیر و مایه تمسخر توصیف کردند و لطمه‌ای جبران ناپذیر به شهرت، اعتبار و کارنامه درخشان‌اش وارد کردند. فیفا بازی مجدد را به استناد به این قانونش که رای داور حرف آخر است، قبول نکرد.
فدراسیون فوتبال فرانسه هم از این فرصت استفاده کرد و گفت حاضر نیست کاسه داغ‌تر از آش شود. عذرخواهی اعتراف آنری به اینکه حاضر است یک بازی مجدد میان فرانسه و ایرلند برگزار شود هم تاثیری نداشت چون این او نبود که تصمیم می‌گرفت.
انگار همه چیز دست به دست هم داده تا آنری به این زودی‌ها از شر کاری که کرده خلاص نشود. اما حالا که باشگاهش موفق شد با شکست اینتر به صعود به دور حذفی لیگ قهرمانان امیدوارتر شود و شنبه هم باید میزبان رئال باشد، آنری فرصت خوبی برای فراموش و جبران کردن این فاجعه بزرگ دارد. به خصوص اینکه هنوز بعضی از هم‌تیمی‌های فعلی و سابقش هستند که از او دفاع کنند.

آنری به لیزارازو هم این طور جواب داد: «بازیکنان، مربیان و مردم زیادی با من تماس گرفتند که بگویند از تو حمایت می‌کنیم و این ماجرا خیلی بزرگ‌تر از واقعیت‌اش جلوه داده شده است من ذهنم را به چیزهای دیگر معطوف کردم اما انگار هواداران دست بردار نیستند.»

منبع: AP
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 11-26-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

Exclamation 50 مربی برای 68 سال

تیم ملی فوتبال کشورمان که فعالیت رسمی خود را از سال ۱۳۲۰ در میادین بین المللی آغاز کرده است، در طول ۶۸ سال گذشته ۵۰ سرمربی داشته است که برخی از این مربیان در دو مرحله هدایت ملی پوشان را برعهده گرفته اند و برخی نیز کمتر از چندماه هدایت تیم ملی را عهده دار بوده اند.
افشین قطبی پنجاهمین سرمربی است که از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۸۸ هدایت تیم ملی فوتبال کشورمان را به طور رسمی برعهده گرفته اند که البته در بین این افراد، مربیانی بوده اند که با وجود داشتن حکم رسمی حتی در یک بازی رسمی هم تیم ملی را هدایت نکرده اند.
اسامی سرمربیان تیم ملی فوتبال کشورمان و سالهای فعالیت آنها در این تیم به شرح زیر است:
۱) حسین صدقیانی ۱۳۲۰ الی ۱۳۲۹
۲) مصطفی سلیمی ۱۳۲۹ الی ۱۳۳۴
۳) ادموند مایوفسکی (اتریش) ۱۳۳۴ الی ۱۳۳۵
۴) فرانس مساروش(مجارستان) ۱۳۳۶ الی ۱۳۳۸
۵) حسین فکری ۱۳۴۰ الی ۱۳۴۵
۶) گئورگی سوچ (مجارستان) ۱۳۴۵
۷) حسین فکری ۱۳۴۶
۸) محمود بیاتی ۱۳۴۷
۹) زدراو کورایکوف(یوگسلاوی سابق)۱۳۴۷ الی ۱۳۴۸
۱۰) محمد بیاتی ۱۳۴۹
۱۱) ایگو نتو (اتحاد جماهیر شوروی سابق) ۱۳۴۹
۱۲) پرویز دهداری ۱۳۵۰ الی ۱۳۵۱
۱۳) محمد رنجبر ۱۳۵۱
۱۴) محمود بیاتی ۱۳۵۱ الی ۱۳۵۲
۱۵) فرانک اوفارل ( ایرلند جنوبی)۱۳۵۲ الی ۱۳۵۴
۱۶) حشمت مهاجرانی ۱۳۵۵ الی ۱۳۵۷
۱۷) حسن حبیبی ۱۳۵۸ الی ۱۳۵۹
۱۸) اصغر شرفی ۱۳۵۹ الی ۱۳۶۰
۱۹) پرویز ابوطالب ۱۳۶۰
۲۰) ناصر ابراهیمی ۱۳۶۰ الی ۱۳۶۱
۲۱) حسین آبشناسان ۱۳۶۱
۲۲) احمد طوسی ۱۳۶۲
۲۳) محمود یاوری ۱۳۶۳
۲۴) ناصر ابراهیمی ۱۳۶۳ الی ۱۳۶۴
۲۵) فریدون عسگرزاده ۱۳۶۴ الی ۱۳۶۵
۲۶) پرویز دهداری ۱۳۶۵ الی ۱۳۶۶
۲۷) محمود یاوری ۱۳۶۶
۲۸) پرویز دهداری ۱۳۶۶ الی ۱۳۶۸
۲۹) مهدی مناجاتی ۱۳۶۸
۳۰) علی پروین ۱۳۶۸ الی ۱۳۷۲
۳۱) آری‌هان (هلند) ۱۳۷۳
۳۲) استانکو پوکلوپوویچ (کرواسی )۱۳۷۳
۳۳) حسن حبیبی ۱۳۷۳
۳۴) محمد مایلی کهن ۱۳۷۴ الی ۱۳۷۶
۳۵) والدیر ویرا (برزیل) ۱۳۷۶
۳۶) تومیسلا ایوویچ (کرواسی ) ۱۳۷۶ الی ۱۳۷۷
۳۷) جلال طالبی ۱۳۷۷
۳۸) منصور پورحیدری ۱۳۷۷ الی ۱۳۷۸
۳۹) جلال طالبی ۱۳۷۸ الی ۱۳۷۹
۴۰) ادمار براگا(برزیل ) ۱۳۷۹
۴۱) میروسلاو بلاژویچ ( کرواسی) ۱۳۷۹ الی ۱۳۸۰
۴۲) برانکو ایوانکوویچ ( کرواسی) ۱۳۸۰ الی ۱۳۸۱
۴۳) همایون شاهرخی ۱۳۸۱ الی ۱۳۸۲
۴۴) برانکو ایوانکوویچ ( کرواسی ) ۱۳۸۲ الی ۱۳۸۵
۴۵) امیرقلعه نویی ۱۳۸۵ الی ۱۳۸۶
۴۶) منصور ابراهیم زاده ۱۳۸۶
۴۷) علی دایی ۱۳۸۶ الی ۱۳۸۸
۴۸) اریش روته مولر ۱۳۸۸
۴۹) محمد مایلی کهن ۱۳۸۸
۵۰) افشین قطبی ۱۳۸۸
در سال ۱۳۲۸ حسین صدقیانی به همراه " دان گیبل" انگلیسی همزمان هدایت تیم ملی را برعهده داشتند.
در زمان سرمربیگری محمود بیاتی از سال ۱۳۴۷ تا سال ۱۳۴۹ استاد داود نصیری مدیر تیم های ملی بود.
در زمان مربیگری ادموند مایوفسکی، اصغر شرفی ، پرویز ابوطالب ، محمود یاوری(دور دوم) آری هان ، حسن حبیبی(دور دوم) و محمد مایلی کهن (دور دوم) تیم ملی فوتبال کشورمان هیچ بازی رسمی انجام نداد.

روزنامه سیاست روز
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 11-26-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

خاطرات بد پرسپوليس از فولادشهر

سايت گل- ورزشگاه 12 هزار نفري فولاد شهر اصلا براي پرسپوليس خوش يمن نبوده است و سرخپوشان از بازي در اين ورزشگاه کوچک خاطره خوشي ندارند. اين تيم در 11 باري که در فولادشهر به مبدان رفته است، فقط يک برد کسب کرده که اين پيروزي در فصل 85 مقابل ذوب اهن رقم خورد. پرسپوليس 3 بار با سپاهان در فولادشهر روبرو شده است که 2 تساوي و يک باخت بدست اورده است. نتيجه 8 رويارويي با ذوب اهن در اين ورزشگاه نيز يک برد و 2 تساوي و 5 باخت بوده است. پرسپوليس روز شنبه براي دوازدهمين بار در اين ورزشگاه به ميدان مي رود و اميدوار است پس از 3 سال بار ديگر در اين ورزشگاه کوچک پيروز شود.
ولی نه...!! باید ترک کنم

پاسخ

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)