بازگشت   پی سی سیتی > ادب فرهنگ و تاریخ > فرهنگ و تاریخ > ایران ما > استان کرمانشاه

استان کرمانشاه در این تالار به بحث و بررسی مطالب مرتبط به استان کرمانشاه میپردازیم.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-30-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض آسمان كرمانشاه تا پایان هفته برفی و بارانی خواهد بود

آسمان كرمانشاه تا پایان هفته برفی و بارانی خواهد بود

كرمانشاه - هواشناسی كرمانشاه گزارش داد: آسمان استان تا پایان هفته جاری برفی و بارانی بوده و انتظار می رود شاهد بارشهای مناسبی در اغلب نقاط استان باشیم.

به گزارش ایرنا، اداره كل هواشناسی استان كرمانشاه روز دوشنبه با صدور اطلاعیه ای اعلام كرد: هوای كرمانشاه از اواخر وقت امروز، تا روز پنجشنبه تحت تاثیر سامانه ای ناپایدار قرار می گیرد كه این سامانه در مدت حضور خود به تناوب باعث وزش باد و بارش برف و باران در سطح استان می شود كه در نواحی كوهستانی شمال استان، نمود بیشتری خواهد داشت.

طبق اعلام اداره كل هواشناسی استان، بارش در گردنه ها و جاده های برف گیر استان باعث كندی در تردد وسائط نقلیه و در مناطق مسكونی موجب آبگرفتگی معابر عمومی خواهد شد.

گزارش هواشناسی كرمانشاه می افزاید: این شرایط طی سه روز آینده، بویژه در نواحی غربی و گرمسیری استان ممكن است در بعضی ساعات هوا را كم و بیش غبار آلود نماید.

هواشناسی كرمانشاه اعلام كرده كه از فردا بتدریج از متوسط دمای هوا در نقاط مختلف استان كاسته می شود كه كاهش دما پس از خروج سیستم در روزهای جمعه و شنبه محسوس تر خواهد بود.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
قدیمی 01-30-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

پیش فرض كرمانشاه چهارمین استان كشور در تولید ماهیان سردآبی است

كرمانشاه چهارمین استان كشور در تولید ماهیان سردآبی است

كرمانشاه - مدیركل شیلات استان كرمانشاه گفت: این استان در سال 90 با تولید شش هزار و 600 تن ماهی سردآبی رتبه چهارم كشور را در زمینه تولید این ماهیان كه از نوع قزل آلا است، كسب كرد.

كیومرث شهبازی روز دوشنبه به ایرنا افزود: 342 مزرعه پرورش ماهیان سردآبی در استان فعالیت دارند كه با افتتاح هشت پروژه دیگر تا بهمن ماه سال جاری و نیز افزایش تولید مزارع موجود تا پایان امسال، تولید ماهیان سردآبی به هفت هزار تن می رسد.

وی پیش بینی كرد؛ با ماشینی كردن مزارع پرورش ماهی به دستگاه های هواده و پمپ های برگشت به میزان یكصد تن افزایش در مزارع جدید و حداقل 300 تن افزایش تولید مزارع موجود در بخش ماهیان سردآبی را خواهیم داشت.

شهبازی با بیان اینكه اجرای طرح های ساخت مزارع جدید و افزایش تولید در مزارع موجود 80 نفر اشتغالزایی داشته است، خاطرنشان كرد: با شناسایی و مطالعه منابع آبی متعدد مانند رودخانه بخش مرخیل پاوه، شبانكاره روانسر، گلین گیلانغرب و خشكه رود كرمانشاه شش مزرعه جدید با ظرفیت تولیدی 251 تن در دهه فجر سال 90 كلنگ زنی می شود كه حداقل دو هزار تن دیگر در سال 91 به بعد قابل انجام خواهد بود.

وی اظهار داشت: هم اكنون میزان تكثیر بچه ماهی قزل آلا در مزارع حدود 14 میلیون قطعه در سال است كه با افتتاح طرح چهار میلیون و 500 هزار قطعه ای 'حسین آباد هرسین' تا پایان سال 90 به 18 میلیون و 500 هزار قطعه می رسد.

وی افزود: سه مزرعه تكثیر تبدیل تخم چشم زده به بچه ماهی نیز در سال 91 به میزان پنج میلیون و 500 هزار قطعه دیگر اضافه خواهد شد و به 24 میلیون قطعه در سال آینده می رسد كه با این روند نیاز استان برطرف خواهد شد.

استاد فاضل نظری
قدیمی 01-30-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

پیش فرض انفجار مین در قصرشیرین دو شهید بر جا گذاشت

انفجار مین در قصرشیرین دو شهید بر جا گذاشت

قصرشیرین - بر اثر انفجار مین به جای مانده از جنگ تحمیلی، روز دوشنبه در منطقه مرزی سومار از توابع شهرستان قصرشیرین دو نفر شهید شدند.

فرماندار قصرشیرین با اعلام این خبر به ایرنا گفت: در اثر این انفجار ' سید علی مرتضوی ' 53 ساله اهل قم و ' ابوالقاسم شمسی نیا ' 40 ساله اهل شهرستان سبزوار مشهد ' از نیروهای گروه تخریب وابسته به وزارت دفاع به شهادت رسیدند.

'حسین پروین' افزود: این افراد در حین عملیات خنثی سازی مین به جای مانده از جنگ تحمیلی در اثر انهدام آن به درجه رفیع شهادت نایل شدند.

به رغم تلاش بی وقفه نیروهای پاكسازی میادین مین، تاكنون صدها نفر از مردم مناطق مرزی استان كرمانشاه بر اثر برخورد با مین و مهمات برجای مانده از زمان جنگ تحمیلی كشته، مجروح و یا معلول شده اند.

قصرشیرین در غرب استان كرمانشاه، دارای بیش از 186 كیلومتر مرز مشترك با كشور عراق است و در دوران جنگ تحمیلی به مدت دو سال تمام در اشغال نیروهای بعثی بود.

استاد فاضل نظری
قدیمی 01-30-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

پیش فرض سه قطعه شمش طلا در فرودگاه كرمانشاه كشف شد

سه قطعه شمش طلا در فرودگاه كرمانشاه كشف شد

كرمانشاه - كاركنان پلیس فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی كرمانشاه، از یك مسافر سه قطعه شمش طلا 24 عیار كشف كردند.

به گزارش ایرنا، پایگاه خبری پلیس روز دوشنبه به نقل از فرمانده پلیس فرودگاه كرمانشاه افزود: كاركنان پلیس فرودگاه حین بازرسی از محموله مسافران پرواز هواپیمایی به مقصد تهران، به محموله یكی از مسافران به نام ' س ' مظنون شدند.

سرهنگ ' سعید زیرك ' اضافه كرد: در بازرسی ازكیف این مسافر، سه قطعه شمش طلا 24 عیار به وزن سه كیلو گرم و ارزش تقریبی دو میلیارد و 400 میلیون ریال كشف.

وی گفت: در این رابطه پرونده تشكیل و برای بررسی بیشتر تحویل اداره مبارزه با قاچاق كالا و ارز شد.

استاد فاضل نظری
قدیمی 01-31-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

پیش فرض علی رغم بارش برف و باران تمامی راههای استان كرمانشاه باز است

علی رغم بارش برف و باران تمامی راههای استان كرمانشاه باز است

قصرشیرین - مدیركل راه و ترابری استان كرمانشاه گفت: به رغم بارش برف و باران در محورهای استان، هم اكنون تردد در تمامی محورها جریان دارد.

'حیدر مطاعی' روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: به علت بارش برف و یخبندان، تردد در محورهای برف گیر استان هم اكنون تنها با زنجیر چرخ و داشتن امكانات ایمنی میسر است.

وی، علت كندی تردد در برخی از محورهای استان را عدم تجهیز برخی از خودروها به زنجیز چرخ و لیزخوردگی از سطح جاده و ایجاد صف های طولانی ناشی از آن بیان داشت.

وی گفت: به رانندگان توصیه می شود كه برای جلوگیری از ایجاد ترافیك و اختلال در مسیرها، حتما خودروهای خود را به زنجیر چرخ مجهز كنند تا شاهد ایجاد صف های طولانی نباشیم.

وی در خصوص محور حسن آباد به چهارزبر و محور گردنه پاتاق گفت: این محورها هم اكنون به دلیل بارش برف با كندی تردد همراه است لذا رانندگان باید علاوه بر تجهیز خودرها به زنجیر چرخ، با احتیاط در این دو مسیر تردد كنند.

وی در خصوص محور پاتاق گفت: اكثر خودروهای سنگین عراقی كه از سمت قصرشیرین وارد كشور می شوند و از مسیر گردنه پاتاق به سمت كرمانشاه در حركتند فاقد تجهیزات ایمنی و زنجیر چرخ هستند، لذا توصیه می شود رانندگان این محور تجهیزات ایمنی را به همراه داشته باشند.

وی همچنین اظهار داشت: محور اسلام آباد غرب به طرف كرند غرب نیز در حوالی خسروآباد به دلیل نبود نمك و عدم شن ریزی هم اكنون لغزنده است.
وی اظهار داشت: استان كرمانشاه دارای هشت هزار كیلومتر راه اصلی و فرعی با 390 كیلومتر گردنه است كه حدود هفت هزار كیلومتر آن برفگیر است.

وی از رانندگان خواست برای اطلاع از وضعیت راههای استان قبل از سفر با شماره تلفن گویای 141 و واحد مدیریت راهها به شماره 4233332 با پیش شماره 0831 تماس بگیرند.

استاد فاضل نظری
قدیمی 01-31-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

پیش فرض به علت بارش سنگین برف / تردد در محور ارتباطی كرند به پاطاق به سختی انجام می شود

به علت بارش سنگین برف /
تردد در محور ارتباطی كرند به پاطاق به سختی انجام می شود

قصرشیرین - بارش سنگین برف كه از روز سه شنبه در بیشتر مناطق كرمانشاه آغاز شده، تردد وسایل نقلیه در اغلب محورهای ارتباطی این استان را با مشكل مواجه كرده ضمن اینكه براساس اعلام پلیس راه كرمانشاه - اسلام آباد تردد وسایل نقلیه در محور كرند به پاطاق فقط با زنجیر چرخ امكان پذیر است.

به گزارش ایرنا، اغلب محورهای ارتباطی كرمانشاه امروز به علت بارش برف لغزنده است، ولی در محور ارتباطی شهرستان دالاهو به سرپل ذهاب در محدوده شهر كرند تا پنج كیلومتر بعد از سرمیل بارش برف شرایط نامساعدی در محور ایجاد كرده و متاسفانه به علت عدم حضور تیمهای راهداری تردد در این مسیر به سختی و با زنجیر چرخ انجام می شود.

براساس مشاهدات خبرنگار ایرنا كه صبح امروز در این مسیر تردد داشت، هیچ خودروی امدادی و گشت پلیس راه و راهداری در این محور حضور نداشته و امكانات راهداری همچون دستگاه نمك پاش، شن پاش، ماشین برف روب و گریدر تیغه زنی نیز ظاهرا فراموش كرده بودند كه شرایط جوی نامطلوب است و باید به یاری وسایل نقلیه بشتابند.

بنابراین گزارش، ارتفاع برف در این مسیر در برخی مناطق بخصوص شهر كرند تا 30 سانتی متر می رسد ولی در سطح شهر كرند بخصوص بلوار اصلی این شهر فقط یك دستگاه لودر (ماشین خاكبرداری) در حال برف روبی بود و همین امر باعث شده بود بسیاری از خودروها در این مسیر امكان تردد نداشته و در كنار بلوار توقف كنند.

براساس این گزارش، دستگاههای خدمات رسان از جمله راهداری و پلیس راه باید در چنین ایامی حضور بیشتری در محورهای ارتباطی برای فراهم كردن شرایط تردد وسایل نقلیه داشته باشند در غیر این صورت زمانی كه آب و هوا و جاده مساعد است نیاز كمتری به حضور این دستگاههای خدمت رسان احساس می شود.

در حوالی گردنه پاطاق كه مرز بین منطقه گرمسیری و سردسیری استان كرمانشاه محسوب می شود یك دستگاه گشت راهداری حضور داشت و شاید در حال ارایه گزارش به مسوولان راهداری بود و از وضعیت مساعد جاده و عدم بارش برف خبر می داد در حالیكه كمتر از دو كیلومتر بعد از محل توقف این گشت راهداری، وضعیت جاده بشدت نامطلوب و نامساعد بود و خبری از گشت و تیم های امدادی راهداری نبود.

توقع مردم بخصوص رانندگان وسایل نقلیه از راهداری این است كه در چنین شرایطی در مسیرهای ارتباطی برف گیر حضور فعال داشته و با اقدامات مطلوب خود تردد در این مسیرها را تسهیل كند.

مسوول راه و ترابری شهرستان دالاهو گفت: از نخستین ساعت بامداد امروز و همزمان با بارش سنگین برف عملیات برف روی محور ارتباطی كرند به سرپلذهاب و اسلام آباد توسط چهار اكیپ راهداری و با استفاده از چهار دستگاه گریدر و دو دستگاه ماشین نمك پاش آغاز شده و هم اكنون نیز ادامه دارد.

'احد عباسی' روز سه شنبه در پاسخ به سوال ایرنا مبنی بر اینكه در ساعت هشت و 30 دقیقه تا 9 و 30 دقیقه هیچ خودروی راهداری در مسیر كرند به پاطاق حضور نداشت، افزود: ممكن است خودروها برای برف روبی برخی معابر دیگر حضور نداشته اند ولی كل این مسیر هم نمك پاشی شده و هم تیغه خورده است.

وی در خصوص وضعیت راههای این شهرستان گفت: همه عوامل راهداری و راه و ترباری شهرستان از شب گذشته تاكنون آماده باش بوده كه با تلاش عوامل راهداری همه راههای اصلی و روستایی باز است و تردد وسایل نقلیه در این محور در جریان است ولی در راه ارتباطی بخش گهواره راه چند روستا و راه ارتباطی سراب كرند به بیوه نیژ بارش برف باعث مسدود شدن راه شده كه هم اكنون دو اكیپ راهداری در این محورها مشغول بازگشایی راه هستند.

بنابراین گزارش،بارش برف سنگین كه از شب گذشته در مناطق شهری و روستایی و ارتفاعات شهرستان گیلانغرب آغاز شده همچنان با شدت ادامه دارد و این امر موجب قطع شدن راه ارتباطی چند روستای بخش گواور از توابع این شهرستان شده بود كه با تلاش عوامل راهداری این محورها صبح امروز بازگشایی شدند.

این گزارش به نقل از مسوولان راهداری گیلانغرب می افزاید، هم اكنون تردد در محور گواور به دهستان حیدریه در محدوده سراب قنبر بدلیل كولاك و یخبندان با مشكل مواجه شده و ماموران راهداری در این مسیر مشغول عملیات برف روبی و تیغه زنی هستند و محور در حال بازگشایی است.

براساس این گزارش، ارتفاع برف در برخی مناطق این شهرستان 20 تا 30 سانتی متر گزارش شده و در ارتفاعات به 50 سانتی متر رسیده است.

استاد فاضل نظری
قدیمی 01-31-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

پیش فرض بارش برف راه ارتباطی 35 روستای شهرستان پاوه را مسدود كرد

رییس اداره راه وترابری پاوه:
بارش برف راه ارتباطی 35 روستای شهرستان پاوه را مسدود كرد

كرمانشاه - رییس اداره راه و ترابری پاوه گفت: بارش شدید برف كه از شب گذشته آغاز شده، ارتباط 35 روستای این شهرستان را با جمعیتی بالغ بر 12 هزار نفر با مراكز شهری قطع كرده است.

ابراهیم شهریاری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: ارتفاع برف هم اكنون در سطح شهر بیش از 20 سانتیمتر، در گردنه ها و محورهای ارتباطی بیش از 30 سانتیمتر و در ارتفاعات بیش از 80 سانتیمتر است.

وی گفت: چهار اكیپ برفروبی در راههای اصلی و فرعی هم اكنون مشغول برفروبی و پاك كردن محورها هستند و تلاش می كنیم بعد از برفروبی راههای اصلی و فرعی برای بازگشایی راههای روستایی نیز اقدام نماییم.
رییس اداره راه ترابری شهرستان پاوه اظهار داشت: تردد در محور پاوه به كرمانشاه هم اكنون بدون زنجیر چرخ امكان پذیر نیست.

بارش برف همچنین تردد وسائط نقلیه را در داخل شهر پاوه با مشكلات جدی روبرو كرده به نحوی كه بسیاری از خوردوها متوقف و ترافیك سنگینی در سطح شهر ایجاد شده است.

بارش برف همچنین مدارس مقطع ابتدایی نوبت صبح شهرستان پاوه را تعطیل و مدارس مقاطع راهنمایی و متوسطه نیز با یك ساعت آغاز به كار كردند.

استاد فاضل نظری
قدیمی 01-31-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

پیش فرض نوجوان صحنه ای در مسابقات نقاشی لهستان موفق به كسب دیپلم افتخار شد

نوجوان صحنه ای در مسابقات نقاشی لهستان موفق به كسب دیپلم افتخار شد

كرمانشاه - دختر نوجوان هنرمند صحنه ای موفق به كسب دیپلم افتخار شانزدهمین مسابقه بین‌المللی نقاشی تورن لهستان شد.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار ایرنا، كوثر كلهری نوجوان 9 ساله عضو مركز شماره دو كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان صحنه دیپلم افتخار این دور از مسابقات بین المللی را از آن خود كرد.

در این مسابقه 22 هزار و 940 اثر نقاشی كودكان و نوجوانان از 51 كشور جهان با هم به رقابت پرداختند.

این نوجوان صحنه ای در این مسابقه كه با موضوع 'همیشه سبز، همیشه آبی' برگزار شد جلوه‌هایی از طبیعت و حیات را در قاب نقاشی‌ رنگارنگ خود به تصویر كشیده است.

كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان، نقاشی‌های 200 عضو خود را از سراسر كشور در این مسابقه بین‌المللی شركت داده بود كه تنها 17 اثر از كودكان و نوجوانان ایرانی خوش درخشیدند و موفق به كسب دیپلم افتخار شدند

استاد فاضل نظری
قدیمی 02-01-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

پیش فرض اخلال گران اقتصادی منتظر برخورد قانونی باشند

معاون فرماندار قصرشیرین:
اخلال گران اقتصادی منتظر برخورد قانونی باشند

قصرشیرین - معاون برنامه ریزی و امورعمرانی فرماندار قصرشیرین گفت: ستاد تنظیم بازار با فروشندگان واحدهای صنفی متخلف و كسانی كه اقدام به افزایش كاذب قیمت كالاهای اساسی مورد نیاز مردم در این شهرستان كرده اند، برخورد می كند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'هرمز حیدری ' عصر روز سه شنبه در جلسه تنظیم بازار شهرستان قصرشیرین افزود: نظارت جدی و مستمر بازرسان و ناظرین اداره صنعت، مدن و تجارت شهرستان با همكاری شورای اصناف و نیروی انتظامی روند تثبیت قیمت ها در بازار انجام شده و امنیت و آرامش در بازار حاكم است و فضا برای سودجویان و متخلفان اقتصادی تنگ و ناامن شده است.

وی تصریح كرد: در یك ماه گذشته اداره صنعت، معدن و تجارت 308 مورد بازرسی از واحد صنفی داشته و 26 مورد گزارش تخلفات واحدهای صنفی گزارش شده كه برای 18 واحد صنفی متخلف پرونده تشكیل شده و در این راستا متخلفان به پرداخت 38 میلیون و 413 هزار ریال جریمه نقدی محكوم شده اند.

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت قصرشیرین نیز در این جلسه از افزایش گشت های نظارتی این اداره برای كنترل قیمت كالاهای اساسی مورد نیاز مردم خبر داد و گفت: اجازه نمی دهیم برخی ها به قصد سودجویی از فرصت استفاده كرده و نظم بازار را بر هم بزنند و مردم را دچار سردرگمی كنند.

'منصور كاكایی' همچنین از برگزاری نمایشگاه فروش بهاره كالاهای مورد نیاز مردم خبر داد و افزود: این نمایشگاه در 50 غرفه اقلام و كالاهایی مورد نیاز و پر مصرف مردم شهرستان را در آستانه سال نو از اول تا دهم اسفند عرضه خواهد كرد.

وی گفت: خوشبختانه هم اكنون مشكلی در خصوص عرضه كالاهای اساسی مردم با قیمت های مصوب در سطح شهر وجود ندارد و امنیت در بازار حاكم است و بازرسانان این اداره نیز نظارت دقیق و كافی بر بازار و عرضه كالاها را به طور جدی در دستور كار خود قرار داده اند.

استاد فاضل نظری
قدیمی 02-01-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.

پیش فرض بمناسبت ایام الله دهه فجر/ بیماران مناطق محروم استان كرمانشاه بصورت رایگان ویزیت می شوند

بمناسبت ایام الله دهه فجر/
بیماران مناطق محروم استان كرمانشاه بصورت رایگان ویزیت می شوند

كرمانشاه - 12 و 14 بهمن ماه جاری و همزمان با ایام الله دهه فجر، بیماران مناطق روستایی و عشایری استان كرمانشاه بصورت رایگان ویزیت می شوند.

گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه روز چهارشنبه اعلام كرد: به مناسبت سالگرد ورود حضرت امام خمینی (ره) به كشور (12 بهمن )، كلیه بیماران سرپایی در مراكز بهداشتی، درمانی روستایی و مناطق عشایری به صورت رایگان ویزیت می شوند.

بنا بر این گزارش، همچنین به مناسبت دهه مبارك فجر، پزشكان متخصص برای ویزیت بیماران مناطق محروم ثلاث باباجانی عازم این شهرستان می شوند.

سازمان نظام پزشكی با همكاری دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه روز جمعه 14 بهمن ماه این طرح را اجرا می كنند.

این گروه شامل متخصصان چشم، زنان و زایمان ، گوش و حلق و بینی ، اطفال، جراحی عمومی، ارتوپدی و قلب و عروق در این روز با استقرار در مركز درمان بستر تازه آباد ثلاث نسبت به ویزیت بیماران اقدام می نمایند.

استاد فاضل نظری
2 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
پاسخ

برچسب ها
قصرشيرين, قطار شهری, كرمانشاه, منو ریل, منوریل, نوروز, هفت سین, هواشناسی, اخبار کرمانشاه, اشتغالزایی, بیستون, دانشگاه رازی, عراق

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)