هاهاه اولا من امروز قضیه استاد خطاب شدن ایوب رو فهمیدم گفتم ایوب شیطون بلاست ممکنه خودش رو به عزیزان ترم پایینی استاد معرفی کرده باشه که مشخص گشت ایشون تی ای بودند
دنیا چقدر کوچیک شده
مهرگان خانم دانشجوی رازی
زکریا معلمک (معلم کمکی) بچه ها در مورد کلاس و اکسپشن
ایوب جان تیچر اسیستنت و بنده هم هیچکاره و همه عضو پی سی سیتی ..
به علی پس فردا اقای امجدیان و خانم موسوی و جمشیدی و ... هم عضو سایت مکنیم و میکوبیم برای عضویت از استادان رجب زاده و چاله چاله و ..
من شاید یه نکته رو درست توضیح ندادم
من هم مثل خانم مهرگان وقتی مبانی داشتم نمیدونستم چرا در جریانهای ورودی و خروجی و سربارگذاری عملگر ها از رفرنس استفاده میکنیم و چون واقعا ازارم میداد از ادریس دوست همیشه عزیزم پرسیدم که الان در خدمت سربازی احتمالا دارند برای افسر ها و نگهبان ها در باب مزایای استفاده از فری ویر سخنها میراند
در مورد ران و دیباگ هم عرض کردم شما ران رو بزن خیالت راحت باشه
حوصله کردی اولای این متن رو بخونین
When to Use a Debugger
ایوب ران همیشه اخرین exe سالم و تولید شده رو اجرا میکنه بنابراین اگر تو کد رو عوض کردی چه خطا داشته باشه چه نداشته باشه بهتر نیست یه بار دیگه به طور کامل تمام عملیات لینک و کامپیال و دیباگ و همه ی خرگ و خوله های دیگه انجام بگیره ؟
بعضی وقتا ادم یادش نیست همون ران رو میزنه برنامه قشنگ اجرا میشه غافل از اینکه کدت یه کد تغییر یافته و غلطه و یه EXE فیک و غیر واقعی رو اجرا کردی
اینطوره یا من اشتباه میکنم ؟
یه نگاه به سایتهای مرجع انداختم تازه یه بدبختی دیگه که هست اینه که نوشته بودند یه وقتهایی فایل اگزه-ی ایجاد شده مثلا خارج از محیط ویژوال استدیو خودش به خوبی باز و ران و اجرا میشه اما وقتی توی محیط برنامه نویسی رانش میکنی خطا میده و نوشته بودند این طبیعیه چون پراسس منیجر ویژوال استدیو با ویندوز فرق میکنه و ممکنه که گاهی پیش بیاد .