بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ترديد «فاتح تريم» براي پاسخ به پيشنهاد فدراسيون فوتبال ايران
روزنامه آکشام ترکيه از پيشنهاد مسؤولان فدراسيون فوتبال ايران به فاتح تريم و ترديد اين مربي براي نشستن روي نيمکت تيم کشورمان خبر داد.
اين روزنامه نوشت: فاتح تريم، سرمربي سابق ترکيه نسبت به پيشنهاد مسؤولان فدراسيون فوتبال ايران ترديد دارد. مسؤولان ايراني مذاکراتي را با فاتح تريم داشته اند، در حالي که آنها پيش از پيشنهاد به اين مربي مذاکراتي را با مصطفي دنيزلي انجام دادند که سرمربي سابق پرسپوليس به اين پيشنهاد پاسخ منفي داد و اعلام کرد تا پايان قراردادش در تيم بشيکتاش فعاليت خواهد کرد. دنيزلي پس از اين پاسخ منفي، فاتح تريم را به مسؤولان ايران معرفي کرد تا مذاکراتي را با وي انجام دهند. تريم پيشنهاد ايرانيان را تأييد کرده، هر چند از اين پيشنهاد بسيار شگفت زده شده و براي پاسخ به اين موضوع ترديد دارد.
همچنين روزنامه مليت با انتخاب تيتر « پيشنهاد ايراني براي فاتح تريم» نوشته است: ابتدا بحث حضور دنيزلي به عنوان سرمربي تيم ملي ايران و جانشين افشين قطبي مطرح شد، اما به دنبال پيگيريهاي به عمل آمده مشخص شد فدراسيون فوتبال ايران به دنبال جذب فاتح تريم است.
اين روزنامه در ادامه نوشته است: گويا در ايران فشارها روي قطبي افزايش يافته و در صورت استعفاي وي فدراسيون فوتبال اين کشور تلاش خود را بر جذب مربي خارجي انجام خواهد داد.
سايت هبر نيز از تريم به عنوان معلم فوتبال ترکيه ياد کرده و نوشته است: مسؤولان فدراسيون فوتبال ايران با اين مربي مذاکراتي انجام داده اند.
همچنين روزنامه مليت نيز به مذاکره سران فدراسيون فوتبال ايران با فاتح تريم اشاره کرده است.

نيکبخت از استيل آذين اخراج شد
کادر فني تيم فوتبال استيل آذين «عليرضا نيکبخت واحدي» را از حضور در تمرينات اين تيم محروم کرد تا شايعه اخراج اين بازيکن ليگ برتري به شکلي نيمه رسمي تائيد شود.
به گزارش شبکه ايران، منابع خبري نزديک به باشگاه استيل آذين اعلام کردند «عليرضا نيکبخت واحدي» به دليل برخي مسائل فني از حضور در تمرينات تيم فوتبال استيل آذين محروم شد و تا اطلاع ثانوي حق شرکت در تمرينات اين تيم را ندارد.
هنوز دلايل اخراج اين بازيکن تيم فوتبال استيل آذين به طور رسمي اعلام نشده، اما گفته مي شود وي به دليل اعتراض هاي بي مورد به تصميمات کادر فني از همراهي اين تيم در رقابتهاي ليگ برتر محروم شده است.
بازيکن اخراجي تيم فوتبال استيل آذين از نيم فصل دوم رقابتهاي ليگ برتر به عنوان بازيکن جديد با تيم فوتبال استيل آذين قرارداد بست و با رقمي نزديک به 150 ميليون تومان به عضويت اين تيم درآمد، «عليرضا نيکبخت واحدي» به دليل محروميت از سوي ستاد منشور اخلاقي نيم فصل اول رقابتهاي ليگ نهم را از دست داد.

مهاجراني: نيکبخت به دليل نداشتن تعامل با کادر فني اخراج شد
مدير فني استيل آذين گفت: نيکبخت واحدي در طول مدت حضور در تيم استيل آذين به هيچ عنوان به دستورات و خواسته هاي کادر فني توجه نمي کرد و به همين دليل اخراج شده و معتقدم اخراج اين بازيکن به سود تيم است.
حشمت مهاجراني افزود: دلايل خريد اين بازيکن را با توجه به اين که هيچ تيمي خواهان او نبود را بايد از مسؤولان باشگاه سوال کرد، زيرا در آن زمان من در ايران نبودم و نمي دانم چرا وي را انتخاب کردند.
مدير فني تيم فوتبال استيل آذين گفت: اين بازيکن در ديدار مقابل تراکتورسازي زماني که سرمربي تيم از او درخواست مي کند خود را گرم کند اين کار را انجام نمي دهد و به همين دليل کادر فني تصميم به اخراج او گرفته است.
وي خاطر نشان کرد: اين بازيکن در تمرينات نيز کم کاري زيادي داشته و تمامي اين مسايل در اخراج او تاثيرگذار بوده است.

استيل آذين در آستانه خريد سهام باشگاه انگليسي
حسين هدايتي، مالک باشگاه استيل آذين که ستاره هاي صاحب نامي را در رختکن تيمش گردهم آورده است، بار ديگر قصد انجام خريدي جنجالي دارد ولي اين بار سوژه مورد نظر، بازيکن خاصي نيست، زيرا هدايتي قصد خريد سهام يک باشگاه ليگ برتر در فوتبال انگليس را دارد. هدايتي ضمن تائيد اين خبر در گفتگو با گل گفت:« مذاکرات نهايي انجام شده و در صورتي که مشکل خاصي به وجود نيايد، طي دو يا سه روز آينده خبر قطعي اين ماجرا اعلام خواهد شد.»
شرکت استيل آذين ايرانيان پيش از اين 34 درصد از سهام باشگاه تراکتورسازي را نيز خريداري نمود و قبلا قصد خريد سهام باشگاه پرسپوليس را نيز داشت که اين اتفاق نيفتاد و اين ماجرا به جدايي هدايتي از پرسپوليس منجر گرديد.

مدير برنامه هاي سرمربي تيم ملي: قطبي در ايران است
مدير برنامه هاي سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: قطبي در ايران است و در تعطيلات عيد هم به شمال مي رود.
مهدي حاج باقر درباره شايعه سفر افشين قطبي به خارج از کشور و ناراحتي از مصاحبه هاي مسؤولان فدراسيون مبني بر آوردن سرمربي خارجي براي تيم ملي در مسابقات جام جهاني 2014 ، به ايسنا، گفت: افشين قطبي اکنون در ايران است، او براي تعطيلات عيد نوروز قصد سفر به شمال کشور را دارد.
وي ادامه داد: صحبت هاي علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال و ديگر مسؤولان آن تناقضي با توافقات قبلي شان با قطبي ندارد، زيرا وقتي قرارداد او تا پايان جام ملت هاي آسياست، به طور طبيعي اگر تيم ملي در اين مسابقات نتايج خوبي نگيرد، مي تواند سرمربي تيم تغيير کرده و مثلا مربي خارجي بياورند. اين منطقي ترين صحبتي است که مي تواند از زبان مسوولي در فدراسيون زده شود.

پزشک ابومسلم: براي حضور در ليگ امارات فروردين به نتيجه مي رسيم!
درحالي که پيش از اين اعلام شده بود پزشک تيم فوتبال ابومسلم خراسان به عنوان اولين پزشک فوتبال ايران به امارات ترانسفر مي شود، وي در اين باره گفت که براي حضور در ليگ امارات فروردين ماه سال آينده با طرف اماراتي به نتيجه نهايي خواهد رسيد.
دکتر علي امين الشريعه نجفي در گفتگو با ايسنا، عنوان کرد: تقريبا 99 درصد جريان همکاري من با باشگاه اماراتي حل شده و تمام شرايطم را پذيرفته اند اما فروردين ماه به نتيجه نهايي خواهيم رسيد و به همين دليل نمي توانم نام تيم را اعلام کنم.رئيس هيأت پزشکي ورزشي خراسان رضوي اظهار داشت: همکاري من با تيم اماراتي در زمينه برنامه ريزي براي مکمل ها و کشف استعدادي که در فاکتور جسماني بازيکنان مثل سرعت، انعطاف پذيري، قدرت هوازي و غيره وجود دارد، خواهد بود و طبق گفته مديرعامل باشگاه به عنوان راس هرم در کميته پزشکي تيم اماراتي قرار خواهم گرفت.

شفق خبر داد: قرارداد نهايي تراکتورسازي با استيل آذين
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز از نهايي شدن قرارداد همکاري اين باشگاه با شرکت استيل آذين ايرانيان خبر داد و گفت: طبق توافق صورت گرفته 34 درصد از سهام تراکتورسازي به اين شرکت واگذار خواهد شد.
ناصرشفق افزود: به منظور تأمين هزينه هاي سرسام آور تيمداري در ليگ برتر و پوشش بخشي از هزينه هاي جاري باشگاه از يک سو و دستيابي به اهداف و چشم اندازهاي بلند باشگاه از سوي ديگر، مذاکراتي را با تعدادي از بنگاههاي اقتصادي و مراکز تجاري انجام داديم که در نهايت با يکي از مراکز اقتصادي قدرتمند به توافق رسيديم.
شفق تصريح کرد: در همين راستا با توجه به اينکه آقاي دکتر «عيسي رضايي» مديرعامل شرکت استيل آذين ايرانيان و يکي از اعضاي هيأت مديره کارخانه تراکتورسازي هستند و اشراف کاملي بر مشکلات باشگاه تراکتورسازي دارند، به پيشنهاد ايشان، مشارکت شرکت استيل آذين و باشگاه تراکتورسازي مطرح شد که پس از انجام بررسي هاي لازم از آنجا که عملکرد مثبت آقاي هدايتي در باشگاه هاي پرسپوليس و استيل آذين و همچنين در عرصه ورزش و اقتصاد ملموس بود، به اين نتيجه رسيديم مشارکت با شرکت استيل آذين ايرانيان را بپذيريم.
وي تصريح کرد: براساس توافقات و ائتلاف صورت گرفته بين باشگاه تراکتورسازي و شرکت استيل آذين ايرانيان، از اين پس اين شرکت به ميزان 34 درصد هزينه هاي باشگاه تراکتورسازي را متقبل خواهد شد. درصدد هستيم طي يک برنامه پنج ساله، باشگاه تراکتورسازي را به بزرگترين و حرفه اي ترين باشگاه ايران و در سطح آسيا تبديل کنيم که احداث يک ورزشگاه 60 هزار نفري مدرن، سازماندهي نيم ميليون هوادار مشتاق، دستيابي به خودکفايي اقتصادي و... از اولويت هاي اين برنامه است.

پيرواني: تکليفم مشخص نشود، با مس مذاکره مي کنم
سرمربي تيم ملي فوتبال اميد گفت: اگر تکليفم با تيم اميد مشخص نشود با مسي ها مذاکره مي کنم.
غلامحسين پيرواني در گفت و گو با فارس درباره اينکه گفته مي شود از سوي مسؤولان مس کرمان پيشنهاد سرمربيگري دريافت کرده است، اظهار کرد: صحبت هايي با من شد اما مذاکره اي نکرده ام. اگر تکليفم با تيم اميد مشخص نشود با مسي ها مذاکره مي کنم. البته صحبت هايم را با کفاشيان انجام دادم و مشکلي براي همکاري ام با تيم اميد وجود ندارد.

لگيا بي کيفيت تر از برندهاي مشهور است؛ نبي: با تريم مذاکره رسمي نکرديم
دبيرکل فدراسيون فوتبال گفت: به طور رسمي مذاکره اي با فاتح تريم انجام نشده است.
مهدي محمدنبي در مورد جايگاه قطبي در تيم ملي اظهار کرد: من دراين مورد تصميم گيرنده نيستم. کميته تيم هاي ملي و کميته فني بايد در اين مورد اظهار نظر کنند. من به عنوان دبير کل مصوبات را اجرا مي کنم.
وي با بيان اينکه از مذاکره فدراسيون با فاتح تريم اطلاع ندارم به فارس گفت: به عنوان بخش اجرايي اين موضوع به من اعلام نشده است. مطلع هستم که به طور رسمي صحبتي نشده است. از اينکه گفته مي شود مذاکرات غير رسمي بوده هم بي خبرم.
نبي در مورد اسپانسر لباس تيم هاي ملي يادآور شد: توافق با لگيا در چارچوب قراردادي که در همه جاي جهان وجود دارد، انجام شد. در بحث کيفيت نيز نمي توان لگيا را با آديداس يا نايک مقايسه کرد. ما در گذشته با آديداس نيز مذاکره کرديم که آنها همکاري نکردند.

حمله افراد ناشناس به بازيکن استقلال
چند شخص ناشناس قبل از تمرين ديروز استقلال به مجتبي محبوب مجاز بازيکن جوان اين تيم حمله کردند.محبوب مجاز دراين باره به فارس گفت: «مقابل ورودي شهرک اکباتان در حال رفتن به محل تمرين بودم که عده اي ناشناس به جرم اينکه بازيکن استقلال هستم به من حمله کردند.» خوشبختانه آسيبي به اين بازيکن جوان نرسيد و او در محل تمرين آبي پوشان حاضر شد.

گزارش تمرين استقلال
آخرين تمرين استقلال تهران پيش از بازي با پاس همدان با برنامه اي سبک برگزار شد.
بازيکنان استقلال پس از شنيدن صحبت هاي مرفاوي در ابتداي تمرين و گرم کردن بدن هايشان، به پاسکاري هاي کوتاه پرداختند و سپس در قالب دو گروه رو به روي يکديگر به تمرين حفظ توپ نسبتا سبکي پرداختند.
صمد مرفاوي براي برخي از بازيکنان استقلال از جمله حسين کاظمي، جانواريو و فرهاد مجيدي تمرين زدن ضربات زدن ايستگاهي در نظر گرفت و برخي بازيکنان ديگر از جمله حنيف عمران زاده، آرش برهاني و سيد صالحي روي زدن ضربات سر که سانترهاي آن را از روي نقطه کرنر، خسرو حيدري مي کشيد، متمرکز شدند.
هادي شکوري بازيکن مصدوم استقلال تنها غايب تمرين بود و مجتبي جباري به همراه هاشم بيگ زاده ديگر بازيکنان مصدوم اين تيم زير نظر پزشک استقلال به تمرين هاي اختصاصي پرداختند.

سپاهان، شاهين را هم شکار کرد
تيم فوتبال سپاهان اصفهان با برتري مقابل شاهين بوشهر يک گام ديگر به کسب عنوان قهرماني مسابقات ليگ برتر باشگاه هاي کشور نزديک شد. سپاهان که به دنبال شکست برابر ذوب آهن و تساوي در خانه تراکتورسازي جايگاهش در صدر جدول رده بندي ليگ برتر به خطر افتاده بود، عصر ديروز در چارچوب هفته بيست و نهم ليگ برتر مقابل شاهين بوشهر به پيروزي 2 برصفر دست يافت. ابراهيم توره ( 1 ) و احمد جمشيديان ( 65 ) گلهاي زردپوشان را به ثمر رساندند.
در ديگر بازي روز گذشته، ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه اکباتان تهران به ديدار راه آهن شهرري رفت و در حاليکه براي حفظ فاصله امتيازات خود با سپاهان صدرنشين به پيروزي در اين بازي نياز مبرم داشت، با نتيجه تساوي بدون گل متوقف شد.
ذوب آهن با يک امتياز اين بازي 53 امتيازي شد و در فاصله 6 امتيازي سپاهان قرار گرفت، راه آهن نيز 34 امتيازي شد و به رده دوازدهم جدول صعود کرد. قضاوت ديدار راه آهن شهرري - ذوب آهن اصفهان برعهده مسعود مرادي بود. او در اين بازي به قاسم حدادي فر از تيم ذوب آهن کارت زرد نشان داد.

حضور داوران ايراني در آسيا
کميته داوران فدراسيون فوتبال ايران جدول زمان بندي حضور داوران ايراني در رقابت هاي بين المللي را به اين شرح اعلام کرد:
مسعود مرادي- 3 فروردين 89 -شونگ نام کره و بيجينگ جوان چين (مسابقات ليگ قهرمانان آسيا)
عليرضا فغاني- 3 فروردين 89 - الوحده اردن و النحدا عمان( Afc Cup 2010 )
محسن ترکي - 10 فروردين 89 - جنبوک هيوانداي کره-چانگ چونگ پاتال چين(مسابقات ليگ قهرمانان آسيا).
سعيد مظفري زاده- 11 فروردين 89 گملبورن ويکتوري استراليا-کاوازاکي ژاپن(مسابقات ليگ قهرمانان آسيا).
عليرضا فغاني- 18 فروردين 89 -الشباب اردن-ساهام عمان-( Afc Cup 2010 )
مسعود مرادي- 24 فروردين 89 -کامبا اوزاکا ژاپن-سواي سامسونگ کره-(مسابقات ليگ قهرمانان آسيا).
سعيد مظفري زاده- - 8 ارديبهشت 89 -ويکتوري مالديو-بکامکث ويتنام ( Afc Cup 2010 )
در حمايت از تغيير واژه «مجاز» به «مکلف» در بودجه ورزش؛ شيوه نگارش قانون را دستوري کنيد

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 03-17-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

نبي خبر داد: کسر سه امتياز از استقلال اهواز قطعي نيست
دبيرکل فدراسيون فوتبال در خصوص دستور کسر سه امتياز از باشگاه استقلال اهواز به دليل شاکيان مالي اين باشگاه تأکيد کرد: اين دستور موقتي است و تا زمان ارائه دفاعيات باشگاه استقلال اهواز قطعي نخواهد بود.
مهدي محمد نبي در خصوص انتشار خبر کسر سه امتياز از باشگاه استقلال اهواز به دليل وجود شاکيان متعدد مالي و عدم جلب رضايت اين شاکيان اظهار داشت: پرونده شاکيان مالي تيم استقلال اهواز از مدتها پيش در کميته انضباطي باز است که شکايت اشخاص حقيقي و حقوقي از اين باشگاه به صدور اين دستور منجر شده است ولي اين تنها يک دستور موقت است و تا زمان شنيدن دفاعيات مسؤولان باشگاه استقلال اهواز قطعي نخواهد بود.
نبي تصريح کرد: اين حق قانوني باشگاه استقلال اهواز است که دفاعيات و مستندات خود را به کميته انضباطي ارائه کند تا به درخواست اين باشگاه رسيدگي و حقوق طرفين پرونده در رسيدگي به آن لحاظ شود.
دبيرکل فدراسيون فوتبال درعين حال تأکيد کرد: در صورتي که مسؤولان باشگاه استقلال اهواز مدارک و مستندات لازم و قانوني را به کميته انضباطي ارائه کنند و بتوانند از حق قانوني خود دفاع کنند، اجراي اين دستور قطعاً کان لم يکن خواهد شد.

هدايتي رقيب محجوب
ماه ها پيش زماني که فصل در آغاز خود بود، مردي به نام سيروس محجوب با ادعاي خريد باشگاه نيوکاسل مدتها مطبوعات انگليسي و رسانه هاي ايراني را سر کار گذاشت. محجوب، سال ها پيش در زمان اکبر غمخوار که اطراف پرسپوليس ظاهر مي شد، به بازيکنان وعده هاي بزرگ و غيرعملي مي داد که از جمله آنها خريد يک خودروي سفارشي براي کريم باقري و... بود. اين معامله اما همانطور که پيش بيني مي شد هرگز به نتيجه نرسيد و محجوب به طور کلي از يادها رفت. گرچه او در اين بين گهگاه خود را با اخباري مثل خريد باشگاه پرسپوليس و... مدتي روي بورس نگه داشت.
اما در حالي که ماجراي محجوب هنوز در ذهن ها مانده خبر تازه اي مبني بر علاقه حسين هدايتي به خريد سهام يک باشگاه انگليسي به گوش رسيد خبري که هدايتي آن را به سايت گل اعلام کرد. هدايتي که سال گذشته با پيشنهاد يکي از نزديکان براي خريد سهام اورتون تيم آبي پوش شهر ليورپول مواجه شده بود. اين بار قصد دارد سهام نيوکاسل را خريداري کند.
اگر اين خبر درست باشد حسين هدايتي به زودي در صدر اخبار کشور انگليس قرار خواهد گرفت.

شمس: من باعث قهرماني فولاد بودم
سرمربي تيم ملي فوتسال از انتخاب سه بازيکن براي جانشيني وحيد شمسايي در اين تيم ياد کرد و گفت: شمسايي بايد به عنوان يک سرباز در خدمت تيم ملي باشد. حسين شمس افزود: ما وحيد شمسايي را به اردوي تيم ملي فوتسال دعوت کرده ايم اما او گفته تا زماني که حسين شمس در تيم ملي هست، من در اردوي اين تيم حضور پيدا نمي کنم. اين ميل خود شمسايي است که در اردوي تيم ملي شرکت کند يا خير. ما روز هفتم فروردين مانند تمامي بازيکنان منتظر شمسايي هم هستيم، حال تصميم با اوست، خواست مي آيد، نخواست هم بازيکن ديگري جايگزين او خواهد شد.وي با تأکيد بر اينکه وحيد شمسايي در تيم ملي بايد تفکراتي متفاوت با آنچه در تيم فوتسال فولاد ماهان داشته است، به اجرا درآورد، افزود: شمسايي نبايد فقط دريبل بزند و پاس ندهد. او اگر تفکراتش را عوض کرد، ما در خدمتش خواهيم بود، در غير اين صورت چون جانشين او را هم انتخاب کرده ايم، ديگر نيازي به اين بازيکن نداريم.
سرمربي تيم ملي فوتسال در خصوص اظهار نظر خود که برخي از بازيکنان حاضر در مسابقات جام باشگاه هاي آسيا را شايسته تر از شمسايي براي تصاحب عنوان بهترين بازيکن اين رقابت ها خوانده بود، گفت: مگر من به عنوان مربي تيم ملي حق ندارم بگويم کدام بازيکن بهتر است؟! من حق دارم نظرم را بگويم به يک بازيکن ارتباط ندارد که در مورد حرف هاي من اظهارنظر کند و روي حرف مربي اش حرف بزند!
وي افزود: من چون به آقاي فردوسي پور قول دادم از گناه شمسايي بگذرم، فعلاً از گناه او گذشتم. تا روز هفتم فروردين، اگر شمسايي آمد به عنوان يک بازيکن و سرباز نه به عنوان يک مدعي و کسي که به تيم ملي افتخار مي دهد، او را مي پذيرم، در غير اين صورت سه بازيکن ديگر داريم يکي از ديگري بهتر و جوانتر که به راحتي جاي شمسايي را پر مي کنند و جاي نگراني نيست.
مديرفني تيم فوتسال فولادماهان سپاهان تأکيد کرد: باعث قهرماني تيم فوتسال فولادماهان در ليگ برتر و آسيا آن چيزي که مشخص است و همه مي دانند من بودم و احتياجي به اين حرفها ندارم.

باقري نيا: مي توانيم آسيايي شويم
مربي تراکتورسازي تبريز گفت: با غلبه بر تيمهاي ابومسلم خراسان و پرسپوليس تهران مي توانيم آسياسي شويم. عبدالمجيد باقري نيا، افزود: اين دو بازي براي ما از اهميت بسيار فراواني برخوردار است زيرا حصول موفقيت در آنها مي تواند راه ما را براي قرار گرفتن در رده هاي بالايي جدول هموار کرده و اميد آسيايي شدن را در ما افزون تر کند.

نيکبخت: تابع تصميم مسؤولان باشگاه هستم
بازيکن استيل آذين در جلسه اي با مسؤولان باشگاه در خصوص مسائل و اتفاقات اخير توضيحاتي ارائه داد. نيکبخت در اين مورد مي گويد:«در جلسه اي با مسؤولان باشگاه استيل آذين تمام حرفهايم را زدم و در مورد مسائل و اتفاقات اخير توضيح دادم و در حال حاضر تابع تصميمات آنها هستم.»

الغرافه ميهمان نوروزي استقلال
حريف قطري تيم فوتبال استقلال در ليگ قهرمانان آسيا روز اول فروردين وارد تهران مي شود.کاروان 50 نفره تيم الغرافه سه شب ميهمان استقلال خواهند بود و در هتل اوين تهران اقامت خواهند داشت. ديدار استقلال ايران و الغرافه قطر ساعت 17 و 30 روز سه شنبه 3 فروردين در ورزشگاه يکصدهزار نفري آزادي تهران برگزار خواهد شد.

عابدزاده به تمرين پرسپوليس نرفت
تمرين صبح پرسپوليس ديروز برگزار شد. در اين تمرين بازيکنان به فوتبال درون تيمي پرداختند که تيم زرد متشکل از بازيکنان اصلي با هت تريک هادي نوروزي با 3 گل تيم مشکي را شکست داد. با وجود اعلام قبلي مسؤولان باشگاه پرسپوليس، عابدزاده در تمرين قرمزپوشان حضور پيدا نکرد. دايي اعلام کرده وي مي تواند براي نت برداري در محل تمرين حاضر شود اما جايي در کادر فني ندارد! آرفي و معمارزاده غايب بودند. هادي شکوري با لباس شخصي تنها نظاره گر تمرين بود. نبي باقري ها به دليل گرفتگي عضله دچار مصدوميت شد.

رسيدگي به شکايت استقلال و سپاهان يکسال به تعويق افتاد!
جلسه انضباطي رسيدگي به شکايت دو باشگاه استقلال و سپاهان به سال آينده موکول شد. قرار بود روز يکشنبه جلسه انضباطي رسيدگي به شکايت دو باشگاه استقلال و سپاهان برگزار شود اما اين جلسه به سال آينده موکول شد. محمد رضا آرويي يکي از اعضاي کميته انضباطي در مورد علت برگزار نشدن اين جلسه گفت: باشگاه استقلال در خواست تغيير زمان برگزاري اين نشست را داشت که با آن موافقت شد.

با تأييد قرارداد؛ اعتراض استقلال به کيا بي نتيجه ماند
رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال ايران از رسيدن نامه فدراسيون جهاني فوتبال به فدراسيون فوتبال ايران در خصوص موضوع انتقال مهدي مهدوي کيا خبر داد. موضوع انتقال مهدوي کيا به تيم فوتبال استيل آذين و زمان ثبت قرارداد اين بازيکن اعتراض باشگاه استقلال را در پي داشت که ظاهرا با توجه به حرفهاي عزيزمحمدي اين اعتراض وارد نيست. رئيس سازمان ليگ برتر در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه استيل آذين به اين موضوع اشاره کرد و گفت: نامه رسمي فدراسيون جهاني فوتبال در مورد آقاي مهدوي کيا به دست ما رسيده و بر اين اساس قرارداد ايشان کاملا قانوني بوده است. با اين شرايط بايد بگوييم اين قرارداد مورد تاييد قرار گرفته و هيچ مشکلي از نظر ما ندارد

شکايت قطبي از يک روزنامه ورزشي
مدير برنامه هاي قطبي اعلام کرد که سرمربي تيم ملي از يک روزنامه ورزشي به دليل انتشار خبري نادرست شکايت خواهد کرد.
مهدي حاج باقر در گفت وگو با فارس، در مورد خبر يکي از روزنامه هاي ورزشي در مورد فرار افشين قطبي از ايران گفت: اخيراً در يکي از رونامه هاي ورزشي مطلبي تحت عنوان فرار افشين قطبي، سرمربي تيم ملي فوتبال از ايران به دليل عدم پرداخت ماليات چاپ شده که متاسفانه فاقد هرگونه منبع رسمي و موثق است. انتشار اين گونه اخبار نادرست حکايت از جو مسموم و عوام فريب براي کاهش محبوبيت سرمربي تيم ملي دارد. وي ادامه داد: اين حق طبيعي سرمربي تيم ملي است که خبر منتشر شده را پيگيري و نسبت به نادرست بودن آن شکايت کند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-18-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

بازيکن دوپينگي فوتسال مشخص شد
بازيکني که از سوي کميسيون بدوي فدراسيون فوتبال به دليل ارتکاب به عمل دوپينگ به دو سال محروميت از حضور در مسابقات محکوم شده، بازيکن تيم راه ساري است.
به گزارش مهر، روز نهم اسفندماه پاسخ 16 نمونه دوپينگ از آزمايشگاه کلن آلمان از سوي فدراسيون فوتبال دريافت شد که از مجموع 16 نمونه ارسالي به کلن آلمان 15 نمونه منفي و يک نمونه مثبت اعلام شده که اين نمونه مثبت مربوط به جمال کامران، بازيکن تيم فوتسال راه ساري است.
اين بازيکن به دليل ارتکاب دوپينگ به دو سال محروميت از حضور درتمامي مسابقات محکوم شده است.
وي از روز يکشنبه 23 اسفندماه به مدت سه روز فرصت داشته تا به رأي صادره از سوي کميسيون بدوي فدراسيون فوتبال اعتراض کند.

برترين هاي اخلاق هفته بيست و نهم
ستاد منشور اخلاقي و رفتاري فوتبال ايران ، برترين هاي اخلاق هفته بيست و نهم ليگ حرفه اي را معرفي کرد:
مربي برتر اخلاق: فرهاد پورغلامي از ملوان بندر انزلي
بازيکن برتر اخلاق: لک چيرا گ بازيکن تيم فوتبال استيل آذين به دليل رفتار خوب در حين مسابقه و اقدام به مساعدت در آزاد سازي زندانيان در هفته احسان و نيکو کاري.
رفتار برتر فرهنگي: اقدام بازيکنان، مربيان و مسؤولان باشگاه استيل آذين تهران در هفته احسان و نيکو کاري در خصوص مساعدت به آزاد سازي زندانيان.
بازي برتر رفتاري و جوانمردانه: شاهين بوشهر- فولاد سپاهان و ديدار استقلال تهران و پاس همدان

سميلسکي: تيم دايي را شکست مي دهم
سرمربي تيم فوتبال پتروشيمي تبريز با بيان اينکه تلاش مي کند با تجربه اش تيم علي دايي را شکست دهد گفت: با تمام توان مقابل پرسپوليس به ميدان مي رويم.
زوران اسميلسکي در مورد ديدار تيمش برابر پرسپوليس اظهار داشت: شرايط روحي و جسمي بازيکنان تيم براي ارائه يک بازي زيبا مقابل پرسپوليس که تيم بزرگي است، بسيار خوب است. ضمن اينکه ما چيزي براي از دست دادن نداريم و با تمام توان مقابل پرسپوليس به ميدان خواهيم رفت.
وي خاطرنشان کرد: من به عنوان مربي نمي توانم بگويم قطعا پرسپوليس را شکست مي دهيم اما براي ارائه يک بازي قابل قبول مقابل اين تيم مطرح آمادهايم.
ما در اين بازي ابتدا به فکر دفاع کردن هستيم و پس از آن با حملات عاقلانه بايد دروازه اين تيم را باز کنيم تا شرايطمان براي پيروزي فراهم شود.
اسميلسکي در ادامه تاکيد کرد: جام حذفي را در همه دنيا جام پيروزي تيم هاي کوچک بر تيم هاي بزرگ مي نامند و همه اتفاقي ممکن است در آن بيفتد که يکي از اين اتفاقات هم شکست تيم مطرح پرسپوليس برابر پتروشيمي تبريز. البته من ساليان پيش به همراه تيم «بوراک» برابر تيم «ستاره سرخ بلگراد» که در اوج آمادگي قرار داشت در مسابقات جام حذفي آنهم در خانه حريف پيروز شدم، پس تجربه موفقيت در اين ديدارها را دارم.
وي افزود: من 30 سال تجربه مربيگري در تيم هاي مختلف اروپايي و حتي تيم زير 23 سال عراق را دارم. دراين بين اين يکي از افتخارات زندگي فوتبالي من است که تيم خود را مقابل تيمي بزرگ و مطرح به نام پرسپوليس به ميدان مي فرستم، تيمي که علي دايي مشهور هدايت آن را برعهده دارد.
دايي يک بازيکن بزرگ و درحال حاضر مربي قابل احترامي است اما من تجربه مربيگري بيشتري نسبت به وي دارم و تلاش مي کنم از اين تجربه براي شکست وي و تيمش به بهترين شکل استفاده کنم.

نفريه: مشکلات مالي استقلال پا برجاست
عضو هيات مديره باشگاه استقلال در مورد مشکلات مالي باشگاه استقلال گفت: بخشي از مشکلات مالي حل شده اما حدود 60 تا 70 درصد مشکلات مالي همچنان پابرجاست. با اين حال بازيکنان استقلال صبور هستند و شرايط باشگاه را درک مي کنند.
محمد سعيد نفريه با انتقاد از برنامه مسابقات ليگ و جام حذفي عنوان کرد: نمي گويم از روي عمد اما به طور اتفاقي برنامه مسابقات به ضرر استقلال بود. نمي خواهم بگويم سازمان ليگ يا فدراسيون با استقلال مشکل داشت اما هر فردي هم که فوتبال نگاه مي کند مي داند اين برنامه به سود استقلال نبود.
نفريه در مورد ميزان هزينه باشگاه استقلال در اين فصل و اينکه فتح ا... زاده مدعي است استقلال 8 ميليارد تومان هزينه کرده، گفت: هزينه باشگاه استقلال حدود 6 ميليارد تومان بوده که هنوز هم اين مبلغ به طور کامل هزينه نشده است.
رقم 8 ميلياردي که فتح ا... زاده مي گويد با احتساب 4 ميليارد بدهي بوده که بازيکنان از فصول قبل از باشگاه طلب داشتند و بخشي از اين مطالبات با چک هاي امضا شده خود من بود که واعظ آشتياني محبت کرد اين رقم ها را پرداخت کرد و نگفت بدهي هاي گذشته به من مربوط نيست. البته رقم دقيق هزينه ها و بدهي هاي باشگاه را مي توانيد از امور مالي و اداري باشگاه استقلال دريافت کنيد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-18-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

عابدزاده: آقای موقتی! بچرخ تا بچرخیم

- احمدرضا عابدزاده بار دیگر به حبیب کاشانی تاخت.

سایت باشگاه پرسپولیس نوشت: احمد‌رضا عابد‌زاده صبح دیروز ابلاغیه تهیه شده باشگاه مبنی بر حضور در تمرینات تحت نظر علی دایی را نپذیرفت و از دریافت آن خودداری کرد.

به همین دلیل با عابد‌زاده تماس گرفتیم که او به خبرورزشی گفت: مرا اخراج کردند و حالا هم اگر خواهانم هستند باید شرح وظایفم را مشخص و حکم صادر کنند، باید حکم بدهند تا بدانم چکاره هستم، البته یک آقای موقتی در صدد آزار من است ولی به خاطر داشته باشد من دائمی هستم و به او می‌گویم بچرخ تا بچرخیم!

عابد‌زاده ادامه داد: جای برخی‌ها در ورزش نیست و این دسته افراد دیر یا زود از بدنه ورزش جدا خواهند شد، ای کاش در این چند ماه حضور موقت‌شان با اعصاب و آبروی خاک خورده‌های ورزش بازی نمی‌کردند.

مربی سابق دروازه‌بان‌های پرسپولیس گفت: من علاقه‌مند به خدمت هستم و مسئولان باشگاه می‌گویند باید همراه تیم باشم ولی مانده‌ام چرا نام مرا در لیست مسافران تیم به تبریز برای بازی امروز قرار ندادند یا برای اردوی سوم فروردین آماده همراهی پرسپولیس هستم با این حال یقین داشته باشید 14 فروردین برای بازی پرسپولیس و سایپا یک ساعت قبل از شروع بازی به استادیوم آزادی می‌روم، آن هم تک و تنها اما آقایان می‌توانند با لشکرشان تشریف بیاورند و خیالشان راحت باشد که عابد‌زاده خداوند را دارد و از نفوذ و کار‌های خاص! کسی نمی‌ترسد.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-19-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

فوتسال جام ملت هاي آسيا؛ ايران با استراليا، کويت و تاجيکستان هم گروه شد

سایت گل - قرعه کشي جام ملت هاي فوتسال آسيا روز جمعه در تاشکند برگزار شد و 16 تيم حاضر در مسابقات حريفان خود را شناختند. بر اين اساس در گروه اول ازبکستان ميزبان مسابقات به مصاف تيم هاي چين تايپه، لبنان و اندونزي خواهد رفت.
در گروه سوم، تايلند از تيم هاي قدرتمند قاره پهناور با تيم هاي ملي فوتسال ويتنام، کره جنوبي و قرقيزستان هم گروه شد. در گروه چهارم اين پيکارها نيز تيم هاي ژاپن، ترکمنستان، عراق و چين با يکديگر بازي مي کنند.
يازدهمين دوره رقابت هاي فوتسال قهرماني آسيا از دوم خرداد ماه 89 به ميزباني شهر تاشکند پايتخت ازبکستان برگزار خواهد شد. گفتني است، تيم ملي فوتسال ايران قهرمان 9 دوره اين مسابقات در اولين ديدار خود روز سوم خرداد ماه سال آينده به مصاف تيم تاجيکستان مي رود.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-20-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض هکر مودب و ماجرای هک شدن سایت تیم لیگ برتری!

- هکری مودب سایت باشگاه پاس همدان را هک کرد و به همه سال نو را تبریک گفت!

سایت باشگاه پاس همدان توسط یک هکر مورد حمله قرار گرفت و هک شد. او که خود را نئو معرفی کرده است، در این حمله سایبری، انگیزه خود را از این کار هک کردن سایتهای همدانی اعلام کرده است. همچنین وی که ظاهرا طرفدار پاس هم هست در خود پیغامی به فینگلیش روی سایت گذاشته برای همه آرزوی سالی خوش کرده است:

dar peie hack shodan site haye hamedan tavasote bande goftam bad nis in site ham bezanim

rasti parsal team behtar kar mikard kash emsal ham hamin bod gar che fekr nakonam azin balatar biad team ye moshkel injas ke hei mosavi mishe ..

rasti ye bazi pas ba perspolice bod ona ye seri harf poshte sare team ma zadan bayad begam khedmateshon ke ....
ba arezoie sali khosh va por bord baraye team doseton darim

(by hamedani hacker)
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

استقلال پرتماشاگرترین تیم آسيا در این دوره از رقابت های لیگ قهرمانان

كنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام كرد: تیم استقلال تهران پرتماشاگرترین تیم در این دوره از رقابت های لیگ قهرمانان بوده است.

در پایان دور رفت مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا، كنفدراسیون فوتبال این قاره اعلام كرد : طی این مسابقات، بیش از نیم میلیون نفر در ورزشگاه ها حضور یافته اند كه ركورد جدیدی در آسیا به شمار می رود.

بر اساس این گزارش در سه هفته گذشته این دوره از رقابت ها، در مجموع 551077 نفر طی 48 مسابقه در ورزشگاه ها حضور یافته اند كه میانگین 11481 نفر برای هر بازی را به ثبت رسانده است.

ركورد قبلی در فصل گذشته به طور میانگین 11039 نفر در هر بازی بود.در دور رفت مرحله گروهی مسابقات امسال، تیم استقلال تهران با داشتن 60 هزار تماشاگر در دیدار با الغرافه قطر و 32 هزار تماشاگر در بازی با الجزیره امارات بیشترین هوادار را داشته است.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

تبدیل محرومیت علی کریمی به جريمه نقدي

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال از تبدیل محرومیت علی کریمی بازیکن تیم استیل آذین و مجید ایوبی بازیکن تیم سایپا به جریمه نقدی خبر داد.

با توجه به درخواست های مکرر تیم های استیل آذین و سایپا مبنی بر تبدیل محرومیت علی کریمی و مجید ایوبی به جریمه نقدی و با توجه به اظهار ندامت و پشیمانی نامبردگان از عمل ارتکابی ، کمیته انضباطی بازیکنان خاطی فوق را به سی میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

علی کریمی و مجید ایوبی در جریان دیدار تیم های استیل آذین و سایپا در چارچوب هفته بیست و هشتم رقابت های لیگ برتر به دلیل درگیری در حین بازی، از سوی کمیته انظباطی با محرومیت (علی کریمی دو جلسه و مجید ایوبی یک جلسه) و جریمه نقدی مواجه شده بودند.
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سوم اردیبهشت قرعه کشی جام ملت های آسیا

کنفدراسیون فوتبال آسیا زمان و مکان دقیق قرعه کشی رقابت های جام ملت های آسیا را اعلام کرد. بر اساس اعلام سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا، مراسم قراعه کشی این رقابت ها، روز سوم اردیبهشت ماه سال جاری (23 آوریل) در کشور قطر میزبان مسابقات برگزار خواهد شد.

مسئولین برگزار کننده مسابقات ساعت 19 را برای برگزاری این مراسم اعلام کرده اند. در این مراسم، مسئولین بلندپایه کنفدراسیون فوتبال آسیا، سپ بلاتر رییس فیفا، نایب رییس کمیته ملی المپیک جهانی و مسئولین 16 فدراسیون حاضر در این مسابقات حضور خواهند داشت. از قطر خبر می رسد که یک تیم متشکل از بیش از 5000 نیروی متخصص استرالیایی، ایتالیایی و آلمانی، مسئولیت برگزاری تمامی رقابت ها، همایش ها و البته قرعه کشی مسابقات در قطر را از سو.ی دولت این کشور بر عهده گرفته اند.
رقابت های جام ملت های آسیا از 17 دی ماه تا 9 بهمن سال جاری به میزبانی قطر با حضور تیم های ملی ایران، قطر، استرالیا، بحرین، چین، کره شمالی، هند، عراق، ژاپن، اردن، کره جنوبی، کویت، عربستان، سوریه، امارات و ازبکستان برگزار می شود.
پیش از این تیم‌های قطر، عراق، عربستان و کره جنوبی به عنوان سرگروه‌های مرحله گروهی مسابقات فوتبال جام ملت‌های آسیا انتخاب شده بودند
ولی نه...!! باید ترک کنم

قدیمی 03-27-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

پیش فرض نظرسنجی سایت ای اف سی: به ایرانی ها رای دهید

نظرسنجی سایت ای اف سی: استقلال اول است و ذوب آهن سوم

سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا اقدام به نظرسنجی در مورد بهترین تیم دور رفت مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا کرده است، که در حال حاضر تیم فوتبال استقلال تهران اول و تیم ذوب آهن در رده سوم قرار دارد.

سایت گل-کنفدراسیون فوتبال آسیا، نظرسنجی ای را برروی وب سایتش قرار داده تا نظر خوانندگانش را در مورد بهترین تیم دور رفت مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا جویا شود. در این نظرسنجی که روز گذشته بر روی سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار گرفته است تاکنون نزدیک به 900 نفر شرکت کرده اند، که استقلال با 53 درصد آرا صدرنشین، الهلال با 23 درصد دوم و ذوب آهن با 12 درصد آرا در رده سوم قرار دارد.
گفتنی است در این نظرسنجی نام 8 تیم صدرنشین گروههای 8 گانه قرار دارند.

شما هم می توانید برای شرکت در این نظرسنجی به آدرس زیر مراجه نمایید:

http://the-afc.com/fa/home
ولی نه...!! باید ترک کنم

پاسخ

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)