بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-19-2008
پرسپولیس پرسپولیس آنلاین نیست.
تازه کار

سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام من با این که اصفهانیم عاشق پرسپولیسم و خیلی خوشحال شدم که پرسپولیس قهرمان این لیگ شد امسال بهترین سال زندگیمه تا حالا
به امید موفقیت های بعدی پرسپولیس
قدیمی 05-19-2008
Maad آواتار ها
Maad Maad آنلاین نیست.
کاربر حرفه ای

299 سپاس در 262 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ویرایش توسط Maad : 05-20-2008 در ساعت 12:25 PM
قدیمی 05-19-2008
Maad آواتار ها
Maad Maad آنلاین نیست.
کاربر حرفه ای

سلام
منم از طرف بچه های p30city از شما تشکر میکنم و به شما خوش آمد میگم
پرسپولیس خونیه که تو رگ هممونه ! حالا از هر شهری که هستیم .
قدیمی 05-20-2008
Maad آواتار ها
Maad Maad آنلاین نیست.
کاربر حرفه ای

كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال گفت: جشن قهرماني پرسپوليس در هفتمين دوره ليگ برتر تاكنون تكرار نشده بود.

احمد رضا عابدزاده در گفت و گویی، در خصوص بازي روز گذشته پرسپوليس مقابل سپاهان اظهار داشت:
حساسيت بازي خيلي بالا بود و شخصا در بيشتر دقايق ايستاده بازي را تماشا كردم. پرسپوليس براي كسب عنوان قهرماني نياز به پيروزي داشت و خيلي خوشحالم كه در دقايق پاياني به برتري رسيد.

كاپيتان سابق تيم ملي و پرسپوليس تاكيد كرد: شاگردان افشين قطبي با اين هواداران پرشور بايد قهرمان مي‌شدند، زيرا در فصل جاري به خوبي تيم را حمايت كرده و در روزهاي سخت، حاميان واقعي بودند.

عابدزاده گفت: مقابل سپاهان در بيشتر دقايق توپ و ميدان در اختيار پرسپوليس بود و در واقع آنها به فكر تساوي بودند. به ثمر رسيدن گل در دقيقه 96 فراموش نشدني است، بنابراين هرگز پرسپوليسي‌ها اين قهرماني را فراموش نخواهند كرد.

قدیمی 06-09-2008
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام

پس از كش و قوس‌ بسيار صورت گرفت
استيلي؛ ‌سرمربي جديد ‌پرسپوليس
جام جم آنلاين: پس از كش و قوس هاي فراوان، حميد استيلي سرانجام امروز دوشنبه سرمربيگري تيم پرسپوليس را پذيرفت. او فصل گذشته به عنوان كمك‌ مربي در اين تيم فوتبال برتر كشور حضور داشت و توانست به همراه افشين قطبي سرمربي تيم، قهرمان ليگ هفتم شود.

استيلي با اعلام اين خبر به ايسنا ، گفت:" طي جلسات متعددي كه با كاشاني مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشتم، سرانجام براي سرمربي‌گري‌ام در تيم فوتبال پرسپوليس به توافق رسيديم."
وي افزود: قرار است، كاشاني براي بستن تيمي قدرتمند در فصل آينده، از امروز شروع به كار كند؛ ضمن اين كه مقرر شد در جلسه آينده هيات مديره كه ظرف امروز يا فردا تشكيل مي‌شود ، حضور يافته و برنامه‌هايم را براي فصل آينده مسابقات به اعضا، ارايه كنم. جلسه هيات مديره قرار بود روز گذشته برگزار شود كه به دليل طولاني شدن جلسه هيات دولت، انجام نشد.
باشگاه پرسپوليس از امروز كار تمديد قرارداد بازيكنان و عقد قرارداد با بازيكنان جديد را آغاز خواهد كرد.

قدیمی 08-05-2008
دانه کولانه آواتار ها
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

احتمال تكرار برگزاري ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و سايپا

خبرگزاري فارس: يك كارشناس حقوقي فوتبال گفت: در صورت قطع برق در مسابقه پرسپوليس و سايپا، اين ديدار تكرار خواهد شد.
هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در صورتي كه برق ورزشگاه آزادي در مسابقه افتتاحيه ليگ برتر قطع شود، اين ديدار طبق قانون بايد تكرار شود.
وي درخصوص انجام زمان باقيمانده، گفت: چنين مسئله اي در قوانين يوفا و فيفا وجود ندارد. اگر در گذشته 5 دقيقه پاياني مسابقه فجرسپاسي و پاس در يك روز ديگر برگزار شد، اشتباهي بود كه كميته انضباطي انجام داد و راي اشتباه صادر كرد كه در قوانين جايگاهي نداشت.
وي افزود: در برخي كشورها مانند انگليس و آلمان به دليل شرايط جوي مانند ايجاد مه غليظ، ادامه مسابقات برگزار مي‌شد كه اين نيز مورد تاييد يوفا نيست.
ليگ برتر هشتم امروز از ساعت 45/17 در ورزشگاه آزادي تهران و با مسابقه بين دو تيم پرسپوليس و سايپا آغاز ميشود.

قدیمی 10-14-2008
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر

همينجوري پست دادم
از خبر و اطلاعات هم خبري نيست
هواداريه ديگههههههههههههههه:D
قدیمی 11-16-2008
دانه کولانه آواتار ها
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

کمیته انضباطی قطبی را تبرئه کرد

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس ازشنیدن سخنان سرمربی پرسپولیس درباره اتفاقات دیدار مقاومت سپاسی و پرسپولیس افشین قطبی را از اتهام وارده تبرئه کردو پرونده شکایت آیت اللهی را مختومه اعلام کرد.

به گزارش شبکه ایران، پس از آن که افشین قطبی امروز برای دومین بار در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حضور یافت و در خصوص اتفاقات دیدار مقاومت سپاسی و پرسپولیس دفاعیات خود را مطرح کرد، اعضای کمیته انضباطی وی را بی گناه معرفی کردند و حکم تبرئه وی را صادر کردند.

افشین قطبی به دلیل شکایت هادی آیت الهی به کمیته انضباطی احضار شد اما با طرح دفاعیات وی مجتبی شریفی و همکارانش رای به بی گناهی وی دادند و پرونده وی را محتومه اعلام کردند.

قدیمی 11-22-2008
دانه کولانه آواتار ها
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

افشین پیروانی: کادر فنی پرسپولیس تقویت می شود / پنالتی سوم را هم به نیکبخت می دادم! سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس از تقویت کادر فنی این تیم برای حضور در ادامه رقابتهای لیگ برتر خبر داد و گفت: قطعا برای قهرمان شدن باید کادر فنی پرسپولیس تقویت شود. به گزارش خبرنگار مهر، افشین پیروانی سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس پس از تساوی 2 بر 2 این تیم برابر پیکان قزوین در جمع خبرنگاران گفت: من قبل از بازی هم گفته بودم اگر در این بازی برنده می شدیم حاصل زحمات قطبی بود و اگر می باختیم عاملش من بودم. ضمن اینکه در خصوص بازگشت قطبی به پرسپولیس باید مسئولان پاسخگو باشند نه من.
وی ادامه داد: این نخستین بازی من بود که هدایت پرسپولیس را برعهده داشتم. در این دیدار برابر صدرنشین لیگ به میدان رفتیم . در جریان بازی هم دو تیم موقعیت های خوبی داشتند. پیکان و مدیر روستا با این بازی نشان دادند لیاقت این را داشتند که امروز صدرنشین باشند.
سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سئوال که چرا هر دو ضربه پنالتی را به نیکبخت واحدی سپرد اظهار داشت: نیکبخت پنالتی زن اول تیم ماست و پس از آنکه پنالتی اول را از دست داد در هنگام زدن پنالتی دوم به ما اعلام کرد می تواند پشت توپ قرار بگیرد اما متاسفانه او نتوانست آن توپ را هم به گل تبدیل کند. مطمئنا اگر از این به بعد هم تیم ما صاحب ضربه پنالتی شود آن را به نیکبخت می سپارم و در این بازی هم اگر پنالتی سوم را می گرفتیم بازهم نیکبخت می زد.
مربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان در خصوص افت تیم پرسپولیس در فصل جاری تاکید کرد: همیشه قهرمان شدن ساده تر از حفظ قهرمانی است. زیرا تیم ها با انگیزه بالاتری برابر ما به میدان می آیند اما باز هم تلاش می کنیم با رفع نقاط ضعف با قدرت بیشتری در مسابقات آینده به میدان برویم. البته کارمان سخت است ولی تلاش می کنیم بار دیگر عنوان قهرمانی را از آن خود کنیم.
پیروانی در خصوص حضور رحمان رضایی و ترکیب تیم پرسپولیس اظهار داشت: هر زمان که مشکلات این بازیکن حل شود از وی در مسابقات استفاده می کنیم.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا دروازه بان جدیدی جذب خواهید کرد اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به حضور واعظی و حقیقی قصد جذب بازیکن جدیدی نداریم. ضمن این واعظی هم از فردا در تمرینات تیم شرکت می کند.
سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس در مورد ضعف خط دفاع و دروازه بان تیم پرسپولیس اظهار داشت: زمانی که حریف به گل می رسد نمی توان فرد خاصی را مقصر دانست. ما دو گل دریافت کردیم که گل دوم پس از برخورد به یکی از بازیکنان تغییر مسیر داد و وارد دروازه ما شد پس نمی توان کسی را در این رابطه مقصر دانست. البته باید تلاش کنیم که در بازیهای آینده نقاط ضعف تیم را برطرف کنیم.
پیروانی در پاسخ به این سئوال که آیا کادر فنی تیم تقویت می شود افزود: مطمئنا این کادر تقویت خواهد شد اما برای اجرایی شدن آن به زما ن نیاز داریم. اجازه دهید شرایط تیم هموارتر شود و سپس در این خصوص تصمیم گیری خواهیم کرد.
مربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان با بیان اینکه بازیکن باید دلش با تیم باشد از جدایی الونگ ابراز ناراحتی کرد و در ادامه در خصوص آخرین وضعیت خلیلی تاکید کرد: خلیلی بازیکن بسیار خوبی است و قطعا هر زمانی که مصدومیتش برطرف شود از وی در مسابقات استفاده می کنیم.
وی با بیان اینکه در این دیدار نسبت به بازیهای گذشته تغییر سیستم داشتیم تصریح کرد: ما نسبت به شرایط بازی و حریفان خود تغییر سیستم می دهیم و در جریان این بازی هم دو بار سیستم تیم را عوض کردیم. ضمن اینکه قصد داریم شعاع حرکتی تعدادی از بازیکنان را بیشتر کنیم تا کارایی آنها افزایش یابد.
پیروانی در مورد داوری این دیدار اظهار داشت: داوری شرایط خوبی داشت و فکر می کنم هم تیم ما و هم تیم حریف از عملکرد داور رضایت دارد. گرچه چند خطا به ضرر ما اعلام کرد اما من فکر می کنم این یکی از بهترین داوری های مسابقات لیگ بود.
وی در پایان با بیان اینکه نیکبخت تا دقایق پایانی بازی زحمات زیادی کشید و من فکر می کردم با زدن یک گل ضربات پنالتی را که از دست داده است جبران کند او را دیرتر تعویض کردم، در خصوص تعویض باقری گفت: باقری در روند بازی تاثیر خوبی داشت و حتی روی اکثر توپهای ارسالی تاثیر مستقیم می گذاشت به همین دلیل سعی کردیم او را دیرتر تعویض کنم.

قدیمی 11-23-2008
دانه کولانه آواتار ها
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

در گفت و گو با فارس
مصطفوي: ديدار من با بگوويچ در مورد سرمربيگري پرسپوليس نبود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: ‌با بگوويچ ديدار داشتم؛‌ اما صحبت هاي ما ارتباطي به سرمربيگري وي در تيم نداشت.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از بازي روز گذشته تيم خود واقعا راضي هستيم. در خط دفاع، هافبك و حمله نقاط ضعف خود را خيلي خوب پوشانده و اشتباهات را كم كرده بوديم.
وي در مورد از دست دادن دو ضربه پنالتي از سوي نيكبخت واحدي گفت: محروميت وي و شرايط روحي باعث شد تا پنالتي ها را خراب كند. اشك‌هاي نيكبخت روي نيمكت براي من ارزش‌هاي زيادي داشت و تعصب بالاي وي را نشان مي داد.
مصطفوي خاطرنشان در مورد سرمربي جديد اين تيم تصريح كرد: هيئت مديره با قدرت از افشين پيرواني حمايت مي‌كند و او در پرسپوليس بعنوان سرمربي اختيار تام دارد. به نتيجه گرفتن او بسيار اميدوار هستيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص اخبار مربوط به مذاكره با مربيان خارجي گفت: هيچ كدام از اعضاي هيئت مديره با مربيان خارجي صحبت نكرده اند.
وي با اشاره به ديدار خود با وينگو بگوويچ افزود: سالي كه در فدراسيون فوتبال بودم بگوويچ سرمربي يكي از تيم‌هاي ملي بود به همين دليل وقتي او را در هتل المپيك ديدم، دقايقي با وي احوالپرسي كردم. ما در خصوص پرسپوليس و سرمربيگري حرفي نزديم.
مصطفوي در پايان خاطرنشان كرد: بايد اجازه داد افشين پيرواني و احمدرضا عابدزاده كار خود را انجام دهند. از اعتماد كردن به آنها كه سرمايه‌هاي پرسپوليس هستند، ضرر نمي‌كنيم.

پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)