در گفت و گو با فارس
مصطفوي: ديدار من با بگوويچ در مورد سرمربيگري پرسپوليس نبود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: با بگوويچ ديدار داشتم؛ اما صحبت هاي ما ارتباطي به سرمربيگري وي در تيم نداشت.
داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از بازي روز گذشته تيم خود واقعا راضي هستيم. در خط دفاع، هافبك و حمله نقاط ضعف خود را خيلي خوب پوشانده و اشتباهات را كم كرده بوديم.
وي در مورد از دست دادن دو ضربه پنالتي از سوي نيكبخت واحدي گفت: محروميت وي و شرايط روحي باعث شد تا پنالتي ها را خراب كند. اشكهاي نيكبخت روي نيمكت براي من ارزشهاي زيادي داشت و تعصب بالاي وي را نشان مي داد.
مصطفوي خاطرنشان در مورد سرمربي جديد اين تيم تصريح كرد: هيئت مديره با قدرت از افشين پيرواني حمايت ميكند و او در پرسپوليس بعنوان سرمربي اختيار تام دارد. به نتيجه گرفتن او بسيار اميدوار هستيم.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص اخبار مربوط به مذاكره با مربيان خارجي گفت: هيچ كدام از اعضاي هيئت مديره با مربيان خارجي صحبت نكرده اند.
وي با اشاره به ديدار خود با وينگو بگوويچ افزود: سالي كه در فدراسيون فوتبال بودم بگوويچ سرمربي يكي از تيمهاي ملي بود به همين دليل وقتي او را در هتل المپيك ديدم، دقايقي با وي احوالپرسي كردم. ما در خصوص پرسپوليس و سرمربيگري حرفي نزديم.
مصطفوي در پايان خاطرنشان كرد: بايد اجازه داد افشين پيرواني و احمدرضا عابدزاده كار خود را انجام دهند. از اعتماد كردن به آنها كه سرمايههاي پرسپوليس هستند، ضرر نميكنيم.