بازگشت   پی سی سیتی > سایر گفتگوها > ورزش Sports > فوتبال > اخبار فوتبال داخلی و خارجی

اخبار فوتبال داخلی و خارجی در این تالار به اخبار فوتبال داخل و خارج از کشور پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-16-2010
shokofe آواتار ها
shokofe shokofe آنلاین نیست.
ناظر ومدیر تالار پزشکی بهداشتی و درمان

سپاسها: : 3,681

5,835 سپاس در 1,524 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دايي: مدارک خود را عليه فدراسيون فوتبال ارايه مي دهم

تهران - سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران اعلام کرد که مدارک خود عليه فدراسيون فوتبال را به مردم ارايه مي کند.

علي دايي بامداد دوشنبه پس از پيروزي تيم پرسپوليس مقابل صنعت نفت در جمع خبرنگاران افزود: از قبل مي دانستم راي کميته استيناف عليه من است زيرا اين کميته زير نظر فدراسيون اداره مي شود.

وي ادامه داد: اگر پس از ديدار مقابل راه آهن شهرري صدا سيما به من اجازه دهد با حضور در يک برنامه زنده تلويزيوني مدارک خود را به مردم ارايه خواهم داد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص ديدار مقابل صنعت نفت گفت: تيم ما در نيمه اول عملکرد بسيار خوبي داشت اما در نيمه دوم به دليل شرايط بازي تيم حريف صاحب توپ و ميدان شد.

وي تصريح کرد: اگر بازيکنان ما کمي باهوش تر بودند مي توانستيم در نيمه دوم با استفاده از ضد حملات گل هاي بيشتري را به حريف بزنيم.

دايي با انتقاد از عملکرد داوري اظهار داشت: داور در اين ديدار بيشتر به سود حريف سوت زد و انتقاد کادر فني صنعت نفت مرا متعجب کرد.

سرمربي پرسپوليس در خصوص برگزاري اين ديدار بدون حضور تماشاگران خاطرنشان کرد: اين بازي با حضور تماشاگران برگزار شد زيرا آنها بر روي ديوار هاي ورزشگاه و پشت بام هاي ساختمان هاي اطراف حضور داشتند.

وي اظهار داشت: محروميت هواداران آباداني از حضور در ورزشگاه يک ظلم است و اميدوارم ديگر شاهد اينگونه اتفاقات نباشيم.
دايي در خصوص نيمکت نشيني شيث رضايي گفت: اين بازيکن يکي از بهترين هاي فوتبال ايران است و متاسفانه به خاطر اشتباهاتش در ديدار مقابل صباي قم مجبور به نيمکت نشين کردن او شدم.

وي تاکيد کرد: در زمان حاضر خط دفاعي تيمم عملکرد بسيار خوبي داشته و نمي توان به ترکيب آن دست زد.

سرمربي پرسپوليس گفت: نتيجه بدست آمده در اين ديدار کاملا عادلانه بود و از بازيکنان خود کاملا رضايت دارم.

دايي در خصوص اظهارات جديد مايلي کهن عليه او خاطرنشان کرد: ديگر نمي خواهم در خصوص اظهارات او صحبت مي کنم و مردم بهترين قاضيان هستند.

وي افزود: متاسفانه خيلي از افراد دوست ندارند پرسپوليس با هدايت من موفق شود و من نيز به آنها توجه نمي کنم.

دايي در خصوص خروج هروه اوسال از ليست تيم پرسپوليس گفت: اين بازيکن به دليل بيماري که داشت از ليست ما خارج شد و بزودي جايگزين او را جذب خواهيم کرد.

قدیمی 08-16-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض روایتی واقعی از وضعیت فوتبال ایران

باک فوتبال ما پر از آب است!

آیا همه استعداد فوتبال ما همین چند تا بازیکن ژل به مو و سروکله‌های لایت کرده است؟‌ پس عقبه ما کو؟‌ بکن باوئر ما، میشل پلاتینی ما، پله ما، مارادونای ما و.... کو؟‌ کجا هستند آنهایی که باید بروند و برای ما در محافل جهانی امتیازهای میزبانی و جایگاه‌های مدیریتی بگیرند؟

شبکه ایران - این چند سطر به شیوه سقراطی فقط می‌خواهد سوال مطرح کند؛ جوابش را هم از تماشاگران فهیم یا نیمه فهیم و تماشاگرنماها نمی‌خواهد. قصد نظریه پردازی هم ندارد؛ به قول حضرت حافظ نمی‌خواهد از کوچه رندان به سلامت بگذرد که مبادا دامن اش آلوده شود. نمی‌خواهد خود را مبرا جلوه دهد و دیگران را مقصر چرا که دراین فوتبال کثیف یا فاسد یا منشوری و یا دلال مآب، اگر اشکالی هست- که خیلی هم هست- همه مقصرند. فقط مقدارش به نسبت جایگاه‌ها تفاوت می‌کند.

درعالم پزشکی برای تشخیص یک بیماری چند راه هست که یکی از آنها «مشاهدات بالینی» است؛ در طب سنتی هم یکی از راه‌های مهم، نگاه کردن به چشم مریض است که به پزشک یا همان حکیم نشان می‌دهد که با چه نوع مرضی روبرو است.

و اما حکایت مریض منظور یا همان «فوتبال سابق» که انتظار داشتیم ما را به آفریقای جنوبی ببرد؛ عده‌ای می‌گویند فوتبال ما فاسد شده است. گروه دیگری دم ازمنشوری‌ها می‌زنند. اما برای رسیدن به اصل ماجرا کسی به چشم‌های این فوتبال نگاه نمی‌کند. به مشاهدات بالینی‌اش کاری ندارد. راستی چشم فوتبال ما کجاست؟ کیست؟ مگرغیر از این است که چکیده‌های فوتبال هر کشوری به‌منزله چشم فوتبالشان است؟ مگر غیر از این است که برای مشاهدات بالینی باید به سراغ لیگ رفت و شرح حالش را هم ازمربیانش و همینطور از مدیران باشگاه‌هایش گرفت؟ اگر همینطور است که هست،‌ برویم به سراغ یکی ازهمان چکیده‌ها؛‌ محمد مایلی کهن و یکی دیگر از بزرگانش که اتفاقا خیلی هم بزرگ است؛ یکی در قد و قواره جهانی و به‌حق افتخار جهانی ما و فوتبالمان؛ علی دایی.

این دو اسم و اسم‌های دیگری که در فوتبال ما کم نیستند، ‌این روزها مشغول چه کاری هستند؟‌ سری به سایت‌های خبری بزنیم تا ببینیم ما (رسانه‌ها) از بزرگانمان درباره چه چیزهایی خبر می‌گیریم و آنها درباره چه چیزهایی حرف می‌زنند؟

آیا حکایت دایی و مایلی کهن را فقط باید به حساب یک اختلاف و تفاوت سلیقه دو مربی گذاشت یا مصداق بارزی از ضرب الامثل «‌هرچه بگندد نمکش می‌زنند...». چرا اینطور شده، ‌کار از کجا گره خورد؟‌ آیا به جزاین است که به قول حضرت سعدی «بنای ظلم در ابتدا اندکی بود، هرکه برآن مزیدی کرد تا بدین پایه رسید؟»

آیا می‌شود این اتول قراضه فوتبال ما را مثل فیلم‌هایی‌که به صورت اسلوموشن عقب می‌برند، هل داد وعقب عقب برد تا به جایی که اول مرتبه گیرکرده بود، رسید؟ بعد فیلم را مجددا تماشا کرد که ببینیم کی بود که چوب لای چرخ گذاشت و هل داد؟ کی بود که با دست‌های آلوده اتول ما را لمس کرد؟ کی بود که داخل باک بنزین‌اش آب قاطی کرد؟ ‌کی بود که خودش را مکانیک جا زد بدون اینکه تفاوت دوغ ودوشاب را بداند؟

چرا درآن طرف آب از یکی مثل مارادونا که توی چنگ کوکائین هم گیر می‌افتد، مربی تیم ملی بیرون می‌کشند و به پاس گل‌های حیثیتی‌اش در بحبوحه جنگ فالکلند (‌جزایرمالویناس) ‌به انگلیس، حتی شکست‌اش را در جام جهانی هم نادیده می‌گیرند. به استقبال تیم‌اش می‌روند و بعد هم با احترام کنارش می‌گذارند. با شخصیت‌اش بازی نمی‌کنند. به زن و بچه‌اش کاری ندارند. برادرش را در ورزشگاه هو نمی‌کنند. چرا؟ آیا آنها ملتی برتر از ما و فرهنگی‌تر از ما و با سابقه دیرینه در تاریخ هستند؟ یا ... ما عرضه حفظ یک «‌دایی» را هم نداریم؟ طاقت چهار کلمه حرف از مایلی‌کهن را هم نداریم؟‌ اصلا مهم‌تر از همه اینها بلد نیستیم دایی و مایلی‌کهن و بقیه را هم ... برای فوتبالمان حفظ کنیم؟ به حرف‌های این روزهای دایی و مایلی کهن خوب گوش کنیم؛ ‌شبیه همان حرف‌هایی نیست که درسال‌های نه چندان دور، ‌یعنی حدود 10 سال قبل از دهان علی پروین درمی آمد؟‌ آیا قرار است بزرگان فوتبال ما همین‌طور به دلیل مدیریت نشدن و مشاوره ندادن یاگوش دادن به حرف مشاوران کم سواد (همان دلالان) به گوشه خانه‌ها راهنمایی شوند؟

آیا همه استعداد فوتبال ما همین چند تا بازیکن ژل به مو و سروکله‌های لایت کرده است؟‌ پس عقبه ما کو؟‌ بکن باوئر ما، میشل پلاتینی ما، پله ما، مارادونای ما و.... کو؟‌ کجا هستند آنهایی که باید بروند و برای ما در محافل جهانی امتیازهای میزبانی و جایگاه‌های مدیریتی بگیرند؟

کی قرار است بفهمیم که مهم‌تر از دعوای تلویزیونی دایی‌ها و مایلی کهن‌ها، فهمیدن دلایل گرفتاری بزرگان ما دراین گرداب‌ها است و مهم‌تر از آن، سکوت مدیران ارشد ما و باز شدن زبان کمیته انضباطی است! که آیا هنوز هم دایی و مایلی کهن و نظیر آنها را باید ازکمیته انضباطی ترساند؟‌ کجای کارگیردارد؟ آیا کسی نمی‌خواهد یک بارهم که شده به چشم این مریض نگاه کند؟

منبع:شبكه ايران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 08-17-2010
shokofe آواتار ها

اردوي بعدي براي اعزام به لهستان/اردوي تيم فوتبال اميد لغو شد

اردوي اواخر مرداد تيم فوتبال اميد به دليل تغيير در برنامه‌هاي ليگ برتر لغو شد.

قرار بود در تاريخ 28 مرداد بازيكنان تيم اميد اردوي جديدي را برگزار كنند و فدراسيون نيز در تدارك دعوت از تيم اميد امارات بود تا يك بازي تداركاتي با اميدهاي ايران برگزار كند اما اين اردو به دليل تغيير در برنامه هاي ليگ برتر و رد دعوت ايران از سوي اماراتي ها لغو شد.

داود پرهيزگار سرپرست تيم اميد در اين باره به خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: با توجه به اينكه برنامه هاي هفته پنجم ليگ تغيير كرد اردوي تيم اميد ترجيح داده شد كه برگزار نشود. البته فدراسيون در تلاش بود كه از امارات بخواهد در اين زمان به ايران بيايد تا با اميدها بازي كند اما اين تيم به تازگي مسابقات كشورهاي عربي را پشت سر گذاشته بود و مسئولانش به دليل خستگي دعوت ايران را نپذيرفتند.

وي افزود: با توجه به اينكه ديگر قرار نبود تيم امارات به ايران بيايد برگزاري اردو در شرايطي كه بازي در كار نبود را مناسب نديديم. اردوي بعدي تيم اميد 8 شهريور براي اعزام به لهستان برگزار مي شود. تيم اميد 11 شهريور راهي لهستان مي شود تا سيزدهم همين ماه با تيم اميد لهستان بازي كند.

قدیمی 08-17-2010
shokofe آواتار ها

روشن در پاسخ به دفاع رجبي از سرپرست استقلال:آقاي فتح الله زاده جرات داري خودت عليه من حرف بزن

رئيس اسبق آكادمي استقلال گفت: آقاي فتح الله زاده اگر جرات داري خودت عليه من حرف بزن و ديگران را جلو نينداز.

حسن روشن پيرامون اظهارات رضا رجبي در حمايت از فتح الله زاده گفت: متاسفم كه چنين صحبت‌هاي را مي‌شنوم. اين آقايان بايد بدانند كه اگر من حرفي مي‌زنم از سر دلسوزي براي استقلال است و دنبال محبوبيت و اين جور مسائل نيستم، پست هم نمي‌خواهم.

وي ادامه داد: اينكه آقايان تمامي قديمي‌هاي استقلال را دور هم جمع كرده‌اند چيز بسيار خوبي است و حتي معتقدم اين اتفاق دير رخ داده است، اما من فقط يك انتقاد كردم و گفتم هيچ وقت سرمربي عضو كميته فني نمي‌شود. كميته فني است كه بايد عملكرد سرمربي را نقد كند. پرويز مظلومي دوست صميمي من است و مدتي با او همبازي بودم ولي او نبايد مي‌گفت حالا نوبت من شده و اين مسئله در آينده به ضرر او تمام خواهد شد.

وي در ادامه صحبت‌هايش گفت: اينكه رضا رجبي اين حرف‌ها را مطرح مي‌كند جاي سؤال است، اولا كه چرا دو روز پيش كه با او تلفني صحبت كردم اين حرف‌ها را به من نگفت و دوما اينكه آقاي رجبي پيشنهاد مي‌كنم گول آقايان را نخور، خيلي‌ها از كنار استقلال به پول‌هاي كلان رسيدند و بايد بدانند كه دستشان به زودي رو خواهد شد. روشن ادامه داد: با كسي دعوا نمي‌كنم اما اگر دعوا كنم با آدم‌هاي قوي است.

نظري در حدي نيست كه بخواهم با او دعوا كنم. آن وقت جواب من را هم مي‌دهد. رجبي هم مثل كسي كه در استقلال اصلا پايش به توپ نخورده گول فتح الله زاده را خورد. روشن با انتقاد از سرپرست استقلال گفت: آقاي فتح الله زاده خودت را قايم نكن و حرفت را به اين و آن انتقال نده. اگر جرات داري خودت عليه من صحبت كن.

قرار آشتي گذاشتي، گل آوردي اما ظاهر و باطنت را يكي كن. حاضرم با تمام اينها مناظره كنم. اما به شرطي كه آقايان را نخرند. روشن ادامه داد: يك روز از روزنامه فتح الله زاده به من زنگ زدند و مصاحبه گرفتند. از خبرنگار آنها خواستم تمامي حرف‌هاي من را كامل بنويسد، اما او قسمت‌هايي را كه از فتح الله زاده انتقاد كرده بودم حذف كرد و ديگر هم با آنها صحبت نخواهم كرد.

وي افزود: فتح الله زاده كسي است كه جلوي من به قلعه نويي و حجازي ناسزا مي گفت؛ اما حالا ديگران را جلو مي اندازد تا عليه من حرف بزنند. هر جا كه آقايان بگويند مناظره مي‌كنم. من يكسال براي استقلال كار كردم اما كارمند كسي نبودم كه مثل آقايان به حرف فتح الله زاده بر عليه من مصاحبه كنند.

قدیمی 08-17-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

هيچ داوري از ايران به جام ملتهاي آسيا دعوت نشد

این اتفاق تعجب برانگیز است. به نظر من داوران ما از داورانی که انتخاب شده اند بهترند و برای این ادعایم دلایل مستدلی دارم. مطمئنا محسن ترکی و سعید مظفری زاده از داوران سوری ، سنگاپوری ، اماراتی ، قطری و کره جنوبی بهتر هستند

سايت گل - هیچ داوروسطی از ایران برای قضاوت در جام ملت های آسیا انتخاب نشد تا اعتراض های زیاد تیم ها به داوری ها توجیه پیدا کنند.در همین 4 هفته ای که از لیگ برتری می گذرد تا حالا تیم های زیادی به داوری اعتراض کرده اند.

به گزارش گل،مسعود عنایت،رییس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در گفت و گو با سایت فدراسیون معتقد است که داوران ایرانی از چند نفر از داورانی که انتخاب شده اند بهتر هستند: « از 11 تیم انتخابی برای جام ملتهای آسیا 4 گروه ازبکستان (روشن ایرماتوف)، مالزی (سوبخیدین) ، ژاپن (نی شی مورا) و تیم خلیل الغمدی که کامرانی فر کمک داور آن بود را تشکیل می دهند که این 4 گروه در جام جهانی قضاوت کردند.

2 تیم داوری استرالیا و عمان هم در جام جهانی ذخیره بودند پس می ماند 5 تیم داوری که شامل تیم های امارات ، سنگاپور ، قطر ، سوریه و کره جنوبی که انتخاب این 5 کشور و عدم انتخاب ایران تعجب برانگیز است. به هر جهت لیگ ما از لیگ امارات ، سنگاپور ، سوریه و قطر بهتر است و در دنیا 23 است و جزو کشورهایی هستیم که 4 سهمیه در لیگ قهرمانان داریم در حالی که سنگاپور و سوریه در لیگ قهرمانان سهمیه ندارند. دربی را 2 سال است که داوران ایرانی سوت می زنند . باز هم می گویم که این اتفاق تعجب برانگیز است. به نظر من داوران ما از داورانی که انتخاب شده اند بهترند و برای این ادعایم دلایل مستدلی دارم. مطمئنا محسن ترکی و سعید مظفری زاده از داوران سوری ، سنگاپوری ، اماراتی ، قطری و کره جنوبی بهتر هستند چون در آخرین تست داوران انتخابی برای جام ملت های آسیا سعید مظفری زاده در تست ها که شامل ویدئو تست و تست های آشنایی با قوانین داوری به زبان انگلیسی حتی از روشن ایرماتوف ازبکی نمره بهتری گرفت و اول شد و در میان تمام داوران تنها مظفری زاده بود که جایزه ویژه afc را دریافت کرد.»

با وجود مخالفت با اين انتخاب عنایت می گوید به تصمیم ای اف سی احترام می گذارد و قصد اعتراض ندارد :« ما به انتخاب afc احترام می گذاریم و قصد اعتراض نداریم اما اگر فدراسیون فوتبال و شخص رئیس فدراسیون صلاح بداند از afc بپرسیم که علت عدم انتخاب داور وسط ایرانی چه بوده است. با توجه به اینکه afc نمرات داوران را در تست های که در مالزی می گیرد ، به ما اعلام نمی کند ،ما از عملکرد داوران باخبر نمی شویم.»
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
قدیمی 08-18-2010
shokofe آواتار ها

خبر رسمی: اوزیل به رئال مادرید پیوست

بازی های درخشان اوزیل در جام جهانی موجب شد تا باشگاه های زیادی از جمله رئال مادرید و اینتر به دنبال به خدمت گرفتن او باشند اما باشگاه برمن علاقه ای به از دست دادن او نداشت.

سایت گل- به گزارش سایت اختصاصی باشگاه رئال مادرید، مسوت اوزیل، ستاره جوان تیم وردربرمن و تیم ملی آلمان به این تیم پیوست.

بازی های درخشان اوزیل در جام جهانی موجب شد تا باشگاه های زیادی از جمله رئال مادرید و اینتر به دنبال به خدمت گرفتن او باشند اما باشگاه برمن علاقه ای به از دست دادن او نداشت.

با این وجود به دلیل اینکه تنها یک سال دیگر از قرارداد اوزیل با باشگاه آلمانی باقی مانده بود و اونیز حاضر به تمدید قرارداد نشده بود، مسئولان باشگاه برمن برای اینکه او را در تابستان آینده به راحتی از دست ندهند، سرانجام با انتقالش به رئال مادرید موافقت کردند.

رئالی ها ابتدا برای خرید این بازیکن پیشنهادی 5 میلیون یورویی ارائه دادند اما روز گذشته مبلغ پیشنهادی شان را تا 14 میلیون یورو افزایش دادند.

البته پیشنهاد اینتری ها برای خرید اوزیل به مراتب بهتر بود اما با توجه به علاقه این بازیکن به حضور در رئال، به پیشنهاد نرآتزوری پاسخ منفی داد.

هنوز در مورد رقم دقیق قرارداد این بازیکن 21 ساله خبری منتشر نشده است.

قدیمی 08-18-2010
shokofe آواتار ها

محرومیت 18 جلسه ای برای آنلکا

آنلکا در دومین بازی فرانسه در جام جهانی مقابل مکزیک در بین دو نیمه با ریموند دومنک درگیر شد و به او فحاشی کرد، حرکتی که با واکتش سریع فدراسیون فوتبال فرانسه همراه شد. آنها آنلکا را از تیم اخراج کردند اما این پایان کار نبود.

سایت گل- فدراسیون فوتبال فرانسه نیکلاس آنلکا، مهاجم جنجالی تیم ملی این کشور را به دلیل اتفاقاتی که در جام جهانی 2010 رقم زد، برای 18 دیدار از همراهی خروس ها محروم کرد.

آنلکا در دومین بازی فرانسه در جام جهانی مقابل مکزیک در بین دو نیمه با ریموند دومنک درگیر شد و به او فحاشی کرد؛ حرکتی که با واکتش سریع فدراسیون فوتبال فرانسه همراه شد. آنها آنلکا را از تیم اخراج کردند اما این پایان کار نبود.

تعدادی از بازیکنان تیم فرانسه در حمایت از آنلکا تمرینات تیم پیش از بازی مقابل آفریقای جنوبی را تحریم کردند تا اختلافات در این تیم به اوج برسد.

اورا، ریبری و جرمی تولالان از بازیکنانی بودند که نقش اصلی را در تحریک بازیکنان برای شرکت نکردن در تمرینات برعهده داشتند.

به همین دلیل فدراسیون فوتبال فرانسه ریبری را برای سه جلسه و تولالان را برای یک بازی از همراهی تیم ملی محروم کرد اما هنوز در مورد اورا تصمیم گیری نشده است.

نقش پررنگ اورا در تحریم تمرینات موجب شده بود تا بازیکنان سابق تیم ملی فرانسه از جمله تورام و دسایی خواستار عدم دعوت دوباره این بازیکن به تیم ملی شوند.

قدیمی 08-18-2010
shokofe آواتار ها

پوتين براي برگزاري جام جهاني فوتبال در روسيه اعلام آمادگي کرد

مسکو - "ولاديمير پوتين" نخست وزير روسيه ديروز سه شنبه در ديدار با هيات کميسيون بازرسي فدراسيون بين المللي فوتيال "فيفا"، آمادگي روسيه براي برگزاري جام جهاني فوتبال در اين کشور را مورد تاکيد قرار داد.

به گزارش ايرنا از مسکو، پوتين در اين ديدار در مسکو گفت: برگزاري جام جهاني فوتبال در روسيه به توسعه زيرساخت هاي ورزشي و به ويژه فوتبال، در سطح بالاتري از ديگر کشورها کمک خواهد کرد و اين امر با فلسفه وجودي فيفا مطابقت دارد.

وي به تشريح طرحهاي روسيه براي برگزاري مسابقات جام جهاني فوتبال اشاره کرده و گفت: مسابقات جام جهاني فوتبال در روسيه در سال 2018 در 16 ورزشگاه و 13 شهر اين کشور برگزار خواهد شد.

پوتين گفت : در روسيه شش ميليون نفر به ورزش فوتبال مي پردازند و شمار طرفداران اين نوع ورزش به مراتب بيشتر است و به همين منظور درخواست براي برگزاري مسابقات جام جهاني فوتبال در روسيه شده است.
نخست وزير روسيه وعده داد که دولت تسهيلات لازم در اين زمينه اختصاص دهد و از جمله بودجه کافي براي ايجاد زيرساخت هاي ورزشي فراهم خواهد کرد.

"هارولد ماين نيکولس" رييس کميسيون بازرسي فدراسيون بين المللي فوتيال "فيفا" هم در اين ديدار از اعلام آمادگي روسيه براي ساخت ورزشگاههاي ويژه جام جهاني و نيز بازسازي هتل ها و فرودگاهها در موعد مقرر ابراز خرسندي کرد.

گفتني است روسيه در سال 2014 بازيهاي المپيک زمستاني برگزار مي کند.

قدیمی 08-18-2010
shokofe آواتار ها

رکورد دار گینس پرسپولیسی می شود؟

منتظر هستم تا کادر فنی تیم فوتسال بعد از چند جلسه تمرین نظرش را در رابطه با من اعلام کند

سايت گل - مهدی حب درویش فوتبالیست مستعد ایرانی که در سال جاری با ثبت رکورد جهانی گینس توانست نام خود را در فوتبال دنیا مطرح کند در طی دو روز گذشته در تمرینات تیم فوتسال پرسپولیس شرکت کرده است.

به گزارش سايت گل حب درویش که پیشنهادات مختلفی از تیمهای فوتبال از جمله یک تیم لیگ برتری و چند تیم لیگ یک داشته علاقه خاصی به پرسپولیس از خود نشان می دهد و در گفتگو با سکوی سرخ گفت از حضورم در کنار فوتسالیست های پرسپولیس و باالاخص آقای حیدریان بسیار خرسندم .امیدوارم بتوانم نظر آقای حیدریان را جلب کنم .

حب درویش همچنین در رابطه بااینکه آیا هنوز قراردادی منعقد کرده یا خیر گفت منتظر هستم تا کادر فنی تیم فوتسال بعد از چند جلسه تمرین نظرش را در رابطه با من اعلام کند و اگر مرا خواستند با تمام وجود در خدمت فوتسال پرسپولیس خواهم بود اما خودم از شرایطم خیلی راضی هستم.

قدیمی 08-19-2010
shokofe آواتار ها

بلان در انتقاد از محرومیت‌ها: به همه بازیکنان برتر خود نیاز داریم

مربی فرانسه از محرومیت چهار بازیکن تیمش ناراحت است.

سایت گل – لوران بلان، مربی فرانسه به تصمیم اتحادیه فوتبال فرانسه مبنی بر محرومیت نیکولاس آنلکا، پاتریس اورا، فرانک ریبری و ژرمی تولالان از تیم ملی تاخته و گفته تیم فرانسه شاید برای راهیابی به یورو 2012 دچار مشکل شود.

آنلکا پیش از محرومیت 18 جلسه‌ای‌اش از تیم ملی کناره‌گیری کرده بود و اورا، ریری و تولالان با پنج، سه و یک جلسه محرومیت، بخشی از دیدارهای فرانسه برای راهیابی به یورو را از دست می‌دهند. بلان خواستار آن شده بود که اتحادیه فوتبال فرانسه از رفتار بازیکنان چشم‌پوشی کند که این طور نشده است.

بلان می‌گوید: «برای چنین تصمیماتی می‌توان درخواست تجدیدنظر داد. اوضاع فرانسه به روشنی در بهترین حالت خود نیست و ما برای رسیدن به یورو 2012 به تمامی بازیکنان خود نیاز داریم.

امیودارم که تا اواخر آگوست راه حلی بیابیم و ماجراهای آفریقای جنوبی را پشت سر بگذاریم. فکر می‌کنم محروم کردن بازیکنان از حضور در دیدار دوستانه مقابل نروژ هم لازم بود و هم کافی. اما ادامه این محرومیت‌ها بی‌فایده است. تنها دغدغه همکاران و من این است که بهترین بازیکنان را برای دیدارهای اوایل سپتامبر مقابل بلاروس و بوسنی دعوت کنیم.»

خبر بد دیگر برای بلان این که سمیر ناصری، هافبک آرسنال به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو یک ماه دور از میادین خواهد بود.

برچسب ها
فوتبال, مسی, اوباما

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)