نقل قول:
نوشته اصلی توسط تاري
دانه گيان براكم چه كاره اي ، درس مخواني دانشجوئي كا رمكني براكم دوس درم بيشتر در موردت بزانم البت جهت آشنائي خوت كه زاني ، يه كمي ا خوت قسه بكه بزار ايمييش بزانم و گرد كي رفبق بيمه ايمه كارمند يه شركت نو تهرانم ، در زمينه برق و نيروگاه فعاليت درم احداث ونصب
ايميش مدركم در زمينه برق فارغ التحصيل دانشگاه جامع هايد نو نزديكاي ميدان شهدا روبروي بازار تره بار خيابان سيلو گش گسب
|
قروانگت توی نامه و توی قلیون خونه که کم و بیش جواب دادم
دانشجوی نرم افزار رازی هستم ترم دوم
بابام قراره اگه برم ترم سوم معدلم بیست باشه و خانم معلم ازم راضی باشه برام یه دوچرخه بخره...
خیاوان سیلو یادی و خیر 3 سال راهنماییی و 4 سال دبیرستان و پیش م اونجا بودم
هی یادش به خیر

مدرسه تیزهوشان (شهید بهشتی ) توی بلوار بنت الهدی
هی ترمینال یک چنی از وقت من و دوستامان برای اتوبوس فردوسی یا بهار اونجا سپری میشد
به زور خودمونو سوار میکردیم بعد فردین بازی و حاجی بفرما بشین جای ما و مثل سگ پشیمونی تا مصدق سر پا بودن و دلک خوردن..
.
راستی شهرای دیگه مردم توی اتوبوس جاشونو به بقیه میدن یا فقط کرماشانه
یا اصلا اونجا اینقدر اتوبوس دارن که کسی سر پا وای نمیسه ؟
هی داد سالهای جوانی
اونجا تخمه پزی های زیادی داشت و همیشه بوی تخمه ی بو داده میامد توی محل ...
اقای حیدری بنک داری و ..
.بعدا توی پاتوق بچه های کرماشان در موردشان بحث کنیم ببینم معلمای قدیممان کیا بودند..
نظرتون راجع به كمك كردن به ديگران فارق از جنسيت،چيه؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
تهران تا کرماشان خیلی فرق مکنه جوش مهدی ...
من خودم شاید اگه اونجا بودم کلا یه ادم دیگه بودم یه حور دیگه بودم
من توی نت خیلی به اطرافیانم کمک میکنم فارغ از جنسیت و معمولا هم سو تعبیری پیش نمیاد
هر چند منم روی سوژه ها خیلی دقت میکنم که نه برای خودم نه برای کسی سوتفاهمی پیش نیاد ولی توی جامعه خودمون نه فقط پسرها هستند که از فیض وجود ما بهرمند میشن :D
نمیشه حالا خوش به حال ماهاییکه اینو فهمیدیم بد به حال کسایی که اونجان و نفهمیدن و سعی میکنن به اینجاییها کمک کنند و براشان قسه در مکنن
همیشه نظر ما مهم نیست ....بعضی وقتا نباید جلو اون جریانی که وجود داره وایساد و عصیان کرد
دودش به چش طرفین میره و راه اصلاح رو برای بعدا و بقیه کور میکنه
بعضی جاها میشه و امید به اصلاح هست باید روشنگری کنی توضیج بدی قسه بکنی
بعضی جاها به طور مستقیم نیشه و نباید یه نفری بخوای چیزیو تغییر بدی
بستگی به سبک سنگین خودمون داره و درکی که از جامعه و سلیقه و رفتار و هنجارش داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط تاري
حالا اگه كسي حوصله داشت ميخوام يه موضوع واسه بحث بگم :
به نظر شما معني اين شعر كوتاه چيه :
ببين فرصت نيست
فرصت براي بودن نيست
پس سعي كن تا درخت را احساس كني
سبزه را بشنوي
و بوسه دادن را از گل سرخ بياموزي
تا شايد
توانسته باشي
درخت را تا مرز انار تعقيب كني